עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, צריך חוות דעתכם כל המפרט הבא: [table][tr][td]מק"ט[/td] [td]מוצרים[/td] [td]כמות[/td] [td]מחיר[/td][/tr] [tr] [td]S6751GD5HDV[/td] [td]Sapphire 6750 1GB GDDR5 Vapor X DVI HDMI DP[/td] [td]1[/td] [td]₪573[/td][/tr] [tr] [td]WD1002FAEX[/td] [td]WD 1.0TB Sata 3 Black Caviar[/td] [td]1[/td] [td]₪420[/td][/tr] [tr] [td]700-80GHN[/td] [td]FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze - מחיר חם ניתן לרכוש יחידה אחד בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪255[/td][/tr] [tr] [td]C2500T[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td] [td]1[/td] [td]₪849[/td][/tr] [tr] [td]GPH67AD3B3[/td] [td]Gigabyte GA-PH67AD3-B3 for socket 1155[/td] [td]1[/td] [td…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by a1516a,

שלום, אני מעווניין לקנות מחשב נייד מארה"ב, אשמח להצעות ע"פ הדרישות הבאות: תקציב: מקסימום 1200$ ייעוד המחשב: עבודה עם תוכנות כבדות לעריכת מוזיקה + הרצת משחקים הכי כבדים בצצורה חלקה וברמה גבוהה (במשחקים מטורפים כמו קרייסס 2 אין צורך ULTRA אלא שיריץ חלק HIGH), סרטי HD בחיבור למסך חיצוני. מעבד: CORE I-7 מהסדרה החדשה ביותר זיכרון ראם: 6GB ומעלה דיסק קשיח: 640 ומעלה במהירות 7200 מסך: לפחות 15.6" ושיהיה כמה שיותר איכותי - לא מהסוג המבריק כרטיס מסך ושאר מרכיבים: המלצות שלכם ע"מ שיתאים לייעוד המחשב. אשמח להמלצות של כל החברות המוכרות והאמינות חוץ מ-ASUS לינקים למחשבים שמצאתי: http://www.bhphotovideo.com/c/product/800983-REG/Dell_X15L_1024ELS_XPS_15_15_5_Notebook.html http://www.be…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by TheDM,

הי כולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, התקציב שלי הוא עד 3300 ש"ח (בתקציב מתוח עד הקצה). זה לא חמשב שיהיה מיועד למשחקים כבדים, יותר לסרטים / אינטרנט וכו', ולא מיועד לסחוב אותו הבה (אני קונה נייד בעיקר כי אין לי מקום לנייח). ראיתי את המחשב הזה הDELL VOSTRO 3550 (דגם שראיתי שמדובר רבות בפורום) http://www.vicpc.co.il/productdetails.aspx?id=1449 בדגם עם ה-i5, עם כרטיס מסך מובנה וללא OS, בדיוק במחיר הנ"ל. מה אתם אומרים עליו? שווה את הכסף? שמעתי לאחרונה שDELL ידועים לשמצה באיכות הניידים שלהם ובשירות בארץ, זה נכון? יש ניידים מומלצים יותר עד טווח המחיר הזה? חשוב לי בעיקר שיהיה מעבד טוב (i5 מהסדרה החדשהשל סנדי בריג'), זיכרון לפחות 4GB, מסך גדול ואיכותי, יציאת HDMI. מעדיף מאוד שי…

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  4. אחרי קריאה מרובה הלכתי לאיבוד לחלוטין בעניין המחשבים הניידים לכן אשמח לעזרתכם, המחשב ישמש אותי כמחשב לעבודה משרדית + משחקים וצפיה בסרטים HD כאשר יחובר למסך LCD (כלומר רזולוציות גבוהות) אני מחפש מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: 1) מעבד I3 או I5 אם יש צורך באחד! 2) מסך 13.3 או 14 עם נטייה ל13.3 3) חשוב לי שהמחשב יהיה קל משקל ודק כמה שניתן (רצוי בכיוון של קילו 1.8 ומטה). 4) שיכיל בתוכו כרטיס מסך בינוני ומעלה להרצת משחקים כבדים ( בצורה נורמלית ), הבנתי שבחלק המחשבים יש עניין של שני כרטיסי מסך כדי לחסוך בבטרייה דבר זה יהיה מועיל. 5)בטרייה שכאשר המחשב יהיה בשימוש של עבודה משרדית תחזיק מעל 4-5 שעות 6 יציאה סטדנדרטית לחיבור LCD , נראה לי שHDMI 7) הארדיסק של 500GB 8) איכות הבנייה ח…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  5. רציתי לדעת האם המחשב הנ"ל (acer aspire 5742Z) יעבוד ללא תקיעות בפתיחת מספר טאבים באינטרנט(3-5) וגם צפייה סרטים שלא תיתקע והאם הוא שווה לקנייה בסה"כ. תודה רבה מפרט: Display : 15.6inch LED Processor : Pentium Dual-Core P6200 2.0GHz Graphics Card : Intel GMA HD System Memory : 3,072mb DDR3 Hard Disk : 320GB Optical Drive DVD/RW Physical 2.6kg או ששווה להשקיע עוד 425 שקל ל-acer aspire 5742 או לעשות OC למחשב הקודם? מפרט: Display : 15.6inch LED Processor : Core i3 380M 2.53GHz Graphics Card : Intel GMA HD System Memory : 4,096mb DDR3 Hard Disk : 320GB Optical Drive DVD/RW Physical 2.6kg תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  6. שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב לשימוש כללי, בעיקר שימוש באופיס אך גם אפשרות למשחקים פה ושם, הורדת תכני HD למרות שאת רוב הצפיה לא אעשה דרך המחשב, עריכת סרטי מצלצת וידאו שצולמו במצלמת FHD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח ללא מסך ומערכת הפעלה,. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש באופיס אך גם אפשרות למשחקים פה ושם, הורדת תכני HD למרות שאת רוב הצפיה לא אעשה דרך המחשב, עריכת סרטי מצלצת וידאו שצולמו במצלמת FHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנס…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  7. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותכנות אתרים . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא דרוש מסך בגודל 21 אינץ (לא WIDE) תודה

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by Psy,

כן, מחשב זקן מאוד אבל גם ההארדיסק שלו סיים את התיקון שלו.. אני מחפש הארדיסק חדש או משומש קצת שתואם לסדרה הזאת של hp pavilion dv1000 , איזה עוד הארדיסקים יכולים להתאים לדגם הזה? אשמח לקישורים , גם בארץ ויותר עדיף מחו''ל, שם בטח זול הרבה יותר.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  9. שלום לכולם, אני חושב להזמין את המחשב הנ"ל מHP בימים הקרובים. אני מתכוון להתשמש במחשב לגיימינג במשחקים כגון - Starcraft 2, Call of Duty Black Ops, Crysis וכמובן לשימוש יומיומי - אינטרנט, סרטים\סדרות והגשת מטלות. לינק למפרט : http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&email_id=2177848&jumpid=in_r329_emailconfig (במקום הדיסק הקשיח עם ה5400RPM אני מתכוון לקנות את ה7200RPM בתוספת של 10$). אני כמובן לא מצפה שהמחשב יריץ את כל המשחקים על High בלי שום בעיות - אבל אני כן מצפה למשחק חלק על הגדרות בינוניות. אשמח לחוות דעת על המפרט (עלות\תועלת, וכמו כן האם הוא משתלם לצרכים שלי), וכמובן לשמוע הצעות נוספות. בתודה רבה מראש! אורי

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  10. ראיתי פעם סרטון שמישהו מחבר כרטיס מסך למחשב נייד (לא זוכר איך נראלי עם VGA/HDMI) ומחבר לכרטיס ספק כח אם חיבור כלשהו.. רציתי לשאול איך עושים את זה, הייתי שמח לדעת! תודה רבה !

11. ברצוני לשמוע מה דעתכם על המפרט הבא מיועד בעיקר לתוכנות הדמיה כמו 3D MAX Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1199 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪195 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪736 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪322 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 1 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: Sparkle GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר עבודה משרדית אבל יוכל להריץ משחקים קלים כמו SAN ANDRES וSIMS2 חשוב לי שהמסך יהיה לא פחות מ-15 אינץ' ושהסוללה תיהיה סבירה+ (ולא אחרי שעה וחצי עבודה מול אינטרנט יגמר הסוללה כי ה-EIFI דלוק) היה לי נסיון טוב עם TOSHIBA בתחילת הדרך אז זאת החברה שכרגע אצלי בעדיפות ראשונה.. כמו כן DELL, LENOVO, ASUS שמעתי פעם שהאחריות של HP לא טובה והם עושים בעיות, אבל אם אני טועה גם זאת יכולה להיות אפשרות דרך אגב, packard bell היא חברה חדשה בנידיים? רק לאחרונה אני רואה מחשבים שלה.. איך היא? מאוד מאוד חשוב אחריות ! שנתיים לפחות או אם שנה אז שיהיה אפשרות להרחיב (: הנה כמה דגמים של LENOVO שראיתי ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליהם: http://ksp.co.il/h…

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by gabi_gg,

החל משבוע שעבר אני סובל מבעיה עם התאורה במסך. פתאום, ללא שום קשר למה שאני עושה עם המחשב, התאורה במסך נכבית ורואים ממש ממש ממש חלש (צריך לכוון בכיוון של האור כדי לראות). לאחר שעושים reset או נכנסים למצב sleep וחוזרים ממנו התצוגה מסתדרת אבל אז אחרי כמה דקות זה שוב קורה. אני יכול לשלוח את המחשב לתיקון אבל כיוון שנגמרה לי האחריות כל פיפס עולה הון תועפות ואשמח אם מישהו שיודע למה זה קורה יאמר לי וכך אוכל לתקן בעצמי. תודה, גבי.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  14. צהריים טובים. אז כמו שרשמתי בכותרת, אני החלטתי לקנות לאחי מתנה ליום הולדת , הבחור פשוט אוהב לראות סרטים עם חברה שלו בחדר, בדרך כלל מה שהוא עושה זה - לוקח את המחשב הנייח שלי ומחבר אותו לטלוויזיה שלו (Phillips 42 Full HD) ואחרי שהוא מסיים לראות את הסרט הוא מחזיר לי את המחשב באמצע הלילה. לאח יש גם מחשב בחדר , די ישן עם חומרה ישנה , וכרטיס מסך דיי טוב 6800 GT (שדרך אגב כבר עשה את שלו, הוא מראה סימנים ירוקים על כל המסך ) מעבד AMD ישן שאני לא זוכר את הדגם שלו ולוח אם MSI שלא תומך ב PCI Express , לכן הוא לא יכול לחבר את המחשב עם כבל HD שיעביר סאונד ותמונה. חשבתי רק לקנות לו כרטיס מסך ולסדר את כל העניין אבל הבנתי שאי אפשר להעביר סאונד גם אם אני קונה כרטיס מסך עם יציאת HDMI , כי …

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  15. Started by bary,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 עד 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל שיהיה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS.16 TF2 CS:S battlefield bad company 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  16. Started by matan572,

שלום לכולם אחרי חיפושים רבים של מחשב שיתאים לעבודה והביצועים הגעתי למחשב הנ"ל... http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=n5110i52410m&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he אשמח לקבל חוו"דים ביקורות - ביצועים , עמידות (שניהם חשובים ביותר) , אחריות עדיפות ל3 שנים אם יש המלצות למשהו דומה אז.. יתקבל בברכה שימוש עיקרי - ניגון מוסיקה(DJׂ) , סרטים , אינטרנט , מסך 15+ ממ תקציב דל יחסית - 3400 ש"ח

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  17. אהלן השאלה בכותרת מחפש מחשב נייד עם כרטיס מסך ומעבד חזק, לא צריך מעל 4GB זכרון. 500+ גיגה HDD. מסך 15.6 משקל לא משנה, עד 3 קילו אני חושב שזה בסדר. זמן סוללה גם לא כ"כ כיוון שהמחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל. מה אתם ממליצים? ראיתי מחשבים כגון HP שאני מאוד אוהב את החברה (יש לי כבר נייד שלה 1330EJ) יש למשל את זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63136ej 3 שנות אחריות במחיר דיי "זנותי" אפשר לומר. כרטיס מסך 5650 שהוא דיי סבבה יחד עם מעבד I7 אני בטוח שיתן תוצאות הרבה יותר טובות ממה שאני מקבל עם הנייד הנוכחי שלי (4650M + T6600) אגב, ה GT540 עדיף על ה 5650?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  18. שלום, ברשותי מחשב נייד HP. למחשב קיימת הן יציאת VGA והן יציאת HDMI. האם אפשר להשתמש בשתי היציאות בו"ז, כך שיציאת ה-VGA תשמש לוידאו (יחובר למסך/טלויזיה) ויציאת ה-HDMI תשמש לאודיו (תחובר למערכת)? תודה

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך כמובן... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר 200 שקל פחות או יותר, אם זה ממש חשוב, אפשר גם טיפה יותר... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, בעיקר אינטרנט ואופיס... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לנו מסך 17". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות …

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  20. היי, יצא לי להתרשם מאוד מהאתר והעזרה הרבה שאתם נותנים למשתמשים רבים, אשמח אם תתנו לי גם אחת. ניגש לדרישות ולאחר מכן להערות נוספות שיש לי לומר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט וסרטים, משחקים בעלי גרפיקה בינונית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of warcraft , shogun 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by jilazone,

שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב שולחני טוב ומהיר עם נפח של 1 טרבייט, זיכרון 4GB, וחשוב מאוד שיהיה שקט ואמין . לשימוש בעיקר של אינטרנט ותוכנות אופיס. אני לא גיימר אבל רוצה להיות מסוגל לראות סרטוני HD שצולמו במצלמה דיגיטלית ותמונות דיגיטליות איכותיות של לפחות 4 MG האמנם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה? יש לי נסיון לא טוב עם אחת הרשתות הגדולות שפופולרית באזור המרכז ולכן אני מוכן לשלם קצת יותר אבל לקבל מוצר אמין עם שירות טוב. ראיתי באתר את המפרט של "משרדי חזק ללא ציוד היקפי" בעלות של 2150. לעומת זאת, הצעת המפרט הבא מחנות ביהוד עולה כ-1500ש"ח ואני לא יודע אם מספיק טובה או לבקש מהם בדיוק את המפרט המומלץ באתר hwzone? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, למי יש מחשב נייד עם כרטיס מסך של חברת ATI? היה לי את ה VOSTRO 3550 ואני יודע שיש עם ATI + DELL בעיה עם החלפת כרטיס מסך. הייתי רוצה לדעת האם גם לכם יש בעיה? האם כאשר אתם מריצים 3dmark מריץ את הכרטיס מסך של הATI או INTEL? האם כאשר אתם מריצים dxdiag מראה את הכרטיס מסך ATI או INTEL? פוטו שופ וכדומה. אשמח קצת לעזרה. תודה משה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by Delver,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. המחשב ישמש בעיקר לתוכנות עיבוד גרפי (פוטושופ, אוטוקאד, ריינו) ושימוש שוטף. מגבלת התקציב - 5000 ש"ח, אם כי עדיף שמחירו יהיה סביב ה- 4000 אם ההבדלים אינם משמעותיים. התעניינתי במחשב הבא: Dell Inspiron N5110-26308G6N שמחירו 4090 ש"ח לינק: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&cat=4747 מה אתם אומרים עליו? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, ידידה שלי רוצה לרכוש נטבוק לצורך עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) וסרטים (גם HD ) ואולי מעט פוטושופ (לא להגדיל את התקציב עבור הפוטושופ ! הוא לא קריטי) התקציב הוא 560 דולר , בארה"ב גודל מסך - 12 אינץ' (זה הכי גדול לנטבוק נכון?) משקל רצוי - כמה שפחות אבל לא קריטי ולא להוסיף בתקציב עבור הפרט הזה זמן סוללה - כמה שיותר ארוך אבל שוב- לא קריטי ולא להתאמץ בשביל זה. יציאות מיוחדות - HDMI ו DVI בלוטות ? מומלץ 500 GB ואם התקציב מאפשר אז אפילו 1TB צורב DVD - כן אחריות בינלאומית - אין צורך מיוחד שכזה חברה מועדפת ? עדיף דל(אם יש להם נטבוקים בכלל) אבל לא קריטי בכלל. סומך עליכם שתמצאו את ההכי טוב ומומלץ. המון תודה על העזרה !

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  25. Started by janiro,

שלום רב , אני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות. הצרכים הם ביתיים: אופיס, אינטרנט, משחקים קלים, בנוסף אני צריך צורב במחשב מצלמה ומיקרופון מובנה וחיבור HDMI . התקציב הוא עד 2500 ש"ח הכולל אחריות של לפחות שנתיים. אני חושב לקנות : http://www.vipsales.co.il/Product.asp?Pid=K52F&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.1pc.co.il/toshibasatelliteintelp6200213ghz3gb320gb156win7premium-p-11376.html אשמח לעזרתכם, פתוח להצעות מחשבים נוספות מכל חברה . תודה

דיונים חדשים בפורומים