ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
איך שחברה שלי סיפרה לי שהמחשב הנייד שלה התחיל לזוז לאט ואז הגיע למצב שהוינדוס בכלל לא עולה חשדתי שזה ההארד דיסק. עכשיו, בהתקנה של הוינדוס זה לא נותן לי לפרמט, בגלל 2 אזהרות, ושגיאה אחת: וכשאני מנסה לסמן מחיצה וללחוץ NEXT אז זה כותב את השגיאה הבאה: האם זה אומר שזה 100% בעייה בהארד דיסק? יש לה יום הולדת עוד כמה ימים וחשבתי לעשות לה מתנה, לקנות הארדיסק חדש ולהתקין אותו.. מחר אני אלך לKSP לקנות אחד, השאלה זה אם כדאי לקנות כונן נייד (USB) ולפרק ממנו את את ההארד דיסק למחשב או לקנות אחד ייעודי (שמשום מה יקר יותר ובנפח קטן יותר) ??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית בעקרון - כמה שאלות לגבי הצעה שקיבלתי: מעבד: בין AMD2500 לבין AMD 2600 המליצו לי ללכת על 2500 מהיר יותר????????????? לוח אם למעבד AMD - המליצו לי ללכת על GIGABYTE בטענה שהם הכי טובים ל- AMD - דגם GA7N400L - דעתכם? מסך - המליצו לי על PROVIEW כסוף דגם AF 787M דעתכם - בטענה שהם נותנים 5 שנים אחריות והחלפה בחדש על כל תקלה - דעתכם? כרטיס מסך - Gigabyte ATI 9200 radeon דיסק קשיח - W.D. 80 GB 7200 8 MB דעתכם
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב מבקש הצעה למפרט לתלמיד אשר משתמש באינטרנט הורדות וקצת משחקים לא כבדים מעבד לא משנה אינטל או AMD אלא רק מחיר מול תועלת OC אולי בשביל הכיף לנסות ולעשות מסך 19" 1440*900 קיים תקציב עד 3500 ש"ח עדיף פחות כפול ליבה או מרובע וגם איזו תושבת עדיפה I5 נראה לי מייקר את כל הפלטפורמה ב-1000 +- אז נראה לי לא משתלם אשמח להצעות
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הזמנתי מחשב נייד דרך איביי (העלות הכוללת משלוח היא 620 דולר, האם אני צריך להצהיר עליו במכס עפ"י החוק? ואם כן איך אני עושה את זה? ובמקרה שאינני מצהיר עליו אילו השלכות יכולות ליהיות? בתודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט מיועד למשחקים בעיקר.. אבל (ותמיד יש אבל!!!) אני רוצה מפרט של 64 ביט של AMD שאני יוכל לשדרג אותו בהמשך.... ואם אפשר והאתר של פנדה... תודה והמשך גלישה מהנה... תומר בכר (ואחיו אסף)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש נייד חזק שיחליף את הנייח הביתי, דרישות למטה תודה מראש מטרות המחשב? חשוב שיעבוד חלק ומהר למרות שמיועד בעיקר לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ופיתוח תוכנה מדי פעם * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) . לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בת…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עפי התקציב הנתון שיהיה מיועד לכל הדברים שיכולים להיות ללא עריכה ומשחקים. שיהיה בו דיסק נורמלי וצורב ווינדוס תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבקש שתרכיבו לי מפרט הכי טוב שניתן. הסכום כולל מסך , תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה: בשביל מכירה של סוסים יש tradezone. הפורום לא נועד לזה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:רק משחקים תמידית * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך טלויזיה 32 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?הכי כבדים לשנתים הקרובות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מעבד: core i5 4460 haswell לוח: asus h97 pci express 3 זכרון: corsair 4gb*2 1600mhz ddr3 cl-9 (סה"כ 8gb) כרטיס מסך: asus R9 270x 256bit דיסק קשיח: samsung 850 evo 250gb ssd ספק כח: seasonic 520W +80 ללא אוברקלוק על כלום ברצוני לדעת אם על המפרט הזה המשחק gta5 למשל האם הכרטיס מסך שציינתי אמור ליצור צוואר בקבוק על המעבד?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מעוניין למכו - MacBook Air חדש - הדגם האחרון - i7 HASWELL , 256SSD , 8GB RAM + מג'יק מאוס חדש (עולה לבד בארץ 350) מה לפי דעתכם יהי ריאלי לבקש עבורו? זמן סוללה 13 שעות **** מה שחשבתי שיהיה הוגן - 6400 שימו לב זה מחשב שעולה בארץ 8500 פלוס עם קבלה ומקלדת בעברית טלפון ליצירת קשר: 052-6815884
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz לוח אם EP43-DS3L זכרון פנימי 3 גיגה מהירות 667 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 כונן קשיח 60 גיגה של WESTREN DIGITAL ספק+מארז תודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מפרט מחשב משפחתי, דגש על מעבד וזיכרון, כרטיס מסך אפשר אפילו ללכת על המובנה ב-780G של AMD, אבל מצד שני המעבד צריך להיות של אינטל כי פוטושופ מנצל אינטל יותר טוב (אם אני מבין נכון). צריך להכניס בתקציב הזה (לוחץ, אני יודע) 2GB של זיכרון, מעבד חזק, וכרטיס מסך סביר, אין צורך להתפרע כאן. כמובן שמומלץ שיהיה מחנות פה באיזור המרכז, בשביל שיהיה נוח להגיע לקחת את המחשב + במקרה של תקלה, שיהיה נוח להחזיר אותו ולתקן אותו. אפשרי? מפרט לחברים טובים. בברכה, אורן.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מגיע עם המעבד הזה: Intel® Core i5-450M Dual Core processor (2.40GHz, 3MB L3 Cache)with Turbo Boost up to 2.66 GHz ויש אפשרות לשדרג ב 100 דולר למעבד הזה: Intel® Core i5-520M Dual Core processor (2.40GHz, 3MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.93GHz מה שאני רוצה לדעת מה ההבדל המהותי בינהם? והאם כדאי לשדרג או שזה לא כך קריטי ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים שלום, כידוע לכולם למסכים של הלפטופים של דל יש בעיית של הישתקפות בשמש אני שמעתי על מדבקה נגד הישתקפות שאפשר לשים על המסכים מישהו מכיר דבר כזה ? ואם כן איפה אפשר לקנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש את הנייד הזה: Lenovo Ideapad 500S-13 80Q20059IV http://ksp.co.il/?uin=29801 יש לי SSD ולא חושב שיהיה מסובך מידי להגיע אל ההארד דיסק ולהחליף השאלה אם יש אפשרויות טובות יותר חשוב שיהיה בגודל מסך הנ"ל תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך טוב למשחקי תלת מימד חדשים כמו Half Life 2. אני צריך המלצה טובה כי אני רוצה לקנות כרטיס מספיק טוב מצד אחד אבל לא יותר מדי יקר ומיותר מצד שני. ראיתי כאן 2 כרטיסים ואני לא יודע אם אני חייב ללכת על השני או שהראשון מספיק. http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA003&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7 או זה: http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=VGA004&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=7 ותגידו, זה מחיר טוב או שאפשר להשיג את הכרטיסים האילו יותר בזול? תודה, רונן.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב חדש של dell ויש לי שתי אופציות אני רוצה לדעת מה יותר טוב http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=681 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm ועם זה אבדל גדול תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שבניתי לאחי. מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 470 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסק קשיח: Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II מארז: Thermaltake Dokker Middle Tower Series Black Case (No PSU ספק כוח: Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש לי מחשב פנטיום 4 1700 עם זכרון של 512RAM. אני עובד בעיקר עם גרפיקה, מעט מאוד משחקים. אני מוכן להשקיע עד 2000 שח! אני רוצה להגיע לחנות מחשבים ולהגיד להם ככה: אני רוצה את זה ואת זה ואת זה ולקבל מחשב חזק ומהיר! או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש? אשמח אם תוכלו לעזור לי! בתודה מראש, דימה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום- חיפשתי בפוסטים עם תקציבים דומים אבל לא מצאתי את מבוקשי * מטרות המחשב? - כללי-תכנות משחקים וסרטים * גודל המסך? 15.6 אבל גם 14 תופס * רזולוציית המסך? פחות קריטית- סטנדרט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף קל- עד 2. לא צריך DVD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ראשי לפחות 320 ורוצה כונן SSD למערכת ההפעלה(האם 8GB יספיק?) * כונן אופטי? מעדיף שלא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) עדיף כרטיס מסך חיצונ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה אומרים על הדגם הזה? https://ksp.co.il/?uin=39987&select=.271..211..347. המחשב בעיקר לשימוש ביתי, סרטים, צפיה בתמונות, אינטרנט, פייסבוק כל הדברים האלה. לא חייב SSD שיהיה 500 ג'יגה ו8 גי'גה זיכרון. עדיפות ל .I5 ושיהיה לו רמקולים סבבה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, מזה שנה שאני עם ה-I3 530, והגיע הזמן להעבירו הלאה (לאימי), ולעבור הלאה. דרישות:פוטושופ, משחקים, מוזיקה וכמובן גם אינטרנט. אפשרות ל-OC בעתיד (ברמה קלה). תקציב:4K, עם אפשרות חריגה קלה. חשבתי על המפרט הבא. אשמח לשמוע הערותכם/הארותכם. מעבד: I5-2500K. קרור למעבד: Arctic Coolin Freezer Xtreme REV2. לוח אם: Gigabyte P67A-UD3. זכרונות: G.Skill DDRIII 1600MHZ, 4GBX2, Ripjaws CL9-9-9-24. כרטיס מסך: Sapphire HD5870 1GB / Sapphire HD6870 1GB (מי עדיף? GPUreview מראה עדיפות לכרטיס היוצא דווקא). ספק כוח: Seasonic M12-II 620W, Bronza. מארז ו-HDD יש (CM690 ו-WD 1TB). בעתיד אוסיף גם SSD. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי 5 שנים עם המחשב הקודם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, חשוב לי שיהיה אמין ושלא יתחמם מהר, המחשב לא מיועד למשחקים כבדים מדי אבל חשוב שיריץ משחקים כמו FIFA על ההגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים דוגמת FIFA, NBA, תכני HD, פיתוח בסביבת Eclipse, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-