עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חבר'הההה בשבוע בתחילת השבוע אני מבצע קנייה מTMS של מחשב חדש. עכשיו כמה דברים: חשוב לי שתגידו דעה עליו. -אוקיי קודם אני לא חושב לעשות OC (למרות שאני לא שולל לגמרי אבל לא נראה לי). -מטרת המחשב משחקים. -בתכנון להוסיף עוד כרטיס 4870 שיהיה CF (עוד כמה חודשים) המפרט לא כולל ציוד הקפי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤982 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤607 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤399 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA כמות: 1 - מחיר: ¤83 ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כמות: 1…

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  2. אשמח לקבל מפרט למחשב ביתי, סטנדרטי, לשימוש באינטרנט ולמשחקים "בקטנה". הוא לא צריך להריץ משחקים כבדים, אבל שיהיה כרטיס מסך סביר שאם אחי הקטן יבקש להתקין איזה משחק שהכרטיס לא יעשה בעיות. - אין צורך בציוד היקפי. - עדיפות למעבד מחברת Intel (אם קיים משהו משתלם יותר בחברות אחרות, אני לא מתנגד). - כולל צורב DVD - ללא צורך במערכת הפעלה מותקנת. - לא לחרוג מהתקציב (2000 ש"ח). תודה מראש [=

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  3. אחי הגדול זקוק למחשב טוב בתקציב שרשום כולל מסך. מספיק לו 80 ג'יגה זיכרון. אנא דאגו לכך שהמחשב יתמוך בשדרוגים עתידיים של הכרטיס מסך לאחד שהוא pcie. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  4. שלום לכולם, אני כבר אוטוטו קונה מחשב חדש והרכבתי לי מפרט, הבעיה היא לא בחלקים (או שאולי תמצאו שכן) אלא במחיר אשר עומד על סביבות ה5300 בקניית כל הרכיבים מחנות אחת (וזו לא חנות אחת שמוכרת ב5300 אלא מספר חנויות, ושוב זה + -) אני לא צריך ציוד היקפי ומסך כבר ייקנה שבוע הבא (LG L1970HR) מטרתי בנושא זה היא שתעזרו לי למצוא חנות אשר תמכור את החלקים הבאים במחירים יחסית זולים ואם אפשר מאיזור המרכז. תודה רבה הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 Gigabyte GA-965P-S3 PQI \ TwinMos\ OCZ DDR2- 667 MHZ (1GB x 2) Leadtek GeForce 7300GT 256MB DDR2 (128bit) PX7300GT TDH (כמובן שכרטיס מסך זה הוא בעצם כרטיס ביניים שיוחלף לכרטיס DX10) WD 250GB- KS- 16MB- 72…

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  5. מעוניין לרכוש מחשב חדש התקציב מצומצם אני יודע, אבל זה מה יש. עקרונית המחשב מיועד למשחקי מחשב. התקציב אמור לכולל בתוכו מסך. תודה רבה לעזורים.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  6. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פיתוח VS2010 - סולושינים כבדים ומורכבים + איקליפס משחקים וסרטי HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש שימוש תדיר אין צורך במסך חדש קיים מסך 22 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני + ניתן להתפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - אין צורך הכל קיים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב קיים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם…

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by fuck off,

http://m.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEZEDGAMER אז מה דעתכם על המחשב הזה והאם הוא שווה את הכסף?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by achimeir,

שלום אני מתלבט בין הדגמים: dell inspiron N3521 7853: http://shop.techninet.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-inspiron-3521-i7--amd-8730-2g-7853 dell inspiron N5521 5872: http://shop.techninet.co.il/product/dell-inspiron-n5521-i5-5299-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93 השאלה היא האם עדיף להשקיע במעבד i7 בתדר גבוה יותר או עדיף להשקיע בזיכרון ram גדול יותר. אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ תוכנות כבדות כמו עריכות סרטים,פוטושופ, וגם תוכנות של תיכנות. וגם יוכל להריץ משחקים ברמה בינונית בלי יותר מידי בעיה. נ.ב: מה לגבי המחשב הזה : http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-inspiron-35…

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by Paz660,

אהלן חבר'ה אני צריך מחשב להרצת סרטים וסדרות , בעיקרון קודי , טורנט , אינטרנט. צריך שהמחשב יהיה קטן ולא רועש . בעיקרון דיברתי עם חנות וזה המפרט שהיא הציעה לי. חוץ מהעניין שאני רוצה להחליף את ה-SDD לכונן קשיח 1TB אני מתלבט בנוגע למעבד. מה אתם חושבים ? Gigabyte BRIX 95BX3455-10 Intel Celeron J3455 2.30GHz 8GB RAM 240GB SSD Free Dos

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. 4 אלף. (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]

11. היי חברים אודה לעזרתכם, יש לי מחשב נייח שנקנה לא מזמן במיוחד לעבודה על תוכנות 3D כמו REVIT, LUMION, 3DSMAX, SKETCHUP ועריכה כמו פוטושופ ואילוסטרייטור, להלן המפרט : לוח אם: Asus z370-p מעבד: intel core i7-8700K 3.7 ghz זכרון: GB16 DDR4 דיסק קשיח: KINGSTONE 250 GB SSD Hdd-WD 1tb כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GTX 1070 ti אני מחפש מחשב נייד שיוכל לתמוך כלפטופ משני כשאני מחוץ לבית (לא לרינדורים אבל לעבודה שוטפת על תוכנות)., אני יודע שהתקציב לנייד לא גבוה אבל אין לי בעיה להוריד במעבד או זיכרון אם אינם חשובים לייעוד המחשב. אלו מחשבים שחשבתי שאולי יתאימו: 1. \h…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אז, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש, ואני מתכנן לקנות מאייבורי (http://www.ivory.co.il) מחשב. אני צריך מחשב לגיימרים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3600 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, עריכות, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) ציינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). משחקים, עריכת ווידאו של סרטים משפחתיים, גג 8 שעות ביום (מספר אנשים בבית). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1650X1090 (בערך) 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?צריך הכל. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב? 6+ 7. האם מתוכנן אוברקלוק? איני…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. * חריגה מהתקציב: עדיף שלא. * מטרות המחשב? סטודנט. עבודה נוחה ומהירה עם אופיס, אינטרנט. שידע לנגן סרטים באיכות HD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מועדף 14". * רזולוציית המסך?לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי?לא יודע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שלא יהיה זללן... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI, * Bluetooth? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?250GB. * כונן אופטי?לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. מצאתי את המחשב הזה: Dell vostro 2420. http://www.1pc.co.il/product-4149-Dell_Vostro_2420.aspx מחיר…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by danielly,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - התקציב הוא 5K גמישות של 200 ש"ח למעלה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחשב במיוחד למשחקים בFHD וקצת צפייה בסרטי FHD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - כונן דיסקטים לא צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. - צריך מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? -8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? מתוכנן אוברקולקינ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by jerry_dev,

היי, רציתי לשמוע מה דעתכם על המפרט הזה: עם סט זכרונות של G.Skill 2X8GB DDR3 1600MHz RIPJawx X וכונן DVD פשוט. בעיקר מעניין אותי לדעת איך המסך.

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by RamboHH,

שלום לכם... אני חדש פה ... ורוצה לקנות מחשב חדש בין 5500 לבין 6000 [גגגגג] ! לנסות פחות :] חבר שלי הביא לי את הפורום פה ואני מקווה שאתם יכולים להציעה לי משהו טוב... את המפרט הזה חבר שלי "בנה" איך הוא ? אפשר אולי לשנות משהו ? כדאי לשנות משהו? מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤999 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD3200YS 320GB ¤474 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200YS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤465 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2RPR8002GK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe ¤2083 http://skypc.co.il/product.asp?p…

17. Started by avi-noams,

מעבד - T6570 או T5670 - מה יותר טוב מהירות שעון - 2.1 או 1.8- מה יותר טוב מהירות זכרון - 800Mhz DDR2 6400 או 667MHz DDR2 5300 מה יותר טוב אלו ההבדלים בין שני דגמי מחשב של LENOVO שאני צריכה לבחור בינהם. אודה לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  18. בוקר טוב וחג שמח לכולם ברשותי מחשב Dell מדגם N5010, נקנה בינואר '11, עדיין תחת אחריות (3 שנים) מלאה. עד היום שמרתי על המחשב "בקנאות". ז"א, אני לא שם אותו בנפטלין כל ערב לפני שאני הולך לישון, אבל דואג שהוא לא יחטוף יותר מדי מכות (וכמובן שהוא חוטף מדי פעם, זה כמו לשלוח את הילד לגן משחקים ולצפות שהוא יחזור בלי שפשופים במרפקים) ושיתפקד כמו שצריך. דבר אחד שלא עשיתי במהלך השנה+ שאנחנו ביחד זה לנקות מתחת למקשים, משום מה, בניגוד ל HP, לנובו או טושיבה הקודמים, המקשים פה פשוט יותר "קשים" להוצאה, וכל פעם שהגעתי לנקודה שהרגשתי שזה ישבור את המקש שחררתי אותם חזרה למטה. לפני 3 ימים הוצאתי את המחשב מהבית, ישבתי עם כמה חברים לשיחה, כפי שהתנבאתי אחד מהם היה חייב להביא "קטנה" לכוס הקול…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי חברים החלטתי לקנות מחשב חדש הוא יהיה בעיקר לצורכי לימודים סרטים ומשחקי ספורט בעיקר, אשמח אם גם יוכל להריץ משחקים טובים שיש כיום בשוק אבל לא אם זה חורג מהתקציב אין צורך במסך ובשאר הציוד חיצוני תודה רבה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by messi,

תרכיבו לי בבקשה מפרט חזק וטוב ב- 7000 שקל שיכלול מעבד מצויין בלי עכבר ומקלדת ושיכלול את ג'יפורס 9800GTX אפשר לחרוג קצת מהתקציב

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  21. המרכיבים החשובים לי שיהיו הם: 1. SATA 2 2. מעבד עם ליבה כפולה של INTEL 3. זכרונות RAM של DDR 2 4. לוח טוב שיש לו 4 סלוטים (חריצים של RAM על הלוח ). תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by Liorlev,

שלום לכל החברים כאן, אני מחפש נייד לצורך גלישה, סרטים וחיבור למגבר. חשוב לי מסך איכותי, סוללה טובה, נפח לא משנה. תקציב כמה שיותר זול..סביב 1500 באילת. איך זה? http://m.ksp.co.il/product.php?uin=27571

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by zohar678,

האם הוא נחשב כמעבד חדש בשוק או ישן? וכמה ליבות יש לו?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by smendler,

מטרות המחשב? ישמש לנער בן 15 ללימודים, תכנות, משחקים, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 עד 14 אינץ' לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי רזולוציה גבוהה אבל לא בכל מחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות עבודה יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA…

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by eranneu,

הי אני צריך להחליף את המחשב שלי ואישתי התלהבה ממחשבי ALL IN ONE בדקתי ודווקא המחירים שלהם לא יקרים משמעותית ממחשב רגיל. איך הם יחסית למחשבים סטנדרטיים? ראיתי פירסום באייבורי של מחשב ב 3550 ש"ח. עם המפרט הבא: מה אתם אומרים? תודה מראש ערן ולל מקלדת ועכבר אלחוטיים מחשב Lenovo דגם 300-23 F0BY002JIV מעבד Intel® Core™ i5-6200U Processor 2.3GHz מסך "23 1920x1080 LED Screen מצלמה יש מאיץ גרפי - Video NVIDIA® GeForce® 920A 2GB זכרון 8GB DDR4 דיסק קשיח…

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.