ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
היי, שלום לכולם אני הייתי רוצה לדעת אם המחשב הבא יכול להריץ את האוקולוס ריפט המחשב הוא: Alienware 17 FHD 17.3-Inch Gaming Laptop (Intel Core i7 4710HQ, 8 GB RAM, 1 TB HDD, Silver and Black) NVIDIA GeForce GTX 970M with 3GB GDDR5 - Free Upgrade to Windows 10 זה הנתונים שלו: http://www.amazon.com/dp/B00XQXZ364/ref=asc_df_B00XQXZ3644240558/?tag=hawk-future-20&creative=394997&creativeASIN=B00XQXZ364&linkCode=df0&ascsubtag=hawk-337018622-20 וזה הדרישות של האוקולוס ריפט: http://www.cinemablend.com/games/Oculus-Rift-System-Requirements-Announced-71938.html הוא יכול להריץ אותו? ואם כן אז האם הוא יפעל חלק וטוב כמו שצריך? אם לא…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה מפרט מחשב בין 4.0K - 5.0K המחשב מיועד למשחקים (לא כבדים במיוחד קונטרסטרייק סורס וכאלה..), הורדות, אינטרנט, שירים וסרטים תוכנות. (בעיקר שהרבה תוכנות פועלות יחד). את תצליחו לשלו את המעבד core i7 זה יהיה מעולה ואם לא אז את ה Q תודה. מחשב ממוצע בבקשה למי שיכול להרכיב לי איזה מפרט טוב בבקשה שירכיב אגב השקט של המחשב חשוב לי אבל לא בצורה רבה יש לי מסך 22" לא צריך צורב וציוד היקפי אפשר לחרוג טיפה מהסכום... כונן לא צריך יותר מ 320G 32MB (לא כל כך משנה לי חברה) ואם אפשר לשלו מעבד טוב וכרטיס מסך טוב יהיה מעולה.. הקנייה מתבצעת באזור הדרום לפי דעתי IVORY טובים מאוד. תודה מראש לעוזרים להכנת המפרט!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחי רוצה לקנות מחשב.. לעבודה כללית...הוא בן 26 יש לו עסק הוא רוצה מחשב לאופיס משחקים פה ושם מוזיקה וכו...' המחיר בערך עד 4 זה יכול לצאת פחות כי למחשב כזה לא צריך לשים הרבה כסף לפי מה שאני חושב... מסך רגיל לא דק 17 ואת כל האביזרים שצריך בשביל מחשב... המחיר הוא בערך 4 אלף שח..אני לא יודע מה מתאים איזה כ.מסך יתלבש עליו בומבה ...יודע רק ש 1 גיגהג זיכרון ו 250 גיגה הרדיסק... ואיזה לוח של גיגה בייט נחמד.. כל השאר תעזרו לי כי במפרטים רשום שם משו ספציפי עם מסך בלי מסך אני צריך משהו כזה משולב..לא לקחת איזה כרטיס מסך ב 1000 שקל...ולא איזה כרטיס מסך קורטינה ב 500 שלא שווה שקל..אולי לוח משולב..עזרו לי !! חשבתי אולי על זה?... אולי הלוח יותר מדיי טוב..? אוולי הזיכרונות יקרים?.. תנו דע…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי 2 כרטיסי 5970 של sapphire שנקנו לפני שנה וחצי במצב טוב ועדיין באחריות בזיזגז. יש לי גם את הקופסאות שלהם. כמה הם שווים כיום?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וסדרות HD בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, BF, משחקים חדשים שיצאו בשנים האחרונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" או 24" עדיין אין לי מסך (אקנה בנפרד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה שתיהיה יציאת HDMI שיריץ לי סרטי HD חלק ושהמסך לא יהיה יותר מ12" חשוב לי מאוד חיי סוללה ארוכה! תקציב של בין 1000-2000 לא יותר.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, לאחר 4 שנים החלטתי שהגיע הזמן לשנות מחשב אני קונה את המחשב באיזור ראשון לציון. המחשב מיועד למשחקים כבדים ולצפייה בסרטים וסדרות. אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המפרט, או להציע אלטרנטיבה אני מאוד אעריך את זה תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד: המחשב ישמש לאופיס ואינטרנט, סרטים, משחקים, קצת עריכות בקיובייס. המסך ברשותי הוא DELL 2209WA 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אני צריך צורב.5 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריט…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה למחשב נייד חדש, בעיקר לצרכי עבודה - * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית בעיקר, חשוב שאוכל להריץ VMים ללא בעיות. אם יוכל להריץ משחקים כבדים זה בונוס נחמד, אבל לא MUST * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14' ומטה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, שלא יהיה מיושן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי שני מפרטים, אחד הולך לסבתא שלי,מכיל מסך LCD ומחשב עם ציוד היקיפי,עד 6500 ,צריך ווינדוס מקורי. המחשב צריך להיות חזק מבחינת כוח עיבוד,בעיקר לעבודה משרדית,אבל מדי פעם ירוצו איזה משחק או שניים. לפעמים היא רואה בו סרטים שדוד שלי שולח לה מחו"ל(הוא יוצר מוזיקה ולכן היא רוצה שזה יהיה באיכות טובה),ושתהיה אפשרות טובה לשדרוג. בבקשה לא להציע לשנות את העכבר כי הוא לטעמה מאוד נוח. מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 741 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 340.00 ¤ 1 340 ¤ 1 7572 NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 265.00 ¤ 1 265 ¤ 2 6011 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray 960.00 ¤ 1 960 ¤ 3 6223 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AM…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך מיפרט כמה שיותר חזק למחשב ב4K עם אפשרות ל4.5K+מסך..(לא צריך טוב יותר חשוב מחשב חזק אבל מסך טוב לא יהיה רע..) תודה חשוב שהו יהיה טוב לגיימרים(מלחמה+מרוצים) לעבודות גרפיקה+ליראות סרטים כונן לא צריך גדול יש לי אחד של 500 אולי 160 יספיק... מיפרט שהכנתי עכשיו: (נירלי חסר לי משהו) מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤878 קירור למעבד: Zalman 7000B Aluminum S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 מחיר: ¤83 לוח אם: Gigabyte GA-EG43M-S2H כמות: 1 מחיר: ¤630 מארז: Foxconn TH-061 120mm + Window NO PSU כמות: 1 מחיר: ¤302 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan Blue Led כמות: 1 מחיר: ¤69 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspread…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקרון מפרט לקולנוע ביתי שתהיה אפשרות גם לאינטרנט, משחקי מחשב ותוכנות אדובי (After Effects, Premiere, Photoshop). חשוב שיהיו שני כוננים (או יותר), צורב מהיר, דיסק קשיח מעל 500gb. אפשרות בעתיד לבלו ריי וכניסות לממיר (הוט/יס) ול-DVD/VHS. יציאות למקרן/ טלוויזיה+ למסך מחשב רגיל ולמערכת סטריאו (במקביל). תודה מראש, גיא שפירא
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות אתרים, גיימינג קל, קצת וירטואליזציה וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS FS GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אני החלטתי לקנות מחשב חדש סוף סוף, להיפטר מהג'יפה 2 שלי. התקציב שלי הוא 4500, וזה המפרט שיש לי בינתיים: אז מה אתם אומרים על זה ? מה לשנות / לשפר ? בתודה, תומר (פיצול אישיות)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפשת אולטרה בוק * מטרות המחשב? תכנות והדברים הרגילים (אינטרנט, אופיס, סרטים...) * גודל המסך?13-14 (לא חשוב מט או מבריק) * רזולוציית המסך?לא מבינה בזה מספיק.. משהו טוב * משקל רצוי? עד 1.5 עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי סוללה חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , לנובו לא מתחמם , אפשר i5 עדיף i7 חסכתי בשביל מחשב יוקרתי ויפה אבל העיקר שהביצועים שווים את המחיר! (כנראה אר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד טוב לשימושים ביתיים הכוללים בעיקר: גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס והרצת משחקים מינימליים (פיפא, מנג'ר באיכות סבירה) אין לי תקציב להציע, כי ממש אין לי מושג מה טווח המחירים שהולך בשוק היום לנייד נורמלי. אני יודע שיש הרבה פרמטרים כמו גודל מסך, רכיבי חומרה שונים, בטריה וכו'.. אבל בקיצור אני מחפש מחשב מומלץ למשתמש הממוצע לא יקר מידי אשר שיהיה משתלם. אשמח להצעות. תודה מראש לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב מקסימאלי - 2K, עדיף עם מערכת הפעלה WINDOWS 7. מעדיף לא לחרוג מהתקציב. ישמש בעיקר לעבודה משרדית (OFFICE, אינטרנט, עריכת סרטוני וידאו ביתיים GOPRO, משחקים לא זללנים) אין צורך בציוד היקפי שקט אינו משמעותי אין תוכניות ל-OVERCLOCK לא מתוכננים שדרוגים משמעותיים בעתיד חשוב דיסק קשיח של 1TB זכרון 8GB RAM תודה, עודד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג בעתיד הקרוב, כך גם אחי. לי יש מחשב שאני משתמש בו למשחקים, אחסון ו"כללי" אחי צריך מחשב לעבודות תרגום בעיקר, אני רוצה לדעת אם עדיף לו/לנו שאמכור לו את שלי (בכמה זה יהיה הוגן?) מאשר שיקנה חדש. מבחינת הצרכים שלו אני משוכנע שהמחשב שלי טוב מספיק. המפרט: cpu: intel qx9770 (135w) with appropriate cooler, keeps it cold enough even under stress mb: msi x48c memory: 2x2G 800mhz cl4 gpu: gigabyte nvidia 9800gtx ssd intel 160gb (only used as OS) case: antec p182 psu: enermax pro82+ 425w other: 5.25 hd drawer, card reader, 2xdvd, extra noctua 120cm fan המחשב במצב מצוין נקי מבפנים תמיד (בגלל הפילטרים) שוב השאלה: אני רוצה לדעת אם עדיף לו/לנו שאמכור לו את שלי (בכמה זה י…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. ,תקציב מקסימלי 3500 2.מטרות/שימושי המחשב:עבודה משרדית, תכני HD, משחקים תכנים שצריכים להיות במחשב: א)פרו 10 ב) visual studio ג)win 7 3. רמקולים עם sub, מקלדת ועכבר אלחויטם 4. רכיבים שלא צריכים במחשב מסך,צורב,כונך קשיח,כונן 1.44 5. כרגע חשבתי על המפרט הבא: מעבד :Q8500 QORE2DUO לוח אם : ASUS P5Q זכרון: OCZ PLTINUM 2*2GB ב.מסך: GIGABYTE GTZ 250 קירור: עדין לא ידוע וכמובן +עכבר +מקלדת +אל ספק +הרכבה +מארז ואז גילתי שאני חורג מן התקציב בכ: 1000 ש"ח 6. רמת השקט החשובה היא 5 7. הבנתי שאוברלוק זה אפשרות שדרוג המחשב בעתיד אז אני חושב שזה יחסית חשוב שאני אולי יוכל לשדרג את הכרטיס מסך אבל אם זה לא זה אז לא נראה לי שזה חשוב 8. אין צורך במערכת הפעלה אני ישיג כ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מעבד שקניתי בארה"ב 4790K ואני רוצה לבנות מחשב סביבו. חלק מהחלקים הנוכחיים שלי אני אשמר למחשב הבא כי שידרגתי לא מזמן. הנה הפרטים הרלונטיים: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - תלוי ברמת הכדאיות. המחשב מיועד לתקופה ארוכה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - התקציב הוא 3 אפשר להגיע ל3.5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים בעתיד - עבודות עיבוד כבדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תכנות בשפות שונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -FULL HD 24ִ 3…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם! בלי יותר מדי דיבורים (כי יהיו בהמשך עוד הרבה), בואו נתחיל. * ערכתי מעט את הפורמט הרגיל, בשביל שיהיה לכם יותר נוח לקרוא, מקווה שזה בסדר: 1. מה התקציב המקסימאלי? א. 3500 ש''ח ב. לנצל ביעילות בבקשה ג. ניתן לחרוג עד 200 ש''ח במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב? אוקיי, הנה זה בא: א. גיימינג כבד עד כמה שניתן במסגרת התקציב (פירוט בהמשך) ב. האזנה למוזיקה באיכות גבוהה ג. צפייה בסרטים באיכות גבוהה (FullHD, 1080p, Bluray עם קידוד DTS) ד. עבודה משרדית פשוטה יחסית (פירוט התדירות והתוכנות בסעיף הבא) ה. גלישה באינטרנט 3. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: א. Microsoft Office ו-Photoshop למטרות עבודה פשוטות בתדירות של מס…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, רציתי לדעת אם למישהו מכם יש את הדגם הזה, ואם לא, אם מישהו יכול לחוות דיעה עליו: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22261 מה שאני רוצה לדעת זה בסך הכל זה, אם במחיר הזה (יוצא 4150 אחרי שידרוג ל 8 GM RAM ואני מתכוון לשדרג), אני אקבל את הביצועים הטובים ביותר, או שאם ב 4150 אני יכול למצוא מכונה חזקה יותר. תודה רבה!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הוא לאחותי שתתחיל ללמוד בקרוב תואר בתקשורת. החשב הוא בעיקר לצרכי מולטימדיה מוזיקה אינטרנט ואופיס. העדפות: רזולוציה טובה עם זוויות צפייה רחבות 15.6" גודל מסך ואחריות ואמינות טובה. 2 הדגמים הנבחרים: 1. Toshiba satellite s50-14x 2. Lenovo thinkpad E540 המחשב הראשון (לעומת הדגם השני) קל משקל, נראה טוב יותר, מעבד מהדור החדש מסוג U, זיכרון 8 ג'יגה בייט, הארד דיסק 1 טרה לעומת חצי טרה ב thinkpad ואחריות 3 שנים ע"י מעבדות CPM. המחשב השני (לעומת המחשב הראשון) נראה חזק ומסיבי יותר, מעבד מהדור הקודם אבל מסוג M, זיכרון נמוך יותר (4 ג'יגה בייט) הארד דיסק 7200 RPS לעומת 5400 בטושיבה, והכוונה להרחיב אחריות ל 3שנים בבית הלקוח ע"י מעבדות IBM. שניהם מסכי FHD בטושיבה המסך ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים , קניתי מחשב נייד ממישהו... הדגם הוא Sony Vaio PCG 662p ניסיתי לחפש ולא מצאתי... דרייברים\תוכנות. אם מישהו יוכל לעזור... יהיה מצויין, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לרכוש נייד חדש אפםשרי גם מחו"ל (אמזון וכו) בסכום עד 2000$ שיהיה עבורי כלי העבודה העיקרי לשלוש השנים הקרובות מסך 14 או 15 אינץ בלבד חשבתי לרכוש ASUS ZENBOOK PRO DUO אבל המשקל שלו הרתיע אותי. השיקולים העיקריים אלו : מפרט עוצמתי ויכולת עיבוד גבוהה (כמובן שהכל יחסי בחיים) משקל לא גבוה (עד 1.5 קילו רצוי) מסך איכותי ארגונומטריה טובה לעבודה אמינות ושירות טוב מספיק יציאות USB ולחיבור למסכים חיצוניים פונקציונליות נוספת (2X1) עדיפה אשמח להמלצות לקראת חודש המבצעים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-