ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מחפש לפטופ למטרות לימודים בתחום ההנדסה (אין יותר מדיי דרישות מיוחדות בקשר לזה) תקציב: 4500 ש"ח. כמובן שרצוי פחות דברים שחשובים לי: חברה אמינה - אחריות בארץ - HP/DELL כרטיס גרפי רציני יחסית (כלומר לא אחר מובנה בלוח אם) מסך : רצוי 15.6 ..אפשרי גם 14 קשיח : 500 ג'יגה לפחות זיכרון פנימי - 6 ג'יגה לפחות צורב DVD (הבנתי שכבר לאט לאט מופיעים לפטופים בלי כונן אופטי) תודה מראש. טל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד שישמש לבניית אתרים, גרפיקה ממוחשבת, וafter effects להפלת תוכנות כמו, פוטושופ, illustrator, indesign, web master, after effect flash - java לבניית אתרים שיוכל לעבוד עם חומרי גלם (תמונות, סרטונים וכו) בסביבות ג'יגה (אני אשישת לא בדיוק מבין מה זה אומר, אני שואל בשביל מכר) במחיר סביר למחשב נייד מסוגו צריך מחשב חזק שישרוד לכמה שנים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד היי, ראשית כל, תודה רבה לכם על זמן הקריאה וההשקעה. ובכן, אני מעוניין במפרט חזק למחשב לגרפיקאי, אשר יריץ תוכנות כדוגמת: Photoshop, illustrator, inDesign ומשחקים חדשים (מה לעשות..יש ילדים בבית ) כמו כן, אשמח לקבל חוות דעת והמלצות היכן לרכוש את המחשב, היות ואין לי חנות מועדפת כרגע. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה והחסכון אינו יפגע משמעותית, חסכו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) ?עריכה גרפית + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים הדלקתי את הנייד וראיתי שבמקום להעלות את מערכת ההפעלה הוא מנסה להיכנס ל- DELL MEDIA CENTER. לאחר דקה בערך הוא רושם שהוא נכשל בפעולה ומכבה את עצמו. מישהו מכיר? מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ההבדל בין מהירות המעבד תהיה מורגשת בכלל? האם בגלל שהT8100 מיוצר בשיטה יותר יעילה והוא יותר יעיל לפי מה שהבנתי יורגש בהתחממות פחותה? אורך עבודה עם סוללה יותר ארוך? והאם שווה תוספת של 400 ש"ח? האם יש קישור למבחנים בנושאים הללו שעשו לסוגי המעבדים הללו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב הנייד שלי שכבר לא מריץ את המשחקים שאני רוצה וריינו עובד בו לאט מידי. המשחקים שאני מעוניינת בהם הם לא החדשים ביותר בשוק ונוטים יותר לRPG וRTS, פחות FPS עם דרישות גבוהות (בעיקר דיאבלו 3, דוטא וכו'). בנוסף אני עובדת עם ריינו ופוטושופ לעיצוב תכשיטים כפרנסה וצריכה שהם ירוצו ומהר ככל האפשר. דרישות נוספות - כמה שיותר קל (מבחינת משקל). יתרון גדול לשקט ולא מתחמם מידי. גרה באיזור רמת גן, מגיעה הרבה לכפר סבא, אין העדפה מיוחדת לחנות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
https://salepc.co.il/gtx1650-16gb-1tb-9100f.html אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג חדש ובמקרה מצאתי את המפרט הזה מה אתם אומרים עליו? יש מפרט אחר בערך באותו הסכום שמומלץ יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מעוניין לקנות מחשב נייד ולא יודע איזה חברה עדיפה מאיזה מחשב מבין לשניים יראו חד יותר זה רק מה שחשוב לי אולי למשהוא יש ויכול להמליץ יש שתי חברות HP וDELL מחשב נייד Dell Inspiron n5110 i3-2310M 3000 HD כרטיס מסך: Intel HD Graphics 3000 מחשב נייד HP G62-B50SJ LD655EA כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB חג שמח לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 4000 ש"ח. שיניתי את הדרישות שלי מהמחשב * מטרות המחשב? תכנות אפליקציות, צריך שיתמוך בvirtual box על מנת שאוכל לתכנת גם על Mac וגם על Linux * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? עדיפות ל900p ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או שילוב * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק רק בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אשמח אם יהיה *…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על מחיר מתאים על המחשב הבא: מחשב פנטיום 3 450MHZ לוח אם אינטל דיסק קשיח 8.4Gb זיכרון 192MB כונן דיסקטים כונן דיסקים x50 מודם 56 מסך 17 PHILIPS צורב חיצוני USB של SONY מקלדת + רמקולים + כיסויים משחקים, תוכנות המוכר רצה בתחילה 900 ש"ח אך הסכים 800 ש"ח. איזה מחיר מתאים לקניית המחשב הזה? צריך להוריד עוד? איך המסך פיליפס 17? בתודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ZOTAC NVIDIA GeForce GT 640 Synergy Edition 2 GB DDR3
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חזק, לא כבד במיוחד, עם מסך גדול יחסית, ושהסוללה שלו תיהיה חזקה ולא תגמר מהר. אין צורך במערכת הפעלה, (אני יכול לוותר ולקבל הוזלה במחיר?) המחשב הוא לשימוש בתוכנות גרפיקה, פתיחת קבצי טקסט גדולים (40-100 מגה), גלישה באינרטנט, אני נוהג לגלוש בFF עם 10-12 טאבים פתוחים בו זמנית ככה שהמחשב צריך לעמוד בעומס של דפדפן כבד ועוד 4-5 תוכנות משניות. אינטרנט - חשוב שיהיה כרטיס WIFI טוב (אינטרנט אלחוטי) וכמובן אחריות. על מה הייתם ממליצים לי? אני לא יכול לעבור את תקרת התקציב. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להרכיב מחשב שיתאים לשימוש משרדי+גלישה,אבל בעיקר עבור צפייה בקבצי HD למינהם(סרטים,סדרות וכדומה) המחשב יחובר למסך LCD 32,המשמש כמסך שני. אני כמעט ולא משחק,אבל לא שולל אפשרות. : הינה המפרט שהמליצו לי עליו: מעבד Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB, Life Time Warranty לוח אם GIGABYTE - 3 Years Warranty P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זיכרון DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition וכנן קשיח Seagate - חמש שנות אחריות 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty 8500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E מארז Raidmax SIRIUS ATX Mid Tower Black (No PSU) מקלדת+עכבר Logitech Cordless…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בלימודים בתקציב של עד 5K לצורך צפייה בווידאו 1080P עריכת תמונות ב LIGHTROOM ו PHOTOSHOP, עריכה בסיסית יחסית אופיס ואינטרנט כמובן תכנות, JAVE, פייתון, C ודברים כאלה ואולי גם תוכנות מתמטיקה כמו MATHLAB ודומיהם אחרי שבדקתי קצת והתייעצתי עם אנשים הגעתי לקרב בין דל ללנובו לשניהם יש מפרטים דומים יחסית ללנובו יש TOUCH ששמעתי שיכול להיות מועיל מצד שני שמעתי גם על בעיות אמינות במחשב בגלל הפיצ'ר של המסך המסתובב אשמח לחוות דעת, איזה מחשב עדיף, איזו חברה עדיפה בעיקר מבחינת אמינות, אחריות, שירות לקוחות ודברים כאלה.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בניתי מפרט ב2500₪ (יירכש באילת בסביבות 2150-2200₪). המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות, הורדות, מוזיקה, סרטים בFHD וכו', קצת משחקים (לא כבדים מדי ולא חייב לרוץ על HIGH או משהו). זה המפרט: מעבד אינטל Intel Core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2PV LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זיכרון למחשב G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 CL11-11-11-28 כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 250 BOOST 1GB GDDR5 VGA DVI HDMI PCI-E מתאמים לכונן קשיח Gold Touch 2.5 Inch Bracket BR-2535 כונן קשיח Sandisk SDSSDP-128G-G25 128GB SSD SATA III כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM מארז ללא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה איזה אתרים עם מפרטים מומלצים בעברית אתם מכירים חוץ מזה ומ-פי סי און (www.pcon.co.il) ? תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב בסביבות 4000 שקלים, בנתיים המפרט הכי מפתה שראיתי נמצא פה: http://www.tms.co.il/product/12224 ואני לא באמת צריך את האחסון פלאש שמציאים שם.. מישהו יכול להציע לי מפרט יותר טוב שלא עובר את המחיר של המחשב בקישור? ולמען הפרוטוקול, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4550 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לעבור את ה4550 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? CPU: 1,219 nis = Intel Pentium 4 3Ghz (530) FSB800 Socket 775 / 1024K Cache Motherboard: 790 nis = Intel Eatonvill+Lan LGA775/915G/VGA/PCI Express with DDR2/SATA/Sound * Memory (RAM) two dim configuration: 663 nis = 512MB DDR2 PC4200 533Mhz 240pin DIM 663 nis = 512MB DDR2 PC4200 533Mhz 240pin DIM HD: 637 nis = Western Digital 7200RPM 160GB/8MB Cache Serial ATA 150 ** GPU: 739 nis = Nvidia Geforce 6600 PCI Express x16 128MB TVOUT/DVI -- OR -- 652 nis = ATI X600PRO PCI Express x16 128MB TVOUT/DVI DVD-RW: 399 nis = NEC ND-3520A 16X DL Double Layer DVD-RW/DVD+RW ברוצ CASE: 351 nis = Super ATX Server 6A19 זראמ + 300w RealPower Power Supply: 474 nis = …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מעבד, הרדיסק, כרטיס מסך, זיכרון, לוח אם ומארז. תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש מחשב נייד חזק, עם מעבד i7 שיריץ על פי השערות בלבד starcraft 2 בשנה הבאה. עדיפות למסך בגודל סטנדרטי - 15 - 16". ניתן לרכוש בארץ או בחו"ל. תודה רבה!.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב לאחי הסטודנט. הקריטריונים שחשובים לו בנושא הם: מעבד טוב (i3 לצורך העניין נשמע טוב) 4 ג'יגה זיכרון (לא קריטי) מסך 15-16 ללא כרטיס מסך חיצוני (ע"מ לחסוך סוללה, ולהימנע מפיתויים מיותרים). סוללה סבירה - 4 שעות לפחות חברה דיי אמינה לפחות. ווינדוס 7. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, עם אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לעבודה, אני מתכנת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? יהיה נחמד אם המקלדת תהיה מוארת והמסך יהיה יחסית גדול 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז בניתי לעצמי מפרט ב-KSP והייתי רוצה הערות לגביו לפני שאני קונה... רקע: זה מפרט לגיימינג, אני רוצה מעבד INTEL וכרטיס מסך של NVIDIA, לוח-אם שתומך ב-USB3 ו-SATA3, זיכרון 4GB ו-1T של HD התקציב עד 3500... זה מה שהרכבתי (אגב, אני לא סגור על KSP, כל חנות עם סניף במרכז הארץ תהיה בסדר...) מעבדי אינטל Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 870 לוחות אם למעבדי אינטל P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI 530 זכרונות 1GB DDR1 400Mhz CL3 Kingston X2 390 כרטיסי מסך GTS450 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E 2.0 640 דיסקים קשיחים Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX 275 מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 C…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5.2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD AW NFS RIVSLD GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-