עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מחשב די עגלה יחסית להיום, כשקניתי אותו הוא היה סבבה יחסית... אך כל חודש יוצא מחשב יותר טוב : אך למרות זאת, קראתי כתבה שבמחשבים שייצאו בשנה הבאה יהיה הבדל ניכר מהמחשבים היום. מערכת ליבה כפולה וכו' (שאגב זה לא אומר לי כלום) האם כדאי לי לקנות מחשב חדש במהלך השנה, או לחכות לשנה הבאה (ובדרך לחסוך קצת יותר כסף)? אגב- אם למישהו יש זמן לנוב כמוני, אשמח לשוחח עם מישהו על הנושא... אולי הוא יבהיר לי קצת דברים מסנג'ר- omernahum@walla.co.il. איי סי קיו- 280277217.

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  2. ברצוני לקנות מחשב ללימודים, השימושים של המחשב יהיו אינטרנט ולימודים, ואני רוצה מחשב שיהיה 12 13 אינץ אני רוצה לקנות את הlenovo s12 הוא עולה 1900 שח? מה אתם אומרים? או שעדיף לקנות בכסף הזה משהו אחר? ואם צריך להוסיף עוד 100 200 שח בשביל מחשב שבהרבה יותר טוב נוסיף. תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני מעוניין לבנות שרת RAID עבור המחשבים בבית, שיתבסס על מערכת הפעלה freeNAS (אפשר למצוא פרטים עליה ב-http://www.freenas.org/ ). מאחר וזו מערכת הפעלה המבוססת על freeBSD, יש צורך בחומרה שתתאים למערכת ההפעלה. הדרישות מהכיוון שלי: * זה צריך להיות מחשב שקט, כי הוא ימוקם באחד החדרים בבית, ורצוי שיפלוט חום נמוך. * עדיפות ללוחות אם עם פורט רשת כפול של 1000BaseT, כדי לאפשר חיבור מהיר למחשבים שמחוברים אליו קווית ומעבר נוח במקרה של תקלת חומרה בפורט הרשת. * ניתן להסתמך על כרטיס גרפי על לוח האם, מאחר ועיקר התיפעול של מערכת ההפעלה נעשה דרך ממשק WEB ממחשבים אחרים. * מקום גידול לכוננים קשיחים - אני מתכנן להתחיל עם שלושה כוננים של 500M (כמו http://www.wdc.com/en/products/products.as…

4. שוב שלום לכולם, ושוב המון המון תודה על העזרה. יש לי כמה דרישות חדשות מאז ההודעה הראשונה, החלטתי לפתוח נושא חדש, אני מקווה שזה בסדר. בקשה נוספת - אם יש משהו בפורמט ההודעות שלי שדורש שינוי / אם יש לכם בכלל משהו לומר לי - אנא אמרו לי. (תודה!) לעניינינו! להלן רשימת הדרישות המקורית, (השינויים החדשים מסומנים בכוכביות***). Hard Drive - 160GB (sata) screen - 19 inch, CRT not LCD memory - 2 chips of 1gb each ***motherboard - תומך PCI express אלא אם כן יצאו סלוטים חדשים שלא שמעתי עליהם לכרטיסים שהמחירים שלהם בסביבות ה 1500ש"ח keyboard + mouse - whatever is considered good Drives - 1 DVD burning drive graphics card*** עדיף כמובן כרטיס ל PCI express ורצוי 250MB זכרון עם כמה שיותר פו…

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  5. אהלן, ניסיתי לחפש תשובה במפרטים מומלצים וחיפוש בפורומים ולא מצאתי משהו שקולע בול לשאלה שלי אז..... אני רוצה להרכיב מפרט למחשב לעריכת וידאו וטיפה משחקים (אני משחק בPS4 ובעיקר סטאר קראפט 2 אז לא צריך יותר מדי). המעבד חייב להיות 6700K אז שאר המפרט חייב להבנות סביבו. כ גראפי ראיתי שה GTX 960 אחלה למחיר אז חשבתי לכיוון? דרישה אחרונה שהמחשב יהיה תואם האקינטוש כי אין מצב שאני עובד על ווינדוס התקציב הוא עד 4500. אין צורך בהרדיסק\סידירום או תוספות מהסוג הזה. תודה רבה!!, יאיר

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  6. מחפש לקנות מחשב נייד לצרכי עבודה (אינטרנט, ואופיס בעיקר) חשוב שיהיה קל ומחברה רצינית (אחריות מכובדת) התקציב בין 5000 ל6000 ש"ח (חריגות סבירות אפשריות אם זה שווה את זה) תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by JohnnyBravo,

שמתי -לב לנייד הזה,הבעייה היא שאני לא מכיר את האיכות של GIGABYTE.אז אני מחפש חוות דעת http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6885 מה אתם אומרים? חשוב להגיד שהדבר היחיד שעומד ביני בין קנייה זה החוות דעת כאן.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אני צריך המלצה למפרט בתקרה של 6500 ש"ח. אני מעדיך את הCore 2, צריך 2 ג'יגה זיכרון ,2 הארדיסקים בשביל Raid ומסך LCD. המחשב נועד לעריכת וידאו חצי מיקצועית, משמע צילום ועריכה של אירועים. המחשב לא למשחקים ולא לאוברקלוקינג, אך ורק לעריכה. דברים כמו רמקולים, עכבר וכו' אין צורך. אני רוצה מפרט מKSP או מרדנית. תודה.

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by hugo123,

מה דעתכם על המפרט הבא. שימו לב זה רק ואך ורק לעבודה וגרפיקה (פוטושופ ועיבודי תמונות) Intel Core 2 Duo E4400 (S775) 2.0GHz 800MHz 2MB 64bit Box Intel® Desktop Board DG33FB GEIL 2GB 1GBX2 DDR2 667MHZ CL5 witcooling Western Digital WD1600JS 160GB SATA2 LiteOn LH-20A1P DVD-RW / x20 / +R/-R/DL / IDE Onboard - Intel X3100 Onboard - 6 Channels Onboard - 1GB JSP-TECH M-550D Midi ATX CASE (Black) 120mm Fan with EZ-Cool 400W PS

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  10. תקציב: 1200-1400 ש"ח. צורך: עיבוד פוטושופ. זקוק ל: 1. מעבד 2. לוח אם (עם כרטיס גרפי מובנה) 3. זכרונות לגבי 1. עיקר ההתלבטות היא בין: א. AMD Athlon 64bit 6400 2MB - ב450 ש"ח ב. AMD Phenom II X3 710 2600mhz 6MB - ב650 ש"ח אשמח למילת ייעוץ (אפילו המלצה אחרת?) והתאמת לוח אם וזכרונות בהתאם למחיר ולמעבד. תודה! איתן.

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by sbwolf,

שלום רב הגעתי למסקנה שכבר הכי משתלם SANDY BRIDGE, אם אני טועה תקנו אותי. המחשב מיועד לעסק ולכן כולל חלונות חוקי, כמו כן חשוב שיהיה מספיק חזק להשתלטות מרחוק על מחשב אחר. להלן המפרט שבניתי, מחכה להצעות יעול אם יש. Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪243 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪274 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב Sony / Nec AD-7260S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1622 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 Windows 7 Pro OEM 64 Bit גרסה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by boriskz,

היי פורום יקר יש לי מחשב ישן שעובד, אך נהיה איטי, ומדי פעם גם נתקע (מסך כחול). זה המפרט של המחשב: מעבד intel core i3-540 לוח אם gigabyte ga-h55m-d2h כונן קשיח samsung spinpoint f3 hd502hj 500GB SATA2 16MB זכרון gskill ddr3 2048MB*2 1333MHZ cl 8-8-8-21 hk צורב LG מארז coolermaster sileo 500 ספק כח coolermaster elite power 460w קרור למעבד arctic cooling freezer 7 pro rev.2 כשקניתי את המחשב הוא היה בחדר השינה, והיה חשוב לי שיהיה שקט. היום זה כבר לא כל כך חשוב לי. בנוסף לפני כחצי שנה הוספתי למחשב כרטיס גרפי gigabyte. gv-n710d3-2gl כפי שאתם רואים המחשב כבר ישן, בן שבע. אני רוצה לשדר…

13. אני מתכנן לקנות מחשב ואני אשמח אם תעזרו לי 1.התקציב הוא 2800 בלי חריגות, עדיפות לנצל את כולו. 2. השימוש של המחשב הוא גיימינג, עבודות לבית ספר, סרטים ואינטרנט. ב. למשחקים כמו GTA IV עם עדיפות שירוצו על HIGH. עכשיו יש לי מסך חרא שאני עוד לא יודע את הרזולוציה כי הוא לא מחובר, אבל אני מתכנן בעתיד לקנות FULL HD אבל יש עוד זמן. 3. אין צורך בציוד היקפי. 6. רמת השקט שאני רוצה שיהיה 5/10 לא רועש מדי. 7. לא מתוכנן אובר קלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה אני יתקין לבד WINDOWS 7 אבל אני צריך שהם ירכיבו לי בחנות את המחשב, למה אני לא מסוגל להרכיב לבד. 9. העדפות שלי מחנויות KSP או IVORY הן הכי קרובות לבית שלי. 11. בנתיים לא מתוכנן שידרוג, בזמן הקרוב. 10. בקשות מיוחדות *…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1.אני מעוניין שהמעבד יהיה בעל 4 ליבות 2.אין צורך במסך ואין צורך בציוד היקפי למחשב 3.אפשרות לחריגה של 200-100 ש"ח. 4.לא חשוב לי עיצוב חיצוני כמעט בכלל. חשוב שיהיה שקט. מעוניין בקירור סטנדרטי. 5.האם חשוב שקט? עד כמה? - חשוב. 6. האם מתוכנן OC? - לא.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך באופיס/וינדוס, יש צורך בהרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצ…

16. Started by מישקה החלבן,

שלום לכל מי שעובר פה, (וגם למי שלא). לאחר 4 שנות שירות, נפח המחשב שלי את נשמתו. תהא נשמתו צרורה בצרור החיים. במותו הוא לקח עימו מידע רב ערך, אבל כפרות. לרגל המאורע, אני מחפש לו יורש ראוי. התקציב ליורש הוא כ 5000 שקלקלים. אני צלם, והמחשב מיועד לפוטושופ, (וגלישה באתרי פורנו). לא למשחקים, ולא לשעשועים. לעיבוד תמונות דו מימדיות וזהו. וגם לגלישה באינטרנט כמובן. וכתיבת מיילים לחותנת. וזהו. (אה, שכחתי: 1. אין לי צורך במסך. הוא עדיין חי וקיים. 2. המחשב הישן היה מחובר למערכת ישנה, ודרכה שמעתי מוסיקה. אני מניח שזה יהיה גורלו של המחשב החדש, ככה שגם רמקולים איכותיים לא חשובים לי. 3. אין לי מושג מה עדיף: שני כונננים של עד ~150GB, או אחד של ~300GB? בקיצור - אני מחפש מחשב לעבודה. סוסו…

17. Started by RonTwins,

שלום לכולם! אני רוצה מפרט עד 4K,שכולל מסך,רמקולים ועכבר ומקלדת אלחוטיים,אני רוצה 2 זוגות של עכבר ומקלדת אלחוטיים,אפשר לחרוג ב200 ש''ח בערך,אך לא יותר. המחשב מיועד למשחקים בינונים,אני לא גיימר,המחשב מיועד לקצת עבודה על הפוטושופ וראית סרטים ועבודה רבה באינטרנט,אין לי בעיה להסתפק בSempron עם צריך,כי הוא קצת יותר חזק מהמעבד שיש לי כעת.

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by roma4k,

חג שמח לכולם! לבסוף החלטתי ללכת אינטל משתי סיבות: האחת היא מפני שאני חושב שהוא יותר מתאים לצרכים שלי ו שתיים מפני שלמה לי לקחת מעבד רק משום שהוא תומך ב 64 ביט, הרי עכשיו אין שום דבר שעובד על 64 ביט ולגבי היציאה של תוכנות יש רק השערות, בנוסף, אין שום בטחון שה AMD 64 יוכל להריץ תוכנות 64 ביט כמו סוס , הרי הוא רק תומך בפקודות 64, אף אחד לא יודע איך הוא יפעל איתם. קיצר הנה המפרט שאני חושב שאקח, תמליצו מה כדי לשנות או להוסיף. דגם מחיר כמות PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz 1130 ¤ 1 ASUS P4P800-E DELUXE 780 ¤ 1 ADATA DDR 256MB 400MHZ 330 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 600 ¤ 1 MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MB 1450 ¤ 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 590 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 …

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by iamuser,

מה דעתכם על המפרט הבא: הדרישות הן: 1. שימושים של Office, אינטרנט, סרטים 2. מחשב שקט 3. ללא ציוד היקפי מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤412 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤277 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38489 כונן קשיח Seagate ST3160815AS 160GB SATA2 8MB ¤189 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=1083355 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤72 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-1GBNT מארז ללא ספק HEC 6C11 ¤196 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6C11-NPS ספק כח Hiper HPU-4S425-PU 425W ¤237 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HPU-4S…

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם קפיצת המדרגה איכותית, לא אחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GENERALS, GTA V כשייצא, גלשיה באינטרנט וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V כשייצא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום לכולם ! אני עומד לקנות מחשב לבן שלי , המחשב מיועד למשחקים כמו gta ולתוכנות עריכה ואופיס מעוניין לשמוע את חוות דעתכם. לוח אם תוצרת MSI ATX דגם P45 Neo-F מעבד E7300 כרטיס מסך תוצרת MSI דגם Radeon HD 4850 512MB DDR3 דיסק קשיח Seagate דגם ST3500320AS נפח 500GB אריזת OEM זכרון תוצרת GEIL דגם EVO ONE נפח 2GB Kit צורב DVD תוצרת LG דגם GH22NS30 חיבור SATA מהירות צריבה X22 צבע שחור ספק כוח תוצרת EZCool הספק 450W אמיתי 3 שנות אחריות מארז בשם אכילס עם 3 מאוררים. תודה מראש לכל המגיבים. סה"כ כולל משלוח: ¤210.00 מחיר משלוח בדואר רשום: ¤.00 מחיר: ¤210.00 המשלוח באמצעות דואר רשום. ניתן לקבל שליח עד בית הלקוח בתוספת 25¤. בתשלום אחד זמן אספקה: עד 5 ימים אפשרות לאיסוף עצמי מכל …

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by idan_avni,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: the witcher 3,watch dogs,the last of s ועוד משחקים שיצאו בעתיד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, מחפש לקנות מחשב נייד איזור ה 14״ במחיר נניח בין 2500 ל 4000 ש״ח (יודע שהתחום די רחב - בהמשך הסבר). יהיה לשימושים בסיסיים של סטודנט (לא מדמ״ח או גרפיקה או משהו מיוחד, לא ישמש למשחקים בכלל) - של אינטרנט (הרבה דפים במקביל), Office, וקצת צפייה בסרטים (לא מסך חיצוני). חשוב שייראו במסך טוב, ושהשימוש יהיה נוח (מקלדת ו TrackPad נוחים), ושלא יאיט משמעותית כל הזמן בגלל שמתחמם מהר (מנסיון עם לפטופ קיים). מעדיף מחיר זול אבל מוכן גם לשלם יותר אם אין צריך בשביל לקבל חווית שימוש טובה (בשימושים בסיסיים). ורצוי אחריות טובה (כלומר שבאמת מקבלים את האחריות כשצריך, ועדיף תקופה ארוכה מהמינימום) תודה

24. מעבד AMD 3800*2 לוח אזוס M2NPV-VM זיכרון PQ1/I 1024MB 800MHZ TURBO כונן קשיח SEAGATE 80GB SATA2 צורב NEC DVDRW ND3550 1.44

25. תודה!

• 6 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.