עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מנסה להרכיב מחשב חזק בתקציב נמוך ככל האפשר. המחשב ישמש בין השאר לחישובים כבדים כך שאני מעדיף מרובעי ליבה, אך גם למשחקים. רכיבים קיימים שלא דורשים תוספות או החלפה כרגע: כרטיס מסך HD4890, הארד דיסק של 500GB. שאר המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2310 Socket 1155 6MB 2.9Ghz 95W Tray, יחידות 1 ₪676 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3107 HEC Win+ 500 500W ספק כוח 80Plus, יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2081 Intel BLKDH67CL Cold Lake Socket 1155 H67 CHIPSET , יחידות 1 ₪469 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1405 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים…

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? 6500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים / גרפיקה / מסחר יומי בבורסה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). photosop באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? BENQ FP93GX יוחלף למסך FULL HD מחפש המלצה. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CRYSIS 1/2 , GTA IV, DIRT3 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  3. Started by elad-k1,

שלום יש לי מחשב נייד hp g3000, ולא יודע משום מה נעלם לי הכונן של הדיסקים אני לא רואה אותו.. תודה

4. Started by rancohen,

שלום לכולם! לאחרונה הצ'ופצ'יק שמחובר ללוח האם שמחברים אליו את המטען, נשבר לי בנייד מדובר בנייד יחסית ישן - Asus W5F למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות DC Power Jack חלופי? חיפשתי באיביי ולא מצאתי מישהו שעושה משלוח לישראל, ולצערי גם לא מצאתי מישהו שמוכר בארץ.... אשמח לעזרתם!

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  5. http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=12833 או http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=12472 או http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=12548

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by X-ShaY,

בבקשה תמליצו לי על מפרט שינצל את ה4500 שקל הכי טוב שאפשר! רק עוד דבר, אני מאוד רוצה את הכרטיס מסך הזה -http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2925 אבל הוא נמכר ב800 שקל רק אם קונים מחשב ב-RSM. מישהו יכול להמליץ על החנות הזאת? כדאי להזמין ממנה את כל המחשב במישלוח? (הם נמצאים במרכז ואני בצפון...) חובה מעבד אינטל וכ.מסך NVIDIA. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל עד השקל האחרון בצורה הכי טובה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן, אבל ברוב החנויות יש הנחה על מזומן של בערך 2% (2% ב4500 זה 90ש"ח) 2. מה שימושי המחשב? - בעיקר משחקים + פוטושופ ו-וDreamweaver + סטרימר לפלייסטיישן 3 / Media Cente…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קניתי 32 אינץ lg ld460 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ויינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by sim12345,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב ישמש בעיקר וכנראה רק לסטארקרפט 2 וההמשכים שישחררו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 17 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הטוב ביותר במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. הא…

9. המחשב מיועד לילד בן 13-14 שישתמש בו בשביל אינטרנט, משחקים וכו.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  10. תקציב מקסימלי למחשב - 3300 שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/. משחקים ברמה בינונית (Crysis וכו) - במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו -cod modern warfare 2 Multi,Crsysis,ועוד... - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - לא מיועד OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? לא - במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: - האם לקונה יש ידע בביצוע אוברקלוק? ציוד היקפי - - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) Samsung Cream 2333T …

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  11. תקציב מקסימלי למחשב - 3300 שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/. משחקים ברמה בינונית (crysis וכו) - במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו -Cod 2 Multi,Crsysis,ועוד... - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - לא מיועד OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? לא - במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: - האם לקונה יש ידע בביצוע אוברקלוק? ציוד היקפי - - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) Samsung Cream 2333T 23" Wide 8ms 1:…

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by Kuzum,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, למטרות גיימינג עד 2000 שקל עם אפשרות חריגה של בערך 300~400 שקל. המחשב הנוכחי שלי לוח אם: Gigabyte EP43-DS3 RAM: Kingston 2x2GB DDR2 (יכול לבדוק מהירות אם זה חשוב) מעבד: Q9550 GPU: Geforce 9800 GT 1GB ספק של 500W. (יכול לבדוק חברה\מודל אם זה חשוב) מארז: CM Storm Scout אני חשבתי על לקנות ספק CoolerMaster Extreme Power Plus 650W וכרטיס מסך Geforce GTX570 1260MB מה עוד כדאי לי לשדרג והאם כדאי לי לקנות את מה שציינתי? אני גם מתכנן לקנות מסך חדש עם רזולוציה מקסימלית של 1920x1200 או 1920x1080, חשבתי על Dell U2311H, הוא בסדר או שעדיף מסך אחר? (לא נכלל בתקציב לשדרוג המחשב).

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by j,

שלום לכולם, אז כמו תמיד ובשל תקלה במחשב הקיים, אני פוזל לרכישה של מחשב חדש.. כונן SSD, מסך דל 22-24" - המסך יהיה בתקציב נפרד אם נצטרך... תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי, תלוי התמורה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקד דו מימד, סקצ'אפ, תכני HD וכמו כולם.. בלי משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by shahar0592,

* מטרות המחשב? גיימינג ויום יומי * גודל המסך? בין 13.3 ל15.6 * משקל רצוי? אין משקל מחייב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הזמן אני מול חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) מעל ל2 יציאות USB 3 * בלוטות? כן / אבל לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? קנייה בארץ אז לא עם בחול אז כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי ? לא אבל dell Alienware ניראה לי טוב אני יכול להגיע עד 5K כולל משלוח ומע"מ מעדיף שפחות תודה והמשך יום טוב לכולם ^^

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, אני זוכר באחד הפורומים שבנאדם אחד שאל על זה והביאו לו סרטון שזה עובד ומריץ משחקים והכול.. כאילו מחברים לכרטיס מסך ספק של מחשב רגיל ומחברים את הכרטיס מסך למחשב הנייד לא יודע דרך איזה חיבור נראה לי דרך VGA / HDMI רציתי לשאול, אפשרי?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by eliezer,

המחשב בן 3 שנים. לאחרונה הוא נכבה פתאום אחרי זמן מה. האם את תופעה מוכרת? מה יכולות להיות הסיבות?

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by crik,

היי, לאחר שרכשתי את הVostro 3550 והחזרתי לחנות עקב בעייה עם הכרטיס מסך מחפש מחשב חדש. אז עפ"י השאלות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (קלים), צפיה בסרטים מדי פעם * גודל המסך?15.5 * משקל רצוי? לא שמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 9 תאים לפחות או יכולת להחליף ל9 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה HDMI, USB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חשוב אחריות בבית הלקוח. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. חשוב שיהיה כרטיס מסך של NVIDIA וחשוב מהירות ארדיסק של 7200 :] תודה, משה

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by yaniv76,

היי, אני חדש פה ואני ממש לא מבין במעבדים ולוחות אם ובכלל בחומרה. באתי לפה אחרי ששמעתי זה הפורום הכי אמין שיש.. אוקי אז לנושא, המפרט שלי זה q6600 כרטיס מסך 260 gtx 4 g ram win7 64 bit ספק 500 וואט לוח אם לא יודע אבל הוא ישן כמו המעבד(משו כמו שלוש שנים) אני צריך שתמליצו על שידרוג של מעבד ולוח אם שהכול ''יתאים'' אחד לשני. התקציב הוא 1000 . דרך אגב בכמה אני יכול למכור את המעבד שלי?(4 ליבות) תודה :]

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  19. היי לכם, טוב התקציב שלי עלה ל- 4,000 ש"ח ככה +/- 200 ש"ח. המטרה היא לקנות 2 מחשבים ניידים במחיר כולל של כ- 8,000 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית * גודל המסך? 13.3 / 14.1 * משקל רצוי? עד 2.2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו כמו 5,6 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 מספיק * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה אומר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO, אבל אני גמיש תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום חברים, זקוק לעזרתכם בבחירת לפטופ עדכני עם יכולות ממוצעות+ למטרות עבודה עם ציודי סיסקו וג'וניפרים ולימודים. בעיקרון המחשב צריך להריץ 4-5 תוכנות GNS3 בו זמנית ברקע וכמו כן אמור להריץ HP NA וHPOV ואם אפשר גם UNICENTER בצורה סבירה למטרות ניטור ובקרה מדי פעם ובעיקר ללמידה והרצת פקודות. המחשב צריך גם להיות עם USB/ESATA וכונן דיסק (לא חייב DVD). המחשב שכרגע עונה לי על כל הדרישות האלה הוא המחשב הזה : http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3550-2310m.htm והמחיר שלו גם מעולה בשבילי, השאלות הן: *איך הוא מבחינת איכות בנייה? הוא נראה קצת לא איכותי פלסטיקי.... *מבחינת דגם - האם ידועות תופעות עם הדגם הספציפי הזה? *הבנתי שסדרת הVOSTRO של דל לא חזקה מבחינת…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by maor0247,

מה עדיף אנדרואיד3 או ווינדוס7 לטאבלט??

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. שלום, אשמח אם תמליצו לי על מחשב נייד שישומש בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים קלים (הדבר הכי "כבד" יהיה קאונטר סטרייק 1.6) כמובן שאני גם אראה בו סרטים וסדרות אבל איכות DVDrip/HDTV מספיקה לי, רוב השימוש בו יהיה בתוך הבית (מחובר למטען) אז לא נדרש זמן סוללה ארוך מהרגיל אין העדפה לשום חברה ועדיף מחנות אמינה עם אחריות למקרה שיהיה תקלות. תקציב: כמה שפחות יותר טוב, המקסימום זה 2000, אפשר לחרוג ב-100/200 ש"ח עריכה: הבנתי שיתאים לי מחשב 15'6" ושאלה ששכחתי לשאול היא אלו אביזרים צריך לקנות עם המחשב הנייד? הבנתי שיש מקררים למחשבים ניידים, זה הכרחי לקנות אותם? או שזה תלוי בדגם של המחשב הנייד. מצטער על כל השאלות, מקווה בכל זאת לעזרה. תודה!

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  23. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קניתי 32 אינץ lg ld460 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ויינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  24. Started by Boris_yo,

קניתי DELL LATITUDE E6420 מחבר פורום זה וגיליתי שפונקציה הנ''ל לא מופעלת במערכת הפעלה מה שמדווחת AIDA64 למרות שהיא מופעלת בקושחה. גם INTEL TURBO BOOST MONITOR אומרת זה. התקנתי דרייברים מחדש ולא עזר. אני אפילו לא יודע אם זריך להיות דרייבר לפונקציה זאת, שירות או תוכנה אולי. אין שגיעות במנהל התקנים. מה שמוזר זה שחבר פורום אמר שמחשב מגיע עם בWindows 7 Enterprise אבל במארז רשום Windows Vista Basic. הוא גם אמר שיש מחיצת שיחזור אבל כל מה שאני רואה זה דיסק C. אולי מחיצה נסתרת...

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- עדיף לחסוך אבל שיהיה כמה שיותר טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-200-300 ש"ח אם זה באמת משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- משחקים וגלישה לרוב (דברים יומיומיים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty 2 Multiplayer -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אשמח אם תוסיפו מסך למפרט -לאילו הגד…

• 7 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים