ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
היי, שוב אני, שיניתי את דעתי לגבי המחשב, אני רוצה קצת OC ולא מתנגד ל CF/SLI הנה הפרטים והמפרט שגיבשתי, אשמח לחוות דעת. בעיקרון אני לא משחק ממש הרבה אבל כשיוצא משחק טוב אני רוצה לשחק בו כמו שצריך.. והמחשב צריך "לסחוב" בקלות את כל המשחקים שיצאו ב2-3 שנים הבאות.. יש לי ספק כח דיי טוב, אני לא בטוח כמה וואט הוא עדיין (אני צריך לפרק אותו) אבל תגידו לי בבקשה כמה אני צריך ? *עריכה.. הספק כח הוא Chieftech APS-550S .. מארז דיי פשוט וסטנדרטי, אין לי מושג איזה.. * יש לי גם מארז ודיסקים קשיחים לאיחסון, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 (כבר חרגתי ב500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה …
-
- 49 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב! זה פעם ראשונה אני כותב כאן..כבר לקחתי מפה לא מעט דברים חדשים שלא ידעתי (אני טכנאי PC מובטל בינתיים אך משתדל לשמור על כישורים שרכשתי) הופתעתי לראות פורום כה מושקע ואיכותי. יש מלא חומר חשוב ומעניין. שאלתי היא כזאת. אני מתכוון להשקיע הרבה במחשב שיהיה לי לעתיד,בע"ה. ומכיוון שאיני יכול לקנות אותו בבת אחת,עם כל הרכיבים,אז נאלץ לרכוש לפי חלקים,כל חודש משהו אחר. ומכיוון שטכנולוגיה לא עומדת במקום,אז גם החלקים משתנים באיכות ובמחיר. אז רציתי לדעת מה דעתכם\ן לגבי קצב השתנוּת הרכיבים ולפי זה אפשר לדעת מה הסדר העדיף לקניית החלקים. חוץ מזה,אשמח מאוד להיות בקשר עם טכנאים כמוני שעובדים בתחום.. תודה רבה והמשך עבודה מהנה ))
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב עם הדרישות הבאות: 1. התקציב המקסימאלי - 1200 ואפשר לנצל הכל אך להשתדל לא לחרוג. 2. יישומי משרד, אינטרנט,משחקים קלים, שרת אחסון. ללא צפייה בסרטים אבל אולי לסטרימינג ממנו לסטרימר חיצוני. הכוונה במשחקים קלים הם RTS ו-RPG בעיקר. מסך dell 2209wa. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. רמת נחיצות שקט: 7. 5. לא מתוכנן OC אלא אם כן אפשר לקבל אותו מהחנות המרכיבה את המחשב. 6. יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות. 7. איזור מגורים - רמת השרון. 8. אם יש אפשרות לתמיכה ב-RAID זה יהיה נחמד ותמיכה בכמה שיותר HDDs. 9. לא מתוכנן שדרוג עתידי. תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד במחיר 3600-4200 ש"ח. כמובן שאעדיף מחיר זול ככל האפשר, אבל אין לי בעיה להוסיף 100-200 שקלים אם המפרט באמת שווה את זה. המחשב מיועד לשימוש רב תכליתי, כאשר הדגש הוא פחות על משחקים(שיתאים למשחקי ספורט בעיקר: nba 2k, PES, fm וכדומה, משחקים שלדעתי לא מצריכים מפרט מטורף) וקצת יותר על ביצועים מהירים ויכולת טובה להריץ הרבה תהליכים במקביל. המסך בגודל 13-15(עדיפות ל14). מבחינת יצרן העדיפות היא לLG או DELL, אבל זה לא מחייב ואשמח לשמוע דעות על יצרנים אחרים. מחשב לדוגמא שחשבתי עליו: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7473
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בעוד כחודש קונה שדרוג למחשב המתיישן שלי שכבר פשוט לא מספיק לי, התקציב עומד על 3550 שקל ללא חריגות בכלל. המחשב מיועד לOC כבד וגיימינג כבד על מסך U2311H ככה שאני רוצה נטו ביצועים ללא פשרות. חומרה מי המחשב הקיים שעוברת לחדש: קירור למעבד- NH-D14 מארז- TT V9 בעל 4 מאווררים ככה שדיי מקורר. ספק כוח- HEC WIN+ 700W כונן קשיח- SAMSUNG 1TB F3 צורב די וי די- LG X22 SATA --------------------------------------------------------------- כרגע אני דיי סגור על השדרוג הבא, רק שיש לי קצת חשש על הספק שלי שלא יצליח להחזיק מערך CF ואת המעבד ב4.5GHZ, מקווה שאולי אתם תגידו לי עם זה תואם לחומרה החדשה כי אני חושב שהספק יצליח להסתדר אבל לא כל כך בטוח בזה, כמו כן הייתי רוצה לדעת עם יש לוח Z68 ברמה גבו…
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש מפרט לחבר, מדובר בסטודנט מתחיל ללימודי צילום, התעסקות עם Photoshop, Illustrater וכדומה. התקציב הוא 3.5K ויש אפשרות לניצול התקציב במלואו כמובן שאך ורק במידת הצורך. מעוניין במחשב מבוסס מעבד אינטל. מסך - אבקש המלצות למסך בהתאם למפרט כיוון שכרגע אין תקציב, ככל הניראה יהיה בעתיד. (איזור ה-800 ש"ח). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Illustrater וכדומ…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
חברה טובה שלי חוזרת בנובמבר מארה"ב ורציתי שתקנה לי MAC השאלה היא מה הבעייתיות בהפעלת תוכנות בעברית או כתיבת עבודות בעברית?הרבה אנשים אמרו שיש בעיות עם חברת APPLE בנושא זה,אשמח אם מישהו ייתן תשובה מפורטת או ייתן מדריך כלשהו לגבי קניית מחשבים מחברה זו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לפטופ לאחותי שתקנה אותו בארה"ב ותביא אותו לארץ. התקציב: 500$ גודל: 15.6 או 14 מעבד: עדיף core i3/5 זיכרון: 4GB ומעלה הארדיסק: גודל פחות קריטי אבל רצוי 7200RPM אה וכמובן חשוב העיצוב והצבע, עדיפות לסגול.. אם לא אז שחור. ראיתי בנתיים את זה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/778886-REG/Lenovo_114155U_ThinkPad_Edge_E420_14.html איך הוא?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. אפשר לחרוג ממש בטיפה, אבל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנו מריצים קיובייס. כשכדאי שהמחשב יהיה מותאם לקיובייס 6. בפועל אנו משתמשים כיום ב-4, אבל רצוי לשמור על אפיק השדרוג קיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט. זאת מאחר והמחשב יהיה בחדר ההקלטה ולא בחדר קונטרול נפרד ומבודד. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מאד מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל...שניהם בתקציב שלי 3500 ש"ח למטרת משחקים בינוניים + מולטימדיה שניהם אותו מעבד I5 ל-אסר כרטיס מסך GF540M ואילו לדל GF525M (כמה ההבדל משמעותי ביניהם?) מצד שני לדל יש בלוטוס ול-אסר אין לדל אומרים שיש איכות בנייה יחסית זולה בנוגע ל-אסר אני לא יודע מה אתם אומרים? לשניהם יש כניסות USB3 אבל רק לדל יש כניסת ESATA. המפרטים של שני המחשבים: http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1077&cPath=29 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=n5110i52410m&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he שורה תחתונה, לכל מי שיש חוייה מאחד המחשבים או המלצה על מה ללכת מוזמן לכתוב את דעתו. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום נתנו לי מדריך שמסביר איך עושים שיהיה אפשר לחבר כרטיס מסך של מחשב נייח ללפטופ כך שהלפטופ יוכל להריץ משחקים כבדים בעזרת הכרטיס מסך(אני מתפלא שלא פרסמו את זה) זה המדריך: http://www.techradar.com/news/computing-components/graphics-cards/how-to-make-an-external-laptop-graphics-adaptor-915616?comments_pg=2#comments עכשיו הכל שם נראה ממש פשוט(אפילו יותר פשוט ממה שנראה בהתחלה) רק הקטע של החשמל שצריך לחבר לכרטיס מסך לא מובן לי כתוב שם שצריך לחבר אליו ספק מתח אבל איך אני יכול לדעת איזה ספק מתאים? אם נגיד אני קונה ספק שמספק יותר מדי מתח אז יש סכנה שאני אשרוף את הכרטיס מסך או שלא בגלל שאני מוגבל בכמות החיבורי מתח שאפשר לחבר לכרטיס מסך? מסעיף 12 אני לא מבין מה לעשות... ער…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב גיימינג חזק אבל שקט יחסית שיעלה בין 4000 ל-5000 ש"ח. גם פוטנציאל אוברקלוקינג קל יהיה נחמד עריכה: בהשראת חוקי הפורום שהדף שלהם לא עבד לי משום מה קודם: מעדיף לחסוך, לא לחרוג מ5000. משחקים: Crysis 2, BFBC 2, The Witcher 2, Deus Ex Human Revolution... מסך 23" 1920X1080 הגדרות גבוהות, לשם שינוי. אין צורך במה שלא רשמתי למטה שקט: 7 מ10 הרכבת מחשב בחנות עדיפה, אבל במידה ויש פערי מחיר או יעילות, אני ארכיב בעצמי. רצוי שיהיה USB3. מישהו רוצה מחשב בלי אפשרות שדרוג? לא אני הרכבתי מפרט דרך קיי אס פי (לא הכרחי לקנות משם, אבל אני מעדיף לקנות את רוב הרכיבים מאותה החנות ואני גר באיזור רעננה כך שזה קרוב). מעבד: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU C…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אז המפרט שלי הוא כזה: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1050 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 DIRT3 כולל משחק DIRT3 מתנה, יחידות 1 ₪649 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176 NZXT Guardian 921, יחידות 1 ₪395 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1692 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 2 ₪232 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX, יחידות 1 ₪277 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2936 Asus P8P67 Pro B3 P67 REV 3.1 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪895 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2376…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים ניידים ואני רוצה לשחק אחד נגד השני איך אני עושה רשת בין 2 מחשבים ניידים (לא אינטרנט אלה סתם רשת כדי להעביר קבצים וכל מני) בשניהם יש WIFI ולשניהם יש כרטיס רשת תודה.
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המפרט הבא דרך TMS ורציתי לדעת מה דעתכם עליו עבור גיימינג ועריכת וידאו ברמה חצי מקצועית. התקציב שלי היה עד 4000 שקל אבל חרגתי ממנו קצת בשביל לשדרג את כרטיס המסך. איך זה נראה? מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪581 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪299 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪157 קשיח …
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל פחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, בנוסף גם סרטים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER BF3 ME3 BFBC2 וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הי, בניתי את המפרט הבא - ליד חלקים קיימים אציין "קיים", ובסוף בקשה לעזרה באיתור חלקים שעדיין חסרים לי... מארז אקרילי שקוף לחלוטין (2 חורים למאווררי 8 ס"מ) (קיים) לוח Asus P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E מעבד Intel Core i7-2600 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 קירור מים Antec Kuhler H2O 620 Liquid Cooling System זכרון 2x4GB Patriot Viper Xtreme Series Division 2 Edition Dual Channel CL8-9-8-24 כ. מסך ATI Radeon HD 5850 (קיים) דיסקים 2x128 GB SSD, 1x500GB WD ספק Antec High Current Gamer 750W 2 מאווררי thermaltake עם LED כחול front panel שולט מאווררים + USB, קורא כרטיסים, מד סל"ד למאווררים, וכו'. 2 קטודות קרות כבלי Sata UV עכשיו, לש…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל שימוש שעלול לצוץ. גיימינג, עריכה, עבודה משרדית, תכני HD.. המחשב צריך לשרת את כל המשפחה עם כל צורך שיכול לבוא בצורה הטובה ביותר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC, COD,CRYSIS וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 1080X1920 22 -לאילו …
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5600-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
התבקשתי לעזור לחבר ומאחר שעזרו לי כאן המון בפורום אני אעביר את זה אליכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 במידה ויש הצדקה- אני לא רואה סיבה לחריגה עבור הדרישות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי- סרטים, גלישה, אופיס - אין צורך בכרטיס מסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר מיוחד - אופיס , גלישה, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית מעט תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אנחנו הולכים על מפרט כלשהו שכולל את כרטיס המסך GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI. המחשב אמור לתפקד כל יום, לעבודות גרפיות כבדות לצורכי פרנסה. מדובר במפעל שעוסק בעבודות גרפיקה, ועובד עם תוכנות גרפיות כגון: FREEHAND 11 PHOTOSHOP 8 Adobe Illustrator CorelDraw המפרט יוצא לנו בסה"כ כ-4,000 שקל והוא כולל מעבד I7, וכולל זכרון 8. כעקרון המפרט נראה מעולה, השאלה היא האם כרטיס המסך הנ"ך מתאים לעבודות גרפיות חזקות? הנה המפרט אם צריך: מעבד INTEL Core i7 2600 3.4GHZ 8MB BOX G.CPU 1 לוח אם INTEL BUFFALO FLAT P67BA USB3 ESATA+ 2FW 1 זיכרון DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON 2 דיסק קשיח 1TB 64MB 7200RPM SATA III 6GB/s FAEX BLACK WD 1 כרטיס מסך כרטיס מסך - GEFORCE GTS450 1G…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לא ניתן לחרוג מהתקציב! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום חברי פורום. אשמח לקבל את עזרכתם במציעת מחשב נייד שיעמוד בתקציב של עד 3000 שקל (ניתן לחרוג עד 3500 שקל). המחשב הנייד צריך לשמש גם לעריכה ודאיו/הצגתו ללקוח. העבודה היא עם תוכנת עריכה Avid. יש לי מספר דרישות לא גרנדיוזיות מהמחשב: מעבד מהסדרות החדשות I5 או I7. חברה טובה וידוע HP / DEll / LG / THOSIBA זכרון של 4GB DDR3. מסך 15.6'' HDD של 500GB. וכרטיס מסך של NVIDIA (חשוב לציין שמדובר על כרטיס ולא על שבב על ה לוח של המחשב). תודה רבה לכם. עמיר
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן חברים, שאלה פשוטה לי אליכם, שלא הצלחתי לעלות על תיקונה או טיפול הבעיה: הדגם: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5048664-5062471.html בנייד שלי יש את התכונה של כרטיס מסך מתחלף, ז"א שבעט עבודה הוא פועל על הכרטיס החזק, וכשלא צריך הוא על הכ.מסך המובנה של אינטל. הבעיה היא - כשאני נכנס דרך CCleaner, הוא מראה רק כרטיס מסך המובנה, ולא את הכ.מסך שיש. גם בהגדרות אין אפשרות לראות שאכן הכרטיס מסך ה"מקצועי" יותר הוא הכרטיס מסך אלא הכ.מסך של אינטל. אשמח אם תוכלו לעזור לי לעלות על הבעיה או הדבר הזה, תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-