עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hybridmag,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לגלישה וסרטים בסביבות ה2500 שקלים מה דעתכם על המחשב הזה?: http://ksp.co.il/?uin=22018 תודה

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  2. יש לי 2 שאלות 1. יש לי מחשב פנטיום 4 GF4 MX 440 לוח M של ANG ניראה לי שלהם (בקיצור הוא על הפנים) זיכרוןDDr[1] 1000 עכשיו יש לי בעיה עם המשחקים החדשים שהם לא פועלים לי יותר בגלל שהכרטיס מסך שלי לא מספיק טוב השאלה שלי היא כזאות מכיוון שהלוח אמ שלי ישן ואני לא יכול להחליף לכל כרטיס מסך וזה לוח אמ איטי האם שווה לי לקנות כרטיס מסך או עדיף לקנות מחשב חדש ? 2. אני צריך מחשב בסיביבות 4000 שקל שיחזיק לפחות שנה וחצי שנתיים שיכול לתת מיפרט כזה .???????????? בבקשה תודה רבה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  3. מטרות המחשב? גיימינג - לא אקסטרים אבל שירוץ חלק ועל הגדרות גבוהות וצפייה בסרטים * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט * רזולוציית המסך? מעדיף 1920x1080 Full HD פאנל IPS יהיה נחמד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המשקל לא משנה גם 5 קילו זה בסדר מצדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר משהו שיחזיק לפחות 4-5 שעות משחק או צפייה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500gb אם יש אפשרות להוסיף SSD יהיה נחמד * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ממה שראיתי יש רק …

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by puhs,

היי לכולם אני מחפש מפרט עבור קרוב משפחה. השימוש העיקרי שלו יהיה פורטנייט (עד כמה המחשב צריך להיות חזק בשביל זה?) האם ניתן בתקציב הזה לבנות מחשב טוב שיכלול גם מסך ושאר ציוד הקפי? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4-5K, רצוי ללא חריגה משמעותית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר פורטנייט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. יש דרישה למסך קעור בגודל של 27-30 אינץ', מקלדת, עכבר, פד ואוזניות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, המחש…

5. Started by liram21,

שלום לכולם, לחבר שלי הלך הכרטיס מסך במחשב, והוא לא יכל כרגע לקנות מחשב נייד חדש. הוא רוצה לתקן את זה, יש אפשרות לתקן את זה ? אם כן, מאיפה אני יכל למצוא כרטיס מסך של HP Compaq 2230s .. לפי מה שראיתי זה מובנה על הלוח, יש דרך לתקן / להחליף את הצ'יפ הזה ?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  6. שלום, אני מרכיב מחשב עבור חבר ואשמח להמלצה למחשב שיוכל להתמודד עם רנדור 24X7 עבור התוכנה OCTANE בעיקר. בינתיים זה המפרט שיצא לי: https://www.tms.co.il/144652 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  7. Started by dani571,

ניגש יישר לעניין... המחשב עולה 4190 ש"ח... מפרט: 2542‎ ‎Model Name‎ ‎IN-RD09-2542‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Intel Core 2 Duo T8100, 2.1GHz, 3MB L2 Cache,800MHz FSB, 3MB L2 Cache ‎ ‎ Memory‎ ‎2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB‎ ‎ HD‎ ‎250GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100‎ ‎ Optical Device‎ ‎8xDVD+/-RW Drive - N-Series‎ ‎ Webcam‎ ‎ 2.0 Mega pixel web camera ‎ ‎ Bonus‎ ‎Dell Travel Remote control‎ ‎ Sound‎ ‎High Definition Audio 2.0‎ ‎ Wireless‎ ‎Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card Wireless‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Dell TrueMobile 355 internal Bluetooth Module‎ ‎ Extern…

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  8. מארז Silverstone PS03B ATX + מאוורר למארז CoolerMaster BLUE LED 14CM - 420ש"ח ספק כח CoolerMaster Extreame power plus 650W - 530ש"ח לוח אם INTEL DH67BL B3 H67 SATA3 USB3 DDR3 460ש"ח מעבד INTEL 1155 Core i5 Quad 2400, 3.1Ghz 6MB 855ש"ח זיכרון GeIL HS VALUE PLUS 4GB DDR3 1333Mhz 300ש"ח דיסק קשיח WB 1TERA SATA3 7200 32MB 380 ש"ח כ.מסך Nvidia EVGA GeForce 560GTX SuperOC 1024MB 1390 ש"ח צורב LG - DL 22X 40 ש"ח ללא מערכת הפעלה, כרטיס קול ורשת מובנים. סה"כ 4,340 ש"ח. משהו נראה לי קצת לא בסדר עם המחירים של הדברים ויש לי הרגשה שאני לא ממצא נכון את הסכום. אשמח לקבל חוות דעת מקצועית ועזרה. תודה מראש, נתי. נ.ב : המפרט נבנה באתר Ivory

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, יש לי מהעבודה מחשב נייד T410 לנובו, ואני מאד מרוצה ממנו. ברצוני ל'שכפל' מחשב כזה פרטי, שיהיה נוח במיוחד: עכבר בילט-אין ומקלדת בילט-אין נוחים מאד גודל מסך - 14 אינצ' לערך משך זמן סוללה - לא קריטי, אבל כשעתיים עבודה יספיקו. זכרונות - 4GB מעבד - i5 M540 2.53 GhZ הארד דיסק - כ 1TB, אבל אם זה קריטי - אפשר להספק גם בחצי טרה. תקציב - כ 2,500 ש"ח. אם התקציב לא מתאים ויש משהו מומלץ בתקציב טוב יותר - אז חשוב לתת את האינפורמציה הזו. יעדי המחשב: בעיקר אופיס ואינטרנט, אבל כמו שאני מכיר את הילדים שלי - המחשב הזה יריץ די מהר גם PES וכו'. אשמח להמלצות, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by maor-a-,

אוקיי אחרי שכמעט חודש אני עוקב אחרי כל הנושאים שבסביבת התקציב שלי עדיין לא הצלחתי להרכיב מחשב מכיוון שכל פעם אני קורא על מפרט אחר והשתגעתי אז אני מבקש ממכם לבנות לי במפרט ב בסכום של 6000 שח כולל מסך LCD התקציב יכלול לחרוג קלות (!!!) אחרי שתבנו לי את המפרט אני מבטיח שלא לחזור לפורום הזה ולקרוא נושאים כי איך שזה נראה אני לא יקנה מחשב גם בעוד שנה ;D אז שיהיה: מבוסס AMD הדברים שאני "סגור" עליהם זה הדיסק קשיח, זכרון,צורב dvd מעבד/לוח אם/כ.מסך/ ספק מארז אלה הדברים שעוד לא הרכבתי במפרט לי המחשב ישמש למשחקים,עריכת וידאו ביתית ושימוש ביתי רגיל...

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by deyan,

אהלן, אני קונה מחשב חדש לשימושים כלליים וגם קצת משחקים. התקציב שלי הוא בסביבות 4500 כולל מסך וציוד היקפי. הינה משהו שבניתי בעצמי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX ¤618 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤524 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2253BW 2ms DVI WIDE ¤1255 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤781 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤352 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤383 מארז: ANTEC NSK4480B + 380W EARTHWATS PSU ¤457 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 2000 ¤199 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤4644 המפרט הו…

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  12. שלום לכולם! לפני כשנתיים וחצי רכשתי בעזרת הפורום הנהדר הזה את המחשב עם המפרט הבא: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray D-Link Wireless Adapter PCI-E AC1200 LG DVDRW X24 SATA Arctic Cooling Freezer i32 Asus PRIME Z370-P DDR 4 16G (8Gx2) 3000 Ripjaws V G.Skill Red - Corsair Carbide 100R Silent Mid Tower Black Corsair RM650x 650W PSU 80+ Gold Modular Samsung SSD 250G 860 EVO 2.5" SATA III …

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by softass,

שלום, ברצוני להקים חברה שתעסוק באיחסון אתרים, שרתי משחק, העלת תמונות וקבצים. על השרת תותקן מערכת הפעלה של לינוקס. רצוי שהשרת יהיה חזק מאוד ויציב מאוד עם הרבה מקום, שבמידה ויהיו נפילות הם יהיה אך ורק בגלל חוות השרתים שבו הוא יתאחסן, אבקש רק ממי שבאמת מבין בשרתי אחסון להגיב על ההודעה, הרבה כסף הולך להשפך פה. תודה למומחים!

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by Wz4,

הרצתי 3DMark 2011 עם real temp ברקע ואני רואה שדבר ראשון בidle הטמפ' מגיעה ל60 מעלות ובמאמץ הכי גבוה (כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת) היא הגיעה ל85 מעלות!! האם הדבר הזה תקין? (הקירור הוא מה שמגיע עם הנייד ללא תוספת) בנוסף ברקע רץ אנטי וירוס אם זה משנה במשהו מה עליי לעשות? זה אומר שמשהו לא תקין? לצורך העניין המחשב מונח על שולחן ואין משהו שמפריע לפתח האוורור שלו [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15000 גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (4K 240hz) או לשאוף לשם (התלבטות לVR) בטח גם OC בשלב כזה או אחר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אם VR אז מה שצריך. IPS, 4K, אם יש אז 240HZ ו34" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שקט וקר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גדול (שיהיה נוח להוסיף לבד חומרה במיד…

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  16. מחשב למשתמש בייתי ממוצע שמעוניין להתנייד לפעמים דרישות: כרטיס מסך איכותי(שיהיה של NVDIA) שהמסך יהיה לפחות בגודל של15" עם עדיפות למסך רחב לפחות 80GB זיכרון בגודל ג'יגה אפילו 2 אם זה אפשרי בתקציב מעבד C2D שהעכבר יהיה משתח מגע ולא תעיגול האדום שתהיה מצלמה מובנית אחריות 3שנים!! ושיעמוד בתקציב של 10,000 שקלים או2,000 דולר

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by laviko1,

שלום, אני זקוק לשתי מפרטים: הראשון - לבת דודה שלי בשביל הילדות שלה עד 3000 ש"ח גג כולל מסך ומדפסת, המפרט הוא כמו שציינתי בשבילך הילדות שלה בכיתות ג' ו א' ככה שלא צריך להשקיע בכרטיס מסך ומעבד חזקים כי הן רק גולשות באינטרנט ומשחקות באינטרנט. את המחשב צריך להריכיב מאייבורי או KSP כי היא גרה בבאר שבע. השני - הוא בשביל חבר שגר בהרצליה ככה שאם יש חנות מומלצת שמה הוא ישמח להצעות אם לא אז הוא מעדיף את TMS, הוא מוכן להשקיע 3500 - 4000 ש"ח על המחשב כדי שיהיה למשחקים + מסך 20-23 מה שתמליצו. סומך עליכם שתביאו המלצות טובות תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by locdog,

צריך מפרט בשביל חבר לעבודה ועריכה גראפית עם adobe premiere וכאלה לא צריך מסך וציוד הקפי המסך שיש לו עכשיו הוא כ23 אינץ' כמה שיותר זול יהיה יותר טוב תודה מה שמציעים לו עכשיו ב3200 שח זה I5 2300 4GB RAM ו GTS450.. אין לי את המפרט המלא. זה יפסיק לו?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  19. אני טירון בחומרה, ולאחרונה רציתי לקנות מחשב לבן שלי בעל אוריינטאציית משחקים. בהמלצת חבר נכנסתי ללינק המפרטים המומלצים" שבאתר, ובחרתי בשימוש "משחקים" ויצאו 8 מפרטים מהזול ביותר (מס' 1) עד ליקר ביותר (מס' 8) בתור אדם ממוצע (בעל משאבים ממוצעים) החלטתי ללכת על מפרט מס' 5 (כמו שהוא) כמעט בכל מקום שפניתי אליו, לא יכלו להציע לי מחיר למפרט זהה. תמיד היה חסר להם איזה חלק כזה או אחר. לבסוף, הלכתי על ספק מחשבים שהיה הכי קרוב למפרט 5- השינויים שלו היו: מעבד AMD Athlon 455 (במקום 450) גוף קירור למעבד סיפק לי ZALMAN CNPS7000V-ALCU OEM (במקום ARCTIC COOLING FREEZER 7 Rev.2) וכרטיס מסך Gainward GeForce GTS450 1GB GDDR5 (בשעה שבמפרט הופיע כלל השם הארוך הזה אבל עם השם Nvidia בהתחלה...) כל …

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by lirjeh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שעדיף לחסוך, עדיף להישאר על 5500 נניח, אבל אם כדאי לחרוג זאת לא בעיה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000, זה התקציב המקסימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים כבדים... כמובן שהרבה מוזיקה וקצת עיצוב בקטנה פוטושופ וזה, לא משהו רציני... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא כלכך סגור על המשחקים שיש עכשיו בשוק כי רק השתחררתי והייתי מנותק מהעולם בתקופה ההיא אבל בעיקר FPS MMO RPG …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by idanshapira,

אהלן, אני חדש פה בקהילה והאמת שנרשמתי במיוחד כדי לשאול את זה. אני מעוניין שיהיה לי שרת בבית. והזדמן לי דיל ממש טוב לשרת מהדגם שרשום בכותרת. השאלה שלי מניסיונכם מבחינת רעש , האם הרעש חזק ברמה שמפריעה, נניח אם זה יהיה באחד מחדרי השינה? אין לי חדר ייעודי לשים את זה תודה מראש

22. Started by Kitzony,

אוקי זה לא כל כך קשור לפה אבל לא מצאתי פורום הגיוני אחר אז כחה אני טס לאמריקה בעוד כחודש ואני רוצה לקנות שם כמה חלקי מחשב אז עם מישהו מכיר חנות טובה בניו יורק שיכתוב לי בפרטי תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב להורים שלי. השימוש היחידי שלהם בו הוא גלישה באינטרנט, שימוש קצת באופיס, וצפייה בתמונות. התקציב הוא 1000-1500 שח (העדפה לכיוון ה-1000 אחרי שאמרתי להם שלא בעיה למצוא היום מחשב ב-1000 שקל) תודה רבה, רן

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  24. מפרט זה הורכב ב - [url]www.wellcom.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=101713]AMD Ryzen 9 3900X AM4 Box[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 1907 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=102763]CoolerMaster MasterLiquid ML240L RGB V2 Liquid Cooler[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 267 [b]לוחות אם:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19012]Asus TUF GAMING X570-PLUS[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 1005 [b]זכרונות:[/b] [url=https://www.wellcom.co.il/inde…

25. כאמור, התקציב הוא4K המטרה היא שהמחשב יתאים למשחקים חזקים היום ויחזיק מעמד עם משחקים חזקים גם לשנתיים הקרובות לפחות. ולכן, אם לדעתכם מפרט ב 4K לא יפסיק לצורך זה, אז ניתן להגדיל את התקציב גם ל 5K. מטרות המחשב הן כאמור משחקים, אינטרנט, סרטים ושאר הדברים הרגילים. אין צורך לציוד היקפי - מתוכנן לקנות גם מסך 22 ולכן כדאי שהמחשב יתאים למסך. חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט ככל הניתן (הוא נמצא בחדר שבו אני גם יישן) וכדאי שהקירור יהיה טוב שחלקים לא ייהרסו מהר מדי. לא מעוניין ב OC. ושאלה נוספת - האם יש טעם לחכות עוד חודש-חודשיים עד לקנייה. כלומר - האם צפויים חידושים או הורדות מחירים מתוכננות בזמן זה? תודה למי שייעזור .

• 9 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.