ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחפש מחשב לשימוש בתור סטודנט. אם מישהו יכול לתת לי דעה על הלפטופ של סוני לקנייה מארה"ב: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/SYCTOProcess?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&LBomId=8198552921666302244&categoryId=8198552921644784024 אשמח גם לשמוע המלצות למחשבים אחרים ( לקנייה מהארץ או מארה"ב) תקציב של כ- 4500 ש"ח תודה!
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 2500(לא כולל מסך) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לHEROES 6 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על STARCRAFT 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3. …
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני מעוניין לבדוק מהי העלות פלוס מינוס של שדרוג הלוח,המעבד,והזכרונות intel e8400 asus p5k gpu asus hd5770 זכרונות ישנים של קינגסטון אני רוצה לשדרג בערך במחיר של 2000-2500 ובנוסף האם יש לי מה לעשות עם הרכיבים הישנים? אפשר להרכיב אולי מחשב לאמא?
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי אור ואני חדש כאן. קודם כל תודה רבה על העזרה מראש ואני מאוד מעריך ומוקיר את העבודה הידע והנכונות שלכם כאן לאחר קריאה ארוכה שלא הייתי רשום. המחשב אמור לשמש אותי לגיימינג,תוכנות עריכה סרטי בלו ריי וכל הטוב שעולם החומרה מציע(חשוב לי לציין שהוא יהיה מחובר למגבר של ימאה שיעביר לטלויזיה של פיליפס FH ולרמקולים של מוראל SP2 וC5 5.1 אם אפשרות לשדרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימלי? 9Kלנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?(עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן) תוכנות עריכה לא ברמת העבודה אלה חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד גם/…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מעוניין לקנות מחשב חדש כולל מסך, אשמח להמלצות. המחשב ישמש לstarcraft2 מבחינת גיימינג, וכד' סרטים וכו'. קשה לי עדיין להחליט כמה כסף אני רוצה לשים אבל אפשר להגיד בין 4-5.5. אין צורך למקסס את המחיר, אני לא יודע אם כדאי להוסיף את הכסף הזה וכד'. אם זה לא יותר מדי טרחה, אם תוכלו להסביר במפרט מה אני יכול לשפר או להוריד, איך זה ישפיע מבחינת מחיר וביצועים(נגיד להריץ משחק איקס על מדיום במקום אולטרה וכמה זמן יותר יהיה רלוונטי המחשב) והאם שווה את הכסף הזה וכד' כדי שבאמת אלך על משהו פיירי ושווה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מישהו שלא ינפיץ לי בעיות שאין כדי לעשות קופה...
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לשאול את דעתכם: אני רוצה להחליף הארדדיסק בנייד לSSD השאלה אם זה מבטל את האחריות שיש לי על המחשב.. מישהו יודע משהו על זה? (דגם מחשב ASUS G53JW) תודה, דובי.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קניתי את המיפרט הבא ב-2007, מאז התגייסתי ויצאתי לגמרי מכל עולם החומרה וגאדג'ט. אשמח לשמוע איפה אני עומד כיום מבחינת גיימיניג, ב-mid end או low end, כי בזמנו קניתי מחשב high end, והאם משתלם לשדרג ומה: מעבד - Q6600 2.4Ghz קירור למעבד - Thermalright Ultima 90i לוח אם - Gygabyte GA-P35C-DS3R Conroe support GP35CDS3R זכרון - G.skill 2GB 800Mhz כרטיס מסך - Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 ספק כוח - Corshair 520W Modular
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין בהמלצה לדגם נייד לשימוש ביתי ולסרטים באיכות HD (מיועד להתחבר למסך המרכזי). מעבד: i5 דור שני. מסך: 15.6 זיכרון: 4GB לפחות. קישוריות ותאימות: WIFI, HDMI,ESATA,USB3,BLURAY סוללה שתחזיק מעמד מעל הממוצע. רצוי שיהיה מחבר'ה אמינה ואיכותית מבחינת אחריות ואיכות בניה. תקציב בסביבות 4000 פלוס מינוס... בתקציב הנ"ל ראיתי מחשבים של DELL אפילו i7 עם 8GB זכרון, אבל שמעתי שאיכות הבניה שלהם לא משהו (דגמי INSPIRON). לעומת זאת מחשבים עם מפרט לא מטורף במחיר גבוה בדגמי VOSTRO. אשמח אם מישהו מכיר את שתי הסדרות וההבדלים ביניהם. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה ולאחר שנמאס לי מהקירטועים החלטתי להיפרד ממערכת ה-Athlon XP 2500+ שלי ששירתה אותי נאמנה (עם שדרוגים מסויימים) במשך קרוב לשמונה שנים. אני רוצה להשקיע סכום כסף נכבד במערכת שתשרת אותי נאמנה. הקצבתי לפרוייקט 10K, אבל אני חושב שאפשר כנראה להשיג את המטרה בהרבה פחות. חיפשתי בפורום, קראתי את הדביקים והסתכלתי על חלק מהמפרטים המומלצים. נטיתי לכיוון המפרט מקסימאלי (לרוב מוגזם) לשימוש כללי אבל אני לא בטוח שהוא מתאים לי. אני משתתמש בהרבה מאוד תוכנות כבדות ובהם בסיס נתונים, תוכנות JAVA ופלאש, במקביל. אני ממש לא גיימר, אבל יבוא לי בטוב שתיהיה לי את האפשרות לשחק סטארקראפט 2 ברזולוציה סבירה. אני מתכנן שזה יהיה מחשב ללא מעט שנים, חשוב לי שהמחשב יתמוך בפורמטים עתידיים למיניהם במידה…
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט (יוטיוב, פוקר בפייסבוק וכו...) * גודל המסך? 10" לפחות * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 2-3 שעות פעילות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB. לפחות 3 חיבורים. * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'יגה יספיק * צורב DVD? לא מאמין שאפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק בישראל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם אחריות טובה ופריסה ארצית. כמה דברים נוספים: אני מעוניין במיני נייד, ובמחיר מינימלי, 1300 שקל גג. אין לי מושג בתחום הניידים, וזקוק לעזרה ממי שבאמת מבין. אם יש חנות שאפשר לקבל בה הנחה של "חבר", יעזור מאוד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך חדש למחשב שלי, לסרטים ומשחקים בFULL HD. אני לא מבין למה מסכי טלויזיה של LG 32 עולים חצי ממסך מחשב של DELL 27. מה ההבדל בינהם כאשר אני בשימוש יומיומי באינטרנט או טלויזיה? אם כבר יש לי מסך 32 ב1900 של LG למה לא לקחת?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אודה לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב בגודל פיזי קטן (SFF) לשימוש רב-תכליתי. התקציב עומד על כ-4500 ש"ח, ואין צורך בציוד היקפי (מסך [u2311H], מקלדת, עכבר ורמקולים כבר יש). המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית וצפייה בסרטים. משחקים כרגע לא רלוונטיים, אך אם אפשר להכניס כרטיס מסך עד 700 ש"ח (בתוך התקציב הקיים) שייתן את האפשרות בעתיד להריץ משחקים בצורה סבירה, אעדיף זאת. השקט חשוב יחסית, 7-8 מתוך 10. לא מתכונן כלל אוברקלוק, במיוחד עקב האפשרויות הירודות לקירור מארזים בגודל הדרוש לי. מערכת הפעלה - ווינדוס 7 באנגלית. המחשב ירכש מחנות באינטרנט קרוב לוודאי. מבחינת מה שכבר בדקתי: מבחינת מעבד, הייתי רוצה מעבד מודרני מסדרת Sandy Bridge, דגם 2500K למשל. קירור למעבד - האם הסטוק מספיק? או ש…
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעונין לרכוש נייד לשימוש בסיסי כגון אינטרנט אופיס - והצגת תמונות של גינות ללקוחות פוטנציאלים בפגישה (אני גנן) אלה בגדול הדרישות: התקציב מקסימום 2000 למרות שהיה עדיף 1500. הגודל לא משנה - הוא לא חייב סופר נייד או דק במיוחד - מסך מקסימום 15 אינטש. לא רוצה מסך קטן מידי כי תצוגת התמונות ללקוחות שלי תהיה מוגבלת יותר. הייתי שמח לשמוע המלצות לדגמים מוצלחים / חברות מוצלחות / אחריות וכו. כמו גם המלצות על מקורות רכישהששווה לרכוש דרכם? האם מומלץ לקנות באינטרנט או דוקא עדיף בחנות מוכרת? אני ממוקם בירושלים. אבל אין לי בעיה להזמין מהמרכז במידה והדיל שווה יותר. יש כל כך הרבה דגמים וחברות שאני "טובע" במבחר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/PrintProduct.asp?productid=7227 MSI FX620 ולפי אתר יצרן כנראה זה המחשב http://www.msi.com/product/nb/FX620DX.html
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות לפטופ שיחזיק לי לשנה וחצי ככה. אני אריץ עליו XP Pro ועדיף שיגיע ללא מערכת הפעלה ( או שתהיה אפשרות לעשות בוט מהUSB ) השימושים העיקריים זה Visual Studio ו Visio. שיהיו לו כמה שיותר יציאות USB ועדיפות ליציאה למסך ( אפילו VGA ). שוב, משהו מינימלי. אחריות שתכסה כמה שיותר התאבדויות מצידו ( זה ללימודים... ) ושיהיה כמה שיותר אמין. אני מצפה לנזק של אלף, אלף מאתיים גג. אם זה נמכר באיזור ראשל"צ זה מעולה. ** לא EEE, זה תת-רמה . עריכה: סוללה טובה זה דיי חשוב, אבל קנייה זולה של כמה באתרים היפנים ( דיל אקסטרים, פוקאל פרייס... ) זה עדיף. לעניין אחר- מה אתם אומרים על KSP? הבנתי שהם עשו מתיחת פנים כללית ושהם השתפרו בכל התחומים ( אחריות, איכות, שירות, מהיר…
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הי, קניתי, בהמלצתכם, לפני 3 שנים: מעבד G2 AMD 5400+ מק"ט יצרן ADO5400DOBOX 65W 424 ש"ח מארז וספק-כוח CompuCase 6K31 + HEC 300AR-TF 300W ₪239 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6K31 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ₪428 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ]האם כדאי לשדרג או לקנות חדש? דרישות: אופיס, אינטרט, סרטים, פוטושופ, משחקים לילדים קטנים. סכום התקציב נרשם רק כדי לעמוד בחוקי הפורום. אני מעוניין בזול ביותר האפשרי. אשמח גם לקבל המלצה על מחשב נייד. הסיבה לשדרוג: עברו 3 שנים. חשבתי להרחיב את הזיכרון ל 4GB למשל. שקט: המחשב הזה שקט מאוד. זו הייתה המלצתכם: מארז וספק-כוח CompuCase 6K31 + HEC 300AR-TF 300W ₪239 תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני בונה מפרט לחבר למשחקים בנתיים הנה מה שבניתי ואני מחפש איך לחסוך... Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 6950 2GB GDDR5 v2 ברכישת מחשב מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ₪1183 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2878 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪115 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Cooler Master Elite 370 + Antec True Power Trio 650Watt, יחידות 1 ₪549 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2512 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2395 Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 …
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
עריכה אחרי מסקנות: מעוניין במחשב חזק מכל הבחינות. מעבד - i5 2500k. 8 ג'יגה RAM DDR3. מארז וספק - שקטים במיוחד! 1 טרה הארדיסק מהיר - SATA3. לוח אם שיתאים לקניית כרטיס מסך חזק בעתיד ועם הרבה יציאות USB. אם אפשר USB3. ואם אפשר - גם המלצה על כרטיס מסך שמתאים למשחקים וצפיה בסרטי HD כבדים.
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בסגירת מפרט למחשב. הגדרת הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ₪. לא חייבים לנצל את כולו. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: רב תכליתי א) תוכנות: אופיס (וורד, אקסל, קצת אקסס), אינטרנט, סרטים. קצת עריכת תמונות, מתכנן עריכה קלה של סרטי וידיאו. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: גם למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל 19" ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280x1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כולל ישנים, משחקי arcade כמו braid. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מחשב נייד אך זה תחום שאין לי מושג בו והחלטתי להתייעץ כאן. תקציב: 3700, אם משתלם, אפשר לגלוש בעוד 200. * מטרות המחשב? וידאו HD, רוצה לחבר אותו לטלוויזיה / LCD מדי פעם, הרצת מכונות וירטואליות (virtual box, vmware) * גודל המסך? 15.6 מסך מט * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר, 4 שעות בערך (נשמע לי מספיק) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 - חובה, כל השאר זה תוספת נחמדה * בלוטות? אפשר, לא קריטי בכלל * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB, אפשר פחות, יש לי חיצוני של 1TB * צורב DVD? חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אם כרטיסי המסך המובנים מריצים HD ללא בעיה, א…
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מחשב עבודה, אופי העבודה הוא עם המון תוכנות פתוחות, חלקן אופיס ומייל, חלקן עיבוד (בעיקר SPSS). הרכבתי איזשהו מפרט, חשוב לי אמינות המידע גם ולכן הוספתי 2 הארדיסקים שיהיו בRAID 1. אין חשיבות כלשהי למשחקי\עיבודי גרפיקה. אשמח להארות\הערות\הצעות. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מ * גודל המסך?12.1 * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)8 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HD * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 גיגה * צורב DVD?אם אפשר * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה HD
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין לרכוש בארה"ב מחשב נייד עד 1000$. אני מעוניין לקנות לפטופ של חברת DELL. המחשב מיועד לצרכים הבאים: אינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס, קצת משחקים, זמן סוללה מירבי. דרישות: מערכת הפעלה 7, מינימום זכרון פנימי 4GB, כונן קשיח 500GB+. כעקרון אני מכיר רק את הרשת של BEST BUY ארה"ב אז זה מה שמצאתי עד כה: Dell - Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Processor / 15.6" Display / 8GB Memory / 750GB Hard Drive - Mars Black http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Inspiron+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+15.6%22+Display+/+8GB+Memory+/+750GB+Hard+Drive+-+Mars+Black/1697111.p?id=1218281188971&skuId=1697111 Dell - Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Pro…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שבת שלום. אני מחפש מפרט למחשב לעבודה בתוכנות תלת מימד, עריכת וידאו ופוסט פרודקשן. התוכנות הן- 3DS MAX, AFTER EFFECTS, PREMIER PRO, MUDBOX, UNITY3D אני יודע שבדר"כ ממליצים פה על כרטס מסך קוואדרו אבל אני בכל זאת מעוניין בכרטיס GFORCE GTX מסיבותי האישיות (השאלה היא רק איזה). התקציב כאמור הוא 9K כאשר לא חובה לנצל את כל התקציב ומאידך אפשר לחרוג במקצת (בקיצור- לא תקציב סופי אבל זה האיזור). אני מעוניין לבצע OC. מה שהכי חשוב לי זה ביצועים גבוהים בכל התוכנות, מהירות בעבודה וזמני רינדור קצרים. אני מקווה שעניתי על כל מה שצריך אבל אם חסרים פרטים אני אשמח להוסיף. המשך יום נעים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-