ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. לוחות אם עם z97 מתחילים חהגיע עכשיו לארץ. יתרונות עיקריים שראיתי ברפרוף הינם תמיכה ב-SATA Express ותאימות ל-Broadwell. הא יש טעם ללכת על לוחות אלו, או ללכת על לוחות z87? 2. למשחקים ללא OC, האם יש משמעות למעבד? האינטואיציה שלי אומרת ללכת על i7-4770 אבל הבן שלי טוען ש-i5-4570 לא פחות טוב למשחקים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי המארז הבא: https://www.newegg.com/global/il-en/p/2AM-000Z-00050?Description=Lian-Li%20TU150WX&cm_re=Lian-Li_TU150WX-_-2AM-000Z-00050-_-Product&quicklink=true הייתי שמח לקבל עזרה במפרט גיימינג ועריכת וידאו בתקציב של כ7K. דברים שחשובים לי: - שקט. - אסתטיקה - עדיפות גבוהה לקירור מים למעבד ולצוות לו מאורר שקט (120mm במקרה שלנו). - כונן SSD NVME בנפח 1TB (כרגע אין לי צורך בHDD). - אין צורך בציוד הקפי. - wifi מובנה בלוח אם. - נראה שיש כניסת USB C בקידמת המארז אז עדיף שיהיה תמיכה בלוח אם. נ.ב האם אפשר לספק את המארז בעצמי לחנות המחשבים והם ישתמשו בו להרכבת המפרט או שהמלאכה "נפלה" עליי? …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים, לימודים * גודל המסך? 14 או 15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות מ2.4 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : בלי מסך מגע וכאלה תודה לכל העונים רצוי בסביבות ה4000 .. 4500 זו חריגה רצינית.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי החליט כי הוא רוצה לקנות לעסק שלו מחשב נייד. המחשב הוא לעבודות רגילות של מסמכים גדולים, אינטרנט, וכו'...כמובן שלא עם כ.מסך דרעקי - שתהיה "תמיכה" עתידית. המחשב צריך לכלול: - מסך 14 מינימום, מומלץ 15 - 256MB זיכרון - 30GB מומלץ יותר כמובן - כ.מסך הגון - CDROM\DVD - העדפה לצורב+CD, ואם ישנה אפשרות אפילו לצורב DVD () - כונן Floppy - *מומלץ* - סוללה ל3 שעות. - משקל יחסית לא כבד (3kg זה סביר? ) - חיבורים : USB/Firewire/S-Video-OUT וגם את ה-PCMCIA או איך שלא קוראים לו.. / מדפסת.. וכו'... תקציב כאמור : 6500 ש"ח. ניתן לחרוג עד 7000. כמו כן, יתקבל החזר מע"מ בצירוף חשבונית מס - כך שהנטו שישולם יהיה כ- 6000 ש"ח מקסימום. Bring it on people. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי את HP OMEN באילת ואני עדיין יכול לבטל עסקה ביומיים הקרובים ראיתי שבפורום אתם ממליצים על Y540 וכמעט לא ראיתי המלצות על ה OMEN איזה מהם עדיף עם אותו מפרט ?.. HP Omen 15-DC1003NJ / 6WD86EA Lenovo Legion Y540-15IRH 81SY006JIV ההפרש במחיר ב KSP בסביבות 400 שקלים איזה מהם עדיף? תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4,000 כולל הדבר הזה של הרשת נתב איך שלא קוראים לזה. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אינטרנט ואופיס, משחקים קלים. 3. גודל המסך? 14 מינימום 4. משקל רצוי? שלא יהיה כבד.. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. 6. יציאות מיוחדות? לא 7. בלוטות? עם אפשר עם לא אז לא. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 80 / 120 9. צורב דיוידי? כן. 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? אמ כן. 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? חברה מוכרת לא חברה מעזה. רציתי ללכת על המחשב הזה : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EKSatelliteL4014H ושיהייה מערכת הפעלה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלי ציוד היקפי בכלל אם אפשר (עם דגש על לא חשוב כ"כ) שהמארז יהיה יפה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לירכוש מחשב שני לבית. העם תוכלו להציע לי מיפרטים שכוללים את כול מה שצריך למחשב. רק המסך צריך להיות מסך דק. (ביגלל בעית מקום) והמארז קטן ביגלל אותה בעיה. המחשב צריך לשמש בעיקר אינטרנט וטיפה משחקים(לא כבדים ). הוא משהו אחרון אני לא מעונין בAMD. תודה מראש גיא.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הניידים מהמותג INFINITY נמכר ע"י אייבורי אבל אני לא מצליח למצוא אתר בית וכזה... בכל מקרה יש להם GFORCE 8600 ב 7 וחצי אלף... אבל אני לא יודע איך האיכות של הנייד כולו..?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שמתאים לעריכת מוזיקה (עבודה עם תוכנת קיובייס=הרצה של הרבה משימות במקביל) ברמת התחביב ולא ברמה מקצועית. בנוסף אני מעוניין להשתמש במחשב לצפייה באיכות פול אייץ' די 1080 על טלויזית LCD - אני רוצה להעביר חוט קבוע אליה מהמחשב. כמו כן, יש לי מסך מחשב 24 אינץ שגם אליו המחשב צריך להיות מחובר. אני קונה את החלקים דרך יבואן שיש לו את רוב החלקים שמשווקים בארץ, רוב הדברים שיש בZAP קיימים שם. אציין לגבי כל חלק מה קיים אצלם, ומבחינתי תוכלו להמליץ לי מZAP. מבחינת המחירים כדי להגיע לתקציב תבנו את המפרט לפי המחיר הנמוך ביותר בZAP של כל חלק שאתם בוחרים, מאחר והמקום שאני קונה ממנו הוא יבואן ולכן זול יותר מהחנויות. ובחלקים שציינתי את המחיר שלהם פשוט תכתבו את המחיר שציינתי במפרט. …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל, למצל את כולו, לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, קומפילציה gcc, visual studio, workbench הרבה תוכנות פתוחות בו"ז outlook, word, visio, explorer, 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס גרפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות לא, הרכבת מחשב כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA NFS Battlefield Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב .1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר, צורב. 4.…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Nvidia ion מתי יהיה זמין ומהי העלות המשוערת מחכה לקנות את זה בתור פיתרון לצפיה ב HD בסלון על ה LCD הגדול ראיתי שזמין לקניה כבר מערכת דומה עם המעבד אטום אבל עם כרטיס מסך מובנה וגרוע בגרסה של נוידיה זה מגיע עם כרטיס מסך שמקפיץ את כל המערכת
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(א. אני מקווה מאוד שזו לא עברה על חוקי הפורום, פשוט ישנן כ"כ הרבה אזהרות על איום מחיקה שאני חושש לכתוב :-\ . ב. אין לי גישה חופשית לאינטרנט, כך שיעברו כמה ימים עד שאגיב להודעה זו.) שלום. אני רוצה לעסוק בעריכת וידאו לפרנסתי וצריך מפרט חזק - אין מגבלת תקציב. ראיתי את רשימות המפרטים ואני זקוק למפרט חזק יותר. לוח אם - רצוי של giga-byte, עם מקום ללפחות 2 מעבדים ולפחות 4GB זיכרון פנימי. זיכרון פנימי - הכי מהיר + שם יצרן. דיסקים קשיחים - לפחות חצי טרה, למיטב ידיעתי מדובר בשניים של 250GB במהירות 7200RPM כ"א (רצוי מהירים יותר). כרטיס מסך - משהו בסגנון ATI readeon 9800 pro 128mb. 2 מסכים שטוחים בגודל 17" לפחות. מקלדת עריכה. רמקולים פשוטים - סטריאו. מעבד - של אינטל, הכי ח…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס, שימוש ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. OVERWATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז התוכנות שיהיו בשימוש הם בעיקר תוכנות 3D למיניהן: 3D max Revit Sketch Up (כולל V-Ray כמנוע רינדור) Lumion Rhino אך גם תוכנות גרפיות או תוכנות שתפקידן שרטוט: Photoshop SC5 AutoCad ArtRage InDesign קראתי את הנושא שנעוץ בפורום: "מפרטים לגרפיקאים" ולמרות שהיה מעניין לא כל כך הצלחתי להבין יותר מידי, כנראה שהבנתי בתחום מוגבלת. אז כמו שכבר רשום בכותרת, התקציב שלי כרגע הוא 6,000 שקל והוא נטו למחשב ללא מסך או ציוד אחר. אם יש למישהו מפרט שפורץ את התקציב אך יש לכך סיבה טובה אהיה שמח לשמוע. כמה נקודות שצריך לשים עליהן את הלב: המחשב ישמש ליצירת רינדורים. הרבה פעמים אני מוצא את עצמי עובד על מספר תוכנות במקביל (3-4 תוכנות) תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב קבלתי שתי הצעות לאחר הרבה בדיקות, התקציב לא בשמיים, עד 2000 גג. הראשון זה מחשב חדש של KSP כפי שהמחיר מופיע בעמוד (1900 ש"ח) http://ksp.co.il/?uin=15936 המחשב השני הוא מחודש, במחיר של 1400 ש"ח מארז KSP Knight 18 לוח אם חדש של Gigabyte דגם H61M-S2PV מעבד intel core I5-2400 3.1GHZ מגיע בתדר טורבו ל3.4GHZ קירור זלמן למעבד זכרון 8GB DDR3 1333MHZ 2X4GB SSD - Silicon power S60 120GB SSD Sata III- OS HDD Western digital WD blue 500GB HDDכרטיס מסך - Gainward Nvidia Geforce GTX 660 2GB 192Bit ספק כח חדש Zumax PRO 550w PSUצורב DVDמערכת הפעלה - Windows 10 proלוח אם הותקן היום והוא חדש עם אחריות לשנה! ספק כח עם אחריות עד 2019 !המח…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ומשיטוט באינטרנט שמתי עין על Toshiba Satellite A65-S126 מה אתם אומרים עליו האם ישנן אופציות יותר טובות בטווח המחירים שלו??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע נמצא באילת עד יום שבת, אני עובר מחנות לחנות ולא מצליח להתפקס על מחשב. השימוש בעיקר יהיה ללימודים: Core i5 4-8 GB ddr3/4 לא חייב כרטיס מסך, אם זה מוביל אז אין צורך שיהיה קל! פחות מ 2 kg עדיפות למסך 14,למרות שגם 13.3 יכול להיות סביל שיהיה כולל מערכת הפעלה ועדיפות לשלוש שנים אחריות. אם אפשר בבקשה עזרה כי הזמן שלי מן הסתם באילת קצוב חח. תקציב בין 1800-2500 להשתדל בלי חריגה ואם כן גג 100 שקל חריגה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת קודם כל אם כדאי לקנות בארץ, או בחו"ל (ואם בחו"ל איך אני משיג אחריות בינלאומית המוכרת בישראל), איזה מותג, ממה להזהר ואיך אני מוצא שילוב של מחשב טוב עם מחיר טוב ואחריות נורמלית (לפחות שנתיים). תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד גודל 13.3" - 14". מחיר עד 4000 ש"ח - אך עדיף לכיוון ה3000. אני רוצה: i5/i3 4GB+ אין צורך בכרטיס מסך חשיבות גבוהה למשקל נמוך עדיפות dell/asus/acer או חברה מומלצת אחרת. נכון לעכשיו אני מכוון על Asus U31SD RX146V. האם הוא מומלץ? יש משהו אחר? וגם חשוב, איפה קונים בזול ואמין? תודה רבה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד Dell Vostro 1015 T5870 4500MHD המחשב עולה בערך 2800 האם שווה את המחיר? הינה המפרט. אחריות: 3 שנים *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: DELL מעבד: Intel Core 2 Duo T5870 2.1Ghz זיכרון: 2GB 800Mhz דיסק קשיח: 320GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB כרטיס קול: SoundMAX Integrated HD Audio רמקולים: standard מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש bluetooth: יש USB: 4 כניסות FireWire: יש קורא כרטיסים: יש משקל: 2.5 ק"ג צבע: שחור סוללה: 6cell Lithium-Ion
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך ב3000 שקל לוח אם , מעבד מארז ספק כוח וכרטיס רשת. כ. מסך וזכרונות אני מביא מאיפהשהו בזול. מחשב לשימוש משחקים ,אינטרנט, ושיהיה לכמה שנים. אם אפשר גם הצעה מקבילה ב2000 שקל. למישהו יש הצעות ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מבקש חוות דעת עבור נער הרוכש מחשב לצורך משחקים. 1. התקציב המקסימלי - 4000 ש"ח, לנצל את התקציב ולא לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תכני HD, משחקים א) דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו - בעיקר משחקים כבדים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920X1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? אני מניח הכבדים ביותר * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי - מסך, רמקולים, אוזניות 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק - לא 8. האם יש צורך לכלול מער…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר חזור מניו יורק עוד שבועיים והוא יכול להביא לי משם מחשב נייד. תקציב 1000$ +- בעיקר לאינטרנט . word , סרטים/סדרות/מוזיקה. * גודל המסך? 13-14 אינץ * משקל רצוי? 1-1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ ארוך 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) USB 3 * בלוטות? מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן (עדיפות ל3 שנים) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מומלץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-