עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by PCציפס,

צריך מחשב לעבודה ומשחקים בקטנה חוות דעת על זה SEMPRON 3200 AM2 ASUS AM2 + AMD690G X1250 DDR2 1024MB 800MHZ SEAGATE 80GB SATA2 ASUS CDRW ASUS CDROM 1.44 CASE 400W TT

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by Tomshay,

הגיע הזמן להחליף את התולעת הישנה ולקנות משהו טיפה יותר עדכני, קבלתי המלצה מחבר על הפורום הזה ואני צריך עזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500, אפשר לחרוג ב100 עד 200 מעדיף שלא יותר אם זה לא משפר ממש תמיד נחמד שזה עולה פחות אבל אפשר לנצל אם נחוץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Bf3 ומקס פיין 3 שיצא ושמשחקי קווסט. יש לי מסך 23 של LG 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של…

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by sharkk,

שלום לכם! אני צריך מפרט למחשב ב- 5500 ש"ח בערך כולל מסך! המחשב ישומש בעיקר למשחקים! הכוונה שמשחקים ירוצו ברזולוציות גבוהות, מחשב על רמה. ממ לא ישנה לי עם זה AMD או אינטל אבל שיהיה מעבד+לוח אם+כרטיס מסך+זיכרונות(2 סטיקים 1 GB) חזקים, זה החלקים העיקריים. החלקים האחרים כמו מקלדת, עכבר, מסך (מממ ב- 700 ש"ח, אם יש לכם משהו להמליץ, תביאו..), לא צריכים להיות ברמה גבוהה. אני לא מתכון לעשות אוברלוקינג למחשב, ככו את זה בחשבון... מבחינתי מחשב טוב הוא מחשב שהחלקים הפנימיים והחשובים שלו הם הטובים ביותר למטרת המחשב. תודה לכם! אם אפשר תשימו מחירים ליד המוצרים. אני כנראה יקנה מ- K.S.P... תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by etaish,

אהלן, חבר רוצה לקנות מחשב חדש ב 3-3.5K, זרקו לי המלצות ... שנוכל להביא לו שיקנה לעצמו מחשב ליומלדת ... אין לי יותר מידי זמן לשבת ולחשב וכו וכו , אז אם מתחשק לכם לעזור לי אני אודה לכם מקרב הבאנג [מחשב לצרכים ביתיים, אינטרנט, משחקים , מוזיקה וכוכו, לא שום דבר שקשור למודינג/ אוברקלוקינג] תודה : )

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  5. צריך מחשב חזק מאוד שלא יעבוד את התקציב מסך מקלדת והשטויות האלה לא צריך, כרטיס מסך לא צריך. שהמחשב יהיה שקט ומהיר רוב הזמן הוא יריץ עבודה משרדית.עדיף כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 4k ללט חריגות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן בכלל . מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?הורדות של סרטים וסדרות על hd הרצה של משחקים חדשים וטובים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אין לי מושג..המסך הוא 20 אינץ של חברת סמסונג lcd * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקי ספורט בעיקר ומשחקי פעולה חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רצוי על הגבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1…

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by thebestof2005,

דרוש מפרט עם נפח זכרון פנימיי גדול, 512, הארד דיסק גדול, 40-80 GB כרטיס מסך בסיסי פלוס 5200, מעבד שיהיה לא כל כך חלש ולא כל כך חזק, כזה שיתן לי לגלוש ולהיות על המחשב בלי בעיות רבות. בלי ציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר ומסך. צריך מחשב רק לגלישה באינטרנט ולשמיעת מוזיקה, רק שהמחשב יעבוד מהר, בלי הרבה באגים,ולא למשחקים כבדים. וכומבן תקציב של 1500-1600, אני יודע לא הרבה אבל זה מה שיש. תודה מראש לעונים...

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  8. תגידו ראיתי שהנטייה פה היא להמליץ על שילוב של Geforce 8800GT 512MB+Quad Core עם לוח עם ציפסט של P31. לא עדיף את השילוב הבא? Geforce 8800GTS 620MB+Core due 2 E6750 בסופו של דבר הארבע ליבות לא באמת מתעלות על הליבה הכפולה E6750 ולעומת זאת הכרטיס מסך הרבה יותר חשוב למשחקים, ועם ההפרש שאני חוסך פה על המעבד אני יכול לקנות את הGTS8800 620, כמעט באותו מחיר סופי. ומה בנוגע ללוח? איך האינטל P35? לא עדיף על הגיגהבייט P31 בהנחה ואני לא עושה אוברקלוקינג? VS

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  9. שלום, אני זקוק להמלצה למחשב נייד - מסך "17 בתקציב של 4000 ש"ח פלוס מינוס. המחשב לשימוש ביתי - אינטרנט, וורד, סרטים וכו'. תודה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  10. Started by Cha0stAlker,

כבר מזמן הפסקתי להתעדכן בכל החומרה שמתפתחת מהר יותר ממהירות הקריאה שלי, וסתם מעניין אותי כמה המחשב שלי שווה ,ללא הציוד ההיקפי, למקרה שארצה למכור אותו. לדעתי משהו בסביבות ה-2000, אבל נתן לכם לדבר.

11. אחים שלי תעזרו לי המחשב הארחון שקניתי היה לפני 6 שנים השתנה הרבה מאז אני מעונין בחיית משחקים בסכום של עד 8000 ש"ח בלי מסך נראה לי שזה טווח סביר

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Chumlee,

המחשב מיועד להרבה דפדפנים ברקע , שעות רבות של עבודה הרבה מולטי טאסק של אופיס , מוזיקה , למעלה מ 30 דפדפנים ברקע שיזוז מהר ולא יתקע , לא למשחקים , עריכה סרטים , תוכנה הקלטה מסך Sganit יש הבדל בביצועים בין זיכרון 1333 ל 1600 ? ללא OC תודה

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  13. לתותחי הפורום שלום! אני נוהג להתייעץ איתכם בכל זמן שאני קונה מחשב חדש והנה הגיע הזמן... אז ככה ... אני צריך מחשב למשחקים- לא מדהים במיוחד, אבל שיישמר לטווח של 3 שנים ברמות משחק סבירות מינוס. התקציב הוא עד 3000 (אם זה לא קריטי אפשר פחות+ המלצות לשידרוג במידה ואתעניין) כאשר אני לא מתכוון לבצע OC ואין לי עניין בציוד הקפי כלשהוא. תודה רבה מראש! נ.ב כמובן שישמש לעבודות משרדיות מזדמנות(אופיס וכו'...) וצפייה בסרטים באיכות HD(לא קריטי במיוחד)

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by kipoda,

היי! קניתי היום מחשב דל חדש dell latitude E6400 P8600 עם 4 ג'יגה זכרון והארד דרייב 250 ג'יגה במהירות 5400 ניסיתי להתקין עליו וינדוז XP עם service pack 2 (מכמה דיסקים שונים, גם גרסאות חוקיות וגם גרסאות פרוצות) וכל פעם קבלתי ERROR באמצע ההתקנה שהמחשב נתקל בתקלה ושאולי הדרייברים שהותקנו לאחרונה (אהמ אהמ... אין לי כלום על המחשב!!) דופקים את ההתקנה ותעשו ריסטרט למחשב... עכשיו, נשאלת השאלה, יש מצב שעם החומרה של המחשב הזה אי אפשר להתקין וינדוז XP וצריך להתקין ויסטה...? או שהמחשב החדש והיפה שלי דפוק בחומרה ואני צריכה ללכת להחליף...? מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי.. אירה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ido h,

שלום. אני עומד לפני קניה של מחשב נייד לצורך עבודתי כצלם עיתונות. פחות חשובה לי אמינות הצבע של המסך למקור. יותר חשובה לי האיכות של המחשב והיכולת שלו לאפשר לי לעבוד על מספר תמונות במקביל בפוטושופ,קצת וורד ומסנג'ר ומיון ואיחסון תמונות על המחשב. כמו כן, המחשב צריך להיות נייד מבחינת המשקל. 2 המחשבים שכרגע אני מתלבט לגביהם הם: lenovo T400- http://www.lenovo-israel.co.il/pl_product~2765T7U~2~31.htm dell e6400- http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400.htm השאלה שלי היא איזה מן המחשבים יהיה יותר טוב ואמין לצרכיי?, מישהו התנסה ויודע להגיד איך המסכים שלהם? האם יש משהו במפרט שכדאי לשנות? (לא מבין בזה כלום,לצערי). האם יש המלצה על מחשב אחר? תודה מראש, עידו.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  16. Started by etant2,

שלום לכולם, אני בחיפושים כבר תקופה אחר מחשב נייד ואני מכיר בעיקר את הדגמים של ASUS, המטרה שלי להשתמש במחשב לצורכי עבודה בעיקר אך גם לראות סרטים. אפשר לחרוג מעט מהתקציב כלפי מעלה... הדרישות : 1. קליטה מעולה של אינטרנט מחוץ לבית (אני יודע שלמחשבים של ASUS הקליטה הכי טובה, אבל אולי משהו יכול לחדש לי משהו) 2. יציאת HDMI 3. פלאש 1080P 4.רצוי WIN 7 6. קל (עד 1.5K) 7. זמן סוללה בשימוש אינטנסיבי, 4-5 שעות ומעלה 8. 13.6" ומטה

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by talhag,

שלום אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים, חשוב שיהיה לו מסך גדול. ושיהיה יחסית מהיר, לא כל כך מחפש נוטבוקים. תקציב - 2000 - 3000 * מטרות המחשב - עבודות משרדיות, לימודים * גודל המסך - לפחות 15 * משקל רצוי - לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, יתרון ל HDMI * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח - 200 GB * כונן CD/DVD? צורב - לא חובה * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא (docking station מחוץ לתקציב) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה לעונים...

18. Started by Lirux,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי שישמש אותה בתור מחשב רגיל (היא לא רוצה נייח בגלל חוסר מקום). השימושים שלה הם אינטרנט, לראות סרטים/סדרות ועבודה באופיס, זה בערך מסכם את הצרכים. מצאתי 2 אופציות מעניינות שהייתי רוצה את חוות הדעת שלכם עליהן. המחשב הראשון: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5941&CatCode=315 המחשב השני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7693&CatCode=315 לגבי המחשב השני (HP) אני לא מצליח לקלוט מה הקאטצ' פה, יש לו I5 ומפרט לא רע במבט ראשון. נניח ואני מוסיף לו עוד 2GB ראם. לגבי המחשב הראשון, הוא נראה לי סבבה ועומד בתקציב.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מחפש מחשב Ultra Book שעונה על הצרכים הבאים: גודל מסך: 14 אינץ'. רזולוציית מסך: FHD 1920x1080 סוללה: סוללה חזקה. מעבד: i5 \ i7 מטרות המחשב: תכנות וסרטים. הערות: שאר הקריטריונים אני יותר גמיש. תקציב: אני רוכש את המחשב באילת, נגיד כרגע עד 4500 ש"ח (רצוי פחות). שקלתי לרכוש את המחשב הבא: Lenovo Flex 2 http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..432.&list=1&sort=3&glist=0&uin=23692&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אל הבנתי מחבר שהסוללה קצת מזייפת. אשמח לשמוע הצעות. תודה

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  20. זהו זה....הגיע הזמן להיתקדם. יש מה לשנות בלי לפגוע באיכות וביצועים על מנת לחסוך קצת? מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 1 780 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 1 440 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 1 300 כרטיסי מסך‏ ASUS כמות מחיר סה"כ HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 1 1190 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 315 צורבים‏ Asus כמות מחיר סה"כ DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 1 150 מאווררים וגופי קירור…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by zone51,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג לטלביזיה , ושרת קבצים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FLEX ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by Pie007,

אני שוקל להזמין אותו בימים הקרובים והוא מיועד למשחקים: 590 =Intel Avalon D915GAV - No Lan -לוח אם 1,077=Intel P-4 3.0 Ghz 800 FSB LGA770 -מעבד 250 Elixir 256MB DDR 400 - זכרון X2= 500 240=מארז Gamer 400 Watt -מארז 353=D 80GB 7200 8MB Buffer -דיסק קשיח 1155=GF- 6600GT כרטיס מסך סה"כ --------- 3900 ש"ח מה אתם אומרים כדאי או לא?

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שישמש אותי לכתיבת מוסיקה. כמה דברים שאני חושב שאתם צריכים לדעת מראש: - התוכנה תריץ CUBASE - הCPU צריך להיות חזק, על מנת שיוכל להריץ לי הרבה VSTIים ביחד. - אני צריך HDD גדול ( סביבות ה3TB ) - המחשב יחובר לטלויזיה 37 אינץ' ( צריך כרטיס עם יצאית HDMI ) - המארז צריך להיות שחור וכמה שיותר קומפקטי. - אני צריך הרבה חיבורי USB - צריך גם 2 כניסות FIREWIRE. - אני לא מעוניין בSSD תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ehudt,

מצאתי את שני המחשבים של דל הנ"ל במחיר מאד דומה (5400-5500) - P8400 2GB DDR2 ATI 3450 מול T5800 3GB DDR2 ATI 3450 השאלה היא מה יותר משמעותי - המעבד היותר חזק באופציה הראשונה או תוספת של ג'יגה RAM באופצייה השניה. תודה!

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  25. שלום ברצוני לקנות לוח אם מעבד זיכרונות מארז כרטיס קול(לשימוש בסיסי לא אתנגד ל onboard ) וזהו.... אשמח אם תררכיבו לי את המיני מפרט הבא...בתקציב של 2500 שקל..... ויש לי מספר שאלות...יש לי geforce 4mx 64 mb האם הוא ישפיע על מהירות המחשב וביצועיו ולכן כדאי לי להחליף גם אותו או שמה הוא יספיק לעכשיו ושאלה לא כל כך חשובה יש לי 40 גיגה האם כדאי לי להוסיף\להחליף? אם יש עוד משו ששכחתי לשאול ועליי לדעת אשמח אם תעירו את צומת ליבי תודה רבה !!

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים