עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nissim29,

כשאני מתקדם עם הזמנת המחשב ומסמן באפשרויות התשלום "מזומן" אני לא מקבל את ההנחה של ה-2% המובטחת ואפילו המחיר עולה ב-20 ש"ח. מישהו יודע למה ?

2. Started by frozen_fire,

זה מחשב שנועד לאח הקטן שלי לא צריך ציוד היקפי נוסף חוץ מהמסך לא יבוצע אוברקלוק למחשב -זה לא מחשב שנועד לי אז אני לא יילך לבדוק למה הוא באמת מסוגל ניסיתי לבנות מפרט מksp אבל יצא שאו שאני לוקח כרטיס מסך 6200 או שאני יורד לחצי גיגה זיכרון וחורג בשביל כרטיס יותר טוב תודה לעוזרים עריכה: צריך גם הרכבה למחשב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by danix20,

היי חבר'ה. קיבלתי את המחשב הזה אתמול מבן דוד שלי שהתגייס, רציתי לשאול לחוות דעת ואם יש משהו שצריך לשפר.. אני מתכנן לשחק עליו משחקים חזקים על איכות מאוד גבוהה.. תודה מעבד: I5 3550 IVY BRIDGE 3.30GHZ לוח אם: GIGABYTE - B75M-D3V כרטיס מסך נוכחי: GTX760 OC 2G GDD5 WIND X3 מארז: Sharkoon Tauron White ATX Case ספק כוח: 520 W MODULAR SEASONIC+ BRONZE ACTIVE עכבר: RAZER ABYSSUS מסך: DELL ULTRASHARP U2312HM 23

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? : 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים בעיקר... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : המחשב מיועד לגיימניג כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : רוב המשחקים החדשים שיצאו ומשחקים שקיימים היום.(משחקים כבדים). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: ה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Tamirp96,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, GTAV ורוב המשחקים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, חבר שלי קיבל מעבד QUAD CORE EXTREME 9700 הוא רוצה לבנות סביבו מחשב לאופיס ואינטרנט בתקציב של עד 2000 ש"ח. הייתי רוצה מאוד לקבל המלצות , תודה רבה * אין צורך ב OC כלשהו, אין שום צורך בשום דבר מעבר ל OFFICE ואינטרנט. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Guy_A,

היי כולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מחשב להורים שלי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שדרוש כדי שיהיה מחשב מהיר טוב ושקט ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים קלים מאוד, מייל אינטרנט קצת משחקים של הנכדים. מה שדרוש הוא שהוא יהיה חזק מהיר ויחזיק להרבה זמן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא נועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Leonsver1,

. מה התקציב המקסימאלי?3.7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך אבל לא לחסוך על ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?GAMING א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 FAR CRY 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני מנחש 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by KF,

שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד 13/12 לצורך שימושים כלליים כמו אינטרנט/אופיס/קצת מסחר בבורסה/ואולי קצת משחקים למרות שזה זניח. בנוסף המחשב גם יהיה מיועד לצפייה בסרטים דרך טלוויזית full hd כך שחיבור HDMI הוא חובה. חשוב לי שיהיה לפחות 4G זיכרון,כונן אופטי אפשרי אך לא קריטי (עם אפשרות לרכישה בנפרד). לגבי דיסק קשיח אני עדיין לא יודע אם ההבדל בין 5400RPM ל 7200RPM הוא קריטי ? זמן סוללה בערך 3-4 שעות. חשוב שהמחשב יהיה אמין וישרת אותי לטווח ארוך. חשבתי על הדגמים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3419&products_id=31649 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8872 תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by carz12345,

זה המפרט שאני מתכוון לקנות ביום יומיים הקרובים דרך TMS: I7 8700K ASUS Z370 MAXIMUS X HERO CROSAIR VENGENCE 16GB DDR4 RGB 3200 CL16 NOCTUA NH-D15 ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX 1080TI WD 1TB SATA3 CAVIAR BLUE 1TB PLATTER SAMSUNG SSD EVO 850 500GB CORSAIR RM750X WHITE 750W PSU 80+ GOLD FD DEFINE C אני מתכוון לקנות בארץ דרך חברת tms. השאלה היא האם יש לי למה לחכות עוד חודש להנחות של הבלאק פריידי (24/11/17)? בגלל שאני בלי מחשב כבר זמן מה ואני די לחוץ להביא את המחשב החדש, ואם כן אז כמה הנחה כי אם זה בסביבות ה200 עד 600 אז אני לא אחכה... אשמח אם למישהו יהיה מידע אמיתי בעניין. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dbx22,

איך הדגם של HP NX 9030? איזה בעיות יש לו? מה עדיף, הוא או טושיבה TECRA A3?

12. שלום, אני צריך מפרט למחשב ב 2000 שקל (ללא חריגות של יותר מ 100 שקל) ללא ציוד היקפי. היעוד הוא בעיקר אינטרנט וקצת משחקים. אני מבקש לקחת את המפרט מ skypc.co.il תודה רבה ! ד"א ראיתי את המפרט הזה מה דעתכם ? amd athlon II x3 440 BOX Gigabyte GA-MA78LMT- US2H Sumsung spinpoint F3 HD502HJ 500GB SATA 2 16 MB KINGSTON DDR3 2048MB 133 Mhz cl 9-9-9-27 Saphire ATI Raeon HD5450 silent 1024 mb DDR3 PCI-e Sumsung SH-S223 x22 SATA DVD Coolmaster ELITE 342 Hec Raptor 400w הרכבת מחשב ב 99 שח

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by lama husamo,

אני צריך המלצה איזה מחשב נייד מבין שני הדגמים לבחור hp ze2070 מעבד: Intel Centrino Mobile Technology Intel Pentium M 735 Enhanced Intel SpeedStep technology 1.7GHz, 400MHz bus speed, Level 2 cache 1Mb מסך: 15" XGA דיסק: 80GB זכרון: 512MB ( הרחבה עד 2GB ) כונן אופטי: DVD-RW צורב DVD כרטיס גרפי: Intel Extreme Graphics 2 up to 64MB shared memory רמקולים: Altec Lasning Stereo תקשורת: כרטיס רשת 10/100 ומודם תקשרות מהירה V. 92 Intel Pro/ Wireless 2200 802.11b/g integrated Wireless LAN יציאות: VGA, 2 USB 2.0, IEEE1394, S-Video TV out משקל: כ- 2.9 ק"ג או HP zt3447ea מעבד Intel® Centrino Mobile Technology Mobile Intel® Pentium® M Processor 715, 1.6GHz …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מעוניין לרכוש מסך חדש למחשב שלי, לסרטים ומשחקים בFULL HD. אני לא מבין למה מסכי טלויזיה של LG 32 עולים חצי ממסך מחשב של DELL 27. מה ההבדל בינהם כאשר אני בשימוש יומיומי באינטרנט או טלויזיה? אם כבר יש לי מסך 32 ב1900 של LG למה לא לקחת?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by wertuy,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט וIDE שונים כמו אקליפס, ויזואל סטודיו, JB וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על 14 שהוא איזושהי פשרה בין גודל למשקל * רזולוציית המסך? לא חייב להיות מסך סופר איכותי, אבל אני כן מתעסק עם הרבה טקסט אז שלא יהיה נורא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? סביבות 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות יהיה מספיק טוב, שיספיק לחצי יום מחוץ לבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) יש לי כונן 250GB SSD שאני מתכוון לשים בו, מעב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://www.tms.co.il/preview/spec/dwuvc71z

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום. אני מעוניין לקנות נייד לצורך לימודים אקדמאים. חשוב לי שהנייד יהיה קל לנשיאה ושיהיה לו אורך סוללה טוב, מסך סטנדרטי ללימודים, מחשב אמין במחיר טוב. אם לדעתכם כדי להשים דגש על דברים אחרים תגידו איזה נייד מומלץ?. האם כדי להמתין מספר חודשים כי עתידים לצאת ניידים טובים יותר לסטודנטים?. אני גר בחדרה מהיכן לקנות?. לנסות לחסוך אלא אם כדאי לשלם יותר. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, לאחי היקר יש יום הולדת ואני רוצה להפתיע אותו במחשב חדש. תקציב כ - 4200 ש"ח, עיסוקים עיקריים שלו במחשב משחקים כבדים ברזולציות גבוהות, והורדת סרטים בלו ריי תעזרו לי כי בבקשה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מלחמה call of dutyעוד משחקים די כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ProSoldier,

יש מישו שקונה לי תספק הזה בארצות הברית בניו יורק. http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=17-104-934&depa=0 שמעתי משו על זרמים שונים אין לי מושג. השאלה שלי אם הספק הזה יעבוד בארץ? ואני קונה עוד כמה חלקים ורציתי לבקש ממכם את דעתכם, אם החומרה טובה סוג שלה טוב אם החומרים יעבדו ביחד בצורה מצויינת וכו'... מעבד: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103494 כרטיס מסך: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814127156 לוח אם: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813136152 זיכרון פנימי: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145522 והספק שלמעלה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אחח, שלמות, מסך ה-17" אחד המדהימים שראיתי איי פעם, 1920\1200, מדהים, עוד לא יצא לי לבדוק מבחינת ביצועים יותר מדיי. סורי על האיכות הלא משהו, אנסה לשפר בבית... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Athlon 64 3000+ (S-939) PC3200 512MB A-DATA X 2 western digital 160GB SATA floppy NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 MS Internet + MS Mouse Optical COMPUCASE CI-6A19 WHITE GIGABYTE NX66T128D Geforce PCX6600GT 128MB DVI PCIEx16 Box GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 LG 1730s המסך הנוכחי בא בלי DVI... עד כמה זה משפיע? ואם אני מביא אותו במחיר טוב כדי לי ללכת עלליו למרות ההמרה בין האנלוגי לDVI?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Roma bluz,

שלום חברים. לפני שאני ממשיך לקנייה רציתי להתייעץ. מה אתם חושבים על המפרט. המחיר בסביבות העשרייה. לגבי הכרטיס רשת האם כדי להוסיף אחד חיצוני או מה שיש על הלוח אם יספיק. השימושים בעיקר אנימציה ומידול. תודה מארזי מחשב - ATX מארז =CC-9011081-WW]CC-9011081-WW - Corsair - Black Carbide Series® Clear 400C Compact Mid-Tower Case - NPS...[/url] שנתיים אחריות ספקי כח - ATX =CP-9020091-EU]CP-9020091-EU - Corsair - 650W RMx Series™ RM650x — 80PLUS® Gold Certified Fully Modular PSU...[/url] חמש שנים אחריות מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 CM8068403358220]CM8068403358220 - Intel - i7-8700K Coffee Lake Six cores CPU - 3.7 GHz - Max Turbo Frequency 4.7 GHz - Inte…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Max Payne 3 Far cry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by mary22,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג קל וגרפיקה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?ישוחקו sims3 SC2 וכ"ד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…

25. קניית מחשב ללא כרטיס מסך (יש לי כבר כרטיס מסך 3060TI) אין לי דרישות ספציפיות רק שיהיה חזק למשחקים ויראה טוב התקציב שלי הוא עד 4000 אפשרי אולי לחרוג טיפה

דיונים חדשים בפורומים