עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אחח, שלמות, מסך ה-17" אחד המדהימים שראיתי איי פעם, 1920\1200, מדהים, עוד לא יצא לי לבדוק מבחינת ביצועים יותר מדיי. סורי על האיכות הלא משהו, אנסה לשפר בבית... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by tkjbi,

. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3800 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 35% משחקים ותוכנות הורדה 35% אינטרנט 30%סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 21 אינצ מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? צריך שהמחשב הי…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by בזיק,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות את המפרט הבא: Athlon 64 winchester 3000+ 850NIS MSI K8N Neo2 platinum nforce3 ultra 700MIS kigston DDR 400MHz 2X256MB 340NIS Western Digital Caviar SE SATA 80GB 364NIS GIgabyte Geforce MX440 204NIS Compucase CI-6825 300W 264NIS סה"כ כ2700 ש"ח. את שאר הרכיבים אקח מהמחשב הישן שלי המחשב מיועד לשימושים שגרתיים והרצת MATLAB. אני לא ממש מתכוון לשחק משחקים. אני מעריך שזה מעבר לדרוש לשימושים שגרתיים ובכל זאת רציתי שיהיה אפשר לשדרג בעתיד. כרטיס המסך חלש אבל מכיוון שאינני Gamer אני מעריך שזה מספיק. מסיבה זו גם נראה לי שאינני צריך PCI xprs. אני יכול להשיג בערך באותו מחיר Radeon 9250 SE כשהוא Bulk ללא אריזה.האם זה…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by FPSbanana,

לא כולל מסך וציוד מקיף

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום וברכה לכולם, שמי יוני ואני מעוניין לשדרג מחשב נייד LG P1 בתקציב של עד 1000 ש"ח. לדעתי אם אני אגדיל את הזיכרון ראם והזיכרון הקשיח זה יעזור לי מאוד. כרגע הנתונים הם : זיכרון ראם - 1024 דואל (סלוט 1 512 וסלוט2 512) )DDR2 667) וזיכרון קשיח 100G.(5400 RPM המעבד הוא - intel mobile core 2 duo t5600 1.83GHz כרגע ברצוני להגדיל את הזיכרון ראם ל-4G ודיסק קשיח ל-500G, בשביל זה אני צריך להחליף את מערכת ההפעלה לWIN 7, שישים וארבע סיביות. רציתי לשאול האם המעבד שלי יצליח לעבוד חלק עם השידרוג הזה, והאם אתם חושבים שזהו שדרוג טוב. בנוסף, האם אתם מציעים שדרוג אחר? תודה מראש, יוני.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. כמו כן אני רוצה חנות עם אחריות טובה וארוכה (לא בדיוק ברור לי מה קורה עם KSP, אם צריך לוהסיף כסף בשביל אחריות מורחבת, וכמה זמן האחריות על הזכרונות). תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500שח. לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית עם כלים של Adobe - Photoshop, Premiere, InDesign 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אהיה נחמד אם אהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן - Windows 10 …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by asaf19,

איך אפשר לאפס לוח אם שיש עלו סיסמא אין לי בעיה עם פירוק

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לי ASUS P4S8X-X ACPI 2.4GHz 512 MB of RAM כרטיס מסך mx יציאה AGP ספק כוח 350W אני מה זה צריך את העזרה שלכם מה כדי, לקנות כרטיס מסך ומעבד 2.8GHz (אולי גם ספק) ואז לקנות מחשב אינטל חדש או לחכות איזה חודש ואז לקנות מהמחשבים החדשים של אינטל (אבל בתקציב של 4 או 4.5 אלף ש"ח)? (ברור בשביל משחקים) תודה לכל העוזרים!!!!

10. Started by BRPOQNT,

בתקציב של 6500 לוס מינוס. האם יש פער גדול בביצועים של נייח לעומת נייד במחירים האלה? האם לוח אם של אסוס לא עדיף על לוחות הGB שאתם ממליצים כאן? האם כרטיס המסך ספייר של ATI הוא אינטגרלי בלוח אם או חיצוני? האם תוספת הקרור הכרחית? האם העובדה שמדובר בכלכך הרבה מעבדים מחייבת ספק כוח יקר ? האם כדאי לדבוק ב XP או שמערכת ההפעלה החדשה עדיפה? יש לי מחשב ישן ואני עדיין מתלבט אם להחליפו בנייד או נייח (לכן גם יש הודעה שלי בפורום שם) ורוצה לדעת אם יש דברים שרצים לי כעת על XP לא ירוצו על מערכת הפעלה יותר מתקדמת (לא ויסטה,אלא זו שבאה אחריה) ? ואם אפשר,אז אשמח גם לקבל חוות דעת לגבי מה כדאי לקנות : נייח או נייד ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Roy-L,

שלום, המחשב לגביו אני שואל הינו HTPC די ישן שאני מתלבט אם שווה למכור, וזה המפרט שלו: מעבד Intel E5300 עם קירור פאסיבי ללא מאוורר של Thermaltake לוח אם של Gigabyte 4 GB זיכרון כונן 320GB של Seagate כונן אופטי של LG כרטיס גרפי Sapphire Radeon HD5450 עם קירור פאסיבי ללא מאוורר כרטיס רשת פנימי (PCI) של TP-Link מארז HTPC של Coolermaster (לא זוכר דגם, עלה כ- 350 ש"ח) ספק כוח שקט של Thermaltake (כנ"ל, עלה בסביבות 300 ש"ח). Windows 7 המחשב שקט לחלוטין, המאוורר היחיד (והשקט) הוא של ספק הכוח. [h=1][/h]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by erezb84,

שלום, מה דעתכם על המחשב הבא? Lenovo yoga 500-14 80N4006CIV http://ksp.co.il/?uin=27226 שימושים בסיסיים (אינטרנט, אופיס וכו'). תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מה דעתכם? (תודה למי שעזר) (כל הרכיבים אבל כולם, חייבים להיות מסקייפיסי)

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכם, מחפש את המחשב לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. חריגה עד 4,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים וסרטונים אישיים באיכות של עד 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך לכלול כרטיס מסך. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 1050TI 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא הכרחי שיהיה שקט מופתי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. שלום ;D שמי גיל, אני חדש פה ואני סטודנט. אני רוצה לקנות מחר מחשב חדש וחשבתי להתייעץ אתכם כאן. יש מבצע על האינספיירון הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a370m.htm והתחרות היא בינו לבין הווסטרו הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-2310m.htm אני מוגבל תקציבית (סטודנט כבר אמרנו ? ) הדרישות שלי ממחשב הן שהוא לא יתחמם יותר מדי, זמן סוללה ארוך וביצועים יחסית טובים (הכוונה היא לא לגיימינג או משהו אל לקצת פוטושופ, סרטים וגלישה). קחו בחשבון שאם אני לוקח את המחשב הראשון אני אבצע שדרוג לזכרון של 4 ג'יגה. מהחנות הבנתי שהמחשב הראשון די ישן ושהמעבד במחשב השני יותר חסכוני בסוללה... מה אתם אומרים ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. צריך עזרה במפרט למחשב ביתי, כולל אינטרנט, אופיס ומשחק מייפל סטורי. רזולוצית מסך 1680*1050. מבחינת הקירור - המחשב נמצא בתוך מקום ייעודי בשולחן שיש לו בעיקר איוורור קדמי. הפתח מאחורה בקושי מספיק להעברת כבלים. האם יש מארז / מאוורר המאפשרים קירור מקדימה בלבד?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by shtrudel310,

אני רוצה לקנות מחשב גיימניג ואני יודע שאני יכול לפרסם פה הודעה ולקבל מכם מפרט אבל אני רוצה להבין מה אני קונה ואני רוצה לדעת לעשות את זה בעצמי. איך אני לומד ליצור מפרט? איך אני יודע איזה מעבד \ כרטיס מסך \ לוח אם \ קירור \ מארז \ ספק כח \ .... איך אני יודע לבדוק ולהשוות בין הפריטים השונים? על איזה דברים אני צריך להסתכל? לדוגמה במעבד מהירות וזכרון או משהו כזה? (ולא מצאתי משהו בלינקיה שנותן יותר מידע בסיסי שלא מספיק בשביל בניית מפרט באמת)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by danielw,

אז המפרט שלי הוא ככה זיכרון pqi 1gb ddr2 533mhz לוח msi 945gzm3 הארד דיסק 80b w.d sata2 8mb מעבד p-d 820 2.8ghz dual core כרטיס מסך inno3d geforce 7300gt 256ddr2 128bit אז ככה חשבתי לשדרג זיכרון וכרטיס מסך....כאילו להוסיף עוד ג'יגה זיכרון ולקנות כרטיס מסך חדש אבל אני מתלבט איזה ובכלל מה נכנס לי בתקציב 8600gt? 2600xt תודה לעוזרים:>

19. Started by avivel,

היי, אני חדש בפורום רק רציתי להתייעץ לגביי מחשב נייד חדש ללימודים אני יודע שעדיף מחשב נייח לעריכת תלת מימד אבל אני מעדיף נייד קראתי גם את מה שרשמתם באתר לגביי קניית מחשביי תלת מימד פשוט כל המחשבים המוצעים הם די ישנים רציתי לשאול לגביי מחשב עם הכרטיס מסך הזה: NVIDIA GeForce GTX 950M זה מה שהוא שיכול להתאים לתוכנות כמו מאיה 3dmax וכו' אני אשמח לקבל ממכם גם הצעות למחשבים אם כרטיס מסך קצת יותר טוב (אם צריך) עדיפות לאסוס תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by avrahams1,

אפשר למחוק!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למטרת עיצובים, עריכה, סרטים ועבודות. מחשב שיהיה טוב לשנים הקרובות. אלה כמה מחשבים שמצאתי כמה מהאאוטלט של DELL, איזה הכי עדיף גם מבחינת מחיר ביחד לחומרה ובכלל כדאי לקנות מהאאוטלט: http://www.dell.com/en-us/shop/dell-laptops/inspiron-15-5000/spd/inspiron-15-5570-laptop/dncwlb3431sv2 http://outlet.us.dell.com/ArbOnlineSales/Online/SecondaryInventorySearch.aspx?c=us&cs=22&l=en&s=dfh&sign=PXhcOSHtr1T4IOw%2fPR7Udbrnt%2fSzQtgMA4jBnJLh6q7hmCOKnT4Etp7iiI8JT8oWe%2fyCNkmL%2fKPfnAIlNfPXBSWZCUeZiXTJFCMCZkXtW%2bxtxPiNiic4w%2fOdG54NSrfAU8SunUgQTYPQk6oR%2bhPhITwV0buidAvCHoK5pZABmEAEM8S7pSXitNr…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by GT.N,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1300 חריגה עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, Office, Matlab, R 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים המפרט הבא: i5 4460 Asrock B85m pro3 hyperX 16gb DDR3 EVGA GTX 1070 ti Sandisk SSD plus 120gb Sandisk SSD plus 240gb WD blue 1T Antec NeoEco Modular 550W Fractal design core 1500 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by Frungy,

אהלן, חשבתי לשדרג את המחשב עוד כמה חודשים, אבל הבנתי שלא תהיה לי הזדמנות כזו, אז אני מנסה לחשוב מה לשדרג עד יום ראשון. המחשב מריץ הכל טוב מאוד, אני לא מחפש שידרוג רציני. משהו בסביבות האלף, אפשר עם חריגה קטנה אבל לא מומלץ. E6600 2GB RAM 250GB HDD 8800GTX כרטיס מסך אני כמובן לא משדרג, חשבתי על זיכרון ומעבד. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. . מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים WD BF4 ACU -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני שולח לך הצעת מחיר למחשב המבוסס על המפרט ששלחת אלינו: מארז SILVERSTONE RAVEN 2 BLACK ספק כוח SEASONIC S12D-750 750W 80Plus RETAIL אחריות 5 שנים לוח אם ASUS P6T WS PRO אחריות 3 שנים מעבד INTEL Core i7 920 TRAY אחריות 3 שנים גוף קירור COOLER MASTER V8 זיכרון OCZ OCZ3P1333LV6GK 3X2GB 1333MHz CL7 X 2 אחריות לכל החיים הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח+בדיקות מאמץ – מעבדה סה"כ 7,314 ₪ כולל מע"מ ניתן לשלם עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית או עד 18 בקרדיט על תשלום במזומן תינתן הנחה 2% (7,160 ₪ כולל מע"מ למזומן !) משלוח חינם לבית הלקוח עד 3 ימי עסקים !! האם הזיכרון נחשב טוב? מה דעתכם על המפרט? הוא אמור לשמש אותי כתחנת עבודה, הרדיסקים יש לי כבר + בקר SAS ...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים