עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by House M.D.,

היי, יש ברשותי מחשב Dell n5010 עם מעבד i5 460M וכרטיס מסך HD4650. נקנה בינואר, ועבד מעולה עם משחקים בינוניים. לפני חודש הוא התחיל להתחמם מאוד, סביב 90 מעלות בזמן משחק למעבד וכרטיס ו55 מעלות לדיסק קשיח. החלפתי משחה טרמית, זה מאוד עזר (הוריד ל75 מעלות את המעבד והכרטיס והדיסק ירד ל50 בערך). לצ'יפסט אין heatsink אז לא יכולתי להחליף לו משחה. זה היה לפני חודש, עכשיו זה התחיל להיות עוד יותר גרוע: מעבד כרטיס מסך וצ'יפסט סביב ה95 מעלות בזמן משחק. לאחר כמה דקות הכרטיס עולה ל102 ואז המחשב נכבה. דיסק קשיח סביב 57 מעלות בזמן משחק. מכיוון שהחלפתי משחה טרמית רק לפני חודש וזו כנראה לא הבעיה - מה אני יכול לעשות בנידון? אין עליו אחריות כי הוא נקנה באמריקה וחוץ מזה פתחתי אותו.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מה התקציב המקסימלי? 3500-4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל - עדיף להתכוונן על 3500, אבל אפשר לחרוג עד ל4000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעל 3500. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לשימוש בסופי שבוע ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? שני מסכים - אחד 22" Led FullHD, ועוד מסך טלוויזיה LCD 37", גם היא FullHD. שני המסכים הולכים להיות מחוברים בו-זמנית. * לאיזה סוג משחקים…

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  3. היי, אני מרכיב מחשב עבודה, אופי העבודה הוא עם המון תוכנות פתוחות, חלקן אופיס ומייל, חלקן עיבוד (בעיקר SPSS). הרכבתי איזשהו מפרט, חשוב לי אמינות המידע גם ולכן הוספתי 2 הארדיסקים שיהיו בRAID 1. אין חשיבות כלשהי למשחקי\עיבודי גרפיקה. אשמח להארות\הערות\הצעות. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  4. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, עד 4000 שקל בערך, כאשר יש דרישה שהוא יהיה קל, כי הוא יסחב, לכן אני מדבר על עד 1.8 ק"ג לא לנובו (עקב טראומה) מסך 13.3, ושיוכל להריץ מספר אפליקציות במקביל ללא בעיה (סגנון וורד, דפדפן, דברים כאלה, שימוש משרדי+ כזה) ראיתי את זה, למישהו יש או מכיר? (vostro V130 by Dell), אני מפחד שהוא יהיה חלש מדי, לא מכיר יותר מדי את המעבד הזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4058955,00.html יש המלצות אחרות?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? OFFICE, משחקים לא עתירי גרפיקה (עבור ילד בן 10) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש OFFICE, גלישה באינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי מירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט …

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  6. אני מעוניין בלפטופ של דל כאשר הוא מוצע עם 2 אופציות של כרטיס גרפי. האופציה הראשונה היא של Intel HD Graphics שלא שמעתי על חיה כזאת והאופציה השנייה היא AMD Radeon HD 6630M 1024MB מה דעתכם? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by catsmonster,

גלשתי קצת באינטרנט בחיפוש אחר לפטופ במחיר זול שיספק ביצועים סבירים יותר מהמעבד Atom 270 המעפן שלי, כשחיפשתי היה חשוב לי ביצועים ומחיר, אני לא מצפה ממנו להריץ משחקים ברמה גבוהה (למרות שאני אשמח אם הוא יכול) ונתקלתי באתר של לנובו. גלשתי קצת וצימצמתי את האפשרויות למסך של עד 13". בסופו של דבר מצאתי מחשב במחיר מפתה מאוד של סביבות 1800 ש"ח. המפרט שלו: מעבד: AMD Fusion Processor E-350 (1.6Ghz, 1MB L2, 1.0GHz FSB) 2.0GT/s מערכת הפעלה: windows 7 home 64bit מסך: 11.6" HD (1366x768) AntiGlare - Midnight Black כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6310 Graphics, AMD Fusion Processor E-350 (1.6Ghz, 1MB L2, 1.0GHz FSB) 2.0GT/s זיכרון: 4 GB PC3-10600 DDR3 SDRAM 1333MHz SODIMM Memory (2 DIMM) התקן עכ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by orila,

שלום אני חדש לפורום הזה ולכן אני מרבה לקרוא על המפרטים (רק מחשב בלי ציוד סובב) השונים בעיקר למחשבי משחקים אני רוצה לשאול מה ההבדלים בין מפרט של 5500 ל6000 ל7000 ש"ח ? האם יש הבדל של שמיים וארץ ביכולת או שרק מדובר בדוקיות זניחות , נניח שמדובר במחשב שאמור להריץ משחקים חדשים שעוד לא יצא כמו skyrim ,rage, nba2k12,pro אני אשמח לשמוע את דעתכם... שיהיה אחלה של ערב

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  9. בלי ציוד היקפי, רק השורה של הi3 2100, מי שצריך את המפרט צריך דברים פשוטים כמו סקייפ, WORD, לפתוח הרבה תמונות במקבל וכו' המפרט הזה יספיק? אני יודע שהוא ממש לא משו משו אבל הוא נורא זול, אם אתם רואים שמנסים לזיין אותנו איפשהו אז תגידו, הלוח אם אמור להספיק לצרכים נכון? תודה מראש.. Uploaded with ImageShack.us

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by estypere,

שלום שלום, יש לימחשב asus eee קטן וחמוד שיש בו ווינדווס xp אחי התקין לי פה windows 7 לפני כשנה, כמו שקיבלתי אותו... מתישהו במהלך השימוש שלי במחשב, גיליתי שכפתורי הפונקציה מתים בחלקם. הכפתור שמשנה את עוצמת הכוח של המחשב (במקש הרווח), הווליום ועוד... חלקם גם עובדים... עוד כפתור שהפך למת זה הכפתור המקביל לכפתור הכיבוי, מצידו השני, שהוא של העכבר, מבטל אותו ומדליק אותו... הפסיק לעבוד... איך אפשר להחזיר הכל ? איך ביטלתי את כל זה?.... מבקשת אם אפשר לענות בפירוט, אני בחורה (זו כבר סיבה אחת) ולא מבינה מספיק במחשבים בשביל שאבין באמת את הכוונה שלכם אם לא תפרטו אחי בחו"ל כבר הרבה חודשים, הוא הגאון ואין לי מושג מה לעשות. כבר קראתי את המדריך שימוש ומשום מה לא רשום איך לעשות לזה unlock …

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  11. * מטרות המחשב? המחשב מיועד לאינטרנט (קצת לוורד ואקסל ) משחקים כבדים מאוד וצפיה בסרטים * גודל המסך? 14 - 17 * משקל רצוי? שלא יהיה מידי כבד ,אלא אם כן זה ממש משתלם * זמן סוללה ? 4 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 עם 7200סל"ד * כונן CD/DVD? צורב ?כן * כונן Bluray? עדיף אבל לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מה הפירוש? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני לא מבין בחברות , אז את הכי טובה לא ? בעיקרון אני מעדיף אותו http://goo.gl/Oa596 אבל בגלל שאני לא מבין גדול בכרטיסי מסך אין לי מושג אם הוא יתאים למשחקים כבדים הקנייה צריכה להתבצע בע…

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by nadav654852,

1. מה התקציב המקסימאלי?2800-2900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים משחקים משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.D3 , BF3, MW3,SKYRIM כל החדשים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינצ' , 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?ULTRA ב BF3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by EagleX,

היי, יש לי את המחשב הזה כבר כמה חודשים ובסה"כ אני די מרוצה ממנו. חוץ מבעיות מעצבנות שהיו לי עם הכרטיס מסך, הדרייברים שלו וההחלפה המטופשת הזאת שלא ממש עובדת בינו לבין הכרטיס של אינטל. קניתי לאחרונה את BF3, ולצערי הרב, כצפוי, הוא לא עובד לי. אני נתקל בבעיה שהמשחק מסרב לעבוד במסך מלא, אלא רק במצב חלון. הסרתי את הדרריברים של הכרטיס של אינטל וגם את הדרייברים של AMD. הורדתי את הCCC מהאתר של AMD לכרטיס שלי, אך הם אומרים שהוא לא נתמך ושעליי להוריד דרייברים מאתר היצרן. כמובן שבאתר היצרן, הדרייברים שקיימים הם דרייברים לא מעודכנים מיוני. האם יש משהו לעשות בנידון, או שאני תלוי בחסדי דל? תודה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי מחשב עם מעבד אינטל e6550 2.3ghz זכרון 4gh לוח של גיגה בייט ep43-up3l כרטיס מסך g.f 7300 gt 512mb ורוצה להחליף אין שימוש במשחקים כבדים מעוניין במיפרט ללוח+מעבד+זכרון מרוב עצים שיש ביער של אינטל קשה להבין מי נגד מי תודה מראש לכל העונים אין צורך בציוד הקפי ולא בתוכנת הפעלה ואופיס ישמש לעיתים לעריכה גרפית אני גר בגן יבנה אבל אין בעייה להגיע גם לראשון או תל אביב

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by adidas1,

1. עדיף אחריות ארוכה 2. מעבד I5 ומעלה 3. חשוב כניסות USB3 4. עד מסך של 15 אינץ', המחשב מיועד להיות DESKTOP REPLACEMENT בינתיים ראיתי את שלושת הדגמים האלה: Dell Vostro 3450 Dell Vostro 3550 Dell Inspiron n5110 * תקציב? אזור ה 4000 ש"ח * מטרות המחשב? בעיקר סרטי MKV ו FULL HD * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אלא אם כן ישנה הצעה …

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by Kameha,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה משרדית, הורדות, סרטים , סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA 2K12 ASSASSIN CREED 3 MW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 BENQ senseye 3 22 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by yamamoto,

אני קונה מחשב לפי המפרט הבא: מעבד - 995 שח - core i5 2500k 3.3 ghz אולי אני יעשה OC קטן בעתיד מאורר וגוף קירור סטנדרטי למעבד ב50 שח לוח אם - 550 שח - gigabyte - ga z68ma-d2h-b3 זכרונות - 480 שח - 2x4GB Patriot Viper Xtreme Series Division 2 1600 mhz מארז - 420 שח - Define Mini Micro Atx Black Case יש לי כבר דיסקים קשיחיo וצורב דיוידי וספק כח 500 wat של ezcool כרטיס מסך - אני מתלבט בין שני הדגמים הבאים בסביבות 750 - 800 שח HD 6850 V2 1GB GDDR5 GTX550 Ti OC 1GB GDDR5 הכל יוצא בערך 3300 שח כשאני עובד על המחשב אני פותח הרבה מסימות במקביל במיוחד דפדפנים עם 20 - 40 טאבים פתוחים . וכמובן יהיה גם שימוש במשחקים כבדים אני עדיין גמיש בתקציב בערך עוד - 150 - 100 שח אם ממש ממש ח…

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by pumix,

שלום לכולם מחפש נייד "סטודנטיאלי" - שימושי אופיס ווידאו לא קיצוניים. תקציב 2000-3000 מה דעתכם על הקופון שעלה אמש? http://www.groupon.co.il/deals/travel-iw/AcerGatewayUPG/1596045?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_319&a=2527 רב תודות!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הי, אני מחפשת מחשב נייד לעבודה עם תוכנת אוטוקאד (אדריכלית). התקציב הוא כ- 4,000- 5,000 ש"ח. המסך הדרוש הוא לפחות 17". (ברור לי גם שהמחשב יהיה כבד, באזור ה-3 ק"ג...) ראיתי את המחשב הזה: Dell Vostro 3750 i7-2630QM NVIDIA Geforce GT525M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791199 אבל אני לא יודעת אם כרטיס המסך מספיק טוב. בנוסף, אני לא יודעת לגבי המעבד- הבנתי שעדיף i5 על i7... אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה נעה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום רב, המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ואופיס. תקציב: 3000 ש"ח מקסימום. נתונים חשובים: משקל: כמה שיותר קל סוללה: 6 שעות עבודה לפחות מסך: מינימום 11.6 מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://www.y-system.co.il/?storeid=367&view=products&id=488526 לא כל כך ברור לי למה לא מוכרים את המחשב הנ"ל בעוד חנויות. תודה מראש לכל העוזרים.

21. Started by MCmett,

אני מתכנן לרכוש את המחשב הנ"ל. מצאתי כי יש גרסה של SSD בת 256GB שהיא תוספת של 500$ (קיים רק בגודל הזה) ואחת רגילה עם HD (בגודל של 500GB מובנה ו750GB בתוספת של 130$) השאלה שלי היא כזאת: 1. עד כמה השוני בין SSD לHD והאם הוא הכרחי\קריטי (גם למשחקים) 2. אם כן אני מחליט לרכוש את הSSD, האם אני יוכל להחליף אותו בעתיד (לשדרג) אין מגבלות תקציב. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג במקרה קיצוני עד ל-5000 ש"ח אך רק במידה ויהיה משתלם מאוד, עדיפות לאי-חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פוטושופ, אדובי אפטראפקטס ושאר העריכות הגראפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים והכבדים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1080P Full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד …

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סאונד, עריכת ווידאו, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר cubase, avid ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW- חשוב מאוד שהמחשב ישמש בריידים כבדים של 25 משתתפים ומעלה במקסימום fps, משחקים חדשים נוספים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח, ראו למטה ( סעיף 9) -לאילו הגדרות גרפיות מי…

24. Started by eins,

שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב נייד, לשימוש ביתי. אין צורך בציוד נלווה אין צורך גם במסך שימשים עיקרים: אינטרנט, סרטים מוסיקה וכו'.. בעיקרון מדובר במחשב לבן אדם בגיל 50+ אז לא צריך להשקיע בכרטיס מסך אז עדיף כרטיס מסך בינוני שתיהיה את האופציה אם הוא ירצה להפעיל משחק פשוט. תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  25. K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 21-11-2011[table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]995[/td][td]1[/td][td]995[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]P8Z68-V PRO/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E[/td][td]1090[/td][td]1[/td][td]1090[/td][/tr][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 [/td][td]390[/td][td]1[/td][td]390[/td][/tr][tr][td]כרטיסי מסך‏ G…

• 6 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.