עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הצרכים וסדרי העדיפויות: 1 - תוכנות בורסה כבדות למדי, טיפול ב-4 מסכים ובזרימת גרפים אונליין 2 - המרת ספריה גדולה של קלטות וידיאו ל-DVD. צפיה בסרטים באיכות טובה. מוזיקה באיכות טובה. (לא מדהימה, טובה) 3 - קליטת ערוצי טלויזיה ו-PVR 4 - בקטנה, משחקים בכל השימושים (חוץ ממשחקים), נדרש שקט מירבי Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1056 אני מתלבטת בינו לבין Intel Core i5 650 עם 2 ליבות ולא 4 אבל עם ליבה גרפית. מה עדיף לדרישות הנ"ל Gigabyte GA-EP45-UD3L Intel P45 CHIPSET, יחידות 1 ₪530 לא בטוחה לגבי לוח האם הזה - מבחינת עלות/תועלת ואופטימום לשדרוג עתידי ASUS Ge Force 9600GT HTDI 1GB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪878 כנ"ל Enermax Modu 82+ 625 Watt, יחידות 1 ₪622 ANTEC P182…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by גיימרית,

קניתי מחשב נייד בחנות מסויימת, ועכבר MOGO X54 בחנות אחרת בשביל הנייד. בחנות שקניתי ממנה את הנייד אמרו לי שיש במחשב שלי express slot כי ככה נטען העכבר. בקיצור, עושה רושם שאין לי שום דבר כזה. רציתי לדעת מה זה ה-express slot (אם למישהו יש תמונה איך זה נראה) והאם יש מתאם או משהו בסגנון שאפשר לחבר לנייד כדי שאוכל להטעין את העכבר (או לחילופין שאכלתי אותה וקניתי עכבר שאין לי מה לעשות איתו עכשיו).

3. 1) תקציב - 7500 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים וסרטים HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מסך,רמקולים,עכבר,מקלדת 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ככה ככה לא משהו קריטי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב במידה מסויימת 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא כרגע 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. משחקים כבדים, על הגדרות גבוהות,רבולוצייה מקסימלית על ה T240 שלי. תודה רבה לעו…

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  4. שלום. יש לי מחשב בן 8 שעובד אחלה ומשמש כ HOME THEATER (מחובר לטלוויזיה ומגבר בסלון) לוח האם שלו הוא gigabyte ga-g41mE US2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3470#ov 2 גיגה זיכרון פנימי של שני סטיקים של 1 כ"א DDR2 מעבד אינטל 6300. כרטיס מסך סבירשל NVIDIA 610 לאחרונה פירמטתי אותו וקניתי לו כונן קשיח פנימי של עוד טרה. התקנתי ווינדווס 7 אולטימייט והוא התחיל לעבוד ולהגיב לאט במיוחד בריבוי משימות. הזמנתי סטיק זיכרון DDR2 של 2 גיגה מה שיביא אותו ל4 גיגה RAM חשבתי לשדרג גם את המעבד. מה אתם אומרים, זה יורגש במהירות, שווה לשדרג ? אופציות או המלצות למעבדים, מה לגבי יד שנייה במעבדים? לא מעוניין להשקיע יותר מ400 על מעבד וכמובן שאם אשקיע סכום בכיוון…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by redead,

אני רוצה לחבר את הנייד בHDMI לLCD ולצפות בתכני HD.. איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by zombie,

ברשותי המפרט הבא לוח אם gigabyte p35 ds3l 4gb ddr2 800 MHz Intel q6600@2.4 ghz היה עד לא מזמן סoc ל3.2ghz Ati 4870x2 תקציב 2000 ש״ח השאיפה היא להריץ asseto corsa בהגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציית 1920x1200. האם לשדרג כרטיס מסך או ללכת כבר על מחשב חדש? בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל אני מתכנן להשאר עם המפרט הזה כמה שנים טובות (הקודם שלי החזיק 6 שנים) אז אני מעדיף חלקים איכותיים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? , חריגה אפשרית של לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר - הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1920X1080, א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. המפרט עבור משחקים כמו: DisciplesII, GTA3, DeltaForce the new ver., neverwinter nights ועוד... לוח אם: Abit NF7-S2 nVIDIA nForce2 Ultra 400 Socket A מעבד: AMD Sempron Processor 2400 Tray זכרון: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 הרדיסק: WD SATA 40GB 8MB 7200 RPM סידירום: LG CDROM X 52 Bulk מארז: FOXCONN 3GTK278 300Watt קירור למעבד: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD הרכבת מחשב במעבדה סה"כ - 1941ש"ח. או שעדיף לי כבר ללכת על P4 - 2.8-800MHZ???

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים, בלי מסך, יש לי כמה חלקים שאני סגור אליהם אבל לא בטוח אם הם תואמים אחד לשניי: 1)כרטיס מסך : 7900GT 2)מעבד: אינטל CORE 2 DUO E6300 3)הרד-דיסק : 80 ג'יגה (לא משנה איזה רק שיהיה מותג) 4)זיכרון: 1 ג'יגה 5)ספק כוח: 400W של חברה עם שם 6)מארז: של חברה עם שם (אם יש אחד שבא עם ספק כוח טוב, וחוסך לי לקנות בנפרד - עדיף) בדקתי בפנדה כמה פעמים בעצמי אבל אני מעדיף להיות בטוח שכל החלקים תואמים. אשמח לקבל עצות...

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by FthkuMeis,

אהלן חברים, לפני שנה פתחתי דיון כזה אך לצערי לא התאפשר לי לקנות מחשב, אני בטוח שהשתנו דברים מאז אז פתחתי אותו שוב. המחשב שלי נמצא אצלי 10 שנים ושירת אותי נאמנות, אבל אני לא חושב שאני אעביר משהו ממנו, גם לא את המארז, לכן אשמח לקבל מפרטים שכוללים הכל. 1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל, כולל החריגה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  11. אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד עבוד תוכנה ספציפית שאנחנו מריצים בעסק שצורכת המון משאבי מעבד, זיכרון ובעיקר דיסק קשיח, בגלל מגבלות של הפלטפורמה שעליה בנויה התוכנה אנחנו מריצים עם תוכנת וירטואליזציה (VMware) ואני מחפש מחשב נייד שייתן לי בצועים טובים בקונפיגורציה הזו של התוכנה. חשבתי על משהו בסגנון הזה: מעבד T9xxx / T8xxx (השאיפה היא ל-T9 כי התוכנה לא תעשה שימוש ביותר מליבה אחת, וב- T9 ליבה בודדת חזקה יותר). זיכרון 2Gb דיסק קשיח 7,200rpm (וזה רק כי לא מצתי איזשהו WD raptor או SCSI לנייד). כל השאר במחשב באמת שלא חשוב.... הבעיה היא שהלכתי לאיבוד עם כל הדגמים וכמה פשוט שזה נשמע לא הצלחתי למצוא מחשב מתאים... :-\ אגב, התקציב גמיש לפי מה שייעשה את העבודה ובשאיפה למה שיותר זול, בער…

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by uncommon,

הלכתי עם המפרטים הכבדים של הגרפיקה והתלת ומצאתי את עצמי נסחף למחרים שמסרבים לרדת מה-¤7,500 ואז התעוררתי מהחלום מזיע: נזכרתי איך בשתי הקניות הקודמות, 8 חודשים מיום הקניה המערכת שקניתי ירדה בחצי מחיר ולאחר שנה וחצי ירדה לחמישית. אכן בדיקה מהירה הראתה שה-6600 לא ממש מצדיק עוד 80% בהשוואה ל-6300 [שלא לדבר על העדר תוכנות שמנצלות את הטכנולוגיה החדשה] ועדין המפרט המומלץ כאן http://hwzone.co.il/specslist/view/108/ נראה היה קצת יקר. חיפוש של מערכת 6300 העלה את המפרט זול בכ-55%. CASE : ATX MIDI 500W+2 USB Front + Audio Front MAINBOARD : INTEL945G-DVI + 6USB2.0+SATA2+PCI EXPRESS Ready VISTA CPU : INTEL Core 2 Duo E6300 1.86GHZ 2MB 1066MHZFSB LGA775 64BITS MEMORY : Dual…

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  13. למי שלא עובד הינה קישור http://img456.imageshack.us/img456/3154/mifratpcjo6.jpg *שאלה קטנה - כונן דיסקים כלול פה? או שאני צריך להוסיף גם את זה כמו כונן דיסקטים.

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  14. אני מחפשת להחליף את המחשב הנייד שלי, אני משתמשת בו כל יום כל היום לצורכי עבודה, גם בנסיעות וסתם בעבודה מבית קפה. עד כה יש שני דגמים שקוסמים לי: Lenovo ThinkPad T430s 2356-LNG ו- Toshiba Portege R930-18W הפרמטרים שחשובים לי הם עמידות, ביצועים ממש טובים (אני מסתכלת רק על דגמים עם SSD), נוחות נשיאה. הפרמטרים שפחות חשובים לי הם עיצוב ואיכויות גראפיות. אשמח לחוות דעתכם על הדגמים האלו או כל המלצה אחרת!

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by FiRE-WiRE,

Intel Core i5-2500K 3.3GHz-3.7GHz 6MB Cache 95W LGA1155 Unlocked, יחידות 1 ₪1060 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8833 Scythe SAMURAI-ZZ 3Heat Pipes CPU Cooler, יחידות 1 ₪145 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8013 ASRock P67 Extreme4 Intel P67 LGA1155 ATX, יחידות 1 ₪815 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8894 G.Skill Ripjaws-X 2x4GB (8GB) DDR3 1600MHz CL9, יחידות 1 ₪490 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8905 Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM, יחידות 1 ₪280 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1011 ASUS DRW-24B1LT Lightscribe SATA, יחידות 1 ₪175 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7430 Gigabyte …

16. הי חברה מה אתם חושבים על המיפרט המחשב הוא לאולפן בעיקר לעבודה על מוסיקה (קיו-באס ונואנדו למי שמכיר) אין לי צורך לא ברשת אלחוטית ולא בSLI-cross fire רק במחשב הכי סבבה שאפשר למטרה הזו ספציפית(מתוכנן oc כמה אתם חושבים שאפשר על כזו מערכת??)פעם ראשונה בים וחשוב מאוד שיהיה כמה שיותר שקט...(קצת בעיתי עם oc?אולי עדיף קרור מים?אין לי מושג ) q6600 p5k asus קירור ocz vindicator 18db הכי שקט שמצאתי זיכרון OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 וספק כוח עוד לא החלטתי (מי שהכי שקט אני חושב) Corsair CMPSU-450VX VX450W 450Watt Pure Power או OCZ StealthXStream 600W Power Supply דגם: OCZ600SXS-EU או Thermaltake W0093RU Silent Purepower TR2 500W PF…

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by xDa,

1. מה התקציב המקסימאלי?3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך,אבל אם כדאי לנצל אז.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג GTA IV GTA V BF 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 לא תומך HD,אני צריך להחליף מסך אבל בזמן אחר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם יש אפשרות להוסיף מסך,אבל רק אם המפרט ממש טוב,אם לא אז בפעם אחרת אני מעדיף. 4. האם יש ר…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי--4000 ש'ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף-בעיקר משחקים שיריץ את כולם גם בעתיד 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך -יש צורך בהכול אבל לא צריכים להשקיע -עדיף מסך 22 אינץ מקלדת +עכבר פשוטים 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)-צריך הכול 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי-- 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם-כרגע לא מתוכנן . 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/…

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by Cyron,

צריך המלצה למפרט עד 3500 ש"ח רק המארז (בלי מסך) שימוש - עבודה עם תוכנות סאונד (Cubase, Fruity-Loops, WavLan, Reason, Soundforge) - השימוש העיקרי הוא לא קידוד !!! אין צורך בשימוש למשחקים אז לא להשקיע בכרטיס מסך יותר מדי, משהו בסיס. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by *BYZ*,

GA-965P-DS4 1050 E6600 1819 DDR2 1024MB 667MHZ Kingston 626+626 אני צריך כרטיס מסך תומך dx10 מפרט למשחקים לא צריך ציוד היקפי לא יודע אם כדאי לעשות OC (לפי מה שראיתי בפורום לא צריך)

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  21. אני מתכוון ללמוד במכללה וכנראה אצתרך הרבה רינדורים כולל ציוד היקפי: מקלדת, עכבר ומסך 22 אינץ' (אפשרות ל - 23 בשביל הוואסח...) רמקולים לא חייבים להיות מפוצצים - משהו שלא יתקלקל תוך שבוע... רמת השקט הדרושה - פשוט שלא יקדח במוח, אם זה עושה קצת רעשים אז לא נורא. העיקר שהמחשב לא ימס תוך חודש לא יודע איך לעשות אוברקלוק ודי מפחד להתנסות בעניין לא צריך מערכת הפעלה כולל הרכבת המחשב בחנות, לא לקחת סיכונים אין חנות מועדפת, שיהיה באיזור המרכז, או באיזור עכו בקשות מיוחדות: Firewire, לחיבור מצלמות רציתי לקנות מקינטוש בגלל איכות החומרים, אבל חיפושים רבים באינטרנט הפחידו אותי ועל כן אני נשאר עם הפיסי. אני פשוט רוצה מחשב אמין שלא יגסוס מרגע הפעלתו (בלאי חומרים לאורך הזמן) מישהו יכול לעזור…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לעבודה עם אופיס ואינטרנט. אני מחפש מחשב תקציבי עם תמורה טובה.

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  23. היי כפי שציינתי בכותרת, המחשב מיועד בעיקר למשחקים הורדות (סרטים, שירים...) וגלישה באינטרנט. התקציב שלי הוא 3,500 ש"ח (ללא מסך). יש לי מפרט שאשמח לשמוע אם הוא טוב לצרכים שלי...ואם יש צורך לשנות חלק מהרכיבים...(אני מעדיף מפרט מבוסס Intel ולא AMD) מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤649 לוח אם INTEL BLKDQ35JOE JOHANNESBURG ¤637 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤326 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops Ed ¤441 כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe ¤715 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7173S X18 DVD ¤161 מארז כולל ספק JSP-TECH H-990D-F25 400W כולל צג LCD ומאורר 25 ס"מ ¤364 סה"כ מחיר לכל המוצרים: 3293¤ המפרט הורכב באתר: http://skypc.co.il תו…

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  24. שלום לכולם מעוניין לבנות מחשב חדש. מטרות השימוש כמו Office , גלישה ועוד.אבל גם בתוכנות גרפיקה כמו Photoshop ו- Premiere לעריכת סרטים.לא למשחקים. המסך יהיה 22" שאקנה מאוחר יותר. בינתיים משתמש ב- CRT . קראתי בפורום זה את קודמיי עם דרישות דומות אבל בחרתי בפריטים מעט שונים. האם נתונים אלו אופטימלים לדרישות שלי? אשמח להתייחסות למפרט זה. תודה. הפריטים לקוחים מאתר www.ksp.co.il מעבד אינטל - E8400 Core 2 Duo 1333 Mhz 3.0 GHz s775 6MB מחיר -.795 ¤ מאוורר למעבד - ‏Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 מחיר -.65 ¤ לוח אם - GIGABYTE GA EP45 DS3R C2Q 1600Mhz (שכולל מערך RAID , FireWire) מחיר -.655 ¤ כונן קשיח - WD 3x 320GB 7200RPM 16MB SATAII מחיר -.732 ¤ (244x3= ) זיכרונ…

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  25. שלום רב, המדריך ליצירת מפרט מ 2006 והשאלה האחרונה שמצאתי היתה כנראה למחשב מיוחד. וגם ככה בטח השתנו דברים. כמה שאלות. 1. אני צריך מפרט למחשב שיאפשר עריכת וידאו , שאני כמתחיל מבין אותה כבסיסית לצרכים של המשפחה: להוריד סרט ממצלמת מיני DV , לחתוך קטעים, להדביק, לעדן את התפר בין הקטעים, להוסיף כותרות ואולי גם הקלטה בנפרד. משהו כדוגמת הדבר הזה: http://www.youtube.com/user/levydor#p/u/0/F4IaltVQ3JE רק שכאן יש קיטועים בהמרה כי המחשב ישן. חוץ מזה, רוב השימושים הם בסיסיים (משרד ואינטרנט). המשחק היחיד שיש זה סימולטור טיסה ישן. אולי כשהילדים יגדלו הם יצטרכו. 2. מה ההבדל בין ביצועים שצריך למשחקי מחשב לעומת עריכה כמו שאני צריך, ולמה צריכים ביצועים טובים יותר? 3. חוץ מהמפרט, מה סדר גודל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.