עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב ! אני מחפש עבורי מחשב נייד עם מסך 15.6 שישמש לצרכים כלליים ומשחקים קלים עכשיו חשבתי עד האייסר 5741g שמגיע עם מעבד i5 430m וכרטיס מסך 5470 הוא עולה בסביבות ה4000 ש"ח או שכדאי לי לקחת את האייסר 5742 שמגיע עם מעבד i5 460 וכרטיס מסך 420m האם המחשבים האלה יספקו את דרישותיי או שכדאי לי להוסיף עוד קצת כסף ולהשקיע במעבד i7

2. מה התקציב המקסימאלי?1500-1600 עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת[/ לט b], עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש ר…

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  3. התקציב שלי הוא 4000 שח בלי ציוד הקפי למטרות משחקים וגרפיקה(פוטושופ אילוסטרייטור פלש וכו) אם יש הצעות ללמפרט בחנויות באזור רחובות זה יהיה נחמד בנוסף מה דעתכם על המחשב הזה: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=532173 הוא נראה מפרט טוב ובמחיר של התקציב

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  4. שלום לכם. ההודעה פורסמה גם בפורום מפרטים, ובעקבות המלצתו של Silencer - נוספה גם כאן. ובכן, חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, והפרמטר הכי חשוב מבחינתו היא - מהירות. חשוב שהמחשב יעלה במהירות, יריץ תוכניות ולא יגמגם. המחשב מיועד לעבודות רגילות (שוטף +) ללא צרכים מיוחדים/גבוהים (גרפיקה וכדומה) הוא נתקל במבצע של Orange, והייתי שמח לשמוע מה אתם חושבים על המבצע הזה. המבצע בקישור פה: http://www.orange.net.il/isp/19352.html והמפרט של המחשב בקישור פה: (מובא בהמשך לעצלנים בינינו) http://www.orange.net.il/res/ISP/pdf/hp.pdf המפרט המלא: אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט, בהתחשב במחיר. לא לשכוח שהמחיר הזה כולל גם חבילת אינטרנט וגם נתב אלחוטי..

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by wraithLord,

Ivy Bridge היה מעולה. אבל עד כמה לעומת Sandy Bridge? בצריכת חשמל זהה אנחנו מקבלים 2.7/3.7 ב3740QM לעומת ה2630QM, שמגיע עם 2.0/2.9. אבל חוץ מכח עיבוד, מה עוד מסתתר פה? עד כמה הקפיצת מדרגה מ32 נ"מ ל22 נ"מ אכן משפיעה? 5% עדיפות clock per clock אומרים, אבל אילו עוד טכנולוגיות מסתתרות מאחורי Ivy Bridge? תמיכה בDDR3L לא ממש רלוונטי כי הלוח אם לא ממש יתמוך בזה. DDR3 בתדר 1666 הולך להוות קפיצת מדרגה משמעותית מ1333 mhz? ספק בליבי. אבל כן יהיה נחמד להתחדש במעבד חדש (כן, כן, חדש מהניילון. שמור באיזה חור במחסן במלזיה או משהו בסגנון). מבחינת כוח עיבוד אין מה להשוות, אנחנו מדברים על סטוק ב3740QM שהוא כמעט הטורבו של ה2630QM, וטורבו שלא נשמע כמוהו בניידים בזמנו. חוץ מזה - יש ע…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by kkffiirr,

דגם: Dell Inspiron 1300 § מעבד: Intel Pentium M Processor 735 (Dotan)1.73GHz 400Mhz FSB 2MB cache § מסך: "WXGA 15.4 רזולוזיה 1280X800 ו- 16.7 מליון צבעים. § כרטיס מסך: Intel 915GML § זיכרון: (512MB (512X1 § דיסק: 80GB 5400rpm § כונן אופטי נשלף: DVD Multy Burner § כרטיס קול: Bit Analog 18-20 bit § כרטיס רשת: 10/100 § כרטיס רשת אלחוטי § כרטיס מודם: 56K § יציאות: USB X 3, S-Video, RJ-11, RJ-45 § חריץ One ExpressCard slot 54mm :PCMCIA § עכבר: Touch Ped § מערכת הפעלה: Windows XP HOME § סוללה: Lithium Ion 4CELL § משקל: 2.9 ק"ג אחריות ל- 3 שנים במעבדות היבואן הרשמי. 4429 מחולק ל5 תשלומים אני יודע שהמחשה הזה מיושן קצת, אבל איך המחי…

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by SP,

אני לא עושה אוברקלוק בכלל .... אני צריך: -כ.מסך X800GT 256 -זכרונות רגילים 512X2 -מעבד AMD 3200 VENICE -לוח אם טוב -מארז שקט עם ספק טוב בתוך = שיהיה בתחום ה 400 -דיסק קשיח של 200G שיהיה שקט וטוב -וצורב nec 3540 שיהיה לבן או גוון של לבן ואני צריך את המחשב מKSP או מlogicpc לא קצת מפה קצת ושם ! תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  8. 1. התקציב הוא כ5500-6000 שקלים, יש אפשרות לחריגה, תשלום במזומן. 2. מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, הורדות, וקצת עריכת וידאו (לא בצורה רצינית מידי) 3. ציוד היקפי: אני רוצה גם לקנות מסך בתקציב נפרד של כ2000 שקל, ואני די מתלבט בקשר לגודל, עדיף מסך 22 רחב? או 19-20 רגיל? אני לא ממש יודע מה הולך היום (אני אולי אצפה קצת בסרטים במחשב, אבל המסך הוא בעיקר למשחקים). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעב…

9. כותרת

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by OpenCan,

אני מעוניין לתעד משהו בעזרת 3 מצלמות רשת למשך חודשיים - שלושה שהן מקליטות קבוע. המצלמות יהיו http://ksp.co.il/?uin=14344 וההקלטה תהיה באיכות המקסימלית. לא אכפת לי לגבי הרבה דברים אחרים במחשב והסיבה היחידה שחשבתי על נייד זה למנוע כיבוי במקרה של הפסקת חשמל. איזה מחשב הכי זול יעשה את העבודה הזו כמו שצריך?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by giladi85,

אני זקוק למחשב לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור וכד'), התקציב של (בלי מסך) הוא 2700-3300, אני אשמח אם חברי הפורום יעזרו לי לדעת אם המפרט הזה שקבלתי מומלץ. הנידון : הצעת מחיר למחשב לצרכי גרפיקה מעבד Intel® Core™ 2 Duo IE8400 -Bit Lga 775 PKG 3.0 Ghz HT 6 Mb L2 Cache 45nm Bus 1333 Mhz ,3 Yrs Warranty מאוורר Igloo 5080 Light, Speed 2600Rpm, Noise 25dBA לוח אם ASUS P5KPL-AM FSBus 1333 Mhz Chipset Intel® G31+ICH7 8 usb 2.0 ( 2 Front 6 back) , Ethernet card Intel® Gb, 2 Pci slots , DDRII upto 4Gb, 1 PciEx x 16, 1 PciEx x 1, Com + parallel ,3 Yrs Warranty זכרוןSilicon-Power 2 Gb DdramII Bus 800 Mhz ,Life Time Warranty דיסק קשיח WD 500 Gb Jd 7200 Rpm 8 Mb Cache S…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by dimka323,

היי, שני הדגמים נמכרים באותם חנויות באותו מחיר עם אותו מפרט (לפחות ככה זה נראה) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24275 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24210 מה ההבדל בינהם?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  13. להלן המפרט: האם הגיוני לדעתכם להזמין כעת מחשב כזה לגיימינג? האם מדובר בחיסכון כסף גדול לעתיד, או ש(לגיימינג כמובן)עדיף לקנות כרגע מחשב מבוסס i5 ועוד כמה שנים לשדרג שוב את המחשב (או לקנות חדש)?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by BmsKlane,

המחשב ישמש כמעט רק לעריכת תמונות וצריבת DVD לגיבוי בעיקר פוטושופ CS של אדובי המחשב הזה יצטרף ל"צוות" מחשבים שכבר יש לנו ובשל ההבדלים הקטנים בינהם יש לנו מעט התנגדויות לדברים מסוימים לגבי המעבד בהתחלה חשבנו על AMD אבל לפי חיפשו קל ברשת הבנתי שעדיף INTEL חשוב לציין שאחד הדברים הכי הכי חשובים זה מולטי טסקינג על המחשב לא יעשה לצערי הרב OC זה לא אפשרות בכלל הנה מה שחשבתי עליו כרגע מעבד 820 - הלוח הזה GA-8I945PG - אם יש לכם משהוא עדיף סבבה כי אין בעיה להקפיץ את המחיר למעלה לפחות 2 גיגה זיכרון 667 של חברה טובה(הסבר בהמשך) 2 HD של 250GB לפחות כרטיס מסך לא ממש משנה- ומארז וספק כבר יש לנו בחירה השאלה שלי זה אם המעבד מתהים ןמה יהיה ההבדל בינו לבין 920 או830 וכו או ב…

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by 3NT,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח ! 2. מה שימושי המחשב? משחקים, עריכה גרפית, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: תוכנות לעריכת סרטים, משתמש בהם בשעות הפנאי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשו…

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  16. לילה טוב אנשים, הגיע זמן שדרוג המחשב ורכישת חדש. אני צלם שעובד הרבה על פוטושופ וקבצים גדולים. במצלמות אני מבין מצויין אבל במחשבים... הצרכים הם מחשב חזק עם נפח זיכרון לעבודה על פוטושופ ואפטראפקט, עם אפשרות שדרוג בעתיד כשאצטרך. כמובן כרטיס מסך טוב אבל לא היסטרי. מניח שהגעתי למקום הנכון. אודה לתשובתכם על מפרט ומקום מומלץ לרכישה. מה שנקרא להזמין ולבוא לקחת. תקציב: עד 3200, תודה ושבוע טוב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז ככה.. הנה המפרט ותגידו לי מה דעתכם עליו ... וזהו מפרט לגיימינט/אינטרנט/צפייה בסרטים יש כבר מסך ויש רמקולים.. מעבד : CORE 2 QUAD Q9650 3.0GHZ מחיר 1730 ש"ח קירור למעבד: FREEZER 7 PRO מחיר 120 ש"ח לוח אם : ASUS P5Q מחיר 640 ש"ח כרטיס זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION מחיר :365 ש"ח כרטיס מסך : HD4870 1GB DDR5 של חברת גיגבייט מחיר 1320 ש"ח דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 500GB 7200RPM 32MB SATA II מחיר 350ש"ח מארז: ANTEC P182 BLACK מחיר 710 ש"ח ספק כוח : CORSAIR VX 550W מחיר 490 ש"ח צורב DVD: של LGX22 מחיר 140 ש"ח מאוורר רביעי למארז: Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm מחיר 118 ש"ח מקלדת: Logitech® Wave Keyboard…

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by msean,

מטרות המחשב: לימודים, כנראה אלמד ניהול מערכות מידע, אשמח שיריץ גם מעט משחקים אולי 940gt או r7 שיריצו cod וכו גודל המסך: 14 אינץ ללא מגע מט רזולוציית המסך: fhd לפחות דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: באזור ה2 קילו ומטה האם נדרש זמן סוללה ארוך: סביר ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi Bluetooth: לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: ssd 256 כונן אופטי: מוכן לוותר האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL שמת…

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  19. לא משנה לי AMD או אינטל מעדיף AMD סטייה של עד 200 ש"ח מבוסס KSP ללא ציוד נלווה. יש לי את המפרט הזה מה אתם חושבים? מעבד: Core 2 Duo E4500, Bus800Mhz, s775, 2MB לוח: P5KPL-VM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זיכרון: 1GB Kingston כונן קשיח: 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורב: DVD±RW GSA-H55NB x20 Beige - 2 Years Warranty מארז: HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) ספק: TR2 Power W0101 550W Silent (24pin)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מטרות המחשב? - מחשב עבור סטודנטית עבור לימודים, אינטרנט וצפייה בסרטים גודל המסך? - עדיפות למסך גדול עד כמה שאפשר כל עוד זה לא בא על חשבון המשקל (עדיפות למשקל נמוך על גודל מסך) משקל רצוי? - המחשב מיועד לבחורה "קטנת מימדים" אז כמה שיותר קל האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 6 שעות ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - עדיפות שיהיה חיבור HDMI אבל לא קריטי בלוטות? - כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - אין צורך בנפח גדול במיוחד אני חושב ש500GB יספיקו כונן CD/DVD? צורב? - לא חשוב כונן Bluray? - לא חשוב האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - עדיף האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה לכל מי …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by nimiz000,

אני מחפש מפרט ב5K עבור חבר מהכיתה שלי כרגע יש לו עגלה P4 וGF5200 ואני לא אזכיר את השאר והוא רוצה לקנות משהו על בסיס AMD Game! (על בסיס מעבד PhenomX4) למישהו יש הצעה לחנות איכותית וזולה? ו/או מפרט בכמה חנויות (בכל מקרה אפשר בלי הרכבה)

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by Iv0ry,

שלום, האם יש הבדל בין הצ'יפסט P31 ל-P35 מבחינת הביצועים במפרט הבא? תודה! פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3200-3300 שח מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא תודה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?DVD 6. האם נושא הקירור והעיצ…

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  23. שלום לכולם ! לאחרונה הבנתי שאני זקוק למחשב נייד. אני מעוניין לרכוש נייד במחיר של 5000 ש"ח (מוכן לחרוג מעט מן התקציב אם הדבר הכרחי). הנייד ישמש למטרות של אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים וגם תוכנות כמו פוטושופ. דרישות נוספות: מעבד- חזק יחסית גודל - 14-15 זיכרון- 2-4 ג'יגה דיסק קשיח - 7200 כי אני עובד עם כונן חיצוני איכות הרכבה ואחריות - חשוב לי שאיכות הרכיבים של המחשב תהיה גבוהה, אבל היא לא חייבת להיות הגבוהה ביותר כמו בסדרות העיסקיות. אחריות שתהיה לפחות 2-3 שנים.

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  24. אוקיי המפרט הראשון הוא בעיקר לגלישה לאינטרנט(אפשר גם משחקים כי הוא לילדים) והוא כולל הכל(ציוד היקפי מסך crt,מקלדת וכו'). המפרט השני הוא למשחקים וגם הוא חייב להיות כולל מסך(מסך רגיל crt ) מקלדת וכל הציוד ההיקפי הנדרש(גם צורב dvd). דבר שלישי שאני רוצה שתמליצו לי עליו הוא הלוח אם הכי בסיסי לתושבת 478(ללוח אם שלי יש קבלים נפוחים) למעבד 2.2A northwood. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by sev0717,

היי אנשים, רציתי לדעת את דעתכם על המפרט הבא? האם יש מה לשפר? התקציב הוא 3500 ש"ח. המחשב אמור להיות מחשב בסיסי ולא למשחקים כבדים... Athlon"64 2800+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512Mb 400MHz AData /VT 80GB 7200 8MB WD800JB NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 HEC Compucase CI-6A19 300W 17'' 786 PFS FLAT תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.