ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו HD עריכת קול ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD HL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות, במידת האפשר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: טרקלין חשמל מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 2800 שקל יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100 שקל יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: DELL inspiron מערכת הפעלה מועדפת: עדיף בלי מערכת הפעלה כדי שיעלה פחות גודל כונן קשיח מועדף: מינימום 250GB משקל הנייד המועדף: לא משנה גודל הצג: 15,9 זמן סוללה רצוי: 4 שעות לפחות צבע המחשב הרצוי: שחור אפשרויות נוספות במחשב: חיבור HDMI , שלט שיהיה אפשר להפעיל אותו מרחוק מהשלט(לא רק דרך כפתור ההפעלה) , רצוי בלוטוס מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - את היישמים שאת…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?2500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גיימינג 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב יותר מדי 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא המליצו לי על המפרט הזה כשהתקציב הוא 2500, בסה"כ זה יוצא 2599 אבל זה בסדר. האם זה מפרט טוב? כמה הוא משתלם למחיר? ותוך כמה זמן המחיר שלי יירד בצורה שלא ישתלם לי לקנות עכשיו? MSI 760GM-P33 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪259 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2616 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1…
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג קל יחסית, מדובר במשחק SPIDER-MAN, שבו אני אשחק לעיתים רחוקות. בנוסף, אני מתכוון לגלוש הרבה באינטרנט ולשמוע שירים. * גודל המסך? לא פחות מ-15 אינצ'ים. * משקל רצוי? אין משקל רצוי, העיקר לא כבד מדי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תגדירו אתם ואגיד לכם אם זה מספיק עבורי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI. לא הייתי מכנה אותה כיציאה מיוחדת. * בלוטות? בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני מאמין ש-500GB יספיקו לי. * צורב DVD? אכן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק שאוכל לממש את האחריות בארץ במידת הצורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה לא תלוי בחברה, אלא בדגם עצמו. התקציב שלי הוא 1800 שקלים בעיקרון, אך אני אח…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה המפרט שאני הולך לקנות: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪741 מארז: Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪434 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪85 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מ…
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5600-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 11 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד, חשבתי על dell Inspiron N3010 i3-380M כיוון שהוא זול יותר (2630) וחזק יותר יחסית מהמתחרים שלו מחברות אחרות. בנוסף אם יש המלצות על ניידים אחרים אשמח לשמוע. אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים אבל גם חשוב לי שיוכל להריץ תוכנות כמו VMWARE עם שרתים עליה כי יכול להיות שיהיה לי שימוש כזה בו, בנוסף יהיה נחמד גם אם אפשר יהיה להריץ עליו משחקים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות ה2500 שקל נשמע לי כמו מחיר טוב פחות או יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי מחשב - לראות תוכניות טלוויזיה, סרטים, אימיול, אופיס, אינטרנט... לא צריך משחקים או עריכת סרטים... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. זקוק לרמקולים חדשים... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? השקט חשוב ביותר - כרגע יש לי מחשב שעושה רעשי מוות ואשמח למחשב שקט כמה שיותר - הייתי נותן לזה 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינו…
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום חברים, כמו שכתבתי בנושא, זה צריך להיות מחשב חזק עם יכולת להריץ Virtual Machines ותוכנות כמו Eclipse, Visual Studio. אפשר לחרוג מהתקציב אם זה הכרחי. חשוב שהמסך לא ישתקף בשביל לעבוד במקומות עם תאורה מוזרה (רכבת, ליד חלון וכו) מן הסתם חייב להיות אמין. אשמח לקבל המלצות אם למישהו יש. יש כל כך הרבה ניידים בשוק שזה נראה כמעט בלתי אפשרי לבחור... תודה! מיכאל
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש במקום מחשב נייד שנניגנב לי לצערי. עשיתי כמה בדיקות והשוואות והגעתי לשני דגמים שניראים לי טובים מאוד..אחד של HP והשני של DELL אני רק צריך המלצה את מי לקנות מבינהם או שבכלל לקנות דגם אחר השימושים שלי הם בעיקר גרפיקה, מוזיקה שתיהייה ברמה גבוה אם אני מחבר את המחשב למגבר, שיעבוד חלק עם מקרן. שני הדגמים שראיתי הם HP Pavilion dv6-6030ej LL054EA או Dell Inspiron N5010 i7-740QM HD5650 זה גם די דחוף כי המחשב זה רוב העבודה שלי. תודה רבה למי שעוזר לי בהחלטה!!
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות, צפייה בסרטים וגלישה * גודל המסך? לא משנה למרות שאני מעדיף פחות את הקטנים ביותר (10') או הגדולים ביותר (15'), משהו באמצע * משקל רצוי? המחשב צריך להיות נייד ממקום למקום לכן אני מעדיף משהו לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250-320 גיגה לפחות * צורב DVD? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? hp, dell, lenovo המחשב הולך להיות מחשב משני שישמש אותי בעיקר ללימודים או לנסיעות, יש לי מחשב די סוס בבית, אבל אני לא רוצה משהו שיתקע כל שניה לגבי התקציב אפשר טיפה להתגמ…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד לסטודנטית לחשבונאות, בתקציב של 2000-3000 ש"ח. למעשה כל נייד שיש היום בשוק, אפילו הזולים של לנובו (G560 ודומיו) אמורים להספיק מבחינת חומרה, הבעייה שהיא רוצה שהוא יהיה יפה, וה-G560 לא ממש כזה אשמח לקבל המלצה לנייד יפה, ואם הוא עם מעבד I3/I5 עוד יותר טוב. תודה רבה נ.ב. דיסק קשיח גדול מהווה יתרון.
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי ? 4000 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? לנצל . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? 100 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . Far cry 3,BF3,ACR,COD8 . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ,1920X1080 . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא . 5. עד כמ…
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
המטרה היא תחליף לשולחני בלי שימוש ממשי במשחקים כבדים אבל ההפרש להוספת כרטיס מסך נפרד הוא בדרך כלל כ 300 שקל אז עדיף עם... שיהיה 15.6 עם 3 שנות אחריות 4 ג'יגה זיכרון ו מעבד i5, תאמת כמעט קניתי את ה 5110 של dell עם ה i5 אבל כשבאתי לחנות התאכזבתי מהמקלדת והחלטתי לשאול פה אם יש הצעות אחרות. אגב מה הם הפרשי הכובד והתרוקנות הסוללה בין מחשב עם כרטיס מסך יעודי לבין כרטיס מובנה? תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כמו תמיד ובשל תקלה במחשב הקיים, אני פוזל לרכישה של מחשב חדש.. כונן SSD, מסך דל 22-24" - המסך יהיה בתקציב נפרד אם נצטרך... תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי, תלוי התמורה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקד דו מימד, סקצ'אפ, תכני HD וכמו כולם.. בלי משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי כולם, אשמח להמלצות למפרט. השימושים העיקריים שלי למחשב הם עבודה בפוטושופ, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וקצת גיימינג. אני לא גיימר כבד אז זה לא עד כדי כך קריטי לי אבל אשמח אם המחשב יוכל להריץ משחקים חדשים כמו GTA ו-Half Life ברמת גרפיקה ומהירות מספקת. בנוגע לפוטושופ, אני צריך שהתוכנה תרוץ בצורה המקסימלית. ה תקציב שלי הוא בין 4,500 ש"ח ל-5,000, אם כי כמובן אשמח למחיר כמה שיותר זול. מכיוון שההבנה שלי בהרכבת מחשבים די נמוכה אשמח למפרט שלא דורש הרכבה מיוחדת מצידי ושניתן להשיג דרך חנות אחת (עדיפות לחנויות באזור המרכז, תל-אביב או ראשל"צ). בנוסף אני זקוק למסך חדש, לאותם צרכים, מסך גדול ורחב שיתאים לצפייה בסרטים ולעבודות גרפיקה. התקציב שלי למסך הוא עד 4,500 ש"ח. עוד משהו שאני…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות את הלפטופ הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13215 הוא עולה 1990 שקל אבל בגלל שיש קשרים אז הוא עולה לי 1800 שקל (דיי התאכזבתי האמת...) שמעתי שלנובו לא הכי אמינה והאחריות היא לשנה אחת רציתי לדעת האם שווה לי לעשות הרחבת אחריות ל 3 שנים ב 300 שקל? אני לא אחד שמתכוון להוציא את הלפטופ כל יום החוצה.. הוא יהיה כל הזמן באותו המקום כמעת כמו מחשב נייח מה הסיכויים שאני אצטרך לממש את האחריות אם זה יהיה השימוש בו?(בלי להזיז אותו מהבית) האם ההשקעה שווה במקרה הזה או ששנה מספיק?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום , הייתי מעונייין לקבל את המלצתכם בעניין כמה רכיבים שחסרים למחשב שאני משתמש בו לעבודה בסולידוורקס בעיקר וגם cinema 4d לאנימציות קצרות... בבעלותי כמה רכיבים מהמחשב הישן ומאחותי הנחמדה שהביאה לי מאינטל: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד i5 2500k כרטיס מסך [/td][/tr][/table] דיסק קשיח Intel 120GB SSD 510 Series Sata III 2.5'' SSDSC2MH120A2K5 (Retail) (ועוד אחד רגיל גדול כמובן)ספק כח [table][tr][td][table][tr][td] Enermax[/td][/tr][/table][table][tr][td]MODU82+ 425W Active PFC 12cm Fan[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]חסר לי לוח אם וזיכרונות ואין לי מושג איך לבחור... אני אשמח לקבל יעוץ תודה אורי[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][…
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בשביל אבא של חברה שלי. הוא ישתמש בו לאינטרנט ומסמכים. אני רוצה לקנות לו מחשב בגודל 15 אינץ' עם מעבד I5 לפחות ו4 ג'יגה זכרון. אני יודע שאולי הוא יכול להסתדר עם מחשב קצת יותר חלש אבל אני מעדיף לקנות לו משהו טוב. הסתכלתי על מספר דגמים של דל, שאני מאד אוהב בגלל הנוחות שלהם אבל שמעתי שהשירות לקוחות שלהם בארץ לא כל כך טוב? האם זה נכון? ואם כן על איזה חברה אתם ממליצים? תודה מראש עמית
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אז ככה אחרי חיפושים מאוד מאוד אורכים ושיחות עם מספר חנויות הומלץ לי לקנות תמחשב הנ"ל: נייד "17.3 Dell Inspiron N7110 i7-2630QM אחריות 3 שנים מלאות מסך 17.3 סוללה 6 תאים רגילה רמקולים באיכות טובה הרדיסק 640 גיגה 6 גיגה זיכרון 1333 כרטיס מסך 1 GB גיפורס 525M הוא עולה 4450 שקל ויש את המחשב השני: "15.6 Dell Inspiron N5110 i7-2630M מסך 15.6 סוללה 6 תאים רגילה כרטיס מסך 1GB גיפורס 525M הרדיסק 640 גיגה 8 גיגה זיכרון 1333 3 שנות אחריות מלאות הוא עולה 4390 שקל! שמעתי ממספר לא קטן של חנויות שעדיף להתרחק מ-MSI לנובו וHP ויש בהם הכי הרבה תקלות ביחס לחברה DELL כל אחד שראה תמפרטים אמר שיותר עדיף ללכת על המסך 17.3 כי זה יותר כייף במשחקים...אבל המסך 15.6 יותר קל מבחינת המשקל... אני רוצ…
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מעוניין לקנות את הלפטופ הזה Dell 1090 http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Dell%201090 האם משהו מכיר את המחשב הזה, ייצא לו לעבוד איתו ? אם כן, מה אתם אומרים על המחשב הזה ?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לכבוד יום הולדתו ה-60 אבי החליט לעשות טיול די ארוך בקמבודיה - לא ממש טיול תרמילאים אבל בעיקר סיורים רגליים ולא משהו בורגני במיוחד. הוא מעוניין בנטבוק שיאפשר לו גלישה, שיחות בסקייפ עם הארץ והורדת חומרים מהמצלמה דרך USB למחשב. חשוב שיהיה: 1. קל ודק ועמיד ככל האפשר - בסביבות ה-1KG אם ניתן. הוא יסחוב אותו בתיק גב לא מעט. זו גם אחת הסיבות שטאבלט מעט בעייתי כי המסך חשוף ולא מוגן. 2. חובה מצלמה ומיקרופון מובנים לשיחות סקייפ. 3. כניסת USB סטנדרטית ומתפקדת (לא כמו ב-IPAD המצחיק). אפשר אולי עם מתאם... 4. עדיפות ברורה לממשק WINDOWS סטנדרטי ואם אפשר גם מקלדת פיזית. יש לו IPAD ומאוד לא נוח לו הממשק, ודאי לא להקלדה של יומן מסע. ברור לי שזה סותר את הדרישה לגודל/משקל אז תנסו לאזן ב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין במחשב ביתי שיתאים לכלל בני הבית 1. מה התקציב המקסימאלי: 4K-5K במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 0.5K 2. מה שימושי המחשב: אופיס, צפייה בקבצי ווידאו (גם HD), משחקים (FIFA, SIMS) וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מסך איכותי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 : 9 (שקט מאוד) 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: WIN 7 , התקנה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רחובות (אפשר KSP ,IVORY או אחרת), שירות טוב 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה): אינני מתמצא מספיק, התקנים רגילים שיתאימו לשנים הקרובות 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחש…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן כולם, המחשב בכותרת נראה מעולה ולכן חבר התייעץ איתי לגבי הקנייה איתו. דבר אחד אנחנו לא בטוחים - האם קיימים בו חיבורי USB3? יש אתרים שבהם כתוב שכן, יש שכתוב שלא, יש שכתוב שזה אופציונלי. בקיצור, אין לנו מושג. האם מישהו (במיוחד בעלי הדגם כמובן) יכול לתת תשובה ברורה בעניין? אני יודע שמבחינתו אם לא קיים לפחות פורט אחד כזה הוא כנראה לא יקנה אותו...
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לבנות מחשב שיהיה מאוד חזק ל DJ עם כל התוכנות הכבדות שלו. FROOTY LOOPS, Qbase וכל אלה. ובנוסף שיהיה גם חזק מאוד לעריכת ווידאו, ADOBE וכל התוכנות הכבדות. מה הייתם ממליצים בסכום של 3500-5000 ש"ח בערך +/- 1200$ רק על המחשב עצמו... 1: לוח-אם, 2: מעבד, 3: זיכרון, 4: דיסק, 5: כ.מסך. רק שאת הדיסקים אני לא בטוח עדיין אם אני ישים SSD x 2 במקום Caviar Black 750GB x 2 על RAID 0 כמובן. זה גם שאלה האם שווה SSD במקום WD CB 750GB ולהחליף חלק אחר במחשב יותר זול. וברור שאני צריך פה כ.מסך יותר חזק ממה שיש. הנתונים שכרגע יש לי הם: Intel Core i7-960 Bloomfield 3.2GHz LGA 1366 130W Quad-Core Desktop Processor BX80601960 ASUS EN210 SILENT DI 512M GeForce 210 512MB…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-