ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מתכנן להזמין את המחשב הבא- מעבד: Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪749 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪452 מארז: SilverStone Precision Black כמות: 1 מחיר: ₪291 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 800RPM 40.17CFM / 10.7dBA כמות: 1 מחיר: ₪38 ספק כוח: FSP 500W 60GHN 120mm Fan A.PFC Satax4 PCI-Ex2 (6+8), 80+ Bronze Retailכמות: 1מחיר: ₪291 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חםכמות: 1מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3כמות: 1מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE- בקניית מחש…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי אודה למפרט למחשב משרדי (לא משחקים) ללא מסך וללא ציוד היקפי בתקציב -2100-2000 ש"ח (כולל מערכת הפעלה) אם ניתן מארז שנראה אסתטי ולא רועש מדי. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים סרטים וקצת עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מתחיל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן מ…
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייד של DELL לעבודה עם WORD, EXCEL וPOWERPOINT. לגלישה חלקה באינטרנט, לשמיעת מוזיקה באיכות טובה, ללפחות שני דפדפנים עם יותר מעשרים עמודים פתוחים בכל אחד, לעריכת וידאו או אודיו נדירה ובכלל לעבודה חלקה. אני מצפה לפחות 5 שנים עבודה של מחשב עם לפחות 4GB זיכרון אבל עם אפשרות הרכבה עד 8GB. עם HP שלי שהוא 1.83GHZ הייתי 5 שנים דרך אגב. הנה אופציות: KSP אופציה 1 אופציה 2 אופציה 3 אופציה 4 אופציה 5 NayadNayad אופציה 1 אופציה 2 אופציה 3 אופציה 4 תודה לכל אחד שיעזור!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש סטודנטית בעיקר לגלישה באינטרנט עבודה עם תוכנות אופיס השונות, וצפיה בסרטים. גודל מסך 13, עדיפות למסך מט בלי השתקפויות. משקל-עדיפות למשקל קל עד כמה שניתן. סוללה-אם ניתן להשיג במחיר הנ"ל סוללה חזקה יותר מסוללות 4 התאים הרגילות מעדיף. אין צורך בכרטיס גרפי חזק, כרטיס OB בסיסי עם יציאת HDMI יספיק. כונן אופטי לא חובה. אחריות 3 שנים לא פחות. כונן קשיח יספיק גם 320GB. חברות וסדרות: אני מעדיף נייד של החברות DELL או LENOVO מסדרות קצת גבוהות יותר Thinkpad או vostro. ראיתי מחשב של דל שנראה מעניין מאוד http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v130-470um.htm קראתי קצת ביקורות עליו, נאמר שזמן הסוללה לא מדהים באופן יחסי למחשבים אחרים בסגמנט. זמן סוללה …
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אוקיי הגעתי לרגע האמת , הכסף נמצא אצלי ומה שנשאר זה רק להזמין , המפרט כבר סגור , אני מאוד מרוצה ממה שבחרתי הבעיה העיקרית היא מאיפה להזמין . מחו"ל : http://www.tigerdirect.com/cgi-bin/Shop ... =y&msg=&q= או מהארץ אותו מפרט רק יקר יותר ב 2000 , את הכרטיס מסך אני יצטרך במלא להזמין מחו"ל כי אין אותו בארץ המשלוח עולה עוד 173$ ומע"מ עוד 300$ בערך ככה שזה יוצא בערך 2500$ שבשקלים זה 8500 ואז אני יקנה עוד מארז איכותי כמו הhaf x או raven rv02 וזה יצא 9.5 אגב המחשב הוא לאנימציה ולעבודה בתוכנות 3ds max zbrush מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שמתי לב שעלות הרחבת זיכרון משתנה ממחשב למחשב. הרחבה עד 8 ג'יגה בN4030 עולה 1030 ש''ח והרחבה של אותם 8 ג'יגה בVOSTRO 3550 עולה 395 ש''ח. למה זה ככה? האם הרחבה יותר מסובכת במשחב ראשון כנ''ל? אם כן, אני אוכל לעשות את זה בעצמי? האם בכלל עדיף שירחבו לי זיכרון/יתקינו לי מערכת הפעלה בלי נוכחות שלי או בכלל שתכנאים יגעו במחשב טרם שליחתו לבית שלי? אני לא רוצה נזק... אולי ישרטו לי מחשב שמה עקב מצב רוח לא טוב... לך תדע.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מחשב נייד - Lenovo G550 (2958A4U מפרט : מעבד - Intel pentium dual-core T6600 2.2GHz זכרון פנימי - 3GB-DDR3 מסך ''LED 15.6 לא יודע מה זה: CPU FSB - 800MHz CPU L2 Cache - 1 MB והבעיה שלי היא: GPU/VPU - Integrated Graphics Video Memory - Shared system memory Graphic Type - Integrated כלומר כרטיס מסך מובנה. עכשיו אני שחקן WoW ואני לא מחפש משהו אדיר , אבל כן מחפש משהו יותר מבסיסי כי כרגע עובד לי סביר על ההגדרות הכי נמוכות כשאני לבד וברגע שאני ארצה לשחק עם 5 אנשים או 10 הוא כבר יקרוס והFPS שלי יורד ל3-5 שזה כבר לא אפשרי. אשמח לשמוע אם יש כרטיס מסך שאני אוכל לקנות? או לחילופין לשמוע שאין אפשרות שדרוג ואני צריך ללכת על נייח?
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים בHD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PES , COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשבתי על U2311 אז 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[table][tr][td] [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 1400 [/td][td] 1400 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל ASUS[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E [/td][td] 1 [/td][td] 990 [/td][td] 990 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות DDR3 1600Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td] 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 [/td][td] 1 […
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
דגם T420 4177 מחיר - 3100 ש"ח חנות - EBAY - נשלח למלון של קרוב משפחה שהיה שם בביקור קצר
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל ייעוץ ממכם לפניי רכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 6500 ש"ח, השימושים שלי הם: משחקים הבאים (אני לא גיימר מטורף משחקים הם שימוש שולי): WOW, Guild Wars(hopfully Guild Wars 2 soon) Srarcraft BroodWars & Red Alert 2 השימושים העיקריים הם: Matlab, Pro Engineer WF5, Solid Works, ANNSYS 13, Mode Frontier 4 ואופיס שמתי עין על מספר מחשבים אשמח לעזרה בבחירה בניהם או למחשבים אחרים שלא עלו על דעתי או שלא מצאתי באופיס דיפו/באג/אייבורי/KSP המחשבים שהוצעו לי בחנויות הנ"ל: HP Envy 1195ea Beats Edition Dell Inspiron N5110 with Core i7-2630QM Alienware M14x (שהוא יקר מידי עבורי מחירו בבאג הוא 8200 וזה הרבה מעל התקציב שלי) חשוב לציין שאני מחפש מחשב רב עוצמה מבחינת עי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד, שיריץ משחקים מוזיקה ותוכנות לא כבדות במיוחד של תיכנות, למשל visual c++ וכו' חשבתי על Dell n5110 i7-2630QM אשמח לקבל המלצות לדגמים דומים של חברות אחרות...עם אותה כמו זיכרון או 6 ג'יגה ואותו מעבד אגב, חשבתי לקנות אותו בבאג אבל מהניסיון שלי הם מוכרים בכמה אחוזים טובים יותר מכל חנות אחרת... אשמח לקבל גם המלצות על חנות לקנות ממנה... תודה רבה ושבת שלום תקציב 4500 הגג של הגג, קנייה בארץ * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? 2.7 מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) hdmi יהיה נחמד.. לחבר לטלויזיה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כו…
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש או לאפטופ או Asus EEE Pad Transformer הדברים שחשובים לי הם: המחשב צריך להיות כמה שיותר קל המחשב צריך להיות מרשים המטרה הראשית היא להשתמש בו ללימודים כמחברת המטרה המשנית היא לשחק בו עכשיו, היתרון של הTRANSFORMER זה שהוא עונה על הכל , רק עם חיסרון אחד ע-נ-ק - המסך שלו קטן :-( ועם השתקפות בשמש. מנגד נתקלתי בMacbook Air - אך לצערי הרב אי אפשר לשחק בו כלום ובנוסף לכך המסך שלו לא מט :-( לכן אני סקרן ,יש איזה תחליף לMacbook Air ? שיהיה דק וקליל, עדיף גם שיהיה סקסי, ואם כבר הוא עולה סכום לא מבוטל שיהיה אפשרות לשחק בו. בנוגע לכסף....אני פתוח לכל הצעה , החל מהASUS שעולה 2500 ועד לSAMSUNG שעולה 8000 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב שלי הוא עד 1500 שקל (לא הרבה, אני יודע, אבל זה כל מה שיש לי...). הדברים היחידים שחשובים לי במחשב זה שיהיה לו לוח אם שתומך ב-USB3.0 ואם זה אפשרי, הייתי שמח שהמעבד שלו היה core i3. חוץ מזה, לא ממש אכפת לי מכל הדברים האחרים. נחמד אם אפשרי במסגרת התקציב: כרטיס רשת אלחוטי ו-4G RAM. אם הדרישות שלי גבוהות מידי, יותר חשוב לי שיהיה את הלוח אם עם USB3.0 מאשר core i3. ובכלל, תגידו לי מה דעתכם. אני גר באזור המרכז אז חנויות באזור יהיו לי ממש נוחות. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטת מוסיקה בעזרת קונדנסר ומיקרופונים נוספים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase 5.1. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו מיועד כלל למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ההתלבטות היא האם לקנות את ה del ln5110 עם 3 שנים אחריות ב 3400 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17755 או את הלנובו שמחינת עיצוב ומקלדת אהבתי אותו יותר ב 2890 (הוספה של 190 שקל ל 4 ג'יגה) עם שנה אחריות http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17997 לי יש העדפה ללנובו והבדל המחירים שלהם הוא הדיוק ההפרש של שנתיים אחריות השאלה שלי איזה מחשב יתן תמורה טובה יותר כמחשב שולחני לרוב? והאםהוספה של 500 שקל שווה לסופסת של שנתיים אחריות כמה זה קריטי?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד 15-17" (עדיף 15") בטווח מחירים של 4 עד 5.5 אלף ש"ח עבור מחקר באוניברסיטה. ישמש עבור אנליזות ממוקבלות (ריבוי ליבות ות'רדים יעזור) ועבור אפליקציות תלת מימד (כרטיס מסך 3d בינוני ומעלה גם יעזור). הארדיסק עם 7200 RPM יהיה בונוס נחמד וגם USB3 לא יזיק. חשבתי על N5110 של dell אבל תהיתי אם אין משהו יותר חדש או לפחות עם כרטיס מסך רציני יותר (מאשר GT 525M) משקל וזמן סוללה לא חשובים. בתודה מראש, עמרי
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWCI575000 מה דעתכם על המחשב הזה? אני יודע שזה מחשב מותג ושיותר שווה להרכיב בעצמי. הבעיה היא שההזמנה הפשוטה מוואלה נוחה לי ואני מעדיף שתהיה אחריות כמו שצריך. המחשב עצמו יספיק למשחקים לא כבדים ולשימושים כלליים? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והרכבתי את המפרט הבא בעיקר למטרות משחקים (שיתאים למשחקים הטובים ביותר בשוק כיום וגם בעתיד הקרוב אני מקווה). האם הוא בסדר? מה כדאי לשנות? להוסיף? מעבד: Intel Core i7 2600 3.4GHz 8MB LGA1155 לוח אם: ASUS P8H67-M Pro זיכרון: 2x4GB DDR3 1333MHz כרטיס מסך: ASUS nVIDIA GeForce GTS450 1024MB דיסקים קשיחים: 500GB SATA2 + 1TB SATA2 צורב: LG DVD-RW GH22LP21 x22 ספק כוח: 500W הערה חשובה: הדיסקים הקשיחים הם מהמחשב הישן שלי ואני לא קונה אותם ולא מתכוון להחליף אותם, אלא רק מעביר אותם למחשב החדש.
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כרגע מחפש לקנות לעצמי מחשב נייד חדש, בעיקר ללימודים. הצרכים הם בעיקר תכנות ב VS, פוטושופ, אופיס,ומשחקים פה ושם. עד כה אני מתלבט בין שלושה דגמים: Alienware M14X XPS L502X XPS 15Z שלושתם עונים על הצרכים שלי, אך כל אחד בסטייל ובדרך שלו. אני מאוד מתלבט מה לקנות, חשבתי ללכת על ה L502X וזהו, אך העיצוב והמשקל שלו דחו אותי קצת. ה 15Z מציע עיצוב יותר נעים, אך לפי מה שהבנתי הוא נורא מתחמם והוא לא באמת מציע את אותם הביצועים של L502X. ה AW הוא גם חייה, אך גם הוא מתחמם נורא, והוא נורא כבד יחסית ל 14 אינש. אני אשמח לשמוע חוות דעת, מה לדעתכם הכי כדאי מבין שלושת אלה שנותן את התמורה המלאה לכסף?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קודם כל - כן, אני יודע שהתקציב הוא מאוד דל, ולא ניתן לשחק יותר מדי במפרטים בשביל להכין איזה מחשב מטורף לגיימינג. אבל זה מה יש, בינתיים. אשמח לקבל הצעות למפרטים למחשב שיוכל להריץ משחקים של היום ברמה סבירה (אני לא מצפה ל-300 FPS במשחקים כמו קרייסיס כל שאר המשחקים החדשים, אבל שיוכלם להריץ משחקים כמו GTA IV בלי יותר מדי תקיעות). שיהיה מעבד חזק, זיכרון כמה שיותר (רצוי 4 ג' RAM, כי תכל'ס מה ההבדל מחירים בימינו?). HDD כבר יש לי של 500 ג' ככה שאני לא חייב אחד חדש. גלשתי לי קצת באייבורי במרפטים המוכנים שלהם ותכל'ס ב-1700 ש"ח אני יכול לקנות מחשב מוכן שיעמוד בדרישות שלי. אבל תמיד במפרטים כאלה המשפט "Where is the poop" יושב בול. תודה רבה. עריכה: יש מצב שטעיתי במיקום הפורום. X:
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב בסביבות ב-4,500 ש"ח. העיסוק העיקרי שלי הוא Motion Graphics בתוכנה Cinema 4D, מה שמצריך רנדרים כבדים. המליצו לי על מפרט שיכלול: מעבד - i7 970 כרטיס מסך - GeForce 570 GTX זיכרון - 8 GB RAM השאלה היא כמה יעלה לי מפרט טוב אם הרכיבים הנ"ל? ואם יש למישהו מפרט יותר טוב אני אשמח. תודה.
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הי לכולם. אני קונה מחשב חזק למשחקים. אין לי הגבלת תקציב אבל אני גם לא רוצה לשרוף כסף על רכיבים שלא יתנו לי תמורה מספקת. זה המפרט שאני שוקל, למרות שאני לא ממש מבין גדול, בעיקר אני מתלבט לגבי המסך והזכרונות. לגבי כרטיס מסך לא בא לי לקחת SLI או CROSS-FIRE . זה נראה לי פתח לבעיות של תאימות ויציבות... אשמח אם תעזרו לי לבחור: מעבד - Intel Core i7 2600k קירור - Scythe Ninja 3 CPU Cooler זכרונות - ?? כמה זכרון צריך למחשב משחקים חזק (אבל בלי multi tasking יוצא דופן) ואיזה CL? SSD - דגם OCZ Vertex 2 2.5" 80GB SATA II MLC דיסק קשיח - WD Caviar Black 1TB 7200 RPM 64MB' SATA III כרטיס מסך - ASUS GTX580 1536M PCI-E מארז - CoolerMaster CM690 II ATX case ספק - ?? בחרתי SeaS…
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד זה והוא בעל 2GB זכרון (לא רשום לי בEVEREST איזה דגם בדיוק) אני רוצה להרחיב ל4GB (בפועל יהיה 3.25) אבל אני לא יודע איזה דגם לקנות.. מה שאני יודע שצריך 2 של 2GB ואם אפשר קישור למוכר בEBAY זה יהיה נהדר! תודה רבה והמשך יום טוב (:
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-