ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר שלי צריך מחשב חדש והתקציב שלו די נמוך ניסיתי לבנות לו משהו אבל אני לא חושב שזה טוב ואולי אפשר יותר מזה. http://tms.co.il/preview/spec/q2lx9awd אולי בחנויות אחרות יותר זול או משהו אז אפשר משם תודה לכל מי שעוזר. נזכרתי, יש לו מסך 20"
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, אקדים ואומר כי חיפשתי פתרון במשך שבועות ארוכים בכל מקום אפשרי ברשת ואני כותב כאן בפורום בתור ברירה אחרונה (מנסיון העבר, יש כמה חבר'ה שפשוט מגיבים ב"חפש בגוגל"). יש לי נייד DELL Vostro 3300, מעבד i5 2.53GHZ, 4 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך מובנה + נוסף (Gegorce 310M). כבר מספר חודשים שהמחשב סובל מבעיית התחממות נוראית (המחשב כולו חם מאוד, צד ימין רותח באופן שאינו מאפשר מגע). פתח האיוורו לא חסום אף פעם ואף על משטח ישר הסוללה נותנת הגבהה של כ3 ס"מ בשיפוע (סוללה 8 תאים קצת גדולה). לאחרונה הוא שוב כבה מס' פעמים במהלך היום, לפעמים בשימוש פשוט (מוזיקה ואינטרנט). באתר של DELL וגם בחיפוש לא מצאתי דרייברים עדכניים יותר מ2010-2011, אשמח לקבל עזרה גם בנושא זה. המחשב באחריו…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
ללא צורך במסך , עכבר , רמקולים , מיקלדת.. מעבד 4ליבות חובה.. שהמחשב יהיה מצוין למשחקים.. ושיחזיק ויסטה.. ושיהיה כרטיס מסך טוב..
-
- 13 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט שנה שלישית למדמ"ח, ויש לי הרבה קורסי תכנות (JAVA, #C) שאם המחשב יהיה נייד וצמוד אליי, אז החיים יהפכו להיות קלים הרבה יותר... בעיקרון בגלל שיהיו שעות רבות של עבודה על המחשב אני מעדיף מסך גדול 15.4, בשביל לא לעייף את העיניים. כמובן שחובה 1G זיכרון, לגבי המעבד אני די חושב לכיוון הCORE 2, נראה לי מיותר לקנות בתקציב כזה מעבד אחר. אני לא צריך לסחוב אותו יותר מדי, בשביל זה יש אוטו, אז גם היותר כבדים - בכיף. עשיתי חיפוש בפורום ראיתי כל מיני מחשבים, ורק התבלבלתי יותר.. המלצות למישהו?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך המפרט הזה לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס) והרצה בסיסית של משחקים פופולאריים עתידיים (fifa 09, sims 3 וכו' - למיטב הבנתי מניסיון העבר דרישות המערכת שלהם לא גבוהות). יש טעם בזיכרון ddr3 או 4GB ddr2? (מבחינת יחס תמורה למחיר)... אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך טוב עד 400-500 שקל. אם ההשקעה במעבד מופרזת תגידו... אני קונה מ-ksp , אם אתם רואים שם ספק יותר טוב תגידו. הספק אמור להחזיק את המערכת וכרטיס מסך בסטנדרט הזה? קחו בחשבון שאפשר להוריד ציוד היקפי ולחסוך כ-100 ש"ח. ושאלה אחרונה, הלוח תומך pci-e 2.0? במחשב כזה יש משמעות לציפסט? או שלוח פשוט יספיק? אני חושב על שדרוג עתידי כמו זיכרון או כרטיס מסך... מעבדי אינטל Core 2 Duo E8300, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty לוחות אם …
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני יודע שאני צריך מחשב רציני שיוכל להחזיק את התוכנות שאני מתכוון לעבוד איתן. אני לא בקיא גדול בתחום החומרה... אשמח לשמוע הצעות
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בנושא. אני מגיע השבוע לאילת, ככה שזה יכול לחסוך די הרבה. ולשאלות: 1. התקציב המקסימלי הוא 4K, אפשר לנצל את כולו, אך אני לא יכול לחרוג ממנו. 2. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים. אין משחקים ספציפים, המטרה היא שיוכל להריץ בצורה חלקה את המשחקים החדשים ואלו העתידים לצאת בשנים הקרובות (לפחות על הגדרות בינוניות, עדיף על גבוהות מן הסתם). המסך בגודל של כ-30 אינץ', אבדוק רזולוציה בהמשך. 3. אין צורך בציוד הקפי (אם יישאר משהו מהתקציב אשמח לעכבר גיימינג, אבל לא קריטי). 4. המחשב נבנה מאפס, ככה שכלל הרכיבים דרושים. 5. השקט די חשוב, בסולם של 1-8 = 5. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. אין צורך לכלול הרכבה או מערכת הפעלה. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 1080P, עבודה משרדית (ישמש גם לעבודה) תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות מסויימות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע אין משחק ספציפי. משחקים חדשים FULL HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1,920x1,080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אבקש חוות דעת בענין זה: האם לדעתכם יש עדיפות לדל 6400 עם המפרט המוצג להלן עם 3 שנות אחריות על פני לנובו TY0FGIZ N100 עם שנת אחריות אחת (ומפרט יותר חלש)? האם באמת הלנובו יותר עמידים ויחזיקו מעמד שנים רבות יותר? (המחיר כמעט זהה) המפרט של הלנובו: מעבד סוג: Intel® Core Duo Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T2250 BUS SPEED: 667 MHz מסך גודל המסך: 15.4 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 950 PCI-Express מסך: VibrantView מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 1024 MB מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 2048 MB כוננים כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 8…
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2781 או http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=9906989 תודה רבה :} יש לכם הצעות אחרות? ושהתקציב ממש לא יחרוג.. היה אמור להיות 5000 אז 5500 זה ממש מקס..
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למשחקים עד 6-5 K בלי מסך רק מחשב לא צריך מערכת הפעלה אבל שיהיה תואם לויסטה. אה כן ושיהיה מארז יפה חח תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (בינוניים) בעיקר, תכנות וMATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק הכבד ביותר כנראה יהיה The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 אם אופציה לשדרוג ל4K בעתיד -ל…
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם--------- למעבדי AMD ASUS A8N-SLI PREMIUM(s939) NF4, 2xPCI-E, GBL זכרונות ----------DDR 400 1024Mb 400MHz Samsung ECC לא בטוח שאותם אני יקנה... זה עדיין בבירורים דיסקים קשיחים----------- MAXTOR 250GB (16MB) SATA כרטיסי מסך ----------Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- -------------, CD-ROM, DVD DVD Recorders LG 4163B +x16 -X8 Dual x4 מארזים ET-7W GSMART SILVER מסכים SAMSUNG TFT 19'' 913B+DV בבקשה תגידו את דעתכם..... אני גם ככה לא בטוח לגבי זה שאני לא קונה אינטל.... ניראה בסדר המפרט?? הלוח אם והמעבד יתאימו בכלל לכרטיס מסך?? בבקשה תגידו לי על כל…
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
המלצה למפרט עבור משחקים כבדים קצת קידוד ללא מסך ללא ציוד הקפי וללא צורב DVD ( כבר יש ) משהו שיחזיק שנתיים שלוש בשקט עד 4800 ש"ח. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר ,דיסק לפחות 160GB ,ספק כוח איכותי.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימושים כלליים- אינטרנט אופיס וסרטים * גודל המסך? עדיף 13.3 ואם יש משו טוב אז 14 אינץ' גם אפשרי * רזולוציית המסך? אין לי מושג, שיהיה רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל סביר של דיסק קשיח * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שהמחשב יהיה אמין עד כמה שאפשר * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- אין
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי בערך כחודש של סקר שוק, הטרדה מחרידה מצידי לINTEGRAL ולSTRENGTH :lol:, הכל כבר נקנה, סתם רציתי לדעת תגובות וכו'... אגב הכל עלה 7500 פלוס מינוס לחצו על מפרט <------ BRING IT ON BABY עריכה: הכל מורכב ועובד, השילוב בין WD + המאוורר שבא עם הסמוראי + SPIRE KESTRELKING II + זוג מאווררים להארד דיסק = NOISE
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון 6,000 ש"ח. אם באמת יש צורך, אז ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? בעיקרון אני מתחיל ללמוד רחוק מהבית ולשם כך נוצר הצורך ללפטופ שיחליף את המחשב הנייח והישן שלי שנמצא בבית. לפעמים אני משחק (כרגע עם המחשב הנוכחי והישן כבר לא כלכך אפשרי.. כרטיס מסך GTX 560Ti, מעבד 9500GT ישן ו-4GB RAM, כן אני מודע לצוואר הבקבוק), לפעמים אני עורך בפוטושופ ובסוני וגאס (לכיף). אשמח למחשב חזק שמעבר לכך שיספק אותי מבחינת השימוש בו כסטודנט, יאפשר לי להנות בגיימינג ובעריכה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח למחשב נייד שהמאווררים…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, באתר BUY4LESS ישנם מחשבים מחודשים שמקבלים עליהם אחריות לשנה מהאתר BUY4LESS ולא מדובר במחשבים ישנים שחודשו אלא במחשבים חדשים למעשה מבחינת הטכנולוגיה אך שעברו חידוש. מנסיוני אני יודע שלא רק מחשבים שמתו לגמרי נקראים מחודשים אלא כל פגש שגרם להחזרתם למפעל. האם שווה לשקול קניה של מחשב כזה שבדרכ זול 20-30 אחוזים ממחירו המלא?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 1200 ש''ח לשימושים הכי בסיסיים שיש: גלישה באינטרנט ופתיחת כמה כרטיסיות במקביל, קריאה ושליחת מיילים, שמיעת מוזיקה וכו'. חשבתי על המחשב הזה מה אתם אומרים ? האם יש אופציות יותר טובות באותו המחיר? https://ksp.co.il/?uin=45580&select=.268..271..1358..211. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקשרתי לחברה לשנות את המפרט ההגעתי למפרט הזה מעבד סוג מעבד: AMD Athlon 64 דגם מעבד: 3000 AMD K8 64BIT S939 512K מהירות FSB: 2000 MHz לוח אם: GIGABYTE GA-K8NF-939 או abit kn8 s939 מה יותר שווה לי? זיכרון 512MB DDR 400Mhz בסטיק אחד דיסק קשיח יצרן: W.D/HITACHI טכנולוגיה: S.ATA נפח איחסון: 160 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 8 MB מארז hec ci 6a21 או 6a19 מה יותר שווה לי? כרטיס מסך ati x300-se או PCX-6200 UPTO 256MB TURBO CACHE מה יותר טוב לי ?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי מחשב עכשיו...ואני רוצה מחשב חדש ולהוסיף לו כמה דברים מהמחשב הישן... אני רוצה מארז ספק כח מעבד חדש וטוב...דיסק קשיח 200 גיגה...לוח אם שיתמוך בכרטיס המסך הישן שלי radeon 9600 xt 256 בחיבור agp...זיכרון פנימי גיגה...וזהו נראה לי. מהמחשב הישן אני מוסיף את הכרטיס מסך צורב מקלדת עכבר רמקולים ושאר הכוננים... זה אפשרי להוריד את הספק ואת המארז...ולקבל את שאר החומרה ואני כבר ירכיב לבד? תודה רבההה מקווה שלא סיבכתי אותכם!
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המעבד והלוח אמ,זכרונות ולקנות כרטיס קול חיצוני את כל השאר כבר יש לי.. הכרטיס מסך שברשותי זה 6800GT של לידטק (ג'יפורס מלפני שנתיים + אקבל עדיין נותן ביצואים מרשימים.. אז מה שאני בא להגיד זה שהוא תושבת קלאסית של AGP וסתם חפרתי זה כל מה שחשוב.. אז שיהיה לוח אמ מתאים) תקציב בערך2500 שח... יש לי גם שני זכרונות כל אחד 512 אז אם אפשר לשלב גם אותם זה יהיה נהדר.. (שכחתי איזה סוג אבל אם אני לא טועה לפני שנתיים זה היה נחשב לחדשים נראה לי DDR2 או 3 אבל אני לא בטוח אם אני מתבלבל עם הכרטיס מסך, בסהכ עברו שנתיים ואיכשהו צנח לי כל הידע על המפרטים וכל הרכיבים החדשים שיוצאים..) בסהכ העדיפות לחסכון במחיר אז אם אתה רואים שאפשרי לא לגרד את התקציב אז מומלץ כי אני עובד עם CUB…
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
סליחה שכחתי לצרף מפרט מצורף בבקשה . מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤582 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם INTEL BLKDP35DPM DRAGONTAIL PEAK ¤487 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP35DPM כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤271 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HP ¤250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996576 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT OC 512MB PCIe ¤402 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44450 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז כולל ספק …
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-