ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
מפרט מksp: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 930 1 930 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 610 1 610 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 2 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E, VIVO 2540 1 2540 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 200GB SATA II 7200RPM 8MB 595 1 595 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 260 1 260 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6919 400W 422 1 422 Total price + s…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11k. ניתן לחרוג רק אם המחיר הסופי במהלך הבלאק פריידיי צפוי להיות נמוך יותר מהתקציב המירבי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות. תוכנות לדוגמא: Visual studio, Unity. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה לגודל…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) [ ¤ 637.32 ] 1 Memory : OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 656.79 ] 1 Cases : Codegen Midi Tower L-6083-CA Front USB/Audio 400W Case w/handle [ ¤ 299.58 ] 1 Total Price ¤ 2657.58
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבקש חוות דעתכם על מפרט והצעת מחיר (ללא ציוד היקפי) שקיבלתי לשני המחשבים שלהלן: (בשני המחשבים חשובה האפשרות לשידרוגים עתידיים) מחשב 1: מיועד לעיצוב גרפי בדו-מימד כשימוש עיקרי (אוטוקאד, פוטושופ) ו-3D + עריכת וידאו כשימוש משני. מעבד: intel core i5-2320 3.0Ghz 64bit 6M לוח אם: Gigabyte GA-Z68AP-D3 כרטיס מסך: Sapphire/Ati Radeon HD6570 2GB 128bit DDR3 זיכרון: Kingston (8G) 4G DDR3 1600Mhz Hyper-x blu X2 דיסק קשיח: Toshiba 1TB sata3 7200rpm 64M מארז כולל ספק: Cooler Master elite430 silent fan 12 מאוורר למעבד: Zalman - cpu cooler fm2 socket 1155/775 צורב: Samsung DVD RW sata ----------------- סה"כ: 3.5K ========= מחשב 2: מיועד לעריכת תמונות (פוטושופ) ושימוש ביתי סטנדרטי (כגון…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם האדיבה בהרכבת מפרט שפוי לעריכת וידאוHD ואודיו באולפן ביתי צנוע. התקציב הוא באיזור 4.7K אפשר לחרוג בקצת, אני אשקול תוספת עם זה יהיה הבדל גדול. השימושים העיקרים יהיו הקלטת מוזיקה(בתוכנת CUBASE), לכן רצוי שיהיה שקט, והקלטת ועריכת וידאו על תוכנת ADOBE PREMIER ואחרות באותו סגנון. כמו כן עבודה מזדמנת עם חבילת התוכנות של ADOBE CS5.5, כמו פוטושופ, ברידג' וכדומה. דבר ראשון אני חושב על שני הארדיסקים נפרדים (זה מאוד רצוי בעולם של עריכת וידאו ואודיו)- אולי יש אפשרות לאחד (עם נפח קטן, מהיר, ויקר יותר) בשביל מערכת הפעלה ותוכנות, והארדיסק שני (GB500-1000) בשביל סאמפלים ופרויקטים. עוד דרוש לי חיבור FIREWIRE. אני מעדיף משהו איכותי- לפי הבנתי הסטנדרט בתעשית האודיו הוא כר…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום, מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד עבור תלמידת תיכון תודה מראש. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב: גלישה באיטרנט, אופיס, תכנות בסיסי, צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, VS CODE, WEB STORM, android studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך טוב למשחקי תלת מימד חדשים כמו Half Life 2. אני צריך המלצה טובה כי אני רוצה לקנות כרטיס מספיק טוב מצד אחד אבל לא יותר מדי יקר ומיותר מצד שני. ראיתי כאן 2 כרטיסים ואני לא יודע אם אני חייב ללכת על השני או שהראשון מספיק. http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA003&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7 או זה: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA004&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7 ותגידו, זה מחיר טוב או שאפשר להשיג את הכרטיסים האילו יותר בזול? תודה, רונן.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייח לבית ללא ציוד היקפי, שיוכל להריץ starcraft 2 החדש כשיצא, ובכלל משחקים חדשים, ולכלל שימושים לבית. תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למחשב לאולפן ביתי. ישמש לתוכנת קיובייס 10 עם המון סקינים. תקציב עד 6000 עם חריגה של 500עם אכן זה הכרחי. כרטיס קול אני לא צריך יש לי חיצוני. הציעו לי את המפרט הנל: קיבלתי הצעה למחשב הנל ב6100 שח מעבד: Intel Octa-Core i7-9700K 3.6Ghz-4.9Ghz Turbo Coffee Lake-R S1151 קירור אוויר למעבד: Noctua NH-D15 לוח אם: ASUS TUF Z390-PLUS GAMING WIFI + BT5.0 / MSI MAG Z390 TOMAHAWK או אסוס או MSI זכרון: - Corsair Vengeance LPX 32G (2x16G) DDR4 3200Mhz CL15 דיסק קשיח: XPG 1T SX8200 PRO M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s דיסק קשיח:- Intel 660P NVMe 2TB M.2 2280 SS Wrire/Read 1800MB/s דיסק קשיח: Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הרכבתי את המפרט למטה, אשמח לכל עזרה! 1. חשוב לי מחשב שיהיה חזק לאורך זמן מבחינת כוח עיבוד. המשחקים זה משני ולכן השקעתי יותר במעבד. 2. אין לי מושג בגדלים של מארזים, כרטיסי מסך, מעבדים, מאווררים וכו', אני קצת לא התחשבתי בגדלים ולא יודע אם יצא לי מתאים. איך אפשר לדעת? 3. מה שהרכבתי גם ככה די דחוק בתקציב, אם יש דברים מיותרים אשמח להוריד או לשנמך. תודה! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868219 - Intel - i5-7600K Kaby Lake Quad core CPU - 3.8 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W T…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200/300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, 3d MAX, autocad, rhino, ilustraior שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, assasins creed, witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה, אם יהיה צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FALLOUT 4, WITCHER 3, MAD MAX THE GAME, METAL GEAR SOLID: PHANTOM RAIN. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280 X 1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(מפרט מחנות KSP) מפרט של שלושה חלקים האלה עד 100 שח מעבד Pentium E6500, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מחיר 340ש לוח ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio מחיר 230ש כרטיס מסך Sapphire HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E מחיר 330ש יצא סה"כ 900 שח תודה מראש! זה לאח הקטן של אשתי (בן 11) שכפי שאני מכיר אותו (בכלל ילדים בגילו) ישחק פה ושם במשחקים כמו SIMS3 , CALL OF DUTY...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה? האם כדי לחכות קצת זמן? האם אתם יכולים למצוא את המפרט במחיר יותר זול (לא יותר משלוש חנויות שונות אבל שהיו איכותיות (אני יודע להרכיב מחשב)) אני מצאתי את המפרט בKSP, pandas וskypc
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבה כתבות ותוכן באופן כבד, גלישה רבה וממושכת באתרי אינטרנט באופן תדיר וכבד, הורדת קבצים רבים מסוגים שונים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לכל הפחות FHD, מאוד חשוב לי מסך בהיר מאוד וקריא גם בשמש …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אממ אני לא יודע באיזה פורום לשים את זה אז זה נראה לי הכי מתאים אני רוצה לקנות מחשב נייד מאיפה אני יכול להסתכל על סוגי מכשירים ואולי להזמין מהאינטרנט כי אני לא מוצא אתרים טובים של זה יש אפשרות ליצור מפרט למחשב נייד? מה עדיף במחשב נייד אינטל או amd? אני מוכן להשקיע בסביבות ה7000 ש"ח (אני לא מבין כל כך בטווח המחירים של ניידים)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים לדוגמא: splinter cell blacklist star wars battle front H.A.W.X 2 team fortress 2 steel ocian paradais city 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן. מסך , מקלדת, עכב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב, לא משנה איזה מעבד, ועם מסך lcd 15 אינצ'. אני ישתמש בו בעיקר למשחקים, תכנות, ואינטרנט. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, הגיע הזמן לשדרג את המחשב. אני חשבתי על משהו מבוסס AMD 64 2800, ובנוסף לוח עם כניסת פיירוויר של ג'יגהבייט K8NS PRO. האם זה שילוב מוצלח, האם אפשרי להגיע לשילוב הזה + זכרון 512 מגה + מארז כולל ספק בתקציב של 2000 ש"ח ? אם לא, האם כדאי לקחת לוח כמו ה K8N Pro של ג'יגה בייט, שהוא גם עם פיירוויר ותומך ב 64 ביט. חבר טוב, הציע בכלל שאני אקנה איזה Ahtlon XP טוב, כיוון שגם ככה אין מה לעשות עם ה 64 ביט היום. דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל הנמצאים ! אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל לא כל כך מכיר אותם ! מישהו יכול לתת לי בבקשה עצה לאיזה מחשב כדאי לפנות את צומת לבי ? הרבה תודה מראש על עזרתכם !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הדגם של HP NX 9030? איזה בעיות יש לו? מה עדיף, הוא או טושיבה TECRA A3?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך כ.מסך טוב עד 1200 ש"ח ולוח אם עד 500 ש"ח שתומך ב533/800 mhz באס וגם agpx8 וחיבורי sATA וטוב יחסית לאובר קלאוקין
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב בסיסי ביותר בשביל ההורים. המחשב גם ישתף תוכן ברשת ל SMARTTV יריץ windows 7 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטיHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזכרון שלי במחשב הנייד יש לי כרגע 1G בשני סלוטים של 512 מה מומלץ ? בתודה מראש אבי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני בארה"ב ומחפש מחשב נייד משתלם לקניה פה, חשוב שיהיה אחריות בינלאומית בארץ, השימושים הם רגילים, עדיפות למהירות (אם צריך נרכוש SSD בנפרד), ראם גבוה, עדיפות למחשב שיחזיק 3 שנים לפחות. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-