עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, מחפש מפרט לשימושים בסיסיים: אינטרנט ואופיס. המחיר צריך להיות פחות מ-1000 ש"ח. חשוב שיהיה כמה שיותר (במחיר הזה) אמין (כלומר דגש על ספק איכותי יותר). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, ברשותי המפרט הבא - WIN 8 Pro X64 Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON ATI 6950 2GB Flushed to 6970 Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVANCE Dell 2311h שברצוני לשדרגו ברכיבים הנ"ל - [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: mws_boxTop, width: 100%, align: center][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: mws_boxLeft][/TD] [TD] [TABLE] [TR] [TD=class: mws_boxCenter][TABLE=class: productListing, width: 100%] [TR] [TD=class: productListing-heading, align: center]Remove[/TD] [TD=class: productListing-heading]Product(s)[/TD…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by חובב,

שימוש המחשב זה לסטודנט להנדסת מכונות. אשמח אם יהיו לו אפשרויות OC. (כמובן שבעתיד אחליף קירור אם אצטרך). בעיקרון לא צריך דיסק קשיח כלל ברשותי 160 GB. ולא צריך כרטיס מסך( ברשותי GTX 260 216). כמובן העדפה היא אינטל. אשמח להצעה נפרדת לSSD ב 300~ ש"ח. האם כדאי להשקיע בערך 2000 שקל במחשב נייד I5 או שמבחינת ביצועים מחשב נייח בסכום זה שווה ביצועים?? תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by guysevi,

היי , חבר ביקש שאני אבנה לו מפרט למחשב HTPC, בתקציב של עד 2400 ש"ח המחשב ישמש בעיקר בשביל תכני HD 1080P וגם מעט עבודה עם סולידוורקס המחשב יוזמן דרך אייבורי . גודל המארז מנדטורי וצריך להיות עד המידות הבאות : רוחב 40 ס"מ עומק 30 ס"מ וגובה 12ס"מ זה מה שהצלחתי להרכיב מה דעתכם : מארז CoolerMaster Mini 110 HTPC מארז CoolerMaster דגם Mini 110 כולל ספק 200W כמות: 1 מחיר: 370 ₪ AMD Quad Core A-Series A10-6800K HD 8670D Box מעבד AMD A-Series A10-6800K Boxכמות: 1 מחיר: 670 ₪ לוח אם +Gigabyte GA-F2A88XN-WIFI AMD A88X FM2 לוח אם Gigabyte דגם GA-F2A88XN-WIFI צ'יפסט...כמות: 1מחיר: 650 ₪ זכרון Crucial 4GB DDR3 1600MHz CT51264BA160B זכרון Crucial 4GB DDR3 1600MHz דגם CT512…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד טוב ואמין בטווח מחירים של 4000 -5000 ש"ח. מטרות המחשב? עבודה משרדתי מאומצת - המון אקסלים במקביל, אקסס, פוטושופ וכו' - שימו לב שלא מדובר פה על קבצים קלים אלה על משהו מאוד כבד (המחשב הביתי שלי יישן אומנם אבל די חזק - מריץ את כל המשחקים יפה, אבל לא תמיד סוחב בקלות את האקסלים הללו). גודל המסך? 15.6 בערך?, מה דעתכם על 17.3 - זה משהו שאפשר לקרוא לו עדיין מחשב נייד? רזולוציית המסך? 1920X1080 - בבית אני עובד על מחשב שמחובר למסך טלוויזה 37 אינטש ברזולוציה הזו - אז אני רוצה משהו דומה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו שאני חושב עליו, יש משהו מסויים לישם אליו לב? משקל רצוי? משהו נייד - אבל לא היסטרי. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא היסטרי - מה ה…

6. Started by דקל,

שלום מחפש המלצה למחשב נייד שישמש אותי ב- 5 שנים הקרובות תקציב עד 5,000 ש"ח ( עדיף פחות ) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, עבודה בענן, עריכה סרטים ביתית * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט ( אני מבין שמאט מאפשר לראות גם באור יום בצורה טובה) * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ- 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר אבל לא על חשבון משקל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיוכל להתחבר לרשת כבל רשת וכן למסך חיצוני, מעבר לכך יציאות סטנדרטיות * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף כונן גדול מהירות 7200 * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by amyu98,

אהלן, כמה יעלה בערך לוח אם + מעבד + 2/4 ראם + כרטיס מסך + שיספיקו כדי להריץ משחקים חדשים גם על מינימום?של אינטל? ושל מתחרים זולים יותר? כרגעכבר יש hard disk חדש יחסית של 500 GB ככה שלא צריך חדש. אין לי בעיה להזמין מחו"ל. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום חברים, החשיבה על השידרוג הזה הוא בעצם כתוצאה מבעיה שיש לי כרגע. אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה אבל: 1. החיבור לכרטיס הוא DVI. מה שאומר שאני צריך למצוא כבל כולשהו שעושה המרה מ DVI ל HDMI 2. DVI לא מעביר סאונד כמו שאתם יודעים, אז אני צריך גם כבל Audio בנוסף 3. המחשב צמוד לקיר, אז כל הלהחליף כבלים כל פעם שאני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה הולך להיות כאב ראש לכן חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך למשהו עם HDMI Out כולשהו. המחשב עצמו נקנה לפני כ 5 שנים ואז הוא היה שיא הטכנולוגיה: מעבד: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.4Ghz זיכרונות: 4GB DDR2 Dual at 400Hz (5-5-5-15 לוח אם: Asustek P5Q - LGA 775 כרטיס מסך: Gainward Radeon HD 4850 הייתי רוצה בסופו של דבר להוציא בסביבות ה 1000 ש…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Qtec,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני לוחות מבוססי H81 עבור HTPC חדש - 1. Gigabyte GA-H81M-S2PH 2. Asus H81M-A אשמח לשמוע את דעתכם.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shaylex,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן חח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - אפשרי, לשיקולכם. אם אתם ממליצים אני אלך על זה. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא אופיס או ווינדוס, שירכיבו בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?לשיקולכם.…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by davyekulan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדים, סרטים/סדרות באינטרנט. רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה (LG 47') ולראות דרכו סרטים (אפשר?). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הכנת מצגות ועריכת סרטונים ביתיים (ממצלמה רגילה, מסמארטפון). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כאמור רוצה לחבר לטלוויז…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by LimaC,

שלום לכולם, לאחרונה, כפי שכולנו שמענו, Windows הפסיקה לספק תמיכה ועידכונים בעבור מערכת ההפעלה שלה Windows XP. כן, גם אבא שלי שמע על זה בחדשות ועכשיו הוא לחוץ כי במחשב שלו מותקן XP. במקרה שלא כל ה EEEPC מכילים את אותה החומרה, זהו המפרט של המחשב של אבא שלי: מעבד - Intel Atom N450, 1.66GHZ זכרון - 1GB RAM דיסק קשיח - 128GB (מתוכו 75GB בשימוש). שלוש שאלות: הראשונה, כפי שצוין בכותרת, היא האם המחשב הנ"ל יוכל להריץ את Windows 7? 2) איך מתקינים Windows 7 כשאין CD-ROM? 3) בהתחשב בעובדה שאבא שלי משתמש במחשב למיילים, סקייפ, וכתיבה ב Word, איך בעצם חוסר העדכונים הזה יכול להשפיע עליו? כן, אני יודע שהוא ישן, אבל זה מה יש... נא לא להמליץ על החלפה כי זה לא רלוונטי. תודה רבה לכל המגיבים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי, אני מעוניין לבנות לידידה מפרט מחשב, החלטתי שוב להגיע למפרטי מחשב ולקבל ייעוץ מהמומחים שמתעדכנים יותר מהר ממני 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, מאמין שהוא יספיק ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גרפית (חבילת אדובי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חבילת אדובי, פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו דיאבלו 3 ועד ל-BF4 בהגדרות ULTRA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. 1x Sager NP9377 (Clevo P377SM-A) Display: 17.3" FHD 16:9 "Matte Type" Super Clear Ultra Bright LED Anti-Glare Screen (1920x1080) Processor: Sager - 4th Generation Intel® Haswell Core™ i7-4810MQ (2.8GHz - 3.8GHz, 6MB Intel® Smart Cache) Ram: 8GB DDR3 1600MHz [1x8GB] Dual Channel Memory Graphics Video Card: NVIDIA® GeForce™ GTX 870M (6.0GB) GDDR5 PCI-Express DX11 [user Upgradeable] Primary Hard Drive: 1TB 7200RPM [sATA II - 3GB/s] Camera: Integrated Digital Video Camera Memory Card Reader: Internal 9-in-1 Card Reader (MMC/RSMMC/SD/Mini SD/SDHC/SDXC/MS/MS Pro/MS Duo) Optical Drive Bay: Remove DVDRW Drive and Install Optical Bay Hard Drive Caddy Only Sound Card: Sound Blaster…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by SaltedHuskey,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב - לימודים, משרדי, ומשחקים כבדים (עדיפות לריצה על HIGH או ULTRA) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מיינסטרים כבדים; BF4, AC, טוטאל וור למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD ומעלה. יש מסך 23" FHD של SAMSUNG כצג ראשי, ואני גם רוצה שיהיה מחובר במקביל לטלוויזיה (גם SAMSUNG, FHD, יש את כל החיבורים הרגילים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? סט מקלדת ועכבר אלחוט…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by shay27,

שלום לכלום . אחרי בערך 8 שנים (אם לא יותר) שלא שדרגתי את המחשב אני חושב שהגיע הזמן.כרגע המחשב שלי הוא כזה: Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium D 930 @ 3000 MHz (Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM Video Card : NVIDIA GeForce 7300 GS (Hard Disk : WDC (250 GB DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7200A ATA Device Monitor Type : ProView Technology - 22 inches Network Card : Realtek Semiconductor RTL8169 Gigabit Ethernet Adapter Operating System : Windows 7 Ultimate Professional 6.01.7601 Service Pack 1 DirectX : Version 10.00 1. מה התקציב המקסימאלי? בעקרון עד 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנס…

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  17. לחברי הפורום שלום רב, אני מנסה לעזור לידידה לרכוש את המחשב החדש שלה כולל ציוד נלווה. חשבתי לפתוח דיון פה בנוגע למחשב עצמו, ואז עם הסכום שיישאר לפתוח דיון בפורום ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל. לי יצא 3.5 בערך, אבל הסכום מאד גמיש. היא בקשה שאני אמליץ לה על סכום, אז אני מחפש הסכום המשתלם ביותר (או הכי קרוב ל-) להוציא על מחשב כזה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שנראה לכם הגיוני ומשתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי ביותר. אימיילים, Office. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/ת…

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  18. המחשב ישמש לשימוש משרדי וביתי פשוט בשימוש מזדמן עריכת סרטים חובבנית

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. קניתי ASUS N550JK חדש וכשאני לוחץ על הקובץ על מנת להפעיל את המשחק לא קורה כלום , זה קורה לי בכל משחק. מה יכולה להיות הבעיה? אני חושד שהבעיה היא בזה שיש יותר מכרטיס מסך אחד למחשב , אך עדיין כשאני מגדיר לו לעבוד רק עם הכרטיס של NVIDIA עדיין אין תגובה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. זהו הדגם של המחשב הנייד [h=1]HP Pavilion dv7-6135dx[/h]קישור למפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c02845403#N410 קניתי אותו בארה"ב לפני שנה וחצי (אחריות לא תופס בארץ) מצבו מצויין אין שריטות (עשו מאלומיניום) הסוללה מחזיקה בכיף לארבע שעות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. האמת שהכרטיס כבר בדרך אלי (יד שניה, מצב מעולה [בדוק]). ב534 שקל כולל משלוח. אני מתאר לעצמי שזו רכישה סבירה ולכן הלכתי על זה, אבל אם להגיד את האמת יש לי רגשות מעורבים ולכן אני פה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, אשמח להצעות/הערות/הארות בנוגע לקניית מחשב חדש. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים(1080p),המרת סרטים(ב-live, לצפייה ב-apple tv), תכנות(eclipse). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - לא כ"כ משנה, אך עדיף 15 אינטש. סוג המסך לא משנה. * רזולוציית המסך - FHD 1920x1080 ומעבר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן הסוללה איננו רלוונטי(עדיף, מן הסתם, שיהיה כמה שיותר ארוך, אך בגדול זמן הסוללה הוא לא שיקול). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)Bluetooth? - לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD - מ-256 GB ומעלה. …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי לכולם, יש לי מחשב נייד שנקנה בקנדה, המחשב נייד עצמו מדגם MSI של GE70 2OE, מחשב נייד ברמה מאוד גבוהה, עם אחריות בחו"ל לשנתיים. המחשב נייד נפל והמסך שלו נשבר, אך עדיין אפשר לעבוד איתו על ידי חיבור מסך LCD. בעקרון אני רוצה להחליף לו מסך, כי לא נוח לעבוד איתו ככה... אז ככה המפרט שלו באתר: http://www.msi.com/product/nb/GE70_2OE.html#overview דיברתי עם היבואן של MSI בארץ מאחר שאין פה יבואן רישמי, אז הלכתי לחנויות מעבדה שהן מתווכות בין MSI ויש מעט כאלו, הם הציעו לי מחירים דיי יקרות לתיקון לטעמי, וחלקן אמרו שאינם יכולים לתקן את זה כי אין להם את הדגם הזה של המחשב בקיצור אין להם מאיפה להשיג חלקי חילוף שאיתם יוכלו לתקן את זה. דבר ראשון - אז ביררתי את הנושא קצת, ואני מכיר כמה חבר…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by avihaizipel,

שלום רב: אשמח לעזרה בשדרוג לוח האם שלי שיתאים למעבד שלי כולל זיכרון מתאים ושיהיה מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך. כ.מסך: R9 280X מעבד: i5 2500K תקציב: 1500 עדיף פחות נ.ב. אני גם רוצה שתהיה לי אפשרות לשדרג את המעבד בעתיד. תודה מראש לעוזרים אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו לי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by zZz.,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית, תיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע planetside2, וכל משחק singleplayer מהדור הנוכחי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080.Samsung S23C650 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה כ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.