ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
DELL Inspiron 6400 Intel Core Duo 1.66GHz/533MHz/2MB Cache Genuine Windows® XP Home SP2 Hebrew 15.4 inch Wide Screen XGA Display 1GB Dual Channel DDR2 533MHz, 2 Dimm 80GB 5400rpm SATA Hard Drive 8x CD/DVD burner DVD+/-RW Intel Wireless 1490 802.11a/g 54Mbps) Integrated 10/100 Network Card and Modem יש לי אפשרות להשיג את המחשב הנ"ל ב-4200 ש"ח, האם כדאי? אני לא הולך לקחת את המחשב הנייד לשום מקום, רק שימוש ביתי רגיל שיתפוס פחות מקום - עדיין כדאי? יש לי דיסק קשיח בנפח של 80GB בחיבור SATA, האם אוכל לחברו למחשב הנייד הנ"ל? שאלה חשובה נוספת - איך DELL מבחינת אמינות?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקי מחשב כמו קול אוף דיוטי 4 או NFS וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: סדרת קוד בעיקר וNFS * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש מסך כבר והגדול שלו הוא 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רשמתי כבר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. הא…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי היום מחשב ואני רוצה את הדעה שלכם עליו מה כדי לשנות או להוסיף אבל אני לא רוצה שהמחיר יעלה מעל 5300 ש"ח פשוט תגידו לי איך המחשב האם הוא טוב לוח אם: P5Q PRO ASUS P45 775/DDR2 PCI-E X2 מעבד: INTEL CORE 2 DUO E8400 BOX זיכרון: 2024X2 MB 800 DDR2 KINGSTON כרטיס מסך: GEFORCE 9600GT 1GB כן כן אני יודע שאני יכול לקחת את ה ראדאון 4870 אבל למי שהזמנתי את המחשב לא רוצה להוסיף עוד 300 שקל.... מארז MIDI ATX FRONT USB 500 WT EZECOOL דיוידי LG X20 מסך: LG 1953TR LG 19 עכשיו אני הזמנתי את המחשב הזה לחבר שלי והוא לא נותן יותר מ 5300 שקל אבל נתנו לי אפשרות שאם אני משנה את המעבד מ INTEL ל AMD אז הוא יוכל להביא לי באותו מכיר ( 5300) גם את ראדאון 4870 אבל רק אם הוא משנה את המעבד ל AMD…
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול: יש לי מחשב נייד - Dell Latitude D531 ביומיים האחרונים שמתי לב שהוא נורא חם (יותר מבדרך כלל).. הורדתי תוכנה לניטור הטמפרטורה והיא הראתה את הנתונים הבאים: יש שני ליבות: ליבה 1 : Low:42, High: 73 ליבה 2: low: 49, High: 75 האם הערכים הללו תקינים? איך אפשר לסייע בקירור? האם יכול להיות שלמטען / ספק החשמלי יש השפעה על הטמפרטורה? (אני חושד שיש מצב שהוא אולי נדפק קצת, הוא הקפיץ את החשמל לפני יומיים). תודה..
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
מחשב I7-6700 16GB RAM איזה כרטיס מסך לקחת לעריכה גרפית ? PNY Quadro K620 או GTX1050 Ti GAMING X 4G
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי לעצמי מערכת שאני רוצה עכשיו השאלה היא מאיפה אני יכול לקבל את ההצעת מחיר הכי טובה? בכל אופן הנה המערכת כפי שהרכבתי אותה באתר SKYPC ( אני מקווה שיש מקום יותר זול) מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤792 כמות:1 לוח אם ASUS P5QL-E ¤551 כמות:1 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤277 כמות:1 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-15 Platinum ¤373 כמות:1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB DDR3 PCIe ¤845 כמות:1 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤128 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ¤352 כמות:1 ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 500W ¤270 כמות:1 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 כמות:1…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
Gigabyte 965P-S3 Rev 1.0 2 סטיקים של 1 גיגה 667Mhz. שני כוננים SATA 2 160GB האלה החלקים שכבר ברשותי ונקנו לפני מספר חודשים בטיול של אבא לסין. החלקים שאני מתכוון לקנות כרגע הם: מעבד Q6600 במחיר 1541 כרטיס מסך 8800GTS 640MB במחיר 2036 מארז Enermax Chakra ECA3052 במחיר 391 ספק Enermax Noisetaker 420W במחיר 374 ועוד חלק חשוב זה מסך Dell 2407WFP השאלה שלי היא דבר ראשון האם יש חלקים שאתם חושבים שצריך לשדרג במפרט הזה באופן מהותי מדובר במחשב למשחקים בעיקר וכמובן אינטרנט סרטים HD וכל השאר. ודבר שני האם כל השילוב הזה של ספק כרטיס מסך מעבד ומסך. יעבדו כמו שצריך. ואיפה לדעתכם צפוי להיות צוואר הבקבוק של המערכת. דבר שלישי לגבי המחירים אם למישהו יש השגות בנושא. מוזמן להעיר. לצורך הגי…
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מחפש סוללה חליפית לנייד הנ"ל, מצאתי חנויות המוכרות סוללות חליפיות ל Sony Vaio, אבל לא לדגם הספציפי שלי. 1. היכן ניתן למצוא ולרכוש סוללה חליפית לדגם הנ"ל? 2. במידה ואין בארץ, האם ניתן להזמין מחו"ל ללא בעיה כלשהי עם נושא ההתאמה לחשמל? (זו הרי הסוללה, לא המטען) 3. האם יש באמת סוללה מקורית? מה בערך עלותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש נייד לסטודנט לאדריכלות נוף . להלן טופס הבקשות: * מטרות המחשב? AutoCad , AutoDesk , Photoshop * גודל המסך?להמלצתכם * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ממוצע * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח[/? SSD אם זה אפשרי , או להמלצתכם . * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תקציב? טווח מחירים - 2500-3500 ש"ח תודה !
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
הנה המחשב שבחרתי: זכרון: אני רוצה 2G, אבל אני לא יודע איזה לקנות. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe ₪626 מארז ללא ספק HEC 6A19 ₪212 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 ₪133 סה"כ מחיר לכל המוצרים:4126₪ מה אתם אומרים? אפשר תגובות בבקשה? אני מתלבט לגבי הכרטיס מסך, אבל ה8800 ייקר לי בהרבה את המחשב, ואין לי את הקתציב לקנות אותו. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
ללא OC בעיקר למשחקים..הרכבתי 2 מפרטים...תנו הצעות לשיפור או מפרט אחר.. עוד דבר..המחשב צריך להחזיק 6 הארדיסקים...לא צריך צורב...וצריך כונן 250ג'יגה כמו במפרטים למטה.. תודה מראש. הצעה ראשונה: -------------------- מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1527 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS4 ¤938 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39214 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB ¤360 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500KS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤579 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1689 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 מארז ללא ספק NZXT …
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
. מה התקציב? 3500 מזומן אפשר חריגה ב300-200 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רק קירור 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא ממש 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא יודע עדיין 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. מקס
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי בקניית מחשב נייח לבית של ההורים שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבור ההורים שלי. צריך להתאים לגלישה באינטרנט ולראיית סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים... על איזה לוח-אם אתם ממליצים בשביל מעבד Pentium 4 3.0 Ghz S-775 1M Cache חשוב לי שהלוח יהיה בעל חיבורי AGP ו-SATA (עדיף שיהיה לוח שמופיע ב- KSP) מה אתם אומרים? תודה מראש... עריכה: מה לגבי לוח P5P800 של ASUS ? מישהו מכיר אותו? הוא שווה משהו?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש כזה המחיר אטרקטיבי, איכשהוא ממש לא נראה לי שהמחשב מיועד לכך (חוסר אוורור). דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
נהרס לי ההרדריב אני מתלבט בין ביצועים ובין חיסכון בחשמל (עם עדיפות לביצועים) שימושים: אופיס, Visual Studio, אינטרנט ומשחקים שהשיעור מתחיל להית משעמם.. המחשב בן שנתים ומשו GATEWAY עם מעבד TO DOU T6400 ו4GB זיכרון הדיסק קשיח שהיה בו הוא WD 500GB 5400RPM http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7683 אני חושב להחליף לאחד מהיר יותר (7200)אבל עד כמה זה ישפיע על הזמן סוללה שלי?? בנוסף על איזה חברת קשיחים אתה ממליץ לי ?? WD OR SEAGATE???? תודה מראש, אוראל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בוורד וכד' וגם בתכנות כמו: שפת HTML,JAVA וכד', משחקים ועריכה (לא כבדה) (לא חייב), הורדה\צפייה סרטים כבדים באופן גורף מהאינטרנט.(הכי חשוב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).eclips for java , html, תוכנות Office וכד' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין באילו משחקים תשחק: gta,fifa (כאמור לא חייב מחשב שמיועד לגיימינג) -מהי הרזולוציה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה אולפנית של אודיו ובעתיד התעסקות בסיסית עם עריכת וידאו ועריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ׳ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, ובאתי לקבל את העזרה שלכם,כיוון שאני כבר לא מבין בחומרה. לנושא, המחשב ישמש בעיקר לעבודה עם גרפיקה (פוטושופ, וכו' ) ומשחקים כמובן, COD5 .WOW וכו' וכו' וכו' . תקציב שלי הוא באיזור ה3000 (עדיף שיסגר ב 2500 - 2800 ) בלי מסך! כבר עשיתי איזה בדיקה קטנה באתר אחר, וכבר סימנתי לוח אם וכרטיס מסך. *Asus P5Q Turbo לוח אם * GeForce GTX 275 896MB BFGRGTX275896OCE - והאמת שחשבתי לקחת את ה 260 כיוון שהוא זול ב400 (באייבורי לפחות ) אין לי ידע בכול דבר אחר לפחות, אז אשמח לאיזה פירוט קטן בזמן שאתם מציעים. שאלה נוספת , איפה עדיף לקנות, אייבורי או פנדה או לא זה ולא זה. תודה רבה רבה לעוזרים! נ.ב - עריכה שלי אחרי שעברתי בפורומים. לא צריך ציוד נלווה רק קופסה חשוב שהוא…
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני בתהליך של רכישת מחשב נייד.. * מטרות המחשב? גלישה, הורדות, סרטים, תוכנות מוזיקה, חיבור לאמצעי הקלטה * גודל המסך? 15 אינץ', אולי 17 * משקל רצוי? כמובן כמה שפחות יותר טוב, אבל לא במחיר של ביצועים נמוכים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ארוך באופן קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 1TB, כמויות ענק של מוזיקה וסרטים * כונן CD/DVD? צורב? כדאי * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי, אבל אם יהיה נייד איכותי שבתקציב ואני אצטרך לדאוג לתוכנה א…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל עדיף לא להגיע לחריגה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ghost recon Wildlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "15.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם אני עובד בתחום העיצוב הגרפי כבר כמה שנים. כיום יש לי מחשב חזק בבית, אך הגיע הזמן להשתדרג אני עובד באופן קבוע עם תוכנת 3d Max , ועוד תוכנות עריכה ורנדור תמונות. אני מתכנן לבנות מחשב ב KSP , ( פרטים בקובץ המצורף - וגם בתמונה למטה ) - מה אומרים? האם לשדרג משהו? לשנות? חשוב לי שהרנדור של הסצנות, והעבודה עם התוכנות הכבדות יהיו מהירים אשמח לקבל כל עצה ולו הכי קטנה תודה רבה! ₪6,004 1 ₪6,004 42409 מעבד אינטל Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 39399 מאוורר ל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בסוף היתחרטתי-גם אישתי לא מעונינת ב-AMD -רק אינטל מיועד: *מישחקים כבדים לילד בן 9 . *עריכת ווידאו בסיסית-מה צריך? *הקלטת תוכניות TV מהמחשב-מה צריך ? המון תודה לכל העוזרים והמומחים.
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום חברים יש הבדל בין שלושה דגמים אלה? 1005HA 1008HA 1101HA ומשהו יודע מתי מגיעים שני הדגמים האחרונים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם, אני אלה, עושה אפטר על עגלה שסוחבת כבר 7 שנים ועלתה פחות מ2500 ש"ח בסוף 2010 . (המפרט של העגלה יצורף בסוף ההודעה), צריכה מחשב חדש לכמה פרויקטים שנכנסו ואשמח להכוונה, הבנתי שאינטל מוציאים ממש עכשיו דור חדש הבעסה שצריכה את המחשב תוך חודש , גג אחרי החגים. . מה התקציב המקסימאלי?6000 ש"ח כולל מעמ =) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית אנימציה וידאו ודו מימד (ותלת של אפטר..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe afte…
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-