עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב לכולם, אני אשמח אם תעזרו לי למצוא נייד אמין וטוב עם אחריות של 3 שנים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ומעלה וכונן רגיל. * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה בגדר התקציב ולא פוגע באיכות אם לא אז לא חשוב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה וטובה. ו 3 שנים אחריות ואם אפשר אז שהמסך יהיה מט. תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dorosh,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7k לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אפשרי לא חייב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. הי , רציתי לבקש המלצה לכדאיות מבחינת גודל / מחיר ל-HDD מכני (בטווח 8-16 טרה) . הצורך הוא אחסון תוכן לטווח ארוך -- לא חייב להיות 7200 RPM . כבר עברו כמה וכמה שנים מאז לרכשתי HDD, והמחירים (שידעתי שעלו, אבל מסתבר שלא ירדו) הם קצת בשמיים . אני שוקל במידת האפשר לעשות 2 עותקים , אבל עם המחירים של היום זה לא בדיוק אופציה, לכן חשבתי להתייעץ . תודה מראש , -ג'ו

4. Started by neovo,

אני מעוניין להתקין HTPC אצלי בבית , אני מתלבט בין להרכיב מחשב לבד או לקנות מחשב מותג מוכן לעבודה . אז מה אתם אומרים ומה ממליצים , אם אתם ממליצים על מחשב מוכן אז איך הדגם הזה ZOTAC ZBOX HD-11 ? והאם המעבד D510 מתאים לרוב השימושים ולגבי 1080P הוא מריץ חלק ? גם הדגם הזה נראה עסקה משתלמת מה דעתכם ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15572

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, אני חייל שמשרת במסגרת עם מספיק זמן פנוי בשביל שיהיה לי מחשב בבסיס, אבל לא מספיק כדי שיהיה נייח(מה גם שלסחוב אותו זה יהיה סיוט...) ואני מחפש בסופ"שים כבר משהו כמו 3 חודשים מחשב נייד עם יכולות טובות להריץ משחקים חדשים יחסית(אני מן הסתם לא מצפה להריץ את קרייסיס בצורה חלקה על הגדרות בינוניות אפילו בתקציב הזה, אבל מספיק לי שאני אוכל לשחק משהו כמו Assassin's creed או אפילו להריץ Bioshock ומשחקים ישנים יותר כמו Supreme commander. כל מני משחקים שפשוט פיספסתי כי לא היה לי מחשב להריץ אותם(כרגע פנטיום 4 2.4 GHZ עם GeForce 5600...). אז בקיצור אני צריך מחשב שלא צריך להיות הרבה יותר מדי נייד(בסיס-בית, בית-בסיס) וצריך להיות עם כרטיס מסך שלפחות שווה ל8600GT אם לא יותר, לא? עכשיו,…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by אסיWOW,

מעבד: Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX כמות: 1 מחיר: ¤1611 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-Extreme כמות: 1 מחיר: ¤1788 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤389 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤611 זיכרון: G.Skill 6GB DDR3-1600 Tripple Kit (3x2GB) CL9 6GBNQ כמות: 1 מחיר: ¤1448 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤412 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail כמות: 1 מחיר: ¤2735 כונן אופטי: LG GH22LP DVD-RW x22 Dual Layer IDE LightScribe Black כמות: 1 מחיר: ¤149 עכבר: LOGITECH MX518 Gaming-Grade Optical Mouse - אחריות 36 חודשים כמות: 1 מחיר: ¤213 רמקולים: LOGITECH X-530 כמות: 1 מחיר: ¤499…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by The_protector,

אוקיי, לאחר 4 שנים החלטתי שהגיע הזמן לשנות מחשב אני קונה את המחשב באיזור ראשון לציון. המחשב מיועד למשחקים כבדים ולצפייה בסרטים וסדרות. אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המפרט, או להציע אלטרנטיבה אני מאוד אעריך את זה תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד: המחשב ישמש לאופיס ואינטרנט, סרטים, משחקים, קצת עריכות בקיובייס. המסך ברשותי הוא DELL 2209WA 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אני צריך צורב.5 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריט…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Rיה,

מה שידוע זה מסך 17 שטוח כרטיס מסך 6600 gt לא בטוח איזה יצרן של הכטיס אולי gigabyte מעבד s-939amd 3200 venice core זיכרון 512 אם אפשר אז יותר צורב דיוידי ללא כונן דיסקטים עם מקלדת רגילה ועכבר של מיקרוסופט(ב-40 ש"ח בערך)ולוח אם איכותי והכי חשוב כרטיס קול איכותי (dj)וכל השאר...אם שחכנו ללא רמקולים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by bbking,

מעבד I5 3317 2 כרטיסי מסך אינטל HD 3000 ו-NVIDIA 610M 500GB 4GB זכרון כולל עכבר ותיק

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם אני נכנס לקבוצת מחקר באוניברסיטה בתחום של סימולציות פיזיקליות ואנחנו מחפשים לקנות מחשב נייח לצורך פיתוח. - הפיתוח הוא של סימולציות מונטה קרלו פיזיקליות בעיקר בjava וc/c++ ואולי matlab. יתכן קצת עיבוד נתונים בpython, לא משהו יוצא דופן. - צריך להדגיש שאת העבודה הרצינית אני מריץ על cluster של האוניברסיטה, והמחשב הזה ישמש לפיתוח ודיבוג. - צריך חומרה היקפית כולל הכול (מסך, מקלדת, עכבר) אבל הכי גנרי ובסיסי יספיק. - לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך, אבל אתם תגידו לי. - יש די הרבה תוצאות שצריך לשמור, אז מבחינת מקום צריך בסביבות ה-1TB. - אני לא בטוח לגבי SSD כי בשאיפה המחשב ירוץ 24/7 אז זמן העלייה שלו לא קריטי. אם נכנס בתקציב אז יופי. …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Michael4508,

אהלן, אני עובד עם המחשב כל היום בלימודים, והעובדה שהוא יושב נמוך על השולחן מתחילה להפריע לי מאוד, אבל בגלל שאני מגיע ללימודים עם תיק בלבד אני לא יכול להיסחב עם מעמד בגודל מלא. לא חשבתי שיש מעמדים מתקפלים עד שבאיזה חנות ראיתי במקרה מעמד שמתקפל לגודל של שלט בערך - זה ממש קטן ויכול להיכנס לי לתיק! הבעיה שהוא נראה ממש זול ולא אמין ולא הייתי רוצה לראות את המחשב שלי נופל או נשבר בגלל חתיכת פלסטיק גרועה. השאלה שלי היא - האם אתם מכירים מעמדים מתקפלים ללפטופ - כאלה שאפשר לקפל בסוף היום ולשים בתיק? עדיפות - מעמד מבית אמין (כמו לוג'יטק) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מה דעתכם על שדרוג שמבוסס על המפרט הבא? המטרה היא מכונת משחקים ועבודה שתחזיק מעמד בכבוד בשנתיים שלוש הבאים למשחקים הכבדים ביותר. הזכרון הזה בסדר? כ.מסך GAINWARD BLISS PCX GF 7900GT 256MB DDR3 PCI-E SLI TV-OUT+2*DVI 3Y 2026 זיכרון Super Talent DDR2 800MHz 2GB DUAL PACK 2x1Gb 2135 מעבד INTEL P-4 LGA775 3.0GHZ 630 800MHZ FSB HT 2Mb EM64T 3Y 1092 לוח ASUS P5N32-SLI DELUXE P-4/P-D LGA775 DUAL DDR2 2*PCI-E A+L 3Y 1,421

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by UC,

אי אפשר לחרוג מהסכום הזה אבל, אני רוצה שהמפרט יכלול בתוכו את המארז thermaltake xaser 3(לא משנה הדגם עצמו) לכן אני זקוק במפרט הזה גם לספק אין צורך במסך, עכבר, מקלדת, רמקולים, מדפסת וכל החומרה שמסביב רק בחלקים שבמארז עצמו אני לא גיימר כבד, אבל שהמחשב יוכל להריץ את פיפא, nfs וכו' תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by naor82,

1. ,תקציב מקסימלי 3500 2.מטרות/שימושי המחשב:עבודה משרדית, תכני HD, משחקים תכנים שצריכים להיות במחשב: א)פרו 10 ב) visual studio ג)win 7 3. רמקולים עם sub, מקלדת ועכבר אלחויטם 4. רכיבים שלא צריכים במחשב מסך,צורב,כונך קשיח,כונן 1.44 5. כרגע חשבתי על המפרט הבא: מעבד :Q8500 QORE2DUO לוח אם : ASUS P5Q זכרון: OCZ PLTINUM 2*2GB ב.מסך: GIGABYTE GTZ 250 קירור: עדין לא ידוע וכמובן +עכבר +מקלדת +אל ספק +הרכבה +מארז ואז גילתי שאני חורג מן התקציב בכ: 1000 ש"ח 6. רמת השקט החשובה היא 5 7. הבנתי שאוברלוק זה אפשרות שדרוג המחשב בעתיד אז אני חושב שזה יחסית חשוב שאני אולי יוכל לשדרג את הכרטיס מסך אבל אם זה לא זה אז לא נראה לי שזה חשוב 8. אין צורך במערכת הפעלה אני ישיג כ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד חזק שימש אותי בכנסים. חיי סוללה טובים וגודל קטן הם הכרחיים. כמו כן אני רוצה להשתמש בו בבית עם תחנת עגינה ותוכנות כבדות כמו מטלב. אשמח להצעות. מדינת הרכישה: ארצות הברית. מטרות המחשב: עבודה על תוכנות כגון מטלב והצגה בכנסים. גודל מסך: קטן. רזולוציית מסך: כל המרבה הרי זה משובח. משקל רצוי: נמוך ככל הניתן ללא פשרה גדולה מידי בביצועים או הסוללה. זמן סוללה: ארוך, עבודה של חצי יום עד 3/4 יום ללא חשמל. יציאות מיוחדות: VGA או לפחות אפשרות למתאם VGA. Bluetoot : לא יזיק אבל לא קריטי. גודל כונן קשיח מינימלי: 256 ג"ב עדיף SSD כונן אופטי: לא חובה. האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה?: כן אחריות בין לאומית: עדיף רשיון למערכת הפעלה: כן תודה רבה אושרי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למטרת עיצובים, עריכה, סרטים ועבודות. מחשב שיהיה טוב לשנים הקרובות. אלה כמה מחשבים שמצאתי כמה מהאאוטלט של DELL, איזה הכי עדיף גם מבחינת מחיר ביחד לחומרה ובכלל כדאי לקנות מהאאוטלט: http://www.dell.com/en-us/shop/dell-laptops/inspiron-15-5000/spd/inspiron-15-5570-laptop/dncwlb3431sv2 http://outlet.us.dell.com/ArbOnlineSales/Online/SecondaryInventorySearch.aspx?c=us&cs=22&l=en&s=dfh&sign=PXhcOSHtr1T4IOw%2fPR7Udbrnt%2fSzQtgMA4jBnJLh6q7hmCOKnT4Etp7iiI8JT8oWe%2fyCNkmL%2fKPfnAIlNfPXBSWZCUeZiXTJFCMCZkXtW%2bxtxPiNiic4w%2fOdG54NSrfAU8SunUgQTYPQk6oR%2bhPhITwV0buidAvCHoK5pZABmEAEM8S7pSXitNr…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by PeaS,

ובכן, עבר זמן רב מאז הפסקתי להתעדכן עם מה שקורה בעולם החומרה, ועכשיו אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט. הוא צריך לכלול מארז - לא משהו מיוחד, מידי ממוצע וזול. ספק כוח - Enermax/Antec, או שהצטרפו בינתיים עוד חברות? 350W יספיקו? מעבד - של AMD לוח אם - רצוי מאד שיכלול כרטיס קול, רשת ואולי גם כרטיס מסך, תלוי אם צריך אחד חזק למטלות שמצויינות למטה (אני חושב שלא). זכרון וכרטיס מסך - אם אני טועה, ואחד על הלוח אם לא יספיק, אז צריך אחד (עדיף של נוידיה). המחשב הוא למטרות משרדיות רגילות (אופיס, אינטרנט...) ו יישמוים כבדים יותר כגון פוטושופ, אווטלוק (עם מאות אימיילים, ככה שהוא תופס די הרבה בזכרון) סריקות וכו'...). הקטע הוא שגם אם הפוטושופ נגיד, עובד ברקע על תמונות (ללא התערבותי)…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, מיכוון שאני לא מעודכן בחומרה כמה כמה שנים טובות אני צריך עזרה בלהבין איזה מפרט יכול להריץ לי את המשחק Simcity 2013 באופן חלק ובהגדרות גבוהות במינימום עלות. אפשר מפרט יד שניה (כלומר, לחפש בלוחות השונים מפרט שעונה / קרוב למפרט שתמליצו). או מפרט מחנות (כזאת שיכולה למכור גם רכיבים ישנים). תקציב , עד 1000 ללא מסך כמובן אך כולל דיסק קשיח - אפשר עם קיבולת מינימלית - למערכת הפעלה ולמשחק. אפשר לחרוג מהתקציב עד 500 ש"ח. ללא ציוד הקפי. אם התקציב נמוך מידי , פשוט אשחק על הגדרות/רזולוציה נמוכים יותר. צירפתי את דרישות המערכת המומלצות מהאתר: [TABLE=width: 511] [TR] [TD][/TD] [TD]RECOMMENDED SPECS[/TD] [/TR] [TR] [TD]PROCESSOR:[/TD] [TD]INTEL CORE I5 OR FASTER[/TD] [/TR] [TR…

19. שלום. אבקש המלצה למחשב בייתי שישמש אותי לשימוש רגיל בייתי. כולל גם משחקים וסרטים. חשוב לי שתהיה יכול שדרוג. לכן נגיד מוכן להתפשר על כרטיס מסך בשביל מעבד ול. אם טובים יותר. חשוב לי גם מארז שיהיה איכותי ושקט. וגם צריך מסך טוב לפחות 23 אינץ. מוכן לחרוג עד 1000 שקל מהתקציב. כלומר 6000 שקל נומינאלי ועד 7000 גג

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by צבי ישראל בן דוד,

כמה חשוב האיכות של המכרז? מה הבדל בין מארז זול ליקר(מחיר וכו) (אין משהו ספציפי רק לדעת)

21. Started by arigo,

שלום אני מחפש לרכוש נייד חדש אפםשרי גם מחו"ל (אמזון וכו) בסכום עד 2000$ שיהיה עבורי כלי העבודה העיקרי לשלוש השנים הקרובות מסך 14 או 15 אינץ בלבד חשבתי לרכוש ASUS ZENBOOK PRO DUO אבל המשקל שלו הרתיע אותי. השיקולים העיקריים אלו : מפרט עוצמתי ויכולת עיבוד גבוהה (כמובן שהכל יחסי בחיים) משקל לא גבוה (עד 1.5 קילו רצוי) מסך איכותי ארגונומטריה טובה לעבודה אמינות ושירות טוב מספיק יציאות USB ולחיבור למסכים חיצוניים פונקציונליות נוספת (2X1) עדיפה אשמח להמלצות לקראת חודש המבצעים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. החליפו לי את המסך לאחר שנהרס לגמרי, אבל עכשיו כל פעם שאני לוחץ קלות על דפנות המסך (בפלסטיק השחור שמקיף את המסך), כל הנוזלים בו מתחרבשים (כמו שקורה במחשבונים) ועם המסך הקודם זה לא היה ככה. יש מצב שהייתה שכבת הגנה שהם שכחו לשים או מה? שמו לי ווינדוס HOME PREMIUM בעברית, ואני רגיל לאנגלית. איך ל*****ל אני מחזיר את זה לאנגלית? יש לי קוד מקורי אבל אין לי לא סידי ולא כונן דיסקים דבר אחרון שקורה, זה שהוא לא מזהה כמה שעות נותרו לסוללה. הוא מראה אך ורק את האחוזים שנותרו. מה הולך שם ? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by G_E_M_S,

שלום לכולם, מזה תקופה של חודש אני מנסה למצוא נייד שאני באמת אוהב. כיום אני משתמש בT41 של IBM. אני די סגור על אחד משני הניידים בכותרת. העניין שלכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות מול האחר. CPU: dell-i7 hp-i5 gpu: dell-ati 4750 hp- geforce 320 monitor: dell-FH hp-720p אחריות- לדל יש שנת אחריות אחת יותר. מחיר- הדל יוצא לי יקר יותר ב700 שקל אבל זה לא שיקול. מצאתי הרבה מידע באינטרנט לגבי הדל, בגדול מחשב טוב אבל נאמר יחסית הרבה נגד המבנה שלו והמסך. לגבי הHP כמעט ולא מצאתי שום מידע. מבשק שתעזרו לי לבחור בין אחד מהשנים. נ.ב: המחשב הזה הולך להיות המחשב היחיד שלי(אין לי מחשב שולחני).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by harel_d,

שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מחשב נייד לעבודה. צרכים: - שימושים: פיתוח לאינטרנט, גרפיקה דו-מימדית. - תוכנות - גרפיקה דו-מימדית (אילוסטרטור, פוטושופ [עריכות קלות יחסית]), עבודה בדפדפנים במקביל, עריכות קוד (ללא קומפילציה). אני יוצא די הרבה לפגישות עם המחשב ולכן הוא צריך להיות: - קל משקל. - עמיד למכות. תקציב: אין. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by efee123,

שלום, ברצוני לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים ומעט עריכת וידאו ופוטושופ. זה המחשב. אשמח לשמוע דעתכם עליו! דגם מחשב: i7a מעבדי אינטל: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10680 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9214 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD6400AAKS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6819 כרטיסי מס…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים