עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yoav1000,

אני מחפש מפרט AMD/INTEL עד 2.5K ללא מסך שיכול לעבוד עם הוויסטה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by בזיק,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות את המפרט הבא: Athlon 64 winchester 3000+ 850NIS MSI K8N Neo2 platinum nforce3 ultra 700MIS kigston DDR 400MHz 2X256MB 340NIS Western Digital Caviar SE SATA 80GB 364NIS GIgabyte Geforce MX440 204NIS Compucase CI-6825 300W 264NIS סה"כ כ2700 ש"ח. את שאר הרכיבים אקח מהמחשב הישן שלי המחשב מיועד לשימושים שגרתיים והרצת MATLAB. אני לא ממש מתכוון לשחק משחקים. אני מעריך שזה מעבר לדרוש לשימושים שגרתיים ובכל זאת רציתי שיהיה אפשר לשדרג בעתיד. כרטיס המסך חלש אבל מכיוון שאינני Gamer אני מעריך שזה מספיק. מסיבה זו גם נראה לי שאינני צריך PCI xprs. אני יכול להשיג בערך באותו מחיר Radeon 9250 SE כשהוא Bulk ללא אריזה.האם זה…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by treinx,

מפרט המוצר: לוח אם דגם: PC Partner סוג ציפסט: Via Pro מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: VIA UniChrome Graphics128MB כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול תמיכה ב-RAID: 0+1 דיסק קשיח יצרן: MAXTOR/SAMSUNG/Hitachi טכנולוגיה: S.ATA נפח איחסון: 80 GB מהירות: 7200 RPM מעבד סוג מעבד: Intel P-4 LGA 775 64Bit דגם מעבד: 524 מהירות מעבד: 3 GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 1 MB מארז סוג: ATX כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 2 זכרון נפח: 512 MB סוג זכרו…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. התקציב הוא בשאיפה - מכיוון שאני מוסיף SSD יש סיכוי לא קטן שזה יחרוג - לא נורא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, עריכה גרפית, תכני HD, עבודה עם המון תוכנות במקביל. השימוש במחשב הוא כבד במיוחד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל. מ- Battlefield 3 ועם משחקי Indie מפוקסלים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by VaNisH,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בשביל יותר עבודה יומיומית פעם בא משחקים, סרטים סדרות.. אני חשבתי ללכת על המפרט הבא מה אתם אומרים AMD 4200+ 65W מעבד ASUS M2N-E לוח אם TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION מה אתם ממליצים אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by maor-a-,

כמה לדעתכם שווה מחשב כזה? דגם: LG R405-A.C2CDE/2G מעבד סוג: Intel® Core Duo Processor מהירות המעבד: 1.6 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T2330 BUS SPEED: 533 MHz מסך גודל המסך: 14.1 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: ATI Xpress 1250 מסך: WXGA זכרון נפח: 2048 MB הרכב: (2048MB (1024MB X 2 מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 2048 MB כוננים כונן: DVD ד.קשיח נפח איחסון: 120 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: 24bit High Definition Audio רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מצלמת אינטרנט מובנת: 1.3 מגה פיקסל קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי : כלול קורא כרטיסי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום (: מחפש מפרט למחשב למשחקים ושהמחשב יעבוד מהר ויכולות גרפיקאה מרשימות לילד בן 15 הילד אוהב משחקים איכותים (call of duty) עד לקול אופ דיוטי לא צריך ממש טוב אני צריך משהו נחמד תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכם, המחשב שמשמש אותי היום חגג 3 שנים לא מזמן ולפי דעתי הגיע הזמן להחליפו... אני רוצה מחשב חזק וטוב שישמש אותי ל 3 שנים הבאות. הדרישות שלו הן כאלו: *שיחזיק כל משחק ברמה עולה על הדעת ומעבר (אני משחק המון). *שיהיה מהיר והשימוש בו יהיה חלק (ללא יותר מידי שעוני חול). *אין כרגע וכנראה גם לא יהיה אוברקלוק (אין צורך לבחור מוצרים שיועילו באוברקלוק). *כונן SATA של 200Gb לפחות. *אין צורך בצורב DVD או בצורב בכלל. *אין צורך בשום ציוד הקפי. זה הכל להיום... בתודה ניר

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by growler,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מפרט הכי כדאי אם אפשר לחסוך אז מבורך אבל ממש לא חייבים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדים סרטים ומשחקים COD NBA 2K11 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך דל 2007FP רזולוציה 1600*1200 אם אני לא טועה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חדשים יחסית. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מטרת המחשב: עבודה משרדית וקצת עריכת וידאו ביתית ו HTPC ללא רכיבים פריפרליים. כמו כן יחובר לstreamer מרוחק כחלק ממערכת קולנוע ביתית. תכני הוידאו HD ישמרו בדיסק המחשב. יכולת גיבוי של תכנים (לא סרטים) כ200-100 גיגה. האם עדיף דיסק חיצוני או NAS רפי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by emilxsi,

1. מה התקציב המקסימאלי?3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בקצת גג 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:bf4 titanfall וכול המשחקים החדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן מסך מק…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא יחרוג מה8 אלף.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD (בעיקר משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Battlefield 3, Bioshock Infinite וכו'... וכמובן כל משחק טוב שעתיד לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום כולם ביום ראשון בצהריים אתקשר ל TMS ואזמין מה שיומלץ פה. חשבתי על מפרט ובדקתי את רובו כך שיתאים לשימושים שלי כמה פרטים: המחשב יורכב פה בבית לא ע"י החנות,יש ברשותי פרקטל R4 שממתין לחלקים, עם 2 המאוררים הרגילים + SILENT WHEEL של טרמלטייק מקדימה. ניתן להזמין מכל אחת מהחנויות TMS אייבורי וKSP לפי המחיר הזול ביותר\יותר אחריות (לקשיח למשל) <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות להישאר בגבולות אלה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Milford Cubicle,

בנטבוק Dell Inspiron Mini 12 שהיה עם ויסטה, הותקן 7 בשדרוג. מאז מופיעים פסים צבעוניים על חלונות התוכנות השונות, עד שהחלון מתאושש. כל המסך פשוט מתמלא פסים רוחביים בשלל צבעים. סריקות שונות ומשונות מראות שהמחשב שלי נקי, אך עדיין. בנוסף, הפסים הללו ממלאים את המסך של המדיה פלייר, כך שמלבד הסאונד לא רואים כלום. זה קורה לעיתים בעת פתיחת חלון חדש או קיים פתוח. דפדפן, מסנג'ר, נגן מדיה.. יכול להעלם תוך דקה או יותר או לחילופין להשאר (כמו במקרה של הנגן). מצ"ב צילום מסך: שימו לב שזה בעצם ממלא רק את שטח שולחן העבודה, ה-taskbar דווקא נשאר בסדר... מוזר. ניסיתי להתקין את הדרייברים האלה, אבל זה הפסיק באמצע בטענה שאינו תואם דרישות המערכת. ממה זה יכול לנבוע? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by elkav,

שלום לכולם אני מעוניין להקים מעבדת מחשבים ניידת, מבוססת על מחשבים ניידים. יש הרבה מרכיבים סטנדרטיים במחשב נייד שאני לא צריך. לדוגמא: 1. כונן אופטי 2. דיסק קשיח (מתכנן להעלות את המחשבים מהרשת) 3. בטרייה (יהיו מחוברים תמיד לחשמל) 4. כן, אפילו מקלדת ועכבר לא צריך (מקלדת - וירטואלית, עכבר usb 5. חיבור רשת אלחוטי (יהיו מחוברים בחיבור קבוע) 6. מצלמה השאלה שלי היא כזו: בהנחה שאני מוצא דגם בסיסי שמתאים לי (מבחינת מעבד,כרטיס גרפי, גודל מסך וכו'), ובהנחה שאני קונה כמות של כ-16 יחידות, האם ניתן למצוא (בארץ, ואולי שווה גם לנסות בחו"ל) ספק שיוכל לספק לי את המחשבים ללא החלקים "המיותרים", ובמחיר מוזל, כמובן? כמה (ב-%) זה עתיד לחסוך? בתודה וברכה elkav

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, אני צריך להרכיב מחשב שהגודל שלו קריטי, המארז חייב להיות קטן בסגנון של ה- Enermax Laguna (מה שמחייב כאמור לוח MicroATX) המחשב הוא לעבודה משרדית, התקציב עד 1K, אפשר לחרוג אם יש צורך. הערות: -אין צורך בציוד היקפי. -אם אפשרי לדחוף בתקציב G630. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני לפני רכישת מחשב ומתלבט בין 2 מעבדים ולא סגור לגבי פתרון אחסון . אני הולך על פתרון של AMD מבחינת המעבדים וזקוק לעזרה בהתלבטות הבאה: Ryzen 7 1700 vs. Ryzen 5 2600 השימוש העיקרי והחשוב ביותר: הפקה מוזיקלית. כלומר עבודה עם DAW (בעיקר FLStudio אם זה חשוב) ו-VST למניהם. מעבר לכך, חשוב לי מולטיטאסק. שאוכל לעבוד עם מספק אפליקציות במקביל בצורה הכי יעילה שאפשר מבין 2 האופציות. אין חשיבות לגיימינג. המשחקים שאני משחק בהם פעם באף פעם ירוצו על זה גם ככה.... ההתלבטות השניה היא פתרון אחסון: אני מתלבט בין m.2 nvme למערכת ההפעלה והתוכנות העיקריות, SSD SATA לצורך VST וסאמפלים וHDD לצורך אחסון של כל שאר הזבל - זה הגיוני מה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by chenrp,

שלום לכולם, חבר שלי הביא לי נייד של HP PAVILION 9700 כדי לבדוק אם ניתן לתקנו. המחשב לא נדלק כלל. כשלוחצים על POWER, נדלקים כל הנורות ונכבים לאחר שניה. ניסיתי הוצאה של סוללה וגם זה לא עזר. יש עצות נוספות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לשימושים גרפים בלבד משהו חזק שיסחוב PHOTOSHOP ו FREEHAND אני לא כל כך מבין בתחום הנ"ל וצריך את המחשב כמתנה לחברה המחשב מיועד לעבודה בעיצובים גרפים לצרכי עבודה שוטפת ההמלצות שקיבלתי עד כה הן על DV8229EA של HP מצורף לינק http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-12358362-72182429.html אשמח לקבל דעתכם והצעות אחרות תודה מראש קובי מסיקה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tomer_,

היי, לא הצלחתי להעתיק את השאלון אז אתאר בקצרה את צרכיי: אני זקוק להערכת מחיר עבור 2 נייחים לילדים בגילאי 12 ו 14. עיקר השימוש זה משחקי רשת כגון פורטנייט ורובלוקס. זקוק למסך אחד בלבד (האם יש מסך מגע? האם מומלץ?). לא נדרשת מערכת הפעלה (יש לי ווינדוס 10 מקורי). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לאחותי. * המחשב הירכש בישראל * המחשב ישמש בעיקר ללימודים - תוכנות אופיס. (לימודים עיוניים). (המחשב לא ישמש למשחקים) * גודל מסך - 15' +- (המחשב כמעט לא יצא מהבית. לכן אפשר לוותר על הניידות). * משקל רצוי - לא ממש משנה. המחשב הולך לבלות לרוב בבית. * תקציב - עד 3000 ש"ח, עם שאיפה לכמה שפחות. אופציונלי: * מסך מגע. לא קריטי, רק אם ניתן למצוא מחשב כזה עם מפרט טוב במסגרת התקציב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. מה המלצותיכם? שמתי עין על DELL Vostro A840 אם כי הייתי רוצה מעבד T6400 דירוג עדיפויות: 1.הכי חשוב שהמחשב לא יהיה איטי וכבד עם ויסטה(בלי להתחשב בזה שיוצא בקרוב וינדוס 7) 2.שהמחשב יוכל להתמודד עם משימות תיכנות, עדיף מסך רחב עם רזולוציה גבוהה(אבל שלא יהיה מסך קטן מדי) 3.זמן סוללה סביר 4.הצגת סרטי HD ואפשרות חיבור למסך ב-DVI(אם כי גם HDMI יהיה משמח ) 5.פיצ'רים שונים(כניסות USB ,קורא כרטיסים, יציאות sound נוחות, תמיכה רשת אלחוטית בתקן N) 6.הארדיסק גדול(אם כי אני מניח שתמיד אפשר לשדרג) אלה הן ההעדפות כאשר לא אכפת לי להעלם מחלקן או רובן, אבל שהראשונות יתקיימו כמה שיותר. תודה על כל עזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Mydew,

היי לכולם אני צריכה לקנות מחשב חדש. בהתחלה שקלתי ללכת על מחשב נייח, אבל עכשיו אני שוקלת גם את כיוון המחשב הנייד ככה שאני אוכל לקחת אותו גם לאוניברסיטה. המחשב נועד למשחקים כגון World of warcraft, sims 3, Heroes of newreth וכל מיני הרחבות שעלולות לצאת להם בעתיד. אני מחפשת מחשב שיוכל להריץ את המשחקים הללו בצורה חלקה בהגדרות הגבוהות. בנוסף לכך, הוא ישמש לגלישה באינטרנט, לתוכנות בסיסיות ללימודים כמו אופיס וכאלו ואולי קצת סרטים. שימו לב שברצוני להשתמש במחשב לפחות ל3-4 שנים הקרובות, ככה שחשוב לי שהוא יהיה חזק יחסית כדי להריץ משחקים שעתידים לצאת (רובם בסגנון המשחקים שכתבתי למעלה). בנוסף לכך, חשוב לי שתהיה מקלדת שקטה ורכה ומחשב שקט יחסית. העיצוב פחות חשוב כל עוד זה לא איזה משהו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מחפש מחשב נייד כמה שיותר זול שיעשה עבודה נאמנה בגלישה/ צפייה בסרטים/ הפעלת שחמט ברשת. לא חייב עם מערכת הפעלה. חשוב שיהיה שקט ויתחמם כמה שפחות. חייב מסך 15.6 לפחות, אם יותר גדול אז מה טוב. חשוב לי גם שהכיסוי יהיה חזק/עמיד עד כמה שניתן בטווח מחירים הזה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן אני רוצה להרכיב מפרט למחשב לבת דודה שלי המחשב ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט ומיילים, (משחקי קלפים מקסימום) אימיול, סרטים, מוזיקה...הדברים הרגילים ללא מסך, מקלדת ועכבר (קיימים כבר) אז ב 4000 שקלים אנחנו צריכים מחשב + זוג רמקולים איכותיים (למחשב) אם אפשר לכלול כרטיס מסך MID RANGE או LOW RANGE, שיהיה לכל מקרה (יש לה מסך שאפשר לחבר דיגיטלית, אז למה לא לנצל) ואם אפשר בתקציב הזה ג'יגה זכרון, בכלל יהיה מעולה הרבה תודה מראש לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים