ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כפי שנאמר בכותרת אני צריך מפרט למחשב עד 3300 ש"ח אני מבקש ממכם לא לחרוג במחיר ביותר מ 100-200 ש"ח! *הצרכים שאני צריך מודגשים בצבע אדום פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3300ש"ח-תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי-כונן DVD 5. האם יש …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מחשב נייד גיימינג לא כל כך חזק שירציץ קצת BF וCS GO קצת דוטא ועוד אולי משחקים יותר כבדים כי יש תאופצייה להריץ אותם נתקלתי במחשב הנייד הבא Acer Predator Helios 300 , מחירו נע סביב ה2500 ליד 2 שממש קורץ לי המפרט שלו 15.6" Full HD, Intel Core i7-7700HQ CPU, 16GB DDR4 RAM, 256GB SSD, GeForce GTX 1060-6GB, VR Ready, Red Backlit KB, Metal Chassis, G3-571-77QK הוא שווה קנייה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אחים. נהרס לי המחשב [יש! 4 שנים אני סובל אותו כבר!!] והגיע הזמן להתחדש בחדש. אז ככה, ישלי מסך מחשב של PROVIEW שהוא 19 או 17 אינצ', ואין לי אפשרות להחליפו. אני כנראה אלך על מחשב ב4000, בתקווה שההורים יסכימו, אם לא, בסביבות ה3200. אלה המחשבים ששמתי עליהם עין, מה אתם אומרים? חשוב שמשחקים כמו GTA IV נגיד יעבדו חלק וטוב. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1600 ו http://www.skypc.co.il/pl_product~Sky522~88~0.htm תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה אוקי הבנתי שאני צריך להוסיף עוד קצת מידע 1. מקסימום הטווח הוא 3000-3500 שקל, אם לדעתכם שווה לחרוג קצת (=גג 300 שקל נגיד) מעל ה3500 בשביל משהו שישתלם לי אז אני זורם. 2. השימושים למחשב תהיינה לרוב עבודה עם התכנה קיובייס(תכנת עריכת סאונד), משחקים(כמו COD או באטלפילד) וסרטים. בשביל קיובייס ידוע לי שצריך זיכרון פנימי טוב וחזק, ובעיקר מעבד 4 ליבות. והתכנה הזאת דיי מאוד כבדה... לגבי הרזולוציה של המשחק אני לא ממש אחד שמשחק כל כך, ואז אני לא יודע מה לכתוב לגבי איך אני הולך לנצל את הכרטיס מסך שלי עם משחקים ואיזה רזולוציה. אני לא בנאדם הכי גיימר, כך שלא יהיו לי הרבה משחקים אני מאמין. ואני לא חושב שאני נגיד יצטרך ת'כרטיס מסך הכי הכי חזק, אבל משהו שיחזיק טוב את המשחקים של התקו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב ממעבדה שמרכיבה מחשבים לפי דרישותך אז איך אני רוצה שאתם תעזרו לי? אני רוצה שתביאו לי חלקים למחשב +הדגמים של החלקים אז מה הדרישות שלי? תקציב: 5000 שקלים (אולי קצת פחות אבל זה בערך התקציב ואני אל משלם במזומן) מטרות המחשב: משחקים כבדים כגון Call of Duty 4,GTA 4 בקיצור משחקים חדשים וכבדים כמו המשחקים הנ"ל וגם הורדות וקצת צפיית סרטים אך בעיקר בעיקר משחקים ציוד הקפי: לא צריך שום ציוד הקפי דבר ספציפי שלא צריך למחשב: ללא אוברקלוק עיצוב למחשב: לא חשוב לי נושא השקט: נושא השקט די חשוב לי אך לא ברמה שאני לא מצליח לשחק אם אין שקט.. כרטיס זיכרון: 500GB כרטיס RAM: מינימום 4GB רמת כרטיס המסך: טוב מאוד-טוב איזה מסך יש לי?: חברה: NU דגם: QL-711V נושא הקירור במחשב חשוב לי כ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אחרי שנים של ציפייה לדיאבלו 3 סוף סוף זה קורה! אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד, עדיף כמה שיותר קל (רציתי 12-13 אינצ' אבל הבנתי שזה לא ריאלי - אז לכל היותר 15 אינצ', עדיף פחות). אני עוברת בקרוב לארה"ב, שם גם ארכוש את המחשב, כך שלא חשוב לי השירות בארץ. המחיר מאד גמיש. ברור לי שהבעיה העיקרית היא כרטיסיי המסך, אני לא מבינה בזה דבר, ואמנם יש את רשימת הכרטיסים הנתמכים כאן: http://us.battle.net/support/en/article/video-card-support-for-diablo-iii אבל הכרטיסי מסך שראיתי בלפטופים לא מופיעים, ואין לי מושג כיצד להשוותם למה שכן מופיע. כרטיסי מסך שנתקלתי בהם: lenovo y series: NVIDIA GeForce GT 555M 1GB graphics AMD Radeon™ HD 7690M 1GB graphics dell 15 xps: NVIDIA® GeForce®…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק לעזרתכם בבניית מחשב לעריכת 4K בAdobe premier וקצת After effects. המחשב ירכש בחו"ל לכן עניין התקציב פחות רלוונטי כרגע. ב KSP אותו המפרט עם שינוים קלים הגיע ל 10K, כמובן מעדיף לצמצם איפה שאפשר. ציוד הקפי נחוץ - מסך, מקלדת פשוטה עם כפתורי מולטימדיה, מתאם Wifi AC (עדיף pci?), מפצל USB וקורא כרטיסים ביינתים זה מה שיצא לי: Intel Core i7-6700K 4x4.10 GHz 1151 Box Skylake Gigabyte GA-B150M-D3H B150 Sockel 1151 µATX DDR4 Kingston 32GB KIT HyperX Fury DDR4-2400 CL15 4x8GB schwarz Gigabyte GeForce GeForce GTX 960 WindForce 2X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP 1.2 Seagate Barracuda 7200.14 3000GB Sata 6Gb/s 7200rpm 64MB Crucial BX100 250GB 2.5" SATA 6Gb/s MLC 16nm 7mm Cooler Maste…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, עברתי פה על כמה הצעות לתקציבים ויצאתי קצת מבולבל - אז אשמח אם תוכלו לסייע לי בהרכבת מחשב: התקציב הוא כ- 4000 +- למחשב ותקציב נוסף למסך (שטוח או LCD ). המחשב מיועד למשחקים וכן להתחברות למקום העבודה דרך האינטרנט. אין צורך במעבד ל -OC , רצוי כמובן זכרון גדול וכרטיס מסך איכותי . מעבד לא חשוב - אולי עדיפות קלה לפנטיום. חשוב שזה יהיה ממקום אמין ! ושירות טוב ! לגבי מסך אני אודה לכם אם תוכלו לתת לי הצעה למסך טוב גם רגיל שטוח וגם LCD . תודה רבה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד באוקטובר, מסלול שדומה קצת למדמ"ח מבחינת הדרישות ללימודים. בנוסף אני רוצה להתחיל ללמוד פוטושופ ועריכה. כרגע חשבתי על הZENBOOK של אסוס, עם מעבד I7 ו16RAM, מתלבטת איזה כרטיס מסך. בין NVIDIA GeForce MX250, ל intel UHD GRAPHICS 620 . אמרו לי שהאינטל יספיק למה שאני צריכה, ושהNVIDIA סתם יכביד על המחשב, יאכל יותר סוללה וכאלה, אבל לא הצלחתי למצוא על האינטל שום ביקורת שזה באמת לא יפריע. אשמח לעזרה בקשר לכרטיס מסך או אפילו להצעות אחרות למחשב אם יש תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הוצע לי הכונן הנ"ל Intel SSDSA2BW160G3H 160GB אינטל למחשב של levovo. המחשב מגיע בגדול עם כונן של 1TRA אבל הוצע לי להחליף לSSD המצוין כאן בתוספת של 350 ש"ח. העניין הוא שנראה לי שהכוננים האלה כבר ישנים.. לא? עדיין מייצרים אותם בכלל? בכל מקרה אשמח לעצתכם והאם משתלם לי לקנות אותו.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-התקציב הוא עד 4500 ש"ח -העדפה אם אפשרי לחסוך טיפה -שימוש יומיומי אינטרנט סרטים ואופיס וכמובן משחקים -הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי 1280x1024 כמובן שיש אפשרות שאני יחליף מסך בעתיד אך לא כרגע -כמובן העדפה להגדרות גבוהות במשחקים -ציוד עקפי אני מחפש עכבר ומקלדת בצבע שחור -רכיבים לא צריך הם: מסך ורמקולים. -מערכת הפעלה לא מחייב -אוברקלוק לא -חנות מועדפת באזור פתח תקווה והסביבה -בקשות מיוחדות אין אבל אין לי בעיה אם תמליצו על משהו שאתם חושבים שאולי אני יכול לעשות או לשפר וכדומה... -לגבי שידרוג העדפה שלי שהמחשב ינסה להחזיק לשלוש שנים... הערה חשובה לגבי המארז!!! הגובה המקסימלי שהוא יכול להיות הוא 48 ס"מ. תודה רבה לכל המגיבים מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לפי הפירוט המצורף 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט, משחקי אינטרנט אונליין, צפייה בסרטי HD, חיבור לטלויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY - קירור מצויין למעבד Low noise Freezer 7 pro 1,075 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P55M-UD2 (P55) LGA1156 I5 - mATX 562 ש"ח 1 2x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original - שניים במחיר מיוחד 480 ש"ח 1 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 - RETAIL 820 ש"ח 1 SAMSUNG 500GB 16MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 219 ש"ח 1 NEC DVD-RW AD-7260S x24 (BLACK) SATA - BULK 128 ש"ח 1 Thermaltake Bach VX - Window - black + 400W PSU 590 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) 171 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים (כרטיס אשראי): 4,045 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים במזומן שטרות: 3,924 ש"ח המחיר הינו לתשלום אחד בכרטיס אשראי. אין …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. מזה הרבה זמן אני רוצה לקנות כבר מחשב למה יש לי מחשב שעגלת סופר שמה אותו בכיס הקטן .. 1. צריך שתרכיבו מפרט מהחנויות מחשבים הבאות NOACOMP (נעה מחשבים) או PANDAS כי אני מאזור חיפה. 2. צריך מחשב עד 4000 ש"ח עם חריגות קלות מאוד... 3. ללא ציוד היקפי וללא מסך 4. מחשב לאינטרנט, פוטושופ ואני רוצה מחשב למשחקים בעיקר, למרות שאני לא גיימר כבד אבל שיהיה מחשב טוב למשחקים כבדים עתיידים 5. חשוב לי שיהיה מעבד INTEL, לא יודע לא בא לי ה AMD הזה בטוב חח בטוח יש מעבדים טובים של אינטל, תודה. זהו בעיקרון? תראו לי מה אתם מציעים ועוד דבר אני מעלה את המחיר עד ל 5000 בשביל לדחוף מסך אני חושב שצריך אז 22" תביאו לי מפרט טוב ..
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של asus מדגם Eee PC cpu-intel atom z520 1.33 ghz ram- 2G עם מערכת הפעלה win7. המחשב באופן כללי מאוד איטי, ובמיוחד בהצגת סרטים. כשאני רואה סרטונים ביוטוב הם מקוטעים ולא רציפים. למישהו יש פיתרון כיצד לשפר את התצוגה של הסרטים? ובכלל את המהירות של המחשב? (ניסיתי להשתמש בccleaner-לא עזר) תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי רצה שאני אברר לו לגבי לפטופ, התקציב שלו 2000 שקל והוא ישתמש בו בעיקר לפייסבוק, אינטרנט בכללי, מוסיקה וleague of legends. * מטרות המחשב? אינטרנט, מוסיקה, league of legends * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב מדי, כל עוד זה גודל סביר ולא משהו קיצוני * רזולוציית המסך? לא חשוב מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא צריך * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כלכך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה מדי, כמובן שום דבר קיצוני. מעל 300-400 ג'יגה זה יספיק * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף אבל לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד P4 3GHZ L2 2MB לוח אם ABIT SG-80 661FX זיכרון 256MB DDR400 כונן קשיח MAXTOR 80GB 133ATA כונן ASUS DVD כונן 1.44 ---------------------------------------------- המחשב מצויין לאינטרנט הוא בסדר סביר מאוד אבל יש בעיה קטנה הזיכרון מוגבל מאוד !!!!!! רק 256 בקושי זז !!!! יש לי אפשרות לשדרג זיכרון ל 1024MB DDR1 ב 140 ש"ח או לקנות לוח אם מבוסס G31 וזכרונות 4 GBב 430 ש"ח תוספת קטנה של 290 ש"ח ... מתלבט אם זה הכרחי בשביל אינטרנט ומשחקים בהגדרות נמוכות. ואלה הלוחות שהציעו לי: PALIT - http://pulser.kz/?tovinf=67401 GIGABYTE - http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=6770&catcode=&AdCat=&parentid= וזכרונות יש MICRON ויש KINGSTON בתדר 800MHZ נפח 2GB כפול 2 . השימו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין מה להוסיף תנו מפרטים טובים... 1 GB זיכרון!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי ראיתי שיש הגדרות ממש כבדות למשחקים החדשים שיש חחח ורציתי לשאול לעוד כמה זמן המפרט הזה יחזיק לי משחקים על הגדרות גבוהות ? הינא : AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Cooler Master Elite 370 Plus + FSP 550-80GHN(85) 80PLUS BronzE איך המחשב למשחקים כבדים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... זה המפרט שאני רוצה תסתכלו ותגידו את דעתכם http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=248_574 אגב אני יודע שהמעבד מגיע בלי קירור אבל אני מקבל קירור מתנה של Tt תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בלימודים בתקציב של עד 5K לצורך צפייה בווידאו 1080P עריכת תמונות ב LIGHTROOM ו PHOTOSHOP, עריכה בסיסית יחסית אופיס ואינטרנט כמובן תכנות, JAVE, פייתון, C ודברים כאלה ואולי גם תוכנות מתמטיקה כמו MATHLAB ודומיהם אחרי שבדקתי קצת והתייעצתי עם אנשים הגעתי לקרב בין דל ללנובו לשניהם יש מפרטים דומים יחסית ללנובו יש TOUCH ששמעתי שיכול להיות מועיל מצד שני שמעתי גם על בעיות אמינות במחשב בגלל הפיצ'ר של המסך המסתובב אשמח לחוות דעת, איזה מחשב עדיף, איזו חברה עדיפה בעיקר מבחינת אמינות, אחריות, שירות לקוחות ודברים כאלה.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגדול הכותרת אומרת הכל אמרו לי שעדיף לעבוד עם מסכים כמה שיותר גדולים ב RATIO של 4:3 . ממה שהבנתי הכי גדול זה 16" בנוסף אמרו לי שcore 2 duo זה המעבד שהכי שווה לקנות. כמובן כמה שיותר RAM ו HD (משהו כמו 3GB+ ו 160GB+) מה שהכי משתלם. אם אתם חושבים שבשביל עריכת תמונות חלק מהדברים לא הכרחיים אנא ציינו זו. אני רוצה את המחשב הכי משתלם למטרה הספציפית הזו. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אסלח לכם אם תחרגו קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט ופוטושופ קל מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט כל הזמן מן הסתם, פטושופ פעם בשנתיים ומשחקים מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. civilization iv, ומשחקי אסטרטגיה אחרים בעיקר האמת. אולי גם skyrim כשיצא, סתם כי המשחקים מהסדרה הזאת מתאימים יותר למחשב בגלל התוספות שלהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-