עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by idoleff,

שלום, החלטתי לשדרג סוף סוף את הסלון, ולקנות HTPC. התקציב הוא באזור 2000-2500 ש"ח. מבחינת מפרט, אין בקשות מיוחדות, פרט לכרטיס וידאו שהוא חובה, ומארז שיתאים לסלון (עדיפות לאחד עם שלט) אין לי כוונה לשחק במשחקים כלל, אלא אך ורק לצורך סרטים והקלטות, כלומר, אפשר להשתמש בכרטיס מסך מובנה עם יציאת HDMI. מבחינת דיסק קשיח, לדעתי בנתיים אני יכול להסתפק בכזה של 500GB. המפרט מתוכנן להריץ סרטים עד 1080P. כמובן ששקט קריטי למחשב, מכיוון שהוא יוצב בסלון כל הזמן... אין צורך במערכת הפעלה, ולא מתוכנן OC. תודה!

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  2. אני צריך חוות דעת על מחשב נייד: מסך 15.6" WXGA TFT LED HD 1366X768 מעבד Intel Pentium Dual COre T4200 (2.0GHZ 800Mhz) כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M זכרון 3GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHZ דיסק קשיח 250GB 5400RPM כונן אופטי DVD Recordable (Dual Layer) WI-FI WIRELESS סוללה 6 תאים ליתיום. כולל מערכת הפעלה של ויסטה. שוקל 2.7 קילוגרם. מחיר 2700 ש"ח. זה מפרט שקיבלת ורציתי לקבל מכם ייעוץ. אח שלי צריך מחשב והוא צריך את זה בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים. השאלה: 1) האם הכרטיס מסך שהם נותנים יכול להספיק להרצת רוב המשחקים? 2) אני לא כל כך מכיר מעבדים של מחשבים ניידים, אבל האם מעבד של T4200 נחשב טוב?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by syclla,

בוקר טוב, אני מתכוון לרכוש מחשב נייד בתקופה הקרובה, רציתי לברר ולקבל המלצות מכם. תודה אז ככה, * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית - שולי), מוזיקה, ת.מסרים וכד' * גודל המסך - 13" * משקל רצוי - לא כ"כ חשוב רק שלא יהיה כבד מידי O= * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שתהיה סוללה סטנדרטית לעבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- כן HDMI. * בלוטות - שן כחולה יכול להיות אחלה. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 160/250 GB * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא. אסתפק בשלב זה באחריות רק בארץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - קראתי על DELL דברים טובים. מעדיף שלא Lenovo . *תקציב - 3000ש"ח

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  4. אחרי המון חיפושים וקריאה בפורומים, אני יותר מבולבל מאי פעם אבל הגעתי להחלטה למה שאני רוצה: - מחשב משחקים, עם מעבד חזק עד 1100 ש"ח (לא משנה AMD או INTEL) - לוח אם שיהייה בו CF וגם RAID 0 הכי זול שיש - זכרון 4 גי'גה - שני דיסקים קשיחים לרייד 0 - קרור למעבד חשבתי על Thermalright ifx-14 CPU Heatsink 775 & AM2, ע"פ הבדיקות של TOMS HARDWARE שאר רכיבי המחשב כבר יש לי, כרגע יש לי מסך 17 אינץ' וכ.מסך 4850, אך מתכנן לשדרג בעתיד הרחוק לCF ומסך גדול יותר. מבקש שיהייה הכי משתלם מבחינת עלות - תועלת. תודה

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  5. אני מתלבט בין שני ניידים שמאוד עיניינו אותי והם בתקציב שלי, הראשון הוא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7689&perur=2&t=1&c=320 השני הוא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=3190&products_id=26264 . עכשיו השימושים שלי הם לתכנות ראיית סרטים בHD הפעלה מרובה של אפליקציות וגם קצת משחקים. בבקשה אם אתם ממליצים על נייד מסוים אני אשמח אם תוכלו לאמר לי למה ומה ההבדל בין השניים. תודה רבה לכל העוזרים מראש...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, אני מתחיל ללמוד השנה אדריכלות ואני מחפש מחשב המתאים לצרכים של הלימודים,בסביבות התקציב 4500-6000 גג ובו בזמן יכול להפעיל משחקים באיכות סבירה/גבוהה. ??? אני מחפש מחשב היכול להפעיל מספר תוכנות גראפיות (אוטוקאד, פוטושופ מצגות וכו') ביחד מבלי לחוות בירידה משמעותית ביכולת בעל כרטיס מסך איכותי אשר יכול להתמודד עם תוכנות אלו ואף להתמודד עם משחקים ברמה סבירה / גבוהה. אשמח מאוד לקבל המלצות על מחשבים שונים ויתרונות וחסרונות (שמעתי שהמחשבים האיכותים שיכים לDELL וLENOVO לפחות מבחינת אחריות בארץ) ראיתי שיש dell studio המלצות?, או מחשבי טושיבה סטליט? כמו כן, ראיתי את המחשב הזה באייבורי MSI Bravo EX627 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 והוא נראה לי …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by SaintSoul,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4500 שקלים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)גיימינג,סרטים וכו', אבל בעיקר בעיקר בעיקר גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא צריך ציוד היקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.נראה לי שכרטיס קול וצורב זה חשוב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא ממש 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב …

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  8. עריכה: עידכנתי את הכותרת ואת ההודעה הראשונה כמו שביקש המנהל אהלן חברה אני קונה מחשב חדש.. הגיע הזמן : ) זה הוא המפרט ויש לי התלבטות קלה לגבי הכרטיס מסך בעיקר יש לי מסך 22 של סמסונג שאני יכול לעבוד איתו גם ברזולוציה של 1920 על 1200 ויראו מצויין זה המפרט ואני שובר את הראש לגבי כרטיס מסך שבאמת ינצל את המסך מעבד -Q9550 1200 שח לוח אם- ASUS P5QL PRO 484 שח זכרונות-kingston 4 gb 800 mhz 280 שח ספק כוח-enermax pro82+525 w 529 שח הארד דיסק-w.digital 500 gb 280 שח צורב של סוני שחור סטנדרטי 125 ש"ח כרטיס מסך- 4870 \varpor-x \toxic מה עדיף? אולי 4890? אולי 260 gtx או ששוה להשקיע עוד 120 שקל ולקנות את 275?ההבדלים במחיר בינהם זניחים ולא בשמיים אז באמת כבר שאני לא יו…

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  9. 1. מה התקציב? 2000 ש"ח (משלם בכ.אשראי) את המחשב ככל הנראה שאני אקנה מ- KSP 2. מטרות המחשב? לדוגמה: לרוב שימוש משרדי, אבל שתהיה לו היכולת להריץ משחקים כבדים/מודרניים כגון: GTA IV 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: צורב DVD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? יש לי כבר כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שלא יעשה הרבה רעש, שלא יציק באוזניים. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1.אני מעוניין שהמעבד יהיה בעל 4 ליבות 2.אין צורך במסך ואין צורך בציוד היקפי למחשב 3.אפשרות לחריגה של 200-100 ש"ח. 4.לא חשוב לי עיצוב חיצוני כמעט בכלל. חשוב שיהיה שקט. מעוניין בקירור סטנדרטי. 5.האם חשוב שקט? עד כמה? - חשוב. 6. האם מתוכנן OC? - לא.

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  11. שלום, אז בהמשך לנושא הקודם, הנה הפירוט... 1. מה התקציב? 2500 ש"ח +/-, אין בעיה למזומן. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (לא גיימר מושבע, בעיקר אוהב לשחק משחקים שיצאו לפני 2-3 שנים), צפיה בסרטים, הורדות, מוזיקה, פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך, יש הכל מהמחשב הקודם. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא משהו שאני יכול לחשוב עליו... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא ממש. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם, האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא מחפש מחשב יפה ממש, אבל יהיה נחמד אם המארז לא יהיה נטו שחור חלק. רצוי שהמחשב יהיה שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הר…

12. שלום רב , אני מעוניין לקנות מחשב לאמא שלי . הדרישות הן שיעמוד בתקציב של עד 1500 שקל. עדיפות למעבד אינטל (נסיון לא משהו עם AMD ) שיהיה שקט (אין צורך במפלצת קירור או משהו בסגנון). הארד דיסק של 320 ג'יגה לטובת הורדות. עדיפות למפרט מSKYPC. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  13. למטרות משחקים ...בד"כ משחקי רשת ,אם אפשר משחקים כבדים...וגם לצפייה בסרטים(רצוי יציאה לטלוויזיה) מסך 15.4 יספיק. משקל-לאיודע ...שיהיה סביר... זמן סוללה עדיף ארוך כמה שניתן שיכיל בלוטות' כונן קשיח של 160GB מינימום צורב DVD יש העדפה לחברה משווקת BUG או SKYPC

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by SALT,

אז כך: אני מנסה לבנות מחשב לצרכים כללים, מחשב ראשי בבית. (כרגע יש לי מחשב בן 6+). להלן המחשב שחשבתי, אני ישמח אם מישהו יכול לשפר אותו. רק בבקשה בכל הצעה, תסבירו את ההחלטה שלכם. תודה מראש. 1. תקציב - בערך 5.5K 2. מטרות המחשב - משחקים בעיקר + עבודה משרדית + קידוד סרטים) 3. ציוד היקפי- צריך רק מסך 4. 5. 6. 7. מערכת הפעלה - לא, תודה 8. צרכים מיוחדים - כך שאפשר לשפר את המחשב עם הזמן בלי בעיה. ובלי אוורר צדדי (לא מתאים לשולחן) 9. רעש - בינוני , לא יותר 10.OC - כן . בעתיד , עד בינוני 11.משחקים - רזולוציה מקסימלית למסך (אני מקווה) . כל מני משחקים לא משהו ספציפי. מעבד - AMD Phenom II X4 945 - 1080 ש"ח -למרות ש AMD פחות איכותי מ INTEL - כדי להנות מ DDR3 בזול מ…

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  15. שלום שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד כדי לקחת איתי לאוניברסיטה. בין היתר, שימושים משרדיים כמו אנטרנט, מוזיקה, אופיס, לצורכי גרפיקה - פוטושופ, אין צורך בתוכנות תלת-מימד או עריכת וידאו, ובעיקר שיוכל לנגן סרטים ב-full HD, כלומר ביט רייט גבוה של 1080P. משחקים כבדים גם אין צורך. מסך - לא מבריק, ההשתקפויות מפריעות לי. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  16. אהלן, אני אהיה בארהב עוד שבוע וחצי לתקופה דיי ארוכה.. אני צריך דגם של לפטופ שייתן לי אחריות בינלאומית.. הצרכים שלי הם גם משחקים וגם אני צריך שישמש אותי ללימודים.. שאלה נוספת, כאשר אני יוצא מארהב, אני אצטרך לשלם מס על המחשב נייד? כמובן שאני יוציא את מהאריזה המקורית ואני גם אשתמש בו בתוך תחומי ארהב.. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by kdani,

יש למשהו מושג למה הוא עולה פי 2 מה-920 ? האם המחיר הזה ישאר כך, גם אחרי שיגיעו הסדרות החדשות (כי זו לא אותה משפחה?) האם יש VALUE 4 Money במחיר הזה ? או שזה סתם מחיר כדי שאף אחד לא יזמין את המוצר ?

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  18. Started by avishays,

אני צריך מפרט למחשב עד 5000-5500 כולל מסך שמיועד בעיקר למשחקים כמו כן אשמח להמלצה על חנות - אבל אני חייב אחת שלוקחת שיקים כמו KSP או IVORY תודה

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by nattti,

שלום לכולם אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לאחיין שלי לעריכת מוסיקה כפי שציינתי אם זה אפשרי לשלב כרטיס קול ברמה סבירה/טובהזה יהיה מצויין המחשב צריך לעבוד עם תוכנות עריכה כמו Qbase ודומיהם כמובן שיריץ סרטים , משחקים ברמה סבירה וניתן לשדרוג עתידי * גודל המסך? - 13" עד 15.6" * זיכרון לפחות של 2 GB * משקל רצוי? - העדיפות היא למחשב קל אבל לא על חשבון הרכיבים והביצועים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לפחות 2 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - כן יש לי צורך ביציאת HDMI * בלוטות? - לא יזיק אם יהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לפחות 160 או יותר - מה דעתכם ? * צורב DVD? - כן אני זקוק לזה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא,העיקר שתהיה אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כ…

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by ninja29,

חברים . יש לי E4300 משו יודע אם אפשר לקנות לו כרטיס קול אופטי כך שאפשר לחבר אותו לרסיבר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Talon,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כדי שאוכל להריץ משחקים המפרט הוא: דגם המחשב Optiplex GX745 מעבד Intel® Core 2 Duo Processor E6400 (2.13GHz,1066MHz FSB, 2MB L2 cache ) VT EIST מארז - I/O חריצים ומידות Mini-Tower- 2 internal 3.5", 1 external 3.5", 2 external 5.25" / 2 full height PCI / 1 PCIe x16 full height graphics, / 1 PCIe x1 full height . H: 41.14cm W: 18.7cm D: 43.18cm כונן דיסקטים 1.44 Not required כרטיס גרפי Intel® Graphics Media Accelerator 3000 דיסק קשיח 160GB (7,200 rpm) SATA Hard Drive זיכרון 1.0GB 667MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*512MB DIMM) Memory כונן אופטי 16x DVD-ROM Drive & SW Solution כרטיס תקשורת Broadcom® 5751 Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000t…

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  22. שלום. אני צריכה מחשב ללא מסך, מקלדת, עכבר או רמקולים, אלא רק קופסא. המחשב לצורך עבודה (בעיקר ב Excel ו Word), ולקבלה ושליחת אימיליים (מידי פעם לאתר של בזק או ynet, ולא יותר) אני לא צופה בסרטים דרך המחשב, לא משחקת משחקים, או כל דבר אחר מלבד מה שציינתי. אפשר מפרט זול, אבל טוב? (מקסימום 1000 שקל.. אם אני חיה בסרט - אז מקסימום 1500 שקל) תודה רבה עינת

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by Mydew,

היי לכולם אני צריכה לקנות מחשב חדש. בהתחלה שקלתי ללכת על מחשב נייח, אבל עכשיו אני שוקלת גם את כיוון המחשב הנייד ככה שאני אוכל לקחת אותו גם לאוניברסיטה. המחשב נועד למשחקים כגון World of warcraft, sims 3, Heroes of newreth וכל מיני הרחבות שעלולות לצאת להם בעתיד. אני מחפשת מחשב שיוכל להריץ את המשחקים הללו בצורה חלקה בהגדרות הגבוהות. בנוסף לכך, הוא ישמש לגלישה באינטרנט, לתוכנות בסיסיות ללימודים כמו אופיס וכאלו ואולי קצת סרטים. שימו לב שברצוני להשתמש במחשב לפחות ל3-4 שנים הקרובות, ככה שחשוב לי שהוא יהיה חזק יחסית כדי להריץ משחקים שעתידים לצאת (רובם בסגנון המשחקים שכתבתי למעלה). בנוסף לכך, חשוב לי שתהיה מקלדת שקטה ורכה ומחשב שקט יחסית. העיצוב פחות חשוב כל עוד זה לא איזה משהו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד, כבר בתחילת השבוע. התקציב, כמו שמופיע בנדון הינו כ- 5000 ש"ח, ניתן לשחק אבל לא יותר מידי. עדיפות לHP, DELL... ייעוד המחשב: גלישה, אופיס, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים (כבדים וקלים אבל איכות לא בשמיים) סרטי HD. רזולוציה עיקרית: 1024X768 לא נדרש ציוד היקפי. ללא OC, יש חשיבות לעיצוב. גודל מסך - 15'. חשיבות לזמן סוללה\ ארוך עד כמה שניתן (6 תאים לפחות) חשוב שיהיה מהיררררר.... אודה לכל העזרה!! הכנתי כמה נתונים שלדעתי חשובים במפרט, ניתן לראות כאן: http://www.uploadfileyou.com/files/dyrip8anyz64ur23onvh.bmp

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by aviram20,

היי יש לי מחשב נייד של ASUS דגם 4 ג'יגה.. רציתי לחבר אותו למסך בעזרת יציאת הVGA הבעיה היא שהמסך של הנייד שבור איך אני מגדיר שהו ישדר ישירות לויג'אי בימקום למסך שלו כי הוא מתתחיל לעלות אני רואה את הבוט מתחיל ואחרי זה מסך שחור.. מה עושים? יש איזה הגדרה בביוס או משהו שניתן לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.