ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אני לא צריך שתבנו לי מפרט פשוט תראו את מה שהכנתי עד עכשיו ותראו אם יש איזה שהן הצעות לשפר/להוזיל cpu: i 7 2600k 1615 mb: gigabyte p67a-ud3-b3 770 ram: kingstone 2gbx2 total 4gb 228 gpu:gigabyte hd6950 2gl 1715 psu:huntkey 550w 203 hdd:wd 1tb 282 dvd/r:nec 97 כולל מארז zalman z9 קירור אני קונה בנפרד 5583
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
תקציב עד 3000 ש"ח, רצוי פחות. רמת שקט 6-7, יש לי מסך עם רזולוציה טבעית של 1680X1050, ללא OC וללא מערכת הפעלה חשוב לי לשדרג את הכ. מסך בעתיד למשהו חזק יותר. כמו כן ראיתי שהלוח תומך ב XFAST ל USB 2 האם זה קרוב בביצועים ל USB 3? מעבדIntel Core-i3 2100 3.1Ghz גרסת BOX600 לוח-אםASROCK H61M-VS290 זכרונות1x4GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz מחברה מוכרת220 כונן קשיחSAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ190 כונן אופטיBasic DVD-RW, SATA100 כרטיס מסךATI (Sapphire Xtreme) HD5850 1GB GDDR5710 מארזHEC 66RC190 ספק כחSeaSonic 500W : SS-500ET300 סה"כ2600 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, נכנסתי לאתר למצוא מפרט מחשב לגיימינג, ומצאתי ברשימת המחשבים המומלצים משהו (New Horizon) שמתאים לטווח ההוצאה שלי (6-7K) = קישור חבר שלי המליץ לי להכניס את המפרט באתר פלונטר ולראות אם אני יכול למצוא שמה הכל בהצעת מחיר קרובה למה שרשום באתר. ואכן, מצאתי את רוב המרכיבים, אך אני לא מבין בהרכבת מחשבים כל כך, ולא יודע עם פספסתי משהו או בחרתי משהו לא טוב = קישור למפרט בפלונטר בנוסף יש לי כמה שאלות על המפרט והמחשב עצמו. דבר ראשון, הייתי רוצה לדעת עם המחשב יהיה רועש? המחשב שיש לי עכשיו שקט מאוד וטוב לי עם זה. דבר שני, אני משתמש בשני מסכים, ורוצה לדעת שיהיה לי חיבור לשניהם במחשב שבמפרט, אחד המסכים שלי הוא עם חיבור HDMI והשני הוא חיבור כזה - לא יודע איך …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי באופיס דיפו וביג בוקס... אין יותר מידי מגוון שם.. אולי בבאג? מישהו מכיר איזה סניף גדול במיוחד ? אני מחפש לראות ניידים 11-12-13 אינץ אגב אני לא מתכנן לקנות בארץ רק לראות את הגודל המתאים ואז לבקש ממישהו בארה"ב..תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
[table][tr][td]מעבדי אינטל [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]835[/td][td]1[/td][td]835[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]H67MA-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP[/td][td]630[/td][td]1[/td][td]630[/td][/tr][tr][td]זכרונות DDR3 1333Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel [/td][td]225[/td][td]1[/td][td]225[/td][/tr][tr][td]כרטיסי מסך Sapphire[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]HD 6850 1GB GDDR…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחפשת לרכוש מחשב נייד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 מעדיפה לא לחרוג אבל התשובה תהיה תלויה בכמה לחרוג או על מה אצטרך לוותר על מנת לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. עיבוד נתונים: נתונים פיזיולוגיים, EEG, Eye tracker. ניתוח הנתונים ובניית גרפים ומודלים. שימוש בתוכנות כמו מטלב פייתון ותוכנות ייעודיות לצורך כך. מעט פוטושופ: עריכת תמונות 3. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה כן אופיס לא חייב 4. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
זקוק למפרט עד 3000 שקל , למטרות תיכנות בלבד . כלומר חשוב שיהיה מהיר אבל ללא שום יכולת גראפית , הארד דיסק סטאנדרטי , בלי מסך , מקלדת , כוננים למיניהם ... תודה מראש על העזרה !
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצה למחשב נייד חדש - תשובות במודגש : * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים (אין משחקים בכלל) * גודל המסך ? 12.5-14" , לגבי עניין מט או מבריק לא סגור על זה אבל חודש שמעדיף מט. * רזולוציית המסך? מניח שFULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות (זאת אחת הדרישות המרכזיות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? HDMI רצוי אבל מתאם גם אפשרי * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? כונן SSD מינימום 128GB * כונן אופטי ? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ויירכש בארה"ב חובה, לשלוש שנים רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעל…
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אני עדיין מתלבט בין כמה מחשבים לגיימינג וכנראה אני לא אוכל לחרוג ולקנות מחשב של LG, קישור: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=8571 או טושיבה A500 קישור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7687&perur=2&t=1&c=339 וראיתי שיש HP ב4900 עם כרטיס מסך כמו בטושיבה [4650,שלפי notebookcheak יש לו מקום מכובד בהרצת משחקים] אבל עם מעבד AMD Turion. שמעתי על המעבד אבל אני לא יודע איך הביצועים שלו במשחקים,השפ המלא של הדגם של המעבד הוא AMD Turion X2 Dual Core RM-75 2.2GHz הנה המפרט: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7689 כמה שאלות על המחשב: 1.איך הביצועים של המעבד במשחקים?,ולאיזה מעבד של אינטל הוא משתווה? 2.כמה סלוטים שי לו של זכרון? [אם אני אקנה אותו א…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שחיכתי הרבה חודשים למעבד 64ביט בסוקט 939 כבר נמאס לי לחכות שזה יגיע למחיר שפוי לכן חשבתי לקנות מעבד ולוח אם פשוטים וזולים ואז עוד כמה חודשים... חצי שנה... אני יחליף אותם למעבד 64ביט ב939 עם לוח אם חדש שתומך בכל הדברים החדשים שעדיין לא הגיעו\יצאו (PCI-E\SLI\DDR2\ETC) לכן חשבתי על מעבד AMD2500 + לוח טוב וזול ... הדילמה הכי גדולה שלי היא לגבי הזכרונות ,אני רוצה משהו טוב להרבה זמן שיחזיק ב oc מכובד זה המפרט הזמני שהרכבתי מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 1572 Antec H.Perf Plus View 1000 AMG Case P/S not inc 649.98 ¤ 1 649.98 ¤ אם יש לכם משהו דומה טוב תמליצו 1 1679 AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K) Tray CPU 499.99 ¤ 1…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני בערך בעוד חודש אקנה לעצמי מחשב חדש למשחקים. המשחקים המיועדים הם פיפא, PES, NBA וכדומה, כשהמטרה היא שגם הNBA שייצא בעוד שנתיים-שלוש יריץ את זה. חשוב לי מאוד שהזיכרון יהיה 2 ג'יגה. התקציב הוא בערך 4000 שקל, כשאפשר לקבל חריגות קטנות. אני צריך לקנות גם מסך, כשהעדיפות היא LCD 19 אינץ'. תודה(:
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 (אם ההבדל משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים, סרטים, עבודות ביה"ס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , BF 4 , COD GHOSTS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 מסך של23" סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה יותר טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 18 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה שבוע טוב... אחרי מילון תחקירים הגעתי למסקנה מתבקשת אחרי הפורום הזה ועוד כמה דיבורים עם אנשים והחלטה על DELL כמחשב הנייד האולטימטיבי מבחינתי ללימודים ואשמח אם תעזרו לי לחפש (בפעם האחרונה ...) מחשב טוב אבל במיוחד לפני המפרט הכי חושב לי האחריות שתכסה כמה שיותר זמן עם עדיפות ל 3 שנים ואף יותר ואם אפשר בינלאומית כוללת תיקון במעבדות וחלקי חילוף וכל הדברים האלה של עד הבית... סוללה איכותית שתחזיק כמה שיותר זמן ולא אכפת לי אם זה לקנות אחת בנפרד יחד עם המחשב הנוכחי במידה ואפשר ל"הלביש" סוללות על כל נייד של דל ואשמח להסבר על כך... (כי העניין עדיין חדש לי..) פרט לכך הייתי רוצה שהמחשב יהי בעל ביקורות טובסות ובעיקר ש"לא מתחמם" כדי שאקדים תרופה למכה ולא אצטרך במהלך התואר לממש…
-
- 36 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מחשב עם 80 GB לעבודה ואינטרנט מהירות פעולה מהירה:מעבד וחלקים מהירים לתגובת מחשב מהירה ביותר
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז ככה... ברצוני לדעת כמה המחשב שלי שווה , המחשב שלי ישן , ואיטי , הביצועים שלו נמוכים , ואני באמת הייתי רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי להוסיף ולשדרג , או שלדעתכם זה מיותר מכיוון שהמחשב ישן ועדיף לקנות מחשב חדש.. אלו הם הנתונים של המחשב שלי + ציוד היקפי .. בואו תייעצו לי מה כדאי לנו לעשות.. וכמה כל החבילה שווה .... המחשב : מעבד - Intel Core i7-3770K 3.5Ghz 8M קישור - http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=II73770KT מחיר : 1539 ש"ח . לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 קישור - http://ksp.co.il/?uin=15378 מחיר - 730 ש"ח . מאוורר למעבד - Arctic Cooling Freezer 13 CO קישור - http://ksp.co.il/?uin=19734 מחיר - 140 ש"ח . זכרון - Corsair 32GB DDR3 1600MHz CMY32GX3M4A1600C9R קישור …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם טוב, אחרי הרבה עבודה - שרבים מכם עזרו לי בה - מסתמן המפרט הסופי שלי המטרה מולטי טסקינג + HTPC ללא גיימינג כלל. אשמח להערות והצעות מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ₪ 945 לוח אם: Gigabyte P35-DS3L Conroe Support GP35DS3P ₪ 600 מארז NZXT Duet No PSU 393 שני מאווררים 120 מ"מ (חשוב השם?) קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 238 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V 399 זכרון PQI DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 285 קשיחים: SAMSUNG HD501LJ 670*2 1340 כרטיס מסך Gigabyte ATI RADEON 2600Pro 512MB Bulk 500 צורב - אחד מהבאים עדיפות לפי הסדר המחיר של כולם כ- 200 ש"ח Samsung SH-S203 …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשרית חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא משחקים רציניים בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שקט לא אם תלוי במחיר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 אופיס כולל הרכבה והתקנ…
-
- 22 תגובות
- 4.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד שהדגש יהיה על ביצועים טובים (למשחקים), זמן סוללה סביר. מסך לא קטן מידי, מצלמה, firewire, s-video, 2 ג'יגה זיכרון והארדיסק גדול. עריכה: גם תקשורת אלחוטית... מה שכן חשוב לי שהחברה תהיה איכותית - שיהיה לי איפה לחפש את השרות. ראיתי את ה-LG E500 אבל אז התחלתי לקרוא פה על Dell ו-HP ועכשיו אני לגמרי מבולבל - אשמח לעזרה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות 2 מחשבים מבוססי אינטל הראשון למשחקים כמו COD GTA וכו' לא חייב לרוץ על ההגדרות המקסימליות והשני לעבודה משרדית. לא יהיה OC באף אחד מהמחשבים, חריגות לא גדולות 50 שקל+-, לשקט יש חשיבות אך לא להשקיע יותר מידי. המחשבים הולכים להריץ WINDOWS 7 רצוי 4 גיגה זיכרון. בניתי את שני המפרטים, השמח להמלצות+הסברים וכו' Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪519 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1943 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257…
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בשדרוג לנובו W510 עם מעבד 720QM I7 במחשב יש 4 slots של זכרון, 2 מתוכם פנויים ובשניים האחרים מותקן: 2x2GB PC3-8500F (533MHz) Hyundai HMT325S6BFR8C-G7 דיסק: HITACHI 320GB SATA אני רוצה להוסיף SSD ככונן ראשי, להעביר את הדיסק הקיים ל caddy במקום ה DVD, ולהוסיף זיכרון. 1. אם המחשב שלי תומך ב SATA II, האם כל caddy יאפשר שימוש ב SATA II בלי להפחית מהירות ? ראיתי באיביי caddies ל W510 בטווח מחירים גדול. האם יש יצרן ספציפי מומלץ ? 2. האם ישנם SSD וזכרונות עם אחריות בינ"ל שניתן לקנות בחול ולקבל אחריות בארץ ? 3. בקניית זיכרון האם אפשר וכדאי להוסיף סטיק אחד של 8GB במקום 2 סטיקים של 4GB כדי לאפשר שדרוג נוסף בעתיד ? תודה רבה, עדי
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 שקל עם חריגה של עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות(לימודי הנדסת תוכנה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, Windows 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…
-
- 23 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש לרכוש מחשב בארה"ב בשבועים הקרובים, כרגע אני מתלבט בין מק-אייר ללנובו THINKPAD X1 CARBON אני משתמש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטר ואחרות בעבודה כמעצב ומפתח אתרי אינטרנט לכן אני מחפש מחשב שיוכל להריץ תוכנות זוללות משאבים בלי קושי.. כרגע אני משתמש במחשב דל LATITUDE E6400 ואני זקוק לשדרוג. ההתלבטות בין המחשבים נובעת מהמעבד של מק (HASWELL) לעומת מעבד דור 3 אצל לנובו ומהעובדה שאי אפשר לשדרג את ה"אייר" אחרי הקנייה. מה אתם הייתם עושים? האם הלנובו יכול לעשות את עבודה או שעדיף לי ללכת על המק? נייד לנובו קרבון עם מעבד HASWELL להבנתי ייצא רק בינואר הנה לינק לדגמים: מק-אייר- http://store.apple.com/us/buy-mac/macbook-air?product=MD760LL/A&step=config לנ…
-
- 22 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני מבקש הצעה למפרט עד 5,000 אם אפשר לפרט למה AMD או אינטל עדיפים. ההצעה ללא מסך, ורמקולים, וכרטיס סאונד OB מספיק בהחלט. כרטיס מסך פשוט שתומך ב video-out, המחשב לא יריץ משחקים כבדים משהו ברמה של X300 יספיק כנראה. המחשב מיועד לעריכת מוזיקה עם כרטיס MIDI. אין צורך ב OC יהיה נחמד להכניס 2 דיסקים ב RAID אם אתם חושבים שיש צורך ויהיה שיפור בבצועים. אם תכוונו אותי איזה דברים חשובים אוכל לתת פרטים נוספים
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין במחשב חזק -אני משתמש בהרבה תוכנות בוזמנית - תוכנות של מערכות מיידע- כמות אדירה של database וגם מדיי פעם עורך להנאתי. וגם רואה במחשב סרטים הוא צריך לשמש גם מין מחשב קולנוע בייתי שיהיה אפשר לחברו לטלוויזיה.. אני לא מעוניין בכרטיס טלוויזיה. המחשב צריך להיות שקט. ביצועיסט. חזק! שיהיה צורב DVD. יציאות: fireWire. כמה שיותר Usb. זה יהיה נחמד אם יהיה יציאה לחיבור לטלוויזיה. לגבי זכרון אני מאמין ש2 גיגה זה דיי הכרחי. לא כולל מערכת הפעלה והרכבת המחשב. -עד 4500. תוסיפו גם כמה אמורה להיות עלות הרכבת המחשב. מה הצעתכם?[br]פורסם בתאריך: 10.10.2007 בשעה 21:06:05 בנוסף המחשב הנ"ל ללא ציוד היקפי ומסך.ושיהיה אופציות עתידיות לשדרוג בעתיד. וכמובן תודה …
-
- 10 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני אתחיל ללמוד באוניברסיטה בשנה"ל הקרובה ולכן אני רוצה לרכוש מחשב נייד. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח מקסימום! הדרישות שלי מהמחשב הן: *חיי סוללה ממוצעים *כרטיס גרפי לא משולב שיריץ משחקים באופן סביר (אני מדבר על כרטיסים כמו Radeon 2400/3450)... הערה! נא לא לתת מפרטים עם כרטיסי מסך Geforce 8400 / 7300 בגלל שאני מפחד מבעיית חימום היתר (אני לא ממש מבין בה). *משקל שיאפשר נשיאה (עד 3 קילו) *מעבד נורמלי (לא חלש) של Intel *שתי ג'יגה RAM בסלוט (מקום) אחד אני מודע לעובדה שהדרישות יחסית גבוהות... אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לתת לי הצעות קרובות ככל האפשר לדרישות הללו. דברים שאני מוכן להתגמש בהם: *אני אחיה גם עם כרטיס גרפי משולב אבל אחד טוב יחסית... כמו Intel 4500MHD אבל …
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-