עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מחפש טאבלט אנדרואיד כמה שיותר גדול 12" במחיר סביר. להזמנה מיידית מאמאזון ארה"ב מתלבט לגבי זה לדוג': https://www.amazon.com/gp/product/B077TCVT7Q/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A3GQ8W9AF8L0NJ&psc=1 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה שפחות. לא יותר מ $400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסך מגע, משרדי, עבודה שוטפת כתיבת מסמכים אונליין ואפליקציות של אנדרואיד. עריכה: לא קריטי הצפייה בוידאו HD, חיבור למקרן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מק…

2. Started by ageslayer,

שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלו לעזור עם המפרט. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכנות(לא גרפיקה) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis, metro 2033, assasins creed * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד הקיפי, ייקנה מסך בנפרד 22' FHD 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by GalPcTech,

לפטופ Presario 2800 עם Win-XP, לא מכבה את עצמו כשעושים Shutdown. הווינדוס נשאר על המסך עם ההודעה: מערכת Windows מבצעת כיבוי.... למישהו יש רעיון איך מתגברים על התופעה הזאת???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מתבלט בין שני מחשבים לעבודה ביתית, בעיקר גלישה באינטרנט + פלוס כמה תוכנות משרדיות. המחשב הראשון הוא Dell Inspiron 3847 http://www.newpc.co.il/items/636454 המחשב השני הוא Lenovo ThinkCentre EDGE 73 http://www.newpc.co.il/items/647856 בהתחלה רציתי לקנות את הDell כי יש לי ניסיון טוב עם עם מחשבים של דל, אבל שהתקשרתי לחברה, הנציג המליץ לי בחום על הLenovo ואמר שהוא ממש תחנת עבודה. בכ״מ אני מתכנן להוסיף 4GB RAM בנוסף ל4 הקיימים. תודה מראש!

5. Started by yehudahe,

לבאג יש הצעה לקנות Samsung NP535u3c-A01 המבוסס על המעבד AMD A6-4455M. החבילה כוללת מקרוסופט אופיס מלא, נורטון אינטרנט סקיוריטי, עכבר מיקרוסופט אלחוטי, תיק נשיאה ואחריות 3 שנים בבית הלקוח - במחיר 3,780 ש"ח. החלופה היא לרכוש נייד אחר מבוסס אינטל i3 כמו dell 5423 הכולל אנטי וירוס בלבד ואחריות שנה בבית הלקוח - במחיר 3,545 ש"ח. מה דעתכם?

6. Started by j,

שלום לכולם, קניתי את המחשב שלי בעזרתכם (המון תודה!!) לפני כמעט שנתיים ועכשיו ישנה אפשרות לרכישה של מחשב חדש אז רציתי לבדוק, אני ממש לא מעודכן! אז ככה: מה שיש לי היום זה AMD 3800X2, 2GB ram kingston, ,לוח אם ultra party, הארד דיסק 200MB של WD, כרטיס מסך של 6600 256MB (אפילו לא GT), מארז TT SOPRANO, סט של מקלדת+עכבר MX5000, ומסך 1780Q מה שאני צריך זה מחשב לצרכים הבאים: להחזיק VISTA כראוי, לראות סרטי HD, ולצרכי עבודה: פוטושופ בקבצים גדולים, 3DMAX, אוטוקאד. לא יהיה OC כלל!! לא מתפשר על מסך: מינימום דל 2007, HD גדול (שלי לא מספיק בשיט!) והיו גם כמה פעמים שלקבצים בפוטושופ היה צורך ביותר זיכרון! חשוב גם שיהיה שקט (אני לא מכבה את המחשב כמעט אף פעם) וכן, חשוב לי שיהיה יפה …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by saydon,

המחשב יעבוד על רזולוציית 1152X864 .. מה אתם אומרים עליו? אם אתם ממליצים על איזה מארז אחר אז תגידו אני לא מכיר מארזים מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪953 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪597 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪277 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44052 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ajl,

רגע לפני ששולפים ת'כסף הצעות לשידרוג לוח + מעבד (אפשרי הצעות עם OC)+ מסך 20. המחשב מיועד לעיצוב גרפי ופיתוח אתרים, לגבי המסך חשבתי על dell 2007wfp בגלל הפאנל . מה יש כבר: HD 250 SATAII HD 320 SATA II זיכרון 2GB 667 כ.מסך GF 7300 512

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 - עם אופציה לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית כולל ישומים משרדיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - חיובי למעט רמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אם אפשר במפרט SSD לשלב.. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - שלילי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - שלילי 8. האם ישנה העדפה …

10. אני יודע שמי שהוא תפרן כמוני ירים גבה או שניים ,מי שלא תפרן לא כל כך יתרגש... אבל, לזלזל כבר יהיה לו קשה יותר. אני מתכנן על מחשב חדש כבר תקופה ארוכה ,המחירים ירדו ,הטכנולוגיות שופרו וניראה לי שהגיע הזמן. עם המון סבלנות , המון התלבטויות, המון זמן והמון חיסכון החלטתי שאנני יכול להרשות לעצמי פחות מזה.... ובכן :מעבד AMD Atlon 64 3500+Socket 939 לוח אם Gigabyte K8NS-939 (nForce 3 250) +SB זכרון Geil Aluminum DDR 512MB PC3200 400Mhz CL2.5 דיסק קשיח Seagate 80GB 7200 rpm Serial ATA HDD *2 מארז ANTEC SONATA with 380 Watt PSU אל-פסק Gamatronic SmartCompact 550VA + הרכבה כולל כל שאר החלקים (שכבר יש לי מהמחשב שאני כרגע כותב ממנו), צורב ,די וי די ,כרטיס מסך ,כרטיס קול . סה"כ 4800 ש'ח…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by treinx,

מפרט המוצר: לוח אם דגם: PC Partner סוג ציפסט: Via Pro מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: VIA UniChrome Graphics128MB כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול תמיכה ב-RAID: 0+1 דיסק קשיח יצרן: MAXTOR/SAMSUNG/Hitachi טכנולוגיה: S.ATA נפח איחסון: 80 GB מהירות: 7200 RPM מעבד סוג מעבד: Intel P-4 LGA 775 64Bit דגם מעבד: 524 מהירות מעבד: 3 GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 1 MB מארז סוג: ATX כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 2 זכרון נפח: 512 MB סוג זכרו…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי, אחותי היא סטודנטית ויש לה מחשב נייד גדול (15.6) וחזק. היא מאוד מרוצה ממנו בתור מחשב ראשי בדירה, אבל מוצאת את עצמה מתעצלת לקחת אותו איתה לפקולטה בגלל המשקל. אני רוצה לקנות לה מחשב משני, קל, קטן וזול - שיאפשר לה בעיקר הקלדה של הרצאות והכנת שיעורים בספריה וכו'. התקציב הוא 1500 שקל, ואפשר לעלות לכיוון ה-2,000. היא צריכה יכולת לעבוד על קבצי אופיס, אז אני מניח שטבלטים מבוססי iOS/Android הם בעיתיים, לא? רעיונות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by alon3,

שלום רב מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב 2500-3200 בערך. אשמח לשמוע מה דעתכם על הדגמים שמצאתי או על על המפרט שמומלץ לי או אם יש דגם שפיספסתי צרכים:בנוסף לבסיסיים (אופיס, אינטרנטָ) אשתמש גם בתוכנות הקשורות למוזיקה כמו תוכנת הקלטה כמו אבלטון/פרוטולס, בנוסף לפלאגינים שאתקין על תוכנות אלו (למשל אפקטים או הדמיית כלי נגינה וכו') -כמו כן יתכן ובעתיד ארצה קצת ללמוד פוטושופ או אילוסטרייטור מעבד:מעדיף לקנות מעבד מהסדרה החדשה עקב פער מחירים לא גדול במיוחד וזמן סוללה ארוך יותר מעדיף I5 עקב הצרכים שציינתי מלמעלה וכי לא מצאתי I7 זול שמתאים לתקציב שלי (גם לא מהסדרה הישנה) הדגמים שנראה לי מתאימים לי (כולם i5 hasweli): 1- HP Pavilion 15-n005ej 6 גיגה זיכרון וכ.מסך ATI 8670 כרגע המחשב ה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי ASUS P4S8X-X ACPI 2.4GHz 512 MB of RAM כרטיס מסך mx יציאה AGP ספק כוח 350W אני מה זה צריך את העזרה שלכם מה כדי, לקנות כרטיס מסך ומעבד 2.8GHz (אולי גם ספק) ואז לקנות מחשב אינטל חדש או לחכות איזה חודש ואז לקנות מהמחשבים החדשים של אינטל (אבל בתקציב של 4 או 4.5 אלף ש"ח)? (ברור בשביל משחקים) תודה לכל העוזרים!!!!

15. Started by erezb84,

שלום, מה דעתכם על המחשב הבא? Lenovo yoga 500-14 80N4006CIV http://ksp.co.il/?uin=27226 שימושים בסיסיים (אינטרנט, אופיס וכו'). תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by NeWMe,

שלום החלטתי לקנות מחשב מבוסס AMD כאשר הלוח אם הוא עם אפשרות SLI כרגע המפרט שבידי הוא: AMD 3000 ATHLON 64 BIT VANICE Gigabyte GA-K8NXP-SLI nForce 4 SLI CROSAIR 2*256 CAST 25 W.D. 160GB SATAII X600PRO כולל מארז בסכום של :4000 - אני מניח לפי מה שקראתי כאן בפורום שה X600PRO דיי חלש למה כדאי לי להחליף אותו? בעתיד אוסיף כרטיס מסך PCI-X נוסף בשביל לנצל את ה SLI

17. * מטרות המחשב? ע אני אשתמש לצורך עבודה שוטפת (סטודנט למדעי המחשב). מדי פעם גם אראה בו סרטים אבל זה בעיקר אינטרנט, WORD, EXCEL, תכנות, לימודים וכו'.... יהיה לי גם מחשב נייח חזק בנוסף אבל המחשב הזה ילווה אותי רוב הזמן. עדיף שיוכל גם להריץ משחקים בסיסיים אבל ברור שבמחיר הזה לא צריך לצפות ליותר מדי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? מן הסתם 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן, אחד הדברים הכי חשובים לסטודנט במחשב נייד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3.. * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. צריך עזרה במפרט למחשב ביתי, כולל אינטרנט, אופיס ומשחק מייפל סטורי. רזולוצית מסך 1680*1050. מבחינת הקירור - המחשב נמצא בתוך מקום ייעודי בשולחן שיש לו בעיקר איוורור קדמי. הפתח מאחורה בקושי מספיק להעברת כבלים. האם יש מארז / מאוורר המאפשרים קירור מקדימה בלבד?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by vadimp1,

Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray - 1456 Maximus V Gene s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI - 987 4x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 - 534 Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB Sata III WD10EZRX - 422 Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB Sata III WD10EZRX - 490 CoolerMaster V10 CPU Cooler - 350 נשאר לי לבחור כרטיס מסך GTX680 ספק לא ידוע מארז בשאלה גדולה Level 10 GT Full Tower Series Black Case ??? חלק מהחלקים קניתי באילת במזומן אני מחכה שיגיעו הכרטיסי מסך אם הקירור הטוב זה מחשב ל 6 שנים הבאות האחרון היה לפני 6 ... ספק מארז וכרטיס מסך ייעוץ.. תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by avrahams1,

אפשר למחוק!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. השימושים שלי הם קבועים, זה לא משתנה בהתאם ליום/זמן/וואטאבר, קבוע אני מריץ סידור כזה: מערכת הפעלה מותקנת ומערכת הפעלה אחרת בוירטואליזציה (משמע אם אני מריץ לינוקס אז וינדוס יהיה בוירטואליזציה, אם אני מריץ וינדוס אז לינוקס בוירטואל, רק מערכת הפעלה אחת בוירטואל). משהו של אופיס תמיד פתוח תוכנת מייל תמיד פתוחה (כרגע אוטלוק של האופיס 12) מסנג'ר+סקייפ 2 חלונות פיירפוקס עם בממוצע 5-10 טאבים בכל אחד 2-3 קונסולות שליטה (קלילות מאוד). נגן עם מוזיקה/רדיו/סרט ברקע ולפעמים איזה משחק קליל כמו GTA2, אין לי דרישות למנוע גראפי. הכי חשוב זה שבסידור הקבוע הזה לא יהיו תקיעות/איטיות/דילאים מעצבנים וכו'. אני יודע שאני יכול לאחד את תוכנות המסרים לאיזה טריליאן, לעבור לכרום, לעבור לתוכנת …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד של HP מדגם dv5282ea עכשיו ראיתי שדגם אחר (dv8371ea) מאותה סדרה (dv5000) מגיע עם 2 דיסקים קשיחים רציתי לדעת אם יש מצב להוסיף עוד דיסק גם אצלי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. היי כולם! המחשב הישן שלי שבק חיים שבוע שעבר אחרי 5 שנים בהם ביצע את עבודתו נאמנה אחרי הרבה זמן של שוטטות באתר הבנתי מה אני מחפש... המטרה: הורדת סרטים צפייה בהם (בשאיפה במסך אלסידי 32 בסלון אבל אני עובד עם מסך 17 אנצ) עבודה משרדית ומעט משחקים (הכל בו"ז) מעבד - שיתמודד עם אימיול וביטורנט פתוחים יחד עם צפייה בסרטים - ריבוי משימות כרטיס מסך- לצפייה בסרטים ומשחקים כמו רד אלרט 3 (גג) שיתמודד טוב עם הויסטה direx10 קירור בגלל שהמחשב נמצא בחדר שלי אז חשוב שהמחשב יהיה שקט מפרט שבניתי: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by T-Better,

מפרט משחקים ב-3400 שקל לחבר: Kingston 2GB DDR2 800MHz WD 320GB Palit GeForce 9600GT 512MB DDR3 LG GH22NP20 DVDRW HEC 6C28 Case + HEC 400W PSU LG LCD W2242T מקלדת, עכבר ורמקולים פשוטים. עכשיו ההתלבטות היא בין מערכת מבוססת אינטל לבין מערכת מבוססת AMD. נכנס בתקציב ה-Phenom X4 9550 וה-C2D E7300. חיפשתי מפרטים דומים או התלבטיות דומות בפורום ולא מצאתי. ממבחנים שראיתי, ביצועי ה-AMD הספציפי הזה טובים יותר מביצועי האינטל. המארז פשוט עם אוורור מינימלי. אני יודע שמרובעי ליבות מתחממים מאוד ודורשים הספק גבוה, הספק והמארז יספיקו? או שעדיף בכלל לקחת את ה-E7300? *הלוח הוא לוח פשוט (עם כרטיס מסך מובנה בגלל בעיות תקציב) של אסוס או ג'יגהבייט. תודה לעונים. (המפרט מפנדה)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, מעוניין לקנות מחשב חדש, יש לי חלק מהחלקים, ואני מתלבט לגבי אחרים. מטרת המחשב: לעבוד בצורה כמה שיותר טובה עם Rhino 5 (תוכנה לעיצוב תלת מימד). ראו פרטים עיקריים למטה, מיד אחרי רשימת השאלות הסטנדרטית. 1. תקציב: 3,000-4,000 ש"ח. א. מעדיף לנסות ולחסוך, אבל לא מאוד קריטי. ב. ניתן לחרוג עד כ-4,500 ש"ח, אם ישפר משמעותית את הביצועים. 2. מטרת המחשב העיקרית: ריינו 5; ראו בלינק למעלה. יש אצלהם באתר overview של חומרה מומלצת, אך זה לא מספיק מפורט. המחשב מיועד לצורכי פרנסה. המחשב יחובר למסך (אולי שניים) ברזולוציה נוכחית של 768*1024, מתוך כוונה להחליף את המסכים ולהגדיל את הרזולוציה בעתיד (לא כרגע). 3. אין צורך כרגע בציוד היקפי. 4. רכיבים שיש ברשותי: דיסק קשיח WD Cavier Black 1TB …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.