עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם בקשר לרכישת מחשב נייד, ושתגידו לי מה לדעתכם עדיף מבין שתי אופציות. ראשית, הדרישות המחשב: תקציב: מקסימום 3600 ש"ח שימושים עיקריים: עבודה משרדית, אינטרנט, תוכנות מתמטיות ( כגון MatLab ) וצפייה בסרטים ( לאו דווקא HD או משהו מיוחד ). דרישות נוספות: חברה אמינה, דגם אמין. בדקתי כמה דגמים של חברות שונות. יש לי לבטים גדולים בין המעבדים T4300 ל - T6600, אבל מקריאה באינטרנט הבנתי שהאחרון עדיף בהרבה. כמו כן יש לבטים בין מחשב עם 3GB זיכרון וכרטיס מסך נפרד ( אבל חלש מאוד ), לבין 4GB אם כרטיס מסך OB, מדגם 4500. אשמח אם תמליצו לי על דגמים מתאימים של ניידים. תודה

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  2. מה אתם אומרים על שני אלו? האם המיפרט הוא מיטבי? :s05: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1579 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 GIGABYTE GA-EP45-UD3P Core 2 Quad P45 DDR2-1366, יחידות 1 ¤690 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1465 G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI CL5-5-5-15, יחידות 1 ¤599 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1258 ASUS ATI Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1680 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1489 Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS, יחידות 1 ¤375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1405 צורב ASUS-2014S1T DVD-RW SATA X20, יחידות 1 ¤154 http://www.foxp…

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by KNYJ,

צהריים טובים לכולם, אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב מחשב עבור קולנוע ביתי לסלון, אחרי כמה סבבים והתלבטויות (בפורומים אחרים. כן, כן, אני רועה בשדות זרים) הרכבתי מפרט שנראה לי עונה על כל הדרישות (ומעבר) ונכנס לתקציב, הייתי שמח לשמוע (או לקרוא) חוות דעת, הערות והמלצות. הדרישות: מחשב במארז HTPC, שקט במיוחד, נפח אחסון גדול (2-4TB) ועם יכולת להתרחב בעתיד, המחשב ישמש למשימות בסיסיות כמו גלישה באינטרנט או הפעלת מדיה אבל חשוב מאוד שהוא יוכל להריץ סרט באיכות HD (מהכונן האופטי ו/או מהקונן הקשיח) בצורה חלקה לחלוטין ובלי להתאמץ (אני לא רוצה לשמוע את המאוורר באמצע הסרט). המחשב לא מתוכנן להיות מכונת גיימינג (למרות שאולי הוא יריץ משחק כזה או אחר מדי פעם) אבל יכולת שדרוג עתידית היא…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אז ככה, עכשיו יש לי את המחשב הזה P4 3.0 GHZ Prescott 1.5 GB DDR Leadtek nVIDIA Geforce 7300 GS AGP 80GB SATA מחשב טוב אבל עם בסיס ישן שכמעט אינו ניתן לשדרוג, אני לא משחק משחקים כבדים אבל שיפעיל משחקים שאני רוצה טוב [אני לא מדבר על קרייסיס וכו', אני כולה משחק CS ולפעמים משחק פה משחק שם, לא ממש ממש כבדים..] חשוב שיהיה לי מאוד מאוד מאוד מהיר! וגם שקט שכמעט לא ישמעו אותו.. אז למפרט: תציעו לי הצעות לשיפור, אפשר לחרוג ממש טיפה בדברים שחשובים תודה !

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by Akiles,

היי חברים, אשמח לעזרתכם המקצועית בנוסף אם אפשרי להמלצה לחנות בצפון (עדיך שתהיה אפשרות של משלוח גם) מחשב נייח בלבד ללא ציוד היקפי לנערה בכיתה י' (בעיקר לימודים, אינטרנט, מוזיקה, סרטים) - לדעתי ללא כרטיס מסך יש לה מסך 27 אינץ עם 75Hz - VGA+HDMI (אם אני לא טועה) תאכלס אפשר להגיע לאחלה מחשב עם תקציב נמוך מזה לפי הבדיקה שלי - אבל אין בעיה גם למתוח את התקציב במידה ומשתלם המון תודה ! שבוע טוב ובשורות טובות !

6. Started by zvikaz,

שלום. אשנח לשמוע לחוות דעתכם על HP ProBook 430 G2. http://store.pc365.co.il/product-2152-HP_ProBook_430_G2_F6N65AV_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 סוג מוצר: מחשב נייד , יצרן: HP , דגם מעבד: Intel® Core™ i5-4210U Processor (3M Cache, up to 2.70 GHz),נפח זכרון פנימי: 4GB , נפח דיסק קשיח: 128GB , גודל מסך: "13.3 , דגם כרטיס מסך: Intel® HD Graphics 4400,מערכת הפעלה: Windows 8.1 , תקופת האחריות: שנה , סוג האחריות: באתר הלקוח , נותן השירות: HP מחיר המוצר:3,399 ₪ כולל מע"מ כמו כן, אני מתלבט האם כדאי להגדיל זכרון ל 8GB, ב 350 ש"ח. חשבתי עליו כמענה לדרישות הבאות: * מטרות המחשב? מחשב לסטודנטית, בעיקר עבודה עם אופיס וקצת אינטרנט * גודל המסך? מתלבט בין 11" ל 13", עדיפות למאט * רזולו…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Fkl0ster,

חבר שלי - קורא פאסיבי כאן בפורום - ביקש ממני לפרסם את המחשב אשר רכש מ'נועה מחשבים'. לטענתו, עדיין ניתן לשנות את פרטי המפרט ללא תוספת תשלום זאת למרות שהמחשב כבר הוזמן... AMD Athlon 64 3200+ 90nm Retail Gigabyte K8NF-9 nForce4 'Vanilla' 2x512MB Samsung Original 400MHz Gigabyte GeForce 6600GT PCI-e WD 160GB w/8MB 7200RPM S.ATA Black painted floppy drive Antec SLK3700BQE Microsoft Multimedia keyboard Logitech MX510 mouse מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  8. שלום, זקוק לעזרה לעניין מפרט למחשב חדש. 1. תקציב מקסימלי - 7,000 ש"ח. סטיה מהתקציב פלוס/מינוס 10%. דגש על איכות רכיבים. לא מעונין ברכיבים שעשויים ליצור בעיית competability בעתיד. העדפה משמעותית למעבד Intel. 2. שימושים עיקריים: 70% עבודה ב- Office ואינטרנט, 30% צפיה בתכני HD ועיבוד תמונות, מעט משחקים - כרגע דברים ישנים כי המחשב הנוכחי ישן. דגש: חשובה מאוד יכולת התגובה המבירה השל מחשב בייחוד במצב שבו פתוחים מספר יישומים. הזמן יקר, לא מעונין ל"חכות" למחשב. 3. ציוד היקפי: נדרש מסך. התלבטות בין LG W2486L LED ובין Dell 2209WA LCD (איכות מול גודל מסך מול צריכת הספק מול רזולוציה טבעית מקסימלית) קורא/צורב DVD כונן קשיח - גודל של 500Gb או 1Tb, נטיה לכיוון ה- WD הירו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by eviatar,

בנו לי את מפרט הזה: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600MHz CL9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 מארזים: מארז ללא ספק Antec VSP-5000 ATX Mid Tower Black 1 מחיר החבילה: 4209 שקל מזומן שטרות: 4167 ₪ המפרט טוב?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, הינה המפרט, הצעות שידרוגים וכדומה יתקבלו בברכה מעבד: amd athlone 64 3000 לוח אם: asus A8N-SLI Deluxe זכרונות 512x2 a-data 400mhz דיסקים קשיחים:seagate 80x2 7200rpm SATA כרטיס מסך: 6800GT 256mb ספק: hec 475mhz כונן דיסקטים דיסקים מארז זה שטויות, לא צריך שום ציוד הקפי הסכום המוערך הוא 6000 שקל. בתודה לעוזרים(מומחים בבקשה)

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  11. מעבד: [..] INTEL 3770 : IVY BRIDGE, CORE I7, S1155, 3.4Ghz - TRAY ₪1500 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77-D3H ₪678 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 8GB (4GBX2) DDR3 1600MHz CL9 ₪286 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX660TI "PHANTOM" 2GB GDDR5 - RETAIL ₪1746 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED (WHITE) w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - כל הקודם זוכה ! - זמין במלאי ₪290 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W - MODULAR - זמין במלאי ₪463 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 - זמין במלאי ₪140 דיסק קשיח: [..] SEAGATE 2TB SATA3 7200RPM - זמין במלאי ₪598 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 5,500 ש"ח ₪0 מחיר סופי כולל…

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by berner,

חברי הפורום שלום יש לי מחשב ישן שלי שנתתי לאחיינים שלי שמגיעים מדי שבוע שישחקו בו משחקים ברשת וגם אינטרנט כנראה שהמחשב סיים חיו\ הWINDOWS נתקע בשלבי הראשוני לכן חשבתי להשקיע בשידרוג המחשב ולהחליף הקרביים או שיש איזה דיל למחשב מורכב באותו עלות +/- אשמח לקבל המלצות בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by SABONIS,

שלום לכולם. לאחרונה יש לי בעיה עם הסוללה, היא לא רוצה להיטען מעבר ל28 אחוז. פרקתי אותה לחלוטין, הטענתי מחדש, וכלום, היא פשוט לא עוברת את ה 28 אחוז לא משנה מה. השארתי אותה לטעינה למעלה מיום, ושום דבר לא עזר. לא עשיתי שום שינוים שזכורים לי, ולפני כשבוע (כשהתופעה עדיין לא קרתה) הסוללה הייתה נטענת ל100 אחוז ומחזיקה מעל לשעה וחצי. התקנתי את הBATTERY MAXIMISER של IBM, והוא רושם לי שהסוללה תקינה, ברגע שאני מכניס את השנאי הוא לא כותב לי זמן טעינה מוערך, וגם לא רוצה לטעון אותה מעבר ל28%. הוא פשוט כותב NO ACTIVITY. ראוי לציין שהסוללה בת חצי שנה (סוללה תחליפית), ככה שהיא לא ישנה ועדיין לא "גמורה". ברגע שאני מחליף לסוללה המקורית והישנה, היא כן נטענת ל100 אחוז, לכן אני משער שהבעיה הי…

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by idan_avni,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 אפשרי חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ורק גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ 1-10, 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

15. Started by maor66,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימושים קלים, ללא מערכת הפעלה. התקציב די קשיח אז נא לחרוג רק אם יש מציאה של ממש . מטרות המחשב? גלישה, סרטים, אופיס * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? תמיד טוב, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , (לא חובה)USB3 * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? רצוי, לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה י…

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  16. Started by YEAL23,

שלום חברים מקוה שאני בפורום המתאים לשאלה זו. קניתי לפטופ של דל המגיע עם מערכת הפעלה של לינוקס (למה מגיע עם המערכת הזו? בדר'כ לפטופים מגיעים ללא מערכת הפעלה או עם ווינדוס?) בכל מקרה, רציתי לדעת איך אפשר למחוק ולהתקין ווינדוס עליו? האם לפרמט אותו כפי שעושים בפירמוט רגיל? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום. חבר רוצה לקנות מחשב חדש לאינטרנט וסרטים מה אתם אומרים על המפרט המצורף. תודה לעונים.(חייב גם כרטיס טלויזיה) CPU INTEL - Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB M.BOARDS for INTEL ASUS - P5B-VM DO s775 Conroe, Q965, DDRII 800, VGA, PCI-E 690 MEMORY DDR II 800Mhz - 1GB Kingston Value X2 HARD DISKS Western Digital - 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II DVD Recorders Asus - DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA TV/VIDEO - Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit CASES HEC - HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) POWER SUPPLY Chieftec -550W Active PFC, 12cm Fan (24pin)

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  18. מה ההבדל בין משפחת ה- P שהיא נראה לי לניידים לבין ה T הרגילה??

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by chilala,

קניתי מחשב חדש מסוג lenovo g510 והתקנתי ווינדוס 7 בעצמי והורדתי דרייברים בעצמי ..הכל הלך חלק חוץ מהדרייבר של המצלמה שבסוף ההתקנה שלו מופיע לי ההודעה הבאה no appropriate driver to be installed. מה שקורה שהמצלמה כן עובדת אבל בצבעים ממש גרועים ורואים ממש חשוך אני דיי בטוחה שזה בגלל זה.. בבקשה שמישו ייתן לי תשבה לזה בדקתי בכל האינטרנט ולא הצלחתי להבין מה לעשות. תודה רבה מראש, עמת לוי(:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ערב טוב, אני מעוניין לקנות מחשב ב4,500 ש"ח שמיועד בעיקר למשחקים כבדים ומהירות בעבודה היומיומית שלי במחשב שזה כולל תוכנות שיתוף וגלישה באינטרנט באותו זמן. אני צריך שהוא יריץ משחקים בינוניים עד כבדים ב2-3 שנים הקרובות לא על HIGH כי אני יודע שזה לא מספיק תקציב כזה בשביל להפעיל משחקים כבדים על HIGH אבל MED או LOW למשחקים של עוד 2-3 שנים וHIGH למשחקים של היום. חשוב מאוד שהמעבד יהיה של אינטל והלוח אם יהיה תואם, יש עדיפות לכפול ליבה. כרטיס מסך שיהיה MIDEND או אפילו HIGHEND משהו טוב שיחזיק עם TV-OUT רצוי NVIDIA אבל לא חובה, אם זה מתאים לשאר המפרט אז אפשר ATI. אני צריך מקלדת עכבר צורב דיווידי פשוטים (!) ומסך LCD 17' אינטש' גם דיי פשוט לא משהו עם HD ושהמסך לא יעלה על 1000 ש"ח…

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by Zambar,

מיועד בעיקר למשחקים ואינטרנט, שיהיה שקט אבל אם אפשר שלא יבוא על חשבון רכיבים אחרים, וחשוב שתהיה אופציית שדרוג בעתיד (ז"א, תמיכה בכל עניין ה-SATA3, USB 3.0, DDR3 וכל זה), עלה לי בראש לוח אם GA-P55A-UD3 של Gigabye , אני פשוט נתקל בו הרבה פה. מתכנן לעבוד על מסך 22" בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  22. Started by v1dal,

אהלן חברים! אשמח לעזרה במציאת מחשב נייד שיספק לי את הצרכים שאני צריך במהלך תואר ראשון במדעי המחשב. מתכנן לקנות גם את האייפד פרו החדש לצורך הלימודים עצמם, אז המחשב ישמש אותי נטו לתכנות בתואר. בעיקרון כבר קראתי הרבה באינטרנט והבנתי שלא צריך מחשב מפוצץ אז אשמח להמלצות מנסיון של אנשים שעשו את התואר ומבינים מה הדרישות שצריך. בגדול מההבנה שלי - מעבד i5 SSD 512GB 8RAM סוללה חזקה מאוד גודל מחשב/משקל - ? תקציב: עד 4500שח אז כמו שאמרתי אשמח להמלצות על מחשב פחות או יותר עם הנתונים האלה, אלא אם כן מישהו יכול להאיר את עינייי לגבי נתונים אחרים. תודה רבה מראש לכל העוזרים!

23. שלום לכולם. יש לי תקציב של 4000 ש"ח המחשב יהיה בעיקר למשחקים ואינטרנט. אשמח לקבל הצעות למפרטים שיתמודדו בצורה טובה יחסית עם המשחקים:CRYSIS,GEARS OF WAR,BIOSHOCK,COD4 הנ"ל.(ללא מסך וללא ציוד היקפי). תודה על התשובה המהירה, MARMARK.

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by Shadow64,

מיועד לשימושי HD ולמולטיטסקינג. יעבוד בסביבת ווינדוז 7. אמור להחזיק כ-5 שנים. חשוב שיהיה שקט ככל שניתן. המחשב יחובר ל LCD 46" ולרסיבר. אין צורך בכונן אופטי. (תתעלמו מהראוטר..) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.