ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים שיצאו מ2013 - למשל Ac black flag או משחקים הצפויים לצאת כמו witcher 3 ו Farcry 4 , אך אם חלקם תוכנתו בצורה לא אופטימלית שתפגום בביצועים אין זה משמעותי , כלומר אינני מתכוון להריץ משחק שדורש הרבה יותר מדי על האיכויות הכי גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ושימוש בתוכנות לעריכת אודיו וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Ableton - פרנסה Cubase - פרנסה Photoshop - תדיר After Effects - מזדמן לא חושב שיש צורך התחשבות גדול מדי בתוכנות הללו, לפחות בתוכנות האודיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הנייד MSI WIND. לאחר מספר ימי שימוש הלחצן השמאלי בעכבר אינו מגיב (כמו גם לחיצה על משטח המגע של העכבר), הלחצן הימני מגיב טוב והעכבר זז בצורה תקינה גם כן. כשחיברתי עכבר BLUETOOTH ניתן ללחוץ על כל הלחצנים בצורה תקינה. מה דעתכם בעיה בחומרה? (פתאום גם המשטח לא מאפשר לחיצה עליו וגם הלחצן השמאלי יחד?) ניסיתי להסיר את מנהל ההתקן ולתת לWIN להתקינו מחדש ולא עזר.. רעיונות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד שאמור לשמש סטודנטית באוניברסיטה, אבל בעיקר כתחליף למחשב בייתי. תודה יונתן. * מטרות המחשב: אופיס, SPSS, קצת סרטים וגלישה ביתית. * גודל המסך: 13.3-14 * רזולוציית המסך אין לי מושג. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין, אבל חשוב שתהיה מקלדת שנוח לעבוד איתה. * משקל רצוי בסביבות 2 ק"ג. עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)\ חשוב לי שיהיה בו כונן SSD ככה שיעלה מהר ממצב SLEEP * כונן אופטי? אין לי מושג * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. רצוי. * האם יש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה שתרכיבו מפרט שיוכל להריץ את המשחקים החדשים ללא בעיות, אין צורך ב OC - נסו להכניס אתה ה GTS הנוכחי ואת המסך LG L1970HR
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz, 512KB L2 Cache 939-Pin 64-bit Processor - OEM - 225$ Motherboard 130$ max: מחכה שיצא NFORCE 4 ואז אני קונה את אחת הגרסאות עם SLI - 2x Kingston HyperX 240-Pin 512MB DDR2 PC2-5400, Model KHX5400D2/512 - OEM - 310$ Albatron GeForce 6600GTV SLI 128MB DDR III - 1280NIS Western Digital 80GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model WD800JD, OEM Drive Only - 66$ NEC 1.44MB Black Internal Floppy Drive, OEM - 7$ Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC - 360NIS Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case - 700NIS אני יקנה עוד כ.מסך כשיהיה לי עוד כסף. המחירים נלקחו מפנדה, זיגזג…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנטית לעיצוב גרפי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שיתאים לי בתקציב של בין 4,000 ל-4,500 מצאתי מחשב ורציתי לשמוע את חוות דעתכם על המחשב.. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8766&perur=2&t=1&c=441 תודה רבה ואם יש טיפים או דברים נוספים שחשוב שיהיו במחשב נייד שאני קונה אשמח לשמוע.. ערב טוב!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כגון מעבד זיכרון וכרטיס מסך ואם זה אפשרי מאיפה קונים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד עד סכום של 3000 שח. קנייה בארץ או מארה"ב עם משלוח. * מטרות המחשב? עבודה עם RHINO כולל רינדור. בעיקר לעיצוב טבעות ועגילים. * גודל המסך? 15-16 * רזולוציית המסך? NA * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? NA * משקל רצוי? NA * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? NA * Bluetooth? NA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? NA * כונן אופטי? NA * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? NA * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? NA * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם זיכרון 8GB כריס מסך nvidia geforce עדיף עם אחריות ארוכה בשל מגבלו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי כרגע i7-950 מהדור הראשון שהתחיל לגסוס והחלטתי שהגיע הזמן להיפטר ממנו ולהחליף את השילוש. השימושים העיקריים של המחשב הם פיתוח, סרטים/סדרות ומידי פעם משחקים. כרגע מחוברים אליו שני GTX460 בSLI שאני לא מתכנן להחליף בזמן הקרוב, אז תמיכה בSLI היא הכרח. אני מעדיף מעבד עם מכפלה פתוחה בשביל לאפשר OC בעתיד, וכמובן כמה שיותר future proof יותר מוצלח. מצד שני, אני לא רוצה לבזבז כסף על שטויות שלא באמת ייתנו לי כלום. התקציב שאני מכוון אליו הוא 3-3.5 אלף לכל היותר. כבר הרבה זמן שאני לא עוקב אחרי שינויים בתחום, אבל קראתי קצת והרכבתי לעצמי מפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/75eabt8j יש הצעות לשיפור?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסדרת PAVILION של HP המעבד עובד בתדר של 2260 MHZ לפעמים הוא מטייל ל 2300 בקיצור נחמד מאוד לאחרונה קרו הדברים הבאים בצפיה בלשונית אובר אוקלוק באוורסט תמונה : המעבד צונח ל 13 MHZ 150 200 1500 הוא משחק אם זה איך שבא לו עשיתי שחזור מערכת למרות שזה צעד שלא יוביל לכלום כמו כן גם ביצעתי עדכון ביוס שלא עזר ( היה לי את הכי מעודכן) בקיצור התופעה נצפתה ב WINDOWS 7 למרות שקודם לכם לא היו בעיות כרגע משחקים נתקעים לי ויש לאגים יש לי אחריות HP השאלה אם מדובר בדבר בר פיתרון בתודה שלומי נ.ב ביצועי המחשב מוגדרים על מקסימום עבודה = פועל תמיד= הגדרות גבוהות [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה למחשב משרדי לחלוטין. בלי מסך. כמה שיותר נמוך יותר טוב!!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המפרט הזה? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=153616 שווה ת'כסף? לשימושים רגילים, לא משחקים כמובן...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שהגעתי להחלטה לקנות נייד של DELL נפתחו בפני אופציות לרכוש את המחשב בחנויות שונות באינטרנט. רציתי לדעת האם, מנסיונכם האישי, אין שום סיכון ברכישת המחשב דרך אתרי האינטרנט והעיקר למצוא את הכי זול, או שכדאי לי להמתין עוד כ-30 יום עד שהדגם הספציפי שאני מעוניין בו יגיע לחנויות? למי שמעוניין, אני מדבר על הדגם: DELL VOSTRO 3500 i5-520M תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל בכותרת...נשמע הגיוני? במשחק הפוקר של FACEBOOK המסך דיי נתקע...יש לי כרטיס מסך של 4650, יכול להיות שהוא עובד על מצב חלש ב 2D? המעבד לא יורד מה 50% עבודה. זה מעצבן יש הרבה לאגים כאלו...במיוחד אם אני מעביר את העכבר לכיוון אחר מהמשחק או טאב אחר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר פרפורי גסיסה של שנה הלך המחשב הנייח, פשוט מסרב להידלק (כמעט בן 7) רצינו לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 2000 ש"ח השימוש בו הוא בעיקר משרדי, אבל כן רואים בו סרטים. כמו כן, אני כן אוהב לעיתים לשחק משחקים כגון SKYRIM, HOM&M, DIABLO וכאלו. הצעות מעניינות יתקבלו בברכה תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שעדיף לחסוך, עדיף להישאר על 5500 נניח, אבל אם כדאי לחרוג זאת לא בעיה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000, זה התקציב המקסימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים כבדים... כמובן שהרבה מוזיקה וקצת עיצוב בקטנה פוטושופ וזה, לא משהו רציני... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא כלכך סגור על המשחקים שיש עכשיו בשוק כי רק השתחררתי והייתי מנותק מהעולם בתקופה ההיא אבל בעיקר FPS MMO RPG …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש להרכיב מפרט שמיועד להריץ בצורה חלקה טובה ובעיקר מהירה Adobe Creative Suite 6 אשמח לביקורת/שינויים והמלצות מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1548 קירור למעבד: Intel Original 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪30 לוח אם: MSI ZH77A-G41 for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪463 מארז: Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (4G X4) CMX16GX3M4A1600C9 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪659 …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי מחשב נייד של טושיבה דגם satellite L500 עליו מותקנת מערכת הפעלה win 7 home -64bit לאחרונה החלטתי שאני מעוניין בהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה במחשב. כשקניתי את המחשב בזמנו קיבלתי איתו דיסק recovery האם בעזרתו עושים את הפעולה הזאת? בנוסף על הדיסק רשום שמערכת ההפעלה בו היא 32bit ואולם על המחשב שלי כרגע מערכת ההפעלה היא 64bit. בנוסף האם כשאני עושה את הrecovery כל המחשב מפורמט מההתחלה? וכל המידע נמחק לי מהכוננים? או שזה רק תיקון של קבצי מערכת ההפעלה וכל המידע נשמר? אשמח לתשובה בעיניין הזה וגם אם אפשר לקבל הסבר לאיך עושים את התהליך הזה של ה recovery בנייד באופן עצמאי. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!, אני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים וסרטים. אני לא רוצה לעשות מודינג למארז כמו לחורר חורים. האם המארז טוב? המפרט הוא: מעבד: AMD Athalon XP 25000 Barton לוח אם: Epox 8RDA3+ ספק כוח: Thermaltake 420Watt מארז: Thermaltake Xaser III 2000A די וי די: Toshiba 16/48 צורב: Lite-On 52/32/52 כרטיס מסך: Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB DDR כרטיס קול: מובנה על הלוח רמקולים: Altec Lansing ATA880 דיסק קשיח: Maxtor 120 GB 7200rpm SATA זיכרון: Twinmos 512MB DDR 400Mhz כונן דיסקטים:Teac 1.44MB תודה לכל העוזרים! ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש אני צריך מפרט טוב עד 2800ש"ח למטרת גיימינג ועבודה (לא כולל מסך ואביזרים). חשוב: שיהיה מהיר כרטיס מסך טוב מעבד 3Ghz ומעלה זיכרון 4G ומעלה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש כמה דברים שאני רוצה במחשב... זיכרון 1GB, כרטיס מסך Gigabyte GeForce 7600GT, הארדיסק 160G. תודה רבה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי זיכרון 512 והרכיבו לי בחנות כעבור יומיים שלושה המחשב מת האם זה בגלל הזיכרון או שהמחשב היה דפוק מקודם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-