עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shumy2,

אני צריך ב3000 שקל לוח אם , מעבד מארז ספק כוח וכרטיס רשת. כ. מסך וזכרונות אני מביא מאיפהשהו בזול. מחשב לשימוש משחקים ,אינטרנט, ושיהיה לכמה שנים. אם אפשר גם הצעה מקבילה ב2000 שקל. למישהו יש הצעות ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים שיצאו מ2013 - למשל Ac black flag או משחקים הצפויים לצאת כמו witcher 3 ו Farcry 4 , אך אם חלקם תוכנתו בצורה לא אופטימלית שתפגום בביצועים אין זה משמעותי , כלומר אינני מתכוון להריץ משחק שדורש הרבה יותר מדי על האיכויות הכי גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by vk,

אני צריך מפרט לאחי למשחקים.. לא משו כבד.. יש אפשרות לחריגה קטנה..

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום מפרט המחשב: מעבד: intel centrino core 2 duo T5550 1.83 GHz זכרון: 1GB 667MHz DDR2 (אופציה לשדרוג ל-2GB ב-80 ש"ח) הארדיסק: 250GB (5,400 rpm) SATA מסך: "15.4 כונן: (combo (w. Dual Layer כ. מסך: intel x3100 כולל WiFi, Bluetooth מחיר: 4300 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, ולפעמים איזה MatLab... הערות / רעיונות / הצעות יתקבלו בברכה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשב נייד חזק לצורכי עבודה בתקציב של עד 5K עם המאפיינים הבאים: * מטרות המחשב? - עבודה יומיומית עם תוכנות גרפיות כדוגמת פוטושופ ואילוסטרייטור (דו מימד), צפייה בסרטים FHD, אופיס ואינטרנט. * גודל המסך? - 15.6 * משקל רצוי? - אין חשיבות מיוחדת, משקל סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - אין חשיבות מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI * בלוטות? - לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? - כן * כונן Bluray? - לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - עדיף, לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה!! רן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אוקיי לפני כמה חודשים העלתי פה הודעות לגבי זה שאני רוצה לקנות מחשב הצעתם לי פה לחכות לקונרו , וחיכיתי עכשיו אני רוצה לקנות מחשב אני רוצה מחשב שיתן לי MAX , בינתיים אין לי כיון תודה מראש לכל העוזרים

• 27 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בבקשה רישמו לי שני מפרטים למחשבים מבוססי אינטל וAMD המחשב מיועד לעריכה ועיצוב של סרטים ווידאו לא כולל מסך וציוד היקפי עד סכום של 6000 שחשחים לא מתכונן אוברקלוק וכו'... במחשב חובה די.וי.די

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by אורי סקרן,

לוח אם במחשב פנטיום 4 שקניתי לפני 5 שנים שבק חיים. להחלפה בלוח אם אחר רוצים כמעט 500 שח. לא יודע אם כדאי. השימוש היה רק לאינטרנט ומעט מאד וורד/אקסל. שוקל לרכוש מחשב חדש. יש מסך LCD. אני חושב שיספיק 1000 עד 1200 ש"ח. מבקש את דעתכם ואם חדש מבקש מפרט. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by AmirL,

שלום לכולם לרוע המזל פרצו היום לדירה של אח שלי וגנבו לו את המחשב החדש שלו. המחשב הוזמן על פי מרכב שאח שלי בחר בעזרתכם ושהוא מאד מרוצה ממנו AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 ADATA 1024MB PC 3200 DDR 400 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM Albatron GeForce 6600GTV SLI 128MB DDR III NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk Floppy Drive 1.44 הדבר היחיד שאח שלי ממש ממש מעוניין לשפר הוא לשים כרטים אם בעל יציאה קדמית (באזור הקדמי של המארז ולא האחורי) לשמע... אם אפשר להציע לי משהו בעל אותן יכולות באותו מחיר אני אשמח מאד אודה לכם אם תענו במהרה הוא מעוניין להזמין את המחשב כבר מחר

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by abo9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, ומשחקים עתידיים וכבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)כן. רצוי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום ותודה מראש למגיבים, מעוניין במחשב בשביל חברה סטודנטית שמתעסקת באומנות. השימוש בנייד הוא לצרכים בסיסיים (משרדי) + צפייה בסרטים ומוזיקה. אולי בעתיד גם צורך בעריכת קול. מפורט למטה הדרישות. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה. * גודל המסך: 15.4 * משקל רצוי: לא יותר מ 2750 גרם, רצוי נמוך יותר כמה שניתן על בסיס התקציב. * זמן סוללה: צריך ארוך, בסביבות 4-5 שעות * בלוטות: רצוי, לא חובה * יציאות מיוחדות: HDMI רצוי לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 120G אבל השאיפה היא לסביבות ה 300 * צורב DVD: רצוי לא חובה * אחריות: מספיקה בארץ, חובה 3 שנים. ניתן לקנות נייד שמגיע עם שנה אחריות ולהרחיב ל 3 שנים אבל צריך להכנס לתקציב. * אין העדפה לחברה ספ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. 1. אשמח להמלצה על מחשב בייתי לשימוש בסיסי ממוצע (אינטרנט, אופיס וכו'), תקציב של 1,500 - 2,000 ש"ח אמור לענות על הסוגייה להבנתי, אינני מעוניין להרכיב מחשב ולבחור חלקים ספציפיים, אלא אשמח להמלצה על מערכת מוכנה שאני יכול לנסוע ללרכוש באחת מהחברות המוכרות בתחום באיזור המרכז. אשמח ללינק ספציפי לרכישת מערכת מוכנה (אין צורך במסך). 2. מעוניין במכשיר משולב מדפסת + סורק + מכונת צילום + פקס. כמות ההדפסה הינה נמוכה, מספר דפים חד ספרתי בשבוע, אשמח ללינק ספציפי לרכישת מוצר מתאים מומלץ, עדיף מאותה החנות מהסעיף הקודם. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by bendale,

אני הולך לרכוש מחשב מארה"ב המחשב מיועד לעבודות,תוכנות כבדות,סרטים,מוזיקה,משחקים כמו נ,ב,א 2010 ופרואבולושיין אם תוכלו לעזור לי לבחור בין המחשבים תודה מראש. qosmio x505-q865 המחיר כולל מיסים הובלה וכל הפרוצדורה עולה 4800 http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Qosmio+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+-+Omega+Black/9716111.p?id=1218158634282&skuId=9716111 x505-q870 המחיר הכל כולל הכל 6500 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=460941 מה כדאי לי להחליט שווה להשקיע על i7 או שזה לא כל כך חשוב? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אוקיי המפרט הראשון הוא בעיקר לגלישה לאינטרנט(אפשר גם משחקים כי הוא לילדים) והוא כולל הכל(ציוד היקפי מסך crt,מקלדת וכו'). המפרט השני הוא למשחקים וגם הוא חייב להיות כולל מסך(מסך רגיל crt ) מקלדת וכל הציוד ההיקפי הנדרש(גם צורב dvd). דבר שלישי שאני רוצה שתמליצו לי עליו הוא הלוח אם הכי בסיסי לתושבת 478(ללוח אם שלי יש קבלים נפוחים) למעבד 2.2A northwood. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by nirzx,

מחפש מחשב נייד תקציב: עד 9000 ש"ח משקל מקסימלי: 3 קילו גודל מסך: 15.6 זיכרון: 16 ג'גה אין באפשרותי לקנות מחול סטודנט למדעי המחשב, צרכי סרטים, תוכנות, משחקים ומעבד חזק. אשמח לשמוע על מספר דגמים בכדי שהוכל להשוות בעצמי. תוד מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לא מזמן הוספתי SSD למחשב הנייח שלי (מפרט בצד) והתקנתי עליו Windows 7. בזכות זה עכשיו המחשב עובד הרבה יותר מהר, מגיב הרבה יותר מהר ותוכנות נפתחות במהירות רבה יותר משמעותית. בעקבות ההצלחה עם ה-SSD בנייח חשבתי להחליף גם את הדיסק הקשיח בנטבוק שלי (Asus 1201N) ולהתקין במקומו SSD. השאלה שלי האם אוכל ליהנות מתוספת ביצועים דומה כמו בנייח שלי או שמא הנטבוק שלי חלש מדי כדי לנצל את היכולות של ה-SSD? לנטבוק יש מעבד אטום כפול ליבה ו-3 ג'יגה זכרון (במקור 2, הוספתי לו עוד ג'יגה). מה דעתכם? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים. עריכה: במידה ואחליט להתקין SSD בנטבוק, עד כמה זה מסובך? האם זה משהו שאוכל לעשות בעצמי או שאצטרך להיעזר במעבדה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. בבקשה מפרט מחשב בין 4.0K - 5.0K המחשב מיועד למשחקים (לא כבדים במיוחד קונטרסטרייק סורס וכאלה..), הורדות, אינטרנט, שירים וסרטים תוכנות. (בעיקר שהרבה תוכנות פועלות יחד). את תצליחו לשלו את המעבד core i7 זה יהיה מעולה ואם לא אז את ה Q תודה. מחשב ממוצע בבקשה למי שיכול להרכיב לי איזה מפרט טוב בבקשה שירכיב אגב השקט של המחשב חשוב לי אבל לא בצורה רבה יש לי מסך 22" לא צריך צורב וציוד היקפי אפשר לחרוג טיפה מהסכום... כונן לא צריך יותר מ 320G 32MB (לא כל כך משנה לי חברה) ואם אפשר לשלו מעבד טוב וכרטיס מסך טוב יהיה מעולה.. הקנייה מתבצעת באזור הדרום לפי דעתי IVORY טובים מאוד. תודה מראש לעוזרים להכנת המפרט!

18. ראיתי במדור המפרטים המומלצים את המפרט הבא: מעבד Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box AMD גוף קירור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B AM2\S775 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb (2GB) PC 6400 - OCZ 800mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty כרטיס מסך Radeon HD4850 512MB 256bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 250 צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDRW 125 מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan יש חלקים שהזמנתי כבר- 2 זכרונות של OCZ, וכרטיס מסך- לקחתי כרטיס שונה מהמומלץ: SAPPHIRE R…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם עברתי על פוסטים קודמים ולא מצאתי את מה שאני מחפש. אני זקוק למחשב שיכול להריץ תוכנה כמו מטלאב,הורדות מהאינטרנט וכו' וגם שאפשר יהיה לראות סרטי HD ולגלוש באינטרנט. כמו כן אני מחפש המלצה למסך מחשב+טלוויזיה (22-24 אינצ') אין לי צורך להקליט מהטלוויזיה אבל אולי בעתיד הרחוק. יכולת שידרוג . הארדיסק בנפח יחסית גדול. מחיר של כל המערכת מחשב + מסך+עכבר ומקלדת =3500 בתודה לכל העונים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by emilxsi,

1. מה התקציב המקסימאלי?3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בקצת גג 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:bf4 titanfall וכול המשחקים החדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן מסך מק…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני ממש ממש לא יודע מה לקחת ומה אני צריך, המטרה זה לעבודות גרפיקה, משהו שיחזיק בלי בעיות הרבה זיכרון הרדיסק 80 .. בלי מסך בלי רמקולים עם צורב..(למרות שאם זה חורג ומפריע אפשר לוותר) צריך גם כרטיס קול שיהיה משהו דיי טוב כי אני עובד הרבה גם עם מוזיקה ..עריכות ,יצירה ושכאלה ונראה לי זהו, פשוט משהו שיהיה טוב מהיר יעבוד חלק .. הממ..מה מומלץ באיזור של 4000 ש"ח ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by WN,

אז אני החלטתי לקנות מחשב חדש סוף סוף, להיפטר מהג'יפה 2 שלי. התקציב שלי הוא 4500, וזה המפרט שיש לי בינתיים: אז מה אתם אומרים על זה ? מה לשנות / לשפר ? בתודה, תומר (פיצול אישיות)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש ועדיין להשתמש בכמה פריטים מהמחשב הישן p-3 866 כמו שני הארד דיסקים בגודל 100 גיגה כרטים מסך ראדאון 8500 128 של סאפיר צורב וזהו הייתי מעוניין לדעת כמה יעלה מארז,לוח אם טוב,זכרון לפחות 512,ומעבד ואיזה עדיף מיבחינת מחיר! יצוין שאני משתמש במחשב קצת למישחקים והרבה לתוכנות v.j visual וכאלה! תקציב המחיר הןדןת לדברים שבכר יש ברשותי הוא בין 1500 ל-2000 שח

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. 1. תקציב מקסמיאלי - 5K עדיף לנסות לחסוך, חריגה של 100-200 שקל. 2. משחקים משחקי FPS כגון COD. וכל משחק אפשרי האמת שיצא. אין צורך במסך. גודל המסך שלי הוא 24 אינץ, הרזולוציה המקסימאלית - 2048 על 1536, אבל אני משחק ב - 1920 על 1080. 3.אין צורך בציוד הקפי. 4.תכללו איזה רכיבים שבא לכם, הכל יתקבל. 5.רמת השקט - 5 אבל לא הכי חושב לי העניין הזה. 6. לא מתוכנן Overclock 7. אין צורך במערכת הפעלה, וגם אם כן אני כבר אטפל בזה. 8.אין העדפה על חנות ספציפית, אזור המגורים - ראשל"צ 9. הבקשה היחידה שיהיה לזה חיבור לטלויזיה, הכוונה שאני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות בטלויזיה מה שקורה על המחשב, את הכבלים יש לי. 10. אני לא מתכנן לשדרג את המחשב.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם, קודם כל, הנה הנושא הקודם שפתחתי (בקשת המלצה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553805.msg4721119#msg4721119 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים כמו היטמן, NBA, ASSASSIN'S CREED, עבודה משרדית, תכני HD, עריכת וידאו ואודיו חובבנית ובתדירות נמוכה)מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה - לא. ה…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.