עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kalda01,

הגיע אלי EDGE 11 חדש עם מעבד I3 ויש לי מספר שאלות. הסוללה מראה 98% כשהחשמל מחובר ולא מגיע ל100%. מה הסיבה ? זה נורמלי? מה זה הRERSCUE & RECOVERY של לנובו? כדאי להשתמש בזה ? איזה POWER PLAN להגדיר ? כרגע מוגדר משהו בשם ENERGY SAVER. יש גם אחד אחר בשם POWER SAVER, מה יתן יותר שעות סוללה כשלא מחובר לחשמל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by hosham,

מחשב למשחקים,דרישות: ג'יגה זיכרון,צורב דיוידי,יציאת SPDIF על הלוח אם,הארד דיסק SATA2,ומארז מאוורר. כמובן כרטיס מסך,אין צורך בציוד היקפי. בנוסף אני רוצה לרכוש מסך LCD "19 עם זמן תגובה של 8 מילי שניה אם אפשר דגמים מומלצים (בסביבות 2000 ש"ח). תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. וגם על החנות למי שיש ניסיון. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב בחנויות Ivory או KSP ואני מתקשה קצת בהרכבת המפרט הנה הנתונים: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש חשוב אז ניתן (לא ביותר מידי 100 -200 שקל) אבל רצוי שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024*1028 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BLACK OPS, ASSASSIN CREED 2 , Mafia 2, GTA IV ומשחקים חדשים אחרים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Clint Eastwood,

אוקיי יש לי איזה משימה קטנה שאני לא יודע אם זה בכלל אפשרי! אני צריך לשדרג מחשב פנטיום 2 350 בסכום מזערי של 1500 ש"ח בלבד! האם זה אפשרי???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, מעבד P-4 2,4 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) לוח אם למעבדי אינטל ASUS P-4P800S(i848) sb,SATA,lan זכרונות DDR 400 512MB Kingston ה.דיסק MAXTOR 80GB (8MB) SATA כוננים ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac 1.44 כ. מסך MSI GF FX5200 128MB AGPx8,TV צורב ??? Teac 52 x 24 x 52 ( DVD Teac X16 מודם Conexant 56k V92 PCI מארז ATX MIDI 400W usb,p.stab מקלדת 2/3 Lang. Rus or Arb עכבר MS Optical + roll מחיר 4060 ¤ - ללא מסך. - המחשב מיועד לצרכי תכנות, עיבוד תמונות לפעמים לעיבוד סרטים. - האם הלוח אם שנבחר כאן הוא מספיק טוב, מה דעתכם ? - התקציב הוא עד 4000 - 4200 תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אהלן! אני מעוניין בהמלצה לדגם נייד לשימוש ביתי ולסרטים באיכות HD (מיועד להתחבר למסך המרכזי). מעבד: i5 דור שני. מסך: 15.6 זיכרון: 4GB לפחות. קישוריות ותאימות: WIFI, HDMI,ESATA,USB3,BLURAY סוללה שתחזיק מעמד מעל הממוצע. רצוי שיהיה מחבר'ה אמינה ואיכותית מבחינת אחריות ואיכות בניה. תקציב בסביבות 4000 פלוס מינוס... בתקציב הנ"ל ראיתי מחשבים של DELL אפילו i7 עם 8GB זכרון, אבל שמעתי שאיכות הבניה שלהם לא משהו (דגמי INSPIRON). לעומת זאת מחשבים עם מפרט לא מטורף במחיר גבוה בדגמי VOSTRO. אשמח אם מישהו מכיר את שתי הסדרות וההבדלים ביניהם. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. http://www.tms.co.il/preview/spec/dwuvc71z

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Paranoid,

מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1101 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤820 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤370 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AVJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤766 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBHK כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤179 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז ללא ספק Raidmax SMILODON ¤447 http://skypc.co.il/product.asp?pid=612WB ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W ¤671 http://skypc.co.il/product…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Opptical,

שלום, אשמח להמלצה על מחשב HTPC שישמש בנוסף גם לגיימינג בסיסי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל את כולו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה בסלון ולמסך מחשב בצד, מיועד בעיקר לתכני HD ושימוש ביתי ממוצע, אבל גם לגיימינג בסיסי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Fifa, 2K15, Counter Strike: GO. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. אני רוצה לשדרג את הזכרון שלי במחשב הנייד יש לי כרגע 1G בשני סלוטים של 512 מה מומלץ ? בתודה מראש אבי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. כמו שהכותרת אומרת ועוד משהו באיזה חנות הייתם ממליצים לקנות ?( חנות זולה ואיכותית לא ivory or KSP or pch ) מכירים אולי משהו באיזור חולון? (שמתי את PCH בגלל שהם יקרנים אבל לדעתי הם חנות טובה בכל חנות אחרת כמעט ה 9800 עולה 1300 ואצלהם זה עדין 1550 וגם המעבדים והלוחות והזיכרונות וההרדיסקים בקיצור יקרנים ) כרטיס מסך חשבתי על 9800pro או 5900xt. זיכרון מספיק 512 ( לא צריך dual) ולא ל OC.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by mantana,

אני מעוניין לקנות מחשב שהוא טוב למשחקים של היום- לא צריך סוס עבודה אני לא איזה גיימר מושבע, בנוסף אני מעוניין לחבר אליו טלוויזיה 32 כדי לראות סרטים(חוץ מהמסך של המחשב 22 -דק)- התקציב שלי היה בסביבות 2800 ש"ח, לקחתי הצעת מחיר מ KSP תגידו לי מה אתם חושבים על זה - אשמח לקבל שיפורים והצעות אבל שלא יעלה על המחיר שהם נתנו כי זה גם ככה חורג בתקציב שלי, ד"א אם יש חנויות יותר זולות אני גם אשמח לשמוע - תודה רבה לכל העוזרים. הצעת מחיר KSP: מעבד- AMD Athlon II x4 Quad-Core 620 Socket AM3 2.6Ghz 45nm Tray - 510 לוח אם- 390- MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL-GIGABYTE זכרונות - 450- DDR II 1066Mhz 2x2GB Patriot Extreme Perf…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by avishai1b,

שלום לכולם אני הולך לעשות קניה בנועה במחיר של 7000 ורציתי לדעת אם המפרט בסדר ואם צריך איזה גוף קירור למעבד או משהו.... (בהתחלה היה לי x1950pro256 אבל הוא מתעקב אז הלכתי על x1900xt256 ואני לא יודע עליו כלכך הרבה...) מעבד - 1270 שח [intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box] לוח אם - 685 שח [GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY] זכרונות - 750 שח [G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15] דיסק קשיח - 490 שח [WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII] כרטיס מסך - 1650 שח [CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO כונן דיוידי - 120 שח [DVD SONY X16 EXTRA SHORT BLACK] כונן דיסקטים - 50 שח [כונן דיסקטים 1.44] מארז - 320 שח [sunbeam Transformer BLACK] ספק - 380 שח [FSP…

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by VaNisH,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בשביל יותר עבודה יומיומית פעם בא משחקים, סרטים סדרות.. אני חשבתי ללכת על המפרט הבא מה אתם אומרים AMD 4200+ 65W מעבד ASUS M2N-E לוח אם TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION מה אתם ממליצים אומרים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by EL-Fenomeno,

חבריוס,אני רוצה שתבדקו את המפרט הבא,ותעריכו בבקשה כמה הוא שווה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W מסך Samsung 22" T220 2ms LCD תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, מבקש עזרה בבניית מחשב למשחקים ועבודה עם תוכנות של Adobe. צריך לכלול גם מסך אופטימלי. אין חשיבות למארז יפה. תודה רבה מראש :-) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח אם יש שידרוגים ששוים את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ושימוש בתוכנות של Adobe א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב - Indesign/After Effects/Illustrator/Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by haim652,

שלום חברים, ברצוני לבקש מפרט מחשב לגיימינג עד 6000 ש"ח, בניתי מפרט, יוצא קצת יקר, קשה לי להתפשר על דברים, אבל אני מקווה שתעזרו לי עם מפרט נח יותר וזול יותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (תדירות גבוה מאוד) ופוטושופ (תדירות נמוכה מאוד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי הAAA האחרונים שיצאו (BF4, וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, בניתי לאחרונה בשיתוף עם מספר אנשים מביני עניין מחשב גיימינג בתקציב שמתאים לי ועם רכיבים שנראים לי הטובים ביותר שניתן להשיג בתקציב שלי... אני אגיע ישר לעניין, אשמח לקבל את דעתכם על המפרט שלי, כלומר אם הוא עובד טוב, האם הוא מאוזן, האם יש רכיבים שיש להם אלטרנטיבות זולות/טובות יותר באותו טווח מחירים. יש לציין שהתקציב בכל זאת גמיש טיפה לפה ולשם, אך בכל זאת צריך להתחשב בזה שאני צריך גם לקנות מסך אז מעל 6500 זה כבר טיפונת מעל התקציב שלי... אני מצרף פה את המפרט, אשמח לחוות דעת מנומקות וכו' תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by eranx,

אחי הלך לחנות בשם IVORY וקנה מחשב, מבלי להתייעץ הייתי רוצה לדעת אם המחשב הזה שווה בערך את הסכום או שמה עבדו עליו. מעבד INTEL P IV 1M PRESCOTT HT800 3.0GHZ לוח-אם MSI 848P NEO-V 800 INTEL "מארז מהודר" אפילו לא רשום את שם חברת המארז, או הסוג אולם רשום שהספק הינו 350W זיכרון 256X2 3200 של חברת סיאון, או משהו כזה כ.מסך ATI 9250 128 DDR של חברת GIGABYTE צורב LG דיסק קשיח של חברת סמסונג 80GB. נדמה לי שהבאפר של הארדיסק הזה הוא 2MB, יכול להיות? :-\ אממ, זה נדמה לי הכל. סה"כ 2700 שח כולל הרכבה. יש סיבה לצחוק על אחי? תודה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Satlan,

שלום :] הינה המפרט Processor: AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice MB: ASUS A8N-SLI Premium (nForce4 SLI) - ATX Memory: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Hard Disks: Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Video Card: LEADTEK - PX7800GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail CD ROM: SAMSUNG CDROM x 52 Bulk Floppy: SONY Floppy 1.44 Case: Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case Power Supply: Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC הכול יוצא בערך 7000 שקל פלוס מינוס זה רק קופסא, אין צורך בציוד הקפי שידרוגים, עצות וכול דבר דומה יתקבלו בברכה :ם בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yur,

דרוש לי מחשב לא כולל מסך בתקציב עד 2500 שח לעריכת מוזיקה. מה שחשוב לי הוא הרבה זיכרון, מעבד טוב יחסית ואני לא צריך כרטיס מסך למשחקים. אני רוצה 2 יציאות למסכים ושיהיו יציאות USB 2 ו USB 3. אשמח מאוד להמלצות מאנשים טובים כמוכם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום חברים חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש בסיסי כלומר אינטרנט אופיס ושאר הדברים הבסיסים יענו מחשב משרדי, כמובן רצוי כמה שיותר זול אבל אשמח לשמוע כל מיני הצעות אז למי שמכיר אודה לו אם יציע לי שאני יציע לו מה כדאי בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. לילה טוב, הלפטופ שלי נפל (כשהוא היה בתוך תיק) ונסדק\נשבר בצד ימין מתחת למקלדת - איפה שמכניסים פלופי. עכשיו אני יכול להלדיק אותו והוא עובד בסדר גמור אבל כמובן שאני צריך לקחת אותו לתיקון כי מן הסתם לא בטוח לעבוד איתו במצב הזה. מכיוון שהכל תקין ועובד אני מניח שהחלקים הפנימיים לא נפגעו ויש צורך רק בלהחליף את המעטפת\מארז. מישהו אולי יודע כמה זה עולה ? את המחשב קניתי בארה"ב ככה שאחריות אין לי ואין לי כל כך מושג למי לפנות. האם חנות מחשבים רגילה מטפלת בבעיות כאלה ? אני גר באזור ירושלים ואודה לכם מאוד אם תוכלו להכווין ולייעץ לי לאן לפנות, ואם יש המלצות על מקום ספציפי אשמח לשמוע. תודה מראש לכולם. * אם זה משנה הלפטופ הוא של חברת Acer

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים מודרניים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BATTLEFIELD 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע 1024X1080 ובקרוב 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.