ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
אהלן כולם, המחשב בכותרת נראה מעולה ולכן חבר התייעץ איתי לגבי הקנייה איתו. דבר אחד אנחנו לא בטוחים - האם קיימים בו חיבורי USB3? יש אתרים שבהם כתוב שכן, יש שכתוב שלא, יש שכתוב שזה אופציונלי. בקיצור, אין לנו מושג. האם מישהו (במיוחד בעלי הדגם כמובן) יכול לתת תשובה ברורה בעניין? אני יודע שמבחינתו אם לא קיים לפחות פורט אחד כזה הוא כנראה לא יקנה אותו...
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אסלח לכם אם תחרגו קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט ופוטושופ קל מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט כל הזמן מן הסתם, פטושופ פעם בשנתיים ומשחקים מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. civilization iv, ומשחקי אסטרטגיה אחרים בעיקר האמת. אולי גם skyrim כשיצא, סתם כי המשחקים מהסדרה הזאת מתאימים יותר למחשב בגלל התוספות שלהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי ? 4000 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? לנצל . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? 100 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . Far cry 3,BF3,ACR,COD8 . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ,1920X1080 . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא . 5. עד…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד, חשבתי על dell Inspiron N3010 i3-380M כיוון שהוא זול יותר (2630) וחזק יותר יחסית מהמתחרים שלו מחברות אחרות. בנוסף אם יש המלצות על ניידים אחרים אשמח לשמוע. אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים אבל גם חשוב לי שיוכל להריץ תוכנות כמו VMWARE עם שרתים עליה כי יכול להיות שיהיה לי שימוש כזה בו, בנוסף יהיה נחמד גם אם אפשר יהיה להריץ עליו משחקים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות, צפייה בסרטים וגלישה * גודל המסך? לא משנה למרות שאני מעדיף פחות את הקטנים ביותר (10') או הגדולים ביותר (15'), משהו באמצע * משקל רצוי? המחשב צריך להיות נייד ממקום למקום לכן אני מעדיף משהו לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250-320 גיגה לפחות * צורב DVD? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? hp, dell, lenovo המחשב הולך להיות מחשב משני שישמש אותי בעיקר ללימודים או לנסיעות, יש לי מחשב די סוס בבית, אבל אני לא רוצה משהו שיתקע כל שניה לגבי התקציב אפשר טיפה להתגמ…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום מבקש את עזרתכם בקניית נייד מארה"ב (רצוי amazon ) הנייד ישמש בעיקר ללימודים -office ותכונות דומות כמו כן לגלישה באינטרנט. על כן יש לשים דגש על זמן סוללה ארוך ומשקל קל. על המחשב להכיל את הבאים: מסך 12 אינץ' הארדיסק - מינימום 250G RAM - לפחות 2 ג'יגה מערכת הפעלה - windows 7 כרטיס רשת אלחוטי - תקן N קורא כרטיסי זיכרון זמן סוללה ארוך משקל קל אודה לקבלת המלצות תודה
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בשביל אבא של חברה שלי. הוא ישתמש בו לאינטרנט ומסמכים. אני רוצה לקנות לו מחשב בגודל 15 אינץ' עם מעבד I5 לפחות ו4 ג'יגה זכרון. אני יודע שאולי הוא יכול להסתדר עם מחשב קצת יותר חלש אבל אני מעדיף לקנות לו משהו טוב. הסתכלתי על מספר דגמים של דל, שאני מאד אוהב בגלל הנוחות שלהם אבל שמעתי שהשירות לקוחות שלהם בארץ לא כל כך טוב? האם זה נכון? ואם כן על איזה חברה אתם ממליצים? תודה מראש עמית
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד עם יציאת RGB (15 פינים ) ואני רוצה לחבר אותו ל LCD שלי חיברתי עם כבל יציאה אחת למחשב ויציאה שנייה לטלוויזיה. זה עובד הבעייה שסאונד לא שומעים כי זה לא מעביר סאונד, אז חיברתי כבל סאונד שאת היציאה היחידה חיברתי לכניסה של הרמקולים של המחשב נייד, ואת היציאה השנייה שיש בה שתי כבלים של שתי הרמקולים L AND R חיברתי לטלוויזיה אל החיבור של AV1 ( צהוב + אדום) הבעייה שהסאונד לא עובר עזרה? נירא כאילו צריך להפעיל איזה אופציה במחשב שגם הסאונד יעבור לטלוויזיה כי כשאני מפעיל שיר במחשב, אז את המסך עצמו של המחשב אני רואה בטלוויזיה אבל את השיר אני שומע דרך המחשב חחח תודה ושבת שלום דרך אגב השם של הכבל אודיו זה- כבל אודיו 3.5 זכר ל 2RCA (יציאה אחת עם בננה 1 ויציאה שנייה…
-
- 13 תגובות
- 6k צפיות
-
-
היי כולם, אשמח להמלצות למפרט. השימושים העיקריים שלי למחשב הם עבודה בפוטושופ, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וקצת גיימינג. אני לא גיימר כבד אז זה לא עד כדי כך קריטי לי אבל אשמח אם המחשב יוכל להריץ משחקים חדשים כמו GTA ו-Half Life ברמת גרפיקה ומהירות מספקת. בנוגע לפוטושופ, אני צריך שהתוכנה תרוץ בצורה המקסימלית. ה תקציב שלי הוא בין 4,500 ש"ח ל-5,000, אם כי כמובן אשמח למחיר כמה שיותר זול. מכיוון שההבנה שלי בהרכבת מחשבים די נמוכה אשמח למפרט שלא דורש הרכבה מיוחדת מצידי ושניתן להשיג דרך חנות אחת (עדיפות לחנויות באזור המרכז, תל-אביב או ראשל"צ). בנוסף אני זקוק למסך חדש, לאותם צרכים, מסך גדול ורחב שיתאים לצפייה בסרטים ולעבודות גרפיקה. התקציב שלי למסך הוא עד 4,500 ש"ח. עוד משהו שאני…
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום , הייתי מעונייין לקבל את המלצתכם בעניין כמה רכיבים שחסרים למחשב שאני משתמש בו לעבודה בסולידוורקס בעיקר וגם cinema 4d לאנימציות קצרות... בבעלותי כמה רכיבים מהמחשב הישן ומאחותי הנחמדה שהביאה לי מאינטל: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד i5 2500k כרטיס מסך [/td][/tr][/table] דיסק קשיח Intel 120GB SSD 510 Series Sata III 2.5'' SSDSC2MH120A2K5 (Retail) (ועוד אחד רגיל גדול כמובן)ספק כח [table][tr][td][table][tr][td] Enermax[/td][/tr][/table][table][tr][td]MODU82+ 425W Active PFC 12cm Fan[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]חסר לי לוח אם וזיכרונות ואין לי מושג איך לבחור... אני אשמח לקבל יעוץ תודה אורי[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][…
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות את הלפטופ הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13215 הוא עולה 1990 שקל אבל בגלל שיש קשרים אז הוא עולה לי 1800 שקל (דיי התאכזבתי האמת...) שמעתי שלנובו לא הכי אמינה והאחריות היא לשנה אחת רציתי לדעת האם שווה לי לעשות הרחבת אחריות ל 3 שנים ב 300 שקל? אני לא אחד שמתכוון להוציא את הלפטופ כל יום החוצה.. הוא יהיה כל הזמן באותו המקום כמעת כמו מחשב נייח מה הסיכויים שאני אצטרך לממש את האחריות אם זה יהיה השימוש בו?(בלי להזיז אותו מהבית) האם ההשקעה שווה במקרה הזה או ששנה מספיק?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אז ככה אחרי חיפושים מאוד מאוד אורכים ושיחות עם מספר חנויות הומלץ לי לקנות תמחשב הנ"ל: נייד "17.3 Dell Inspiron N7110 i7-2630QM אחריות 3 שנים מלאות מסך 17.3 סוללה 6 תאים רגילה רמקולים באיכות טובה הרדיסק 640 גיגה 6 גיגה זיכרון 1333 כרטיס מסך 1 GB גיפורס 525M הוא עולה 4450 שקל ויש את המחשב השני: "15.6 Dell Inspiron N5110 i7-2630M מסך 15.6 סוללה 6 תאים רגילה כרטיס מסך 1GB גיפורס 525M הרדיסק 640 גיגה 8 גיגה זיכרון 1333 3 שנות אחריות מלאות הוא עולה 4390 שקל! שמעתי ממספר לא קטן של חנויות שעדיף להתרחק מ-MSI לנובו וHP ויש בהם הכי הרבה תקלות ביחס לחברה DELL כל אחד שראה תמפרטים אמר שיותר עדיף ללכת על המסך 17.3 כי זה יותר כייף במשחקים...אבל המסך 15.6 יותר קל מבחינת המשקל... אני רוצ…
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מעוניין לקנות את הלפטופ הזה Dell 1090 http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Dell%201090 האם משהו מכיר את המחשב הזה, ייצא לו לעבוד איתו ? אם כן, מה אתם אומרים על המחשב הזה ?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב מפרט למחשב חדש שמטרתו בין השאר היא להריץ משחקים ברמה גבוהה + OC בינוני, לא צריך להיכנס למספרים כרגע. אני מתלבט לגבי הספק בעיקר, מה לדעתכם ספק טוב, אמין ושקט למפרט הזה? הייתי רוצה לקבל גם חוות דעת על המפרט עצמו והצעות לתיקון\שיפור. בסוף כל שורה מצויין המחיר של KSP + המחיר הסופי למטה CPU - Core i7 2600 3.4Ghz, s1155 - 1240 CPU Cooler - CoolerMaster V8 - 259 MoBo - ASUS P8Z68-V s1155 - 860 RAM - 4x2GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 - 485 GPU - SAPPHIRE HD 6870 FLEX 1GB GDDR5 - 1100 HD - WD Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX / Samsung 1TB sata2 F3 - 275 Case - Thermaltake ARMOR A60 Midi Tower - 430 PSU - CORSAIR GS 700W…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל מקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 2, Battlefield 3, Call of duty black ops, battlefield bad company 2, fifa 12, call of duty modern warfare, Microsoft flight simulator X וMicrosoft flight simulator 2004 ועוד משחקים שיצאו. -מהי הרזולוציה הט…
-
- 43 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הצרכים הם לימודים (אופיס) ואינטרנט בלבד. חשבתי על: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12012 המחיר הוא עד 2000 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הי אני צריך מפרט לעבודות בתוכנות כבדות (בעיקר Vmware) בסכום של כ4000 שקל. בניתי את זה: [table] [tr] [td]Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray [table][tr][td]1099[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E [table][tr][td]670[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 [table][tr][td]550[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]HD 6670 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E [table][tr][td]490[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table] [table] [tr] [td]1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ [table][tr][td]255[/td][/tr][/table][/t][/td][/…
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב לשימוש באופיס, אינטרנט, ומשחקים ישנים או ללא דרישות גרפיות מכבידות (אני משער) כמו CIV ו- DIABLO. מכיוון שעניין הזמן לוחץ - חשבתי ללכת על מערכת מוכנה בחנויות (זיגזג, TMS, IQPC). מבין המפרטים המוצעים כאן בפורום - הסתכלתי על המפרט הכללי (1960 ש"ח) והמפרט למכס גיימינג בסיסי (2090 ש"ח). מדוע רק לרב תכליתי הוצע קירור נוסף, במפרטי רף נמוך? לוח אם שציינתם - לא בא עם כרטיס מסך מובנה? מדוע ממליצים לקנות עוד כרטיס? TMS מציע הרכבה חינם לחברי פורומים - זה כולל אותנו? זיגזג מציע מחשב דומה ב 1520 ש"ח: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=14477 מה ההבדל בין AMD Athlon II X3 420 1.5mb 2600Mhz שלהם ל AMD Athlon-II X3 45…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמה שיותר לחסוך נסו לחסוך מה כבר יקרה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי טווח למעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים מדי פעם,הלחנת מוזיקה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).MakeMusic Finale,Cubase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כעיקרון אני בונה על זה שהמחשב יריץ כול משחק בתקופה הקרובה של שנה שנתיים בגרפיקה בין מד להיי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי בן 7, ונראה לי שהגיע הזמן להחליף. מה יש לי היום? AMD dual Core 3800 DFI lanparty nf4 ultra-d 1GB Ram Patriot Ati 5450 2X640GB, 1X1TB Compucase 6A21 Hec 400W השימושים שלי הם בעיקר הורדות, וצפיה בסרטים, סדרות. הייתי רוצה להוציא בערך 1500 ש"ח, אם צריך פחות אז עדיף פחות. אני צריך בעצם רק מעבד, לוח וזיכרון. על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינונים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visualStudio photoshopCS4 premire ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Crysis 2, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אז ככה בגלל שאני מתלבט עם לקנות שדרוג או פשוט מחשב חדש אני צריך המלצה למה עדיף לי, אני חושב 5000 שקל יספיקו לי בהחלט ולא צריך להגזים מעבר, המפרט יהיה נטו לגיימינג ואולי גם עריכת 3D במנוע הSDK של CRYSIS 2 כמו כן המחשב מיועד לכל משחק חדשני שעומד לצאת ללא התפשרות על ההגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 100 שקל שיכלול גם הרכבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד במיוחד, סרטים וגם בFHD, עריכת 3D. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה…
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי נייד של דל 1545 שאני לא משתמש ויש לו יציאת VGA. אני רוצה לחבר אותו ל TV במקום להשקיע ב HTPC - האם יש יתרונות ל HTCP מול נייד או להפך? על מה עלי לחשוב כאשר אני רוצה לחבר מחשב ל TV ? הטלביזיה שלי היא LCD 32" FHD .... תודה
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכם... זקוק למפרט לחבר עד 2500 +/- בעיקר לסרטים מוזיקה וקצת גיימינג... המחשב יחובר לטלויזיה בFHD ומערכת שמע 5.1... מסך וציוד הקפי לא צריך. בקשה לחנות קייספי אם אפשר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מתחיל בקרוב (ספטמבר) לימודי תואר ראשון בארה"ב ואני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה לי טוב ומתאים ללימודים. ממה שראיתי, המחיר שאני מגיע אליו הוא באזור ה-1300$ פחות או יותר, אז נניח שזה התקציב שלי. אין לי בעיה לחרוג אפילו עד 1400 או 1500, אבל רק אם יש סיבה אמיתית לחריגה הזאת ולא סתם. כמובן שאני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף, אבל בכל זאת זה מחשב שהולך לשרת אותי ב-4 שנים הקרובות. אני משער שיהיה יותר זול לקנות בארה"ב, ולכן אני מציין תקציב בדולרים ובהתאם אני מתכוון לקנות את המחשב בארה"ב. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים, צפייה בסרטים, תכנות שעלול להיות כבד * גודל המסך? אני לא בטוח, חשבתי על 15.6 אבל אח שלי טוען שזה גדול וכבד מכדי להסתובב איתו, אז אני מוכן גם לשקול באזור …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-