ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 7K מטרה: שמיעת מוזיקה,צפייה בסרטים,גיימינג, שימוש בFF ציוד הקפי: מסך 19' (לא רחב),מקלדת,עכבר,רמקולים, WIN7,כרטיס WIFI שקט: (7) רצוי שלא יהיה רועש...אם אפשר להכניס קירור מים אז מה יפה אוברקלוק: קל אם בכלל לא להיסחף עם המחיר של הרמקולים...אבל שיהיו פיצרים של BASS וTREABLE.. לא צריך פה 5.1... STEREO יהיה סבבה לגמרי תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב קטן, קל וזול. נטבוק היה יכול להיות מושלם, אבל אין לו כונן DVD פנימי וזה מבחינתי deal breaker לחלוטין. אז הפרמטרים די חופשיים, וגם המחיר הוא לא מדוייק, בגדול שיהיה זול. הדרישה היא רק משקל קל, וכונן אינטגרלי. המלצות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש תחנת עגינה ל E6400, אין לי מושג מה מחירים ואין לי שום בעיה להזמין מחו"ל כמה העניין אמור לעלות? איפה יהיה יותר זול לקנות את זה? תודה על העזרה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי, לשימושים בסיסיים. מעוניין במחשב עם חלקים איכותיים, בכדי שישרת אותי לטווח ארוך. שיהיה כמובן כמה שיותר חזק ומהיר בתקציב הנ"ל: 2000 ש"ח פלוס מינוס. במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב בגבול ה500 ש"ח. דרישה חשובה - מעוניין במארז קטן הכוונה היא לא למארזים הפיצפונים של האטום, אלא מארז שיהיה כמה שיותר קטן, אבל עדיין יוכל להכיל את החומרה של הנייחים "הרגילים". המחשב צריך להיות מבוסס מעבד אינטל - ולא מעבד של נייד, אלא מעבד סנדי ברידג' סטנדרטי. שיהיה בעל USB3.0 , ויכלול מערכת הפעלה Windows 7 64Bit . בנוסף אני גם זקוק למסך 22" (רזולוציה HD) וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים (מייקרוסופט 3000) ככה שאני לוקח בחשבון עוד 1100 ש"ח תוספת למחיר המחשב שנקבתי…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לשימושים בייתיים ( אינטרנט , OFFICE ) + הרצת סרטי HD ( חיבור למסך FULL HD ) עד 4000 ש"ח ראיתי את המחשב הנ"ל (DELL VOSTRO 3500 i3) שנראה מתאים מה דעתכם http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-350m.htm
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד EX620 ועליו מותקן כרטיס מסך לא מובנה של HD 3470 .. המעבד הוא של אינטל 2 ליבות T5800 .. אני קודם - כול רוצה לדעת אם אני יוכל לשדרג את הכרטיס מסך .. ואם כן , אז איזה כרטיס , וזה למטרת משחקי גיימר ברשת .. משחקים כביכול כבדים .. ואם תוכלו להגיד לי בבקשה איפה אפשר לרכוש את - זה .. תודה - רבה .. אשמח לקבל אינפורמציה ..
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין במחשב שנמכר כאן: http://www.buy2.co.il/o/9fa485ac-b9d3-42e8-9c12-f98ed1bd5129?utm_source=getitall&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_9fa485ac-b9d3-42e8-9c12-f98ed1bd5129 בפרט, האם הוא מסוגל להריץ כמו שצריך משחקי מחשב מודרניים, האם יוכל להריץ במידה כזו או אחרת משחקים שייצאו בשנה-שנתיים הבאות( לא בהכרח על הגדרות גבוהות), והאם אפשר להשיג באותו מחיר מפרט יותר טוב למטרות הנ"ל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתחיל בקרוב (ספטמבר) לימודי תואר ראשון בארה"ב ואני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה לי טוב ומתאים ללימודים. ממה שראיתי, המחיר שאני מגיע אליו הוא באזור ה-1300$ פחות או יותר, אז נניח שזה התקציב שלי. אין לי בעיה לחרוג אפילו עד 1400 או 1500, אבל רק אם יש סיבה אמיתית לחריגה הזאת ולא סתם. כמובן שאני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף, אבל בכל זאת זה מחשב שהולך לשרת אותי ב-4 שנים הקרובות. אני משער שיהיה יותר זול לקנות בארה"ב, ולכן אני מציין תקציב בדולרים ובהתאם אני מתכוון לקנות את המחשב בארה"ב. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים, צפייה בסרטים, תכנות שעלול להיות כבד * גודל המסך? אני לא בטוח, חשבתי על 15.6 אבל אח שלי טוען שזה גדול וכבד מכדי להסתובב איתו, אז אני מוכן גם לשקול באזור …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/dwuvc71z
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם: ABIT IS7-E מעבד: INTEL 2.8 800MHZ שני זכרונות: SAMSUNG 400MHZ 512MB דיסק קשיח: MAXTOR SATA 120GB מארז: USB 450\480W P-4 ATX כרטיס מסך: ATI R9600XT 128MB DVI כונן: 1.44 צורב: LG 52*32*52 רמקולים: SUB+2 PCWORKS דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב הם תכני HD ומשחקים ברזולוציה: 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? OC קל\בינוני וכן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט המוצר: לוח אם דגם: PC Partner סוג ציפסט: Via Pro מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: VIA UniChrome Graphics128MB כרטיס קול משולב: Intel high definition audio כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול תמיכה ב-RAID: 0+1 דיסק קשיח יצרן: MAXTOR/SAMSUNG/Hitachi טכנולוגיה: S.ATA נפח איחסון: 80 GB מהירות: 7200 RPM מעבד סוג מעבד: Intel P-4 LGA 775 64Bit דגם מעבד: 524 מהירות מעבד: 3 GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 1 MB מארז סוג: ATX כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 2 זכרון נפח: 512 MB סוג זכרו…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? פיתוח (Visual Studio, Eclipse, Matlab), מכונות וירטואליות * גודל המסך? - נוטה ל 15.6 לא סופי (אגב, מה ההשפעה על המחיר - האם מסך גדול מגדיל או מקטין את המחיר?) * משקל רצוי? - לא מאוד קריטי. לא ינוייד הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?. לא קריטי, רוב העבודה תהיה עם חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - לא * בלוטות?- לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? כ 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? - לא קריטי. * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה (אני יודע שזה בלי מארז) אם צריך לשנות משהו לפי דעתכם או משהו שאתם הייתם מעדיפים ?? AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Albatron K8NF4X nForce 4X Motherboard DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Gigabyte 6600GT 128mb DDR צורב DVD פנימי LG GSA-4163B X16 TECH 1.44 וכמה זה יעלה לי בערך ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר מספר בדיקות, מצאתי המחשב המצ"ב באיביי. האם הקנייה כדאית? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170639425009
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אז אני קונה מחשב בחלקים, ללא מסך, להלן המפרט הסופי (ותודה לכמה מהחבר'ה פה שעזרו לי להחליט): Motherboard - Intel P55WB CPU - Intel core I5 760 Memory - Kingston KVR1333D3N9/2G x2 Display - GIGABYTE/ASUS GEFORCE GTS450 1GB DDR5 Hard Drive - HDD WD 1TB WD10EARS DVD RW LG Case - Compucase 6k31 500w כמו שציינתי, התקציב הוא עד 3000 גג (אני סטודנט + רכב בלי שקל נוסף מיותר..) תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין במחשב למשחקים כבדים, שישרת אותי לטווח הארוך, אני לא בן אדם שמחליף מחשבים מהר.. חשבתי עד עכשיו על הכרטיס 1800XT 512MB אבל אני רואה שהורדתם אותו מהפרק.. לא שאני יודע למה.. למחיר 1800 ש"ח הוא נשמע לי טוב.. טוב אני צריך מחשב ללא ציוד הקיפי, מספיק לי 160GB, אני רוצה צורב של LG עד עכשיו הייתי סגור על הספק ליבריטי 400, אבל נראה לי שקונרו+אוברקלוק קטן במסגרת קירור סטוק וATI לא ינצלו את הספק.. ומכיוון שהספק לא יחזיק גם לעתיד מכייון שהצריכה של הכרטיסי מסך הבנתי שהולך להיות דור חדש של הספקים מטורפים, אז חשבתי אולי להוריד פה קצת את הרף.. בעיקרון, מחשב למשחקים כבדים, אוברקלוק קטן, לא משנה לי אם זה משתי חניות אפילו, לטווח ארוך. +ויש לי מסך syncmaster 710N אם זה מועיל במשהו..
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך המלצה למחשב לסטונדנט לאדריכלות ואני צריך נייד שמסוגל להריץ אוטוקאד 2010 האם המחשב הזה מריץ אותו http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Eee-PC-1201N-Ion-Notebook.24498.0.html
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב המירבי 4500 שח שימוש משחקים אין צורך בציוד היקפי שקט פעולת המחשב - חשוב אין רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט אין הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו יש צורך לכלול מערכת הפעלה תאריך קנייה - בחודשים הקרובים חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב יש כמה מפרטים פה שרציתי בוסף חוות דעת עליהם https://ksp.co.il/t/A4V3ny עוד אפשרות https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23643 או זה https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=236168
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, מתלבט בין שני הדגמים הללו: asus- קישור לדגם. dell xps- קישור לדגם. אני סטודנט למדעי המחשב ומתכנת הרבה. חשובים לי מאוד ביצועים מעבד ומהירות לצד משקל נמוך. הנטייה שלי מההתחלה היית ללכת לכיוון ה dell אבל מאחר ומצאתי את הדגם של ה asus עם spec כמעט זהה (אולי פרט לרזולוציה) ביותר מ400 דולר הבדל (!) - 869$ לעומת 1299$ אני מתלבט. ידוע לי ש dell ממותגים פרימיום, אבל השאלה אם פה נגמר ההבדל הכל כך גדול הזה בין המחירים? או האם הרזולציה של המסך כל כך משמעותית, למרות שלא נראה לי... אגב, הקישורים הם לאתר בארה"ב כי אחי נמצא שם ומתכנן לקנות לי לפטופ משם. תודה מראש, אלדר.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות לפטופ אשר יחזיק לי מעמד לאורך זמן, עדיפות לDELL corei i5. אשמח לשמוע המלצות כי אני לא כל כך יודעת מאיפה להתחיל. * מטרות המחשב? לשימוש ביתי, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפייה בסרטים, * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שיהיה זמן סוללה ארוך, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA , HDMI * בלוטות? עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לצורב * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אך תהיה אחריות של היבואן לכמה שנים * …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, סופסוף החלטתי לשדרג את המחשב... אז ככה, אני צריך רק מעבד, לוח אם, ספק וכרטיס מסך: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4000+ BOX 390.00 ¤ OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Platinium Rev 2 CL4-4-4-15 360.00 ¤ GIGABYTE GA-M61SME-S2 Socket AM2 329.00 ¤ CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 799.00 ¤ Xilence Low-Noise 450W 12cm PFC PSU 200.00 ¤ סיכום ההזמנה (ללא תשלומים): 2,078.00 ¤ התקציב ממש לחוץ ולכן כמה שפחות יותר טוב... מספר שאלות: 1. האם אני יכול לקחת מעבד יותר תקציבי (סמפרון) ולא לסבול בביצועים? 2. אני לא מבין כל כך בספקים האם הספק שבחרתי מספיק? אם לא אני צריך את הספק הכי זול שיריץ את המערכת (לא חייב מותג!) 3. הכרטיס הזה נראה לי קצת זול (יש אותו דגם באתר …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הי למחשב המזדקן שלי בעל מעבד i5-2500K נשרף הלוח אם - בותו זמן אני רוצה להתחדש עם ספק ומארז חדשים (אני רוצה שהמארז ייכנס בתוך נישה מאוד צרה - כי למעשה אין לי כמעט נגיעה בו כאשר הכל כבר מחובר אני מבקש לדעת האם המפרט הבא עושה sense או שאפשר לשפר באותה מסגרת תקציב לגבי מערכת הפעלה - אני הולך לרכוש בכל מקרה (תמיד רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה) תודה, גבריאל הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מארזי מחשב - מארז עם ספק P50-NE550M - Antec - P50 mATX case, With 550W Antec NE550M NeoEco 80Plus Bronze Modular power supply - 2x USB 3.0 and 2x USB 2.0 - 2x Fan controller - 2x 120mm and 2x 80mm fans included - …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-