עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by IdoCn,

בוקר טוב לכולם, אני סטודנט להנדסת חשמל, מחפש מחשב נייד לצרכים של תכנות, תכנות בקרים ותוכנות כמו מטל''ב וכ'ו. חשוב לי שיידע לעמוד בעומס של כמה תככנות במקביל. חשוב לי תצוגה גרפית טובה אבל לא חייב ברמה הגבוהה ביותר. אם הדבר מוזיל עלויות בצורה משמעותית אני מוכן להתפשר על איכות גרפית פחות טובה. תקציב באזור ה3000-3500 ש''ח.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by hq4ever,

היי, החלטתי שאני צריך לשדרג את הזיכרון על הנייד בשביל להיות מסוגל להריץ מכונות וירטואליות, הדגם הזה של LG מגיע עם 1 גיגה מובנה אבל אין לי מושג של איזה חברה. אני צריך המלצה למקום שאפשר לעשות בו טרייד-אין: לתת להם שני כרטיסי זיכרון של 512 כל אחד, ולקנות שני כרטיסים (גיגה וגיגה, או אולי 2גיגה וגיגה) תודה על העזרה, מקסים. hq4ever@lucky:~$ lshw lucky description: Notebook product: T1-7GAME vendor: LG Electronics version: Not Applicable serial: 609KIQT010268 width: 32 bits capabilities: smbios-2.4 dmi-2.4 configuration: administrator_password=disabled boot=oem-specific chassis=notebook frontpanel_password=unknown keyboard_password=unknown power-on_password=di…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by a_nuke,

Processor: Intel Pentium 4 2.8Ghz 800Mhz 512K Box Mother Board: MSI 865PE Neo2-LS CDRW: Plextor 48x24x48 Retail Memory: Kingston 256MB 400MHz DDR PC3200 DIMM CL2.5 Hard Drive: Maxtor 40GB 7200RPM Floppy: TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Screen: MAG 786PF 17" Case: Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower Power Supply: Antec 350 Watt טוב? או להחליף משהו? ואם כן אז מה? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. השימוש במחשב הוא בעיקר למשחקים ותוכנות עריכת סרטים. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם- ? זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/כל חברה אחרת667mhz דיסק קשיח WD1600JS Western Digital SATA2 צורב NEC AD7170A DVD כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIeוLeadtek כרטיס קול ורשת שיהיו מובנים בלוח אם מארז- ? אם אפשר חוות על המפרט, שיפורים במסגרת המחיר והמלצות למארז זול עם ספק כוח אמין או בנפרד כל אחד (לא חשוב לי בכלל החיצוניות) ולוח אם שיתאים לרכיבים. אני מתכנן לבצע את הרכישה בשבועיים הקרובים. תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  5. בניתי בksp מפרט: לוח אם Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1920 ש"ח מעבד GigaByte 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 790 ש"ח זכרון 1GB Kingston HyperX DDR II 800MHz 1090 ש"ח כ.מסך eVga 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1020 ש"ח כונן קשיח WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 ש"ח בכולל 5230 ש"ח ולא כולל מארז או מסך (כרטיס קול, כרטיס רשת ואת הצורב אני לוקח כבר מהמחשב הנוכחי...) מה אתם אומרים? האם יש חלקים שאני יכול לשים במקום שיותר זולים ולא יפילו מהביצועים? אני רוצה את המחשב למטרות משחקים (משחקים חדשים, גרפיקה גבוהה, הרבה פרטים), לאפשרות משחק ברזולוציה גבוהה באיכות הכי גבוהה כמו כן משתמש במחשב לראות סרטים וכדומה, ואינטרנט...

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, אני מתחיל ללמוד השנה אדריכלות ואני מחפש מחשב המתאים לצרכים של הלימודים,בסביבות התקציב 4500-6000 גג ובו בזמן יכול להפעיל משחקים באיכות סבירה/גבוהה. ??? אני מחפש מחשב היכול להפעיל מספר תוכנות גראפיות (אוטוקאד, פוטושופ מצגות וכו') ביחד מבלי לחוות בירידה משמעותית ביכולת בעל כרטיס מסך איכותי אשר יכול להתמודד עם תוכנות אלו ואף להתמודד עם משחקים ברמה סבירה / גבוהה. אשמח מאוד לקבל המלצות על מחשבים שונים ויתרונות וחסרונות (שמעתי שהמחשבים האיכותים שיכים לDELL וLENOVO לפחות מבחינת אחריות בארץ) ראיתי שיש dell studio המלצות?, או מחשבי טושיבה סטליט? כמו כן, ראיתי את המחשב הזה באייבורי MSI Bravo EX627 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 והוא נראה לי …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום חברים, אני מנסה לעזור לחבר למצוא לו את המפרט הכי טוב שהוא יכול לקבל בתקציב של 3000 שקל. חשוב שהמפרט יהיה טוב למשחקים ובכלל לעבודה כללית על המחשב ועם מעבד Intel (הוא לא רוצה AMD). המפרט לא צריך לכלול מסך, אלא אם תוכלו לכלול מסך LCD בתקציב של 5000 שקל בערך. אנא עזרו במהירות האפשרית, ניר.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by פרי,

שלום! רכשתי לאחרונה את המחשב הנ"ל ואני לא מצליחה למצוא כיצד מצלמים תמונה עצמית באמצעות המצלמה, האם אפשרי בכלל?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני זקוק למחשב נייד חזק במיוחד. עיקר השימוש הוא להרצת סימולציות תלת מימד מאד כבדה (גם מבחינת כרטיס המסך וגם מבחינת אלגורתימים). אבקש שיהיה לפחות I7 וכרטיס מסך חזק מאד. גודל המסך באיזור ה14"-15". עדיפות למסך מט, לא אוהב את המסכים המבריקים שמשתקפים. התקציב צריך להיות באיזור ה9000-10000 ש"ח. אין בעיה לחריגה במידה וזה ישתלם מבחינת ביצועים. תודה מראש, גל נ.ב במידה ואתם מכירים\עובדים עם,המחשב יקנה מאחת מהחברות(במידה ויהיה להם את הדגם המבוקש): malam-team , תלדור , ועוד כמה שאיני זוכר את שמן. במידה ואתם לא מכירים אנא ציינו את שם הדגם המלא, ובתקווה יהיה להם אותו או אפשרות להזמינו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי, הרכבתי את המפרט למטה, אשמח לכל עזרה! 1. חשוב לי מחשב שיהיה חזק לאורך זמן מבחינת כוח עיבוד. המשחקים זה משני ולכן השקעתי יותר במעבד. 2. אין לי מושג בגדלים של מארזים, כרטיסי מסך, מעבדים, מאווררים וכו', אני קצת לא התחשבתי בגדלים ולא יודע אם יצא לי מתאים. איך אפשר לדעת? 3. מה שהרכבתי גם ככה די דחוק בתקציב, אם יש דברים מיותרים אשמח להוריד או לשנמך. תודה! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868219 - Intel - i5-7600K Kaby Lake Quad core CPU - 3.8 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W T…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין להזמין נייד מהאאוטלט העסקי של DELL ומשיחות שניהלתי עם נציגי השירות של DELL (גם בארה"ב וגם בארץ) לא הצלחתי להבין אם הדגם שאני מעוניין בו יש לו אחריות בינלאומית שתקפה בארץ. למישהו יש ניסיון עם זה ויכול לעזור לי? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי נייד עם מערכת הפעלה ויסטה . הבעיה היא כזאת : אני לא יכול לשמוע צלילי התראה כאשר הסוללה נגמרת . אני מצליח לראות את הבהוב הסוללה אך לא לשמוע צליל. בדקתי את מערכת הקול (sound) היא עובדת. הגדרות התראת הסוללה עובדות טוב בגלל שאני רואה את הבהוב הסוללה ( אך ללא צליל... ) . גם כאשר אני נכנס להגדרות קול ומגדיר צלילי התראה אני יכול לשמוע את הצליל אך לא כאשר זה צריך צריך לפעול. ליש למישהו מושג מה הבעיה ? האם זה דרייבר או איזה חוסר במשהו אחר ? צריך לציין שהמחשב חדש כלומר מספר שבועות. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by stasinov,

שלום, אני קונה מחשב חדש וצריך אישור למפרט שקיבלתי. השימושים של המחשב יהיו משרדיים בעיקר - אינטרנט, סרטים, ועבודות לאוניברסיטה. עם זאת, אני רוצה שתהיה לו גם את היכולת להריץ משחקים באיכות סבירה (לא גיימר מטורף) ושהוא ימשיך לעבוד חלק (עם הדרישות המינימליות יחסית שיש לי) כמה שיותר שנים (4 לפחות). מבחינת מחיר, השלמתי עם 3500 אבל אשמח מאד לגרד אותו קצת יותר כך שיעמוד על 3000. זה המפרט שהתאימו לי (אותו קיבלתי אותו מ- IVORY): מעבד: INTEL E6550 מארז: גבוהה, שני מאווררים, סטדנרטי. זכרונות: DDR2 800mgh 2X1G Kingson זיכרון קשיח: seagate 320GB 16MB 7200rpm צורב: sata dvd+- dual layer *18 כרטיס מסך: GF 8500 GT ddr2 512 MB לוח אם: gygabyte, chipset P35 כרטיס קול: על הלוח כרטיס רשת: על ה…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yuvaliat,

מומחים יקרים, ברשותי מחשב נייד dell latitude e6400 בן חצי שנה בערך. עליו התקנתי Windows7. הבעיה היא שהמחשב נתקע לעיתים קרובות ללא סיבה קבועה נראית לעין ומראה CPU של 100%. במצב כזה לא נותר לי אלא לכבות אותו בכוח. לא הצלחתי למצוא process ספציפי שגוזל את רוב המשאבים. נראה כאילו כל ה-process גוזלים יותר CPU. מצורפים צילומי מסך של process-explorer במצב עבודה רגיל ובמצב של CPU גבוה. אנא עזרתכם. תודה מראש, יובל [attachment deleted by admin]

16. היי, מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 6K. האם שווה לרכוש עכשיו או להמתין?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. ברצוני לקבל את חוות הדעת שלכם חברים על המחשב הבא למשחקים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪214 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪633 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪170 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח כמות: 1…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by עילי,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שימושים - כשני חלונות של כרום פתוחים בכל אחד 15-20 טאבים (סכ"ה 40) באחד מהם אני יכול לראות קליפ בHD כ-5 חלונות וורד פתוחים של 300 עמוד עבודה של עיצוב פנים אדירכלות עם תוכנת DATACAD 15 עבודה עם שני צגים חיבור המחשב לטלויזיה (לעיתים יותר רחוקות אין כוונה שהמחשב יהיה מחשב מדיה) דרישה נוספת - מקווה שהמחשב יחזיק 4-5 שנים שיהיה שקט מבקש את חוות דעתכם על מפרט מפרט 1 ברשימה כאן (או המלצה על מפרט אחר) (אפשר גם מפרט 2 או 3 שהוא במקור מהמפרטים של HWZONE) מפרט 1 מארז ARCTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC 500W V2 FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם B75MA-P45 SATA3 USB3 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.4GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3570 זכרון HS CORSA GEIL 8GB DDR3…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני כבר לא יודע מזמן מה הטרנדים ומה הולך היום אז אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב. הוא ישמש למשחקים (מהסוג של high-end אני מניח) ולפיתוח משחקים. גם אימולציה יהיה נחמד (אין לי מושג אם ואיך זה עובד על מעבדי 64 ביט). אני באופן אישי לא אוהב לשדרג כל הזמן את המחשב ואני מעדיף לקנות פצצה שתחזיק הרבה זמן ולשדרג כאשר משהו מתקלקל אבל זה לא חקוק בסלע. בעיה : המחשב יהיה תקוע בפינה של הספריה ואין לו הרבה מקום "לנשום". לא היו עם זה בעיות מיוחדות במחשבים הקודמים אבל שוב, אני לא יודע מה קורה היום עם בעיות של התחממות. עוד על זה אח"כ. תקציב : כ8000 ש"ח אפשר גם להתגמש עוד קצת למעלה מזה אם צריך. יש לי כבר מראש : עכבר, מקלדת, מסך (יש לו רק כניסת DVI ואנאלוגית, זה מפריע שאין HDMI?),…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שלום מצורף מפרט שהכנתי עבור מחשב עבודה לאוטוקד וRevit . הפרויקטים שאנו עובדים עליהם הינם פרויקטים גדולים (50,000-100,000 מ"ר) אשמח לקבל הערות/הצעות לשיפור ושינוי בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by AMD-GUY,

מה אתם אומרים על המפרט הזה CPU : INTEL 2.4GHZ 533FSB MotherBoard : ALBATRON PX845PE PRO II SILVER Memory : 256MB DDR 400MHZ 3200 Hard Disk : WD 80GB 8M ATA 133 7200 RPM DVD :ASUS DVD X 16 Floppy drive : 1.44MB TEAC Case :3RSYSTEM AIR CYBER BLUE 400 Watt Video Card : HERCULES 3D PROPHRT 9500 128MB Audio Card : ON BOARD Lan Card : ON BOARD הרכבה חינם זמן אספקה 5 ימי עסקים בלבד !!! כל זה עולה רק 5,410 ש"ח ואני יוסיף CREATIVE EXTIGY USB ב-880 שקל ו-XP תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב נייד חזק. חזק אני מתכוון בשני מובנים: 1. עמיד למכות ואמין 2. בעל כח עיבוד המצב הוא שיש לי כרגע תקציב גבוה לקניית המחשב, 4500$ (לא מהכיס שלי ), שלא יהיה עוד שנתיים. לכן אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק כמה שיותר זמן. אני מעדיף מסך 14-13 אינצ', אולי אפשר גם 12, אבל חייב כונן DVD. עדיף משקל כמה שיותר נמוך (אני יודע שזה קצת בסתירה לחוזק פיזי), וגם זמן סוללה כמה שיותר ארוך. אני צריך גם בלוטות אם זה משנה. המחשב ישמש לעבודה משרדית בעיקר, לצפיה בסרטים ואולי גם קצת משחקים, אבל למרות שלא צפויות לו משימות עיבוד תובעניות חשוב לי שיהיה חזק כדי שיהיה רלוונטי לשנים הבאות. יש רעיונות??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אהלן, אני מחפש מחשב חדש שיכול להריץ רשתות נוירונים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רשתות נוירונים, אבל אולי גם אתחיל לשחק קצת (המחשב העדכני שלי לא מריץ אפילו gta5) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. קניתי לאחרונה dell u2417h 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום חברים יקרים, אני צריך מחשב בעיקר לשימושים כלליים, אך אולי בעתיד גם לקיובייס ומשחקים סבירים, המפרט יהיה מבוסס על לוח אם GA H55M וI5 650 שמוצע לי לקניה במחיר 500 שח בלבד, כלומר נשארים אלף שקלים לקניית זכרון, הארד דיסק, וספק, יש לי מארז, וכרטיס מסך 8600GT שישמש אותי אני מאמין כמה חודשים, ואז אחליף אותו לרציני יותר, או אוסיף לו כרטיס נוסף בSLI. אלה הן הדרישות פחות או יותר, תודה רבה מראש!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by yotam,

מה דעתכם על המפרט הבא? CPU: 1,219 nis = Intel Pentium 4 3Ghz (530) FSB800 Socket 775 / 1024K Cache Motherboard: 790 nis = Intel Eatonvill+Lan LGA775/915G/VGA/PCI Express with DDR2/SATA/Sound * Memory (RAM) two dim configuration: 663 nis = 512MB DDR2 PC4200 533Mhz 240pin DIM 663 nis = 512MB DDR2 PC4200 533Mhz 240pin DIM HD: 637 nis = Western Digital 7200RPM 160GB/8MB Cache Serial ATA 150 ** GPU: 739 nis = Nvidia Geforce 6600 PCI Express x16 128MB TVOUT/DVI -- OR -- 652 nis = ATI X600PRO PCI Express x16 128MB TVOUT/DVI DVD-RW: 399 nis = NEC ND-3520A 16X DL Double Layer DVD-RW/DVD+RW ברוצ CASE: 351 nis = Super ATX Server 6A19 זראמ + 300w RealPower Power Supply: 474 nis = …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.