ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למטרת עיצובים, עריכה, סרטים ועבודות. מחשב שיהיה טוב לשנים הקרובות. אלה כמה מחשבים שמצאתי כמה מהאאוטלט של DELL, איזה הכי עדיף גם מבחינת מחיר ביחד לחומרה ובכלל כדאי לקנות מהאאוטלט: http://www.dell.com/en-us/shop/dell-laptops/inspiron-15-5000/spd/inspiron-15-5570-laptop/dncwlb3431sv2 http://outlet.us.dell.com/ArbOnlineSales/Online/SecondaryInventorySearch.aspx?c=us&cs=22&l=en&s=dfh&sign=PXhcOSHtr1T4IOw%2fPR7Udbrnt%2fSzQtgMA4jBnJLh6q7hmCOKnT4Etp7iiI8JT8oWe%2fyCNkmL%2fKPfnAIlNfPXBSWZCUeZiXTJFCMCZkXtW%2bxtxPiNiic4w%2fOdG54NSrfAU8SunUgQTYPQk6oR%2bhPhITwV0buidAvCHoK5pZABmEAEM8S7pSXitNr…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב די פשוט acer 1830 המחשב עם מעבד i3 u330 עם שלושה גיגה זכרון. בגלל הלימודים התחלתי לעבוד באופן שוטף עם תוכנת אוטוקאד, והתוכנה עובדת לאט יחסית. רציתי קצת לשדרג אותו קצת חשבתי על 8 גיגה זכרון וssd השאלה שלי אם זה בכלל ישפר את הביצועים, או שאבוד לי בגלל המעבד החלש והחוסר בכרטיס מסך. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עריכה: בשביל מכירה של סוסים יש tradezone. הפורום לא נועד לזה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קבלתי הצעה לקנות את המחשב הזה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XXM1_3DUOE מישהו יכול להגיד לי איך המחשב הזה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש"ח, ללא חריגות. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יכול להיות שיחובר ל17 אינץ' ויכול להיות ל19. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות, מיועד לעבודה משרדית. 3.…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למשחקים בעיקר וקצת גרפיקה. מתלבט בין DDR2\3 וכנ"ל לגבי לוח האם. ככל שהמפרט יהיה יותר משוגע כך אהיה יותר מאושר.... בבקשה הצעות
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני זקוק למפרט בסכום של בערך 2000 שקל, לא דרוש מסך וציוד היקפי. למשחקים בעיקר, שיוכל להריץ בצורה טובה ואפילו מצוינת משחקים. זהו המחשב הנוכחי שלי: e6300 soprano thermaltake 500gb wd sata2 3gb ram 667 (2X512MB + 2X1GB) 7600gt 430w themaltake p5ld2 asus כונן DVD של LG חשבתי לקחת את הזכרון+ההארד דיסק מהמחשב הנוכחי+הכונן DVD, אולי גם את המארז, לקנות משהו חלופי וזול במקום הדברים האלה. בתודה רבה מראש !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לשימושים ביתיים קונבנציונליים, בעיקר ללימודים, הרצת תוכנות סימולציה למעגלים חשמליים וכו.. המחשב לא מיועד למשחקים וללא OC מעבד - אינטל E6300 לוח אם- GIGABYTE 965P-DS3 (מתלבט עם ASUS P5B) זכרונות- 2 של 512 - kingston תדר 667 הרדיסק - wd-250gb 16m sata2 כרטיס מסך - 7300gt של gb או pov צורב - של LG - לא מבין בזה אבל בסביבות ה200 ש"ח לצורב מארז - hec compucase ci-6a21 ספק- לא סגור עדיין, אבל בסביבות ה350 ש"ח לספק תודה
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1433 לוח אם ASUS Striker formula ¤1575 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤573 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1420 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤180 מארז ללא ספק NZXT LEXA BLACKLINE ¤554 ספק כח ThermalTake ToughPower 1200W ¤1450 אם זה מפרט של מחשב טוב או לא? תגובות דחוף אני צריך לקחות את מחשב בקרוב....
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ל נסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א ופיס, סרטים FHD, תוכנות מסחר בשוק ההון.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ה מחשב הולך לעבוד כמעט 24 שעות ביממה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: hearthstone, starcraft 2 אין צורך ultra .. -מהי הרזולוציה הטבעית ( מקסימאלית ) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 22 2209W A -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך חדש ורציתי להתייעץ איזה מסך הכי יתאים לכרטיס מסך במסגרת התקציב שלי. נתחיל מזה שהמחשב שלי מורכב מ2070 SUPER ו- 3600X. בנוסף אני רוצה להשקיע בסביבות ה1000-1500 ש"ח. אציין שהייעוד הוא לגיימינג. בעיקר משחקי רשת כגון COD, CSGO. PUBG, RDR2 ולכן חשוב לי מאוד שיהיה עם 144HZ. בנוסף אשמח גם לדעת האם כדאי ללכת על 1080P או 1440. הבנתי כבר שעם 1080 אני אקבל ביצועים טובים יותר אבל אם ב1440 אני עדיין אקבל ביצועים טובים אז אולי שווה לוותר על קצת FPS תמורת תמונה טובה יותר. אשמח לחוות דעת מאנשים בעלי ניסיון עם כרטיס דומה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך טוב למשחקי תלת מימד חדשים כמו Half Life 2. אני צריך המלצה טובה כי אני רוצה לקנות כרטיס מספיק טוב מצד אחד אבל לא יותר מדי יקר ומיותר מצד שני. ראיתי כאן 2 כרטיסים ואני לא יודע אם אני חייב ללכת על השני או שהראשון מספיק. http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA003&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7 או זה: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA004&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7 ותגידו, זה מחיר טוב או שאפשר להשיג את הכרטיסים האילו יותר בזול? תודה, רונן.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! העונה החמה של המשחקים מתקרבת מה שאומר שצריך להצטייד בכל מקרה, רציתי לשמוע את דעתכם על המפרט שיש לי עד עכשיו, מה מיותר? מה חסר? שימו לב : אין צורך בכרטיס מסך!!, אני אמור לקבל Geforce 6800 GT בשבוע הבא בנוסף, אין לי צורך בצורב, יש לי כבר אחד וגם צורב DVD לא נראה לי ממש הכרחי המחשב עשוי לעבור OC בעתיד אבל אין עדיין צורך בשום קירור מיוחד משום שהוא יקנה בעת ובזמן שבו אני אחליט להוציא את תוכניות ה OC לפועל. להלן מפרט מהדובים, כל שינוי/הוזלה שלא פוגעים באיכות הכוללת או במסגרת התקציב יתקבלו בברכה כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,470 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח 2 OCZ 512MB EL DDR PC3200…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיקרון אני עובר דירה ולקחתי על עצמי פרויקט להפוך את המחשב הישן שלי למחשב לעבודה (כמו שהוא לא מריץ משחקים). המפרט הקיים: מעבד: Intel Core2Duo E7400 2.80GHz 1600MHz RAM: שני גיגה X2 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L כרטיס מסך: gForce 9500GT 1G ספק: JTC P-4 500W ATX12V SATA DR-B500E HD: סתם משהו של 160גיגה 3מגה SATA צורב DVD רגיל ומארז תואם לכל. מה אני רוצה לעשות? ברמת העיקרון אני רוצה להעביר את כל זה למארז קטן, משהו מסוג ה: Mini,Micro,HTPC. המארז הכי קטן שאפשר לדחוף את כול זה. אישית מעדיף את ה e-Mini Tiny Box 2 Micro-Atx Case with 200W PSU Red מ KSP אבל ראיתי שיכול להיות שיהיו לי בעיות לדחוף ספק שיתאים לדרישות של החומרה והכרטיס מסך לא יכנס... אשמח לרעי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מחשב נייד עד 2,000 שקל, מהיר, לעבודה משרדית בלבד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני דיי חדש פה , אבל לא בעסק המחשב ... לפי מה שאבי אומר ידעתי לכתוב פקודות בדוס לפני שלמדתי עברית חחח ... קיצקץ , קראתי המון מאמרים והאתר נחמד מאוד , אני מעוניין לקנות מחשב חדש ... וצריך את עזרתכם בקשר למפרט הבא דברים שמתוכננים לצאת ב14 לאפריל - Intel new generation P4 3.2Ghz 800FSB Intel Canterwood Chipset w/ dualddr400 800fsb agp8x sata raid and Overclockable (first for intel) זכרון 512 MB DDR400 Radeon 9800 PrO אין לי מושג מתי יוצא החמודון הזה ... דברים שהזמנתי כבר Xaser III V2420+ לפי המלצה של האתר AquariusII לפי המלצה של האתר ... 2 הרדיסקים ישנים למדי ... ATA 100 .. IDE 2x40gb וכוננים לא ממש משנה אני רק רוצה לדעת לכמה זמן בדיוק המחשב "יחזיק" עד לשדרוג הבא .. (כדי שד…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מזדמן לי להיות בהונג קונג בעוד מספר ימים ואני שוקל לשדרג את הנייד הנוכחי ולרכוש שם. אני יודע שסין עצמה לא בהכרח זולה יותר אבל הונג קונג צריכה להיות קצת יותר זולה בשל מעמ מקומי מופחת. האם מישהו יכול להמליץ על מקומות אמינים לרכישה? או לספק מספר כללים מנחים שיעזרו לי ברכישה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שאני רושם את כל המשתנים כמו שצריך, את הכל אני לוקח מתוך הנתונים שבמחשב.. מעבד: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.90 GHz RAM: 1.00 GB מקום לעוד כרטיס לוח אם: מודל G31M-S2L chipset P35/G33/G31 southbridge 82801GB (ICH7/R) LPCIO IT8718 GPU: Radeon HD 4350 דיסק קשיח: אני לא מצליח למצוא גירסא או דבר דומה לזה, אבל יש לי כונן C בגודל 465 GB תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Call Of Duty, Football Manager, FIFA 2012\13, NBA2K12\13. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. הא…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב לבן של בן דוד שלי, זה יהיה המחשב הראשון שלו, הוא בן 10, אז לא מדובר במשחקים לגיימר אמיתי כמובן. (בלי מסך, את המסך אני מביא לו...) חשבתי אפילו לקנות לו משומש מצאתי הצעה כזו : "מארז יפה, מעבד ATHLON64 AM2 4200x2 גיגה זכרון, 160GB כ.מ 7300GT לוח אם הכי מתקדם של MSI תומך בSLI , צורב DVD שלLG מקלדת ועכבר כ.קול 7.1" - ב 1800 ש"ח - זה שווה את זה ? (לא כולל נסיעה מעכו לירושלים וחזרה לאיסוף המחשב) לי נראה שזה שווה את זה, כולל את הנסיעה, אבל תגידו אתם... אפשר להרכיב חדש, במפרט דומה, ובמחיר דומה ? אם אתם מכירים משומשים למכירה שעדיפים על ההצעה הזו, אז אני אשמח לשמוע על המפרט והמחיר שלהם - (ולינקים למכירות יד שניה בפרטי בבקשה)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , מחפש נייד פשוט לשימוש ביתי פשוט. דרישות: 1: מסך - 14.1 - 16 אינצ', 2: מקלדת נוחה להקלדה(לא כפתורים קטנטנים) 3: חיי סוללה סטנדרטים. 4: כרטיס רשת 100/1000 5: BLUE TOOTH. 6:מצלמת אינטרנט. 7: שאלה לגבי הכרטיסי מסך המובנים , האם הכרטיסי מסך המובנים מספיקים לסטרימינג חלק של וידאו? בכול פורמט? 8: אשמח גם להמלצות לגבי החברות המומלצות של היום לדוגמה ראיתי באייבורי את שני אלא: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3674&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3447&CatCode=315 מה דעתכם? תקציב רצוי - 2-2.5 אלף , אפשר חריגה קטנה . תודה מראש. דן.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לדעת איזה מפרט מחשב ובמחיר לא יקר יספיק בשביל להפעיל את כל המשחקי מחשב המותאמים לVR כדי שאוכל לשחק איתם במכשיר OCULUS QUEST 2. או שאולי המחשב שיש לי כבר יכול להספיק לי? אני לא בטוח. המחשב נייד שיש לי כרגע: אסוס X510U, מעבד: i7-8550U, ראם 16 ג'יגה מחשב נייח שיש לי כרגע: MSI B765MA-E33 (כרטיס מסך על הלוח אם), מעבד i5-3470, ראם: 16 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב במתנה לאחי, התקציב הוא עד 2800 ש"ח (עם חריגה ל-3000 ש"ח במקרה הצורך) השימושים הם בעיקר משרדיים וגיימינג לילדים שלו שהם בני 10 כרגע והתחילו לגלות את עולם הגיימינג. לאחר צמצום הגעתי לדגמים הללו: http://ksp.co.il/?uin=22039 http://ksp.co.il/?uin=21479 http://ksp.co.il/?uin=21500 http://ksp.co.il/?uin=21245 ההתלבטות העיקרית היא בין שלושת הדגמים הראשונים. ראיתי שבסה"כ המאיצים הגרפים הם באותה הרמה ולכן רציתי לדעת על מה אתם הייתם הולכים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד בן 3 של חברת ACER. הבעיה היא שבעת התקנה של מערכת ההפעלה ויחסית בשלבים המאוחרים של ההתקנה המחשב קורס. 1.פירמטתי את כונן הקשיח (NTFS). 2.ניסתי מערכת הפעלה נוספת (ללא הצלחה). 3.אולי הפתרון בעדכון ה BIOS? 4.תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים, הכנתי לי מפרט בשביל עבודה עם מכונות וירטואליות (לצורך לימודים/בדיקות בבית) אני מצפה לעבוד עם 7-8 מכונות וירטואליות שיהיה חזק ולא תיהיה בעיה עם עומס דעתכם אם יש לכם הצעות שונות אשמח לדעת לגבי כמות של 4 סטיקים של זכרון אני התבלבלתי זה אמור להיות 3
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-