ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון הכל, משחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? 4.…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד באוקטובר, מסלול שדומה קצת למדמ"ח מבחינת הדרישות ללימודים. בנוסף אני רוצה להתחיל ללמוד פוטושופ ועריכה. כרגע חשבתי על הZENBOOK של אסוס, עם מעבד I7 ו16RAM, מתלבטת איזה כרטיס מסך. בין NVIDIA GeForce MX250, ל intel UHD GRAPHICS 620 . אמרו לי שהאינטל יספיק למה שאני צריכה, ושהNVIDIA סתם יכביד על המחשב, יאכל יותר סוללה וכאלה, אבל לא הצלחתי למצוא על האינטל שום ביקורת שזה באמת לא יפריע. אשמח לעזרה בקשר לכרטיס מסך או אפילו להצעות אחרות למחשב אם יש תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שקונה (204 פינים) ומוכן לקנות שתים אחד בשבילי שידבר איתי...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם אפשר להשיג מחשב נייד סביר ב3000 שקל..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את מוצרי אדובה כמו פוטושופ, אילוסטריטור ודריימוויבר(לא התוכנות לוידאו) ישמש בעיקר לתיכנות ועיצוב גרפי. מחפש משהו בין 2k ל3k עם עדיפות לחלק התחתון של הסקאלה. לא מחפש משהו לערוך איתו וידאו או לשחק באטלפילד 4. מעוניין במסך 15 אינץ׳. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי את המחשב הנייד שלי מלפני חצי שנה והוא מגיע עם 2 ג'יגה זכרון של חברת A-DADA ומספר הדגם ADOVE1A0834E. הגיעו 2 כרטיסים שכל אחד מהם הוא ג'יגה. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1117 מצאתי את הזכרון הזה בזאפ ורציתי לדעת האם הוא מתאים למחשב והאם ניתן למצוא דיל יותר טוב בתקציב של מה שאני פירסמתי? תודה רבה ויום טוב (:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שמתאים לעריכת מוזיקה (עבודה עם תוכנת קיובייס=הרצה של הרבה משימות במקביל) ברמת התחביב ולא ברמה מקצועית. בנוסף אני מעוניין להשתמש במחשב לצפייה באיכות פול אייץ' די 1080 על טלויזית LCD - אני רוצה להעביר חוט קבוע אליה מהמחשב. כמו כן, יש לי מסך מחשב 24 אינץ שגם אליו המחשב צריך להיות מחובר. אני קונה את החלקים דרך יבואן שיש לו את רוב החלקים שמשווקים בארץ, רוב הדברים שיש בZAP קיימים שם. אציין לגבי כל חלק מה קיים אצלם, ומבחינתי תוכלו להמליץ לי מZAP. מבחינת המחירים כדי להגיע לתקציב תבנו את המפרט לפי המחיר הנמוך ביותר בZAP של כל חלק שאתם בוחרים, מאחר והמקום שאני קונה ממנו הוא יבואן ולכן זול יותר מהחנויות. ובחלקים שציינתי את המחיר שלהם פשוט תכתבו את המחיר שציינתי במפרט. …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי לפני כמה ימים דיון במפרטי מחשב, לפני שאני עובר לשלב הקניה, חשבתי לשאול פה כמה עולה המחשב הבא: בגדול חשבתי להשאיר את המארז והספק כח למחשב החדש, פשוט חבל לי על שאר החלקים, כי המחשב עובד. מעבד: Intel Core i5 750, 2266 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P55-US3L כרטיס מסך: AMD Radeon HD 5850 Series (1024 MB זכרון: 2X4GB Kingston DDR3-1333 (667 MHz ללא כוננים קשיחים מארז: thermaltake element g ספק כח: enermax pro 82+ 525W תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
MotherBoard: Asus P5N32 SLI-Deluxe CPU: Intel Pentium D 3.0MHz 930 Graphic Card: Nvidia XFX GeForce 7800GT 256MB Memory: OCZ 1GBx2 2048 DDR2 667MHz 4-4-4-8 HDD: Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Sound Card: Creative Audigy 2 ZS Power Supply: OCZ PowerStream SLI-Ready 520W System: Microsoft Windows XP Professional SP2 CPU Cooler: Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan VGA Cooler: Zalman VF900-Cu Case: SunBeam Transformer Black case ???
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אסביר לכם מה הבעיה נקווה שתבינו ותעזרו אחרי שימוש שוטף במחשב הנייד שלי, ACER 5741G אני סוגר את המסך ללא כיבוי מחשב. כשאני פותח את המחשב הנייד וכותב את הסיסמא שלי המחשב קורס ונדלק מחדש ושואל האם אני רוצה להפעיל אותו במצב בטוח או במצב רגיל. כל פעם מחדש, אלא עם כן אני מכבה אותו לגמרי עשיתי בדיקת וירוסים וכל השבאנג הזה אבל לא מצאתי שום וירוס אני ממש אבוד עצות, האם יש לכם רעיון מה לעשות? לפני שאני עושה ריסט... תודה רבה לעוזרים ולאלו שמנסים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד מתנה לבת משפחה שהתחילה ללמוד. הדרישות: מחיר גמיש, במידה וזה יהיה יקר אני אשתף בני משפחה נוספים במתנה. מסך 15.6 (היא מעדיפה זאת מסיבה כלשהי) סוללה ל 6 שעות ומעלה. שימושים מאוד מינויירם פחות או יותר רק אינטרנט ואופיס. היא לא אמרה על כך כלום אבל אני מבקש משקל לא מנופח מידי. אשמח להצעות מועילות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מכם עזרה. אין לי שמץ של מושג בעניינים האלה.... המחשב הנייח שלי שבק. זקוקה לו לעבודות משרד סטנדרטיות (אופיס) גלישה, צפייה בסרטים, משחקי מחשב לא כבדים מדי, עריכת תמונות ואולי גם עריכת וידאו בעתיד. האם המפרט הזה יספיק לי? האם כדאי לשדרג למעבד i3? יש טעם בזיכרון גדול יותר או שאפשר להוסיף בעתיד? תודה (-: לוח אם: תוצרת GYGABYTE דגם: GIGABYTE GA-H81M-S1 דגם אשר כולל את מיטב הטכנולוגיה 4SATA3+FSB1600+ PCIe x 16 +HT+RAID DDR3-1333+USB2(8)+USB3(2) DUAL BIOS + +2PCI + 1PCIE+DYNAMIC ENERGY SAVING Ultra Durable 2 ציפסט: Intel® H81 Express Chipset- אחריות: שלוש שנים מעבד: תוצרת INTEL דגם: INTEL CORE G3220- מהירות: - 64BIT 3.0GHZ – FSB 1150 - 6MB …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אין לי יותר מדי נסיון בעולם השרתים ואני צריך את עזרת הפורום. החלטנו בקבוצת התוכנה אצלנו בעבודה לרכוש שרת שנוכל לקמפל (gcc) עליו את הפרויקט בהתחברות מרחוק בלי להשבית את המחשבים האישיים שלנו. מדובר על מוצר מאוד מורכב וקומפילציה מלאה לוקחת באזור השעתיים. אני צריך שרת כמה שיותר חזק בתקציב שבכותרת. אין צורך במסך, ציוד הקפי או מערכת הפעלה. אין צורך ביותר מ-4 ג'יגה זיכרון (הסביבה היא 32 ביט) הסדר גודל זה 4 משתמשים שמקמפלים בו זמנית. לא צריך כרטיס גרפי או SSD לא צריך אחסון (500 ג'יגה בהחלט יספיק) - אפשר לשים 2 בשביל RAID גיבוי שקט לא רלוונטי אתגר שאתם לא מקבלים פה כל יום... תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עזרה בבקשה, ללא OC שיהיה מחשב חזק לכל משחק שקיים היום,
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מעוניין לקנות לחברה שלי לפטופ התקציב הוא עד 2000 אז כמובן שהאטרקטיביים במחירים האלו זה המיני ניידים כמו Dell Inspiron Mini 1012 Acer Aspire One Asus EeePc 1015P מתלבט בינהם אבל לא יודע כמה הביצועים שלהם יהיו משביעי רצון, לא מחפש מפלצת מהירות אבל גם לא מחשב איטי שיוציא את הנשמה עד שעושה כל פעולה. עוד דבר שמבאס אותי בהם זה המסך הקטן של 10' אם יש המלצה ללפטופ במחיר הזה עם מסך קצת יותר גדול כמו 12' או 13' אני אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט שבניתי ב-4600, כולל הרכבה מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 לוח אם: ASUS M2N-VM DH כרטיס מסך: Gigabyte PCI-EX GeForce 8800GT 512MB דיסק: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM צורב: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 כונן דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ספק: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT המפרט למשחקים, אבל לא רק. יש הצעות לשיפורים?[br]פורסם בתאריך: 26.10.2007 בשעה 16:29:25 חוסר תגובה אומר לא?אני לא בטוח כל כך לגבי הלוח אם
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! לפני כמה שבועות בקשתי עזרתכם כאן בנוגע למפרט מחשב ב5K וייעצו לי פה ובפורום אחר לחכות מעט ליציאת המעבדים החדשים והכ.מ של NVIDIA המעבדים יצאו כבר לפי מיטב הבנתי, יש טעם לחכות עוד לכ.מ ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: call of duty, battlefield, assasin creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (כמה שאפשר כמובן) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1076 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤684 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39213 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 ¤697 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD2900XT 512MB HDCP PCIe ¤2345 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCH2900XT-512 צורב Pioneer DVR-212 X18 DVD ¤189 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-212BK מארז ללא ספק NZXT Hush ¤554 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZHush סה"כ מחיר לכל המוצרים:5906¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, המחשב הנייח בדרך למות. שנה הבאה רק אתחיל ללמוד, אבל אם מחליט לקנות מחשב, אז כבר אלך על נייד. את המחשב אוכל לקנות בארה"ב, לכן טווח המחירים לארה"ב יהיה בין 3000-4500 ולארץ 5500. מטרות המחשב? שימוש משרדי, להריץ סרטים באיכות גבוהה (1080p), חיבור המחשב לטלויזיה בין היתר, הרצת PS3 Media Server לדוגמה והרצה של הרבה ישומים בו זמנית. * גודל המסך? 14יהיה בסדר, אך אפשר 13 או 15. * משקל רצוי?מתחת ל2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?רצוי 5+, אך אפשר לרדת ל-4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חובה, רצוי ESATA' אך לא קריטי. * בלוטות? …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי בערך כחודש של סקר שוק, הטרדה מחרידה מצידי לINTEGRAL ולSTRENGTH :lol:, הכל כבר נקנה, סתם רציתי לדעת תגובות וכו'... אגב הכל עלה 7500 פלוס מינוס לחצו על מפרט <------ BRING IT ON BABY עריכה: הכל מורכב ועובד, השילוב בין WD + המאוורר שבא עם הסמוראי + SPIRE KESTRELKING II + זוג מאווררים להארד דיסק = NOISE
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המליצו לי על DELL 23" U2311H, מה דעתכם ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט כבר נקבע אבל לוח האם אזל מהמלאי. נא ראה הודעה מספר 10. ------- עקב העזרה המעולה שקיבלתי פה לפני כמה חודשים אני חוזר לסיבוב נוסף =] והפעם מחשב לקרוב משפחה. 1. מה התקציב המקסימלי? כ-3500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? צפייה בתכני HD ומשחקים "בינוניים+". במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המחשב מחובר לטלוויזית 37" FHD. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים "בינוניים+"(?), למשל: מייפל סטורי, קאונטר סטרייק ולעיתים אחד מהמשחקים החדשים יותר כגון אססין קריד 709. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיוע…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב חדש לעבודה משרדית פלוס/רב תכליתיות, אשמח להמלצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, קצת תכנות/סרטים/משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך כבר הוחלט - DELL U2311H. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-