עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by addarbo,

התקציב המקסימלי למחשב - בנתיים ללא חשוב השימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שהמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - GTA V, TOMB RAIDER וכל מה שהולך לצאת בשנים הבאות (בעיקרון אני רוצה לשחק על האיכות הכי טובה) במידה שהמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) Overclock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - לא האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? במידה שכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: (מעבד, כרטיס מסך וזיכרונות). ציוד היקפי - מהו גודל ו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kubota,

שלום. אני קונה מחשב נייח חדש ומתלבט בין שני מפרטים. השימוש שלי הוא לאינטרנט ולאופיס בלבד והמטרה היא שהמחשב יחזיק כ-4-5 שנים ברמת עבודה טובה ומהירה. שני המפרטים כוללים מעבד i3 והשאלה היא האם מעבד זה עם 4GB RAM מספיק לכ-4-5 שנים של עבודה טובה או ששווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות מחשב עם מעבד i5? המפרט הראשון הוא של KSP במחיר 1420: https://ksp.co.il/?uin=18175 המפרט השני הוא מחנות פרטית שאינה רשת במחיר 1700 והשאלה היא אם יש לו יתרון על פני המפרט של KSP ששווה תוספת של 350 ש"ח: מארז MIDI-P4 ATX לוח אם ASUS H81 מעבד INTEL i3 4130 דיסק קשיח SATA 500G 1333MHZ כרטיס מסך מובנה כרטיס קול מובנה צורב LG DVD ספק 500W תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. ** עדכון: רכשתי את Dell Inspiron 7537 ** מחשבפיצוץ ועשוי מאלומיניום! תודה רבה לכל מי שניסהשלום, ברצוני לקנות מחשב נייד חדש. אני עובד בפיתוח אפליקציות לאנדרואיד ככה שאני די צריך את המחשב בהקדם האפשרי. בנוסף אני מפעיל וירטואליזציה של מכשירי אנדרואיד (למי שמכיר GenyMotion), גולש במקביל באינטרנט בכמה טאבים ופה ושם משתמש ב- Photoshop לעריכת גרפית קלה עבור האפליקציה. *** מאחר ואני יעבוד עם המחשב 9 שעות לפחות כל יום, רצוי שהמחשב יישאר קר ברמה סבירה ולא ירעיש) *** שמתי עין כבר על מחשב של Asus, והיום התקשרתי אל חברת נייד נייד, והנציג הציע לי לרדת מהם בגלל שהשירות והאחריות שלהם בארץ לא משהו בלשון המעטה. אני מאוד רוצה את אחד מהמחשבים האלה של Asus אך אני חושש מהתחממות ורע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ראשית, אני מודה לכולם על העזרה אני צריך להרכיב מחשב גיימינג למשפחה ואני נמצא כרגע בצומת דרכים. את ההזמנה אני צריך לבצע לכל המאוחר בתחילת חודש אוקטובר, אולי אוכל קצת אחרי, הוקצב לי 4000 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 300 ש"ח. אני מתלבט מאוד מה לעשות, מכיוון שהבנתי שבקרוב הולכים לצאת כרטיסי מסך חדשים של נבידיה, אבל אני לא בטוח עד כמה זה הולך להשפיע על הקנייה שלי, שכן אני מאמין שבהתחלה המחירים שלהם יהיו מטורפים, קל וחומר כשמדובר בישראל. להלן האפשרויות העומדות לפניי: 1. קניית מערכת מחשב שכוללת gtx 1070 בעלות של 4500 ש"ח, לקיחת 16gb ram 2400 ממחשב אחר בבית שמבצעים בו שימוש משרדי בלבד + הזמנת זיכרון זול מאמזון או אתר אחר למחשב ממנו יילקח הזיכרון, מה שייסתכם ב-4800 ש…

5. Started by IdoCn,

בוקר טוב לכולם, אני סטודנט להנדסת חשמל, מחפש מחשב נייד לצרכים של תכנות, תכנות בקרים ותוכנות כמו מטל''ב וכ'ו. חשוב לי שיידע לעמוד בעומס של כמה תככנות במקביל. חשוב לי תצוגה גרפית טובה אבל לא חייב ברמה הגבוהה ביותר. אם הדבר מוזיל עלויות בצורה משמעותית אני מוכן להתפשר על איכות גרפית פחות טובה. תקציב באזור ה3000-3500 ש''ח.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by sALtoXx21,

מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1433 לוח אם ASUS Striker formula ¤1575 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤573 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1420 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤180 מארז ללא ספק NZXT LEXA BLACKLINE ¤554 ספק כח ThermalTake ToughPower 1200W ¤1450 אם זה מפרט של מחשב טוב או לא? תגובות דחוף אני צריך לקחות את מחשב בקרוב....

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. עזרה בפירוק מכסה המאוורר במחשב LENOVO 3000 N500 שלום, המאוורר של המחשב מרעיש נורא. ניקיתי אותו מבחוץ עם לחץ אוויר אך זה לא עוזר. יש לפרק את הכיסוי האחורי של המחשב על מנת להגיע למאוורר ולנקות אותו בצורה יותר יסודית או אפילו לשמן את הציר המרכזי של המאוורר. העניין הוא שאני לא מצליח לפתוח את הכיסוי האחורי. יש שם בסה"כ שני ברגים שברגע שאני פותח אותם הכיסוי נשאר קבוע במקומו כאילו עוד משהו מחזיק אותו. אין לי מושג איך שני ברגים בלבד מחזיקים כזה כיסוי גדול, אלא אם כן יש שם מסילה או משהו כזה. אני לא רוצה לפתוח בכוח כדי לא לשבור את הכיסוי. בדגם G550 לדוגמא, כבר יש 3 ברגים. גם לפי המדריך של לנובו, לא אמורה להיות בעיה לפתוח את הכיסוי ובכל זאת אני לא מצליח. יש פה איזה טריק שאני מפספס??…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by kalabasa,

זה המפרט שחשבתי לקנות.... AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 1,050 ש"ח Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra 939-pin 1,332 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 584 ש"ח X2 A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 592 ש"ח NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 460 ש"ח COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT 565 ש"ח לא בחרתי עדיין כרטיס מסך כי אני ממש לא יודע ולא מבין בזה ואשמח אם תעזרו לי שהתקציב שלי הכלול הוא 5000 אז אם תוכלו לעזור לי או אפילו להמליץ על דברים אחרים אני אשמח.. תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מעבד: Intel Q6600 מהתוכנית לעובדים של אינטל. לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L 579 ש"ח http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1939&category_id=61e02763c9912b92964d2c7098b9455e& זכרונות: OCZ 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 4-5-5-15 395 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7009 דיסק קשיח: WD 320GB SATA2 16MB 390 ש"ח http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=768 כרטיס מסך: Gecube Radeon HD2900PRO 512MB GDDR3 HDMI HDCP VIVO PCIe 1433 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 צורב: SAMSUNG S183L DVD-RW + X18 Lightscribe + SATA 184 ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3443 ספק: …

10. Started by gamer-8,

AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice 905 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 610 MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 657 Maxtor 160GB SATA 150 NCQ 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem 627 LG DVD 16x48 OEM 152 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 291 Compucase 6A19 Midi Tower 339 Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 1,110 סה"כ: 4,690 ש"ח אני רוצה גם מסך LCD, אבל אין לי מושג עדיין איזה. האם המפרט הזה טוב? כדאי לשנות משהו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Posford,

מחפש מיני לפטופ עד 1800 ש"ח - הבנתי שהמחשבים הבסיסיים הם בסביבות ה- 1,500 ש"ח. היעוד של המחשב : גלישה באינטרנט, כתיבת עבודות (Ofiice), שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, אינטרנט Youtube, Facebook, צפייה נאותה באתרי פלאש וכו'... חשוב שיהיה במחשב 2GB זכרון פנימי, מעבד אינטל, HD כמה שיותר גדול ואפשרי במסגרת המחיר. ומחשב כמה שיותר חזק ואפשרי במחיר הזה, חשוב שיהיה מחשב של חברה מוכרת, ואשמח להמלצות על חנויות באזור הדרום איפה ניתן ומומלץ לרכוש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מחפש שדרוג בסביבות 2000 שקל, ללא HDD, ללא מסך וציוד היקפי, למטרת סרטים, אינטרנט ואולי Football Manager, וכמה משחקי אסטרטגיה במקסימום. מה שכן, חשוב לי שהלוח אם יגיע עם כמה שיותר חריצי PCI (רצוי 3), ולא יזיק חיבור ATA. כרטיס מסך לא חשוב לי כרגע, כי נראה לי שהמובנה בsandy bridge יחזיק אותי בינתיים לשימושים שלי, וזה לא בעיה להוסיף בשלב מאוחר יותר. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by asa_s1,

שלום זקוק למחשב נייד למשימותשל גלישה אופיס ודוא"ל, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט: לא חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה : שיהיה נוח לקרוא ולכתוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?: לא באופן ספציפי מומלץ מקלדת מלאה. * משקל רצוי: שיהיה נוח לסחוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עבודה של בערך שעתיים ללא חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לא * Bluetooth? היום זה סטנדרטי. * גודל מינימלי …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מה התקציב המקסימאלי? עד כ- 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך- מקסימום ביצועים לרף שאני אצטרך במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 מטרות המחשב? עבודה משרדית, תכני FHD בצפייה במחשב ובחיבור למסך פלאזמה 54 FHD, הורדות אימיול, צפייה ישירה בתכני FHD. לא מיועד לגיימינג * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו סביר, יהיה בעיקר בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, FHD USB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- עדיפות למהיר (7200) לא חשוב הנפח,יחובר לחיצוניים. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? כתלות במחיר-לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין להזמין נייד מהאאוטלט העסקי של DELL ומשיחות שניהלתי עם נציגי השירות של DELL (גם בארה"ב וגם בארץ) לא הצלחתי להבין אם הדגם שאני מעוניין בו יש לו אחריות בינלאומית שתקפה בארץ. למישהו יש ניסיון עם זה ויכול לעזור לי? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. בין- Gigabyte W566UR Intel T5550 1.83GHZ 2GB 800MHZ 250GB 15.4" Glare בחנות נועה מחשבים - יעלה לי 3400 (כולל תוספת ל-2G זיכרון ו-250GB הארדיסק), אחריות רק לשנתיים ע"י מור - יבואן מורשה... לינק לאתר: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3525 לבין - Inspiron 1525 T2390 1.86GHz 2GB 160GB 5400RPM בחנות NOTEBOOK CLUB יעלה בערך 3300 שקל (ללא תוספות), 3 שנים אחריות ע"י DELL לינק לאתר: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t2390.htm מה הייתם ממליצים ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ReL_1,

שלום לכולם! כבר שנים רבות אני פה בפורום עוזר ונעזר בהודעות.. הפעם אני צריך את עזרתכם הסופר מקצועית (כמו תמיד)! אני טס בחודש ספטמבר לניו-יורק לשבוע (שאר הטיול במקומות פחות מומלצים מבחינת חנויות). אני שוקל לקנות מחשב נישא , מבחינת דגם אני אסתדר ואני אמצא את הדגם שמתאים לי באמצעות חיפושים פשוטים.. לגביי החנות -מישהו מכם ידע שומע מכיר או היה בחנות שהוא יודע להמליץ עליה? שיש לה מלאי והיא זולה? כל תשובה תעזור ותקל עלי, תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by stasinov,

שלום, אני קונה מחשב חדש וצריך אישור למפרט שקיבלתי. השימושים של המחשב יהיו משרדיים בעיקר - אינטרנט, סרטים, ועבודות לאוניברסיטה. עם זאת, אני רוצה שתהיה לו גם את היכולת להריץ משחקים באיכות סבירה (לא גיימר מטורף) ושהוא ימשיך לעבוד חלק (עם הדרישות המינימליות יחסית שיש לי) כמה שיותר שנים (4 לפחות). מבחינת מחיר, השלמתי עם 3500 אבל אשמח מאד לגרד אותו קצת יותר כך שיעמוד על 3000. זה המפרט שהתאימו לי (אותו קיבלתי אותו מ- IVORY): מעבד: INTEL E6550 מארז: גבוהה, שני מאווררים, סטדנרטי. זכרונות: DDR2 800mgh 2X1G Kingson זיכרון קשיח: seagate 320GB 16MB 7200rpm צורב: sata dvd+- dual layer *18 כרטיס מסך: GF 8500 GT ddr2 512 MB לוח אם: gygabyte, chipset P35 כרטיס קול: על הלוח כרטיס רשת: על ה…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Clo wn,

שלום לכולם רציתי להראות פה את המפרט של המחשב שאני רוצה לרכוש בזמן הקרוב השימוש העיקרי כרגע יהיה משחקים כמו CSGO / THE DIVISION אם הזמן יהיו עוד.. בהמשך אני רוצה לעבור ל YOUTUBE ו TWITCH אני לא מבין בבניה ודיי חדש לי הנושא, אשמח לדעה או אפילו אישור שהכל תקין הבניה כרגע בלי HDD בהמשך כמובן הוסיף.. ביחד עם כרטיס לכידת ווידאו של ELGATO (בצד שמאל כמות הפריטים של אותו מוצר) Processor Intel Intel Core i9 9900X 3.5Ghz 19.25MB L3 Cache s2066 - Box 1 …

20. שלום לכולם, אני מתבלט בין שני מחשבים לעבודה ביתית, בעיקר גלישה באינטרנט + פלוס כמה תוכנות משרדיות. המחשב הראשון הוא Dell Inspiron 3847 http://www.newpc.co.il/items/636454 המחשב השני הוא Lenovo ThinkCentre EDGE 73 http://www.newpc.co.il/items/647856 בהתחלה רציתי לקנות את הDell כי יש לי ניסיון טוב עם עם מחשבים של דל, אבל שהתקשרתי לחברה, הנציג המליץ לי בחום על הLenovo ואמר שהוא ממש תחנת עבודה. בכ״מ אני מתכנן להוסיף 4GB RAM בנוסף ל4 הקיימים. תודה מראש!

21. Started by yehudahe,

לבאג יש הצעה לקנות Samsung NP535u3c-A01 המבוסס על המעבד AMD A6-4455M. החבילה כוללת מקרוסופט אופיס מלא, נורטון אינטרנט סקיוריטי, עכבר מיקרוסופט אלחוטי, תיק נשיאה ואחריות 3 שנים בבית הלקוח - במחיר 3,780 ש"ח. החלופה היא לרכוש נייד אחר מבוסס אינטל i3 כמו dell 5423 הכולל אנטי וירוס בלבד ואחריות שנה בבית הלקוח - במחיר 3,545 ש"ח. מה דעתכם?

22. Started by Dolev Dahan,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג / עריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. 9. מתי מתוכננת ק…

23. המחשב של אחי הקטן מת, והלפטופ בן ה5 שהוא משתמש בו קצת חורק לו ( p-m 1.8 ) שימוש עיקרי: עריכת מוזיקה, אולי קצת משחקים. חומרה קיימת: יש התקן חיצוני שמאפשר חיבור גיטרה ל usb, עכבר, מקלדת, מסך 19" ברזולוציה של 1280 על 800, ורמקולים 2.1 יחסית בסדר (vs משהו של אלטק לנסינג) יש גם צורב sata יחסית ישן. שקט חשוב (נגיד, 8 ). אין צורך במערכת הפעלה. לא ידוע אופי התשלום. לא ידוע אם מתוכנן oc. (אפשר להניח שלא). כנראה שאין צורך בכרטיס קול ייעודי. תקציב - באיזור ה 2000 שקל, אפשר לחרוג מקסימום ב 300 שקל, עדיף לחסוך. אוקיי, יש תוספת: "תציין שהשימוש לנואנדו ופרו טולס,עם שימוש בvstים שונים למיניהם לצורך הקלטות ,ולא רק עריכה,ואין לי כרטיס קול (מכרתי אותו)ואני רוצה להזמין מאיביי presonus firepo…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by saydon,

המחשב יעבוד על רזולוציית 1152X864 .. מה אתם אומרים עליו? אם אתם ממליצים על איזה מארז אחר אז תגידו אני לא מכיר מארזים מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪953 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪597 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪277 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44052 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אוקיי אז פעם הייתי פה וביקשתי מפרט... כולם היו נחמדים ועזרו לי ואני מאוד מרוצה עכשיו סבתא שלי.. כן סבתא שלי רוצה לקנות מחשב כי כל החברות שלה בסקייפ ובמסנג'ר והיא רוצה גם אחרי שהבנתי שהיא רצינית באתי לפה מה שצריך: -מחשב לאינטרנט בלבד, שיעבוד מהר (אפילו מאוד) בלי משחקים עליו או משהו... רק office :razz: - מסך דק, כמה שיותר דק יותר טוב... אבל שזה לא יבוא על האיכות למרות שלא צריכים ממש לאינטרנט P: -כמובן שזה כולל מארז, שיהיה מאוד שקט. ומקלדת והשאר זה כלום... בעיקרון פשוט שיהיה מהיר (שיעלה מהר ושלא יתקע)- התקציב יכול להגיע ל4000.. שלדעתי זה מלא בשביל מחשב רק לאינטרנט. את המחשב הקודם שהציעו לי פה קניתי מksp: www.ksp.co.il- ומאוד התרשמתי מהאמינות והמקצועיות. אז אני מ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים