ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
הייעוץ שאני מבקשת הוא לא לגבי התאמה למשתמש, אלא לגבי תאימות בין רכיבי החומרה. מארז מחשב Antec דגם Two Hundred מארז Gaming כולל שני מאווררים ספק כח Hec Win+ Power 550W Retail Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מעבד לוח אם Gigabyte דגם GA-H55N-USB3 כונן קשיח - Western Digital - Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS Kingston/Ceon 2x2048MB (4GB) DDR3 1333MHz כרטיסי זיכרון צורב LG GH22NS30 DVDx22 OEM כרטיס מסך Sapphire דגם Radeon HD 4350 512MB DDR2 תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לברים! אשמח לדעת כמה שווה היום המחשב שלי זה שבמפרט ומסך LQ FLATRON W2252TQ תודה, ושנה טובה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, לקראת תחילת הלימודים השנה, ולאור הזדמנות לרכישה בארה"ב, אשמח לקבל המלצות ללפטופ בתקציב של $1500 (ניתן לחרוג אם מדובר במשהו ייחודי). דרישות: מעבד - i7 זיכרון - 8GB הארדיסק - SSD, בנפח של 256 ומעלה משקל - עדיף כמה שפחות אני מתעניין בלפטופים בגודל 13", אך מספר אנשים הציעו לקחת 15" לאור העובדה שהוא ישמש אותי בעיקר ללימודים (הנדסת חשמל) וזה יהיה יותר נוח - אשמח לשמוע את חוות דעתכם. הדגמים המעניינים שקפצו לי לראש הם HP Spectre, Asus Zenbook UX305FA, אך אולי צפוי לצאת משהו חדש בחודש-חודשיים הקרובים (אני יכול לרכוש מארה"ב עד סוף אוגוסט). תודה רבה לעוזרים, אשמח לענות על שאלות נוספות אם נדרש. פז
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000, ללא חריגות. אם חייב בעקבות הדברים שאני מבקש וכותב למטה אז אשמח לקבל הסבר וגם מפרט תואם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - Rainbox Six Siege, CSGO, APEX LEGENDS - בעיקר FPS תחרותי גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרגע מושך איתי כ. מסך 1080GTX הלאה ומתכנן להחליף ל-4070 או 4080 - לא החלטתי עדיין. 4070 אמור לצאת לקראת מאי. אז בינתיים שהחומרה ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב high-end, כולל מסך, רמקולים והכל. חשוב שיתמוך DX10, ושהמסך יהיה של DELL 20 אינץ' ומעלה, תלוי בכרטיס מסך. וכמובן מחירים של הארץ. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך להרכיב מחשב שהגודל שלו קריטי, המארז חייב להיות קטן בסגנון של ה- Enermax Laguna (מה שמחייב כאמור לוח MicroATX) המחשב הוא לעבודה משרדית, התקציב עד 1K, אפשר לחרוג אם יש צורך. הערות: -אין צורך בציוד היקפי. -אם אפשרי לדחוף בתקציב G630. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח,רק אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי גיימינג כבדים מאוד,Crysis 2 לדוגמא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא רלוונטי,כרגע יש לי מסך 19" שכנראה אני אשדרג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זהו המפרט שלו- [table] [tr] [td][/td][td] מפרט טכני[/td][/tr] [tr] [td]מעבד[/td] [td]Intel® CoreTMi3 2367UM 1.4GHz ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart Cache[/td][/tr] [tr] [td]מסך רחב 13.3[/td] [td]HD (720p) WLED display with AntiGlare ( מסך מט )[/td][/tr] [tr] [td]רזולוציה[/td] [td]1366X768[/td][/tr] [tr] [td]כרטיס מסך[/td] [td]Intel GMA 3000 HD[/td][/tr] [tr] [td]דיסק קשיח[/td] [td]320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM [/td][/tr] [tr] [td]זכרון פנימי[/td] [td]4GB DDR3 1333MHz dual channel[/td][/tr] [tr] [td]משקל[/td] [td]משקל התחלתי 1.670 ק"ג עם סוללת 4 תאים וללא כונן אופטי[/td][/tr] [tr] [td]אחריות[/td] [td]שלוש שנים אחריות יצרן באתר הלקוח[/td][/tr] [tr] [td]אחריות סוללה[/td] …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם מחפש מחשב לפגישות שיווקיות והרצאות פאנל IPS 15-17 אינץ כל השאר לא באמת חשוב תודה ניצן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט היום: amd barton 2600 epox 8rda+ 768ddr 2700 samsung 40gb maxtor 7200rpm המפרט אח"כ: amd64 +3200 venice 1gb samsung 3200 Gigaybyte GA-K8NSC-939 nForce3 Socket 939 או Epox EP-9NDA3J nForce3 Ultra Socket 939 western digital 80gb 8mb buffer 2600 שקל בערך, שווה את השיפור??? הכרטיס מסך שלי R9700PRO
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מבקש חוות דעת על מפרט מחשב שהרכבתי לא לצורך משחקים. תודה AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪420 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 ASRock 880GMH/U3S3 AMD880 Chipset Socket AM3, יחידות 1 ₪442 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3072 Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3/4GB, יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3225 Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX Caviar Blue, יחידות 1 ₪496 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2936 צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪110 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 Hec Cougar Solution Front USB3 Black + XFX 450Watt …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, קודם כל הפרטים החשובים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 100 ש"ח, ואולי קצת יותר במידה והחריגה באמת תוסיף משמעותית ליכולות המחשב 2. מה שימושי המחשב: משחקים, וצפייה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW3, BF3,COD BLACK OPS II ומשחקי FPS כבדים בסגנון הנ"ל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 26'', רזולוציה טבעית 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגבוהות ביותר במסגרת התקציב (נית…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר כמה ימים של הרבה התברברות וחיפושים ברשת כולל כאן, החלטתי לנסות לנצל קרוב שנמצא בניו יורק ונכנס לBH ולרכוש מהם נייד משומש. מצאתי שלושה דגמים שעונים לדרישות שלי- עריכת תמונות בעיקר, וידאו מזדמן, גיימינג מזדמן. תקציב של בערך 6K ורצוי לחסוך. הדגמים שמצאתי+יתרונות בולטים: [TABLE=class: outer_border, width: 500] [TR] [TD]דגם (מחיר משומש)[/TD] [TD]יתרונות[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]lenovo y70 touch 80du0033us 17.3" (1049$)[/TD] [TD]מסך גדול, המעבד החזק מבין השלושה, מחיר[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]hp omen 15-5010nr 15.6" (1450$)[/TD] [TD]כונן SSD, פיצ'רים לא-מאוד-חשובים (מתחיל להתחרט על צירופו ל"תחרות"...)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]dell xps 15 6842sLV …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם, מישהו מבין ויכול לעזור לי לבנות מפרט למחשב נייח pc רק שאוכל לעבוד איתו על גרפיקה לדפוס, הדמיות, עריכת וידאו ... הבנתי שצרך להיות מבוסס i7 עם כרטיס מסך חזק והרבה זיכרון בקיצור מחשב סופר ואין הגבלה במחיר תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט הוא זה אבל את הכרטיס מסך אני מחליף לgt הבנתי שסקיי הם חנות מאוד אמינה וטובה גם ממה שדיברתי איתם הם נראו לי רציניים מאוד הם חזרו אליי לטלפון לגבי שינויים והכול שלא כמו אייבורי דרך אגב אז גם בקשר לחנות אני צריך חוות דעת ממכם תודה. המפרט : « לוח אם » דגם: ABIT AB9 PRO סוג ציפסט: 965 מהירות : 1066 כרטיסקול משולב: 8 ערוצים כרטיס רשת: GigaBit Lan יציאת T.V OUT: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול אחריות : 3 שנים כ.מסך : XFX GeForce 7600GS 250MB אחריות : 3 שנים « דיסק קשיח » דיסק-1: יצרן: Westren Digital טכנולוגיה: SATA2 נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200 זכרון מטמון : 8MB אחריות: 3 שנים « מעבד » סוג מעבד: intel Core 2Duo E6300…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסר כמות מוצרים סה"כ DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 698.94 ש"ח 1GB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 661.83 ש"ח AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי - קירור מצויין למעבד לא תודה 948.56 ש"ח LEADTEK - PX7800GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 2,577.15 ש"ח Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS - GAMES 551.80 ש"ח WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 643.62 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 305.47 ש"ח ANTEC…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שפרסמו בבאג את המחשב הזה ואין כמעט ביקורות עליו, מישהו יודע עליו משהו? מדובר במעבדים החדשים של אינטל ה I5 אשמח אם תעזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב אבל לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש לאינטרנט,סרטים כאשר הוא מחובר לטלוויזיה,ולפעמים למשחקים שאין בXBOX כמו STARCRAFT 2 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש לי מסך של LG 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?STARCRAFT 2 DIABLO 3 * לאילו הגדרות ג…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור טאבלט נקסוס 10, גרסא של ה 32 ג'יגה, (כרגע נמכר ב 500 דולר בגוגל, וב 2400 ש"ח בזאפ) עם קייס של Poetic, איזה מחיר ריאלי לבקש ? קניתי את הטאבלט לפני 3 חודשים דרך איביי (חדש), תודה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים , ברוכים הנמצאים . אני מתחיל ללמוד בשבוע הבא , ואני זקוק למחשב נייד לצורך הלימודים . המקצוע שאני הולך ללמוד הוא ניהול מערכות מידע, אז אני צריך מחשב שיחזיק את תוכנות התכנות , יריץ סרטים ומוזיקה בצורה חלקה , בטריה שתסחוב את ה3 שעות בלי טעינה . התקציב הוא 3000 ש"ח . יש לציין שאני קונה את המחשב מאילת אז התקציב גדל בעוד 400-500 שקל בגלל המע"מ . אפשר ורצוי לנצל את כל התקציב . אני מתלבט בין שני מחשבים . אשמח לחוות דעת והמלצות . 1) https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22863&iszap=1 14 Lenovo IdeaPad 320-14 80XK00WWIV i7-7500U 2)https://ksp.co.il/?uin=40232&select=.268..271..214..3765..2185..580..347 Lenovo IdeaPad 520S-14 80X20…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לשימושים ביתיים קונבנציונליים, בעיקר ללימודים, הרצת תוכנות סימולציה למעגלים חשמליים וכו.. המחשב לא מיועד למשחקים וללא OC מעבד - אינטל E6300 לוח אם- GIGABYTE 965P-DS3 (מתלבט עם ASUS P5B) זכרונות- 2 של 512 - kingston תדר 667 הרדיסק - wd-250gb 16m sata2 כרטיס מסך - 7300gt של gb או pov צורב - של LG - לא מבין בזה אבל בסביבות ה200 ש"ח לצורב מארז - hec compucase ci-6a21 ספק- לא סגור עדיין, אבל בסביבות ה350 ש"ח לספק תודה
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם האדיבה בהרכבת מפרט שפוי לעריכת וידאוHD ואודיו באולפן ביתי צנוע. התקציב הוא באיזור 4.7K אפשר לחרוג בקצת, אני אשקול תוספת עם זה יהיה הבדל גדול. השימושים העיקרים יהיו הקלטת מוזיקה(בתוכנת CUBASE), לכן רצוי שיהיה שקט, והקלטת ועריכת וידאו על תוכנת ADOBE PREMIER ואחרות באותו סגנון. כמו כן עבודה מזדמנת עם חבילת התוכנות של ADOBE CS5.5, כמו פוטושופ, ברידג' וכדומה. דבר ראשון אני חושב על שני הארדיסקים נפרדים (זה מאוד רצוי בעולם של עריכת וידאו ואודיו)- אולי יש אפשרות לאחד (עם נפח קטן, מהיר, ויקר יותר) בשביל מערכת הפעלה ותוכנות, והארדיסק שני (GB500-1000) בשביל סאמפלים ופרויקטים. עוד דרוש לי חיבור FIREWIRE. אני מעדיף משהו איכותי- לפי הבנתי הסטנדרט בתעשית האודיו הוא כר…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי יצאו לפטופים חדשים עם USB 3 ? מה זה שווה שרק מוכרים HD USB 3 ?!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כללי: מחשב פשוט לצפייה של מסמכים ותמונות, גלישה באינטרנט, ושימוש כללי. שיעבוד טוב ויחזיק מעמד לטווח הרחוק בלי תחזוק או שדרוג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי וגלישה באינטרנט, youtube 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-