עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AmirL,

שלום לכולם לרוע המזל פרצו היום לדירה של אח שלי וגנבו לו את המחשב החדש שלו. המחשב הוזמן על פי מרכב שאח שלי בחר בעזרתכם ושהוא מאד מרוצה ממנו AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 ADATA 1024MB PC 3200 DDR 400 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM Albatron GeForce 6600GTV SLI 128MB DDR III NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk Floppy Drive 1.44 הדבר היחיד שאח שלי ממש ממש מעוניין לשפר הוא לשים כרטים אם בעל יציאה קדמית (באזור הקדמי של המארז ולא האחורי) לשמע... אם אפשר להציע לי משהו בעל אותן יכולות באותו מחיר אני אשמח מאד אודה לכם אם תענו במהרה הוא מעוניין להזמין את המחשב כבר מחר

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. 1. אשמח להמלצה על מחשב בייתי לשימוש בסיסי ממוצע (אינטרנט, אופיס וכו'), תקציב של 1,500 - 2,000 ש"ח אמור לענות על הסוגייה להבנתי, אינני מעוניין להרכיב מחשב ולבחור חלקים ספציפיים, אלא אשמח להמלצה על מערכת מוכנה שאני יכול לנסוע ללרכוש באחת מהחברות המוכרות בתחום באיזור המרכז. אשמח ללינק ספציפי לרכישת מערכת מוכנה (אין צורך במסך). 2. מעוניין במכשיר משולב מדפסת + סורק + מכונת צילום + פקס. כמות ההדפסה הינה נמוכה, מספר דפים חד ספרתי בשבוע, אשמח ללינק ספציפי לרכישת מוצר מתאים מומלץ, עדיף מאותה החנות מהסעיף הקודם. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? מחשב ליצירה והפקת מוזיקה ובין היתר עבודה עם תוכנות גרפיקה (פוטושופ ולייטרום) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: אבלטון לייב, פוטושופ, לייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אבל כן אשמח לשחק מידי פעם במשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: לא יודע אבל אני מניח שרזולוציה גבוהה ככל האפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך אבל לא קריטי לי כרגע …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. בבקשה מפרט מחשב בין 4.0K - 5.0K המחשב מיועד למשחקים (לא כבדים במיוחד קונטרסטרייק סורס וכאלה..), הורדות, אינטרנט, שירים וסרטים תוכנות. (בעיקר שהרבה תוכנות פועלות יחד). את תצליחו לשלו את המעבד core i7 זה יהיה מעולה ואם לא אז את ה Q תודה. מחשב ממוצע בבקשה למי שיכול להרכיב לי איזה מפרט טוב בבקשה שירכיב אגב השקט של המחשב חשוב לי אבל לא בצורה רבה יש לי מסך 22" לא צריך צורב וציוד היקפי אפשר לחרוג טיפה מהסכום... כונן לא צריך יותר מ 320G 32MB (לא כל כך משנה לי חברה) ואם אפשר לשלו מעבד טוב וכרטיס מסך טוב יהיה מעולה.. הקנייה מתבצעת באזור הדרום לפי דעתי IVORY טובים מאוד. תודה מראש לעוזרים להכנת המפרט!

5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בנוניים וסרטי HD ו3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים בנוניים בעתיד אני אקנה PS4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.קונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG 42 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות .אני רוצה לראות סרטים באיכות גבוהה ביותר 3. האם יש צורך בציוד…

6. Seasonic M12II-620 (SS-620GM) 620W MSI P67A-GD55 (B3) INTEL I5 2500K SСYTHE Mugen 2 (SCMG-2100) MSI PCI-Ex N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC 1024MB GDDR5 (256bit) (880/4200) (2 x DVI, mini HDMI) (N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC) Kingston DDR3-1600 4096MB PC3-12800 HyperX (KHX1600C9D3/4G) את השאר יש לי.. לא רשמתי מחיר כי המחשב לא נקנה בארץ.... אשמח לשמוע הערות

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בניתי שני מפרטים, אחד הולך לסבתא שלי,מכיל מסך LCD ומחשב עם ציוד היקיפי,עד 6500 ,צריך ווינדוס מקורי. המחשב צריך להיות חזק מבחינת כוח עיבוד,בעיקר לעבודה משרדית,אבל מדי פעם ירוצו איזה משחק או שניים. לפעמים היא רואה בו סרטים שדוד שלי שולח לה מחו"ל(הוא יוצר מוזיקה ולכן היא רוצה שזה יהיה באיכות טובה),ושתהיה אפשרות טובה לשדרוג. בבקשה לא להציע לשנות את העכבר כי הוא לטעמה מאוד נוח. מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 741 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 340.00 ¤ 1 340 ¤ 1 7572 NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 265.00 ¤ 1 265 ¤ 2 6011 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray 960.00 ¤ 1 960 ¤ 3 6223 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AM…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by parker,

אפשר לעבור את התקציב ב 200-300 שקל ,אני אודה לכם אם תעזרו לי עם זה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by WN,

אז אני החלטתי לקנות מחשב חדש סוף סוף, להיפטר מהג'יפה 2 שלי. התקציב שלי הוא 4500, וזה המפרט שיש לי בינתיים: אז מה אתם אומרים על זה ? מה לשנות / לשפר ? בתודה, תומר (פיצול אישיות)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש ועדיין להשתמש בכמה פריטים מהמחשב הישן p-3 866 כמו שני הארד דיסקים בגודל 100 גיגה כרטים מסך ראדאון 8500 128 של סאפיר צורב וזהו הייתי מעוניין לדעת כמה יעלה מארז,לוח אם טוב,זכרון לפחות 512,ומעבד ואיזה עדיף מיבחינת מחיר! יצוין שאני משתמש במחשב קצת למישחקים והרבה לתוכנות v.j visual וכאלה! תקציב המחיר הןדןת לדברים שבכר יש ברשותי הוא בין 1500 ל-2000 שח

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by mniiii,

שלום קניתי אתמול את המחשב בבאג המחשב בא איים כרטיס מסך ATI מערכת הפעלה ויסטה פרמיום ו3גיגה זיכרון המחשב זריז מאד הויסטה עולה מהר הו מגיע איים שתי סוללות הבעיה היחידה שכרגע ישנה זה החום הרב שהמחשב מוציא מהחלק התחתון עד כדאי כויה אני שוקל לקנות משטח קרור איים יש למישהו פתרון רציני אחר אני אשמח לקבל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. כבר כמה ימים שיש תמונה מאוד מאוד עמומה במחשב וצריך ממש להתאמץ על מנת לראות חלק ממה שמופיע במסך. כאשר המחשב נדלק אז יש מסך עם סמל החברה של ibm שמופיע טוב אבל אז אין תמונה ולאחר זמן מה יש תמונה מאוד מאוד עמומה. לפי מה שראיתי המסף שמופיע הוא מין של הגדרות של ibm. מה לדעתכם כדאי אולי לעשות? אולי זה פשוט משהו שצריך להגדיר במחשב על מנת לתקן? תודה,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם המחשב ישמש לעבודה בתלת מימד וכמו כן שאר השימושים (כגון משחקים). התקציב משתמע מהחלקים ששמתי פלוס מינוס. ואני לא הולך לעשות Overclocking. Intel® Desktop Board DQ35JO Intel Quad Core Q6600 gainward geforce 8800gt 512 2X 2GB kingston/samsung, 800 mhz (זיכרון) 2X320 WD Raid01 או 500X2 (תלוי במחיר). מסך של Samsung 971p (בהנחה שעוד נשאר בחנויות הדגם הזה). עריכה: לגבי כרטיס קול אני ישתמש בכרטיס audigy קיים רמקולים של Creative Inspire 5200 (קיימים גם הם). מקלדת סטנדרטית ועכבר שקלתי לרכוש משהו של Razer. זה המפרט שעבדתי עליו עם מי שאני מזמין ממנו. עכשיו אני עומד כרגע בצומת דרכים. חשבתי לעצמי שאולי אני יכין לעצמי מחשב תומך SLI על-מנת שבעתיד... בוא נניח בעוד…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by rondamri,

אבא שלי קנה מחשב נייד חדש:asus k550la-xx101d עכשיו זה בא עם FREEDOS ועשיתי דיסק של WIN7 BOOTABLE ואני לא מצליח לפתוח את הBIOS כל פעם שאני מדליק תמחשב ניפתח לי רק אפשרות להעלות את הFREEDOS

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. אהלן וסהלן חברים וחברות יש לי מחשב שמפרטו הוא מעבד e7400 זיכרון 2 גיגה DDR 2 667 ספק כוח 300W ezcool לוח אם p5q-em asus G45 כרטיס מסך HD3400 לשדרג את המחשב הזה ??ומה לשדרג?? בשביל שיריץ משחקים או לקנות מחשב עד 3000-3500 למשחקים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, מיכוון שאני לא מעודכן בחומרה כמה כמה שנים טובות אני צריך עזרה בלהבין איזה מפרט יכול להריץ לי את המשחק Simcity 2013 באופן חלק ובהגדרות גבוהות במינימום עלות. אפשר מפרט יד שניה (כלומר, לחפש בלוחות השונים מפרט שעונה / קרוב למפרט שתמליצו). או מפרט מחנות (כזאת שיכולה למכור גם רכיבים ישנים). תקציב , עד 1000 ללא מסך כמובן אך כולל דיסק קשיח - אפשר עם קיבולת מינימלית - למערכת הפעלה ולמשחק. אפשר לחרוג מהתקציב עד 500 ש"ח. ללא ציוד הקפי. אם התקציב נמוך מידי , פשוט אשחק על הגדרות/רזולוציה נמוכים יותר. צירפתי את דרישות המערכת המומלצות מהאתר: [TABLE=width: 511] [TR] [TD][/TD] [TD]RECOMMENDED SPECS[/TD] [/TR] [TR] [TD]PROCESSOR:[/TD] [TD]INTEL CORE I5 OR FASTER[/TD] [/TR] [TR…

17. שלום. אבקש המלצה למחשב בייתי שישמש אותי לשימוש רגיל בייתי. כולל גם משחקים וסרטים. חשוב לי שתהיה יכול שדרוג. לכן נגיד מוכן להתפשר על כרטיס מסך בשביל מעבד ול. אם טובים יותר. חשוב לי גם מארז שיהיה איכותי ושקט. וגם צריך מסך טוב לפחות 23 אינץ. מוכן לחרוג עד 1000 שקל מהתקציב. כלומר 6000 שקל נומינאלי ועד 7000 גג

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by Mydew,

היי לכולם אני צריכה לקנות מחשב חדש. בהתחלה שקלתי ללכת על מחשב נייח, אבל עכשיו אני שוקלת גם את כיוון המחשב הנייד ככה שאני אוכל לקחת אותו גם לאוניברסיטה. המחשב נועד למשחקים כגון World of warcraft, sims 3, Heroes of newreth וכל מיני הרחבות שעלולות לצאת להם בעתיד. אני מחפשת מחשב שיוכל להריץ את המשחקים הללו בצורה חלקה בהגדרות הגבוהות. בנוסף לכך, הוא ישמש לגלישה באינטרנט, לתוכנות בסיסיות ללימודים כמו אופיס וכאלו ואולי קצת סרטים. שימו לב שברצוני להשתמש במחשב לפחות ל3-4 שנים הקרובות, ככה שחשוב לי שהוא יהיה חזק יחסית כדי להריץ משחקים שעתידים לצאת (רובם בסגנון המשחקים שכתבתי למעלה). בנוסף לכך, חשוב לי שתהיה מקלדת שקטה ורכה ומחשב שקט יחסית. העיצוב פחות חשוב כל עוד זה לא איזה משהו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by rikimaru,

חברים אני צריך את עזרתכם ליעול המפרט שלי (שזה עתה קניתי) להלן המפרט: CPU: INTEL CORE 2 DUO E6600 2X4MB CPU Fan: SUNBEAM TONIQ TOWER 120mm Motherboard: ABIT AW9D-MAX Power supplay: CORSAIR 520W HX היו מבעוד מועד - RAM: NCP 4G DDR2 533Hz היו מבעוד מועד - Hard Disk: SATA=> MAXTOR 80G 8MB + WD 160G 8MB - לא יודע אם הלוח תואם SATA II... היה מבעוד מועד - Graphics Adapter: ATI SAPPHIRE X1900XT (PCI-E) 512MB Sound Card: abit AudioMAX HD 7.1 KeyBoard: Logitech G15 Gaming Mouse: Logitech MX Revolution היה מבעוד מועד - Monitor: MAG 19" T906W (DVI) 8ms Headphone: Speed Link Home Editon Case: GIGABYTE 3D AURORA 570 - SILVER המודגשים מובנים גם לי שהם אינם שיא האיכות ולכן…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אהלן אנשים , תודה מראש למי שעוזר ! אז ככה : המחשב הוא למשפחה של אחותי - בעיקרון אף אחד מהם הוא לא גיימר או משהו שמתקרב לזה אפילו . המחשב הוא יותר לאינטרנט , סרטים , משחקים לילדה (בינתיים אין לה שנה אפילו) ואולי משחקים בסיסיים לבעל . התקציב כמו שאמרתי הוא 3,500 הם רוצים מסך LCD 17 רמקולים , מקלדת ועכבר כמובן . במידה ויש חריגה שלא תעבור את ה4000 שקל . תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בווינדוס 7. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by phmu,

אהלן, עקב אילוצים אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי כמחשב desktop לכל דבר. הדרישה היחידה היא שכרטיס המסך יהיה של nvidia [דרישות תוכנה]. המחשב מיועד לעבודה במשך רוב שעות היום, אז צריך מקלדת טובה ומסך כמה שיותר גדול. אין השפעה לגבי המשקל, מחיר, סוללה וכו'. זה יהיה הנייד הראשון השלי אז בנוסף כמה שאלות טפשיות: - ראיתי כמה ניידים שבאים ישר עם raid. אין בעיה לגשת לביוס ולבטל את זה? - בנוסף, האם אני אמור להתקל בבעיות מיוחדות בשימוש הצפנה מלאה (טרוקריפט) בגלל שזה נייד? באילו אתרים אפשר למצוא ביקורות על ניידים, עברתי על cnet ו newegg. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by penny1,

שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד לאמא שלי הדגשים: מסך גדול - 14 עד 15.6 אינץ׳ משקל - פחות קריטי שכן לרוב היא תעבוד מהבית שימושים - בעיקר אינטרנט ואופיס תקציב - עד 4000 ש״ח הערות - שיהיה יציב וטוב לכמה שנים לפחות - אמא שלי לא מבינה טוב במחשבים ואני צריך משהו שיעבוד טוב ופשוט לפרמטרים האלה יש ksp המון המון מחשבים רציתי לשמוע המלצה אישית על מחשב נייד לצרכים האלה שיעבוד טוב עם אוכלסיה מבוגרת יותר ופחות טכנולוגית תודה מראש!

24. Started by Street-Fighter,

שלום לכולם.. אני צריך מפרט למחשב. אני צריך שהמחשב יהיה חזק למשחקים (גיימר כבד) ללא ציוד היקפי-ללא מסך, ללא רמקולים, ללא מקלדת, ללא עכבר... המפרט צריך להיות חזק אבל משתלם עד 5000 ש"ח. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by michael20,

אחרי שבוע של חקירות, עריכות, ושינויי גודל התקציב הגעתי למפרט הבא: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4670K Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H100i 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם MSI Z87-G45 GAMING LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ares Quad Channel CL9-9-9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח מודולארי SeaS…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.