ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחליף לוח אם,מעבד וזכרונות קניתי כבר מעבד Intel Core I7 2600K (ה K כמובן מסמן סנדי ברידג'). אני צריך לוח אם שיתאים לו (התקציב ללוח עד 900 ש"ח) וזכרונות DDR 3 שיתאימו ללוח (התקציב לזכרונות 300 ש"ח, ואני רוצה 4GB). אם יש צורך בתקציב גדול יותר אנא תיידעו אותי, תודה. אגב , יש לי כרטיס מסך HD5450
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן! אני לא בטוח אם אני שולח את ההודעה לפורום הנכון, אז אני מתנצל מראש אם התבלבלתי. הסיפור הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים... הכל עבד מצוין, עד שלפני חודשיים הוא התחיל לזייף... מידי פעם, כששיחקתי במשחק (assassin's creed : brotherhood, שאמור לרוץ סבבה על המחשב שלי) - המחשב נתקע, בלי סאונד, כשהמסך תקוע על תמונה 'מפוקסלת' (מלשון פיקסל )... בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוס, פירמטתי כמה פעמים - לא הלך... היום המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס בלי להיתקע, ואי אפשר לעבוד עליו.... התייעצתי עם חברים והגענו למסקנה שזה ככל הנראה בעיה בכרטיס המסך או במעבד... לדעתי מדובר בכרטיס המסך, ולכן אני מכין את עצמי לקניית כרטיס מסך חדש. אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי למצוא כרטיס מסך,…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
צריך ציוד היקפי (מקלדת, עכבר) ומסך לפחות 22 שימוש עיקרי עבודה משרדית, אבל ייתכן והמחשב יעבור אליי אז שיהיה שם גם כרטיס מסך חזק... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
רוב הזמן אני בחוץ או בעבודה ואני מחפש מחשב למשחקים שיעבוד לי בצורה חלקה אם תוכלו לעזור לי תודה.
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממנו שאבנה לו מפרט לגרפיקה ללא הגבלת תקציב עניתי על כל השאלות שרלוונטיות: 1. מה התקציב המקסימלי? תקציב בלתי מוגבל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 26" 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? קיים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1 8…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תקציב מקסימלי למחשב: זה כולל ציוד היקפי : מסך , רמקולים , וכו' אבל בפועל בלי ציוד היקפי זה 4500 בערך נא לא להעיר על המקלדת והעכבר והמארז הם מה שחבר שלי בחר : מסך: LG LCD 22" W2243T 5ms DVI FULL HD WIDE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪773 מעבד: AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪628 לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-US3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪350 זיכרון: CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪183 כרטיס מסך: GAINWARD GTX570 "GOLDEN SAMPLE" 1280MB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1590 צורב DVD: NEC DVDRW AD-7260S X24 - BLACK - SA…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב הכי טוב שאפשר עד 3000 ש"ח. אני צלם בעל מצלמה canon 5d שעובד על קבצים גדולים מאוד. כמו כן אני גם מתעסק עם עריכה מסיבית של תמונות Photoshop cs5, lightroom(לפעמים התמונה מגיעה לגודל ג'יגה עם השכבות), וגם עורך וידאו אבל מבחינת עריכת וידאו זה פחות חשוב (אני עורך מעט) premiere cs5. יש לי כבר מסך מעולה, ואני מחפש לקנות מחשב חדש. עכשיו הקטצ' הוא שאני מקבל חינם את המעבד החדש של אינטל ואני צריך לבחור (i3,i5,i7) ואין לי שמץ של מושג מה לבחור. אשמח אם מישהו יכול ליעץ מה כדאי. תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אמא בסך הכל רוצה מחשב לגלישה באנטרנט, לא חושב שיש הרבה מה לפרט.. מסך מחשב בגודל 22 - 24, ב 1000 ש"ח או פחות. שהמחשב גם יעלה בסביבות ה - 1000 ש"ח. הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרת מחשב אז אני פונה אליכם בכל זאת למרות הבקשה למחשב צנוע.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם? Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Box, יחידות 1 ₪1547 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2330 Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 CHIPSET, יחידות 1 ₪699 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2542 Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C8 1600Mhz CL8, יחידות 1 ₪928 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2704 OCZ SSD Vertex 2 120GB 285/275 IOPS 50000 מחיר מבצע !, יחידות 1 ₪1291 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2216 TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5 מבצע בקניית מחשב חדש בלבד!, יחידות 1 ₪1429 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2886 LG CH10LS20 BluRay קורא BluRay צורב DVD הכולל Lightscribe, יחידות 1 ₪32…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? visual studio 2010 ,vmware,קצת משחקים,אינטרנט.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה לשימוש בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 1920X1080 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות..נמוך 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך צור…
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי אנשים! אני קיבלתי תקציב של 6000 שקל למחשב גיימניג ואני ממש צריך קירור טוב בשבילו (לא אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אבל אין לי מזגן בחדר אז המחשב דורש קירור בינוני.) אני מתכוון לשחק הרבה, זאת אומרת 5-6 שעות ביום . אני גר באזור קריות. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, כמו BFBC2 וHD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מתכוון לחרוש עליו והוא לגיימינג, ואני צריך קירור טוב לכרטיס המסך כי בד"כ הו…
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בסגירת מפרט למחשב. הגדרת הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ₪. לא חייבים לנצל את כולו. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: רב תכליתי א) תוכנות: אופיס (וורד, אקסל, קצת אקסס), אינטרנט, סרטים. קצת עריכת תמונות, מתכנן עריכה קלה של סרטי וידיאו. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: גם למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל 19" ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280x1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כולל ישנים, משחקי arcade כמו braid. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי מחשב נייד מAlienware שקנתי באמריקה (M17x R2) המפרט: HD5870 CF 8GB Ram 1333Mhz i7 820qm 1.7Ghz עכשיו אחד הכרטיסים לא פועל כבר מעל לחצי שנה, אבל חשבתי שהאחריות רק באמריקה ובאותו זמן הוא עדיין פעל כמו שצריך אז לא רציתי להתעסק עם זה... לפני 4 חודשים ככה התחילה לי בעייה שמידי פעם (כשאני משחק או עושה משהו שדורש מאמץ מהמחשב) אז פתאום היה לי 10fps ככה ושמתי לב שבCPU-Z HA הCLOCK היה 500Mhz... אז יש כפתור פה שמפעיל Stealth Mode (שעושה שיהיה שימוש נמוך בחשמל, נגיד שאני לא מחובר לחשמל) שמשנה את הCLOCK ל600Mhz-700Mhz ושלוחצים שוב אז זה משנה ל"Full Power" שזה 1.7Ghz רגיל. אז דיברתי עם דל בחו"ל והוא עבר לי על המחשב והמליץ לי לכבות את הTurbo Mode של המעבד, דבר שלא מקובל במח…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1169 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪642 מארז: Z7 Plus BLACK 3X 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪384 ספק כוח: FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪415 זיכרון: Corsair 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 - מחיר: ₪244 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪259 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI כמות: 1 - מחיר: ₪1329 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - …
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1169 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪642 מארז: Z7 Plus BLACK 3X 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪384 ספק כוח: FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪415 זיכרון: Corsair 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 - מחיר: ₪244 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪259 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI כמות: 1 - מחיר: ₪1329 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - …
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד לאמי לשימושים בסיסיים (אינטרנט, אופיס). המחשב יבלה את מרבית זמנו בבית, כך שמשקל\זמן סוללה ארוך במיוחד הם פרמטרים לא רלוונטיים. חשוב לי שהמחשב יענה על כמה דרישות: 1. מסך מט בגודל 15" 2. מקלדת עם תצורה סטנדרטית (או כמה שיותר קרובה לתצורה סטנדרטית) 3. אחריות לשלוש שנים 4. עם מערכת הפעלה (או עם אופציית הוספה) 5. 4GB זכרון פנימי - יתרון, אך לא חובה. התקציב הוא בין 2500 ל3000 שקל. הסתכלתי על מחשבי Dell, וניסיתי להבין, מה ההבדל בין סדרת הVostro לInspirion?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה, והשאלה שלי היא האם שווה לייבא את המחשב הזה מחו"ל http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/alienware-m15x/pd.aspx?refid=alienware-m15x&s=dhs&cs=19&~ck=mn תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברב המחשבים הניידים יש כפתורי מולטימדיה עם הFים. עכשיו הם עובדי סבבה והכל אבל לא עם ווינאמפ וחבל כי יותר לי נוח לי לעבוד עם הווינאמפ. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
תנו את חוות דעתכם במפרט שמצורף פה בתמונה בבקשה. אין צורך בציוד היקפי (יש מסך וכו). היא בעיקר משתמשת בפוטושופ אבל אני רוצה להשאיר בסיס טוב לשדרוג. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם.. חברה שלי רוצה לקנות מחשב הביתה לעריכת הווידאו, מצאתי שזה המקום הטוב ביותר לבקש בו עזרה. הדרישות שלה: מחשב חזק, מהיר ובעיקר אמין. התוכנות שאיתן היא צפויה לעבוד - AVID, ADOBE PREMIERE, After Effects, וקצת Photoshop. רמת השקט לא כזאת קריטית הייתי מדרגה אותה ב5. התקציב חייב לכלול שני מסכים נורמליים לעריכה, וכל הציוד ההיקפי, עכבר מקלדת רמקולים וגם מערכת הפעלה. הארדיסק גדול (כמה שניתן) וכמובן זיכרון אותו הדבר.. אני משאיר לכם את כל השיקולים, במידה ודרושה חריגה שתוסיף מאוד לרמה של המחשב בבקשה לציין שזה כדאי.. תודה גדולה גדולה מראש..! * שכחתי לציין, המחשב צריך לכלול USB 3 ורצוי גם FireWire אם לא בלוח עצמו אז הכרטיס נוסף..) שוב תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש לפורום הזה ולכן אני מרבה לקרוא על המפרטים (רק מחשב בלי ציוד סובב) השונים בעיקר למחשבי משחקים אני רוצה לשאול מה ההבדלים בין מפרט של 5500 ל6000 ל7000 ש"ח ? האם יש הבדל של שמיים וארץ ביכולת או שרק מדובר בדוקיות זניחות , נניח שמדובר במחשב שאמור להריץ משחקים חדשים שעוד לא יצא כמו skyrim ,rage, nba2k12,pro אני אשמח לשמוע את דעתכם... שיהיה אחלה של ערב
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש גוף קירור למחשב נייד שלי. רמת השקט פחות חשובה , אלא יעילות הקירור יותר נחוצה לי. ראיתי כמה דגמים שנראים לי מתאימים כמו: CoolerMaster NotePal X2 Notebook Cooler או Thermaltake Massive23 LX LapTop Cooler אך אני לא יודע איזה יותר טוב. אשמח לעצות!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימלי? 5500-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרי לחסוך כמה שניתן אבל לא על חשבון ביצועים וגרפיקה (מסך איכותי וכרטיס מסך עם יחס עלות תועלת גבוה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעוד כ500 ש"ח אבל בעדיפות שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? HD, משחקים, מוזיקה, תוכנות qaurtus, microvision 4 ,C++/C , visual c, VHDL א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)., תדיר ופרנסה בקרוב בעז"ה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מחשב לעריכה גרפית וגם ליצירת מוסיקה ... רצוי לציין שזה ללא ציוד היקפי מסך וכאלה ... תוכנות עיקריות חבילת CS5, CUBASE 6, EDUIS 6 תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מחשב הגיימינג שלי הולך ומזדקן והגיע הזמן לתכנן את השדרוג. חשבתי על מהלך דו שלבי של קניית שילוש ואחריו כ. מסך וספק כח התקציב המשוער הוא עד 3000 שח אבל גמיש (וביכולתי להביא רכיבים מארהב ולחסוך עוד בעלויות) שימושי המחשב הם למשחקים, יצירת מוזיקה ותכני HD. כמו כן המחשב נמצא ב- OC והכוונה להמשיך עם זה. המפרט הנוכחי: E8400 @3.8 Scythe Mugon 2 Asus P5Q Pro G.Skill 2x2048 1066Hz G.Skill 128Gb SSD WD 1Tb + WD 500Gb + WD 250Gb msi N260GTX OCv3 @655MHz Presonus FireStudio Enermax Liberty 400W Antec P182 Samsung T260HD אני משחק על FHD 1920x1200 הרכיבים שבטוח נשארים זה המארז, המסך, כרטיס קול והכוננים הקשיחים. ה- Mugon שלי הוא rev A ולא יתאים ל- 1155... הכיוון הוא 2500K אבל מעבר לזה לא …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-