ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום, הלכתי ל - FOXPC והנה ההצעה שקיבלתי: מעבד: Intel Core 2 Due E8400 3Ghz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800Mhz 2GX2 CL5 כרטיס מסך: Twintech nVidia GeForce 8800GTS G92 512MB PCle דיסק קשיח: Western Digital 320GB SATA2 7200RPM 16MB כונן אופטי: Samsung DVD+\-RW X 20 מארז: Cooler Master RC-690 ספק כוח: SeaSonic S12ll-500 500W PSU מחיר: 4,613 ש"ח אז ככה: מעבד חשבתי על זה בגלל שאין תמיכה במרובעי ליבה בזמן הקרוב, ככה שאין צורך להוציא כסף מיותר על מרובע ליבה אלא אם מישהו ישכנע אותי אחרת (אני עם ראש פתוח..) לוח אם: נראה לי לוח אם טוב, גם טוב ל - OC עתידי.. מארז: הציעו לי גם את ה - NZXT …
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב, ואני מעוניין לדעת מה יותר כדאי לי בתקציב של 2500 ש"ח- לשדרג את המחשב, או למכור אותו ולקנות מחשב חדש עם תקציב גבוה יותר? מפרט המחשב- הדרישות שלי מהמחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים כמו battlefield3 על HIGH, לראות סרטים וסדרות על FULL HD, ועבודה משרדית כמובן. במידה ועדיף למכור את המחשב הנוכחי ולקנות אחד חדש, אשמח אם תכתבו לי פה הערכה כמה המחשב שווה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי. אם לא, אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחש…
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני צריך המלצה למחשב נייד עוצמתי שישמש בין היתר לעריכת מוזיקה ופוטושופ. אומנם רוב הזמן רק יפעיל דפדפן וסרטים אבל חשוב שיהיה מהיר עוצמתי ויתמודד עם המשימות שציינתי בלי לגמגם. המחשב לא ישמש למשחקים לכן אין מבחינתי חשיבות לכרטיס מסך. אך עם זאת שיוכל להפעיל סרטים ברזולוציית FULL HD ללא בעיה. המחשב שהסתכלתי עליו הכי הרבה לאחרונה זה Lenovo Ideapad Y700 המחשב עולה 5190 ש"ח ומגיע עם מסך מגע LED ברזולוציית 4K מגיע גם עם המפרט הבא: i7 6700HQ 16GB RAM DDR4 M960GTX 256GB SSD אני מודע לזה שהכרטיס מסך פה יחסית לא רע, והמחשב הזה מוגדר מחשב לגיימינג, אבל פשוט לא מצאתי מחשב חזק יותר במחיר. מבחינתי להתפשר על כרטיס מסך ולקבל אחסון SSD גדול יותר, או לקבל מ…
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מעכת משנת 2010 שעלתה לי בזנו 6500 אלף שקל רק המערכת עצמה ואני רוצה לדעת בכמה אני יכול למכור תמחשב יש לי מעבד I 5 750 לוח אם H55 ספק כוח טרמלטיק 550W מארז V3 של טרמלטיק כונן אני ישאר עצלי וגם דיסיק קשיח של 1.5 טרה כרטיס מסך GTX250 זיכרות 4 ראם כמה אני יכול להרוויח על המחשב? ישמח לתשבות בברכה מתן
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי, מחפש מפרט למחשב קריר וחזק, עד 4000 ש"ח, אין צורך במסך, ציוד הקיפי או דיסק קשיח (עושים קניבליזציה מהמחשב הקודם ) ישמש בעיקר למשחקים. תודה
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכם, מה שאני רוצה זה שתגידו לי איך המפרט מחשב הבא, אבל לפני זה השימושים שלו הם גיימינג וקידודים כבדים(VDUB), והאם המחשב יחזיק CF בעתיד?, טוב הנה המפרט מחשב: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1596 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD3R ¤1156 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GM060 זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤584 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9T-6GBNQ כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1260 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX48901GBD5-HM צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤155 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH2…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 3700. צרכי משרד (וורד, אינטרנט, אופיס וכד')+ סרטים באיכות סבירה. חשוב שתהיו אחריות בינלאומית ומערכת הפעלה (לא צריך שהיא תהיה ויסטה). הדגמים שהומלצתי לקנות אותם בתקציב הם: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7279&perur=2&t=1&c=483 http://www.gamaoffice.co.il/products/145257 הבנתי שההבדל העיקרי הוא שלדגם הראשון מעבד יותר חזק, אבל פחות זיכרון (ראם), והשני עם מעבד פחות חזק ויותר זיכרון. מבחינת כרטיס מסך, הארד דיסק וכד' הם די זהים. איזה עדיף מהדגמים? האם יש מחשב עדיף בתקציב הזה? לא צריך שיהיה אייסר, זה רק במקרה יצא ככה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מחפש מחשב לסטודנטית אמין קל זמן סוללה ארוך תקציב 4-5k אין דרישות לאפליקציות כבדות מתלבט האם שווה לקנות בקנדה או ארצןת הברית תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב: http://ksp.co.il/?select=.268..271..137..1358..132..413..211..1316..7.&list=2&sort=2&glist=1&uin=19408&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך המחשב הזה למשחקים ולסרטי HD(יותר HD ממשחקים) האם הוא מתחמם הרבה? הוא אמין? האם יש מחשב אחר מומלץ בתקציב דומה לזה?עדיף עד 4500..לא חייב מסך מגע מ KSP
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
טוב, אני מחפשת נייד לאוטוקד, פוטושופ, 3DMAX וAVID צריכה המלצות למחשבים, התקציב עד 9000 שקלים אני חשבתי על DELL STUDIO XPS 16 יצרן DELL דגם מכונה Studio XPS 16 מעבד מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T9400 מהירות 2.53GHz/1066MHz FSB זיכרון מטמון 6MB L2 Cache זיכרון נפח 4096MB DDR3 1066MHz/4GB איחסון גודל דיסק 320GB מהירות דיסק 7200rpm כוננים DVD Multi Burner Yes מסך סוג Truelife 1080pFullHD RGBLED (1280x800) Built-In Cam 2.0mpx גודל "16 ATI Radeon HD 3670 512mb תקשורת מודם 56K No כרטיס רשת 10/100/1000 RJ-45 Bluetooth Dell Bluetooth 370 Card WiFi Intel WiFi Link 5100 802.11 a/b/g/n יציאות Parallel No Serial No S-Video Out 15pin VGA video connecto…
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כמה שווה היום המחשב שלי למכירה? כולל המסך וכולל וינדוס 7 64 bit מקורי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב בסביבות ה-7K שישמש אותי למשחקים כבדים מידיי פעם ובעיקר אופיס ואינטרנט, לא משהו כבד מידיי. בקיצור, הכרטיס מסך לא צריך להיות הכי טוב שיש... המפרט צריך לכלול מסך LCD 19, ו320GB - חשוב לי שהחלקים האלו יהיה במפרט: להשקיע כמה שיותר במעבד ובזכרונות. חשבתי אפילו על המחשב הזה שעולה 2849: Intel® Core2 Duo E6700 - 2.67Ghz - 4MB Cache - LGA775 - 65nm - 1066FSB - Fan - Retail box - (Require i965/975 Chipset and up) C2D תראה מה אפשר לעשות בעניין :-) THERMALTAKE SWING Black with window 120mm FAN שנה אחריות 364 Akasa ALLINONE 21 FUNCTION PANEL שלוש שנים אחריות 296 תודה מראש, אדם
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין גדול אבל זה מה שחשבתי אני יכול בתקציב עד 6000 בלי מסך אבל אני מעדיף 5.500 המחשב מיועד למשחקים וסרטים לוח : Asus P5LD2 זכרון : Samsung DDR2 1GB 667MHZ ד.קשיח: w.digital 200GB 8MB 7200RPM SATA אין לי מושג מה זה SATA2 ואם שווה להשים SATA 2 תנו לי את דעתכם כרטיס מסך: GF6600GT 256MB 128BIT pci-e מעבד : Intel p4 duel core 2.8 64 bit תחשבו שאני צריך להגיע ל6000 שח עם מארז וכונן DVD וכל זה אני פשוט רוצה את ההכי טוב למשחקים וסרטים חשבתי על לקחת לוח אמ יותר טוב אבל לא יודע
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מפרט למחשב נייח חדש. מצ"ב תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 ש"ח, ניתן לחרוג אם יש כדאיות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי הוא ללמידה ופיתוח תוכנה, כן הייתי רוצה יכולת לשחק מידי פעם משחקי מחשב מתקדמים (למשל Assasin Creed-ים). יחד עם זאת, אין לי דרישה להיות ב FPS הכי גבוה או ברזולוצייה גבוהה במיוחד - אני בעיקר רוצה לקבל גרפיקה נאה בלי הרגשה של תקיעות. יש לי מסך יחיד P2719H של דל שאין לי כוונה לשדרג (זה גוזר רזולוציה של 1080p להבנתי). 3. האם יש צור…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך עזרה בהרכבת מפרט לחבר כולל מסך. הצרכים הם די פשוטים: אינטרנט, אופיס, ומשחקים קלים. יש צורך במסך LCD פשוט 17' 512 מגה זיכרון מעבד פנטיום (דרישה של החבר) צורב: אם אפשר אז צורב DVD מקלדת, עכבר וכו' בקיצר הכל הכל ודבר אחרון גם win xp עם רישיון כמובן תודה
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ברשותי T61, עד עכשיו נמנעתי מלהשתמש בחומר כלשהו על המסך, וניקיתי אותו בעזרת מטלית לניקוי משקפיים. אמנם, הצטברו כבר הרבה כתמים שהמטלית לא מועילה נגדם. האם ניתן להשתמש בכל חומר לניקוי מסכי LCD על הנייד? מתישהו שמעתי שיש בחומרים הללו אלכוהול או חומר אחר כלשהו, וזה יכול לפגוע במסכים של חלק מהניידים, אם לא בכולם.. גם אם ניתן להשתמש בחומר בכל זאת, האם עדיף לעשות זאת באופן כמה שפחות תכוף ע"מ שהמסך לא ייפגע? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8 אלף מקסימום 10 אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מיועד לסחר בשוק ההון יריץ 4 מסכי 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4 מסכים זרוע …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hello All, I want to buy awhole computer include screen, mouse and keyboard at 2500, maximum 3000 NIS. I would like to use it for Internet, Microsoft Office, some technical programms and movies, NO GAMES! Please advice me which parts are the best for my needs Thank you very much in advance
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי לי כאן מפרט (אין צורך להתייחס למערכת הרמקולים): http://img15.imageshack.us/img15/7942/213h.jpg מה אתם אומרים עליו? אני צריך מחשב חזק למשחקים ותוכנות עם מינימום 4 ג'יגה זיכרון להריץ מערכות ווירטואליות. התקציב שלי עד 4300 (מקסימום של המקסימום). תודה רבה, ד"ר גמרא .
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן, פרסמתי הודעה דומה לפני תקופה ולא ממש זכיתי להתייחסות. כעת החלטתי להגדיל מעט את התקציב ואני באמת מבקש התייחסות. אין צורך בציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית קלה של תמונות, עריכת ווידאו פשוטה (אך מדובר בתכני HD), שימוש אינטרנט סטנדרטי והאזנה למוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
זהו המפרט שבניתי: Intel Core 2 duo E6420 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 הארד דיסק WD WD2500AAKS 250GB G. SKILL DDR2 800 MHZ- CL4 F2-6400CL4D-2GBHK LEADTEK WINFAST PX8800GTS640 MB PCIE צורב - ASUS DRW-1814BLT ספק ומארז אני קונה מחבר (CHIFTEC 550W) על הויסטה החלטתי לוותר ברכישה וזאת לאור הבעיות הרבות שיש עימה. סה"כ יוצא 5500 אשמח לשמוע חוות דעת. דרך אגב - המחיר הוא מSKYPC
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני חוזר לכאן לאחר קניית מחשב מוצלחת בעבר, אשמח לעזרתכם שוב. פרטים: 1.אפשר לחסוך בתקציב אם זה מתאפשר 2. שימושים צפויים: עבודה משרדית, סרטים (אני מעוניין להריץ FHD, קצת matlab ללימודים) 3. המחשב מיועד לשימושים ביתיים, אין לי צורך בציוד היקפי. 4. יש כרגע ברשותי מסך dell2209 וכונן כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX 5. חשוב לי מפרט שקט -8 מתוך 10, אני מעוניין במארז שקיימות לו יציאות usb בחלקו העליון ושיהיה ניתן גם לחבר אוזניות מקדימה (שהלוח אם יאפשר חיבור כזה במארז,משהו עם HD,לא HD) 6.לא צפוי OC, אין צורך בOS, אם אני מרכיב לבד, זה מבטל לי את האחריות? 7.אני גר באזור חיפה ולכן אני אשמח להצעות מחנויות באזור 8.אני לא מעוניין כרג…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה לא מתוכנן OC לא צריך ציוד היקפי! רק מחשב בלי מסך!! מחשב מיועד למשחקים כבדים+פיתוח+כצת פוטושופ צריך להיות מחשב חזק מחשב שקט במיוחד ושלא יתחמם! תודה רבה מאור זמיר
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מחפש מחשב במיוחד למשחקיםם אני רוצה מקסימום ביצועים שאפשר להביא במחיר הזה ושיחזיק מעמד בשביל משחקים חדשים שיצאו הכסף שיהיה לי זה בסביבות ה5000-4500 תודה Smiley עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!=5000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?=לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?= נטו למשחקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).=תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אנ ירוצה לקנות גם מסך כי אין לי * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?= COD FAL…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב ללימודים (לא לצרכי גראפיקה ומשחקים) שיהיה חזק ומהיר עד 7000 ש"ח. עדיף מסך 14.1" לא מבריק. מה מומלץ יותר מבין השניים שכתבתי? והאם יש עוד מחשבים מומלצים פרט לשניהם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-