עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ag43,

אני רוצה לבנות מחשב כולל מסך שישמש לעבודה משרדית נטו (WORD,אינטרנט) ולצפיה בסרטים. דרושה תמיכה בUSB3. אשמח למפרט מחנות אמינה באיזור כפ"ס. תקציב בכותרת (כמובן שאפשר בפחות )

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מעוניין למכו - MacBook Air חדש - הדגם האחרון - i7 HASWELL , 256SSD , 8GB RAM + מג'יק מאוס חדש (עולה לבד בארץ 350) מה לפי דעתכם יהי ריאלי לבקש עבורו? זמן סוללה 13 שעות **** מה שחשבתי שיהיה הוגן - 6400 שימו לב זה מחשב שעולה בארץ 8500 פלוס עם קבלה ומקלדת בעברית טלפון ליצירת קשר: 052-6815884

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, אני מתלבט ??? בין 4 מחשבים נישאים לצורך ביתי. התקציב שלי מכסה את כל האופציות. המחשבים הנישאים הם: 1. LG R560-R29/R39 - אחריות לשנתיים קבוצת ח.י 2. HP PAVILION DV6-1310EJ - אחריות לשנתיים בבית הלקוח. 3. TOSHIBA SATELLITE L500-12T - אחריות לשלוש שנים. שנה ראשונה אחריות על נזק וגניבה. 4. DELL INSPIRON 1564 - עם המעבד החדש INTEL CORE I3-330M - שלוש שנות אחריות בבית הלקוח. אשמח לקבל את המלצתכם בנדון. נ.ב האם האחריות לארבעת הנישאים היא גם על עבודה וגם על חלפים? (מניסיונכם האישי). תודה מראש, מרק

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by skydancing,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב אבל לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש לאינטרנט,סרטים כאשר הוא מחובר לטלוויזיה,ולפעמים למשחקים שאין בXBOX כמו STARCRAFT 2 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש לי מסך של LG 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?STARCRAFT 2 DIABLO 3 * לאילו הגדרות ג…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב ל64 ביט עם מינ' הוצאה, איזה מבין הרכיבים אני חייב להחליף?

6. Started by sasha_iq,

CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) [ ¤ 637.32 ] 1 Memory : OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 656.79 ] 1 Cases : Codegen Midi Tower L-6083-CA Front USB/Audio 400W Case w/handle [ ¤ 299.58 ] 1 Total Price ¤ 2657.58

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by asafros,

היי, אני צריך לקנות מחשב נייד, כמה שיותר מהר, שישמש לשתי מטרות: א. חברתי נוסעת לאפריקה, ותשהה שם במקום קבוע כ-3 חודשים. המחשב על כן לא צריך להיות קל במיוחד, וללא דרישות מיוחדות (ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, שימושי Office), אבל חשוב שיהיה אמין, כי אין שם איפה לתקן (היא תהיה באיזה חור נידח באנגולה - אבל יהיה לה חיבור לאינטרנט בחדר של המלון). מסיבה זו גם עלי לקנות מהר - היא טסה בסוף החודש... ב. אחרי שתחזור, המחשב ישמש אותנו כמחשב שני בבית, כאשר שוב הצרכים הם אותם צרכים, ושוב המחשב לא צריך להיות נייד במיוחד (סביר להניח שהוא בדר"כ ישאר בבית על שולחן קבוע...). אנו מעוניינים במחשב עם מסך של 15.4 אינץ', צורב DVD, הארד-דיסק של 160 לפחות, זיכרון של 1 ג'יגה לפחות. התקצי…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by .:YoGy:.,

שלום, יש לי בעיה מוזרה באוזניות שלי בלאפטופ... המחשב לפעמים משמיע סאונד באזניות ולפעמים לא. (זה לא כבל רופף אלא בעיה במחשב) אני יכול לחבר את האוזניות למחשב וזה ישמיע מוזיקה, לעשות ריסטרט ואז לא ישמיע. כשאני מחבר הrealtkhd אומר לי שיש משהו שמחובר לשקע האנלוגי של האוזניות, אבל הוא לא מזהה שזה אוזניות. הסאונד מהרמקולים של הלאפטופ מפסיקים לעבוד. כשאני נכנס לrealtk hd audio manager הוא לא נותן לי את האופציה של אוזניות, אלא רק את האופציה של רמקולים ואת האופציה של digital output. מישהו מכיר את המקרה? הדרייברים שלי מעודכנים לגמרי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. חבר שלי מעוניין למיפרט הכי טוב בתקציב הזה, הוא אמר לי שאפשר לחרוג ב-300 ש"ח לכל היותר. הוא מבקש מיפרט שלם ללא ציוד הקפי, וללא מסך. תודה מראש, מימנו ומימני כאחד.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by trxman,

היי! אני צריך מפרט למשחקים כבדים ב6 אלף. (כולל ציוד היקפי). בבקשה :]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום ותודה מראש! אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש גם לעריכת וידאו/תמונה (פרמייר+פוטושופ) וגם למשחקים. לא אכפת לי מיופי או "מגניב" - המחשב הולך לשבת בפינה בחדר... כן חשוב לי מאוד: שקט (שונא מאווררים מרעישים) ואמינות לאורך זמן. מחיר: 4000 שח, אלא אם יש סיבה ממש טובה לדעתכם להעלות קצת. אגב, האם יש מבצעים ייחודיים בבלאקפריידי שנוגעים למחשבים נייחים ששווה להלחץ ולקנות את המחשב במיידי? תודה רבה ! חגי

12. שלום חברים, אני מנסה לעזור לחבר למצוא לו את המפרט הכי טוב שהוא יכול לקבל בתקציב של 3000 שקל. חשוב שהמפרט יהיה טוב למשחקים ובכלל לעבודה כללית על המחשב ועם מעבד Intel (הוא לא רוצה AMD). המפרט לא צריך לכלול מסך, אלא אם תוכלו לכלול מסך LCD בתקציב של 5000 שקל בערך. אנא עזרו במהירות האפשרית, ניר.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by gamer-8,

AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice 905 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 610 MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 657 Maxtor 160GB SATA 150 NCQ 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem 627 LG DVD 16x48 OEM 152 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 291 Compucase 6A19 Midi Tower 339 Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 1,110 סה"כ: 4,690 ש"ח אני רוצה גם מסך LCD, אבל אין לי מושג עדיין איזה. האם המפרט הזה טוב? כדאי לשנות משהו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by vovalol,

שלום, קניתי מחשב לפני כשנה וחצי לפי מפרט שהביאו לי כאן ואני רוצה לשפר את הביצועים שלו במשחקים. זה המפרט: [TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]C3470T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪889[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]E41759-002[/TD] [TD=width: 55%]Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]MB75MAE33[/TD] [TD=width:…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין להזמין נייד מהאאוטלט העסקי של DELL ומשיחות שניהלתי עם נציגי השירות של DELL (גם בארה"ב וגם בארץ) לא הצלחתי להבין אם הדגם שאני מעוניין בו יש לו אחריות בינלאומית שתקפה בארץ. למישהו יש ניסיון עם זה ויכול לעזור לי? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ofirp12345,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש במערכת שעובדת בתוך דפדפן, קצת וורד ושיריץ גם אתרים כמו MAKO, אתרי צפיה ישירה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דפדפן כרום - כבד, אינטרנט אקספלוור-בינוני. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יהיו משחקים, ואם כן משהו קל (אולי משחקי דפדפן או דברים לא רצינים כל כך). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…

17. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? - רצוי 13.3 או 14 אינץ' כי הבנתי ש15.6 אינץ' יהיה מסורבל מדי ושהוא גם משפיע על הסוללה שאני צריך שתחזיק כמה שיותר זמן * משקל רצוי? -לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? -אני בדרך כלל לומד במקומות מחוץ לבית ככה שרצוי שיחזיק כמה שעות ארוכות של עבודה,משחקים יהיה בתוך הבית(מחובר לחשמל) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? -לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320-500 * כונן CD/DVD? צורב? -רצוי DVD צורב -רצוי שתהיה אחריות של 3 …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by roei7,

https://salepc.co.il/gtx1650-16gb-1tb-9100f.html אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג חדש ובמקרה מצאתי את המפרט הזה מה אתם אומרים עליו? יש מפרט אחר בערך באותו הסכום שמומלץ יותר?

19. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נטפליקס, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות. עדיף שקט אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WINDOWS 8. האם ישנה העדפה …

20. Started by Andrei Bronski,

שלום ! אשמח אם תמליצו לי על מפרט.. תודה !! 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אפשר לנצל את כל התקציב ... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים גלישה... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 , COD.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך המסך שלי הוא כרגע HYUNDAI 21 INCH יש אשרות בעיד אני ארכוש מסך חדש.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by Clo wn,

שלום לכולם רציתי להראות פה את המפרט של המחשב שאני רוצה לרכוש בזמן הקרוב השימוש העיקרי כרגע יהיה משחקים כמו CSGO / THE DIVISION אם הזמן יהיו עוד.. בהמשך אני רוצה לעבור ל YOUTUBE ו TWITCH אני לא מבין בבניה ודיי חדש לי הנושא, אשמח לדעה או אפילו אישור שהכל תקין הבניה כרגע בלי HDD בהמשך כמובן הוסיף.. ביחד עם כרטיס לכידת ווידאו של ELGATO (בצד שמאל כמות הפריטים של אותו מוצר) Processor Intel Intel Core i9 9900X 3.5Ghz 19.25MB L3 Cache s2066 - Box 1 …

22. Started by r0ckY,

שלום, אני מעוניין לרכוש נטבוק שלא יהיה איטי יותר מידי, כי זה דבר שמחפרן. התעניינתי מאוד ב Asus 1201N, ראיתי עליו ביקורות וכן ראיתי ביוטיוב אנשים שמפעילים משחקים כגון: Cod mw2, Gta iv וכו', והמחשב סוחב אותם דיי טוב. השאלה שלי, האם באמת שווה לרכוש את המחשב או לחכות עוד קצת (לא לחוץ לי) ויצאו עוד הברקות בסגנון של המחשב הזה או שזה רק בעתיד הרחוק יותר. כמו כן, האם יש אלטרנטיבה לנטבוק הזה , דגמים של יצרנים אחרים במחירים זולים יותר?; המחיר שלו שוחט כיסים. אשמח לקבל תשובה, תודה לעזורים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Athalef,

שלום. אני מחפש מחשב נייד בעיקר ללימודים עד 3600 ש"ח. * מטרות המחשב - לימודים, עבודה, גלישה (יוטיוב), סרטים, משחקים קלים וכו'. * גודל המסך - 15.6 יספיק * רזולוציית המסך - לפחות 1366x768 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth - אין צורך. * כונן קשיח - כונן SSD בסביבות ה60 GB (לא פלאש מודול, אלא כונן בפני עצמו) . . . . . . + אם אפשרי למצוא מחשב בעל כונן קשיח נוסף, אז רצוי, אם לא אז לחפש SSD בנפח גדול יותר * כונן אופטי - רצוי, לא חובה (בעיקר אם זה על חשבון הארד דיסק נוסף, ישנה העדפה להארד דיסק נוסף.) * מערכת הפעלה - ווינדוז 8 * מסך מגע - כן. אשמח להמלצה על מחשב ועל מקום לקנות באיזור הצפון (לא חובה). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב נייד (בעיקר לצורך לימודים, פחות בשביל הורדת סרטים/מוסיקה/וכו'), יש לי עד 6,500 ש''ח להקדיש לעיניין, ואשמח אם תייעצו לי ותוכלו להאיר את עיני. עד כה, מצאתי 3 מועמדים עיקריים: 1.Dell 2000MHz 2. Dell- Inspiron 2000 3.Compaq Presario 2535 הערות,הארות והמלצות יתקבלו בברכה. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by slim_shady,

...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.