ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אני גר בירושלים ואין מצב שאני יקנה תמחשב ממקום רחוק כמו מחיפה וכל זה אני מכיר בירושלים רק את ksp ואת אייבוריי ושניהם לא משהווו משהו מכיר חנות טובהה כי אני בבעיה עד שסוף סוף הצלחתי לשכנע תהורים שלי ש p3 733 mh ממש לא טובב והם הסכימו לקנות מחשבב אין לי חנות אז בחיייאת אם משהו מכיר בירושליםם...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן וסהלן חברים וחברות יש לי מחשב שמפרטו הוא מעבד e7400 זיכרון 2 גיגה DDR 2 667 ספק כוח 300W ezcool לוח אם p5q-em asus G45 כרטיס מסך HD3400 לשדרג את המחשב הזה ??ומה לשדרג?? בשביל שיריץ משחקים או לקנות מחשב עד 3000-3500 למשחקים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לוח אם מסוג z-370 למעבד I7 (דור 8 קופי לייק) הבעיה שללוח האם הזה צריך לחבר: כרטיס מסך - palit gtx 1050ti stormx כרטיס טלוויזיה - בחיבור של pcie 1x כרטיס רשת אלחוטי של tplink (גם הוא בחיבור pcie) ובנוסף - דיסק ssd m2 בממשק nvme (שגם הוא צריך חיבור pcie) אני לא מצליח להבין איזה לוח אם יוכל להכיל את כל החיבורים הללו
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , יש לי נייד MSI MEGABOOK S420 לאחרונה הייתה בעיה עם ההארד דיסק אז החלפתי אותו אחרי שהחלפתי אני רוצה להתקין וינדוס אבל הוא רושם לי reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key ניסיתי דרך USB ודרך דיסק וינדוס רגיל ושיניתי את הסדר עדיפויות בביוס אבל זה לא עוזר ... תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע הבא אני קונה מחשב נייד שיעודו העיקרי יהיה גיימינג, חוץ מזה גם צפיה בסרטים בhd וגלישה באינטרנט. אני רוצה מחשב כמה שיותר חזק למשחקים, שיריץ משחקים כמו gta iv , far cry 3 וbf3 חלק על הגדרות כמה שיותר גבוהות. התקציב שלי הוא מקסימום עד 3250 שקל, בלי חריגות. אני יודע שזה לא אידיאלי לגיימינג ואני יכול לקנות רק מאייבורי או ksp הציעו לי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12065 איך הוא? יש יותר טוב בתקציב שלי? איך המשחקים שציינתי למעלה יעבדו עליו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה להעדיף - 16GB RAM + כרטיס זכרון של 2GB או 8GB RAM + כרטיס זכרון של 4GB
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני שוקל להפוך ל-NAS. המפרט הקיים הוא: 1. לוח אינטל 8I945GMF 2. 2 גיגה זכרון. 3. מעבד חד ליבה של אינטל 3GHZ. 4. דיסק 2 טרה של WD מהסדרה האדומה ושני דיסקים של 1 טרה מהסדרה הירוקה. המחשב יחובר לרשת הביתית בלבד וישמש להזרמת תכני HD במקביל ל-2 מקורות (כל אחד עם תוכן אחר). יותקן עליו Win8, uTorrent, Yes Streamer, Plex. אחת מהמטרות היא לחסוך עד כמה שניתן בחשמל. מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם המפרטים המומלצים באתר טובים ( http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ ) אם יש הצעות טובות יותר אשמח לשמוע. מחשב למשחקים, בלי מסך וציוד היקפי.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לאחרונה מחשב נייד. לאחר התייאשות מהנסיון למצוא נייד מחודש מתאים (תודה ל QttP על הנסיון לעזור), אני מחפש נייד חדש שיתאים לי. אני מעוניין במחשב ע"מ לקחת אותו לצבא ולשמור בעזרתו על קשר עם 'הציוויליזציה' בשבתות ולהעביר את הזמן בכיף, כשיש זמן. הצרכים שלי הינם: - אופיס ואינטרנט - אני מניח שלא תהיה בעיה. - עבודה עם מספר ישומים בו זמנית - לא בהכרח ישומים כבדים, אבל שלא יקרוס מ 2 חלונות דפדפן שיהיו פתוחים. לפחות 2GB ראם, עדיף יותר. - הרצת משחקים - אני לא מעוניין במשחקים כבדים במיוחד. בכל זאת יהיה נחמד אם המחשב יתמודד עם משחקי אסטרטגיה טובים. - אחריות - של גוף ידוע. - גודל - נורמאלי. אני סולד מהמקלדות המכווצות. התקציב: שואף לכמה שפחות (בכל זאת, חייל). אני מעוניין…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרת המחשב: אינטרנט, עבודות עם אופיס וקצת מוזיקה. גודל המסך: מעל בין 13-15. משקל: עד 2 קילו. אני מעדיף שהמשקל יבוא על חשבון המסך. הניידות חשובה לי יותר. אורך סוללה: 2-3 שעות. אם אפשר יותר, למה לא. אך שלא יפגע בניידות. (כלומר, שהמשקל ישאר נמוך) צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, בלוטות' גודל מינימלי של דיסק קשיח - 250GB. אפשר מכני, אך רצוי שתהיה אופציה לחיבור SSD אם בעתיד אני ירצה לשדרג. כונן CD\DVD צורב - כן כונן בלו ריי - אין צורך נדרשת אחריות בין לאומית?: כן המחשב יקנה בארה"ב במידה וימצא שהמחיר זול יותר. האם בתקציב להכניס מערכת הפעלה ?: רצוי. התקציב - 4000 ש"ח, או 1000$ +-המחשב יקנה בארה"ב אם המחיר יהיה זול יותר שם. (אני יזמין אותו לבית של מכר, והוא יביא לי אותו כשהוא יגיע לאר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי נשפך קפה על המחשב הנייד שלו ובעקבות כך המחשב לא מזהה את ההארד-דיסק. ניסיתי לחבר את הHD למחשב נייח, אך הוא לא מזוהה גם שם. יש לו בנוסף נייד של HP, שבו מותקן הארד-דיסק של HITACHI. הדגם הוא: 5k250-250. מכיוון שאני חלש במחשבים ניידים אני שואל כאן- האם יש אפשרות לחבר את הHD של HITACHI על ה-DELL? כי ממה שאני רואה החיבורים לא נראים תואמים תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, חזרתי מנסיעה לארה"ב והבאתי עימי מחשב נייד חדש sony vaio vgn-txn15p.ראשית רציתי לדעת האם יש שרות למחשב בארץ? שנית,האם עשיתי עיסקה טובה (המחשב עלה לי 2300$) שלישית,האם מישהו יכול לתת לי טיפים על המחשב? האם מישהו יודע האם יש שרות wireless WAN4 בארץ כדוגמת sprint בארה"ב? אני נוסע כל הזמן בכל העולם ואני זקןק לתקשורת בכל מקום אליו אני מגיע (לא בכל מקום אני מצליח להתחבר לאינטרנט,דבר הפוגע בעבודתי) לפי הברורים שערכתי,sprint תומכת בכיסוי תקשורת רק בארה"ב ואינה תומכת בכיסוי באירופה,אסיה ואפריקה. למספר קולגות שלי(מחו"ל) יש את אותו מחשב והם מצליחים (לטענתם) להתחבר בכל מקום,דבר שהתגלה לי כלא נכון עת בביקורנו האחרון בארה"ב לא הצליח קולגה שלי להתקשר עם vodaphone בארה"ב.לטע…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט מבוסס אינטל: Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1,695 ש"ח Asus P5ND2-SLI - Nvidia Nforce4 SLI Intel Edition 749 ש"ח Hynix DDRII 1Gb PC4200 533Mhz 1,144 ש"ח Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 625 ש"ח eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E 1,990 ש"ח LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 265 ש"ח CoolerMaster Centurion 5 CAC-T05 410 ש"ח HEC ACE580 580W 20/24PIN 520 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 150 ש"ח סה"כ 7,547 ש"ח או מפרט כמעט זהה רק מבוסס AMD: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX 1,850 ש"ח ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 685 ש"ח …
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים חדשים כמו Assassins Creed Devil May Cry 4 Mass Effect ,Brothers in arms , Alan Wake BioShock Crysis ללא מסך ורמקולים . יש המלצות ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? צפייה בסרטים וסדרות בHD, עבודה באופיס, גלישה באינטרנט * משקל רצוי? לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שהסוללה תוכל להחזיק לפחות שעתיים-שלוש אם אפשר עדיף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא יודע מה זה * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב שתומך בDouble Layer לא חובה אבל עדיף * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, אבל לא כלכך משנה לי המערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב עסקי שיהיה מן הסתם לשימושים של אינטרנט אופיס וכו מהסדרות פרמיום של לנובו או דל או HP (שם השירות טוב יותר) המחשב רצוי שיהיה 15" או 14" מינימום במשקל נמוך (עד 1.6 קילו) ומסך ברזולוציה יותר טובה מ 1920X1080 ואם אפשר גם 2-1 אשמח המלצות בבקשה, כאשר גם מאמזון אין בעיה כל עוד יש אחריות בינלאומית
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לפיתוח עבור סטרטאפ בהקמה (שאין לי שום חלק בו). המחשב ישמש לפיתוח כמחשב, ויהיה מחשב הפיתוח היחידי. 1. קנייה בישראל. 2. גודל - נוח לעבודה אבל כן מתנייד, כך ש15.6". עדיפות למט' אבל לא חובה. רזולוציה לא קריטית. 3. זמן סוללה לא קריטי 4. דרושה יציאת HDMI. 5. חובה 8GB RAM לפחות 6. רצוי מחשב עם שילוב של HDD וSSD. לפי 500GB HDD ועוד 120GB SSD. - חשוב. 7. לא חובה כונן אופטי (יש אפשרות להשתמש בחיצוני). 8. דרוש שיגיע עם WINDOWS 7. 9. אחריות כמה שיותר ארוכה ומנותן אחריות שידוע בשירות טוב ומהיר - חשוב. 10. מעבד חזק ככל הניתן עדיפות לI7 נמרובע עדכני.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ותודה מראש! אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש גם לעריכת וידאו/תמונה (פרמייר+פוטושופ) וגם למשחקים. לא אכפת לי מיופי או "מגניב" - המחשב הולך לשבת בפינה בחדר... כן חשוב לי מאוד: שקט (שונא מאווררים מרעישים) ואמינות לאורך זמן. מחיר: 4000 שח, אלא אם יש סיבה ממש טובה לדעתכם להעלות קצת. אגב, האם יש מבצעים ייחודיים בבלאקפריידי שנוגעים למחשבים נייחים ששווה להלחץ ולקנות את המחשב במיידי? תודה רבה ! חגי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד קל משקל דק וקטן , עד מסך 12 אינץ. המחשב מיועד בעיקר לאופיס, כל ישומי האינטרנט (מסנגר,ICQ,אקספלורר וכו'). מוזיקה, סרטים. המחשב צריך לעבוד נונ סטופ כל היום וצריך להיות בתנועה רבה, כך שהגודל והמשקל מאוד חשובים, המחשב פה ושם יריץ משחקים כמו ניד פור ספייד או פיפא, או משחקים יפים שיצאו ולכן אני מעדיף כרטיס מסך עצמאי ואפילו ניתן לשדרוג ולא משותף. אני רוצה שיהיה במחשב הרשתות האלחוטיות מובנות, WI-FI, בלוטוט ואינפא אדום. בנוסף אם אפשר אני יעדיף שיהיה יציאה לטלויזיה. תודה מראש לכל העונים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD מעבד AMD: מעבד AMD Trinity Quad-Core A10-5800K Socket FM2 3.8GHz (4.2GHz Turbo) Radeon HD 7660D 1 לוחות אם למעבדי AMD: לוח אם Gigabyte GA-F2A75M-D3H FM2, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, GBL 1 זכרונות: זכרון מחשב Kingston ValueRam 8GB DDR3 1333Mhz 1 דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ציוד רשתות: כרטיס רשת Edimax EN-9260TX-E Gigabit Ethernet PCI Express Network Adapter 10/100/1000Mbps 1 מארזים: מארז כולל ספק Antec NSK 2480 HTPC Micro ATX Black \ Silver Case + 380W PSU 1 מחיר החבילה: 2380 שקל לרכישה <div id=rtl> זה מה שהרכב…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בניתי מפרט כלשהו שאני מקווה שיתאים למה שאני מחפש, אם אפשר לנסות להישאר בקו המחשבה הזה, אך מצד שני לתת כמה שיותר עצות לחיסכון ושיפור המערכת. תקציב 5000 +- כמה שפחות יותר טוב. מחשב למשחקים כבדים (לא מטורפים מדי), ועריכת סאונד. צריך עכבר מקלדת צורבDVD ופלופי אין העדפה לחלקים מסוימים אך לנסות להישאר בקו המחשבה של המפרט שהכנתי פחות או יותר. קירור המחשב ושמירה על טמפרטורה נמוכה שלו חשוב לי מאוד, והעיצוב חשוב אבל ממש לא קריטי. צרכים מיוחדים: שהמחשב לא יתיישן מהר מדי, שלא יגיע ל80 מעלות צלזיוס כמו המעבד שלי עכשיו, ושישאב כמה שפחות אבק, אחראיות 3 שנים לפחות. השקט של המחשב שולי יחסית, שלא יהיה רעש מטורף אבל כמה שיותר שקט יותר טוב. לא מתוכנן OC המסך שלי הוא 19" LCD ואני לא רואה טעם …
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, במדריכים יש מפרט לגימינג שהוא 3.9 אלף, עכשיו אני צריך מחשב נטו למשחקים ב3 אלף, לא כולל מסך, יש לי מסך 17 אינץ שאני אשפר אחרי זה, לא כרגע בגלל בעייה בכסף, ככה שרק מחשב בנתיים, גם לא צריך רמקולים כי יש לי כבר טובים. נטו המחשב עצמו, הכי טוב שאפשר להשיג בסכום שלי, בבקשה רק אנשים שבאמת מביאים במפרטים ויודעים לחבר אותם יחד שיווצר משהו טוב. תודה לעוזרים 1)3000 שקל 2)גימינג- כרגע רזולוציה 17* אבל אני בעיקרון מתכוון לשדרג ל21 או משהו..... משחקים? החדשים... אני מקווה לשחק בהגדרות כמה שיותר שהמחשב יתן לי מן הסתם, למה להתפשר אם אפשר יותר 3)לא. נטו הקופסה. 4)חוץ ממה שאמרתי אני צריך מחשב חדש! 5)לא משנה הרעש, העיקר שיהיה טוב! 6)לא מבין מה זה אוברלוק. 7)ללא מערכת הפעלה. 8)כל חנות …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני מפרטים שאני מתלבט ביניהם: מעבדים Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore BOX AM244DCB ¤ 533 לוחות אם Asus M2V Green ¤ 426 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 420 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 474 דיסק קשיח WD 250GB IDE WD2500JB ¤ 376 כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON X1950GT 256MB Dual DVI Retail SX195GT256 ¤ 690 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 מסכים T39D 20'' LCD 8ms DVI ¤ 1110 הרכבה ובדיקות ¤ 5 סה"כ 4233 או זה: המטרות הן משחקים (לא יותר מדי כבדים), הורדות, פוטושופ וגלישה בNET. תעזרו לי לבחור!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרישות i3 8gb ram וכרטיס מסך טוב כמו gtx 750 ומעלה חובה מksp
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, ריכזתי כמה התכתבויות בפורום ויצא לי המחשב הבא ב-3500. מה אתם אומרים? מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 3000+ (S-754) 570 1 570 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK Price Units Total K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E 430 1 430 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 275 2 550 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total GIL Alastor X550 256MB, TV, DVI, PCI-E 395 1 395 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II 490 1 490 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 230 1 230 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 395 1 395 מקלדות? Price Units Total Logitech Keyboard + Opt…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-