עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Lirux,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי שישמש אותה בתור מחשב רגיל (היא לא רוצה נייח בגלל חוסר מקום). השימושים שלה הם אינטרנט, לראות סרטים/סדרות ועבודה באופיס, זה בערך מסכם את הצרכים. מצאתי 2 אופציות מעניינות שהייתי רוצה את חוות הדעת שלכם עליהן. המחשב הראשון: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5941&CatCode=315 המחשב השני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7693&CatCode=315 לגבי המחשב השני (HP) אני לא מצליח לקלוט מה הקאטצ' פה, יש לו I5 ומפרט לא רע במבט ראשון. נניח ואני מוסיף לו עוד 2GB ראם. לגבי המחשב הראשון, הוא נראה לי סבבה ועומד בתקציב.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מחפש מחשב Ultra Book שעונה על הצרכים הבאים: גודל מסך: 14 אינץ'. רזולוציית מסך: FHD 1920x1080 סוללה: סוללה חזקה. מעבד: i5 \ i7 מטרות המחשב: תכנות וסרטים. הערות: שאר הקריטריונים אני יותר גמיש. תקציב: אני רוכש את המחשב באילת, נגיד כרגע עד 4500 ש"ח (רצוי פחות). שקלתי לרכוש את המחשב הבא: Lenovo Flex 2 http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..432.&list=1&sort=3&glist=0&uin=23692&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אל הבנתי מחבר שהסוללה קצת מזייפת. אשמח לשמוע הצעות. תודה

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  3. זהו זה....הגיע הזמן להיתקדם. יש מה לשנות בלי לפגוע באיכות וביצועים על מנת לחסוך קצת? מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 1 780 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 1 440 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 1 300 כרטיסי מסך‏ ASUS כמות מחיר סה"כ HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 1 1190 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 315 צורבים‏ Asus כמות מחיר סה"כ DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 1 150 מאווררים וגופי קירור…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by zone51,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג לטלביזיה , ושרת קבצים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FLEX ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישומש למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by Pie007,

אני שוקל להזמין אותו בימים הקרובים והוא מיועד למשחקים: 590 =Intel Avalon D915GAV - No Lan -לוח אם 1,077=Intel P-4 3.0 Ghz 800 FSB LGA770 -מעבד 250 Elixir 256MB DDR 400 - זכרון X2= 500 240=מארז Gamer 400 Watt -מארז 353=D 80GB 7200 8MB Buffer -דיסק קשיח 1155=GF- 6600GT כרטיס מסך סה"כ --------- 3900 ש"ח מה אתם אומרים כדאי או לא?

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שישמש אותי לכתיבת מוסיקה. כמה דברים שאני חושב שאתם צריכים לדעת מראש: - התוכנה תריץ CUBASE - הCPU צריך להיות חזק, על מנת שיוכל להריץ לי הרבה VSTIים ביחד. - אני צריך HDD גדול ( סביבות ה3TB ) - המחשב יחובר לטלויזיה 37 אינץ' ( צריך כרטיס עם יצאית HDMI ) - המארז צריך להיות שחור וכמה שיותר קומפקטי. - אני צריך הרבה חיבורי USB - צריך גם 2 כניסות FIREWIRE. - אני לא מעוניין בSSD תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ehudt,

מצאתי את שני המחשבים של דל הנ"ל במחיר מאד דומה (5400-5500) - P8400 2GB DDR2 ATI 3450 מול T5800 3GB DDR2 ATI 3450 השאלה היא מה יותר משמעותי - המעבד היותר חזק באופציה הראשונה או תוספת של ג'יגה RAM באופצייה השניה. תודה!

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  8. שלום ברצוני לקנות לוח אם מעבד זיכרונות מארז כרטיס קול(לשימוש בסיסי לא אתנגד ל onboard ) וזהו.... אשמח אם תררכיבו לי את המיני מפרט הבא...בתקציב של 2500 שקל..... ויש לי מספר שאלות...יש לי geforce 4mx 64 mb האם הוא ישפיע על מהירות המחשב וביצועיו ולכן כדאי לי להחליף גם אותו או שמה הוא יספיק לעכשיו ושאלה לא כל כך חשובה יש לי 40 גיגה האם כדאי לי להוסיף\להחליף? אם יש עוד משו ששכחתי לשאול ועליי לדעת אשמח אם תעירו את צומת ליבי תודה רבה !!

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by victor19,

המחשב מיועד למשחקים .. אני צריך לוח אם .. ספק כח .. ומעבד יש לי כרטיס מסך gtx750 ti 2gb סטיק אחד של 8 ג'יגה של kingston hyperx 1600 cl10 ddr3 ודיסקים קשיחים אחד 160 ג'יגה והשני 500 ג'יגה וספק כח של thermaltek 400w p/n w0165 התקציב הוא 1600 ואי אפשר לחרוג לא מתכנן אוברקלוק ! אני מחיפה ככה שהחנויות שאני יכול לקנות מהן ksp או איבורי תודה !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. פרסמתי כאן כבר נושא, אבל התקציב עלה קצת ואני אצטרך מפרט חדש.. המחשב נועד לאחי ליום הולדת בעיקרון רוב הזמן הוא רואה דרך המחשב סרטים בטלויזיה (32"), באינטרנט ומידי פעם משחק משחקים לא כבדים. הוא רוצה בעיקר שהמחשב יהיה מהיר מבחינת עבודה משרדית והכל "יזרום" לו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אלא אם כן באמת אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מעט משחקים, עבודה משרדית, תכני HD (חשוב מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תוכנות עיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט, משחקי רשת…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  11. Started by tinkerball,

שלום לכולם וחג שמח. אני רוצה מפרט מחשב ב-10,000 ש"ח כאשר המחשב ישמש אותי בעיקר לסרטים. אלו הדברים שאני לא מתפשר עליהם: הארד דיסק-לפחות 80G. רמקולים-לוג'יטק Z-560. לוח אם וכרטיס מסך של אסוס עם יציאה לטלויזיה כמובן ומסך 17" שטוח.

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. שלום. חבר שלי החליט לקנות מחשב במחיר מקסימום של 4500 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים כבדים יחסית (סגנון בטלפילד 2) ולפוטושופ. אני מדגיש שהוא לא מעוניין לעשות OC, אז אל תביאו מפרטים עם רכיבים מסויימים "בגלל שהם טובים ל-OC". כמו-כן, המחשב צריך לכלול הארד דיסק של לפחות 160GB. המפרט צריך לכלול מחשב+מקלדת ועכבר. אשמח אם תוכלו לעשות מפרט אחד עם Windows ואחד בלי. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by soulriver,

שלום אני צריך בבקשה חוות דעת על המחשב הבא: מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3410&products_id=28615 כללי שחור צבע לוח אם Intel® HM57 Express Chipset לוח אם מעבד Intel i5-430M(2.26GHz) Mobile CPU מעבד זיכרון 4096MB (2x2048) 1333MHz DDR3 נפח איחסון 500GB Serial ATA (5400RPM) גודל דיסק כוננים 8X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner חריצי הרחבה 7-in-1 Media Card Reader Secure Digital מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED סוג Integrated 1.3 Mega Pixel Camera מצלמה תקשורת 10/100 כרטיס רשת Dell Bluetooth 365 Card Bluetooth Dell Wireless 1501 (802.11g/n) Wireless גרפיקה 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 כרטי…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by bad-sector,

יש לי ולחבר שני לפטופים, האם ניתן לחבר ביניהם בכבל מוצלב/כלשהו וכך יהיו מזוהים כרשת ונוכל לשחק אחד נגד השני כשכל אחד במחשבו הוא?

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by udir,

שלום לכולם, תודה על הערותיכם לשאלותי בעבר.בזכותכם הצלחתי להרכיב מפרט התואם לדרישותי. אני רוצה מחשב בעיקר להורדות וקצת משחקים. המפרט שהצלחתי להרכיב עד בערך 3200 הוא הבא: מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים MAXTOR 80GB (8MB) SATA כרטיסי מסך ASUS V9520 GF FX5200 128MB,TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים 2439 ATX MIDI PFC, usb מקלדות none עכברים none רמקולים KSP 250W sub + 2sp מסכים None מחירון עבוד…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כמו ששמתם לב עידכנתי את התקציב. 10,000 ש"ח כולל הכל. המעבד יהיה E6700 ולוח האם Asus striker ועל זה אני לא מוכן להתפשר. אני מעוניין להרכיב מחשב שקט, שיהיה כמה שיותר פאסיבי, כלומר ללא מאווררים. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט לחלוטין כאשר הוא איננו במאמץ, וכשהו במאמץ (למשל משחקים) הרעש יהיה מינימאלי. המחשב לא אמור להיות מחשב HTPC אלא מחשב אישי רגיל. המעבד יהיה או E6700 או אחד משני מרובעי הליבה של אינטל. הלוח אם שאני רוצה הוא Asus striker בגלל הקירור הפאסיבי המצויין שהוא מספר למעבד ובעובדה שלא צריך מאוורר למעבד. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אבל כרטיס הקול שלו והמפרט הכללי שלו מצויין למשחקים וסרטים HD עם סאונד DTS. לגבי כל השאר אני מעוניין בהמלצות. איזה מארז שמבודד רעש כדאי לקנו…

• 90 תגובות
    • 8.5k צפיות
  17. היי, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה 2500-3000 שקלים, רוב השימוש יהיה להורדה/צפייה בסרטים, ועבודה עם קבצי PDF/WORD, המחשב הוא בשביל אישה שלא ממש מעוניינת להתעסק במחשבים לכן אשמח גם שהוא יגיע עם ווינדוס בתוכו, תודה רבה על העזרה אביב!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by dani0147,

מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , call of duty modern warfare 3 , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 20' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by pavelr,

קודם כל הייתי רוצה לקנות זכרון של ג'יגה, עוד לא החלטתי של איזו חברה, אבל kingston נדמה לי כחברה ראויה. סרקתי מחירים באינטרנט וגיליתי שהמחיר עומד על כ-550 ש"ח. הבעיה שאת המחשב קניתי לפני כ-3 שנים ולוח אם כנראה צולע כבר (ברגע זה יש לי זכרון של 256 mb ותדירות של 266 mhz אבל אני לא מתכוון לשים את הזכרון החדש יחד עם זה כדי שלא יווצרו לי בעיות בגלל הפרש התדירויות ביניהם) . ובכן, אני לא יודע באיזו תדירות לקנות את כרטיס הזכרון והאם הוא יתאים לסלוט שיש לי על לוח האם. אני גם מעוניין לקנות כרטיס מסך על גבול של 800 ש"ח לערך, סביר מאוד שזה יהיה ג'יפורס 6, אבל אני לא יודע איזה מודל לקנות או האם הוא גם כן יתאים ללוח אם. (ברגע זה יש לי GeForce 4 MMX 128). זה מאפייני לוח האם: P.S ה…

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000, אבל אני מוכן לחרוג אם יהיה צורך משמעותי בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד למשחקים (כמו למשל וויצ'ר 3) ועבודה בפוטושופ. יש לי מסך 24, שאני אשמח להמשיך לנצל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. רק את הקופסה שתריץ את כל העסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? משהו בסביבות ה-5-6, למרות שתמיד עדיף כמה שיותר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין OC בשבילי... 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  21. תודה רבה על המפרטים שהבאתם לי אני קצת אחדתי ושיניתי מהצעות אחרות שקבלתי. אני צריך המלצות מאיפה ניתן לקנות מחשב זה מורכב בתל אביב, מקום אמין ובטוח ועם אחריות ושירות. מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.4GHz 1MB CACHE - ADA4600CUBOX - BOX לוח אם: ASUS M2N-E כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL או GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) RETAIL או PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  22. אז בזמן שכתבה בערוץ 2 מציינת שמחשבים ניידים בעלי צגים בגודל 17" המצויידים במעבדים גרפיים מתקדמים יכולים להגיע לסדר עלויות של 13,000 ש"ח וזאת רק כדי לסחוט קריאת התפעלות מהדיוטות, הנה בדיוק מה שיוכיח שאפשר אחרת... המחשב הנ"ל מתהדר במפרט הבא: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8651167&productCategoryId=abcat0502003&type=product&tab=2&id=1195599780039#productdetail ונמכר רק ב-Best Buy תמורת 1350 דולר. כדי לסבר את האוזן, המחשב נמכר לפני שבועיים לערך תמורת 1200 דולר עם קופון של 50 דולר; למי שאינו מעודכן בשער הדולר, מדובר ב-4,300 ש"ח בלבד, למחשב desktop replacement עתיר פיצ'רים. למען האמת, רק המעבד שלו לא on par עם המקובל, אבל אנחנו הרי יודעים ומבינים…

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  23. שלום, הזמנתי מחשב חדש ויצרו איתי קשר לגבי לוח אם שלא קיים, מה הכי כדאי להחליף במקומו? הפרטים העיקריים של המחשב: מעבד AMD 4400x3 מארז antec nfk2480 htpc זכרונות 1333. דרוש שיהיה כרטיס מסך ONBOARD עם HDMI מסוג איכותי וטוב. הלוח אם המקורי: GA-880GMA-UD2H הלוח אם שהציעו לי במקום: GA-880GM-UD2H הבעיה ששמתי לב שאין לו USB3 וזה חשוב לי.. תודה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב תכליתי - בעיקר לתכנות וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Silver Dragon,

מה המחשב הכי עדיף שאפשר להוציא ב 4500 ש"ח ומה המחשב הכי עדיף שאפשר להוציא ב 3500 ש"ח? המחשב לצורך: גרפיקה ברמה בינונית ועריכת ווידיאו.. עדיפות למסך גדול, שלא יהיה פחות מ 15" אבל 17" יותר טוב. עדיפות למסך רחב אבל לא חובה. אני גם לא לחוץ על אורך הפעילות של הסוללה, המחשב לא מיועד לעבודה מחוץ לבית אבל הוא צריך להיות נייד. ושאלה אחרונה.. איך הדגמים של DELL במחיר הזה? פשוט יש לי עדיפות מסויימת לDELL... אז אני אשמח לקבל גם במלצות ספציפיות על דל. תודה צ'או

• 0 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.