ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
היי רק רציתי לשתף אתכם,קיבלתי לפני כמה ימים את הטאבלט ואני ממש הופתעתי לטובה, קודם מערכת ההפעלה מדהימה ומלוטשת היטב, לא הספקתי להתעסק איתו הרבה אבל ממה שהספקתי ראיתי שהמשחקים שלו מדהימים ברמת הגרפיקה והפירוט, מבחינה סטירימינג כל פורמט שהיה לי על המחשב הוצג בלי שום בעיה כולל להציג אותו בטלויזיה גםתכניות ב 1080I. בשורה התחתונה אני מאוהב!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב תראו אני רואה מלא מחשבים ניידים טובים למשחקים אבל.... תמיד חושב שלא כדי אז פניתי לפורום הזה בשביל שתעזרו לי לבחור מחשב שיש בו 2.3 GHz+ הכי טוב מעל 2.6 כרטיס מסך טוב שהיה 15.6 אנץ לפחות שונא מסכים קטנים... 500 GB (7200 RPM) ו4 GB RAM בקיצור שהיה טוב ויחזיק מלא זמן מחשב עמיד להרבה משחקים כמו CRYSIS 2,HomeFront וכאלה יש לי עד לחודש הבאה ב10 יום המשכורת להחליט
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, אח שלי השתחרר ורוצה לקנות לעצמו מחשב נייד שיוכל לשרת אותו גם ללימודים שנה הבאה וגם לשימוש ביתי לשנה הנוכחית. הווה אומר, אין צורך במחשב נייד קטן מאוד שיוכל להתנייד איתו, אבל גם יש חשיבות שלא יהיה מחשב נייד גדול מדי (שיגרום לאי נוחות גדולה מאוד כשירצה כן להתנייד איתו). אני חייב להודות, שבמחשבים נייחים היה לי בזמנו נסיון, אבל במחשבים ניידים, אין לי שמץ. כל שאני יודע זה שצריך מחשב נייד ב3200 ש"ח (כולל מע. הפעלה - וחשוב לו שתהיה בעברית) ולשימוש הכתוב לעיל. אני אשמח מאוד לעזרה ותודה רבה לכולם מראש.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה קורה אנשים... http://tms.co.il/preview/spec/zhkf6wutבניתי את המפרט הבא מהאתר TMS ויש לי כמה שאלות: 1)ה-GTX470 ששמתי שם בא עם Over clock,זאת אומרת שאני צריך לקנות לו קירור במיוחד או שהכרטיסים האלה באים עם קירור משלהם? 2) כרטיס קול וכרטיס רשת באמת נחוץ? הם לא באים עם הלוח אם? 3)איך המפרט בכללי?יחזיק משחקים חדשים גם בעוד שנה? האם מחיר המחשב משתלם?כולל המסך? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, הנוכחי שלי נמצא איתי עוד מימי XP השמחים (ועדיין מותקן עליו XP...). בכל מקרה המחשב הקודם שלי נקנה בהמלצה מכאן והייתי מאוד מרוצה ממנו עד ללא מזמן. אשמח אם תוכלו לעזור לי שוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים בהגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 2, Torchlight 2, Diablo …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נדרש מחשב לדוד שלי - דגשים עיקריים: 1. המחשב עומד להיות בשימוש כמעט תמיד ליד שקע חשמל. בטריה שמספקת שעתיים עבודה תהיה בסדר גמור. 2. חובה מסך של 17" - זה הדבר האחד שהמשתמש לא מוכן להתפשר עליו. 3. המחשב יהיה בשימוש ללא מסך / מקלדת חיצוניים, כך שנוחות הקלדה גם חשובה (למרות שזה עניין אישית והכל). 4. שימושים: כתיבת מסמכים ומצגות, העברה של חומרי לימוד אינטראקטיביים, גלישה וצפיה בסרטים (ככהנ"א לא באיכות גבוהה במיוחד). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד טוב. סרטים, מוזיקה, לימודים(מדעי המחשב). חשבתי על הדגם Dell Vostro 3550 מסוג הI5. מה דעתכם? האם הוא מתחמם מאד? אשמח לעזרתכם. משה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני מבקש לרכוש מחשב שישב בסלון. הוא צריך להיות שקט. מאוד. הוא צריך להיות מסוגל לנגן סרטי FULL HD (חלילה אם אחרי הרכישה אגלה שהוא מתקשה עם המטלה הזאת). התקציב = עד 500 דולר [ואני גר בארה"ב]. אני כל כך מבולבל, שזה לא יאומן. Llano? תודה מראש [אם עוד מידע נדרש, אתקן]
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5000-5300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של HP - PAVILION DV6 1340EJ בן שנתיים. שקלתי לא מעט לעשות לו אבזור מחדש שכן אני מרגיש שהוא נהיה חלש עם הזמן (או לפחות פרמוט). ואז השבוע אחי הקטן הפיל את המחשב והמסך התפוצץ - יש פסים לאורך ולרוחב של המסך. לכן - החלטתי לתקן ולשפץ את המחשב. איפה מומלץ לבצע תיקון של המסך? רק אצל HP (אין כבר אחריות) או אצל כל מתקן ניידים? מה עלות של תיקון / החלפת מסך מסוג זה (לד)? וגם - אם כבר תיקון - אז אתן שינקו את כל המערכת שלו מאבק ולכלוך (הלפטופ מרעיש וחם מאוד). בנוסף, הבטרייה של המחשב כבר יסחית מתה - מספיקה ל15 דק' עבודה ללא טעינה. כמה עולה בטריה מקבילה (6 תאים) מקורית (או שעדיף לא מקורית)? האם עדיף סוללה של 9 / 12 תאים? בנוסף - מה עלות של מטען מקורי של HP? הפין המ…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות HTPC לחבר אך אין לי הרבה ידע בנושא. אין צורך במחשב המסוגל ליותר מלגנן סרטים. התקבל מפרט מאייבורי שבגדול עונה לצרכים אבל נראה לי ממש לא משתלם מארז IN WIN שחור USB HTPC קדמי + A.PFC 300W לוח DG43RK HDMI G43 INTEL מעבד אינטל 3.06GHz 2MB PENTIUM D.CORE E6600 זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 7200 16MB HITACHI כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם מחיר 1235 שח 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניגון תוכן HD על טלוויזיית HD Ready בגדול המחשב יחליף Xstreamer …
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 +\- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים \ עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני 7. …
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג בעיקר. המחשב מיועד למשחקים החדשים שיוצאים ושיצאו ושישוחק על הגדרות גבוהות. לא מתוכנן OC. אני רוצה להכליל גם ציוד היקפי: מסך רמקולים מקלדת ועכבר. התקציב הוא 5000 שקל ואם יש צורך אז חריגה של עד 300 שקל. עדיפות לחנות RSM שם אני מתכנן לקנות. וגם אני רוצה להוסיף למחשב הקודם שלי לוח אם ספק וזיכרון, המחשב הוא די ישן משהו כמו שלוש וחצי שנים. המעבד הוא pentium D 775 והכרטיס מסך הוא geforce 210. אז אם אפשר בבקשה גם המלצות למחשב הישן וגם מפרט חדש. אם אתם צריכים עוד משהו תגידו. אא התקציב לשלושת הרכיבים הוא בסביבות 600 שקל.
-
- 12 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום אנשים, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה מדעי המחשב ומתוקף כך אני זקוק לרכוש מחשב נייד. אני מחפש מחשב שיהיה בגודל סביר [13-14 אינצ' זה סביר או שזה לא נוח למחשב באוניברסיטה? או שאפשר ללכת על משהו כמו 15-17?], בעל משקל הגיוני וזמן סוללה שמאפשר להעביר יום לימודים תוך חיבור לWIFI. המחשב אומנם למטרת לימודים אבל אני לא שולל שהוא ייועד גם למדיה - סרטים ומשחקים. ואני מעוניין שהוא יריץ אותם בצורה טובה. ברמת העיקרון המחשב ישמש גם לעריכה גראפית [אם כי לא ברמה היסטרית, שימוש בPHOTOSHOP CS5 ומעט 3DMAX] תקציב למחשב: 4000-4500 ש"ח. כבר הרבה שנים שלא התעסקתי עם מפרטי מחשבים ובאופן כללי מעולם לא התעניינתי בעולם המחשבים הניידים, כך שאין לי שום קנה מידה לגבי מחירים של מחשבים נ…
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, אני קורא בפורום מדיי פעם והחלטתי לפתוח יוזר על מנת לשאול שאלה מקצועית, אני קצין שנכנס עוד מעט לקבע והחלטתי לרכוש מחשב נייד שישמש אותי לכמה דברים עיקריים, הדבר העיקרי הוא נייד שיוכל להריץ משחקים בצורה מצויינת כמו מחשב שולחני מה שהופך אותו למחשב נייד לגיימינג, בנוסף אני מעוניין להשתמש באינטרנט אלחוטי איתו (מכיוון שאני לא נמצא בבית...), דבר נוסף ואחרון הוא גודל המסך אני רוצה לפחות 15.6, התקציב שלי נע עד 5.5 אלף שקלים. יש נייד מסויים שמומלץ לי ללכת עליו? אני מאיזור ירושלים ולכן נכנסתי לאתר KSP ויש שם כמה דברים נחמדים שרציתי שתאמרו את דעתכם עליהם. 1.[table][tr][td]CPU[/td][td]Intel® Core i7 2630QM Processor, 2.0GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr] [tr]…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום אני צריך ממכם עזרה כי אני נואש השירות לקוחות של KSP פשוט גרוע.. הם לא יודעים כלום אם יש פה מישהו שקנה מהם את הלפטופ הבא: Lenovo IdeaPad G560 M27C2IV 0679-C2G מהקישור הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12230 שסתכל על הלפטופ ויגיד לי אם הוא רואה את החיבור הזה: או החיבור הזה: זה החיבור שמתחבר לכניסות האלה: בבקשה שמישהו יציל אותי מהאי וודאות הזאת.. אני משתדל כמה שיותר לא לקנות חתול בשק אבל זה כנראה פשוט בלתי אפשרי אלה אם כן מישהו מפה שקנה מהם יאשר את זה תודה לעוזרים עריכה: ב KSP כתוב על הדגם הצירוף הבא: SD/SD pro/MMC/MS pro/XD וזה בדיוק הצירוף שיש בתמונה הראשונה מעל הכניסה הזאת! מה המשמעות של זה? האם זה אומר שמדובר בכניסה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד קומפקטי (לא משקולת פלסטיק בגודל 15.6) אני מעוניין במחשב שיהיה מספיק חזק כדי להחליף את המחשב שלי בבית (שיש לו סך הכל מעבד E5200 ו4gb זכרון) כשהוא מחובר למסך ומקלדת חיצוניים ושיהיה נוח לקחת אותו איתי במקרה הצורך לצבא מתי שאני יסגור וכאלה. דרישות: לא צריך כרטיס מסך טוב, שיהיה משהו בסיסי שמריץ 720P. עדיף שלא יהיה צורב - סתם משקל מיותר. שיהיה כמה שיותר דק ובצבע שחור או מתכתי, לא פלסטיק צבוע לכסוף (שזה הדבר הכי מגעיל שקיים ). bluetooth - עדיף שיהיה מובנה שיהיה לפחות 2gb זכרון עם אפשרות ל4. שיעלה עדדדד 2500 שקל רצוי מאוד שיהיה מבוסס על i3 אבל אם יש core2due ממש משתלם ומאוד איכותי פיזית אני אשקול גם את זה. שיהיה איכותי, שירגיש יוקרתי ולא קקה ס…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גיימניג ואני יודע שאני יכול לפרסם פה הודעה ולקבל מכם מפרט אבל אני רוצה להבין מה אני קונה ואני רוצה לדעת לעשות את זה בעצמי. איך אני לומד ליצור מפרט? איך אני יודע איזה מעבד \ כרטיס מסך \ לוח אם \ קירור \ מארז \ ספק כח \ .... איך אני יודע לבדוק ולהשוות בין הפריטים השונים? על איזה דברים אני צריך להסתכל? לדוגמה במעבד מהירות וזכרון או משהו כזה? (ולא מצאתי משהו בלינקיה שנותן יותר מידע בסיסי שלא מספיק בשביל בניית מפרט באמת)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב בארה"ב דרך חבר. שנה הבאה אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב מה שמצריך ממני מחשב חזק שיריץ תוכנות לא קלות. אני מחפש מחשב 13.3-14". קל מאד (עד 1.7 קילו) HD 7200 320GB ומעלה מעבד i5\i7 מהדור השני. עדיף עם כונן אופטי וUSB 3. הרבה שעות סוללה (6 ומעלה). התקציב שלי הוא עד 1300$. ראיתי דגמים של ה 830 Toshiba portdege, מישהו מכיר את הסדרה הזו? מה דעתכם? ואיך בכלל toshiba בלפטופים? המון תודה לעוזרים! אני אשמח לקבל הצעות למחשבים אחרים מהטושיבה....
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד מדגם INTEL DELL VISTRO 1015 יש לו מצלמה, אבל אני לא מוצא את התוכנה שלה. אפשר עזרה? או קישור לדרייבר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000K להשתדל לא לחרוג יותר מדי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל אבל רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב : משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV , Bad Company 2 , Call Of Duty,Sims3 , Battlefield 3 , MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung EX222X -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא את זה אני אכלול כבר אחרי המחיר של ה3K 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח לשמוע מכם המלצות לחנות באזור המרכז בה ניתן לרכוש מחשב נייח (כנראה לגיימניג) כאשר הדגש הוא על איכות השירות ואמינות (אין לי בעיה לשלם 100-300 שקלים יותר), אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום בבקשה שלי אם כן אז סליחה שיהיה אחלה יום
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רצה שאני יבנה לו מפרט למחשב גיימינג. הוא רוצה אינטרנט ושיעבדו לו משחקים חדשים כרגע. חשוב לו שהמחשב יהיה שקט ויריץ משחקים. זה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪565 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 Asus P8H67-M LE B3 H67 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪550 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2381 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪181 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2180 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪188 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 TwinTech GeForce GTS450 1024MB GDDR5, יחידות 1 ₪545 http://www.rsm.co.il/product.aspx?p…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לעבודה ולפגישות. הוא צריך להיות קומפקטי כדי שאוכל לראות את האדם שיושב מולי כאשר הוא פתוח. התקציב גמיש אבל אני לא רוצה לשלם על מה שאני לא צריך. אני לא גיימר. אני כן מריץ מספר תוכנות במקביל ורוצה מחשב שרץ היטב. מוכן לשלם בשביל זמן סוללה ארוך יותר ובשביל מסך שעובד טוב גם באור יום בחוץ. גם בשביל איכות סאונד אסכים לשלם. עיצוב - כמה שיותר קטן במגבלה של מסך 13.3. אשמח לקבל המלצות למחשב מתאים.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-