עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שני מפרטים על אותו מעבד אני צריך לדעת איזה יותר שווה ומה ההבדלים בינהם מפרט ראשון Intel® Core2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB PowerColor ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 Gigabyte GA-EP41-UD3L P41 CHIPSET, יחידות 1 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ThermalTake V3 Black Edition 1x120 mm + Led VL80001W2Z, יחידות 1 HEC 500TE-2WX 500W ספק כוח, יחידות 1 Scythe Minebea 120mm 1100rpm\18dba, יחידות 2 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 מפרט שני מעבד:Intel® Core2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB לוח אם…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, הלאפ טופ מזדקן, אני רוצה בקרוב להתחיל להתעסק עם תכנות עבור תלת מימד. אני מכיר ולומד כמה שפות, אני גם יוצר פרוייקטים בכמה שפות. לא מדובר בתכנות אתרים. עכשיו לפי הפורמט שמנהלי הפורום ביקשו: 1. מה התקציב המקסימלי?----" 5500" 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: ----- " תכנות" א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ----- "VS2008" ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). -----"פרנסה ולימודים" ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.-------" צריך לקנות מסך, עכבר, מקלדת - רמקולים יש. מיקרפון ומצלמה אין צורך." 3. האם יש צורך ב…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, דרוש מחשב למשחקים כבדים, ללא OC וללא ציוד היקפי. רזולוציית מסך 1680X1050. הארד דיסק של 1TB. ללא מערכת הפעלה, ללא הרכבה. השקט חשוב אבל לא ברמה שמצריכה רכישת חלקים ייעודיים, כמו כן אין חשיבות ליופי של המארז. האם בתקציב הנ"ל עדיף מערכת מבוססת i5 או מערכת מבוססת AMD? הנה מפרט שבניתי בעצמי: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1058 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪511 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪488 כמות:1 htt…

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by חן_י,

היי חבר'ה, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד של hp ואלו ההצעות שקיבלתי: HP Pavilion dv5-1160ej FZ512EA ב-4500 ש"ח HP Pavilion DV6-1340 ו- HP Pavilion DV5-1060EJ FM560EA לגבי שניהם עדיין אין לי הצעת מחיר. מבחינת רוב המפרט הדמיון בין הדגמים גדול, ההבדלים העיקריים מתבטאים במערכת ההפעלה (הבנתי שיש תלונות על הויסטה בזמן האחרון, זה נכון?), דגם המעבד (T6600 מול P8400) מהירות הדיסק הקשיח וכרטיס המסך ( NVIDIA® GeForce® 9200M GS מול ATI Mobility Radeon HD 4650). המחשב מיועד לצפייה בסרטים, משחקי תלת מימד, מוזיקה ושימוש בתוכנות האופיס השונות. השאלה שלי היא כזאת: עד כמה ההבדלים האלה מהותיים לצורך השימוש היעודי במחשב? איך מתבטא בפועל התפקוד של המעבדים, מה יותר טוב משניהם? האם יש דברים נוספי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. איך המפרט הזה ? מ IQPC. התקציב הוא באזור ה 1500-1700 ש"ח . לעבודה משרדית , OFFICE אינטרנט וסרטים. כנראה עם WIN7. צריך שיעבוד מהר וחלק שלא ירגישו כבדות במסמכי OFFICE ודברים כאלה. נראה לי ממש אחלה מפרט למטרות, רק דבר אחד אני לא מבין בו, וזה הלוח אם, אני לא יודע אם הוא תומך את הזכרון והמעבד שלקחתי, ואני לא יודע אם יש בו כ.מסך מובנה. לא צריך HDD ולא צריך צורב DVD מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 425 AM3 (2.7GHz) - BOX ₪443 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ₪316 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ₪248 מארז: [..] RAIDMAX APEX w/o PSU ₪162 ספק כוח: [..] SEASONIC 400W : SS-400ET ₪250 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 מחיר סופי: ₪1518 ה…

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  6. היי, פעם ראשונה שלי פה. לפני כמה ימים גנבו לי את המחשב ונאלצתי לסגת לשימוש במחשב עתיק למדי, כך שאני רוצה להשיג מחשב חדש כמה שיותר מהר. אני מחפש מחשב למשחקים בתקציב של עד 3000-3500 שקל, פשוט אין לי להשקיע יותר. אני משחק יותר במשחקי אסטרטגיה ותפקידים מFPS, ככה שאני לא צריך לרוב דברים שיכולים להחזיק את המנוע הגראפי שמריץ את היקום, אבל אני כן רוצה שדברים כמו דראגון אייג' (ולמען האמת במיוחד דרגון אייג') לא ישהקו לי על הגדרות גבוהות (גם אם לא הכי גבוהות שיש). יש לי הנחה של עד 30% על כמעט כל החלקים תודות לזה שאבא שלי עובד עם היבואן, אבל זה יחסי לאיזור, ככה שאני לא בטוח כמה זה משפיע בסופו של דבר. 3500 זה ממש הגג שלי, ואני אעדיף לא להגיע אליו. מעבר לזה, אני בשירות לאומי, ככה שאין …

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Intel® Core™ 2 Duo E7500 2.93GHz Asus P5QPL-AM Western Digital 320GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz JSP-Tech Ez-Cool 450W LG SATA DVD Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB 2015 ש"ח מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by ביצה,

אהלן! אני רוצה לקנות מחשב לשימוש בסיסי של מוזיקה, אינטרנט וסרטים באיכות FullHD שיעבוד חלק. בנוסף אני גם צריך מסך בגודל 22-24" ויש לי לכל זה רק 3000 שקל. זקוק להמלצות תודה מראש

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  9. מעבד: AMD Phenom II triple core - 590 לוח: Asus Crosshair III Formula - 1050 זכרון: 3x2GB Kingston DDR3 1333 mhz - 780 כ. מסך: HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E - 910 דיסק קשיח:Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB- 310 מארז: Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case (No PSU)‎ - 295 ספק כוח:Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan - 650 צורב: LG DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe Sata Retail - 150 מסך: Samsung P2250 21.5'' LCD 2ms DVI WideScreen Black - 989 סה"כ: 5724 ש"ח לא כולל ציוד כמו מקלדת עכבר וכו', קונה אותם בנפרד, כבר נעול עליהם מחירים נלקחו מאתר KSP. בנוגע לזכרונות, שקלתי לקנות Dual Channeling אבל אני לא בטוח אם זה שווה את ההשקעה או את הכסף, וגם בגלל שאני…

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב נייד מסוג Lenovo z60m בעל זיכרון 512MB ומהירות של 533MHz.. אני שוקל להוסיף עוד זיכרון למחשב כי הוא איטי מאוד וזה כבר מתחיל להתיש, התעניינתי בזאפ על המחירים והופתעתי מאוד לטובה מה שהגביר לי את החשק לשדרג.. עכשיו ההתלבטות היא בין: 1. להוסיף עוד סטיק של 512. ואז יהיה לי DUAL (או שלא.. וזאת בעצם השאלה, כי במפרט באתר של לנובו לא מצויין אם זה אפשרי או לא.. אפשר לבדוק את זה בCPU-Z או איפשהו?) 2. להוסיף עוד סטיק של 1GB - עכשיו בזאפ אני רואה שהמחיר של 667MHz זול יותר מ533, זה לא משנה אם אני אקנה את הגדול יותר, נכון? כי זה פשוט יעבוד כ533, נכון או לא? 3. לא סביר שאני אעשה את זה אבל אם יש אפשרות לDUAL אז 2 סטיקים של 1GB, למרות שזה נראה לי מיותר כי גם ככה שאר המחשב …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by amma,

שלום, המחשב הנוכחי שלי די גוסס ואני שוקל להחליפו. השימושים המרכזיים שלי בו הם אינטרנט תכנות עריכת תמלילים וצפייה בסרטים (בד"כ על מסך חיצוני, לפעמים על מסך טלויזיה דרך vga) מאוד מצא חן בעיני המקבוק פרו ב1200$ ולמעשה אני רואה בו מחשב די מושלם (מה גם שכבר הרבה זמן אני מעוניין לנסות את המק או אס ואולי גם קצת לתכנת לאיי פון) הבעיה המרכזית שלו כמו שאני רואה את זה, זה אפל וההתעקשות הלא ברורה שלהם על הדיספליי פורט כלומר הם מסרבים לשים hdmi, משהו שכשקניתי את המחשב הנוכחי לפני שנתיים וחצי התקמצתי עליו ואני עד היום מתחרט. (וזה למה אני מתחבר עם כבל vga) לכן זהו פרט חשוב עבורי. מה שאני רוצה ממחשב: 1. מסך 13 או 14" עם תאורה אחורית (led backlit) לא מוכן לוותר על זה 2. יציאת hdmi 3. מקל…

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by MOX,

מה עדיף? מעבד AMD ATHLON IIX4 620 2.66GHZ AM3 לוח אם GIGABYTE MA-770-UD3 זיכרון 4GB DDR II כרטיס מסך HD4870 1GB או מעבד intel q8300 לוח אם GIGABYTE G41 זיכרון 4GB DDR II כרטיס מסך HD4870 1GB אני מאמין שהשני אבל אני רוצה רוצה להיות בטוח. ובמידה והשני יקר ב300 ש"ח הוא שווה תהפרש? תודה.

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  13. שלום, אני צריך מחשב חדש לעבודה משרדית בעיקר. השימושים הם גלישה באינטרנט, עבודות באופיס ואולי פה ושם משחקים ( בסגנון פיפא לא יותר..) אין לי צורך במערכת הפעלה ואין צורך בהרכבה של המחשב. אין צורך בשום ציוד היקפי. חשוב רק שהמחשב יעבוד בצורה חלקה ולא יזחל לי.. תודה.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by ofer_shm,

שלום לכולם אני מחפש מחשב חדש לאדריכל ..שעובד עם תוכנות כמו autocad ו adobe למניהם .. התקציב הוא 3500 ש"ח בלי ציוד הקפי אבל עם מסך רצוי שהסך יהיה 22 אינץ...במידה והתקציב לא מספיק אפשר לחרוג ממנו אבל להשתדל שלא.. תודה

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  15. לחבר שלי מת אתמול הכונן הקשיח בנייד שלו (amd64 כלשהו), ששימש כמחשב היחיד שלו. השימושים העיקריים שלו - מוזיקה (עם midi keyboard), עיבוד תמונה (צלם חובב), ועיבוד וידאו בעזרת Cuda/OpenCl. 1. מה התקציב המקסימלי? באיזור ה5000 שקל. אם יש יתרון משמעותי אפשר לחרוג מעט, אבל עדיף פחות. 1.1 אופן תשלום - מה שייתן את ההנחה המקסימאלית. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עריכת מוזיקה, עיבוד תמונה, עיבוד וידאו באמצעות Cuda (לדוגמא, h.264 encoding/ decoding, ועבודה אלגוריתמית רלוונטית). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Cubase, nuendo, photoimpact, paintshop pro, ati stream sdk, cuda toolkit, visual studio, matla…

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  16. אהלן, אני קונה בקרוב מחשב חדש עם לוח אם ומעבד מINTEL, אני עדיין לא יודע איזה סוג אבל אני יודע ששניהם ביחד עולים 2500 ש"ח ואני מקבל אותם ב1100 ש"ח. על גביהם אני צריך להרכיב את שאר חלקי המחשב. קודם כל, מאיזו חברה רצוי לקנות? אני גר בנהריה ויש KSP באיזור אז מומלץ מהם? המחשב הקודם שלי משם ולא היו לי בעיות איתו. כמו כן, אני מעוניין לקנות מסך חדש עם תמיכה בHD.[משמע צריך גם כרטיס מסך שתומך] + TVOUT סך כל התקציב בסביבות 4000 ש"ח כולל המעבד הנ"ל זאת אומרת 3000 בערך לשאר החלקים. בעיקרון, אני לא גיימר אז אני לא צריך מחשב עם יכולות גרפיות מטורפות אבל אני מעלה עליו הרבה דברים אז בעיקרון אני צריך התמקדות על זיכרון פנימי טוב[כולל חברה ומחירים] וזיכרון חיצוני רב. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by koby058,

מי מהם יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. להסביר לי למה יש 2 כרטיסי מסך? להלן קישור למוצר: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=57XDSj2LxRg41F0d ולהלן המפרט מאמזון משם הוזמן What's in the Box ASUS UL30Vt-X1 AC Adapter 8 cell Battery Pack Warranty Information Cards Specifications Operating System: Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Display: 13.3-inch HD LED-backlit Widescreen (1366 x 768) Intel Platform: Intel Core2 Duo processor SU7300 (1.3GHz) Graphics: Switchable: Intel GMA 4500MHD and ASUS DGE powered by NVidia GeForce G210M with 512MB VRAM Wireless: WLAN 802.11b/g/n (draft 2.4GHz n) LAN: 10/100/1000 Mbps Ethernet Memory: 4GB DDR3 DRAM, 2GB x 2 (upgradable to 8GB) Storage: 500GB 5,400RPM Hard Dr…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. לפני מספר שבועות היה הפסקת חשמל ונדפק לי הלוח אם של המחשב הישן שלי. החלטתי לקנות חדש במקום לתקן. במחשב הישן היה לי שני דיסקים קשיחים אחד מהם WD 120 GB 7200 RPM והשני אני לא זוכר. אני שוקל אם כדאי לי לקנות דיסק קשיח חדש או להישאר עם הישנים. מבחינת נפח איחסון זה מספיק לי השאלה היא האם דיסק קשיח חדש ישפיע מבחינת שיפור ביצועים במהירות של המחשב והאם זה שווה את ההשקעה. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית אני לא צריך כרטיס מסך הכי טוב שיש. אפשר להסתפק בכרטיס מסך בינוני. חשוב לי שיהיה מארז איכותי, עוד לא החלטתי אם לקחת INTEL או AMD אז זה פחות משנה. כמובן שאם אני לא משדרג את הדיסק קשיח יהיה אפשר להשקיע יותר בשאר הרכיבים. אין צורך בציוד היקפי ומסך. אשמח לקבל גם המלצה על איפה כדאי לי לקנ…

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  20. שבת שלום לכולם. לאחי יש יום הולדת ואני רוצה לקנות לו מחשב ואני חייב את עזרתכם... לאחר עיון בהודעות על מפרטים ובקטגוריית מפרטים ששם מפורט מפרטים למשחקים, סרטים, ומדיה סנטר, לא הצלחתי להבין מה מתאים לי ואיזה מפרט לבחור.... *השימושים של המחשב לפי סדר העדפות 1.משחקים כמו gta vi, Call Of Duty: Modern Warfare 2 שהמשחקים ירוצו טוב עד כמה שאפשר בתקציב הזה. 2.מדיה סנטר מארז שוכב עדיפות ראשונה, סרטים FULL HD כל הפורמטים בלי שהסרט יתקע, לראות את YES דרך המחשב באיכות טובה ושלט ששולט על הממיר 3.אינטרנט 4. office ללא מסך כי אני מחבר את זה לLCD שתהיה יציאת HDMI שהמערכת תהיה שקטה, רצויי מארז שוכב, אך אם זה בא על חשבון משהו משמעותי אז אפשר רגיל, מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים שלא זוללים ס…

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by eldadmo,

שלום רב, אחרי שהחזרתי את הטושיבה לחברה וקיבלתי זיכוי. רכשתי לנובו U550-2958 t6600 4GB RAM DDRIII 500GB HD Geforce 210m אבל כנראה שאני ביש גדא, פשוט נתקלתי במצב שהמחשב עושה רעש של שואב אבק ענקי. עכשיו תגידו לי שאני מעמיס וכו'. כרגע בעודי כותב לכם את ההודעה הזו רק האתר הזה עובד ושימוש המעבד עומד על 7% ומטה. אז מה הבעיה: המאוורר של המעבד עובד על מהירות מקסימאלית במשך שלוש שניות מפסיק לחמש שניות וחוזר חלילה. זה ממש עולה לי על העצבים, עכשיו יצרתי קשר עם לנובו ולא בדיוק קיבלתי תשובה הולמת חוץ מעצבים. החברה שאחראית על התיקונים דווקא נתנה לי תשובה מקוצעית והטכנאי אמר שהמחשב לא אמור לעבוד ככה. השאלה שלי היא האם יש למישהו מכם את המחשב הנ"ל והאם הדבר קורה גם אצלכם או שבאמת ישנה בעי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שימושים: אינטרנט, יישומי אופיס, טיפה פוטושופ. ללא משחקים. לוח ומעבד: אין עדיפות, שיהיו זולים, עם כרטיס מסך מובנה בלוח. מארז וספק: שלא יהיה זבל ב150 שקל, אפשר להקיע כמה שקלים לפי הצורך. אני מניח שלא צריך ספק חזק, אבל שיהיה איכותי. דיסק קשיח: חצי טרה זה מעל ומעבר. צורב סטנדרטי. אם אפשר אז להעלות מפרט מחנות אמינה עם מחירים טובים. לא חייב שתהיה הכי זולה בארץ, אבל שהמחירים יהיו הוגנים. אני חייב את המפרט כמה שיותר דחוף, מצטער על הזירוז אני חייב לקנות את המחשב עוד היום. המון תודה.

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  23. הייתי שמח לקבל המלצות על מחשבים עם מסך 14" ו15.6" עם דגש על משקל נמוך, חסכון בסוללה וכמה שיותר כוח מעבד שניתן להוציא בגבול המחיר. המחשב ישמש בעיקר להצגת תמונות ויריץ אינטרנט ומס' תוכנות משרדיות, OFFICE וכו'. עדיפות לDELL\HP, אני יכול לרכוש ישירות מהיבואן (malamteam) תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB L3 Cache s1156 לוח אם: Gigabyte GA-P55-UD3L (LGA1156 Core i5/o7,Intel P55, DDR3 2200 , 2xPCI-E) זכרונות: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 KVR1333D3N9/2G צורב: LG GH22NS DVD+RW x22 Black Sata מארז: Antec Three Hundred כרטיס מסך: ZoTac GTX 275 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-R כונן קשיח: Western Digital Caviar 500GB 7200rpm 32MB SataII WD5001AALS ספק כוח: Chieftec 650W Modular PSU 14cm fan, 24pin , Active PFC APS-650C עכבר: Razer DeathAdder 3.5G Gaming Mouse מקלדת: Razer Lycosa Gaming Keyboard מסך: LCD LG W2343T 23 Inch 5ms DVI WideScreen Black הכל כולל הכל 6000 ש"ח. KSP מה דעתכם ?

25. שלום, אני לא מבין דבר במחשבים ניידים, ובגלל זה זקוק להמלצות שלכם על נייד שיעלה על הדרישות שלי. יש לי מחשב נייח חדש וחזק שמספק את כל הצרכים שלי, וישאר גם לספק אותם בעתיד, אך אני זקוק לניידות לפעמים. אני זקוק למחשב לצורך עיבוד סאונד. עבודה שדורשת משאבי מערכת גבוהים, הכוללים מעבד חזק ולפחות 4GB זכרון. אין חשיבות למשקל, אין חשיבות רבה לזמן סוללה, כיוון שלרוב יהיה חיבור לחשמל. (לרוב). הארדיסק מהיר, וכמה שיותר נפח. אחרי חיפושים קלים, ראיתי שהנפחים שלהם לא מגיעים למספרים גדולים. לכן אם אפשר לחסוך, ולחבר אחד חיצוני, נשמע כמו פתרון מושלם. גודל מסך ורזולוציה גדולים. אין חשיבות לכ.מסך. עדיפות גדולה ליותר מ2 USB. אם אפשר, לפחות 4. (1 עכבר, 2כרטיס קול חיצוני, 3מקלדת שליטה, 4קשיח חיצונ…

• 6 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.