עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי מחפש לקנות מחשב להדמיות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?12000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?תלת מימד (3DS MAX, CORONA RENDER) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?מסך 27 אינץ' 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)קיימים שני כוננני SSD טרה 2 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…

2. יש לי כבר את החלקים האלו: AMD ATHLON XP 1600 + FAN WD 40GB 7200RPM 8 MB Micron 256MB PC266 DDR Triplex Gf2Ti 64MB DDR ומה שאני צריך זה רק לוח אם ומארז מתאים לשאטל. ותגידו יש אפשרות שאני הראה את השאטל על המסך של הנייד?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by mei,

היי אנשים, אשמח לקבל המלצה למחשב בסדר גודל של עד 3.5K שמסוגל להריץ Adobe Illustrator , Photoshop. תודה !

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כפי האפשר, לא על חשבון מהירות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Bose,

המפרט לחבר. הוא מעוניין במפרט כולל הכל למשחקים. מה דעתכם על המפרט הבא? Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Orange Screwless 299.00 ¤ 1 299 ¤ 1 5893 NEC ND-3520AW 16/16/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 399.00 ¤ 1 399 ¤ 2 5401 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 999.00 ¤ 1 999 ¤ 3 2443 Citizen/Sony/Samsung Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 4 3251 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 549.00 ¤ 1 549 ¤ 5 1674 Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb/Russian PS2 Keyboard 79.00 ¤ 1 79 ¤ 6 5853 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 699.00 ¤ 1 699 ¤ 7 978 DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 499.00 ¤ 2 998 ¤ 8 770 19" Samsung 959NF Diamondtron F…

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by Alex89,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס ועריכת תמונות קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by azaz,

מחשב נייד חדש ואני בא לשים דיסק ואין הדיסק לא מתחבר לתושבת העיגול באמצע השחור של הדיסק כאילו קטן מידי. איך אני מסדר את זה??

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  8. האם קיימים מחשבים ניידים עם חיבור HDMI שמשמש ככניסה (INPUT), לחיבור מקור חיצוני לשימוש מסך המחשב והרמקולים, נניח אקס בוקס. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. למה המחשבים של VAIO כל כך יקרים אני לא מבין את זה ולמה רשום גם SONY? של מי המחשבים האלה בכלל?

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  10. ערב טוב נתחיל בקצת רקע אתמול הבן של המנקה שעובדת אצלי ראה ערוץ הקניות והוא ראה שם מחשב "מעולה" במחיר "מציאה" במקום ב-6000 ש"ח רק לעשר דקות הוא נמכר ב"זילזול" במחיר של כ-4000 ש"ח... והם ששו להזמין אותו בגלל המחיר "מציאה"... היום יום חמישי זה היום שבוא היא עובדת אצלנו ישר שהיא באה היא התחילה לתחקר אותי ולספר לי וכמובן לא היה לי לב להגיד לה איזה מחשב "מעולה" היא קיבלה... אז אמרתי לה שתתקשר לשם ותבקש את המפרט... והיא ביקשה אותו ולקחה את המפרט לטכנאי בעל ידע... והוא סיפר לה את האמת המרה... כעת היא פנתה אליי לעזרה... ואני פניתי אליכם... כמו שמציינת הכותרת התקציב הוא 3500-4000 ש"ח בלי הוצאות מיותרת מסך לא צריך ולא מדפסת... המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט וליישומי אופיס בשביל העבודה …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by nazgull,

בדיון קצת שונה מכל האחרים( במידה והמנהלים לא רואים לנכון להשאיר את ההודעה הזאת בחלק הזה של הפורום אפשר כמובן להעביר אותה ). טוב אז לפני כמעט שנתיים קניתי מחשב ב-tms כשעוד היה להם סניף בקריות. מאז כמובן המחשב עבד חלק עד היום שה8800gts 320mb שלי החליט לעשות בעיות, נעלמו הצבעים התחילו ארטיפקטים נחמדים ובצבעים שונים, התקשרתי לחנות , יש לציין שאני יודע כבר זמן מה שהחנות נעשתה רשת ועברה איחוד עם foxpc , חשבתי אולי יהיו בעיות . האמת היא שהשירות היה ממש טוב ואפילו מעולה , גיליתי שיש לי סניף קרוב של tmsfox במגדל העמק התקשרתי לשם והגעתי עם המחשב. יש לציין שהבדיקה של הכרטיס לקחה ממש כמה דקות, מה גם שהאחריות עליו עדיין בתוקף (הפך להיות 3 שנים במקום שנתיים כשקניתי את המחשב). בלי…

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  12. שמעו אני רוצה לשדרג משהו כדי לקבל יותר מהירות במשחקים אז מה עדיף לי לשדרג בשביל לקבל יותר מהירות במשחקים? מעבד או כרטיס מסך? אני לא יכול לקנות שתיהם כי אין לי ממש תקציב אני יכול או זה או זה!!! את המפרט הקיים אתם יכולים לראות למטה בחתימה!!!

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  13. אני רוצה משהו ממש טוב שיריץ לי הכל על פוול שהמחשב לא יתקעע ואולי אפשר לשפר משהו במה שהביאו לי תעזרוו לי מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: ASUS P5Q ¤670 מסך: ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI ¤1484 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ¤1358 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤373 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤172 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK ¤697 מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ¤762 ספק כוח: CORSAIR 520W HX : CMPSU-520HXEU ¤577 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S77…

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by Avi2202,

מחשב לשימוש בתוכנות אוטוקאד,סטראפ, מטלב, עיבוד נתונים די כבד, לא משחק בו כלל. תקציב 5000 עם חריגה של 500 לפה ולשם אין צורך באביזרים, מסך וכדו... תודה לעוזרים😀

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הנני לומדת עיצוב וגרפיקה והפנו אותי לפורום הזה. אני צריכה לעבוד עם תוכנות כגון מאיה ופוטושופ. אני גם כן מעוניינת במסך widescreen 24 אינצ' חשבתי בהתחלה ללכת על iMac 24' אבל רציתי לבדוק אפשרויות נוספות לפני תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by BlueFire,

שלום אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ב-3700 שקל בערך ואני לא יודע מה לעשות אני רוצה לוח אם עם SLI ולוחות כאלה במחיר סביר יש רק עם תושבת AM2 מצד שני אומרים לי שהתושבת AM2 הולכת להתחלף ב-2007 אז מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by prince8900,

הייתי בחנות וזאת הצעת המחיר שהציעו לי, תגידו מה אתם חושבים עליה: לוח אם- Gigabyte GA-P35-DS3 מעבד- Intel Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz/8MB(CONROE מארז- ATX COMPUCASE CI 6A19/450W SLI HEC מאוורר נוסף למארז Compucase 6A19 זיכרון- 2GB DDR2 800MHZ דיסק- WD 3200 AAKS 320 GB/7200/16MB SATA II כרטיס קול וכרטיס מסך משולבים בלוח האם (יש לי כבר כרטיס מסך Geforce 7900 Gs ) צורב LG GSA-H62NK Dual Layer X18 S.ATA DVD כרטיס רשת משולב על לוח האם סה"כ מחיר 3,933 ש"ח אני לא מתכנן OC, מה אתם חושבים על ההצעה, התקציב שלי הוא 4,000 ש"ח, האם יש מה לשפר במסגרת התקציב.

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  18. אהלן לאחרונה נשרף לי המחשב, ואני מחפש מחשב חדש. ראיתי באייבורי מחשב דיי טוב לצרכים שלי (מוזיקה, אינטרנט, CS1.6 וSAMP) במחיר ממש מעולה. עכשיו מעניין אותי לדעת אם זה too good to be true... מצאתי מפרט באייבורי, אני יציג לכם אותו: מארז מחשב ומארז איכותיים ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות אחריות לספק הכח ל-3 שנים מעבד סוג מעבד: Intel Pentium Dual Core דגם מעבד: E2140 מהירות מעבד: 1.6 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 1 M (הערה אישית: לא ממש אכפת לי מהמעבד, כפי שראיתם כבר את הצרכים שלי אני לא הולך לנצל הרבה ממנו, אז מעבד כזה מספיק לי בעקרון...) לוח אם מותג מתוצרת ASUS P5NESLI FSB1333 כ.קול 5.1 כ.רשת (תומך SLI תמיכה ב 2 כרטיסי מסך במקבי…

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  19. שלום לכם, מקווה שהפורום פעיל ויהיו תשובות (כי ההודעה האחרונה היא מ2020) אשמח להתייעצות חייבת מחשב נייד חדש תוהה האם לחכות עוד חודש עד שהחברות יכריזו על הטכנולוגיות החדשות? (4.1.22) ויותר מזה תוהה היכן הכי כדאי לקנות מחשב המפרט שאני צריכה : מעבד i5 או i7 , מעבד גרפי טוב , זכרון ssd לפחות 512 עדיפות ל1000, זכרון 16 , מערכת הפעלה win 11 , מקלדת שקטה ומוארת, ואם אפשר שיהיה עם מסך מגע , אז ממש כדאי. מיועד לשרטוטים, עיבוד תמונות, ומעט חישובים. המשך יום נעים, לאה

20. , שימוש תוכנות אדריכלות (revit) וקצת תיכנות בסיסי . רוצה 64 זכרון ולפחות 1TB ssd + אולי HD נוסף .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yair67,

שלום רב =] יש לי תקציב של עד 3000 או קצת יותר שקל ללוח אם, מעבד, זיכרון וכ.מסך (מארז , הארדיסק וכול.. יש ) Gigabyte GA965PDS3 Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Kingston DDR2 1024mb 667mhz cl5 Leadtek Nvidia GeForce PX7600GT 256MB המפרט הזה יחסית למחיר(3100 שקל) ובכלל בסדר ? שיפורים \ שינויים \ הצעות יתקבלו בברכה תודה רבה וסופש רגוע !

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך אם זה בלתי אפשרי אז אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תכני HD ובעתיד אולי אני יוסיף כרטיס מסך למשחקים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב ודיסק קשיח, כרגע יש לי 1TB וברגע שהמחירים יחזרו להיות נורמליים אני יקנה עוד 1TB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא כל כך חשוב לי אך שיהיה שקט ככל הניתן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה ל…

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? : 6000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב בדגש על RPG כ-80% מהזמן . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה עם Visual Studio, מכונות וירטואליות של VMware ו-Blender 3D לפעמים סה"כ כ-20% מהזמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: SkyRim, Witcher II, Dragon Age II, DeusEx -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920x1080 …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ajl,

יש לי נייד (fujitsu - אינטרנט ואופיס) ו... הלך לו המסך 15.4. היכן ניתן באזור הצפון לחליף מסך ומהם טווחי המחיר? תודה :-)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב? עד 6000 ש"ח, אפשר פחות 2. מטרות המחשב? משחקים, סרטים, ועבודה שוטפת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מערכת הפעלה, רמקולים, מקלדת ועכבר פשוטים(אני משאיר את שלי מהמחשב הנוכחי ומעביר את החדשים לאחים שלי) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אם אפשר אז שיהיה גם שקט וקריר אך גם יפה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה די שקט 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיז…

• 6 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.