עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אבא שלי עומד לעבור לקנדה לכמה שנים והוא לא בטוח מה לעשות לגבי המחשב. התלבטות היא או לקנות פה לפטופ, או לקנות שם. דבר ראשון, הלפטופ שהוא צריך הוא בסיסי ביותר, רק בשביל להפעיל קבצי אופיס ואינטרנט. משקל קל- עדיפות, אבל מחיר בעדיפות עליונה. גם זמן בטריה יהיה חשוב לו. ולגבי ההתלבטות בין אם לקנות פה או בקנדה, מצד אחד הנטיה היא לקנות פה, כדי שיהיה "ראש שקט" כשמגיעים לשם, לא צריך להתחיל לחפש בחנויות ולהתעסק עם דברים קטנים. מצד שני, אם יש הבדל גדול במחירים, עדיף כבר לחכות ולקנות שם.....(גם זה חוסך עוד 2 ק"ג לתיקי הנסיעה) אז מה שאני מבקש מכם זה הצעה למפרטים כמו שכתבתי- זולים וניידים, ואם מישהו מכם מכיר קצת מחירים בקנדה, אולי אפילו חנויות בקנדה אני אשמח מאוד לקבל עזרה. תודה מר…

2. Started by stingeR-,

לחבר , כולל הרכבה , חשבתי על משהו בסיגנון הזה : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 523.35 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Value Memory [ ¤ 514.01 ] 1 CPU Cooling : Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 50.62 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 409.34 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ ¤ 259.6 ] 1 Mouse : …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Chevy,

אבא שלי החליט כי הוא רוצה לקנות לעסק שלו מחשב נייד. המחשב הוא לעבודות רגילות של מסמכים גדולים, אינטרנט, וכו'...כמובן שלא עם כ.מסך דרעקי - שתהיה "תמיכה" עתידית. המחשב צריך לכלול: - מסך 14 מינימום, מומלץ 15 - 256MB זיכרון - 30GB מומלץ יותר כמובן - כ.מסך הגון - CDROM\DVD - העדפה לצורב+CD, ואם ישנה אפשרות אפילו לצורב DVD () - כונן Floppy - *מומלץ* - סוללה ל3 שעות. - משקל יחסית לא כבד (3kg זה סביר? ) - חיבורים : USB/Firewire/S-Video-OUT וגם את ה-PCMCIA או איך שלא קוראים לו.. / מדפסת.. וכו'... תקציב כאמור : 6500 ש"ח. ניתן לחרוג עד 7000. כמו כן, יתקבל החזר מע"מ בצירוף חשבונית מס - כך שהנטו שישולם יהיה כ- 6000 ש"ח מקסימום. Bring it on people. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by eran1243,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה עבודה משרדית עם תוכנות Office, תכנות (Android Studio, Visual Studio,PHPStorm) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב Android Studio ו- PHPStorm, מזדמן ב Visual Studio ותוכנות נוספות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא P4 @ 1.7 GHz Asus P4S333-M 256Mb 2100 Samsung Inno3D Geforce 2 MX400 Maxtor 20Gb 5400Rpm מה הייתם משפרים בתקציב של 2000 ש"ח ? .. תודה מראש :-*

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, ברצוני לדעת מה דעתכם על Packard Bell DOT S2.it/130. צרכים: גלישה באינטרנט, מוזיקה וסרטים פרטים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8388 המחיר לא מה שצוין אלא: 1500 ש"ח (399$) אשמח אם תמליצו לי על דגמים נוספים בתקציב ולצרכים. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by nimrod149,

* מטרות המחשב? צפייה בסרטים וסדרות בHD, עבודה באופיס, גלישה באינטרנט * משקל רצוי? לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שהסוללה תוכל להחזיק לפחות שעתיים-שלוש אם אפשר עדיף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא יודע מה זה * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב שתומך בDouble Layer לא חובה אבל עדיף * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, אבל לא כלכך משנה לי המערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by roi.vahab,

שלום לכולם , מבקש המלצה למפרט מחשב למשחקים "כבדים" כגון Call of Duty Ghosts וכו' .המפרט צריך לכלול : כרטיס מסך (nvidia ) +לוח אם +זיכרונות. כרגע יש לי את החלקים הבאים : מסך philips 239CL כרטיס מסך nvidia 295 gtx מארז ANTEC p180 ספק כוח thermaltake toughpower 750W את המסך ,מארז וספק כוח אני אשאיר (במידה ותמליצו אחרת). לא מוגבל תקציבית -אני בעד יחס עלות מול תועלות תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, אני צריך מפרט שישרת אותי בעיקר למשחקים כבדים.. ואתם יודעים גם לכל הצרכים היומיומיים כמו אינטרנט מוסיקה סרטים.. אני צריך גם מסך 17 אינג' זול (לא LCD) כדי להעביר למחשב הישן.. עדיף שאני אשקיע יותר במעבד ובלוח האם ולקנות סלוט אחד של זכרון 1GB ובהמשך אני אוסיף אחד נוסף. קיצור בעיקר חשובה לי ההשקעה על לוח האם דבר ראשון, מעבד וכרטיס מסך. תודה רבה רבה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by omrivol,

שלום. אשמח לעזרתכם ברכישת מחשב, שישרת אותי בשנים הקרובות. אני מעוניין במחשב איכותי, מהיר, שיהיה אפשר להעמיס עליו ושהוא לא יתקע לי במהלך בהעבודה. 1. תקציב - עד 5,000. 2. מטרות המחשב - אינטרנט, עבודות משרדיות הכוללות שימוש בתוכנות כתיבת קוד ומדי פעם הרצת מכונות וירטואליות, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ והמון מוזיקה (זה אחד השימושים העיקריים של המחשב, ולכן אשמח לכרטיס קול איכותי, אם זה ישפיע על איכות הסאונד). בנוסף, אני לא גיימר, אך אני מעוניין להשאיר אופצייה עתידית למשחקים (דהיינו - לרכוש כרטיס מסך טוב, אך אין צורך להשתולל עם המחיר). 3. ציוד הקפי - עכבר 4. דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו - לא ממש. 5. העדפה לחברה או לחלק כלשהו - העדפה לציוד איכותי (כמובן). 6. נושא הקירור והע…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by nirock,

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD מעבד AMD: מעבד AMD Trinity Quad-Core A10-5800K Socket FM2 3.8GHz (4.2GHz Turbo) Radeon HD 7660D 1 לוחות אם למעבדי ‏AMD: לוח אם Gigabyte GA-F2A75M-D3H FM2, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, GBL 1 זכרונות: זכרון מחשב Kingston ValueRam 8GB DDR3 1333Mhz 1 דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ציוד רשתות: כרטיס רשת Edimax EN-9260TX-E Gigabit Ethernet PCI Express Network Adapter 10/100/1000Mbps 1 מארזים: מארז כולל ספק Antec NSK 2480 HTPC Micro ATX Black \ Silver Case + 380W PSU 1 מחיר החבילה: 2380 שקל לרכישה <div id=rtl> זה מה שהרכב…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי שני מפרטים שאני מתלבט ביניהם: מעבדים Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore BOX AM244DCB ¤ 533 לוחות אם Asus M2V Green ¤ 426 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 420 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 474 דיסק קשיח WD 250GB IDE WD2500JB ¤ 376 כרטיסי מסך Sapphire ATI RADEON X1950GT 256MB Dual DVI Retail SX195GT256 ¤ 690 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 מסכים ‏T39D 20'' LCD 8ms DVI‎ ¤ 1110 הרכבה ובדיקות ¤ 5 סה"כ 4233 או זה: המטרות הן משחקים (לא יותר מדי כבדים), הורדות, פוטושופ וגלישה בNET. תעזרו לי לבחור!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by DivineTurtle,

יש לי בין 2500 ש"ח גמיש (עד ל2800 נאמר) כולל מסך למחשב גיימינג. אני יודע שזה לא הרבה כסף, אבל זה מה שיש. מבחינת ציוד היקפי אז צריך רק עכבר וכונן DVD. כמובן להשתדל להמנע כמה שניתן מצוואר בקבוק. אני לא מעודכן בכלל בטכנולוגיות במחשב היות ואני בצבא ואין לי זמן לעקוב, אז אני אשמח אם תוכלו לפרט לי טיפים והערות/הארות במידה ויש.

14. Started by patishi,

שלום רב ותודה מראש. אני כרגע נמצא בסין והתקלקל לי המחשב, לכן מחפש אני המלצות לקניית מחשב חדש. מן הסתם החברה המועדפת פה היא לנובו, אך כל חברה תבוא בחשבון אם המחיר יהיה דומה. הדירשות שלי מאוד פשוטות, אני משתמש בו לצפייה בסרטים/סדרות, גלישה באינטרנט ומשחק מדי פעם בcities skylines או במשחקים בסגנון. אשמח שתהיה לי האופציה לשחק במשחקים מדי פעם, אך אין לי צורך להשקיע במחשב רק בשביל זה. חשוב לי שלא יהיה כבד במיוחד אך מנגד זמן טעינה ארוך יחסית. התקציב שלי הוא בסביבות 3500 ש״ח. שאר הדברים אינם חשובים כל כך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכם, מצאתי באתר אנגלי את המחשב הבא: Graphite LG155 - 15.6in 1920 x 1080 screen non touch, NVIDIA Optimus, 2MP camera, USB 3.0, 300Mb/s Wireless & Bluetooth Intel Core i7 4700MQ, 2.4GHz, quad-core + HT, 6MB cache, 3.4GHz + TB 16GB (2x8GB) Corsair Vengeance 1600MHz 2GB NVIDIA GeForce GTX-765M - DirectX 11 GPU Integrated Creative Sound Blaster Cinema - Microphone & Headphone Jack 256GB Crucial m4 Slim msata, Read 300MB/s, Write 260MB/s, 50,000 IOPS 2X 750GB Western Digital Scorpio Black, 7200rpm total 1500GB Panasonic UJ-890A, Super Multi DVD Writer Intel Centrino Advanced-N 6235, 300Mbps & Bluetooth 8 Cell Lithium Ion Battery - 76.96WH 2 year complete gl…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי נייד conoaq 311c ויש לו בעיה שכשאני מדליק אותו הוא קורס באמצע הטעינה של הווינדוס (מסך כחול לפחות משנייה ואז רסטרט) איפה אני צריך להשים אותו בשביל תיקון? בחנות שממנה קניתי אותו או בנקודה של HP? ואולי בכלל יש פתרון שאתם מכירים לבעיה הזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. DELL VOSTRO 1400 C2D T5270 160GB 2GB DDR2 גרפי X3100 מסך 14.1 משקל 2.45 קילו הפעלה ויסטה הום בייסיק ב 549 דולר או Sony VAIO VGN-NR160E/T C2D T5250 160GB 1GB DDR2 גרפי X3100 מסך 15.4 משקל 2.82 קילו הפעלה ויסטה הום פרימיום ב 599 דולר איזה מחשב כדאי לי לקחת?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אהלן לכולם, יש לי מחשב נייד של טושיבה satellite l505-141. בעיקר בזמן שאני משחק אני מרגיש שהמחשב מתחמם נורא ואז הוא פשוט נכבה. אלו הטמפרטורות שלו כשהוא עכשיו סתם פועל ומונח על שולחן (כמה דקות לפני הוא הונח על מיטה אם זה משנה לערכי המקסימום...) http://img407.imageshack.us/img407/8968/tempze.jpg יש משהו שניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?. 6000 ש"ח, ניתן לחרוג בעד 10%. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. מיועד לאחיין שלי בן 12. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט, אך זה לא דבר חשוב. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מעדיף ksp. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? בשבועיים הקרובים 10. האם יש בקשות מ…

20. שלום, אני מנסה להרכיב מחשב שיתאים לשימוש משרדי+גלישה,אבל בעיקר עבור צפייה בקבצי HD למינהם(סרטים,סדרות וכדומה) המחשב יחובר למסך LCD 32,המשמש כמסך שני. אני כמעט ולא משחק,אבל לא שולל אפשרות. : הינה המפרט שהמליצו לי עליו: מעבד Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB, Life Time Warranty לוח אם GIGABYTE - 3 Years Warranty P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זיכרון DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition וכנן קשיח Seagate - חמש שנות אחריות 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty 8500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E מארז Raidmax SIRIUS ATX Mid Tower Black (No PSU) מקלדת+עכבר Logitech Cordless…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by _daFink,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייח ועוצמתי לטובת עבודת תלת מימד. אני עובד עם Cinema 4D ומרנדר בOctane שזה GPU Rendering. כלומר אני זקוק לכרטיס מסך חזק. הרכבתי מפרט לא מזמן עם מעבד 5900x, אבל אז ראיתי שה-12700K עדיף עליו - והבנתי שאני לא מבין כלום, לכן באתי להתייעץ. אני לא מבין דבר וחצי דבר בלוחות אם, לכן אני רק אגיד שאני רוצה שתהיה תמיכה בwifi כי לא בא לי להעביר כבל רשת. בנוסף, אין לי מושג אם זה סטנדרט או לא, אבל אני כן מעוניין שיהיה אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך (מתוך מחשבה לקנות כרטיס נוסף מתישהו בעתיד כשיהיה צורך לשפר מהירויות רינדור). לגבי הכרטיס מסך - במפרט שאני מצרף אין אחד כזה, אבל בגדול המחשבה היא 3070 או 3070ti... ודבר אחרון, תקציב - אם מוסיפים כ.מסך …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום שוב... אחרי חקר של כל הפורום והביקורות הגעתי למפרט הבא יש לי ברשותי כבר מארז רגיל שקניתי ב-IVORY לפני שנתיים הרד דיסק וצורב יש גם. מסך 22" LG לא מעוניין ב-CF אולי באתיד OC עם יהיה בעיה בביצועים אני הולך צחר להזמין ב-IVORY יש מצב לרדת בתקציב אולי עם הלכתי על משהו מיותר ? תקציב התחלתי היה 2500 פשוט וחרגתי כבר ב 500 מה שנשאר זה החלקים הבאים : עם כמה שאלות ? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q - העם עדיף ה- GA-EP43-DS3 של GIGABYTE ? ¤623 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31200 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP -פה גם העם כדי להוסיף 50ש"ח ולקחת 4-4-4-12 ¤205 כמות:1 ht…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד חדש לשימוש יומי,משחקים,סרטים,מוזיקה,אינטרנט המחשב נייד הזה HP Pavilion dv6-6020ej LH776EA עונה לי על כול הדרישות? הכרטיס מסך שלו AMD Radeon HD 6770M עושה בעיות? (ראיתי פה שיש בעיה במעבר כרטיסי מסך) יש משהו יותר טוב במחיר הזה? 4000-5000 ש"ח? תודה רבה!

24. Started by barak353,

שלום רב, התקציב המירבי הוא 7K (כאשר אני קונה את המחשב באילת). השימוש של המחשב הוא אך ורק לאימון מודלים של AI לכן נדרש כרטיס גראפי עוצמתי (כדאי עם 12Gb vram לפחות). מעבד שיהיה חזק מאוד אבל לא צריך להתפרע במחיר, זיכרון נדרש 32Gb ואם אפשר יותר אז זה אחלה, לSSD 1T וגם הארד דיסק של 1T, לוח אם טוב שיתמוך בכרטיס גראפי, ספק כוח אמין שיתמוך בכרטיס גראפי. הדגש במחשב הזה הוא על הכרטיס הגראפי בגלל העבודה האינטנסיבית של ה-AI. אבל גם נדרש מעבד חזק עבור תכנות. לא נדרש ציוד עיקפי. תודה, ברק

25. Started by אורי סקרן,

לוח אם במחשב פנטיום 4 שקניתי לפני 5 שנים שבק חיים. להחלפה בלוח אם אחר רוצים כמעט 500 שח. לא יודע אם כדאי. השימוש היה רק לאינטרנט ומעט מאד וורד/אקסל. שוקל לרכוש מחשב חדש. יש מסך LCD. אני חושב שיספיק 1000 עד 1200 ש"ח. מבקש את דעתכם ואם חדש מבקש מפרט. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.