ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב להורים שהשימוש בו הוא סה"כ אינטרנט. צריך שיהיה מסך גדול ושירוץ מספיק מהר כדי שעדיין יהיה נוח להשתמש בו. חשבתי על המחשב הזה: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989979 שיש לו ביקורות בסדר באינטרט ונראה לי שבתמורה למחיר הוא סביר ובמקרה הכי גרוע להוסיף SSD כדי לשפר אותו קצת. האם לדעתכם הוא באמת שווה את המחיר או שכדאי לקחת אחד אחר? התקציב לא ממש מוגדר אבל אני לא חושב שצריך להוציא יותר מזה בשביל שימוש כזה בסיסי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המחשב הוא לאחותי שתתחיל ללמוד בקרוב תואר בתקשורת. החשב הוא בעיקר לצרכי מולטימדיה מוזיקה אינטרנט ואופיס. העדפות: רזולוציה טובה עם זוויות צפייה רחבות 15.6" גודל מסך ואחריות ואמינות טובה. 2 הדגמים הנבחרים: 1. Toshiba satellite s50-14x 2. Lenovo thinkpad E540 המחשב הראשון (לעומת הדגם השני) קל משקל, נראה טוב יותר, מעבד מהדור החדש מסוג U, זיכרון 8 ג'יגה בייט, הארד דיסק 1 טרה לעומת חצי טרה ב thinkpad ואחריות 3 שנים ע"י מעבדות CPM. המחשב השני (לעומת המחשב הראשון) נראה חזק ומסיבי יותר, מעבד מהדור הקודם אבל מסוג M, זיכרון נמוך יותר (4 ג'יגה בייט) הארד דיסק 7200 RPS לעומת 5400 בטושיבה, והכוונה להרחיב אחריות ל 3שנים בבית הלקוח ע"י מעבדות IBM. שניהם מסכי FHD בטושיבה המסך ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי קרוב משפחה בארה"ב בשבועיים הקרובים והוא יכול לקנות עבורי מחשב נייד. אני צריך שיהיה מספיק חזק לתכנת עליו פרוייקטים גדולים (visual studio, clear case, tfs, wpf, web-services וכדומה) ושישמש לפעמים כמעיין מדיה סנטר בחיבור לטלויזיה לראות סרטים. חשוב לי שהיה כמה שיותר קל! חשבתי על 4 ג'יגה זיכרון, 500 ג'יגה הארד דיסק, hdmi out, מסך 12', תקציב של כ 700$ ושיחזיק לכ 4 שנים. שאלות שעלו לי הן: 1) על איזה חברה כדאי לי ללכת? הבנתי שלאסוס יש אחריות בינלאומית שמתקבלת בקלות בארץ (ניסיון גם מלפ טופ שהיה לי בעבר הלא רחוק). 2) לאיזה מעבדים כדאי לי לכוון? 3) כדי לראות סרטים דרך hdmi out על גבי מסך טלויזיה יש משהו שכדאי שיהיה חזק? (כרטיס מסך לא צריך להיות טוב במיוחד בשביל זה, נכון?…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה אוקי הבנתי שאני צריך להוסיף עוד קצת מידע 1. מקסימום הטווח הוא 3000-3500 שקל, אם לדעתכם שווה לחרוג קצת (=גג 300 שקל נגיד) מעל ה3500 בשביל משהו שישתלם לי אז אני זורם. 2. השימושים למחשב תהיינה לרוב עבודה עם התכנה קיובייס(תכנת עריכת סאונד), משחקים(כמו COD או באטלפילד) וסרטים. בשביל קיובייס ידוע לי שצריך זיכרון פנימי טוב וחזק, ובעיקר מעבד 4 ליבות. והתכנה הזאת דיי מאוד כבדה... לגבי הרזולוציה של המשחק אני לא ממש אחד שמשחק כל כך, ואז אני לא יודע מה לכתוב לגבי איך אני הולך לנצל את הכרטיס מסך שלי עם משחקים ואיזה רזולוציה. אני לא בנאדם הכי גיימר, כך שלא יהיו לי הרבה משחקים אני מאמין. ואני לא חושב שאני נגיד יצטרך ת'כרטיס מסך הכי הכי חזק, אבל משהו שיחזיק טוב את המשחקים של התקו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה השבוע מחשב בשווי 10000 שקל... הייתי מעוניין לדעת אם הרכיבים שקניתי משתלמים..ואם לא אז רכיב חלופי בבקשה.... המחשב הוא למשחקים ותוכנות גרפיקה...התקציב הוא 10000 שקל מעבד- amd 3700+ 64 san diego לוח אם - gigabyte k8n ultra 9 (אין באפשרותי לקנות DFI!) זיכרון - super talent 1g DDR400 (שתי יחידות) דיסק קשיח- WD 250GB sata II 16MB מארז- Chenbro 61164 כ. מסך- leadtek G-force 7800 GT צורב- DVD RW NEC 3550 מקלדת- SUNBEAM MULTIMEDIA עכבר- logitech MX 518 מסך- MAG 19" 996PFS אל פסק- sustainer 600 WatT ספק כוח- Enermax 420 WaTt אשמח אם תאמרו לי אם הרכיבים טובים!!! תודה לכולם!!!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט לחבר מה אתם אומרים שימושים למשחקים ושימוש ביתי רגיל מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 960 960 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E 1 450 450 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB V-Data 2 300 600 כרטיסי מסך? Point Of View כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E 1 950 950 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 350 350 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 1 190 190 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) 1 240 240 ספקי כו…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים וחברות, לאחרונה הגיעה העת לרענן את חדר העבודה בבית ולהפטר ממה שהיה פעם מחשב ביצועי ביותר, אך היום משמש בעיקר כקופסת פח דקורטיבית וסופחת אבק. מאחר ואינני בקיא בחידושים האחרונים בעולם החומרה, חשתי כי HWzone יחזיר אותי לעניינים חיש מהר, ועל כן אני פותח פוסט זה. לענייננו: 1. מחיר מקסימלי: כאמור, 2000 ש"ח (רצוי שלא לחרוג מתקציב זה, הכוונה הראשונית שלי הייתה מחשב ב1500 אך אני נוטה שלא להתפשר על איכות החלקים). 2. מה הן מטרות/שימושי המחשב? מעט עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, שיתוף קבצים - עד כאן מחשב סטנדרנטי שאפשר לקנות גם ב1K ולסגור עניין, אבל פה זה הופך למעניין: אני מוזיקאי ויוצר ומתכנן אולפן ביתי - מחשב סביר לאולפן ביתי אמור לעלות בסביבות ה3-4K, …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בידי הצעה למחשב נייד חדש.. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1790 אני חיפשתי מחשב למטרות גלישה בעיקר, אך הוא צריך להתאים גם שאני אוכל לראות בו סרטים ולהפעיל בו משחקים ברמה סבירה(לא מהחזקים משחקים כמו פיפא,אנביאי, מנג'ר וכדומה) התקציב שלי הוא 6 אלף בערך.. אך אם יש הצעה טובה מאוד אוכל להעלות את התקציב.. מה אתם אומרים על ההצעה? המעבד טוב? המחשב עצמו טוב? תודה רבה מאוד לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב, בעיקר למשחקים, על פי המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 כרטיס מסך GeForce 6800GS PCIE זכרון 1GB 533MHz איזה לוח אם יתאים הכי טוב למפרט הזה? שיהיה לוח אמין אבל לא יותר מדי יקר תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד מדגם lenovo g550 והבעיה שלי היא שהמחשב לא עולה , הוא פשוט נתקע בלוגו של לנובו . ניסיתי לפתוח את המחשב וניקיתי קצת את המחשב מאבק וגם בנוסף שמתי לב שהמאוור עובד רק בחצי דקה הראשונה ולאחר מכן מפסיק, ואחרי עוד 10 דקות עוד פעם עובד ואז מפסיק כעבור דקה. אחרי הרבה זמן שהמחשב נשאר במצב תקוע עם הלוגו של לנובו יש לי הודעות בלולאה עם המסר הבא : media test failure',chrck cable exiting broadcom pxe rom תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,עברי כבר שני פורום לפני שהגעתי לכאן חחח.. טוב אז ככה אני מחפש מחשב חדש לגמרי,כמובן פנטיום 4 ושלא יעלה על 2500-3000 שח' תודה רבה רבה!!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב של משחקים וכבר פתחתי דיון אבל אני עשיתי מפרט משלי, מה אתם חושבים?: [table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1169 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155 כמות: 1 מחיר: ₪642 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] THERMALTAKE Soprano RS 101 Piano Black Fan Filter 120mm + Window כמות: 1 מחיר: ₪296 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למארז: [/td] [td] Thermaltake 120mm Cyclo LOGO 1500RPM 17dBA כמות: 2 מחיר: ₪70 [/td] [/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] Delta 650Watt, 120mm Fan, 24 pin, 12V, 6X SATA, ACTIVE PFC, EX Series כמות:…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-התקציב הוא עד 4500 ש"ח -העדפה אם אפשרי לחסוך טיפה -שימוש יומיומי אינטרנט סרטים ואופיס וכמובן משחקים -הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי 1280x1024 כמובן שיש אפשרות שאני יחליף מסך בעתיד אך לא כרגע -כמובן העדפה להגדרות גבוהות במשחקים -ציוד עקפי אני מחפש עכבר ומקלדת בצבע שחור -רכיבים לא צריך הם: מסך ורמקולים. -מערכת הפעלה לא מחייב -אוברקלוק לא -חנות מועדפת באזור פתח תקווה והסביבה -בקשות מיוחדות אין אבל אין לי בעיה אם תמליצו על משהו שאתם חושבים שאולי אני יכול לעשות או לשפר וכדומה... -לגבי שידרוג העדפה שלי שהמחשב ינסה להחזיק לשלוש שנים... הערה חשובה לגבי המארז!!! הגובה המקסימלי שהוא יכול להיות הוא 48 ס"מ. תודה רבה לכל המגיבים מראש!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, הבן שלי התחיל לימודי הנדסת ביניין ונאמר לנו שילמדו גם אוטוקאד ו-BING. אין לי מושג לגמרי איזה מחשב לקנות. אשמח לשמוע. כמה כזה מחשב אמור לעלות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בעקבות יציאה של Conroe אני חושב על שדרוג המחשב, רציתי לקבל הערכה בכמה אני יכול למכור את החלקים הישנים שלי ולבדוק את כדאיות השדרוג. (AMD Athlon 64 X2 3800+ (E6 ASUS A8V Deluxe R2 2GB OCZ Platinum EL DDR400 2-3-2-5-1T (Gainward GeForce 6800 ULTRA AGP (425/1100 לוח אם נקנה בארץ ובא עם עוד שנתיים אחריות.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהרכבת מפרט התקציב הוא 7000 ש"ח, המחשב מיועד לגרפיקה (פוטושופ) ומשחקים (מדי פעם, לא גיימר כבד או משהו כזה) המחשב צריך לכלול מסך 17" LCD, צורב DVD, ושהכרטיס מסך יהיה DX10. תודה רבה ;]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מכם עזרה. אין לי שמץ של מושג בעניינים האלה.... המחשב הנייח שלי שבק. זקוקה לו לעבודות משרד סטנדרטיות (אופיס) גלישה, צפייה בסרטים, משחקי מחשב לא כבדים מדי, עריכת תמונות ואולי גם עריכת וידאו בעתיד. האם המפרט הזה יספיק לי? האם כדאי לשדרג למעבד i3? יש טעם בזיכרון גדול יותר או שאפשר להוסיף בעתיד? תודה (-: לוח אם: תוצרת GYGABYTE דגם: GIGABYTE GA-H81M-S1 דגם אשר כולל את מיטב הטכנולוגיה 4SATA3+FSB1600+ PCIe x 16 +HT+RAID DDR3-1333+USB2(8)+USB3(2) DUAL BIOS + +2PCI + 1PCIE+DYNAMIC ENERGY SAVING Ultra Durable 2 ציפסט: Intel® H81 Express Chipset- אחריות: שלוש שנים מעבד: תוצרת INTEL דגם: INTEL CORE G3220- מהירות: - 64BIT 3.0GHZ – FSB 1150 - 6MB …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב נייד שישרת אותי קצת מעבר לגלישה באינטרנט וחבילות אופיס למינהם, רציתי לדעת עם מחשב נייד וPavilion dv5061 1.8GHz 512b טוב מספיק או הוא יותר מידיי ואם כן אז מה יכול כן להתאים לי תודה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של acer מסדרת ה aspire one. הסוללה המקורית שקיבלתי עם המחשב נהרסה כנראה בגלל מתאם שהתקלקל. דבר ראשון, יש לי מטען של דגם אחר בסדרה וכתוב עליו 19V. גם על התחתית של המחשב כתוב 19V. על הסוללה כתוב 11.1V גם כל הסוללות שראיתי בחו"ל הן 11.1V . מה הולך פה? מה המתח של המחשב ואיך הוא עובד עם מתח כזה נמוך?? אפשר להשתמש במטען האחר? דבר שני, ראיתי בחו"ל בטרייה של 5200 מילי אמפר (6 תאים) במחיר 43$ (סביר ואפילו דיי זול). כשרציתי להזמין ראיתי שהבטריה המקורית היא LI-ION וזאת שבאתי לקנות היא LITHIOM .. מה זה אומר מבחינתי? שווה או לא? תודה מראש =]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , המחשב הנוכחי שלי Operating System Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU AMD Phenom II X4 925 49 °C Deneb 45nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA785GMT-UD2H (Socket M2) 36 °C Graphics SyncMaster (1920x1080@60Hz) SMEX2220 (1920x1080@60Hz) 2048MB ATI AMD Radeon R9 200 Series (Sapphire/PCPartner) 34 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HJ ATA Device (SATA) 34 °C 1863GB Western Digital WD Ext HDD 1021 USB Device (USB (SATA)) 34 °C Optical Drives EREH A7WHIJC SCSI CdRom Device HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio AMD High Definition Audio Device עד היום הוא הספיק לצרכים שלי , אבל לפי הבנתי …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב מהסדרה של Intel NUC רציתי לדעת לפני כן מה ההבדל בין מעבדי U לבין HQ? מעוניין לקבל הצעה לגבי מחשב + זיכרונות (אין צורך במערכת הפעלה) אני מודע לזה שהמחשבים לא כוללים זיכרונות דרישות: כונן SSD בעל זיכרון 256GB ומעלה זיכרון RAM של 16GB ומעלה (לא משנה חלוקת הסלוטים) מחיר בסביבות 3,500 (אפשרי גם הזמנות מאתרים בחול) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום האם המטען הבא: http://www.morse-pc.com/Product.asp?productid=12385 מתאים למחשב hp presario cq61? אם לא אשמח ללינק בזאפ למטען שכן מתאים. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SIMS 3 , PES 2013,NEED FOR SPEED 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-