עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן אני צריך עזרה בבחירת נייד שישמש אותי בעבודה ביום(office,photoshop,solidworks,עריכת וידאו בסיסית) ולפנאי בערב(סרטים, מוסיקה, v.o.i.p). העבודה במקום נידח ודורשת התניידות ברכבי שטח על בסיס יומי יחד עם המחשב, לכן נראה לי שיש לי צורך במחשב עם איזו שהיא קשיחות. solidworks למי שלא מכיר היא תוכנה לתכנון חלקים בתלת מימד, שמאפשרת חישוב וסיבוב על אוסף חלקים בזמן אמת. המחשב צריך להרכש ולקבל אחריות בארץ. 15.4" נראה לי גודל הגיוני מבחינת משקל/גודל מסך. אמור להחזיק מעמד שנתיים. לגבי שאר המאפיינים אני פתוח להצעות. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 9.11.2008 בשעה 00:16:56 מאפיינים נוספים שגיליתי שיש לי צורך ב... :כרגע המחשב חייב לעבוד בXP, יש לי גרסה מקורית של XP כך שאם לפרמט גרס…

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by shaihood,

המפרט הוא לחבר הוא לא מתכנן אוברקלוקינג ומעוניין בכרטיס מסך חזק שיחזיק משחקים עתידיים לצאת לפחות לשנה הקרובה. הוא מעוניין לקנות בעוד כחודש מסך FULL HD כך חשוב שהכרטיס יתמוך ברזולוציה של 1920X1200 לכל היותר. בזמנו הציעו לי את המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn BOX מחיר: ¤999 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מחיר: ¤508 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 3xAntec TriCool 120mm Included מחיר: ¤376 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk מחיר: ¤340 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 מחיר: ¤397 כונן קשיח: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים מחיר: ¤344 כרטיס…

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by pumix,

שלום לכולם מחפש נייד "סטודנטיאלי" - שימושי אופיס ווידאו לא קיצוניים. תקציב 2000-3000 מה דעתכם על הקופון שעלה אמש? http://www.groupon.co.il/deals/travel-iw/AcerGatewayUPG/1596045?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_319&a=2527 רב תודות!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 שח, אפשר חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סרטים, אופיס, אינטרנט, משחקי דפדפן 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיפה 15.6 ומשקל כ 1.5ק"ג, אבל משקל לא קריטי 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

5. קודם זה המפרט.. מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤551 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤377 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤247 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1365 pid=LV386 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤185 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤420 מסך LCD ''19 מסך מחשב רחב LG 19" L196WTQ 2ms LCD ¤1173 סה"כ 4,550 המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il ועכשיו רציתי להזמין מ- SKY PC וההורים שלי אומרים שזה רחוק ושאם יקרה איזה תקלה זאת תיהיה בעיה לנסוע תמיד לראשון לציון ואנחנו גרים באשדוד והם מתעקשים אז אולי תבנו לי מאיזה חנות באשדוד או ממש קרובה לאשדוד ושזה י…

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by bitoNNz,

מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM מחיר: ¤859 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי מחיר: ¤459 מארז: Raidmax Tornado (Black Frame) 1x120mm + 2x80mm + Window מחיר: ¤223 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V / SeaSonic M12 430W מחיר: ¤359 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי מחיר: ¤279 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS - במלאי מחיר: ¤246 סה"כ: ¤2425 מחשב גיימינג, ללא צורך בשום ציוד נלווה, מיועד לGTA COD NBA2K9 וכו' מסך 18" עכשיו בכוונה לא שמתי כרטיס מסך אני חושב על 9800GT.. תגידו מה אתם אומרים והייתם משנים משהו במפרט? רק אם אתם ממש בטוחים שעדיף.. אני מאמין שאני יעשה אוברקלוק בינוני משהו ממש לא רצ…

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by elada22,

dell vostro (לא יודע את הדגם המדוייק) נקנה בארה"ב לפני כשנה מאז גם נדפקה טעינת הסוללה ואפשר לעבוד רק עם מטען יש אפשרות לתקן אותו פה בארץ במסגרת האחריות? לא בעיה להשיג את הקבלה אני יכול להזמין מאיביי את המסך ולהרכיב לבד אבל אני צריך לדעת שאני מזמין את הדגם המדוייק של המסך אם אפשר עזרה אני מאוד אעריך את זה תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. שלום, המחשב ישמש לעיצוב גרפי - בתוכנות ArtRage, Flash, Fireworks, Photoshop, וכן לתלת בתחום המידול שימוש ב- ZBrush, Mudbox, Poser, Maya. הדגש הוא בעיקר על עיצוב ואנימציה בדו, והמידול הינו מזדמן. המשחקים זה לשימוש מזדמן, אך אני רוצה ליהנות מהם ברזולוציה 1280x1024. התקציב כפי שניתן מעט דוחק. לא נדרש מסך או ציוד היקפי, ולא מתוכנן OC. השקט חשוב, אך בהחלט מובן שהתקציב לא מותיר הרבה לתחום זה. אני מעונין במארז Mid-Tower, אין לי מקום ל- Full-Tower (המימדים של 6a19 למשל זה המקסימום עבורי). לאור ההמלצות השונות בפורום, ולאור התקציב, חשבתי על הרכיבים הבאים, אשמח אם תכוונו אותי במה להשקיע יותר: מעבד - e8200 (האם להשקיע 300 ש"ח נוספים ב- quad? אם כן, על חשבון איזה רכיב) לוח אם - Giga…

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  9. אני מחפש לקנות מחשב נייד והתקציב עומד על סביבות ה4000 ש"ח. הצרכים הם בעיקר צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, וקצת משחקים (לא כבדים יותר מידי). משקל לא קריטי ומעדיף מסך 15 ומעלה. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  10. - חשוב שיהיה ניתן לשדרגו לויסטה כך שכרגע נראה לי שאינ אלך עד סטיק אחד של 1 ג'יגה זכרון - חשוב לי שתעזרו לי לבחור את המארז שיתאים לכרטיס המסך, וכן שזה יהיה כרטיס מסך טוב - שיריץ ויסטה בעתיד בלי בעיה אך גם לא יעלה יותר מדי...

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  11. הי, אני עומדת לנסוע לשנה בסין ומחפשת מחשב נייד בסביבות 4,000 ש"ח, שישרת בעיקר צרכים סטודנטיאליים. לא מתכוונת לצפות ביותר מדי סרטים ולא עוסקת בשום עריכה גרפית מכל סוג שהוא. האם יש מחשב מומלץ מהסדרות/יצרנים שציינתי? ראיתי את ה-Pavilion ואכן נראה שכרטיס המסך שלו מצוין, אבל האם זה אכן עקרוני/משמעותי כ"כ לעומת האחרים? תודה על העזרה, מיכל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by skuki1,

שלום! חבר שלי רוצה להזמין מחשב בתקציב של 3000 שקל. התקציב הוא רק מארז ללא ציוד היקפי. הוא לא עושה אוברקלוק. המחשב מיועד בעיקר לסרטים, עריכת מוזיקה וקצת משחקים (לא צריך כרטיס מסך חזק מדי)- נבא, GTA וכו' המגבלה: המחשב נקנה מKSP וכל החלקים צריכים להיות משם. אני ניסיתי לבנות לו מפרט, אבל יש שתי בעיות: 1. אני לא יודע איזה לוח M לקחת לו. 2. אין ספקים זולים נורמליים בKSP. בכל מקרה, הנה המפרט שאני חושב שהוא צריך לקחת ואם אפשר לקבל תגובות מה צריך לשפר תודה

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  13. מחשב קופלט כולל מסך וציוד הקפי (מקלדת עכבר רמקולים) בין 3000 3500 מחשב שיחזיק לשנתיים שלוש הבאות..... מחשב למפקד שלי..ואולי גם לילדים הקטנים שלו.....גילאים 10.. עבודה בסיסית תוכנות וכרגיל לא משו מיוחד.... אני לא מעודכן בחומרה בנוגע ללוחות כ.מסך ומעבדים.......מה כרגע עדיף ומשתלם אני גר באיזור הצפון ואני יכול להגיע לחנויות OMC\KSP\FOXPC

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  14. שלום שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב (מדיה סנטר) Mini-ITX מאייבורי. אני זקוק למחשב שישמש אותי גם לעריכה בתוכנת וגאס. כבר פרסמתי פה קונפיגורציה דומה בעבר, אבל חיכיתי עד עכשיו בכדי שיהיה בשוק לוח אם שתומך ב-DDR4. ההתלבטות שלי היא בעיקר לגבי המעבד וכרטיס המסך. האם כדאי לשדרג את המעבד או שבגלל שכרטיס המסך שבחרתי חזק אין למעבד חזק משמעות גדולה. ראו את הקונפיגורציה המתוכננת מטה: תבוא הברכה על העוזרים. מארז: Corsair Obsidian 250D Mini-ITX Tower 425 שח ספק כח: Seasonic M12II-520 520W 345 ש"ח מעבד: Intel Core i5-6600 Skylake Tray תושבת: (Socket) LGA1151 1015 ש"ח מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 PLUS 79 ₪ לוח אם: Asus ,H110I-PLUS, Chipset …

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by ross,

יש לי מחשב נייד של HP והחיבור החשמל לא מטעין אותו אבל אם אני שם בטרייה טעונה המחשב עובד רגיל במעבדה של hp לקחו 100 שקל על בדיקה ועכשיו הם רוצים 1300 בשביל להחליף לוח אם רק כדי שיוכלו לבדוק מה הבעיה (המחשב עובד אבל ככה שזה פשוט בולשיט) מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה אמינה לתיקון מחשב נייד של HP נ.ב.אני חושב שאת ה-100 שקל של הבדיקה הם לוקחים בשביל השיעור לחיים שהם נותנים לך, אל תקנה HP !!!

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום לכולם! יש לי דילמה קטנה.........יש לי מחשב,שנכון להיום הוא ישן.הנה המפרט: INTEL PENTIUM 4 HT 3GH מעבד לוח אם:GIGABYTE 945 לא זוכר דגם בדיוק זכרון 512 DDR כרטיס מסך ATI 9600 PRO 256 MB?AGP DVI דיסק קשיח WD 80GB SATA מארז COOLER MASTER 430W בגדול בנתיים זה מספיק לי,אבל אני גיימר שמנסה לחסוך.קיצור השאלה שלי-מה יותר כדי לשדרג את מערכת שלי,זות אומרת להוסיף זכרון ולהחליף כרטיס מסך או פשוט לקנות חדש? אם לשדרג-אז אשמח לקבל המלצות לשדרוג,כרטיס מסך AGP וזכרון ואם צריך עוד משהוא - תגידו.הייתי רוצה לקבל המלצות בעד או נגד שדרוג,כי ראיתי אפילו GEFORCE 8800 בAGP. אני רוצה לציין שאני צריך מפרט מספיק חזק עם כרטיס מסך טוב התומח ב DX10, לוח אם ללא כ. מסך מובנה עם ציפסט חדש א…

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by omer69111,

שלום לכולם, אני מחפש נייד בתקציב של 2000 ש"ח לצרכי משרד בלבד (כולל מערכת הפעלה). אפשרות חריגה ב-500 ש"ח. כלל השימוש במחשב הינו שימוש בתוכנות אופיס. משקל- עדיף כמה שיותר קל אבל במסגרת התקציב.. אני מניח שיהיה קשה. מסך- מינימום 14 אינטש. מאוד חשוב לי מהירות עבודה ומעבר בין מסמך למסמך במהירות. ראיתי בזאפ ניידים של סמסונג אבל לא ברור לי אם הם טובים (יש שם אחד עם 8G זיכרון אבל איך הגיוני שכ"כ זול?) אשמח להמלצה על מחשב בתקציב הזה שיכלול גם מערכת הפעלה והכל. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  18. המפרט כאמור בעיקר לשימוש משרדי, אינטרנט, לא למשחקים! מה דעתכם על המפרט הבא? אנא תנו הצעות לשיפור.

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  19. אני רוצה מחשב חזק שמתאים למולטימדיה בעיקר וגם למשחקים... תקציב בערך 4500 ש"ח (ללא ציוד היקפי) מעוניין שיריץ משחקים (NFS, CoD 4 לדוג' על מדיום-היי רזולוציה שמתאימה למסך 22 אינצ') ותוך כדי גם הרבה חלונות/טאבים של אקספלורר וכמה תוכנות מסרים מידיים או תוכנות קצת כבדות בלי להתאמץ יותר מדי. מעבד E8400 של אינטל. מעדיף לוח אם של אזוס, מערכת P35 וFSB גבוהה. רצוי שיתמוך בOC בשדרוג עתידי אבל נכון לעכשיו אין לי צורך בכזה. תומך dual channel memory. תומך עד 8 ג'יגה DDR2-800 זכרון ומעלה. תומך RAID על סוגיו. חשוב ביותר שיהיה מרובה חיבורים חדישים פנימיים וחיצוניים ושיתמוך כמה שיותר בשדרוג עתידי (בעיקר של הזכרון והדיסק הקשיח). חשוב לי ביותר שיהיו חיבורי SATA2 USB2 ESATA FIREWIRE וכמה שיות…

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by SALT,

אז כך: אני מנסה לבנות מחשב לצרכים כללים, מחשב ראשי בבית. (כרגע יש לי מחשב בן 6+). להלן המחשב שחשבתי, אני ישמח אם מישהו יכול לשפר אותו. רק בבקשה בכל הצעה, תסבירו את ההחלטה שלכם. תודה מראש. 1. תקציב - בערך 5.5K 2. מטרות המחשב - משחקים בעיקר + עבודה משרדית + קידוד סרטים) 3. ציוד היקפי- צריך רק מסך 4. 5. 6. 7. מערכת הפעלה - לא, תודה 8. צרכים מיוחדים - כך שאפשר לשפר את המחשב עם הזמן בלי בעיה. ובלי אוורר צדדי (לא מתאים לשולחן) 9. רעש - בינוני , לא יותר 10.OC - כן . בעתיד , עד בינוני 11.משחקים - רזולוציה מקסימלית למסך (אני מקווה) . כל מני משחקים לא משהו ספציפי. מעבד - AMD Phenom II X4 945 - 1080 ש"ח -למרות ש AMD פחות איכותי מ INTEL - כדי להנות מ DDR3 בזול מ…

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by Posford,

המחשב מיועד למשחקים, צפיה בסרטים, תוכנות (כבדות - יצירת מוזיקה), אינטרנט. אני רוצה 2 מפרטים, אחד מבוסס INTEL ואחד מבוסס AMD. שיהיה כולל את הדברים הבאים: צורב DVD מלקדת. עכבר. שיהיה זכרון פנימי כמה שיותר גדול. והארדיסק גם גדול כמה שיותר. כרטיס מסך איכותי עד כמה שאפשר בתקציב. ללא מסך. תודה.

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  22. זה מה שהיא ביקשה ממני , מה דעתכם? לפי דעתי יש מקום לשיפור בעיקר כי היא מוכנה להשיקע כסף. 1. מעבד - מתלבט בין 2 ליבות חזקת או 4 ליבות מהדגמים הראשונים - E8 או Q8 . 2. מאוור למעבד - zalman CNPS8700 led retail 3. לוח אם - ASUS P5Q 4. דיסק חשיק - westrn digital WD caviar blue WD500AAKS 5. ספק כח - Corsair CMPSU-550VXEU 6.זכרונות - kingston KHX8500D2K2 - 4G 7. כרטיס מסך - GIgabyte 9800 GT 1024mb GV-N98TOC-1GH 8. צורב - LG GH22LP20 DVDx22 10. מארז - פתוח להצעות. מה אתם אומרים..?? אשמח לתגובות תודה

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  23. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי... יש לי כבר שני הארדיסקים של מקסטור 120GB , ספק של inspire 600W מארז וצורבים...אני רוצה לקנות מעבד E6300 של אנטל זכרונות של PQI 2*1GB וכרטיס מסך פשוט... ואני צריך להתאים להרדסקים שהם sata1 לוח אם שיאפשר חיבורם ב- RAID-0 .... איזה מסדרת P5B של ASUS מתאים וטוב שיתאים לי ביצועים ברמה גבוהה? P5B-E / P5B_DELUXE ? למה רק אלה? כי chipset p965 ICH8R..... מה כדאי? איזה מתאים? למה?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  24. שלום לכולם מבקש לקבל המלצה זו או אחרת לגבי לפטופ יד שניה , אפשרי לפטופ בן 3-4 שנים כיוון שאינני מבין מאום מבקש את עזרתכם , התקציב שלי עומד על כ- 1200 ש"ח מקריאה באינטרנט הבנתי כי לא כדאי להתעסק עם הנטבוקים למינהם , נדמה לי כי יכול להשיג לפטופ מהיר ובעל ביצועים טובים , שעולים על הנטבוק החדישים למינהם שימושו ,סרטים,מוסיקה,אינטרנט על איזו חברה הייתם ממליצים לי ? / דגם ספציפי שהוכיח את עצמו ? תודה לתומכים הבכירים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המפרט לקוח ממדור "מפרטים מומלצים", עם שינוי אחד או שניים לפי המלצות שונות בפורום שקיבלתי אתמול. http://hwzone.co.il/specslist/view/143/ הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך HD4830 לפחות, אבל התקציב ממש לא מאפשר לי, והסכום של 2200 שקלים הוא מתיחה כבר בפני עצמו. אז מה שחשבתי לעצמי שאני אסתפק בכרטיס המסך הנ"ל, ובעוד שלושה-ארבעה חודשים אני אשדרג לכרטיס MID-RANGE. מעבד: AMD Athlon 64 (5000+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL גוף קירור: Arctic-Cooling Highend Low Noise (AMD 64) Freezer 64 Pro - לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 (AMD 690V) - mATX זיכרון: 2GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original דיסק קשיח: WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II צורב: SAMSUNG DVR-S223F x22 (BLACK) DUAL LAYE…

• 6 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.