עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by itaysk,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, מה שאני לא עוקב אחריו זה המעבדים אז.. אילו סוגי מעבדים קיימית לניידים? (AMD\INTEL) ובכלל אילו שיקולים חוץ ממשקל,מעבד, זכרון, אלחוט יש לקחת בחשבון עבור מחשב לא למשחקים? (עבודה משרדית) תודה.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by ben-zone,

מיועד לאוסף קבצים גדולים (וידאו, תמונות) סטטיים ללא שינוי שוטף אלא תקופתי. מה שידוע : מערכת הפעלה - לינוקס (Arch, 64 bit). יותקן ויורץ מ DOK הגנה/raid - עם SnapRAID (קישור : http://snapraid.sourceforge.net/ ) מה שמחפש : לוח mini-itx מרובה יציאות SATA3 (כלאמר 6G). לא מתעניין כלל ב SATA2. מארז קומפקטי מרובה דיסקי 3.5", רצוי זמין בארץ. זה - http://www.bitfenix.com/global/en/products/chassis/prodigy#overview מהווה דוגמא טובה למה שמחפש. יש רעיונות ? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  3. מדובר בדגם הכולל מעבד core i5 2.4ghz, 4ג'"ב ראם ו500ג'"ב הרדיסק 7200RPM. המחשב במצב מעולה ובשימוש מזה שנתיים ויש לו עוד 3 שנות אחריות של דל אחריות עסקית תיקון בבית הלקוח intel core i5 520m, 2.4ghz 3mb cache 4gb ram 1333mhz seagate 500gb 7200rpm hdd nvidia geforce 310M 1366x768 13.3" matte screen 4-cell battery אשמח לדעתכם בנושא, תודה מראש, ערן

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  4. ברצוני לקנות מחשב עם מסך מקלדת ועכבר, רציתי שתעזרו לי עם החלקים ומקום הקנייה. 1. 4K מזומן. 2. משחקים כמה שיותר כבדים יחסית לתקציב, סרטים, הורדות-אינטרנט. 3. צריך מסך רצוי 22 רחב שיהיה טוב למשחקים ולסרטים - יחסית למחיר כמובן, מקלדת ועכבר נוחים לא צריך אלחוטיים אם אפשר יציאה לטלויזיה. 5. חברה אם יש הבדל משמעותי אז רצוי חברה טובה. 6. העיצוב ממש לא חשוב והקירור אם זה דרוש. 7. לא זקוק למערכת הפעלה. הרכבת מחחשב במעבדה. 8. רצוי מחשב שיהיה אופציה לשידרוגים בעתיד. זכרון-מעבד-כרטיס מסך. 9. שקט לא קריטי. 10. בנוגע לאובר קלאק אני לא כל כך מבין אבל ממה ששמעתי אז רצוי ואם תוכלו להסביר. 11. משחקים כמו GTA החדש על הגדרות מירביות ברזולוציה גבוהה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  5. Started by n3xuz1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שעדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מעדיף שלא, אבל אם זה קריטי אז אפשר לדון על זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר (אפשר לומר שרק משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שרק יצאו ועתידים לצאת, אני מעדיף שהמחשב לא יתיישן תוך שנה-שנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" 1280*1024 -…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  6. שמעו אני חושב שמצאתי מפרט מאוד מאוד משתלם בFOXPC! אבל הכל מבולגן ולא הבנתי מה המפרט במדויק.. הנה הלינק: http://www.foxpc.co.il/BuildSystem.aspx?SystemID=2 מה המפרט המדיוק ללא כל התוספות האלה מישהו יכול להגיד לי?אני חושב שזה הולך ככה: E8400 OCZ Vendetta GB EP43 2X2GB of RAM GTX260 NZXT TEMPEST CM 550W Real Power PRO זה המפרט?אם כן זה הדבר הכי משתלם בארץ! מעבד סוס, קירור למעבד, לוח סבבה, ראם סבבה, כרטיס סוס, מארז סוס, וספק סוס! אם התקציב שלי זה 3400 יש משהו שהייתם מציעים לי להחליף? למשל לרדת במארז ולעלות במשהו אחר?כי יש שם כל מיני אפשרויות כאלה.. תודה! שימושים: אינטרנט,סרטים,משחקים כבדים כמו GTA IV CRYSIS COD5 וכולי, שקט חשוב אבל לא כל כך חשוב - שאני אומר חשוב אני מתכוון של…

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by Sayoreti,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל :ם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חריגה קלה של עד 500 ~ ש"ח תהווה שיפור משמעותי בכרטיס מסך/ביצועים וכו' אז אין בעיה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מודרנים למיניהם שעומדים לצאת ומשחקי רשת (DISHONORED AC3 GUILD WARS 2 BF3) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680x1050, …

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום חבריה אם אפשר קצת עזרה בבניית מפרט באיזור ה 2000 שקל זה לילד בן 11 לא משחק משהו כבד.. משחקים קלילים... יש לו מסך lg 17 אינץ lcd תודה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by personal-computer,

מעבד : AMD ATHLON 3000 SOCKET 939 64BIT לוח: GIGABYTE 939 K8NF-9 כולל כרטיס קול 7.1 וכרטיס רשת. זכרון : 2X256 MB 400MHZ כונן 1.44 כרטיס מסך: GIGABYTE RX300 128MB 128BIT TVOUT/DVI PCI EXPRESS X 16 דיסק קשיח: WD 80 GB SATA 7200RPM JD 8MB צורב: LG 52X32X52 OEM IDE כולל תוכנה מארז: ZIP ATX עם USB בפאנל זה בסדר לאינטרנט ומשחקים לא מאוד כבדים ?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by hukayma2,

שלום, מחפש לרכוש מחשב עבור אשתי, משתמשת בעיקר בתוכנות כבדות (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין ועוד). חשוב לי לקבל הצעה למפרט (אין צורך במסך) סביר שייתן מענה לצרכים (שימוש של מס' פעמים בשבוע בתוכנות אלו - לא כל יום, כן אינטרנט, לא משחקים). תקציב בין 1500 -2000 ש"ח. נא עזרתכם המסורה (פעם ראשונה שלי באתר זה). תודה. ניר

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  11. שלום לכולם אני קונה מחשב של דל מארה"ב דגם VOSTRO 3400 אני קונה אותו דרך האינטרנט ובאתר של דל יש אפשרות לבחור כל מיני סוגי אחריות האם מישהו יודע איזה סוג אחריות עלי לרכוש על מנת שהאחריות תתפוס גם בארץ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. כרגע מותקן 2 גיגה. מעניין אותי אם אפשר להרחיב ל 4, או אפילו 8? הנה הקישור לאתר של אינטל (שם לא מצוין): http://ark.intel.com/products/34445/Intel-Pentium-Processor-T2370-(1M-Cache-1_73-GHz-533-MHz-FSB)#infosectionadvancedtechnologies

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  13. שלום, מוזמנים להעיר ולהאיר, אך בבקשה העלו הערות פרקטיות לתיקון. ההבדל המהותי בין 2 המפרטים שיוצר את הפער במחיר הוא בבנדל מארז+ספק, והבדל קטן יותר ביצרן לוח האם. מאוד מאוד חשוב לי מחשב שקט, בנוסף להיותו אמין ומהיר. 250G מספיקים לי לאחסון. תודה!! ---------- 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, ובתנאי שלא על חשבון השקט והמהירות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, סרטים HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 3.…

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  14. אני מעוניין להרכיב מחשב עם המאפיינים הבאים: תקציב של 2800-3200 ש"ח. מיועד לשימוש משרדי -אינטרנט, תוכנות מיינסטרים. לא למשחקים. יריץ מערכת הפעלה של ווינדוס 7 32/64 ביט כולל הרכבה של המפרט בחנות. מקלדת ועכבר אופטיים חוטיים באיכות טובה. צורב דיוידי. מסך 22'' או דומה שיהיה נוח לעבוד מולו לאורך זמן. ללא רמקולים וללא כונן דיסקטים. מפרט שקט ברמת מיינסטרים (5). לא מתוכנן אוברקלוק. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד אבל כן להוספת זכרון. לא צריך לתמוך בחיבורים מיוחדים למעט USB. קרוב לרחובות. תודה מראש על העזרה. עריכה: מעבד מבוסס INTEL

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by klayman,

מה אתם אומרים על המפרט הזה: CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1327.91 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) [ ¤ 1313.58 ] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 3700 Memory Kit [ ¤ 2090.3 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 754.92 ] 1 Video Cards : Abit Siluro Geforce FX 5900 OTES 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2395.8 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 483.43 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ady,

שלום אני חושב על לשדרג את המחשב שלי לאחרונה הוא מרגיש קצת כבד איטי וכו . המפרט הוא: מעבד intel core 2 duo e6400 לוח gigabyte ga-965p-s3 זיכרון g.skill ddr 2 2048mb 800mhz מסך dell 2047 כרטיס מסך gecube x1950pro 256mb ddr 3 צורב LG מארז וספק hec 6a19b-400 400W קירור thermaltake big typhon אודה על עזרתכם . ובכלל שווה לשדרג אותו או לכקות עוד קצת וליקנות אחד חדש?. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח זה באמת הגבול העליון. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים והרבה..יש לי פער ענק להשלים אחרי חמש שנים שלא נגעתי במשחק מחשב ;D ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 19' של LG..אין לי מושג מה הרזולוציה הטבעית. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל!החל ממאפיה 2 שיצא לאחרונה וכלה בדום המקורי משנת 90. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני יקנה אותו כנראה בסוף החודש אז לפני שאתם בונים שלא סתם תתאמצו עדיף לקרוא הכל. אני רוצה להכניס את ה e6600 בפנים. המשחב זה מחשב למשחקים. הלוח אם צריך להיות אפשרי שיהיה אפשר לשדרג על גביו תמחשב. אני מתכוון לקנות מרובע ליבה אחרי שהם ייצאו ויהיה להם מחירים שפויים, לכן הבאס צריך להיות גבוה. אין לי צורך בצורב או כונן דיסקים דיסקטים, כרטיס קול, מערך sli ללא ציוד הקפי אין צורך במסך מקלדת רמקולים וכיוצא בזה אין צורך ואני לא רוצה מערכת הפעלה חוקית. הארד דיסק בין 80 ל 160 ג'גה. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג לפחות לא עכשיו. מארז מצידי שיהיה מכוער העיקר בשבילי זה הביצועים והחומרה. מה שאני צריך אם אני זוכר הכל. מעבד לוח אם זכרונות מארז ספק הארדדיסק וכרטיס מסך. אני מתכוון רק בסוף ה…

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  19. היצרנית הסינית שעסקה היום בסמארטפונים וטאבלטים ביצעה את הקפיצה הגדולה הבאה שלה עם טאבלט חלונות 10 דמוי Surface Pro במשקל נוצה במימוש מדוייק למדי של דיווח שהגיע מספר ימים לפני תחילתה של תערוכת ה-MWC 2016 – היצרנית הסינית העולה Huawei, שקטפה בשנה שעברה את המקום השלישי בשוק הסמארטפונים, הציגה את טאבלט ה-MateBook שלה שמריץ חלונות 10, ומהווה כניסה ראשונה שלה לקטגוריית המחשבים האישיים. הדגם החדש, כמו רובם המוחלט של הטאבלטים מבוססי החלונות שהושקו בשנה החולפת, מנסה להיות כמו דגמי ה-Surface Pro המצליחים מבית מיקרוסופט – אין כאן שום דבר אחרת להציג זאת. המכשיר עצמו מכיל את כל החומרה וישווק בנפרד, כאשר לצידו יוצע כיסוי שהוא גם מקלדת (והופך את המכשיר לסוג-של-מחשב נייד) ועט מ…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by Hoobastank,

ברשותי המחשב הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=841492 זה המעבד: http://ark.intel.com/products/55626/Intel-Pentium-Processor-B940-2M-Cache-2_00-GHz המחשב משמש אותי לגלישה וצפייה בסדרות/סרטים, אני רוצה לשפר את חווית השימוש איתו. חשבתי על סטיק 4GB (יש מקום רק לסטיק אחד :/) ולקנות כונן ssd של 128 מה דעתכם? המעבד שלו חלש? ולא שווה לשדרג מחשב כזה? אלו לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/New-Samsung-4GB-PC3-10600-DDR3-1333MHz-204pin-CL9-Sodimm-Laptop-Memory-Ram-/361347436390?hash=item5421fc4f66:g:qjoAAOSwPcVVk65N http://www.ebay.com/itm/SanDisk-120GB-SSD-Plus-520MB-s-Solid-State-Dr…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. מזהיר מראש יש לי דרישות מאוד ספציפיות. אני מחפש מחשב לעבודה משרדית בתקציב גג של 2,700 ש"ח. יש לי כבר 1.מקלדת + עכבר 2. צורב DVD. 3. כונן קשיח אני מחפש מחשב שיכיל את הדברים הבאים: 1. מן הסתם מעבד + לוח + זכרונות 2. כרטיס מסך קול ורשת - עדיף מובנה על הלוח 3.מארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W אלא אם כן תגידו לי ש300W כבר לא מספיק היום ואז שילוב של מארז + ספק במחיר לבחירתכם. 4. מסך LCD אם התקציב מאפשר אז 19 (אבל שלא יהיה חרא) אם לא אז עדיף 17 איכותי יותר. 5.הרכבה מפרטים עדיף מלוג'יק או מKSP או מחנות ידועה וטובה אחרת מאזור המרכז (לא Ivory !!!) בתודה מראש גלעד

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  22. מה המצב חבר'ה? תהיתי אם תוכלו לבנות לי מחשב לאינטרנט ולמשחקים עם ליבה כפולה [אינטל בעדיפות ראשונה אבל אני יודע שזה כמעט לא סביר] וכרטיס מסך 8800GT אם אפשר והכי חשוב, 2 GB ראם. וגם, אם תוכלו לארגן מסך 19-20 אינץ' זה יהיה נהדר תודה למי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  23. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB x2 3200 Memory [ ¤ 279.85 ] CPU Cooling : Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 101.24 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 452.9 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 [ ¤ 110.49 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 155.14 ] 1 Cases : Compucase-HEC Full Tower CI-9109 Case [ ¤ …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by PTTM,

היי, בניתי מפרט לחבר שלי שרוצה לקנות מחשב חדש. תנו חוות דעת ותראו לי מה כדאי לשפר/להוסיף. התקציב סופי, אין חריגה, והמפרט יהיה בלי ציוד היקפי. אה וזה חייב להיות מפנדה.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by galav1,

בעוד כחודש אני מתחיל מכינה להנדסה ובהמשך אני יתחיל ללמוד הנדסת תוכנה אז אני זקוק למחשב נייד שיהיה טוב גם לשנים הבאות הרכישה תעשה בארץ * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר ללימודים לתוכנות אופיס וכאלה לגם להרצת סרטי hd בחיבור לטלוויזיה * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 1.8 בגג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) עדיפות לכונן 500gb בערך פלוס ssd קטן של…

• 8 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים