ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
שלום נתנו לי מדריך שמסביר איך עושים שיהיה אפשר לחבר כרטיס מסך של מחשב נייח ללפטופ כך שהלפטופ יוכל להריץ משחקים כבדים בעזרת הכרטיס מסך(אני מתפלא שלא פרסמו את זה) זה המדריך: http://www.techradar.com/news/computing-components/graphics-cards/how-to-make-an-external-laptop-graphics-adaptor-915616?comments_pg=2#comments עכשיו הכל שם נראה ממש פשוט(אפילו יותר פשוט ממה שנראה בהתחלה) רק הקטע של החשמל שצריך לחבר לכרטיס מסך לא מובן לי כתוב שם שצריך לחבר אליו ספק מתח אבל איך אני יכול לדעת איזה ספק מתאים? אם נגיד אני קונה ספק שמספק יותר מדי מתח אז יש סכנה שאני אשרוף את הכרטיס מסך או שלא בגלל שאני מוגבל בכמות החיבורי מתח שאפשר לחבר לכרטיס מסך? מסעיף 12 אני לא מבין מה לעשות... ער…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב גיימינג חזק אבל שקט יחסית שיעלה בין 4000 ל-5000 ש"ח. גם פוטנציאל אוברקלוקינג קל יהיה נחמד עריכה: בהשראת חוקי הפורום שהדף שלהם לא עבד לי משום מה קודם: מעדיף לחסוך, לא לחרוג מ5000. משחקים: Crysis 2, BFBC 2, The Witcher 2, Deus Ex Human Revolution... מסך 23" 1920X1080 הגדרות גבוהות, לשם שינוי. אין צורך במה שלא רשמתי למטה שקט: 7 מ10 הרכבת מחשב בחנות עדיפה, אבל במידה ויש פערי מחיר או יעילות, אני ארכיב בעצמי. רצוי שיהיה USB3. מישהו רוצה מחשב בלי אפשרות שדרוג? לא אני הרכבתי מפרט דרך קיי אס פי (לא הכרחי לקנות משם, אבל אני מעדיף לקנות את רוב הרכיבים מאותה החנות ואני גר באיזור רעננה כך שזה קרוב). מעבד: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU C…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אז המפרט שלי הוא כזה: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1050 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 DIRT3 כולל משחק DIRT3 מתנה, יחידות 1 ₪649 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176 NZXT Guardian 921, יחידות 1 ₪395 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1692 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 2 ₪232 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX, יחידות 1 ₪277 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2936 Asus P8P67 Pro B3 P67 REV 3.1 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪895 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2376…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים ניידים ואני רוצה לשחק אחד נגד השני איך אני עושה רשת בין 2 מחשבים ניידים (לא אינטרנט אלה סתם רשת כדי להעביר קבצים וכל מני) בשניהם יש WIFI ולשניהם יש כרטיס רשת תודה.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המפרט הבא דרך TMS ורציתי לדעת מה דעתכם עליו עבור גיימינג ועריכת וידאו ברמה חצי מקצועית. התקציב שלי היה עד 4000 שקל אבל חרגתי ממנו קצת בשביל לשדרג את כרטיס המסך. איך זה נראה? מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪581 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪299 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪157 קשיח …
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל פחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, בנוסף גם סרטים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER BF3 ME3 BFBC2 וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הי, בניתי את המפרט הבא - ליד חלקים קיימים אציין "קיים", ובסוף בקשה לעזרה באיתור חלקים שעדיין חסרים לי... מארז אקרילי שקוף לחלוטין (2 חורים למאווררי 8 ס"מ) (קיים) לוח Asus P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E מעבד Intel Core i7-2600 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 קירור מים Antec Kuhler H2O 620 Liquid Cooling System זכרון 2x4GB Patriot Viper Xtreme Series Division 2 Edition Dual Channel CL8-9-8-24 כ. מסך ATI Radeon HD 5850 (קיים) דיסקים 2x128 GB SSD, 1x500GB WD ספק Antec High Current Gamer 750W 2 מאווררי thermaltake עם LED כחול front panel שולט מאווררים + USB, קורא כרטיסים, מד סל"ד למאווררים, וכו'. 2 קטודות קרות כבלי Sata UV עכשיו, לש…
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל שימוש שעלול לצוץ. גיימינג, עריכה, עבודה משרדית, תכני HD.. המחשב צריך לשרת את כל המשפחה עם כל צורך שיכול לבוא בצורה הטובה ביותר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC, COD,CRYSIS וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 1080X1920 22 -לאילו …
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5600-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
התבקשתי לעזור לחבר ומאחר שעזרו לי כאן המון בפורום אני אעביר את זה אליכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 במידה ויש הצדקה- אני לא רואה סיבה לחריגה עבור הדרישות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי- סרטים, גלישה, אופיס - אין צורך בכרטיס מסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר מיוחד - אופיס , גלישה, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית מעט תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אנחנו הולכים על מפרט כלשהו שכולל את כרטיס המסך GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI. המחשב אמור לתפקד כל יום, לעבודות גרפיות כבדות לצורכי פרנסה. מדובר במפעל שעוסק בעבודות גרפיקה, ועובד עם תוכנות גרפיות כגון: FREEHAND 11 PHOTOSHOP 8 Adobe Illustrator CorelDraw המפרט יוצא לנו בסה"כ כ-4,000 שקל והוא כולל מעבד I7, וכולל זכרון 8. כעקרון המפרט נראה מעולה, השאלה היא האם כרטיס המסך הנ"ך מתאים לעבודות גרפיות חזקות? הנה המפרט אם צריך: מעבד INTEL Core i7 2600 3.4GHZ 8MB BOX G.CPU 1 לוח אם INTEL BUFFALO FLAT P67BA USB3 ESATA+ 2FW 1 זיכרון DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON 2 דיסק קשיח 1TB 64MB 7200RPM SATA III 6GB/s FAEX BLACK WD 1 כרטיס מסך כרטיס מסך - GEFORCE GTS450 1G…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לא ניתן לחרוג מהתקציב! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום חברי פורום. אשמח לקבל את עזרכתם במציעת מחשב נייד שיעמוד בתקציב של עד 3000 שקל (ניתן לחרוג עד 3500 שקל). המחשב הנייד צריך לשמש גם לעריכה ודאיו/הצגתו ללקוח. העבודה היא עם תוכנת עריכה Avid. יש לי מספר דרישות לא גרנדיוזיות מהמחשב: מעבד מהסדרות החדשות I5 או I7. חברה טובה וידוע HP / DEll / LG / THOSIBA זכרון של 4GB DDR3. מסך 15.6'' HDD של 500GB. וכרטיס מסך של NVIDIA (חשוב לציין שמדובר על כרטיס ולא על שבב על ה לוח של המחשב). תודה רבה לכם. עמיר
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן חברים, שאלה פשוטה לי אליכם, שלא הצלחתי לעלות על תיקונה או טיפול הבעיה: הדגם: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5048664-5062471.html בנייד שלי יש את התכונה של כרטיס מסך מתחלף, ז"א שבעט עבודה הוא פועל על הכרטיס החזק, וכשלא צריך הוא על הכ.מסך המובנה של אינטל. הבעיה היא - כשאני נכנס דרך CCleaner, הוא מראה רק כרטיס מסך המובנה, ולא את הכ.מסך שיש. גם בהגדרות אין אפשרות לראות שאכן הכרטיס מסך ה"מקצועי" יותר הוא הכרטיס מסך אלא הכ.מסך של אינטל. אשמח אם תוכלו לעזור לי לעלות על הבעיה או הדבר הזה, תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בהרכבת מפרט לאחי בין 1000-1500 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר אינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש איזה משחק אחד כבד שהוא משחק אבל פעם בהרבה זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
תקציב-באיזור ה2000 חייב חיבור hdmi . שהסרטים לא יקרטעו . אמינות ואחריות היא גם קריטריון חשוב . רוצה יותר מדי? תודה למשיבים.
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס אבל גם משחקים קצת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקי SHOOTER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שיהיה בעל המאפיינים הבאים: 13 אינצ' מסך 2 קילו משקל כולל סוללה אורך חיי סוללה מאוד חשוב(8 תאים 10 תאים) המחשב הוא לשימוש משרדי ולכל היותר סרטי HD כרגע על הכוונת מחשב נייד של אסוס U31F עם המעבד I3 האם יש משהו יותר טוב במחיר הנ"ל ? האם המחשבים הניידים של אסוס הם טובים ?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב נייד עם מסך בגודל -13.3 , בתקציב של עד 3200שקל ומתלבטת בין 2-דגמים, HP Pavilion dv3-4300ej מפרט טכני: מעבד: Intel Core i3-380M, 2.53GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 13.3’’ HD LED HP BrightView רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 3GB DDR3 דיסק קשיח: 320GB 7200RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6370M תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth כונן: DVD SuperMulti סוללה: 6 תאים מימדים: 32.3x22.2x3.05 מ"מ (ג x ע x ר) משקל: כ-2.08 ק"ג צבע: שחור-דובדבן מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים מחיר 3200 ש"ח לבין מחשב פאקרד בל BUTTERFLY S FN-008IL של PB # מעבד: Intel Core i3-380UM, 1.33GHz # מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית # מסך: 13.3…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לסבתא, שמשתמשת בו רק לקריאת מיילים, גלישה באינטרנט וצפייה בתמונות של הנכדים או מקסימום איזה מצגת שהגיעה במייל. סה טו. חשבתי ללכת על משהו קומפקטי - בסגנון Giada או פשוט לקנות מארזHTPC קטן ולהרכיב בו מחשב מינימלי. הבעיה - אין לי מושג בתחום המעבדים הקטנים והחסכוניים (כל ה-atom ים למיניהם). אשמח לעזרתכם - אם בהמלצה על מודל מורכב, או בהמלצה על מפרט קומפקטי. דרישות: קטן ועושה את העבודה (משרדית מינוס, כאמור) תקציב: עד 2000 ש"ח (גמיש רק אם יש צורך) בנוסף - אקנה מסך 22"-23" שאמור להראות מיילים ותמונות - והוא לא כלול בתקציב. תודה
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד אזור ה-3700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:CRYSIS2,BFBC3,COD4/6/7. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)-אני עדיין לא יודע כי אני עוד לא סגור על מסך אבל סביר להניח שזה יהיה 22\23 אניצ' ופול HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
זה המפרט הקיים שלי שנקנה לפני שלוש וחצי שנים: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB G0 קרור למעבד Zalman 8700 Cu Cooper ZM8700L לוח Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P כרטיס מסך Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 DualDVI Retai זכרון (OCZ Titanium XTC 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (X2 כוננים קשיחים - 4X Western Digital 500Gb SATAII 16MB WD5000AAKS מארז Antec P182 SE 3x120MM Mirror Finish P182SE ספק כוח Corsair 620W 50A 12V CMPSU-620HXEU EPS Modular מסך Samsung T240 - 24" 1920x1200 המטרה - מחשב רב תכליתי + גיימינג אך בשלב זה אני לא ארכוש כרטיס מסך, אשאר עם שלי בינתיים. מעוניין לשדרג: לוח אם - מהדגמים האחרונים עם ב usb3, כרטיס קול מובנה עם יציאות דיגי…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000שקל! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בכלל! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש לכל הדברים החדשים! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל החדשים אין צורך לכתוב שמות של כולם! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 22-23 אינץ רזולוציה רגילה של המסך ניראלי סטנדרט! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מסך…
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-