עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oneofakind,

מלבד הצרכים הרגילים של גלישה וסרטים אני גם מעוניין במחשב שיוכל להפעיל סטראקראפט (משחק מחשב) בגרפיקה בסיסית (לא הכי גבוהה), כמו כן משחק 15.6 אינץ'. התקציב שלי הוא עד 3000 גג.

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  2. אני נוסע בקרוב ואני מחפש מחשב נייד קטן בשביל אבי ללימודים. דרך האתר של הדיוטי פרי ראיתי במסגרת התקציב את חמשת המיני ניידים האלה, לצערי לא נכנס בתקציב אף נייד 13". מחשב מיני נייד Toshiba NB520-106 מחשב מיני נייד HP Mini 110-3601EJ מחשב מיני נייד Packard Bell DOTSE2003IL מחשב מיני נייד Asus eee1015PEM מחשב מיני נייד ASUS eee 1001PXD מה מומלץ בניהם? חשוב שיהיה מספיק חזק כדי שלא יתקע ויריץ טוב קבצי PDF בכמויות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מחפש מחשב חדש, בעיקרון משתמשים בו רק לגלישה באינטרנט (משחקים) וword, יוצא הדופן היחיד הוא המשחק LOTRO http://en.wikipedia.org/wiki/LOTRO דרישות המערכת שלו הן CPU: 2.8 GHz or Athlon equivalent RAM: 1 GB Video Card: 128 MB, DirectX 10 or 11 HDD: 10 GB DVD: 2x Internet connection האם מישהוא יכול להמליץ לי על מפרט של מחשב זול(1700+-) שעומד בדרישות?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  4. Started by david6655,

מעבד Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוחות אם Z68X-UD3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E זכרונות 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 כרטיס מסך GTX560 Ti 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסק קשיח Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX צורבי DVD SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מאווררים Arctic Freezer 13 מארז Elite 370 Black No PSU ספקי כוח 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET Oem

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  5. Started by dpv1,

הצרכים שלי בעיקרון הם לימודים ומשחקים הראשון: dell inspiron n5110 i5 +nividia http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-n2410m.htm מחיר:3400 ש"ח השני: hp pavilon 6020ej http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12400 מחיר :4100 כמו שאתם רואים הפער במחיר די גדול האם זה מצדיק להוסיף 700 ש"ח בשביל מחשב חזק כמו הhp ועוד שאלה מה עדיף לקנות עכשיו או לחכות כי שמעתי שבקרוב יוצא win8 וכרטיסי מסך חדשים של amd תודה לעוזרים בבקשה לנמק!!!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עם אפשר :< ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?OC מאסיבי וגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כול המשחקים בשנים הקרובות... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 50 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. חבר ביקש ממני לעזור לו בהפעלה ראשונית של נטבוק ASUS (1215N) כי היו עליו המון פיצ'רים ותוכנות והוא לא כל כך שוחה בחומר. כבר שבוע אני מנסה להשיג שרות לקוחות בחברת רונלייט שמייבאת ונותנת את האחריות לצעצוע הזה: אז ב-4 הימים הראשונים ענה תקליט שאין מענה טלפוני... אחרי זה התחלף התקליט שהמרכזיה מקולקלת ויש להגיע אליהם לראשל"צ. במקביל שלחנו המון מיילים של "צור קשר"... נאדה, אין קול ואין עונה.. קראתי פה המון ת'רדים שמדברים שהשרות שלהם על הפנים (מנסיוני, פראייר מי שקונה מהם) ונוראי, השאלה האם בכלל קיים שרות? מישהו קיבל מהם שרות פעם? כאילו לא שרות לתקלות (לזה יש להם הסכם עם מעבדת סרב-פרו) אלא שרות לקוחות מה שנקרא After Sale? לכל יבואן בארץ, חוץ מהקיקיוניים, יש דבר כזה או…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. כשאני מדליק את המחשב נייד הוא עולה, וגם מערכת ההפעלה עולה (כן, בטוח ב100%), אבל המסך לא מראה תמונה, רק צבע שחור שונה מזה כשהוא כבוי. ניסיתי לחבר את המחשב למסך אחר אבל גם במסך האחר (שהוא תקין ב100%) לא רואים כלום. יש רעיונות למישהו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני רוצה לקנות מחשב מסוג ASUS 1215P באתר של BUG מצויין שיש שם כרטיס מסך Next Generation NVIDIA ION לעומת זאת באתרים אחרים רשום שאין לו כרטיס מסך כזה, מישהו יודע אם הוא כן מכיל את הכרטיס הזה? זה פשוט מה שחשוב לי במחשב או אם יש למישהו דגם אחר שיוכל לעזור לי...

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  10. Started by moshesuo,

שלום אני כבר סגור על המחשב הזה http://www.fre.co.il/getProduct.php?pid=1868 והשאלה שלי אם כדאי להוסיף 250 שקל כדי להגדיל את הזיכרון ל4 ג'יגה? או שזה לא משנה לי , אני צריך את המחשב בעיקר לאינטרנט סרטים סדרות והורדות....

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  11. יש לי חבר מהמילואים שמתעסק כבר שנים ביבוא מקבילי (פרללי) של מחשבים ניידים מארה"ב. לאחרונה הוא פנה אלי והציע לי למכור מחשבים בשבילו. המחירים שהוא הציע לי נמוכים בסכומים משמעותיים מהמחירים הנמוכים בזאפ. מדובר על מחשבים עם אחריות מלאה ומקלדות בעברית. העסק מנוהל כחוק, חשבוניות מע"מ וכו'. האם יש בעיתיות כלשהיא בקניית (ומכירת) מחשבים כאלו? אם הייתי קונה פוטנציאלי ממה עלי לחשוש?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, ביקשתי הצעת מחיר למחשב HTCP. במקום לוח האם אשר מופיע במפרטים המומלצים אצלכם (לוח אם של אינטל), המליצו על לוח האם הנ"ל. לא מצאתי ביקורות עליו ברשת. לוח האם צריך להתאים ל- ANTEC FUSION REMOTE. המעבד יהיה של אינטל. אשמח לקבל את דעתכם. תודה, אייל

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by nirkatan2,

שלום לכולם, אני מחפש לשדרג את המחשב למטרת גיימינג בעיקר. התקציב נע בסביבות ה 500-700 ש"ח... חשבתי לשדרג כרטיס מסך וזיכרון מצורף המפרט הקיים: MS Windows XP Home 32-bit SP3 Intel Pentium E5200 @ 2.50GHz 40 °C Wolfdale 45nm Technology 2.00 GB Single-Channel DDR2 @ 400MHz (5-5-5-15) ASUSTeK Computer INC. P5KPL-CM (Socket 775) 34 °C TOSHIBA-TV (1440x900@59Hz) 1024MB ATI Radeon HD 4800 Series (ATI) 46 °C 313GB Seagate ST3320613AS (SATA) 39 °C PHILIPS DVDR1640P ATI Function Driver for High Definition Audio - ATI AA01

• 14 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by kozimus,

שלום. אני צריך עזרה עם השלמת מפרט. החלקים שאני צריך הם לוח אם זיכרונות וקירור למעבד. ברשותי מעבד 2600K ,כ.מ GTX460, ספק 520W SS,קשיחים וכו'. חשוב לי שיהיה לפחות 6 חיבורי SATA עם עדיפות ל8,שיהיה לפחות PCI אחד עם עדיפות ל 2,שיהיה לי אפשרויות לOC עתידי. לגבי הזיכרון רצוי 8GB. חשבתי על משהוא כזה: MSI P67S-C43 Intel P67 LGA1155 ATX, יחידות 1 ₪640 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=9306 G.Skill Ripjaws-X 2x4GB (8GB) DDR3 1333MHz CL9, יחידות 1 ₪430 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8899 Arctic Cooling Freezer 13 , יחידות 1 ₪160 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=9065 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1230 המפרט הורכב באתר:http://www.noacomp.co.il/ תו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by massinvallus,

ממה שאני מבין המפרט שלהם זהה מלבד הסוללה והמסך, האם הביצועים שלהם יהיו זהים? באופן מפתיע המחיר של ה3350 (מסך יותר קטן) הוא זול יותר ב300 שקל.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. התקציב הוא פחות פונקציה... מעבד לפחות I5 מסדרת sandy bridge לפחות 4 ג"ב זיכרון כרטיס מסך חיצוני (רצוי אנוידיה בגלל תאימות דרייברים בלינוקס) מסך 15.6 אבל רזלוצויה מלאה (1920X1080) היצרנית לא משנה לי כל כך רצוי שאיכות הבניה תהיה טובה וסדרת הדגם תהיה לפחות משנת 2010. דיסק קשיח של לפחות 500 ג"ב. כונן אופטי פחות רלוונטי ואם אפשר בלעדיו זה עדיף. אני מתכנן להריץ בעיקר לינוקס אז אם אפשר לוותר על התקנה מראש של חלונות. חשוב לי שתהיה לפחות יציאת USB3 אחת. ואם אפשר מעבר ליציאת HDMI גם חיבור VGA רגיל. תודה מראש על העזרה, אשמח אם תעבירו ביקורת גם על היבואנית (או ספקית אחריות אחרת) של המחשב.

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם תצליחו כל הכבוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודות,מוזיקה,סרטים,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty,world of warcraft,gta,fifa 2011,rome,worms -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא LG flatron 915ft pluse 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?ה…

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by The Father Simon,

יש לי שתי אפשרויות בנוגע למעבד ולוח אם, מה עדיף מבחינת ביצועים? שניהם בערך אותו מחיר: 1) מעבד - Core i3 550, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray ולוח אם - ASUS P7H55-M PRO s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, VGA, DVI, HDMI, PCI-E 2) מעבד - Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray ולוח אם - ASUS P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI במילים אחרות עניין ה-Chipset הוא בנוגע ליציאות שהוא תומך בהם וגם יש להתאים את ה-Socket שמוגדר ללוח למעבד? תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות את המחשב בחנות באג

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by guychbook,

מחשב טאצ' שולחני

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  21. ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש בצורה חלקה גם לצורכי בית וגם לצורכי לימודי הנדסה (אין צורך בשימוש בתוכנות עריכה גראפית כבדות). מטרות עיקריות: אינטרנט, אופיס, סרטים עם חיבור לטלויזיה ב-HD, עבודה ברשת אלחוטית עם עוד מספר מחשבים ביתיים, משחקים קלים, גודל מסך עד 15 אינץ' , לא כבד מדי -סחיבה יחסית קלה, זמן סוללה יחסית ארוך - עדיפות ללפחות 6 בשקט, בלוטות', כונן קשיח לפחות 300GB, צורב DVD, זיכרון לפחות 4GB, מצלמה ומיקרופון מובנים, מקלדת מוארת. חשוב שהמחשב לא יתחמם במהירות ויהפוך לתנור אחרי כמה שעות עבודה. אשמח להמלצות, תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. היי, אני מחפשת מחשב נייד עם מפרט המתאים לדרישות הבאות (אם קיים): גודל מסך - 13.3-14" מעבד - אם אפשר i3 ואפילו i5 במסגרת התקציב זה יהיה טוב.. 4GB Ram ההארד דיסק - 500GB רצוי מאוד שיהיה דק, קל ועם זמן סוללה כמה שיותר ארוך - אחרי הכל, אני הולכת להסתובב איתו הרבה לדעתכם יש צורך בכונן אופטי בימינו? כי אני חושבת שזה משהו שאני כניראה יכולה לוותר עליו... המטרות הן צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ועיבוד תמלילים - התוכנות הכי כבדות שאני כנראה אשתמש בהן יהיו פוטושופ/אילוסטרייטר.. כדאי שיהיה קורא כרטיסי זיכרון וגם חיבור hdmi. התקציב שלי הוא בסביבות ה-3.5 אלף (עם חריגה מקסימלית של 500, אבל עדיף שלא..). תודה!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by dolevc2,

מחקתי סורי אנשים.

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  24. שלום, גיסתי מחפשת מחשב לילדים (בני 9 ו-10). המחשב אמור לשמש ליום יום (אופיס, גלישה) וקצת למשחקים (לא משחקי FPS עם גרפיקה מטורפת). היא קיבלה הצעה למפרט הבא: מעבד: Intel E5800 DualCore מארוורר: DeepCool Alpha 6 (Back Plate) לוח אם: ECS Elitegroup G41T-M13 הרדיסק: 500GB/16MB SATA II זיכרון: 2GB DDR3 1333MHZ צורב: x22 Samsung כרטיס מסך: GEFORCE 220 מארז סטנדרטי + ספק מחיר: 1,500 ש"ח. התקנת תוכנות/דרייברים/אינטרנט/משחקים: 150 ש"ח. מה אתם אומרים? מה כדאי לשנות/לשפר (מבלי להעלות בצורה דרמטית את מחיר המחשב כמובן) תודה רבה מראש, יואב

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by bennyye1,

שלום, לאחרונה יש לי תקלה שבמהלך פעילות במחשב, פתאום הוא נתקע ונכנס למצב שינה. כשאני מפעיל אותו קופצת לי ההודעה המצ"ב מטה. בהתחלה חשבתי שזה קורה לי בגלל שאני צופה בסרטים כבדים, אך זה קורה לי גם אפילו תוך כדי גלישה פשוטה באינטרנט, או אפילו סתם תוך כדי כתיבת מסמך וורד. מה יכול לגרום לזה? איך אפשר לטפל בזה? יש לציין שהיה לי ווינדוס ויסטה, וגם לאחר פרמוט והתקנה של ווידוס 7 זה גם קורה לי.. המחשב מדגם HP Pavilion dv3, אצלי כשנה וחצי.. אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים