עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by FatalElement,

אני צריך דיסק קשיח, כרטיס קול , צורב דיוידי, כונן דיסקטים, מארז, ספק לsli וקירור למעבד כל זה בתקציב של 3000 שקלים את כל שאר החלקים יש לי. הנה משהו שאני הרכבתי דגם מחיר כמות WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 585 ¤ 1 CREATIVE LIVE 24-bit 7.1 BULK 215 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 690 ¤ 1 Antec TruePower 2 550W SLI READY 640 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 250 ¤ 1 סה"כ: ¤ 2750 מחיר כל תשלום: 2667.5 מחיר סופי: 2667.5 איך? אפשר לשפר למשהו יותר טוב

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  2. המפרט שלי מופיע בצד ואיך שאני רואה את זה יש להחליץ בעצם רק 3 דברים כדי לקבל מחשב חדש ומצוין.. הדברים כמובן הם : לוח אם, מעבד וזיכרונות חדשים. אין שימוש בOC . השמח לקבל הצעות טובות לחומרה הנ"ל.. תודה.

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by laredo,

שלום אני צריך עזרה במפרט, עד 2500 ש"ח. אני צריך רק : מארז+ספק לוח-אם מעבד זכרון כרטיס מסך כל השאר כבר קיים אצלי...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. חברים אין לי שמץ של מושג איך הגעתי לתקציב העצום הזה לאחר שבכלל תיכננתי על 2.5K כששואלים בישביל מה המחשב? התשובה היא כללית (הכל) בעיקר משחקים. המסך שלי הוא LG - 19 אינצ' דגם ( FLATRON L1953TR ) Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray - מעבד GlacialTech IGLOO 1100L Silent fan for Socket 1155/1156 - מאוורר Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz - כרטיס זיכרון Gigabyte GA-Z68A-D3 Z68 CHIPSET - לוח אם SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש - דיסק קשיח Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש כולל משחק DIRT3 - כרטיס מסך ANTEC NSK4450B Midi VP450 450Watt Black מבצע ברכישת מחשב חדש - מארז + ספק כח כולל בדיקת מ…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by blitsi,

היכן אוכל לבצע חריטה למקדלת הנייד באזור אשקלון, או בכללי מה שהכי קרוב.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by lital1,

שלום! אני צריכה לעשות חריטה על מחשב נייד של Asus. אני מחפשת מקום טוב ומקצועי שנמצא במרכז הארץ. אשמח לשמוע המלצות במידה ומישהו יודע.. חג שמח! ליטל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Rbix,

שלום לכולם, הזמנתי מחשב נייד מחו"ל, ואני מעוניין לחרוט אותיות בעברית על המקלדת. כמובן שאני מחפש מקום איכותי, שיעשה את העבודה כמו שצריך באזור ראשון לציון. תודה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  8. Started by talikooo,

סוף סוף רכשתי מחשב נייד ועכשיו כל מה שנותר לי לעשות זה לחרוט אותיות בעברית על המקלדת. ההתלבטות היחידה שלי היא באיזה צבע לעשות את זה. המחשב הוא מדגם XPS והמקלדת בצבע כסף. האותיות באנגלית הם בצבע שחור. מישהו יכול להמליץ על צבע לחריטה?....או שאולי מה הצבע של האותיות בעברית של הxps בארץ?....... תודה מראש לכל העוזרים ולמנסים[br]פורסם בתאריך: 20.08.2008 בשעה 01:40:31 לאף אחד בפורום אין XPS ??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. השאלה בכותרת, תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by snop,

שלום ! רציתי לשאול האם אתם מכירים ויכולים להמליץ על מקומות שניתן לחרוט בהם על מקלדת של מחשב נייד....? הרצתי חיפוש בפורום ומצאתי רק את חברת Pcgraph, הבעיה בשבילי שהיא נמצאת במרכז ואני גר באיזור חיפה ואני לא יכול לוותר על המחשב ליותר מיום, אני מחפש משהו שבאותו יום אני אוכל לקחת. אז ידוע לכם על מקומות באיזור חיפה שניתן לעשות את זה ? ודבר חשוב - יש לי תאורה אחורית - חשוב שהחריטה תהיה מקצועית שגם העברית תואר. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Dr. David,

קיבלתי מחשב נייד מחו"ל ומעוניין להוסיף עברית למקלדת. אשמח אם מישהו ימליץ לי על מקום אמין באזור ת"א תודה

• 18 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by 45misha45,

יש לי מחשב אפל חדש מחו"ל אני רוצה להוסיף לו עברית. אני לא יודע אם כדאי לי לחרוט את המקלדת, צישהו עשה את זה? אני מעדיף שהמקום של החריטה על המקלדת יהיה בירושלים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by robinzon,

שלום לכולם, האם חריטת אותיות עבריות על המקלדת מבטלת את האחריות על המוצר בד"כ? (מדובר באחריות של לנובו) חג שמח!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by hezi508,

שלום לכולם סופסוף קיבלתי את הנייד החדש שלי אסוס UL50VT אני רוצה לחרוט עליו עברית מישהו מכיר חנות טובה ואמינה שעושה את זה או שצריך לסוע לחולון ל PCGRAPH חזי

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by repero,

הלפטופ שלי מגיע מארה"ב מחר (תמונות מובטחות ) ורציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום טוב ואמין שחורט עברית באיזור הצפון (חיפה\ קריות) , חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי רק באיזור המרכז. חשוב מקום אמין שלא יחזיר לי מקלדת שבורה

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בחו''ל. הבנתי שיש חברות בארץ שנותנות שירות של חריטת אותיות בעברית על המקלדת. מישהו עשה את זה בעבר ויכול לחוות דעה? אשמח גם לקבל שמות של חברות מוכרות. הבנתי שאפשר גם להחליף את המקלדת אם קיים דגם דומה בארץ. איך זה מתבצע? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 23.6k צפיות
  17. Started by XEON123,

אני צריך חריטה מקצועית של אותיות עברית על מקלדת מוארת באזור הקריות או חיפה. באזור תל אביב יש כמה,אבל עדיף באזור שלי קריות או חיפה,יותר משתלם. מישהו מכיר ?

18. Started by ksn1981,

שלום לכולם, עשיתי קצת חיפושים בפורום ומשום מה תמיד מדברים על פי.סי.גרף בחולון.. מישהו מכיר מקום בחיפה/בנתניה/בחדרה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by duk4u,

ברצוני להוסיף שפה עברית למחשב הנייד, למישהו יש המלצה היכן להזמין מתוך נסיון אישי?.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, האם מישהו מכיר מקום בצפון שאפשר לעשות את חריטת העברית על אסוס 1201N? (עפולה\נצרת\טבריה\חיפה) ראיתי פה בפורומים שאמרו שחריטה מבטלת את האחריות או משהו בסגנון, האם מישהו יודע לגבי רונלייט והאם הם עושים בעיות על מחשבי אסוס שעברו חריטה?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. מה אמור להספיק? לא צריך את הדגם המטורף ביותר, רק אחד שיספק חוויה טובה. שימושים - יוטוב, סטרימינג, צפייה בסרטי HD (לעניין 4K, ממש לא באופק).

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by amosk6,

שלום=] הגעתי למסקנה שאני צריך מחשב חדש..ובתקציב הכי נמוך שאפשר... הסתכלתי באתר אייבורי ועוד מספר אתרים ישראלים של מכירות מחשבים באינטרנט... ותאמת שאני מבולבל...אני לא יודע על מה להסתכל...אני רוצה מחש טוב עם הרבה מקום ומהיר.. לאינטרנט ולמוזיקה שמצליח לקרר את עצמו כמו שצריך...בנתיים אני עם עבר של 2 מחשבים שלא מקררים את עצמם הדבר ששמתי לב הוא שכל מחשב ברמות האלה הוא עם כוכבית של שדרוגים..ווואלה זה לא נגמר P: כמו כן אני אשמח לקבל המלצות למערות מחשב-מחשב+מסך+מקלד עכבר+רמקולים טובים תודה רבה על העזרה.... amosk6

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  23. אהלן חברים, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד לעבודה משרדית וצפיה בסרטים ובתקווה שיוכל להריץ VISTA עוד כמה חודשים. התקציב שלי הוא 2200 שקל, לא צריך ציוד הקפי ומסך. הנה מפרט ראשוני שבניתי תגידו לי בבקשה מה דעתכם עליו: צורב NEC-3550A DVD±R/RW X16 מחיר לפריט - 195.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS מחיר לפריט - 344.00 ¤ מעבד AMD Athlon 64 3500+ 2.2GHz, 512KB Cache מחיר לפריט - 522.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-M55plus-S3G מחיר לפריט - 528.00 ¤ זיכרון TWINMOS 512MB DDR2 667MHz cd 4 PC5300 מחיר לפריט - 257.00 ¤ מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300WATT מחיר לפריט - 315.00 ¤ סכום : 2,161.00 ¤ יש הצעות לשיפור, אני מבקש לא לחרוג מהתקציב.

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מוכן לשלם עד 7000 אם זה באמת יעזור לפיתוח להיות הרבה יותר מהיר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר Unity ואולי גם Unreal. לא מתכנן לשחק במשחקים במחשב זה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך ati radeon 9600 xt 256 mb יש לי צורב דיוידי x16 יש לי כונן סי דרום רגיל 52 (גם יש לי כונן דיסקטים) יש לי הארד דיסק 60 ג'גה וזיכרון פנימי 512 mb ddr חשבתי להוסיף את המעבד הזה : AMD Athlon64 3500+ *Winchester* (939) 64bit 2200MHz, 512kb 1600Mhz HTB - BOX - 3Y Warranty עם גוף קירור הזה: Zalman CNPS7700-AlCu - 939/754/775 לשים את הלוח אמ הזה : nVIDIA nForce4-Ultra - DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D - 3Y Warranty וספק כוח אם צריך : Enermax 420W - EG425P-VE FMA Noisetaker Ver 2.0 P - Dual +12V - 20/24Pin - 3Y Warranty ביינתים אני אסתדר עם הכרטיס קול המובנה של הלוח אמ .. והכרטיס מסך שיש לי .. וציוד הקפי יש לי כבר.. אתם מציעים לי לעשות את זה ?

• 8 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.