ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
שלום , מחפש נייד פשוט לשימוש ביתי פשוט. דרישות: 1: מסך - 14.1 - 16 אינצ', 2: מקלדת נוחה להקלדה(לא כפתורים קטנטנים) 3: חיי סוללה סטנדרטים. 4: כרטיס רשת 100/1000 5: BLUE TOOTH. 6:מצלמת אינטרנט. 7: שאלה לגבי הכרטיסי מסך המובנים , האם הכרטיסי מסך המובנים מספיקים לסטרימינג חלק של וידאו? בכול פורמט? 8: אשמח גם להמלצות לגבי החברות המומלצות של היום לדוגמה ראיתי באייבורי את שני אלא: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3674&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3447&CatCode=315 מה דעתכם? תקציב רצוי - 2-2.5 אלף , אפשר חריגה קטנה . תודה מראש. דן.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לבנות מחשב / שרת עליו אתקין סביבה וירטואלית, במטרה להעשיר ידע בסביבות שרתי Microsoft ו LINUX כרגע, הפוסט הכי רלוונטי בנושא שנמצאתי באינטרנט עם מפרט שיתאים לצרכים שלי נמצא בפוסט בקישור המצורף: http://www.tomshardware.com/answers/id-3483812/building-home-lab-server-virtualization.html אני מחפש מפרט הצעת מחיר עבו מפרט דומה ( כולל עבודה) וכמובן שאינני משלה את שהמחיר ב TOMSHARDWARE הוא המחיר שיש בארץ. אבל גדול באם התאפשר אני מעוניין לרדת מ 10,000 ש"ח כמה דגשים מבחינת מעבד אני מעונין ב INTEL XEON ולא ב AMD. במקרה של TOMSHARDWARE בונה המפרט בחר במעבד עם 2.1GHZ אבל נראה שמומלץ להשתמש ביותר מזה לכיוון …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לידידה שלי להלן השאלון: תקציב 5K קנייה בארץ רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עריכה גרפית. AUTOCAD SKETCHUP REVIT * גודל המסך? 15.6. מבריק * רזולוציית המסך? מה שצריך לטובת עריכה גרפית. לשימוש אדריכלות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בינוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא. * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, גודל שיתאים לתוכנות כבדות. עדיפות לSDD אם אפשר. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שאינו הולך לשמש יותר מידי כמחשב נייד מסך 15.4-6 שיהיה אמין ומהיר כמה שאפשר. רצוי אחריות ל3 שנים מבחינה גרפית לא צריך להיות מיועד למשחקים אך כן לסרטים 720/1080 אם אפשר הולך להיות מחובר למסך 22 ברזולוציה של 1050-1680 ולכן רצוי יצאת HDMI/DVI סוללה רצוי שתחזיק לפחות 5-6 שעות... מערכת הפעלה WINDOWS 7 ולכן לפחות 4G זיכרון. והתקציב הינו 3000 שקל.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המחשב הבא? Lenovo yoga 500-14 80N4006CIV http://ksp.co.il/?uin=27226 שימושים בסיסיים (אינטרנט, אופיס וכו'). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניינים לזנוח את הסיסמאות ולהגן על פרטיות מחשבכם בעזרת מראה הפנים שלכם? אלו הם המחשבים שיאפשרו לכם לעשות זאת עם השקתה של המערכת החדשה ממיקרוסופט לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הנה-הם-המחשבים-שתומכים-בטכנולוגיית-זי/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב שיתאים בעיקר למשחקים אבל גם לעריכת וידאו 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו, תכני HD וכמה שאפשר גם עריכת גרפית (לא חובה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battle filed, far cry וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell ultrasharp u2312hm (זה המסך שאני רוצה) -לאילו הגד…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין צורך במארז איכותי,רק מאוורר,כי לא יראו אותו בכלל,המחשב יהיה בחדר דיי חם לכן יש צורך בקירור טוב. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤471 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤421 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤497 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe ¤1637 ] צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 מארז ללא ספק HEC 6A19B ¤211 ספק כח Cooler Master Real Power 450W ¤438 קרור למעבד Scythe Infinity ¤259 [ מסך מחשב רחב Samsung 22" SyncMaster 226BW WIDE ¤1879 [ הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים:7527¤ הכל בסדר?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב הזה למשל .. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13164 עונה לצרכים של לא מתחמם ? ויכול לעבוד 24/7 בהורדות? ושאלה נוספת מה ההבדל בין 2 הדגמים הללו ? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13164 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13191
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לברים! אשמח לדעת כמה שווה היום המחשב שלי זה שבמפרט ומסך LQ FLATRON W2252TQ תודה, ושנה טובה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמא שלי רוצה מחשב חדש מכיוון שהמחשב שלה כרגע הוא כמה עידנים אחורה.. בעקרון הדרישות הכלליות זה צורב DVD, לא צריך יותר מ320GB(אפילו אם יש פחות אז עדיף)בהרד דיסק וכרטיס מסך נורמלי שיריץ WINDOWS 7 ULTIMATE בצורה חזקה עם מצב הAERO. זיכרון פנימי 2 ג'יגה. לגבי מסך הגודל הרצוי הוא 19 אינץ' אין עדיפות לחברה מסויימת. תודה רבה לכם ושבוע טוב . מה התקציב המקסימלי? 2500 שקלים האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, אופיס, משחקים קטנים בנוסך BUBBLES 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך 19 אינץ' אין עדיפות למותג 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? 5. במידה ואתם צר…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב קנו לי מחשב חדש ואני לא מבין בשיט בדברים האלה וחבר שלי הפנה אותי לפה כדי לברר אם הוא שווה משהו אז הנה AMD Athlon 64X2 Dual+Core Processor 5000 RAM 2.00GB,2.61GHz ATI Radeon HD 3450 אם צריך עוד משו כדי לדעת תגידו אני ירשום אתם אומרים שאני יוכל להריץ עם זה וויסטה או משחקים חדשים ברזולוציה נורמאלית?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי בבקשה חוות דעת על המפרט. המחשב אמור להיות מחשב ביתי שהשימושים שלו הם בעיקר אינטרנט, משחקים, צפייה והורדת סרטים וסדרות. המפרט לא צריך לכלול מסך, דיסקים קשיחים, צורב, כונן דיסקטים (אני מעביר מהמחשב שיש לי כרגע) וציוד היקפי. לא מתוכנן OC ורצוי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. חשוב מאוד שהמחשב יתאים למשחקים (בהגדרות הכי גבוהות שאפשר) וסרטים (זוהי מטרתו העיקרית). המחשקים שכרגע אני משחק הם בעיקר מסדרת C&C אבל חשוב לי בעתיד אני אוכל להעלות משחקים יותר חדשים, מה שאינני יכול עכשיו. המחשב בעיקרון צריך להחזיק לי לשנתיים-שלוש לפחות. המערכת שתרוץ עליו תהיה WIN 7. ההרכבה תתבצע כנראה באייבורי/KSP בירושלים שמשם אני קונה את המחשב. לוח Gigabyte GAP55AUD3 705 ש"ח מעבד Intel Core i…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב טוב שיחזיק לי כמה שנים אבל שלא יהיה מוגזם. בעיקרון אני לא כל כך רוצה לעבור את ה-7000 ש"ח אבל אם אין ברירה אז אני מוכן לכל הצעה טובה. * מטרות המחשב?משחקים ותכנות 3D כבדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?17.3 * רזולוציית המסך? 1920X1080 *האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק בגלל שבדרך כלל הם יותר טובים, אבל זה אפשרי גם מאט. * משקל רצוי?כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא. * Bluetooth?עדיף, אבל לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1TB 7200rpm מעדיף. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא ממש. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם:8GB זיכרון תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם המפרט הבאה בסדר, מהבחינות הבאות: 1. יש התאמה בין הרכיבים (הכל מתחבר בסדר) 2. אין Bottlenecks 3. אין דברים מיותרים/יקרים מדי. 4. כל הערה אחרת שעולה לכם... מעבד: Core i7 920 לוח: Gigabyte EX58-DS4 זכרון: DDR III 1333 2x2GB OCZ Reaper כרטיס מסך: ASUS HD 4870 דיסק: Seagate 1TB מארז: Thermaltake כלשהו ספק: 430W כלשהו עלות: 6400 ש"ח (מסך ירכש בנפרד, ויהיה כנראה 22") תודה!
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כולל מסך. השימוש: משחקים לא כבדים, לרוב. לא מתכנן OC. לא כולל: מודם, 1.44, מקלדת ועכבר, כונן CDROM, צורבים למיניהם. נראה לי מפרט אתגרי ! ותודה לכם......
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בטיול במזרח (ויאטנם כרגע) ואני רוצה לרכוש פה מחשב נייד. המחירים כמובן זולים יותר, אז התקציב הוא של 3000-5000 ש"ח במחירים של הארץ (ניתן לחרוג מעט). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה באינטרנט, עבודה חלקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא גדול מדי או קטן מדי. שיהיה מבריק. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר): חשובה לי חדות המסך והאפשרות לראות סרטי HD באיכות טובה מאוד. * דרישות מיוחדות …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מיועד לשימושיים כלליים ביותר (אינטרנט וכד') תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחשב בעיקר מיועד לגראפיקה ותוכנות רינדור/לא משחקים. חשוב שיהיה קל, מסך קטן גג 15 וחשוב לי שיראו טוב במסך גם באור יום שמתי לב לכניסתו של המעבד I7 החדש ואני שוקל לקחת אותו מחשבים חזקים שראיתי עד כה DELL 1557 ASUS G51J-A1 HP dv6t איך הDELL XPS? אשמח להתייעצות אתכם והשוואות ואולי דגמים נוספים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכלום המפרט שלי כרגע הוא: מעבד: intel core i5 750 לוח אם: gigabyte P55A-UD3 זכרון : 4x2GB DDR3 2000Mhz כרטיס מסך Radeon 5850 OC2 ספק כוח: Corsair HX620W קירור מעבד: Arctic Freezer 13 (זה מה שנראה לי רלוונטי לשאלה) אני רוצה לשדרג את המפרט חשבתי לקנות מעבד: 710 ש"ח AMD Ryzen 5 2400G 3.6Ghz Radeon RX Vega 11 AM4 לוח אם פשוט כלשהו נניח : 370 ש"ח Gigabyte B450M DS3H AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI וזכרונות: 610 ש"ח HyperX FURY Black 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 610 סה"כ יוצא 1690 ש"ח אני מניח שהקירור שלי יתאים למעבד החדש(אך יכול להיות שאני טועה). לא רואה סיבה להחל…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! מבקש בניית מפרט בתקציב של 8,500 ש"ח~. שימושים: בעיקר סרטים וסדרות ומשחקים לא מתכונן OC לא הייית בטוח קודם ועכשיו אני החלטתי סופית, אני לא עושה OC. אז אני חושב ללכת על ה AMD 5200, אבל תחליטו אותם.. כמה הערות: המפרט יכלול ב 100 אחוז את המסך DELL 2007WFP. אני לא יכול לקחת את המארז APOLLO בגלל שדיברתי היום עם IQPC ואין להם אותו במלאי ל3 השבועות הקרובים. אוי שחכתי לציין! אני צריך גם ציוד היקפי! זאת אומרת MX518, Media Keybora Elite, ATP3. אז תקחו את זה בחשבון בבקשה. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5 אפשר לחרוג ל 7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: crysis 3, arma 3, far cry 3 , gta v ..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 1080x1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? שהכרטיס מסך …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט שבניתי. גם לביצועים, גם למשחקים, וגם ל HTPC חוות דעתכם? ntel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm ש"ח 1,179.01 GIGABYTE GA-73PVM-S2 (nForce 7100) - mATX ש"ח 382.01 PQI DDR2 2048MB 800Mhz X 2 - 414 ש"ח GIGABYTE GeForce 9600 GT 512MB DDR 3 - PCX - retail 903 ש"ח Thermaltake LanBox Lite (Black) Window - mATX 475 ש"ח Thermaltake TR2 RX 450W 276 ש"ח ASUS DVD-RW 2014L1T x20 LightScribe (Black/White) - Sata - RETA 179 ש"ח WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA 309 ש"ח בערך 4500 אחרי התקנה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני קראתי כאן מספר נושאים ועקב זה יש לי כאן מספר שאלות. 1. איך אתם מתאימים ספק למערכת ?. 2. איך אתם מתאימים מארז למערכת ?.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על שתי המערכות הנ"ל, (למטרת משחקים ,סרטים , אינטרנט וכו') איזו מערכת עדיפה? ומבין האופציות מה עדיף וגם , מה ההבדל בין הצ'יפסט אינטל G41 לבין G31 ולגבי כרטיס מסך, ידוע שלא שמתי, אשמח לשמוע הצעות, וכרגע לא שמתי, כי אני רוצה לבדוק קודם מחירים של המפרט הנ"ל ולפי זה אני אדע מה לשים , או שאני אחכה עם זה ואסתדר בינתיים עם הכרטיס של הצ'יפסט (המובנה) עד שיהיה לי כסף לקנות כרטיס... אבל אשמח לשמוע הצעות מפרט 1: מעבד אינטל מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 לוח אם: Asus P5QPL-AM Chipset G41 / G31 -Asus P5KPL-AM זיכרון: Kingstone Value 2 GB DDR2 800 MHZ דיסק קשיח: Hitachi Deskstar 320 GB 7200 RPM 16 MB צורב:Lg GH22NSX22 Sata Black Dvd +-Rw מאוורר למעבד: Alpine 7…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-