עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני יקנה אותו כנראה בסוף החודש אז לפני שאתם בונים שלא סתם תתאמצו עדיף לקרוא הכל. אני רוצה להכניס את ה e6600 בפנים. המשחב זה מחשב למשחקים. הלוח אם צריך להיות אפשרי שיהיה אפשר לשדרג על גביו תמחשב. אני מתכוון לקנות מרובע ליבה אחרי שהם ייצאו ויהיה להם מחירים שפויים, לכן הבאס צריך להיות גבוה. אין לי צורך בצורב או כונן דיסקים דיסקטים, כרטיס קול, מערך sli ללא ציוד הקפי אין צורך במסך מקלדת רמקולים וכיוצא בזה אין צורך ואני לא רוצה מערכת הפעלה חוקית. הארד דיסק בין 80 ל 160 ג'גה. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג לפחות לא עכשיו. מארז מצידי שיהיה מכוער העיקר בשבילי זה הביצועים והחומרה. מה שאני צריך אם אני זוכר הכל. מעבד לוח אם זכרונות מארז ספק הארדדיסק וכרטיס מסך. אני מתכוון רק בסוף ה…

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  2. היצרנית הסינית שעסקה היום בסמארטפונים וטאבלטים ביצעה את הקפיצה הגדולה הבאה שלה עם טאבלט חלונות 10 דמוי Surface Pro במשקל נוצה במימוש מדוייק למדי של דיווח שהגיע מספר ימים לפני תחילתה של תערוכת ה-MWC 2016 – היצרנית הסינית העולה Huawei, שקטפה בשנה שעברה את המקום השלישי בשוק הסמארטפונים, הציגה את טאבלט ה-MateBook שלה שמריץ חלונות 10, ומהווה כניסה ראשונה שלה לקטגוריית המחשבים האישיים. הדגם החדש, כמו רובם המוחלט של הטאבלטים מבוססי החלונות שהושקו בשנה החולפת, מנסה להיות כמו דגמי ה-Surface Pro המצליחים מבית מיקרוסופט – אין כאן שום דבר אחרת להציג זאת. המכשיר עצמו מכיל את כל החומרה וישווק בנפרד, כאשר לצידו יוצע כיסוי שהוא גם מקלדת (והופך את המכשיר לסוג-של-מחשב נייד) ועט מ…

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by Hoobastank,

ברשותי המחשב הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=841492 זה המעבד: http://ark.intel.com/products/55626/Intel-Pentium-Processor-B940-2M-Cache-2_00-GHz המחשב משמש אותי לגלישה וצפייה בסדרות/סרטים, אני רוצה לשפר את חווית השימוש איתו. חשבתי על סטיק 4GB (יש מקום רק לסטיק אחד :/) ולקנות כונן ssd של 128 מה דעתכם? המעבד שלו חלש? ולא שווה לשדרג מחשב כזה? אלו לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/New-Samsung-4GB-PC3-10600-DDR3-1333MHz-204pin-CL9-Sodimm-Laptop-Memory-Ram-/361347436390?hash=item5421fc4f66:g:qjoAAOSwPcVVk65N http://www.ebay.com/itm/SanDisk-120GB-SSD-Plus-520MB-s-Solid-State-Dr…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. מזהיר מראש יש לי דרישות מאוד ספציפיות. אני מחפש מחשב לעבודה משרדית בתקציב גג של 2,700 ש"ח. יש לי כבר 1.מקלדת + עכבר 2. צורב DVD. 3. כונן קשיח אני מחפש מחשב שיכיל את הדברים הבאים: 1. מן הסתם מעבד + לוח + זכרונות 2. כרטיס מסך קול ורשת - עדיף מובנה על הלוח 3.מארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W אלא אם כן תגידו לי ש300W כבר לא מספיק היום ואז שילוב של מארז + ספק במחיר לבחירתכם. 4. מסך LCD אם התקציב מאפשר אז 19 (אבל שלא יהיה חרא) אם לא אז עדיף 17 איכותי יותר. 5.הרכבה מפרטים עדיף מלוג'יק או מKSP או מחנות ידועה וטובה אחרת מאזור המרכז (לא Ivory !!!) בתודה מראש גלעד

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  5. מה המצב חבר'ה? תהיתי אם תוכלו לבנות לי מחשב לאינטרנט ולמשחקים עם ליבה כפולה [אינטל בעדיפות ראשונה אבל אני יודע שזה כמעט לא סביר] וכרטיס מסך 8800GT אם אפשר והכי חשוב, 2 GB ראם. וגם, אם תוכלו לארגן מסך 19-20 אינץ' זה יהיה נהדר תודה למי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  6. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB x2 3200 Memory [ ¤ 279.85 ] CPU Cooling : Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 101.24 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 452.9 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 [ ¤ 110.49 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 155.14 ] 1 Cases : Compucase-HEC Full Tower CI-9109 Case [ ¤ …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by PTTM,

היי, בניתי מפרט לחבר שלי שרוצה לקנות מחשב חדש. תנו חוות דעת ותראו לי מה כדאי לשפר/להוסיף. התקציב סופי, אין חריגה, והמפרט יהיה בלי ציוד היקפי. אה וזה חייב להיות מפנדה.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by galav1,

בעוד כחודש אני מתחיל מכינה להנדסה ובהמשך אני יתחיל ללמוד הנדסת תוכנה אז אני זקוק למחשב נייד שיהיה טוב גם לשנים הבאות הרכישה תעשה בארץ * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר ללימודים לתוכנות אופיס וכאלה לגם להרצת סרטי hd בחיבור לטלוויזיה * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 1.8 בגג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) עדיפות לכונן 500gb בערך פלוס ssd קטן של…

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  9. שלום רב לכל הקהילה, אחרי כשנתיים שלא הייתי בפורום אני חוזר. לפני שנתיים המלצתם לי על מחשב עם מעבד AMD 64bit 3000+ (מהראשונים בשוק) שעד היום עובד ועובד מצויין. אני רוצה לקנות לאחי מחשב למשחקים. לפני כן אני רוצה לברר כמה עניינים: 1. מעבד AMD או INTEL עדיף למשחקים ולמה ? 2. זכרון של איזו חברה עדיף ולמה ? 3. כרטיס מסך במה יותר טובים הpci express ? 4. איזה דברים אני חייב שהלוח אם שלי יתמוך ולמה ? אני מחכה כבר בקוצר רוח למפרט רק בבקשה תסבירו לי על מה ששאלתי לפני (גם אם אני אצטרך לחכות לתגובה הרבה זמן .. בבקשה תסבירו הכל כדי לחסוך ממני שאלות נוספות ... ) ואם יהיו לי שאלות נוספות אני אכתוב כאן ואני סומך עליכם בעיניים עצומות. בבקשה שהמפרט שתכתבו יהיה עם מחיר לכל רכיב ואי…

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  10. חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט , התקציב הוא בסביבות 4000+-. המחשב ישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ ותוכנות יותר כבדות, לכן אני מאמין שצריך כרטיס מסך חזק. כמו כן צריך להיות מסך טוב - משהו כמו Samsung SyncMaster 226BW אלא אם תגידו לי שזה מסך לא איכותי. בכל מקרה המסך חייב להיות גדול (עד 22 אינצ' בעקבות התקציב) ואיכותי לעבודה גראפית. ייתכן ובעתיד יצטרך עריכת מוזיקה גם, אבל אני מאמין שאפשר יהיה לפתור את זה עם כרטיס הרחבה PCI. כל שאר הרכיבים - במסגרת התקציב, כמובן שהכל בדגש על עבודה גרפית אך גם על סרטים ואינטרנט. חנות אמינה,אם יש חנות ברמת-גן זה אפילו יותר טוב. תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  11. בעיקרון אין לי ממש תקציב מוגדר , אבל הדרישה שלי היא שהמחשב יריץ את כל המשחקים שיצאו בזמן הקרוב על ההגדרות הכי גבוהות , יש לי העדפה למעבדי אינטל, אבל לא אשלול מפרטי עם מעבדי amd לפי מה שהבנתי זה עלול לעלות בסביבות ה-5K , אם בכל זאת זה דורש מעבר לסכום אז אל תתפשרו, תודה!

• 93 תגובות
    • 9.9k צפיות
  12. Started by kip,

היי, מבקש עזרתכם בבניית מפרט ו/או פתרון הבעיה בישן. מיועד לגלישה, אופיס וגם קצת משחקים. מתכנן להוסיף כרטיס מסך בשלב מאוחר יותר, אולי יד 2, מה דעתכם ניתן להשיג? כרגע יש לי מחשב שעושה בעיות, המפרט בצד. או שהוא קופא או שבהדלקה מחפש IDE ואז רושם MEMMORY CONTROLER NA. מעבדה טובה באזור קריית אונו? שווה להתעסק? כרגע עם AMD ומרוצה אבל לא חובה. מסך CRT שאני לא מתכנן להחליף כרגע, אני מרוצה וגם מעדיף להשקיע בסימילאק.... אין כל כך מה לסחוב מהישן לחדש למעט צורב וזה כבר לא כסף. אולי הכרטיס מסך... מעדיף חנות באזור קרית אונו או אפשרי בקריות (ביאליק, מוצקין). לא OC, ספק סביר, כרטיס מסך ONBOARD עם יכולת להוסיף כרטיס אח"כ עדיף, לא חובה. עדיף 4 סלוטים ל RAM. כמו בלוח שלי... משחק…

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by KKK,

שלום. אני מעוניין לקנות נטבוק לצורכי אינטרנט,אופיס וסרטים. יש לי כבר מחשב נייד 15.6 אבל מסתבר שהוא לא ממש נייד, בנוסף לזאת אני סובל מרגישות של עור הפנים והקרקפת שאני מול מסך גדול. לכן אני מעוניין במחשב עם מסך קטן להקטנת התופעה. מה דעתכם על זה? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=912325&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ranuch,

הכנתי לעצמי מפרט בעיקר למשחקים.. תגידו לי אם הוא בסדר למחיר ואם יש משהו שכדאי לחליף במשהו אחר תודה מראש דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1475 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I945PG-RH 640 ¤ 1 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 270 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 520 ¤ 1 GIGABYTE GeForce 7600GT 256MB PCI-E 1170 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 245 ¤ 1 מארזים Compucase HEC 6A19-2F Black ¤ 380 1 סה"כ 4725 אני מתכנן לקנות סביבות יום שני - שלישי, להזמין ז"א.. אה עכשיו שאני חושב על זה, הלוח אם מתאים למעבד ולשאר הדברים ? =\ תודה שוב..

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  15. אני צריך את עזרתכם/דעתכם על מחשב חדש לבית השימוש העיקרי הוא לסטודנט להכנת עבודות באופיס ולמידה אבל בעתיד (עוד שנתיים הלימודים נגמרים) שיהיה גם מחשב של הילדים למשחקים (מדובר בילדים קטנים ולא גיימרים ) או לשמש כמחשב מדיה לאחת הטלוויזיות לקחתי את הדגם שניתן להוסיף לו כונן נוסף כדי שאם בעתיד יהיה צורך באחסון יהיה ניתן להוסיף הרד דיסק (נניח תמונות וסרטונים של המשפחה ו/או סרטים לילדים) - כרגע 250GB נשמע לי מספיק ללימודים הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]NUC6i3SYH[/td] [td]מחשבים קטנים במיוחד - מחשבי Barebone NUC6i3SYH - Intel - NUC SFF Barebone …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. מחשב ניידMSI S420 14.1" CORE DUO 1.6GHz WINDOWS XP HOME רק 4,890 ש"ח אספקה מיידית. שנתיים אחריות בכל מעבדות אייבורי. שנה אחריות בינלאומית בכל רחבי העולם. פלטפורמה CHIPSET ATI RC410ME - NAPA מעבד INTEL CORE DUO T2050 1.6GHz זיכרון מטמון 2MB תוספת למעבד 1.8GHZ T2400 רק 245ש"ח מסך וכרטיס מסך "14.1 רחב WXGA 768*1280 כרטיס מסך ATI Radeon Xpress 200M זיכרון פנימי 512MB DDRII 533MHz ניתן להרחבה עד 2GB דיסק קשיח 5400 80GB ניתן לשדרג לכל דיסק אחר מערכת הפעלה תוכנת חלונות HOME WINDOWS XP בעברית או אנגלית ניתן לרכישה עם XP PRO או ללא מע' הפעלה. כונן אופטי צורב DUAL DVD מידות ומשקל 2.1 ק"ג גובה 3.2 ס"מ, רוחב 33.2 ס"מ, עומק 22.9 ס"מ תקשורת כרטיס רשת אלחוטי INTEL 802.11 B/G…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. התקציב המקסימאלי 2000 ש"ח, רצוי לחסוך שימושי המחשב העיקריים: בעיקר אופיס, מעט תיכנות ב Microsoft Visual Studio C++, eclipse Java ומעט עריכת וידאו (לצרכים ביתיים) ב Adobe Premiere אין צורך בציוד הקפי רצוי שקט ברמה סבירה, אך לא בהשקעה של מאות שקלים אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס רצוי לא מחניות פרטיות, אלא מרשתות עם סניפים באזור המרכז. רצוי אייבורי, אך לא הכרחי. עדיפות ליציאות USB3/ESATA. אם זה לא מייקר, רצוי גם FW. שאלה נוספת - לצרכים שלי, האם ארגיש שיפור משמעותי אם אשדרג את המחשב? המפרט הנוכחי של המחשב שלי הוא: זכרון: 4GB DDR2 לוח אם: ASUSTeK Computer INC M3A78-EM מעבד: AMD Phenom 8650 Triple-Core Processor 2.30 GHz תודה רבה לכל המסייעים!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by redrabbit1,

אני צריך מפרט שהמחיר לא יעבור את ה2500 ש"ח ללא מסך. המחשב נועד לאינטרנט אופיס והורדות. ללא משחקים. תודה

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  19. מסך 13.3 \ 14 אינץ' המחשב הוא לצורכי לימודים, חשוב שיהיה דק ופחות מ2קילו מעבד I5 אין צורך שיהיה במחשב כונן CD, מוותר עליו בשביל לחסוך במשקל המחשב) אין צורך בSSD, מעדיף שיהיה 500GB הארדיסק ומעלה אין בעיה שיגיע ללא מערכת הפעלה הסתכלתי קצת על דגמים הVOSTRO היה מושלם לי רק חבל שהוא מגיע עם CD ולכן המשקל של המחשב עולה על 2קילו.. לעומת זאת הX301 של ASUS קרץ לי מאוד אך הוא מעבד I3 ואין את הדגם הזה עד כמה שידוע לי בI5 ניתן למצוא חיה כזאת עד 3600 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. והאם הוא גם יהיה מהיר בהעלאת קבצים? לוח אם ECS K7SOM מעבד AMD Duron 2000Plus זיכרון מהיר 256MB DDR דיסק קשיח 30GB מארז SUPER ATX ספק כח 300Watt כונן תקליטונים 1.44 כרטיס מסך 3D-Force 64MB integrated כונן DVD x16 מסך MAG 17" כרטיס קול 128Wave AC97 כרטיס רשת 10/100 מקלדת איכותית עכבר + גלגלת לאינטרנט רמקולים סטריאופוניים 4 יציאות USB 1 יציאה פרללית 1 יציאה סריאלית

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  21. Started by Mordi mor,

משהו יכול לעזור לי להכין מפרט למחשב טוב למשחקים לא צריך את כל האביזרים לדוגמא(רמקול עכבר מקלדת וכו') אני רוצה שיהיה כרטיס מסך טוב מאוד מעבד טוב מאוד זיכרון מינימום 4GB דיסק קשיח מינימום 500GB. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by Ck3,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב (בלי מסך וציוד היקפי) למטרת גיימינג בתקציב של 4500 - 5000, וראיתי מפרט (http://www.skypc.co.il/pl_product~sky406~88~0.htm) שנראה לי מתאים לאחר קצת התאמות אישיות: מעבד Intel Core i5-760 Tray כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=21461 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL8D-4GBHK כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe + Just Cause 2 Coupon כמות: 1 http://ww…

23. Started by jjj191,

המחשב משמש בעיקר לגלישה עבור תלמיד בית ספר לעבודות. אודה אם תוכלו לעזור להציע מפרט למחשב נייח בתקציב של עד 1500 שח

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  24. שלום רב לא זקוק לדיסק קשיח, כוננים אופטיים, ציוד היקפי מכל סוג שהוא תודה מראש

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  25. שלום יש לחבר שלי מחשב נייד: EXCEL ATX-1021. מה שקורה שהמטען שלו לא עובד.הפכתי את כל האינטרנט כדי למצוא לו מטען הן בישראל והן באיביי או כל מקום אחר,אבל פשוט הדבר הזה לא קיים. מישהו אולי יודע מי היבואן של המחשב הזה בארץ,או מהיכן אני יכול לקנות מטען למחשב זה?אפילו בזאפ המחשב הזה לא מופיע. בתודה מראש שי נ.ב-אני מניח שהבעיה היא המטען ולא הבטריה,כי המחשב בכלל לא נדלק.אם הבטריה לא הייתה עובדת,אז אחרי הכל המחשב היה יכול להדלק דרך המטען.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.