עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה אני נמצא בהונג קונג, יום אחרון שלי(חוגג יום הולדת דרך אגב). נשארתי עם שתי הצעות מחיר ללפטופים שהגבול שלי הוא 3000. אחד חורג אחד מתחת לגבול מפרט המחשב: Acer aspire 5755 i5,650GB 5400 rpm, 8GB ram 1333 MHZ, nvidia geforce gt 540, usb3.0, bluetouth 3 ,blueray reader זה בכללי מחיר: 2870 שקל שימושים: שימוש יום יומי, משחקים(לא בשמיים) אבל הייתי רוצה שאת הג'יטיאיי שייצא בשנה הבאה אני אוכל לשחק בסבבה, לימודים וסרטים לעומת ((((הדרגשה וקו זה שינוי בין הדגמים)))) מפרט המחשב:Samsung RF511-S04 i7,500GB 5400 rpm, 6GB ram 1333 MHZ, nvidia geforce gt 540, usb3.0, bluetouth 3 זה בכללי מחיר: 3170 שקל(חורג ב170 שקל-נסבל) שימושים: אותו הדברהשאלה שלי היא בתאכלס מה יהיה טוב יותר בשבילי,…

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  2. Started by natiy4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות הנדסיות לחישובים עיבוד תמונה תכני HD סטריממינג (יש לי XBOX ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך ( אשמח גם להמלצה עליו ) אבל אני רוצה שמחשב יתחבר ב HDMI לTV (יש לי פלזמה 50 אינץ ) -לאילו הגדרות גרפ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום אנשים אני רוצה לקנות מחשב גימינג למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך ל 4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים הכי חדשים שיש ולעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מומלץ גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by debbss,

ברשותי מחשב נייד עם מעבד Core 2 Duo T7300 ו 2GB זיכרון (2 סלוטים שיכולים לקבל זיכרון עד 2GB וכרגע יש בכל אחד 1GB). מערכת ההפעלה היא 32bit Vista לאחר התקנת VS 2010 המחשב זוחל. האם החלפת הזיכרונות ל 2x2GB תועיל לביצועים? האם להחליף רק אחד ל 2GB? חוץ מ- Defrag וכדו', מה עוד אפשר לעשות או להתקין לשפר ביצועים? תודה רבה!

5. שלום לכולם, אני חושב להזמין את המחשב הנ"ל מHP בימים הקרובים. אני מתכוון להתשמש במחשב לגיימינג במשחקים כגון - Starcraft 2, Call of Duty Black Ops, Crysis וכמובן לשימוש יומיומי - אינטרנט, סרטים\סדרות והגשת מטלות. לינק למפרט : http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&email_id=2177848&jumpid=in_r329_emailconfig (במקום הדיסק הקשיח עם ה5400RPM אני מתכוון לקנות את ה7200RPM בתוספת של 10$). המחיר כולל מיסים הוא 900 דולר (המחיר באתר אינו כולל מיסים). אני כמובן לא מצפה שהמחשב יריץ את כל המשחקים על High בלי שום בעיות - אבל אני כן מצפה למשחק חלק על הגדרות בינוניות. אשמח לחוות דעת על המפרט (עלות\תועלת, וכמו כן האם הוא משתלם לצרכים שלי)…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי אנשים, יש לי שתי הצעות של מפרטים למחשב, תביעו את דעתכם מה יותר טוב.שני ההצעות בסביבות ה4 אלף: מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box - קירור מצויין למעבד: לא תודה כמות: 1 Arctic-Cooling Highend Low Noise (AMD 64) Freezer 64 Pro - PWM - קירור למעבד כמות: 1 לוח אם ASRock 880GMH/U3S3 כמות: 1 4GB Crucial DDR 3 - 1333 - Crucial Original כמות: 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 - כונן קשיח - הנחה ללקוחות המזמינים באתר: לא תודה כמות: 1 כרטיס גרפי PNY GeForce GTX 570 1280MB DDR5 PCIe -- לרוכשי מערכת מחשב חדשה כמות: 1 LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk כמות: 1 THERMALTAKE TR2 600W 80Plus Bronze 50A ATX 2.3 A-PFC 12cm Fan -…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין קנות מחשב חדש. אשמח להצעות למפרטים. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא יודע. מה שאני כן יודע זה שאני רוצה 8g זיכרון, i5 ומעלה. מארז, ספק וקירור טובים. נגיד 2,500-3,000? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Warcraft, וגם משחקים יותר כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חושב לקנות את ה-Dell 2311h. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  8. הי, לא מזמן קיבלתי מחשב חדש, המפרט שלו : מעבד Intel Core i5-2310 2.90GHZ לוח אם Intel H61M-VS זכרון ( Kingston 2GB DDR3 1333 ( x2 הרדיסק WD 1T SATA3 1333 כרטיס מסך GeForce DDR3 GT 220 1GB HD ספק כח 520W כונן LG DVD-RW NS40 SATA X22 BLACK והמסך SENSE 22" LED התחלתי לשחק על המחשב, והמשחקים החזקים - CRYSIS2 , GTA IV , רצים רע מאוד, ואפילו במשחקים כמו TF2 אני מרגיש ששהמחשב לא מחזיק חלק לגמרי, כיאילו ברגע שיש יותר מידי פרטים במסך הוא מתחיל לקרטע. עכשיו אני לא מבין בזה כל כך אבל אני מרגיש שהכרטיס מסך מוריד מהפוטנציאל ביצועים של המחשב, אני רוצה לשדרג אותו בתקציב של 800 שקל גמיש. אני אשמח לדעת אם אני באמת צודק והכרטיס לא מתאים ברמה לשאר המפרט, אם לא למה, ומה כן משפיע, ואם כן אז…

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by hutorihunzu,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש שעיקרו יהיה אופיס, מוזיקה וסרטים יעני מחשב משרדי. להלן הטופס: (יש כמה דגשים בסוף שממש חשובים לי מהמחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף פשוט לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר סרטים בHD מוזיקה ואינרטנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככה'נ אני מתכוון…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אז ככה המחשב הנוכחי שלי הוא מ-2006 ואני מתחיל ללמוד עיצוב וזקוק לשדרוג שיחזיק לי ל-3 שנים לפחות. יש לי מארז GIGABYTE AURORA 3D ספק כח ENERMAX LIBERTY 500W דיסק קשיח 320GB 7200RPM. זקוק המלצה לשדרוג הכולל מעבד (i5/i7) ,לוח אם,כרטיס מסך של NVIDIA ,וזכרון של מינימום 8GB -12GB בתדר 1333MHZ. מעדיף גם מארז חדש והכי קטן שניתן עם איזשהו גוף קירור שקט. תקציב בין 2500-3000 עם אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח אם זה ממש הכרחי. תודה.

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by s1nus,

שלום לכולם.. הגעתי להחלטה שאני צריך מחשב נייד יש לי תקציב של 4.5 אלף ו.. חשוב לי שיהיה כמה שיותר חזק מבחינת מעבד וזיכרון.. אבל גם כרטיס מסך חייב להיות טוב כי פעם בכמה זמן אני מחליט שבא לי לשחק פתאום וזה בלאגן אם אני לא יכול חח.. מקום בהארדיסק לא קריטי לי כלכך.. ראיתי שני מחשבים שנראים לי רלוונטים.. הייתי רוצה חוות דעת ואולי יש אופציות טובות יותר.. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9434 וזה השני.. סורי על הוצאת העיניים פשוט אי אפשר להעתיק לינק מהאתר של KSP http://imageshack.us/photo/my-images/713/54334.jpg/ שמתי לב ב2 המחשבים לכל מיני שטויות שאני לא לגמרי סגור מה הם אומרות.. למשל באסוס כתוב בזיכרון של הכרטיס מסך VRAM, מה זה אומר? זה הקטע הזה שהכרט…

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by nadaviz,

הי, אין לי יותר מדי נסיון בעולם השרתים ואני צריך את עזרת הפורום. החלטנו בקבוצת התוכנה אצלנו בעבודה לרכוש שרת שנוכל לקמפל (gcc) עליו את הפרויקט בהתחברות מרחוק בלי להשבית את המחשבים האישיים שלנו. מדובר על מוצר מאוד מורכב וקומפילציה מלאה לוקחת באזור השעתיים. אני צריך שרת כמה שיותר חזק בתקציב שבכותרת. אין צורך במסך, ציוד הקפי או מערכת הפעלה. אין צורך ביותר מ-4 ג'יגה זיכרון (הסביבה היא 32 ביט) הסדר גודל זה 4 משתמשים שמקמפלים בו זמנית. לא צריך כרטיס גרפי או SSD לא צריך אחסון (500 ג'יגה בהחלט יספיק) - אפשר לשים 2 בשביל RAID גיבוי שקט לא רלוונטי אתגר שאתם לא מקבלים פה כל יום... תודה רבה לכל העוזרים!

13. Started by SenDeR,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לסטודנט שיהיה שימושי לראות סרטים, לעבוד על כמה תוכנות במקביל מבלי להרגיש שהמחשב מתקשה. מעבד - i3 מסך 15 אינצ' משקל- נמוך ככל האפשר. תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  14. שלום! אני אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב הזה בכלל ועל המעבד הזה בפרט! השימושים הם בעיקר צפייה בתמונות, מעט פוטושופ ומובי מייקר מפרט טכני: מעבד: Intel Pentium T4500, 2.30GHz 800MHz FSB, 1MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6´´ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Intel Integrated GMA 4500] כונן: DVD +/- RW תקשורת אלחוטית: Wireless, Bluetooth סוללה: 6 תאים משקל: 2.73 ק"ג מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: USBx3 VGA RJ-45 ExpressCard34 Line-In Line-Out 7in1 Media Card Reader אחריות: אחריות לשלוש שנים מחיר: 2,592₪

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  15. אני מחפש מחשב לאוניברסיטה בתקציב המצוין בכותרת, לקניה בישראל. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה וכו'. גודל המסך: 13.3'' משקל רצוי: בסביבות ה-2KG (כמה שיותר קל). נדרש זמן סוללה ארוך! (5-6 שעות מינימום) אין צורך ביציאות מיוחדות, בלוטות או כונן אופטי. גודל מינימלי לכונן קשיח: 250GB. אחריות: שנתיים מינימום. אין העדפה לחברה. בדקתי כבר מספר דגמים ואני מתלבט בין שלושה: -DELL INSPIRON N3010 (למיטב הבנתי החיי סוללה די קצרים, ויש הרבה דגמים http://www.newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=613) - SAMSUNG 300V3A01IL (לא מצליח למצוא עליו ביקורת או נתון על חיי סוללה) - Asus U35JC i5-460M 2.53GH אודה לכם אם תוכלו להציע לי מחשב או להמליץ לי מהדגמים שהבאתי. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by dj_horse,

היי, קיימת לי בעיה כבר תקופה ארוכה בכרטיס מסך. מופיעה לי כל פעם שגיאה שהכרטיס הפסיק לעבוד וחזר חזרה. יש לי מחשב טושיבה נייד. אצרף תמונה של התקלה בתקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by ahnh,

שלום אני צריך את עזרתכם בבניית מחשב מדיה\עבודה עבור אחותי. התכנון הוא מחשב שיהיה מחובר גם למסך בפינת עבודה וגם לטלוויזיה, וישלט ע"י מקלדת אלחוטית משותפת העיצוב של המארז מאוד חשוב, והוא צריך להיות קומפקטי ונקי, ושקט במידה הגיונית מבחינת ביצועים הוא צריך להיות מסוגל להריץ FHD ו-OFFICE. אם הגיוני ואפשרי מבחינת מחיר אז אפשרות לראות סרטי בלו ריי היא גם יתרון חשבתי גם על אלטרנטיבות של מחשבים בנויים כמו מאק מיני (יתרון - יפה, די חזק, חסרון - מחיר, אופיס ב-OSX, אין דיסק )או דל אינספריון (יתרון יפה, חסרון מעבד ישן) רכישה בארה"ב אפשרית http://www.dell.com/us/p/inspiron-560s/pd?oc=dddwca1&model_id=inspiron-560s& תודה רבה וסופ"ש נעים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח, גמיש …

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  18. שלום לכולם אני טס לאירופה לתקופה ומחפש מחשב לשימושים הבאים: - אינטנרנט ושיחות וידאו, אופיס וקצת סרטים. (ארדיסק 320G אמור להספיק) - אין לי חובה במערכת הפעלה, אבל כן רוצה אחריות בינלאומית. יש 3 דגמים שנראים לי רלוונטים: הזול בחבורה HP G62-B50SJ - עם שנה אחריות בינ"ל, מחיר אטרקטיבי. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12497 החזק בחבורה probook 4530s - שיש בו מסך מט (לא ראיתי את המסך מט שלו ספציפית ולא ברור אם זה חסרון או יתרון במקרה הזה), מצלמה משופרת -3 שנות אחריות בני"ל. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13297 והמגניב בחבורה ASUS KSE - שגם לו 3 שנות אחריות בני"ל. גרסה ללא מ.הפעלה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=1249…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מחשב למשחקים, תכני hd ושימוש יומיומי. תקציב עד 3.5k בלי לעבור. אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן oc. דיסק קשיח לפחות 1 TB אין חנות ספציפית שמתוכן לקנות דרכה. רצוי שיהיה שקט אבל לא להגזים. תודה!

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by ברוס לי,

[table][tr][td] ntel Core i5-2400 Box, LGA1155 152,65 € 152,65 €[/t] Scythe Katana 3, nur für Intel-CPUs 16,89 € 16,89 € ASUS P8Z68-V LX, Sockel 1155, ATX, DDR3 106,07 € 106,07 € Artikel-Nr. HV20G331DE 8GB-Kit G.Skill RipJaws-X PC3-12800U CL9 42,83 € 42,83 € Lian Li PC-8FIA Midi-Tower - silver, ohne Netzteil 127,49 € 127,49 € be quiet! STRAIGHT POWER CM BQT E8-CM-480W 81,36 € 81,36 € Sony NEC Optiarc AD-5260S, SATA, Silber, bulk 20,88 € 20,88 € Logitech G500 Gaming Mouse 38,61 € 38,61 € Logitech G110 Gaming Keyboard 66,14 € 66,14 € Crucial M4 64GB SSD 6,4cm (2,5")[/td][/tr][/table]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by levybar86,

היי, אחרי שנעזרתי בכם והחלטתי על מפרט, התקדמתי לשלב הבא שהוא לדבר עם החנות. הבחור שם אמר לי שהספק שאני רוצה לא כל כך מתאים למפרט, בגלל שהמפרט הוא תואם OC, והספק הוא היחיד שלא יעמוד בדרישות של הרכיבים במידה ואני באמת יעשה OC (אני לא מתכנן לעשות עכשיו, אולי בעוד שנתיים אם יהיה בזה צורך) מה אתם אומרים? הספק המדובר הוא ANTEC EARTHWATTS 500W וההמלצה של הבחור מהחנות הייתה לשדרג את הספק ל HEC COUGAR RS 550W - RETAIL זה שאר המפרט שבניתי: מעבד: [..] Intel 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13- TRIPLE GOLD II - זמין במלאי ₪1611 זיכרון: [..] KINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪228 מארז: [..] Antec THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪275 דיסק קשיח…

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by Comnir,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה באינטרנט, שיחות בסקייפ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בספק כוח. יש לי ספק של HEC - 300W ממחשב ישן (נמצא בשימוש כבר 6 שנים, אבל אני לא רואה סיבה להחליפו). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  23. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6882&CatCode=315 1)ההארד דיסק אמור להיות 640 ג'יגה,עכשיו אני יודע שבפועל יש פחות אבל כשאני לוחץ על לחצן ימני עלל ההארד דיסק ב"מחשב שלי" אז רשום שהקיבולת שלו היא 581 ג'גיה (ואיפה שרשום בBYTES זה יוצא 624 ג'יגה),האם ייתכנו כאלו הפרשים בין הגודל שהיצרן רשם לבין מה שיש בפועל? 2)למחשב יש כאמור את הכרטיס מסך nvidia geforce gt 525m אך יש לו גם כרטיס מסך מובנה intel HD graphics family עכשיו שמתי לב שהכרטיס מסך שמוגדר כפעיל כרגע הוא הHD graphics family ונראה לי שאפשר שהgefore יהיה פעיל רק בחיבור מסך חיצוני האם אני צודק?,אם לא איך אפשר שהג'יפורס יהיה פעיל כאשר אני משתמש במסך המובנה של המחשב? 3)איך במהלך צפייה בסרט HD כאשר אני מחבר את…

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  24. מחפש מארז, לוח אם וקרור שיתנו לי את התאים האופטימליים להמהיר i5-2500K ל- 5Ghz (עם קצת מזל) עיקר השימושים הכבדים במחשב הם: פוטושופ,לייטרום,mathlab, vs2010 וקצת premiere וכמובן משחקים כבדים אם יש זמן החלקים שיש ברשותי עכשיו הם: מעבד 2500K Patriot Viper Xtreme Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600, Timing 8-9-8-24 Voltage 1.65V - במקרה הצורך אני יעבוד איתו ב-1.5V ספק Enermax FMA-II 525Watt - יכול להיות שאני אחליף להספק גבוהה יותר אם יהיה לי צורך כ.מסך MSI NX8800 GTS 320Mb - כרגע אני לא פנוי לשחק, לכן אחכה עם שדרוג הכרטיס מסך, אולי אפילו עד שיצא דור ה-28nm Crucial M225 128GB SSD SATA2 הדרישות שלי הן: תקציב: עד 1500שח ניתן לחרוג קצת אבל אם ניתן לצמצם אז עדיף. יכולות קירור:עדיפות עלי…

• 6 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.