עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MalGano,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש אותי ככול הניתן כמחשב ביתי, במסגרת התקציב כמובן. בין היתר עובדה כללית עם האינטרנט, תוכנות די כבדות כמו פוטושופ ,תוכנות קומפילציה ומשחקים. במשחקים הכוונה לרמה הבינונית, לא משהו מטורף. חשבתי על DV6-1330EJ ו- DV6-1340EJ (שטיפה קשה יותר למצוא אותו בימים אלה). כרטיס המסך הוא HD 4650 שזה די מכובד אבל המעבד T6600 2.2GHz הוא טיפה חלש יחסית למצב בשוק כיום. הזיכרון גם כן, 2gb בלבד בדגם ה-1330, אבל זה ניתן לשדרוג. השאלה היא האם מעבד כזה יהווה לצוואר בקבוק לכרטיס המסך והאם יש לכם הצעות אחרות במסגרת התקציב? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למחשב נייח שישמש גם לעבודות גרפיקה של זוגתי- למעשה רוב תוכנות ADOBE CS5 design primium- פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, דרימ-וויבר, וכו'. כמו כן אני עוסק במוסיקה וצריך שהמחשב יהיה שקט ככל הניתן. ברשותי כרטיס קול חיצוני הדורש סלוט של PCI-E לשם חיבור. ואני עובד עם תוכנות cubase 5, nuendo 4, ableton live 7. כמו כן יש לי 2 הארדיסקים- 1. hitachi 80 GB, 7200 RPM, 8MB , sata 2 - לטובת מערכת הפעלה ותוכנות 2. W.D 500 GB, 7200RPM, 16MB sata 2 - כל השאר יש צורב חדש כך שגם צורב לא צריך כמו כן יש עכבר ומקלדת כל אלה יעברו מהמחשב הישן ! אין צורך במסך (יש "LCD 22) אין צורך בציוד היקפי נוסף אין צורך בהתקנת מערכת הפעלה/אופיס לא ממש שולט בעניין …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yoni122,

שלום, מחפש מקום שמוכר מקלדת ל dell inspiron 14z 5423 עם אותיות בעברית. מצאתי רק מקומות שמוכרים אנגלית בלבד + מדבקות ומקום אחד שמציע חריטה. אין אפשרות לקנות עברית + אנלית, כמו שהמחשב הגיע במקור? תודה, יוני.

4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- התוכנה העיקרית שיכולה להכביד מעט היא WINRAR, פתיחת קיבוצים של הורדות. היום לוקח למחשב שלי כ- 40 שניות לפתוח קובץ של 700MB. אולי אריץ בעתיד קצת פוטושופ, אך לא יותר מזה ולא בתדירות שאמורה לשנות את המפרט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by LRa,

מחפש מחשב נייד לאבי, שיהיה ניייד(!) מסך בגודל "13-"14, עם touchpad ואסתטי. השימוש העיקרי הוא מצגות ועריכת טקסט. תודה נ.ב. לגבי מחיר, משהו בסביבות ה 1000-1200 יורו. המחשב יקנה באירופה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. בעת בדיקה בזאפ נתקלתי במפרטים מרשימים והצעות מחיר ממש משתלמות.. האם זה חתול בשק או עסקה משתלמת ? g0vner_x3

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא בסביבות ה3-3.5K, מעבר ל3.5 אפשרית חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש אופיס כבד (הרבה חלונות פתוחים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 +6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, וינדוס 10, א…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. (מפרט מחנות KSP) מפרט של שלושה חלקים האלה עד 100 שח מעבד Pentium E6500, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מחיר 340ש לוח ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio מחיר 230ש כרטיס מסך Sapphire HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E מחיר 330ש יצא סה"כ 900 שח תודה מראש! זה לאח הקטן של אשתי (בן 11) שכפי שאני מכיר אותו (בכלל ילדים בגילו) ישחק פה ושם במשחקים כמו SIMS3 , CALL OF DUTY...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש והדגש הוא שהמחשב מיועד ללימודים, פחות תוכנות וכו'.. אלא נטו אופיס והרצת דפי אינטרנט ושימוש בvisual studio. הדגש הוא על מהירות ללא תקיעות, זמן סוללה ארוך ומשקל נמוך, כמה שפחות פונקציות שמכבידות על המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -גודל מסך רצוי : 13 אינץ׳ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

10. Started by SyndromE,

יש לי אפשרות להביא חומרה בסביבות 300$, אולי תעזרו לי להחליט (בהתחשב במפרט הקיים שלי) ? בינתיים חשבתי על: 1. VelociRaptor (כנראה מוכר את ה-raptor 74gb) 2. Nvidia GTX260 (כאשר את ה-8800gt אני משאיר ככרטיס פיזיקה יעודי) 3. ?? לא יודע מה לבחור :-\ אשמח לעוד הצעות לשיפור המפרט (מלבד זיכרון)... אני צריך לתת החלטה עוד השבוע.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי מה המבצ אני כבר שבוע שלם שובר תראש בקנית מחשב עד שמישהו המליץ לי לבוא לכאן.... אז בבקשה אם תם יכולים למצא לי מפרט טוב למשחקים שירים ואנטרנט עם אופציה לשדרוג בעוד שנה או משהו כזה אתם יודעים מהירות..... שלא יהיה פנטיום!!!! כרטיס מסך טוב זיכרון 60 גיגה כרטיס קול טוב ולוח אמ שהיה טוב בקיצור מחשב סוס מהיר עם אופציה לשדרוג ל oc או איך שקוראים לזה תודה אחים שלי...... יאללה ביי[/move] ??? ??? :-\ :'( אה יש לי כבר מסך ואת כול הפריטים האלה אה ועוד משהו שיהיה בו מודם ודיוידי בלי צורב כי יש לי כבר..... תודה יאללה ביי :-\....

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום חברי הפורום היקרים! קראתי בפורום הזה עשרות עמודים על מנת להכנס קצת לנושא ולהתעדכן, שכן במקצועי הנני מתכנת במקצועי ולא מבין בחומרה הרבה. אני מעוניין בקניית מחשב חדש, אשר יהיה מיועד בעיקר לעבודה (Photoshop+Dreamweaver+Explorer+Apache רצים ביחד, לדוגמא) ולא למשחקי מחשב. התקציב הוא כמו שהתפריט הבא בסביבות 2500, והרכבתי את המפרט לפי עצות קודמות של חכמי הפורום. במידה ותוכלו לייעץ לי מה טוב או לא, להחליף, והאם המחשב הזה חזק ויספיק לעבודתי אני אשמח. יש לציין שאין צורך בצורבים\DVDים\מסך\רמקולים\מקלדת\עכבר וכל העניינים, אותם אני אעביר מהמחשב הקודם. להלן המפרט: מעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz S-775 Prescott 1M Cache (מחיר: 980 ש"ח) לוח אם למעבדי אינטל מתוצרת ASUS שהוא: P5GD1-VM…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by idan188,

שלום. אני מבקש חוות דעת על המפרט הזה, בעיקרון המחשב הזה מיועד : רזולוציה של 1920*1080,משחקים כבדים באיכות הגבוה ביותר,VM של 4 מחשבים. [TABLE=width: 438, align: right] [TR] [TD=align: center]מעבד[/TD] [TD=align: center]Intel Core i7 4930K 3.4Ghz 12MB L3 Cache s2011 – Box[/TD] [TD=align: center]2483[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]קירור למעבד[/TD] [TD=align: center]Corsair Hydro H100i Extreme Performance CPU Cooler[/TD] [TD=align: center]500[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]לוח אם[/TD] [TD=align: center]Asus Sabertooth X79 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 3xPCI-E[/TD] [TD=align: center]1415[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]כרטיס מסך[/TD] [TD=align: center]Asus G…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הנה דרך KSP 4200 שקל בערך יצא לו תגידו האם המפרט הזה בסדר למשחקי מחשב חזקים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, לפני שנתיים וחצי קניתי את המחשב הנוכחי שלי: AMD 1333 Bus 266 ASUS A7A266 320MB SD-Ram Hercules GeForce 4 MX 400 / TwinView Sound Blaster Live! Value LG Flatron 795FT Plus המחשב היה תותח בתקופה ההיא ועלה גם סכום תותח :-\ כיום, הוא עדיין עובד כמו תותח, אבל כשמגיעים למשחקים - ברזולוציות גבוהות הוא פשוט מקרטע במשחקים של היום... כשקניתי אותו, אמרו לי שאני אוכל לשדרג את המעבד בעתיד אבל אף אחד לא ציפה שיהיו מעבדי XP ושאני אדפק... אז עכשיו, כשאני רוצה לשדרג, אני צריך להחליף גם את הלוח, אז נראה לי שכבר עדיף לקנות מחשב חדש וזהו, מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות לוח, מעבד, כרטיס מסך וזיכרון חדשים. כדאי לקנות בנפרד ולהרכיב לתוך המארז הנוגחי ולשים בצד את החלקים הישנים? או לקנות הכל…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Segev Cohen,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצה של solidworks בצורה חלקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הערה, אם לא חייב כרטיס מסך מקצועי אז עדיף אחד שגם יריץ משחקים בצורה טובה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי פעולה קלאסיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות למסך 15.6 - 17.5 …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by sursvti,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ואף לחרוג ב-500 ש"ח במידת הצורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, eclipse וכו' באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA / OVERWATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by jean-paul,

שלם יש ברשותי Dell Latitude E5500 עם 4 גיגה זיכרון. בביוס מזהה ומשתמש ב כל הארבע, הבעיה היא שחלונות 7 מזהה 4 אבל משתמש רק ב2 גיגה. אני אמור לראות שימוש לפחות ב 3 גיגה האם המחשב משתמש בזיכרון הנוסף לעצמו? האם יש תוכנה שתפתח לי את יתר השימוש בזיכרון?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by EnZeR,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב והיום עברתי בבאג לקבל הצעת מחיר שאני אדע בערך מה אני יכול לקנות. התקציב שלי הוא 8000 שקל ומטרת המחשב היא למשחקים. מתוך ה-8 אלף 3 אלף יורדים מכוון שאני קונה את המסך L193ST של LG מכיוון שיש בו את כל הפונקציות שאני רוצה ("19, כניסת DVI, TV TUNER,חיבור COMPOSITE שדרכו אפשר לחבר לדוגמא PS2 והכי חשוב לדעתי- אפשרות תלייה על הקיר) אם יש למישהו הצעה למסך עם אותם תכונות אני אשמח לראות משו שונה. ועכשיו למפרט שהציעו לי. המחיר הוא 6900 כולל מסך אבל הוא לא כולל מקלדת עכבר ורמקולים: -מעבד intel pentium 4 630 3.0 Ghz 800Mhz 2M 775 LGA 64BIT -לוח אם Intel Luxemburg 915GUXL 800Mhz -זכרון 512MB DDR2 533Mhz (לא מצויינת חברה) -דיסק קשיח Samsung 80G…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by int944,

:-)שלום, אני מחפשת מיקרופון חיצוני למחשב נייד מיקרופון קטן ואיכותי שמסנן רחשים המטרה שלו היא להקליט את המרצה בכיתה, ושההקלטה תהיה איכותית כי כשמקליטים ככה שומעים את ההקלדה, ואת כל הרחשים של הכיתה, וככה חלש חלש את המרצה מדבר.. המחיר לא משנה תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום יש לי כרגע מחשב I5 3570K 16GB DDR 3 1600 SSD 850 SAMSUNG 250 Gigabyte Nvidia GeForce 770GTX 4GB DDR5 (Display Port) אני רוצה לקנות משחק 4K יש לי מארז קטן יחסית רציתי לדעת אם יש אפשרות להריץ ב60HZ ב FPS נורמלי משחקים טובים ב4K השאלה אם המחשב מספיק כדי לעשות את העבודה או שאני יצטרך להחליף מעבד או לעשות SLI? ושאלה אם אני עושה SLI אני חייב את אותו כרטיס מסך? או שאפשר לשלב בסדרות? כמובן שבמקרה של SLI אצטרך להחליף לוח אם ומארז הספק שיש לי כרגע הוא 750W של CORSAIR

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם אני חדש פה ואני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר בעיקר למשחקים וסרטים שאני יוכל לראות את המשחקים באינטרנט באיכות גבוהה ושהמשחק ירוץ מהרר אם אתם יכולים לתת לי פירוט תרכיבו לי מחשב ומאיפה אפשר לקנות בהכי זול נ.ב אני ל צריך מסך לא עכבר ולא מקלדת ולא רמקולים אני רוצה במחיר של 3000 - + תדה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אוקי בנסיבות כאלו או אחרות המחשב שאני אמור לקבל הוא המחשב הזה מפרט המחשב: המעבד החדש Intel Core 2 Duo P8400 2.26GHz חבילת זיכרון ע-נ-ק-י-ת ומהירה800MHZ 3072MB ניתן להרחיב עד 8G דיסק קשיח בנפח 320GB מסך מחשב רחב בגודל 15.4" מסוג WXGA High-Definition AG כרטיס מסך חיצוני Nvidia GeForce 9600M GT 512 יעודי זיכרון up to 1791MB צורב DVD RW תומך LightScribe - צריבה בלייזר ע"ג הדיסק תומך BlueTooth FireWire IEEE 1394 מצלמת אינטרנט + שלט רחוק HP קורא כרטיסים 5 ב- 1 מערכת הפעלה Win Vista Home Premium אבטחה מתקדמת - קורא טביעות אצבע קישור למפרט באתר אחר: (אופציונלי)http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...1-3819767.html מחיר 6500 שימושים: משחקים כבדים ועכשיו לשאלה? ידוע הדג…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by David Mkrtchian,

. מה התקציב המקסימאלי? 5400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה Skyrim/ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Skyrim/Assassin Creed Black Flag . מחפש מחשב שיריץ את הגרפיקה הכי כבדה, ויהיה אפשר לא לידאוג לזה כמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

25. מחפש המלצות למחשב נייד בתחום ה 3000-4000ש"ח. ( עדיפות לנמוך כמובן אבל אשמח לקבל כמה אופציות.) לצורך עבודה משרדית: אופיס, אימיליים, אינטרנט, הורדות, מוסיקה. (ואולי מעט גרפיקה ו 3D - לא חייב). אם יש אופציה להזמין מחו"ל נייד טוב אשמח לקישור לאתרים טובים ששולחים לארץ ישירות. חשוב שיהיה לו: נפח דיסק רצוי 200-250GB כרטיס מסך טוב. צורב בלוטות' WiFi מצלמת אינטרנט והכי חשוב אורך סוללה טוב, אמין, ואחריות ושירות של חברה טובה. תודה על כל המלצה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.