עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bellboy,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד Msi megabook m510a והכונן האופטי שלו תקול לאחרונה המחשב מציג שגיאות בהפעלה ולא עולה בשום מצב וברצוני לפרמט אותו, הצלחתי להשיג כונן cd חיצוני בחיבור usb ע"מ להריץ את הcd של הwindows ממנו אבל המחשב לא מזהה אותו בboot (למען הסר ספק בדקתי את הכונן החיצוני במחשב אחר והוא תקין) אשמח לשמוע הצעות כיצד בכל זאת ניתן לפרמט את המחשב. המון תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן אחים. נהרס לי המחשב [יש! 4 שנים אני סובל אותו כבר!!] והגיע הזמן להתחדש בחדש. אז ככה, ישלי מסך מחשב של PROVIEW שהוא 19 או 17 אינצ', ואין לי אפשרות להחליפו. אני כנראה אלך על מחשב ב4000, בתקווה שההורים יסכימו, אם לא, בסביבות ה3200. אלה המחשבים ששמתי עליהם עין, מה אתם אומרים? חשוב שמשחקים כמו GTA IV נגיד יעבדו חלק וטוב. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1600 ו http://www.skypc.co.il/pl_product~Sky522~88~0.htm תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by boumendil,

מחשב למשחקים, מתלבט בין שתי החברות. מה חזק יותר? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by eran1243,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה עבודה משרדית עם תוכנות Office, תכנות (Android Studio, Visual Studio,PHPStorm) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב Android Studio ו- PHPStorm, מזדמן ב Visual Studio ותוכנות נוספות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Snir David,

שלום, אני בתהליכי רכישת עמדת מחשב לחדר , זה כולל שולחן כיסא מסך עכבר מקלדת וכו , ואני יודע שיש לי הוצאה מספיק גדולה להוציא על כל זה , ובכלל שאני חייל נטחן עם משכורת צבאית מינימאלית התיקצוב למחשב כזה נמוך והציפיות יחסית גבוהות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים ספציפים , GTA CSGO LOL COD ועוד כל מיניי כאלה …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב בקרוב מ-KSP, ללא ציוד היקפי, ללא מסך ויש לי כבר צורב ו DVD ROM , המחשב יהיה בעיקר למשחקים- ברובם כבדים אבל אני לא מתכוון לעשות OC. התייעצתי בינתיים עם כמה אנשים וכבר גיבשתי מפרט, אך אני לא בטוח בקשר אליו לגמרי, אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לשפר אותו בתקציב שרשום בנושא (4500) , בבקשה בלי חריגות מתקציב זה. אני גם הייתי רוצה שהמחשב הזה יספיק לי ל-3 שנים ויותר אז תגובות בקשר לאיכות החלקים יתקבלו בברכה אם למישהו יהיה הצעה לחלקים/מפרטים שונים אז אבקש להביא אותם מהאתר של KSP כי אין לי אפשרות לקנות בחנות אחרת (אני מאיזור באר שבע) האתר הוא : www.ksp.co.il המפרט שגיבשתי עד עכשיו הוא : מעבד - 995 ש"ח - Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by אוריפ,

אני צריך המלצה ללפטופ עם הדרישות הבאות: 128 עדיף 256 MB זיכרון. 20 או יותר GB זיכרון. מעבד: טוב אז ככה, כמובן שעדיף את הM או הסנטריו (או שזה אותו דבר ). אם לא עדיף סלרון, בגלל שזה יהיה לעבודה משרדית בלבד ולכן לא צריך מעבד פנטיום רגיל (אם יש לכם הצעה עם שילוב של מעבד AMD זה לא משנה...) כרטיס מסך/קול לא חשוב, בסך הכל עבודה משרדית... חיבור USB לא צריך חיבור IEEE 1394. אני יודע שאני מגזים בדרישות אבל אם יש הצעות הן יתקבלו בברכה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by mzlbat,

זה לניידים Core™ i3-370M‎ • ‎2.4 GHz‏, מטמון של 3‎ MB ברמה 3 או Core™ i7-720QM‎ • ‎1.6 GHz, מטמון של 6 MB ברמה 3

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-dell-inspiron-one-2330-in-rd33-7435-all-in-one?aff=Zap אני רוצה לקנות לאמא שלי את המחשב הזה... מה אתם אומרים עליו? לצורך עבודה פוטושופ,אינטרנט,עיצוב בגרפיקה גלישה..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by tamir245,

שלום רב. אני רוצה לשתף אותכם בקנייתי ביום שישי את הנייד הנ"ל. לאחר סקר מקיף מאוד ולקחים מהDV6282(שנגנב ממני בעודו צעיר :-[)החלטתי להזמין את אותו סגנון מחשב ולהרחיב את הזכרון לקינגסטון 2 ג'יגה בעקבות הכובד של הויסטה. מבחינת עיצוב כמובן אין מה לדבר,פשוט מהמם,המצלמה המובנית נחמדה,סה"כ מחשב חזק. מה שמאוד בלבל אותי זה בזמן שעשיתי סקר בזמן האחרון על דגמי הניידים עם הג'פורס 8,הגיע הדגם הזה לארץ וצויין במפרט שלו שקיים אצלו ג'פורס 8400 G,החלש ביותר בסדרה זו,וכשקיבלתי תמחשב הופתעתי לראות שקיים בעצם ג'פורס 8400 GS מה שקיים אצל המתחרה דל. האם למישהו יש מושג אם זה באמת אמור להיות ככה?כי בבדיקה שערכתי באתר של HP מצויין גם שזה דגם הG(לא שכ"כ מפריע לי,הרי ידוע מה עדיף). כמו כן הקורא טביע…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. דרישות: מתוצרת HP, לנובו, או LG בלבד (אני יודעת שDELL טובים אבל כרגע רק הנ"ל, בבקשה אל תתעקשו על אחרים כי רק מהם אני כרגע מסוכלת לקנות מסיבות השמורות עימי ) יהיה בשימוש בעיקר בבית ליישומי אופיס ואינטרנט, א-ב-ל לעיתים לא קרובות מדי אצטרך לקחת אותו איתי לאוניברסיטה בכדי לעבוד ממנו, ואז יצטרך לתמוך בהרצה של הרבה תוכנות כבדות - דרים וויבר, פלאש, מיקרוסופוט דוט נט וכל הFRAME WORK), בערך 5 חלונות דפדפנים פתוחים, מסנג'ר, סקייפ, בבילון, נגיד וורד, פוטושופ וכדומה. כל אלה במקרה הגרוע במקביל (אבל זה מקה גרוע). מאחר ולא אסחב אותו כל יום מוכנה להתפשר על משקל (עם סוללה 6 או 9 תאים) של 3.5 קילו, לא יותר מזה. אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים או כללית איזה מהירות מעבד מינימלית מתאימה …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם כבר הכנתם לי בעבר כמה מפרטים לחברים ואנשים קרובים ותמיד אמשיך לבוא לפה כי אתם תותחים הפעם אשמח לעזרתם בחיפוש אחר מחשב לגיימינג כללי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כללי (cuphead gta csgo bf4) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by hararim,

שלום לכולם. לפני יומיים הדלקתי את הנייד וראיתי שבמקום להעלות את מערכת ההפעלה הוא מנסה להיכנס ל- DELL MEDIA CENTER. לאחר דקה בערך הוא רושם שהוא נכשל בפעולה ומכבה את עצמו. מישהו מכיר? מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by roei7,

https://salepc.co.il/gtx1650-16gb-1tb-9100f.html אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג חדש ובמקרה מצאתי את המפרט הזה מה אתם אומרים עליו? יש מפרט אחר בערך באותו הסכום שמומלץ יותר?

15. צריך מפרט לאח שלי הקטן - 2500 ש"ח תקציב אז ככה אנחנו רוצים לקנות לאחי הקטן מחשב חדש אז אני צריך מפרט. המחשב ישמש בעיקר למשחקים (ילד קטן חח) , שיריץ משחקים טוב (גם משחקים חדשים אם אפשר) יש לו כרגע משחק 1280x1020 שזה 19 אינץ' אם אני לא טועה והוא משחק בכל מיני משחקים (הארי פוטר פיפא קול אוף דיוטי כל מיני משחקים) - בקיצור מחשב לגיימרים ב2500 שקל. אין צורך בציוד היקפי, ואין צורך בצורב וכונן דיסקטים (אנחנו נעביר את הצורב מהמחשב הנוכחי לחדש). רוצה הרכבה בחנות את ההתקנה אני יעשה לבד. מארז לא משנה כל כך איזה , שלא יתפוס הרבה מהתקציב. את המחשב אנחנו רוצים להזמין מ-KSP בירושלים. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by thebestof2005,

השאלה בכותרת. האם המעבד Sempron שווה להשקיע בו למחשב לא יותר מידי עם דרישות, או ששוה להשקיע יותר כסף ולקנות Athlon? השאלה יותר אם המעבד הנ"ל עושה יותר מידי בעיות או גורם לבאגים מסיומים ולא שווה את הכסף שלו?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Mushesh,

אהלן חברים, אחרי כמה שנים של עבודה על המחשב הנייד שצריך לנוח, אני מעוניין לקנות מחשב נייח. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 20K, אין אפשרות לחריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מידול, רינדור, עריכת וידאו וגיימינג. שימוש בתוכנות: Autodesk Maya (Arnold,Vray), Zbrush, Substance Painter, Adobe Suite. בנוסף גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …

18. שלום לכולם. סוף סוף, אחרי שעות של גלישה בפורום הנפלא הזה , הרכבתי את מערכת המחשב אותה אני מתכוון לרכוש. תעברו בבקשה על המפרט ותחוו את דעתכם. בסוף יש עוד מס' שאלות. אגב, השימושים: תוכנות אופיס, אנטרנט, שרטוט אוטוקאד, סרטים, משחקים ושימוש רגיל למשתמש הממוצע. ללא OC. חשוב שקט, חשוב קרור, לא חשוב עיצוב. שיהיה מתאים לכל המשחקים. (אולי חוץ מסופר מריו ) מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1288 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5Q Pro כמות: 1 - מחיר: ¤745 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤643 קירור למארז: Thermaltake I-Flash 120MM 3 Leds Rotation כמות: 1 - מחיר: ¤62 זי…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מפרט למשחקים - 3000 ש"ח תקציב: לנצל את כל התקציב כמובן, עם חריגה של מקסימום 200-300 שקל (רק אם צריך ) שימושים: למשחקים ותכני HD, אין שימושים של תוכנות עיקריות, חשוב שמשחקים יפעלו טוב ואני לא אצטרך לשדרג את המחשב לפחות שנתיים. המסך הוא 19 אינץ', והרזולוציה המקסימלית שלו היא: 1280X1024. המחשב מיועד למשחקים ברמה גבוהה להגדרות גרפיות גבוהות (לא צריך להקשות כשיש מסך 19 אינץ') שיתאים למשחקים חדשים כגון Just Cause 2, משחקים חדשים שהולכים לצאת וכו"). ציוד היקפי: אין צורך! אין צורך בכונן דיסקטים, מפרט רגיל עם צורב דיסקים וכל שאר הירקות (לא כרטיס טלוויזיה וכאלה). עד כמה שקט המחשב: 10! נמאס לי מהמחשבים הרועשים שתמיד יוצא לי! העיקר שיהיה שקט! משום מה, הבית שלי נורא חם, מה שגו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by dagasex,

את הנייד שלי נתתי לאחי, ואני צריך מחשב 15.6-14" לתכנות, סרטים, אופיס. עדיפות לI7, בהמשך אני אולי אשדרג את ההארד לSSD. הבנתי שמעבדים עם סיומת MQ/QM/HQ הם הכי טובים, עד כמה זה קריטי? המחירים על הניידים עלו ממש או שאני טועה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Clint Eastwood,

אוקיי יש לי איזה משימה קטנה שאני לא יודע אם זה בכלל אפשרי! אני צריך לשדרג מחשב פנטיום 2 350 בסכום מזערי של 1500 ש"ח בלבד! האם זה אפשרי???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by lama husamo,

אני צריך המלצה איזה מחשב נייד מבין שני הדגמים לבחור hp ze2070 מעבד: Intel Centrino Mobile Technology Intel Pentium M 735 Enhanced Intel SpeedStep technology 1.7GHz, 400MHz bus speed, Level 2 cache 1Mb מסך: 15" XGA דיסק: 80GB זכרון: 512MB ( הרחבה עד 2GB ) כונן אופטי: DVD-RW צורב DVD כרטיס גרפי: Intel Extreme Graphics 2 up to 64MB shared memory רמקולים: Altec Lasning Stereo תקשורת: כרטיס רשת 10/100 ומודם תקשרות מהירה V. 92 Intel Pro/ Wireless 2200 802.11b/g integrated Wireless LAN יציאות: VGA, 2 USB 2.0, IEEE1394, S-Video TV out משקל: כ- 2.9 ק"ג או HP zt3447ea מעבד Intel® Centrino Mobile Technology Mobile Intel® Pentium® M Processor 715, 1.6GHz …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, מעבד P-4 2,4 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) לוח אם למעבדי אינטל ASUS P-4P800S(i848) sb,SATA,lan זכרונות DDR 400 512MB Kingston ה.דיסק MAXTOR 80GB (8MB) SATA כוננים ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac 1.44 כ. מסך MSI GF FX5200 128MB AGPx8,TV צורב ??? Teac 52 x 24 x 52 ( DVD Teac X16 מודם Conexant 56k V92 PCI מארז ATX MIDI 400W usb,p.stab מקלדת 2/3 Lang. Rus or Arb עכבר MS Optical + roll מחיר 4060 ¤ - ללא מסך. - המחשב מיועד לצרכי תכנות, עיבוד תמונות לפעמים לעיבוד סרטים. - האם הלוח אם שנבחר כאן הוא מספיק טוב, מה דעתכם ? - התקציב הוא עד 4000 - 4200 תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. )זה המחשב שיש לי עכשיו. יותר משנתיים וחצי כבר. כסף למחשב חדש כרגע אין לי. אני משתחרר רק בעוד חודש וחצי ולא מתכוון לבזבז את המענק/משכורת ראשונה מעבודה חדשה שעדיין לא מצאתי על מחשב. אז אני רוצה לקנות מחשב רק בסביבות מרץ. השאלה אם יש לי אפשרות לשדרג את המחשב בזול (עד 200 שקל עכשיו או אפילו 1000 עם המענק ) כך שהוא יחזיק טוב ואני אוכל להנות ממנו? או ששידרוג לא יעזור הרבה ואני צריך להתמקד בקניית חדש? ממה שאני חושב שקצת יותר זיכרון יתנו לו הקפצה די רצינית בביצועים או שאני פשוט חי בסרט?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by valorox,

צריך מפרט למחשב בשביל משחקים, עד 3500 ש"ח החלקים הכי טובים שאפשר להשיג בסכום הזה.. תודה רבה לעוזרים :] (לא משנה מאיזה חברה העיקר שהיא טובה..)

• 22 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים