ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום לכולם!!! קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך משהו כזה והיו לו כמה תקלות אבל סידרתי אותם רציתי לשמוע מה אתם אומרים עליו עם הוא יחזיק את CRYSIS 2 כמו גדול ואת המשחקיים העתידיים לשנתיים הקרובות? המפרט של המחשב בחתימה רק החלפתי את הזכרונות ל-KINGSTON HYPERX 4GB 1333MHZ DUAL CHANNEL DDR3 CL9 __________________ מעבד:Intel Core I5 750 2.66GHZ LGA1156 8MB TRAY לוח אם:GIGABYTE GA-P55-US3L זכרונות:G.Skill Ripjaws DDR3 4GB Dual Channel 1333MHZ כרטיס מסך:SHPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5 DUAL DVI/DP/HDMI מארז:LANCOOL K56WB NPS ספק כוח:Thermaltake TR2 RX 550W :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב ULMPC לצורך לימודי באוניברסיטה. אני מתלבט בין כל הדגמים השונים שישנם בשוק כגון: EEE של ASUS או WIND של MSI וכו'. לאחרונה נתקלתי במחשב החדש של GB הM912. מישהו מכיר אותו? יודע עליו פרטים? מחיר? ראיתי אותו באתר הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9497 אך לא מצויין שם מחיר. יש לציין שאומנם המסך שלו יותר קטן מהWIND אך יש לו מסך מגע, שמבחינתי זהו יתרון אדיר (להשתמש במחשב כמחברת בהרצאות ) אשמח לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים מודרניים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BATTLEFIELD 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע 1024X1080 ובקרוב 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המלצתי לחבר על הנייד הזה, הוא הזמין אותו מהחנות KSP, אמור להגיע בשבוע הקרוב. זה יותר שאלה על מה אפשר לעשות עם KSP אם זה 4CELL כמו שכתוב באתר בית: http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/X54HY/ ולא כמו שכתוב בקטלוג שלהם: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13737 אפשר לקבל החזר כספי/להחזיר את המוצר ולקבל משהו אחר בגלל שיש להם טעות בקטלוג?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחותי הקטנה יהיה יום הולדת בקרוב ואני מעוניין לקנות לה לפטופ. בגדול, היא לא צריכה ביצועים מטורפים כי היא רק גולשת באינטרנט ומכינה עבודות (word/powerpoint) לבית הספר. מה שחשוב זה הדברים הבאים: 1) גודל: 15 אינץ' 2) אם אפשר, עיצוב יפה. זה מאד חשוב לה. עדיפות לצבע ורוד או אדום (או כל דבר אחר שילדה בגילה תאהב). אם התקציב גבוה/נמוך מדי, יש גמישות. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לגרפיקאית ללא כל ידע בחומרה, כמעט ולא יהיו משחקים, ובטוח לא יהיה OC. זה מה שבניתי בPCH: CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IPE1000 Pro Intel 865PE Motherboard (800 Mhz,1394,AGPx8,Dual DDR,S-ATA,5.1,LAN) [ ¤ 741.52 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 439.76 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5600 Ultra MyVIVO 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1331.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 Retail [ ¤ 246.41 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retail CD-…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר למשחקים וגם ללימדים בשנה הבאה. הכי חשוב שיהיו לו ביצועים טובים. זמן סוללה לא חשוב בכלל ומשקל גם לא לגמרי חשוב אבל ברור שעדיף פחות כבד. אני מחפש משהו בגודל 15" אבל לא מאלה שהם בעצם בגודל של 17" קיבלתי כמה הצעות, אחת מהן היא זו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5039&CatCode=315 אבל אני לא יודע מה טיבה, אם מישהו יוכל לייעץ לי או לחוות את דעתו אני אשמח מאוד תודה רבה, מוטי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה להודות ל-biodome על שהמליץ לי על החלקים הבאים: p4 2.6 800mhz 1024 DDRAM LCD Hyundai Q17 SuperTalaent - 5 מאוררים HD - 120 WD ועוד.... ;D ואני מאוד מרוצה מהמחשב שהמלצתה לי ואם אי פעם אוכל לעזור לך רק תגיד ואני אשתדל לעזור בכל כוחי....(כמובן בכמעט בהכל) ומקווה שתמישך להיות כזה תותח אחי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מפרט מוכן רציתי בבקשה שתבדקו אותו באופן סופי לפני שאני הולך לרכוש אותו ... אשמח לתגובות מפאת מועד הקנייה הקרוב. 1060 ש"ח - מעבד: E6300 581 ש"ח - לוח אם: GB GA-965P-S3 430 ש:ח - כונן קשיח: SEAGATE 250 16 MB 370 ש"ח -זיכרון : KINGSTON 1GB 667 180 ש"ח -כונן דיוידי: LG-DVD GSAH42N 435 ש"ח - כרטיס מסך: LEADTEK WINFAST PX7300GT 256MB DDR3 DVI HDTV 240 ש"ח - מארז+ספק : FOXCONN TLA570 CWT 350W PFC סה"כ - 3300 ש"ח שימושים: אינטרנט, הורדות, מספר תוכנות מסרים מידיים הפועלים בו זמנית, צפייה בסרטים,משחקים (לא מטרת המחשב אבל שתשאר האופציה). המחשב לא יעבור OC !! וצריכה להשאר האופציה לשדרוג עתידי של מעבד. תודה. הערה : אין צורך בציוד הקפי ומסך. עריכה: הוספתי את מחירי הרכ…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מגיע לביוס של המחשב נייד שלי-TOSHIBA ניסיתי ללחוץ על DEL ולא הצלחתי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם מחפש מחשב לפגישות שיווקיות והרצאות פאנל IPS 15-17 אינץ כל השאר לא באמת חשוב תודה ניצן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אפשר לשנות כאן ולהשאר בתקציב? CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 879.98 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 659.85 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory [ ¤ 252.56 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 CPU Cooler for AMD [ ¤ 116.51 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9500 PRO 128MB Retail Video Card [ ¤ 1398.62 ] 1 Cases : Enermax CS-3181L-BBS Case w/Neon Lighting (P/S not included) [ ¤ 359.72 ] 1 Power Supplies : HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply [ ¤ 180.83 ] 1 Service : Computer Assembly [ ¤ 15…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד שהשימוש בו יהיה להרצת תוכנות כגון HTML, python תקציב עד 1200 ש"ח חריגה עד200 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חבריה מחשב לגלישה ,מעבד תמלילם,קודי יתאים? המעבד של AMD שווה לאיזה מעבד אינטל? תודה http://www.grafpc.co.il/pl_product~2112~2~49.htm
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
עושה סדר בבית ורוצה למכור חלקים ישנים שאני לא משתמש אבל לא יודע כמה הם שווים. אשמח לעזרתכם 1. מיכל נוזלים 2. משאבה מדגם P400 3. רדיאטור + מאוור 120CM. (חסר מאיין מתאם לצינור כניסת נוזלים של הרדיאטור אבל אני מאמין שאפשר בקלות למצוא את החלק הזה ואם לא גם המאוור שווה משהו) מצורפות תמונות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שיוכל לעזור לי אני צריך מחשב טוב ב4500 שקל שיתאים למשחקים חדישים ולתוכונת גרפיקה כמו maya 3d studio max
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני קצת אובדת עצות בנושא, לא יצא לי לרכוש מחשב לדרישות של רינדור מודלים עדיין, איך זה שונה ממחשב לגרפיקה ללא תלת, אז אני באמת לא יודעת מה מומלץ מבחינת כרטיס מסך, זיכרון, מעבד, האם כדאי או לא לעשות מערך Raid (אני שומעת דעות מנוגדות). באמת שאין לי מושג. אני אשמח לקבל המלצות עם קצת הסבר לגבי למה כדאי לקנות חלקים מסויימים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם ממש כדי אז עוד 100-150 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?crysis ,cod וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא מבין בזה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9821 35 שקלים. אני דיי מתפלא כי ממה שקראתי, מבחינה של שיטות העברה נתונים לא יכול להיות כבל כזה. רשום שזה עובד רק עם כרטיסי מסך לא מובנים. האם יש פתרון זול לחיבור מחשב נייד חדש לטלוויזיה ישנה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל קנייה של מחשב נייד. התקציב לא מוגבל כי כרגע אני רק בשלב הברורים. מה שכן, חשוב לי מסך טוב. מאד. אם לא אמצא כזה יתכן וארד לחלוטין מהרעיון הזה ופשוט אשדרג את הנייח שלי. לצערי, מצאתי לינק מדאיג מאד ובו מצאתי את המשפט הבא: the best laptop LCD I've tested to date might be able to match the entry-level desktop LCDs ואחר כך גם: I still haven't managed to procure any laptops that use something other than a standard TN http://www.anandtech.com/weblog/showpost.aspx?i=569 אם אכן האמור לעיל נכון, אז אני לא מעוניין וכל מה שכתוב למטה לא רלוונטי. אם לא, האם תוכלו לכתוב בבקשה את כל הניידים המצויידים בפנל שאינו TN? לפי האמור לעיל אני מבין שאם בכלל ת…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לפטופ 12-13 אינטש לאימי. המחשב אמור להיות לשימוש של סקייפ, אינטרנט, מיילים וכו'. לא יותר מזה. לכן אני מעוניין לקנות לה מחשב זול (לא צריך משהו חזק) אבל אמין. אין לי בעיה לקנות לה את המחשב בארצות הברית (שם הבנתי הרבה יותר זול). על איזה מחשב הייתם ממליצים? תודה,
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , רכשתי מחשב נייד מדגם לנובו y50 אני נכנס לצג עושה מאפיינים וזה פותח לי את ההגדרות של אינטל ויש במחשב 960M איך אני הופך אותו למעבד גרפי היחיד והראשי ? או שיכול להיות שהוא פשוט מופעל בשעת צורך לא הבנתי איך זה פועל לעזרתכם אודה תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב לקולנוע ביתי (HTPC)+משחקים ב10000שח עכשיו אני חייב לקנות את המחשב מסביבות המחיר הזה (עיניין אישי) אז בבקשה תתנו לי הצעות במחיר הזה אני צריך רק את הקופסה (יש לי כבר מסך מקלדת+עכבר רסיבר ורמקולים) הכי חשוב גם שיהיה הכי חזק שאפשר למשחקים והכי אכותי שאפשר בכל הנוגע לסאונד ותמונה (יש לי טלויזיה LCD37" WS HDTV אז שיתמוך) HD גדול במיוחד יציאה DVI ושיהיה אפשר להקליט מהטלויזיה (יס) בשביל להחליף את הוידיאו וגם המחשב גם מחליף את הדיוידי וצריך גם לצרוב דיוידי הצעות בבקשה מנעה מחשבים תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד : AMD ATHLON 64 5000+ 2.6GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA5000CUBOX - BOX ¤ 1700 זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ¤ 2081 לוח אם : ASUS CROSSHAIR ¤ 1587 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX RADEON X1950XTX CROSSFIRE 512MB DDR4 256 BIT TV/O DVI - EAX1950CROSSFIRE/HP/512M - RETAIL ¤ 2776 דיסקים קשיחים SATA SEAGATE : SEAGATE 300GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3300622AS ¤ 643 כרטיס קול : CREATIVE SOUND BLASTER X-FI EXTREME MUSIC ¤ 790 מארז : THERMALTAKE SOPRANO BLACK MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000BWS + WINDOW + 430W THERMALTAKE PSU ¤ 664 צורב דיוידי:215 ¤ LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BU…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-