עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צרכים : עבודה עם גרפיקה ואנימציות , תוכנות Photoshop , freehand - לא ממש מקצועי , היא רק לומדת ! לא משחקת במשחקי מחשב ! תקציב : 2500 ש''ח ללא מסך , ללא מקלדת , ללא עכבר , ללא רמקולים , ללא כונן 1.44 מעבד כבר בחרתי - AMD Sempron 2600 ( או 2800 ) צריך עזרה ב: לוח אם ( חייב שיהיה משולב כרטיס קול + כרטיס רשת ) זכרון ( לפחות 512 ! ) - כדאי יותר ? כרטיס מסך - חובה TVOUT , לא חובה DVI צורב מארז הרד-דיסק - ( כנראה 80 גיגה של WD עם 8 buffer) מחפש מקסימום תמורה עבור 2500 ש''ח תרגישו חופשי להציע ולשנות ! תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by saada,

בוקר טוב, אני מחפש כבר חודש מחשב נייד. מטרות המחשב? מחשב לתכנות, משחקי מחשב ברמה בינונית+ בכיוון 8750M. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד 15.4 עדיפות למאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, מסך הלפטופ ברוב הזמן ישמש כמסך שני ל24 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו סטנדרטי, מספר usb, יציאות HDMI + יציאה אופטית לרסיבר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי, 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיו…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  3. מארז מחשב: Soprano (VB1000BNS) Thermaltake ------------------------------------------------------------- לוח אם: NVIDIA NF4 SLI :Chipset התאמה למעבד: AMD Athlon 64 FX , AMD Athlon 64 X2 , AMD Athlon 64 סוג הזיכרון: DDR ------------------------------------------------------------- מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box ------------------------------------------------------------- זיכרון של DDR 1024Mb 400MHz CL3 Kingston :RAM (שניים כאלה) ------------------------------------------------------------- כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe Leadtek (שניים כאלה) ------------------------------------------------------------- הרד-דיסק:250 ג'גה בייט, של Weaste…

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by aradgonen,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מחשב. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות (netbeans וכדומה) * גודל המסך? עדיף 13.3 אפשר עד 14.1 * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא יותר מ2 קג אולי טיפה יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן למעלה מחמש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, נחמד אם יהיה usb3.0 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כלכך סוג, לא פחות מ250gb * כונן אופטי? חובה כונן מובנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה תתקבל חוץ מסמסונג (סיפור ארוך...) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? של…

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by mordydd91,

https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=165760 נקודות חשובות לפני הכל: -קיים אצלי כבר 2 ספקי כוח (אני עדיין לא יודע מה לבחור) 1. ENERMAX 550W ETL550AWT 80 plus bronze 2. ENERMAX 600W EMP600AGT 80 plus bronze -קיים אצלי זכרונות LPX 2X8 cl 15 3000HZ -קיים אצלי כונני אחסון: 1. 128 ssd 860 evo sata 2. 512 sata silicon power *אני רוצה להוסיף עוד אחד GB512 עם תושבת NVME עם המהירויות הגבוהות 3GB קריאה כתיבה -קיים אצלי 6 מאוורים שקטים מאד + קירור מים שבניתי לבד, לכן לא צריך להשקיע על איורור או קירור לחלק המעניין(מה חסר לי בדיוק ועל מה הולך התקציב 5500 שקל): אני מחפש מחשב שיחזיק להרבה זמן! לכן אני הולך על הבנאדל הבא: …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by sharon515,

שלום אם התקציב נמוך (1000 ש"ח) תעדכנו אותי לכמה לעלות. חשוב מחשב עם חלקים איכותים לא גנרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 (אם התקציב נמוך תעדכנו אותי לכמה לעלות כדי לקבל לקבל מחשב לביצועים בסיסים) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7…

• 23 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. Started by Check_Point,

שלום. רציתי לדעת את מה דעתכם על המפרט הבא לשימוש ביתי, בעיקר וורד, אינטרנט, קצת מוזיקה וכו'.. INTEL D.C E2140 ASUS P5GC-MX 120 g WD 1GB DDR2 667MHZ כרטיס מסך מובנה עכבר ומקלדת מולטימדיה מייקרוסופט מסך LG 1953TR 2MS SPEAKERS CREATIVE S330 2+1 DVD LG X18 3120 ש"ח מה אתם אומרים? האם המחיר והמערכת סבירים?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  8. Started by shaisty87,

נקנה לפני שנה במעבדה מקצועית של וידאו ואנימציה . מפרט : Intel Core i7-3930K 3.20 ~ 3.80 GHz x6 SIX CORE 12MB Cache Ultra Silent 6 Heat-Pipe CPU Cooler Intel X79 Express Based Main Board 32GB (8x4) DDR3 1600MHz nVIDIA GeForce GTX680 4.0GB GDDR5 195 GB/sec 128GB SATA-III 560MB/s Solid-State Drive- SSD 2000GB 7200-RPM SATA3 6Gb/s +64MB Buffer SATA DVD-RW x24 x48 +/- Dual Layer Compatible Low Noise (Modded) Midi Tower ATX 17DBa 120mm Silent Rear Fan Up To 16 USB 2.0 Ports Includes 2x USB 3.0 (SuperSpeed) Ports GigaBit Lan 10/100/1000 Low Noise 750W True Power Supply - 80 Plus Program WIndows 7 Professional OEM ENG 64BIT Silent Passive Bridge & Mosfet Heatsink DV-Firew…

9. Started by ido-nava,

GIGABYTE K8N PRO SLI Thermaltake BIG TYPHOON AMD ATHLON64 3500+ Venice CORSAIR 512MB DDR 400MHZ Value CL2.5 X2 eVGA 6800GS 256MB 256BIT WD 200GB SATA2 NEC DVD +/- X16 DUAL Thermaltake SHARK VA7000 BLACK HEC 480V ACE (SILENT) סה"כ: 6785 שקל מה אתם אומרים ?? הזמנתי היום

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by first.encounter,

מפרט: מעבד: intel i7 740QM 1.73/2.93 Turbo GHZ זיכרון: 6GB DDR3 1066GHZ כרטיס גרפי: NVIDIA GEFORCE GTS 350M CUDA 1024MB רמקולים: Harman Kardon כרטיס רשת: 802.11N יש לי הצעה ב6950 עם אפשרות להרחיב ל8GB זיכרון ב200 שקל יותר. האם זה מחשב שבאמת שווה את ההשקעה או זה מחשב הייפי פירסומי עם מחיר שלא מצדיק אותו? ואם למישהו יש מחשב כזה אולי הוא יכול להגיד לי בנצ'ים שלו וFPSים במשחקים וכו'. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by HADARY99,

1.התקציב המקסימאלי הוא - 3000 ש"ח א.לנסות לחסוך בתקציב ב. ללא חריגה מהתקציב 2. משחקים ברמה גבוהה המשחקים הישוחקו על המחשב הם- Battlefield 4 Battlefield 3 Call of Duty ghosts and Gta להגדרות גרפיות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי 4.לא צריך לכלול מסך במפרט. 5. שקט בסולם 1-10 הוא 6 6.לא יודע מה זה Oc... 7. ללא צורך במערכת הפעלה 8. חנות מועדפת- אייבורי\KSP אזור מגורים- ירושלים 9. HDMI USB וכל הדברים החשובים ששכחתי 10.כנראה שלא יתוכנן שדרוג בעתיד אולי שדרוגים קטנים כמו- החלפת כרטיס מסך וכו... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by omer2007,

שלום, חבר שלי מחפש מפרט, חשוב לו שתהיה יציאת HDMI ונפח של 300GB מעבר לזה אין דרישות מיוחדות. חשוב להשתדל לרדת כמה שאפשר התקציב, הוא מחפש את המחשב הזול ביותר שעונה על הדרישות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה בסרטים, פייסבוק וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סטנדרטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לt…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by Yarony90,

היי, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד (שהוא המחשב המרכזי שלי) תקציב: כ-9,000 ש"ח עם אפשרות חריגה של עד 1,000 ש"ח. שימושים מרכזיים: -Photoshop, Illustrator -אשמח שתהיה אפשרות לגיימינג עדיפויות שלי: מסך 15.6-17.3 אין לי בעיה של משקל או סוללה עדיפות למסך מגע (לא חובה) כמובן שאשמח למפרט עד כמה שיותר עדכני תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  14. שלום, כמו שהכותרת מעידה אני זקוק למפרט של מחשב. המפרט מיועד לחבר שרוצה שיהיה מבוסס כרטיס מסך 5850 ובתקציב של עד 4,000 ש"ח (ללא מסך וציוד היקפי). המחשב מיועד לשימושים כלליים (גלישה, סרטים, תכנות) ולמשחקי מחשב. עוד תנאי הוא שהמפרט יורכב אך ורק בנועה או בקייאספי. תודה לכל מי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. היי. אז זה התקציב 3500. אני לא מתכנן אוברקלוק.. ואני לא אחד שמתעסק הרבה עם המארז..אז לקחתי משהו קטן ומיתשלם..הפחד היחיד שיהיה צפוף יותר מידי. אני הולך להכניס בתוכו RADEON 5870.. חושב שזה על הגבול אשמח לדעות שלכם.. [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 5%]הסר[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]911₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 5%, bgcolor: #F…

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by zzrxox,

המחשב מיועד למשחקים,מולטימדיה,קידודים קלים (לא בתדירות גבוהה),אינטרנט ואולי אוברקלוק קל בעתיד ( אבל לא בטוח ) ושהקונפיגורציה תהיה אקטואלית לשנתיים שלוש. המחשב יהיה מבוסס AMD ו - SLI ויכלול 2 כרטיסי מסך,לגבי חלק מהרכיבים כבר הגעתי להחלטה,חלק אני עדיין מתלבט וחלק עוד לא החלטתי. אני אפרט את כל הרכיבים שאני רוצה ואתם יכולים להתייחס,לגבי רכיבים שאני ארשום שהחלטתי לגביהם אתם יכולים להציע חלופות רק אם הבחירה שלי גרועה או לחלופין הצעתכם טובה וזולה יותר ( רק באופן מוכח בבקשה ),את הרכיבים אני מתכוון לקנות בחנויות שונות עפ"י המחיר הזול ביותר שאמצא. דבר נוסף אין חובה לנצל את מלוא התקציב ולדחוף את הרכיבים היקרים ביותר רק כדי לנצל את מלוא התקציב ובמיוחד אני מצפה שתהיה התחשבות ביחס של …

• 42 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. שלום לחברי הפורום היקרים, נדרשת עזרתכם המבורכת בנוגע לרכישת מחשב. ניסיתי לפרט את השימושים והתקציב ככל האפשר. על תשובתכם המהירה אודה מקרב לב!! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 3 עד 3.5K - גג! 2. מה שימושי המחשב? תשובה: עריכה גרפית קלה (פוטושופ, CS4) עבודה משרדית, מדיה חברתית ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא! 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15.6, משקל לא כבד יותר מדי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס?…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  18. שלום. אני מעוניין במחשב הנ"ל http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137680&section=293 האם ניתן לחסוך איפה שהוא או לקחת רכיבים אחרים שבמבצע בעקבות מבצעי ה black friday לדוגמא ראיתי שב ksp יש 60% הנחה על המוצר השני של logitech. אז אולי אפשר לקחת שלט בזול יותר. בנוסף רציתי לדעת עם ידוע על הנחה ברכישת מערכת הפעלה windows. גם רציתי לשאול בנוגע מקלט רשת אלחוטי מדור AC מעבד AMD A6-5400K (HD7540D)350 לוח-אם לוח אם FM2 מבוסס ערכת שבבים A75 של Gigabyte / Asus / Asrock / MSI400 זכרונות Crucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3160 כונן קשיח Seagate Barracuda 2TB 7200RPM SATA3470 כונן אופטי LG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסך מובנה מא…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  19. המחשב מיועד לתכנות, וגם למעט משחקים (לא משהו רציני מדי) אני מעדיף מעבד Intel Core2 Duo E6300 זיכרון פנימי 1GB ודיסק קשיח 160GB כל עזרה תתקבל בשמחה, תודה.

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by itay127,

אני צריך מחשב למשחקים אבל לא כבדים, ולשימושים בסיסיים(אינטרנט, אופיס וסרטים). אני רוצה שהמחשב יהיה שקט ומקורר טוב, ושתיהיה אפשרות לשידרוג עתידי (לוח אם חדיש). תקציב 4000 שקל - בערך(אפשרות לחריגה).

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום חברים וחברות! אני קונה מחשב חדש סוף סוף. בניתי לעצמי מפרט, אני אשמח אם תגידו לי עם המפרט שבניתי הוא טוב. התיכנון שלי הוא לא לעבור את ה 5000 שקל. אני משחק במשחקים כבדים וגם עורך בתוכנות הכבדות של adobe אז על מעבד פחות טוב אני לא מתפשר וגם על המארז שבחרתי. איך הלוח אם? הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤822 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP45T-DS3R ¤692 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39466 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤318 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤716 כמות:1 …

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  22. שלום, אני לפני רכישה של מחשב לצורכי אנימציה, סרטים וכדומה. קיבלתי מפרט ממורה. אשמח מאוד להמלצה כנה שלא מבעל עניין על חנות או מעבדה טובה בתל אביב והסביבה. המחיר חשוב, אך השירות והאמינות עוד יותר בדגש על 0 תקלות. לא רוצה להיתקע כל שנייה. תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  23. היי, אני מעוניין במחשב שמיועד בעיקר לגיימינג (ומדיה ביתית שאני מתאר לעצמי שלא תהיה בעיה למחשב גיימינג לבצע גם את זה). כעת, חבר מחו"ל יכול לשלוח לי את הרכיבים הבאים במחיר של 4500 שח +- תוכלו בבקשה לומר לי 1) האם המערכת הנ"ל מספיק חזקה להריץ בFHD ומספיק פריימים לשנייה את המשחקים החדשים בשוק? BF4 וכו' ? 2) כמה בערך היא אמורה לעלות בארץ? 3) מה צריך בנוסף וכמה זה יעלה בארץ? (למשל מארז וכו') Intel® Core™ i7-4770K Processor (8M Cache, up to 3.90 GHz) ASUS Z87-DELUXE Intel® SSD 530 Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 20nm, MLC) ASUS GeForce® GTX 670 DC Mini Microsoft Windows 8.1 Pro - 64-bit - OEM Crucial 16GB kit (8GBx2), Ballistix 240-pin DIMM, DDR3 PC3-14900 memory module תודה,…

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by ronmar,

אני חושב לשפץ את המחשב שלי למטרות גיימינג כבד... להריץ הכל על הכי חזק ושירוץ חלק... בנתיים אני רק בודק אם שווה בכלל וכו אז אני רק רוצה לקבל חוות דעת בנתיים זה המפרט שלי: מעבד: AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 זיכרונות: Kingston 4GB DDR3 Crusial 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך: Gigabyte HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mmספק: FSP EPSILON 80+ 500W רזולוציה של מסך: 1080X1050 תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500, חריגה של 300 גג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ספק כוח יש לי 600W 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד!!! 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? MICRO ATX. וגם המארז שיהיה קטן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.