ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
אני אתחיל מזה שחשבתי לקנות מחשב חדש בעוד כמה שבועות אך ראיתי את המבצע על GTX570 של Gigabyte וחשבתי שאולי שווה ללכת על זה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? איך שיצא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כמו כן המחשב גם ישמש לקריאה ולימודים אך לא צריך להתפשר לכיוון הזה מכיוון שיקנה נייד במידת הצורך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו (Crysis 2 וכו') -מהי הרזולוצי…
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה המפרט שדרשתי מכמה חברות, ההצעה האחרונה היא 1630 ש"ח, האחריות היא מלאה ואמיתית (בלי רכיבים מחודשים וכ'ו). Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מעבד Zalman SZ CC92HS CPU Coolerמאוורר GIGABYTE H67M-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMIלוח אם DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston זכרון פנימי Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKXדיסק קשיח Intel HD Graphics 2000 כרטיס מסך On Board 7.1 Channel Audioכרטיס קול LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem)צורב DVD On Board 10/100/1000כרטיס רשת Warrior-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU) מארז Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin)ספק …
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. תקציב: 5500 ₪, ניתן לחרוג ב- 500 ש"ח אך לא רצוי. 2. שימושים צפויים: משרדי ללא משחקים 3. תוכנות: אופיס, אינטרנט, וסרטים 4. השימוש הכבד של המחשב: עריכה קלה של סרטי וידיאו 5. מסך: יקנה בנפרד U2410 6. ציוד היקפי: ללא 7. רכיבים לא נחוצים: צורב 8. שקט: 8 9. המהרה: ללא 10. מערכת הפעלה: צריך WIN7 11. עדיפות לחנות: חנות אמינה 12 בקשות מיוחדות: כונן SSD, חיבור USB3 קדמי, כרטיס TV HD (ידידותי ללכידת וידאו), אל פסק חסכוני באנרגיה ושקט 13 שדרוג עתידי: מעבד, זיכרון חשבתי על: Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪474 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2746 OCZ SSD Vertex 3 120GB 550/500 IOPS 60000 - זמין במלאי ת"א כ"ס, יחידות 1 ₪1471 http:/…
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי , אני צריך גם עזרה בבחירת נייד..אני מתחיל ללמוד באוקטובר (מערכות מידע) אני רוצה להביא נייד 14-15 אינץ'.. לא צריך אותו למשחקים כבדים... גלישה באינטרנט וסרטים פה ושם.. אני אקנה אותו מארה"ב מ BESTBUY .בגדול מה שחשוב לי שהסוללה שלו תחזיק מעמד ושהאחריות שלו תתפוס בארץ. מבחינת תקציב עד 600-700+-$. לא מבין כ"כ במפרטים שלהם ככה שלא יודע מה לבחור.. זה העמוד של הלפטופים בבסטביי: http://www.bestbuy.com/site/Computers-PCs/Laptop-Computers/abcat0502000.c?id=abcat0502000 על איזה דגם אתם ממליצים? תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מניינים? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, קצת וירטואליזציה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים בהגדרות הכי גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום רב, אבקש לקבל הצעות למפרט למחשב עבור ילד בן 9 , השימושים: משחקים ( לא כבדים ) משחקי רשת דוגמאת maple story 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים משחקי רשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג בינוני אני מניח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחרונה המחשב הישן שלי הלך לעולמו, אז יש לי צורך במחשב חדש... התקציב הוא עד 2500 שקל עם חריגה קטנה של 200 שקלים אם שווה. הדרישות הן ככה... א. מחשב ספציפית לגיימינג וקצת אופיס בין השאר. ב. כונן קשיח בגודל טרה בייט. מעבר חזק שגם ישמש אותי לעתיד (כדאי להשקיע ב5 ליבות? אני לא מתכנן לשדרג בעתיד הקרוב אלא להשקיע פה... בנוסף שמעתי שהI5 חזק). ג. לוח אם גם די חזק, כולל אופציות שאולי יהיו בעתיד. ד. כרטיס גרפי- יש לי את ה4770HD של ATI, לפי דעתי כרגע מספיק (מהמחשב הישן). מה דעתכם? אני לא הולך לשדרג בשנה הקרובה. ה. מערכת אוורור חלופית! סבלתי ממש מהרעש של המחשב במאמץ ואני רוצה שיהיה לי מחשב שקט גם במאמץ... לא מדבר על קירור נוזלי או מערכת מים ושטויות כאלה אלא על מאו…
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שיתאים לדרישות הבאות: שימוש: בגדול שימוש משרדי (כלומר אופיס ובעיקר אינטרנט). אני סטודנט עם מחשב חזק בבית, ולכן השימוש הוא בעיקר למטרות לימודים בכיתה או מחוץ לבית. בנוסף יש עדיפות (ואפשרות להוסיף קצת כסף) על מנת שיהיה אפשר לראות בו סרטים ברמה סבירה עד טובה. סוללה: סביב ה3-4 שעות נראה לי מספיק. לא רואה טעם להוסיף עוד כסף על סוללה יותר ארוכה. מסך: 13.3 או 14.1. תקציב: סביב ה-2,000. תיתכן גמישות של כמה מאות שקלים במקרה של מחשבים יוצאי דופן. מידע נוסף: בשנה הראשונה הסתובבתי עם מחשב של Acer מגרסת 5715z, שלא ענה על הדרישות, היה איטי להחריד, סוללה קצרה ונטייה להיתקע. באופן כללי: מחשב קטן ברמה סולידית עד טובה, במחיר נמוך ככל הניתן. אמנם לא צפוי בו יו…
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אחרי שנשרף לי הכרטיס מסך הקודם החלטתי שGT430 לא מספיק לי,ועל הדרך אני יחליף את הלוח עם והזכרונות שלי ששווים לתחת,אני סומך עליכם שתתנו לי את החלקים הטובים ביותר במחיר הנח ביותר התקציב הוא בין 1000 ל1500 עם דגש לכמה שפחות רק אם זה ממש קריטי אני לא יודע מה הספק אני רק יודע שהוא 550W CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-DS3L (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 3456 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce GT 430 (1024 MB)
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם, בדרך אלי שני ניידים: האחד - Dell Latitude E641 בעל מעבד i5-540M וכרטיס מסך Nvidia 3100M, דיסק קשיח 7200, גודל מסך 14.1 אינטש השני - Lenovo Thinkpad X220 בעל מעבד i5-2520M וכרטיס מסך מובנה של אינטל, דיסק קשיח 5400, גודל מסך 12.5 אינטש אני מעוניין להשאיר אחד אצלי ואת השני למכור קיימת אפשרות לבצע הכלאה ביניהם? כלומר, להעביר כרטיס מסך/מעבד מהאחד לשני? הארד דיסק וזיכרון אני יודע שאין בעיה, אפילו עשיתי את זה פעם פירקתי והרכבתי לא מעט מחשבים נייחים. אבל עם ניידים יש לי פחות ניסיון, ככה שאין לי כ"כ הבנה בחלקים הפנימיים, אבל אני מניח שזה לא יותר מדי מסובך. השאלה שלי היא יותר תאורטית, עם החלק המעשי אני מאמין (מקווה) שאני אסתדר מה אמור להגביל אותי במעבר החלקים מאחד לשני…
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
טוב אז אני מתכן לקנות מחשב בגלל שאני טס לעבוד בחול למשך שנה ואני רוצה משחב נייד שגם אפשרי לשחק עליו קצת משחקים אבל לא יהרוג מבחינת מחיר והציעו לי את DELL Inspiron n5110 אפשר לראות פירוט מלא שלו פה http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-... מה אתם אומרים זה מחשב שיעשה את העבודה טובה ? מן הסתם אני לא מתכנן לשחק משחקים על HIGH אלה על LOW\MED ופשוט שירוצו כמו חלק וכמו שצריך אשמח לשמוע דעות ו\או הצעות למחשבים אחרים תודה . עדכון קטן מצאתי עוד מחשב שנראה טוב ACER 7750 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9841
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. METRO2033 ,CRYSIS 1 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת /עכבר/רמקולים…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
virtualization support שלום לכולם אני צריך עזרה קטנה בעניין תמיכת לוחות אם בוירטוראליזציה השאלה היא, איך ניתן לבדוק לפני הקנייה אפשרות תמיכה בוירטואליזציה חברות מומלצות של לוחות GIGABYTE\ASUS תודה לעוזרים ☺ יובל
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, כנראה שנהרס לי הנייד אז אני חייב לקנות אחד חדש. * מטרות המחשב? בגדול אני סטודנט אז אני צריך כמובן אינטרנט, יכולת מולטי טאסקינג (אני מריך לפתוח מספר תוכנות כמו אקספלורר, וורד, אקסל PDF וכד' בו זמנית), סרטים, מוזיקה, יהיה נחמד אם גם אוכל לשחק משחקים אני מבין שזה כמעט בלתי אפשרי בתקציב כזה... אני לא יודע מה נחשב משחקים כבדים או קלים אבל סוג המשחקים שאני אוהב הם לרוב משחקי ספורט (כדורגל פיפא\פרו אבולושין, כדורסל וכד') * גודל המסך? עדיף 15.6 בגלל שאני קורא הרבה מאמרים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפעמים נמצא בנסיעות אז עדיף שיחזיק מעמד לפחות שעתיים-שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יהיה נחמד אם תהיה יציאת HDMI וכמו…
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד,לא כל כך משנה לי האם זה מהארץ או לא(רק מבחינת אחריות כמובן) תקציבי הינו עד 3500$ דולר או 12000 ש"ח. * מטרות המחשב? משחקים (כבדים וקלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? רצוי יותר מ"15. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן, לפחות 5 שעות של צפיית סרטים ו3-5 שעות של משחקים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא,יציאות USD2/3 לא צריך יותר מזה (כניסה לכרטיסי זיכרון יכולה להועיל אך לא משנה כל כך). * גודל מינימלי של כונן קשיח - רצוי 1TB אבל יכול להתפשר על פחות. * צורב DVD - מעדיף שיהיה לו כונן blu-ray . * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אם המחשב מחו"ל אז כן.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, עבר הרבה זמן מאז שנגעתי בנושא המחשבים הנייחים והחלטתי שהמחשב דואל-קור שקניתי לפני 5 שנים (בעזרת הפורום הזה) סיים את תפקידו ויזכר לנצח. עכשיו, כשגדלתי, גדל לי גם התקציב והשתנו במקצת השימושים: אני רוצה לבנות מחשב חזק לגיימינג אבל גם לכל פעולה מתמטית וגראפית שתדרש כולל המרות פורמטים כבדים ועיצוב תלת מימד, אני סטודנט שנכנס לשנה שניה בהנדסת מכונות ובכללי אני רוצה שזה ישאר המחשב שלי לטווח ארוך. חשבתי בכיוון של המפרט הבא (בערך 6500 ש"ח): Processor: Core i7 2600K + Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler Motherboard: ASUS P8Z68 Deluxe Memory: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 GPU: GIGABYTE GTX580 1536MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, . מה התקציב המקסימאלי? 3500 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש כוונה לרכוש מסך בקרוב(אולי יחד עם המחשב, FHD) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מה קורה חברים? מחפש נייד באתר הנ"ל: http://www.nayadnayad.co.il אם יש בKSP גם טוב, שתי החנויות קרובות לביתי. תקציב: 2500 ש'ח. שימושים: ביתיים ומשרדיים, הרצת סרטי DVD באיכות גבוהה, לא לגיימינג. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
מדובר במחשב DELL VOSTRO 1014 ה WIFI הפסיק לעבוד ולא נמצא בחיבורי רשת ובמנהל ההתקנים, מה יכולה להיות הבעיה? (חוץ מ-BIOS) תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 19.5k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין HP DV6030 לבין THOSHIBA SATELITE PRO R850 הHP הוא I7 והTOSHIBA הוא I5. וגם הHP זול באיזה 500 פחות. לטושיבה יש יתרונות של טושיבה (אמינות ואחריות יותר טובה, אמנם אפשר לחלוק עליי בזה) אבל האם זה שווה עוד 500 שקל וגם מעבד שנחשב פחות טוב (למרות שהוא יותר חסכוני בחשמל)?.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית ועיצוב קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים מבוססי דפדפן, ומשחקי ילדים קלים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק אופיס מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטארקרפט 2, דיאבלו 3 (שטרם יצא) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא ACER AL1717 הוא בגודל 17 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיפעיל בצ…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, Witcher2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות ומשחקים קלים * גודל המסך? 15.6- 13 * משקל רצוי? 2.5 קילו מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעוניין ביציאת HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250gb - 500gb * צורב DVD? כן * האם נדשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד לסטונדט , שיוכל להריץ משחקים קלים לראות סרטים ולעבודה עדיף עם אחריות לכמה שנים. תקציב: עד 3100 שקל אם אפשר פחות אז עדיף. תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות ומשחקים קלים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? שימוש ביתי בעיקר אז אין ממש חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעוניין ביציאת hdmi * בלוטות? כן * גודל מינימלי שלכונן קשיח? 250gb * צורבDVD? כן * האם נדשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד לשימוש ביתי לצורכי בית ספר וקצת משחקים. תקציב: באיזור ה3000. אם אפשר פחות אז עדיף. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-