עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bigly,

http://www.siz.co.il/my.php?i=ozk4rgmjlezi.png האם כדאי לקנות שם? ומה דעתכם על חברת ksp האם היא אמינה או לא ? תודה למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  2. אני מנסה לקנות מחשב שיש מעבד 5900 - הוא במחיר מופקע ואין לוח אם , נגמר SSD סמסונג 980 , ואין 3080 שאין מעבד , יש לוח אם , יש במחיר טוב סמסונג 980 , ואין 3080 2020 הרגה את כל ההשקות למוצרים פשוט לא להאמין יצרנים משקיעים סכומי עתק על השקות , בניית מוצרים ואין , ראו אפליקציה למוצרים חדשים שמגיעים למלאי This App notifies you when PS5 and RTX 3080 are in stock! | Goddit לפי חוסר במוצרים צריך לחכות לאינטל שעושה סימנים של השקה של מעבד חדש אולי זה יביא לתחרות ומלאים

3. Started by aml,

מצטער על האורך אבי פרופסור באוניברסיטה, וזקוק למחשב משרדי שיאפשר לו גם לבצע חישובים בתוכנות מדעיות, דוגמת 'מתמטיקה' של וולפראם. לצורך כך המלצתי לו על מחשב עם כרטיס גרפי חזק יחסית, דוגמת 7970/280X או GTX760/770. כרפרנס, לקחנו את המפרט (שלא-עודכן-כבר-כמעט-שנה, מה-באמת-קורה-עם-זה?) שבקישור- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137632 מכיוון שהמחשב נקנה מתקציב אוניברסיטאי (של המחלקה שלו, לא קשור לIT והרכש הרגיל שלהם), הוא יכול לעבוד רק עם קבוצה קטנה של חנויות, ורובן כלל לא ענו (להבנתי) להצעה ששלח (אתם לא צריכים לעיין יותר מדי ולצחוק על אי ההתאמה של המארז לכרטיס מסך, זה היה סתם בתור נקודת מוצא, ולפני שקראתי ועיינתי קצת בפורום).. בקיצור, הנה ההצעה שהוא קיבל: (…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים בפייסבוק. לא מעבר, דברים שנייחים עם כרטיסים מובנים עשו לפני 7 שנים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) גודל, כרגע יש 15.6 שנהרס באספקט 16:10. כל דבר שירגיש גדול מזה באספקט 16:9. אין חשיבות לרזולוציה גבוהה מHDR * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Mike_Shinoda,

שלום, רציתי לדעת בכמה אני יכול למכור את המחשב הבא: דגם Lenovo E330 מפרט: מעבד: Intel Core i5 3210M זכרון: 8GB DDR3 אחסון: Segate ST1000LM014 1TB HDD + 8GB SSD (Hybrid) מאיץ גרפי: Intel HD4000 מסך: 13.3 אינץ' LED ברזולוציה 1366X768 קישוריות: Bluetooth 4.0 Wifi 802.11n Gigabit Ethernet יציאות: HDMI LAN/Ethernet 4XUSB יתרת אחריות: 25 חודשים בתודה מראש. בברכה, ליאור.

6. שלום לכולם, שמי אייל ואני טכנאי מחשבים במקצועי, אני מציין זאת בשביל הסר ספק בכדי לצמצם את כמות התשובות\השערות אשר עלולות להיות לכם. ז"א קחו בחשבון שחשבתי על ...כמעט הכל. ובכן ,הבעייה היא בכל הלפטופים ובכל הסוגים למיניהם, היא קורה רק בדפדפנים למיטב זכרוני. כאשר אנו מגיעים לאתר כזה או אחר, בו אנו מתבקשים להזין נתונים כגון שם משתמש \סיסמא ועוד, אנו צריכים לזוז עם סמן העכבר למשבצת אותה אנו רוצים להזין וללחוץ בתוכה עם קליק שמאלי של העכבר בכדי שהסמן יכנס לפעולה באותה המשבצת. כאשר הסמן מהבהב\עומד במשבצת ואנו נתחיל לרשום קורים שני דברים\בעיות: 1. בעוד שנקליד הסמן לפתע יצא מהמשבצת ונשים לב כי מה שנמשיך להקליד לא יוזן למשבצת. לדוגמא, רשמתי "ירושלים" וב אות' ר', הסמן יצא לפתע וזה או…

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by siv4ever,

היי, אני מחפשת נייד שישמש בעיקר למצגות שקשורות ללימודים, אינטרנט, לראות בו קצת סרטים מדי פעם ולכתיבת עבודות. איפה שאני נמצאת יש רשת אל חוטית של אינטרנט בחינם ואני ארצה להתחבר אליה. כמו שאמרתי התקציב שלי ממש דל אבל גם הדרישות לא גבוהות. לא אכפת לי מהבטרייה כל כך כי רוב הזמן אני נמצאת קרוב למקור חשמל וגם לא איכפת לי אם מערכת ההפעלה תהיה מקורית או לא. והבנתי שיש אפשרות לראות טלוויזיה אם מוסיפים כרטיס מסך או משהו כזה- אני לא מבינה בזה אז אם אפשר לקבל הסבר קצר זה יהיה סבבה. כל מה שאני רוצה זה שיהיה לי מחשב למעונות ואם אפשר שיכיל טלוויזיה- מה טוב. הכי חשוב זה שאין לי כסף ולא אכפת לי גם לקנות יד שנייה אבל אני לא יודעת מה לחפש. ראיתי מבצע על מחשב נייד Haier W59 מעבד:intel core du…

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by foty123,

. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וOC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 ושאר המשחקים שיצאו בשנה שנתיים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-780 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז , מסך , דיסק קשיח (כן SSD למערכת הפעלה ) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אשמח אם תוכלו לעזור אין צורך בציוד היקפי

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by surfface,

רצוי 2000 עד 4000 מקסמיום הדרישות שהארד דיסק יהיה בעל נפח גדול, לכרטיס מסך יהיה יציאה לטלוויזה (ושאיכות תהיה טובה) שימוש:אינטנרט,גלישה,אופיס,משחקים פה ושם.אין צורך במחשב לאוברקלוק אני לא יעשה במילא. הערה יש צורך במארז,אין מורך במסך וציוד היקפי

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  11. Started by hwmember,

שלום, קיימים מחשבים עם מסך בגודל 15.6'' עם רזולוציה "רגילה" - 1366X768 וקיימים עם רזולוצית "FULL HD" - כלומר 1920X1080. השאלה היא, איך זה מתבטא בעבודה היומיומית ? האם האייקונים והכל קטנים משמעותית ב- full_hd ? אם אני מפעיל משחק ברזולוציה "רגילה" על מסך full_hd, הוא יראה פחות טוב מישירות על מסך בעל רזולוציה "רגילה" ? תודה !

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  12. כבר יש לי מפרט פחות או יותר של המחשב החדש שאני רוצה, בשלב ההתלבטות אצל מי לקנות את המחשב אבל עכשיו חשבתי על זה שאולי כדאי לי לחכות ל שבוע הבא ל black friday אני יודע שיש כל מיני מבצעים של black friday בדיסקים קשיחים וכל מיני ציוד היקפי אבל על מחשב קומפלט יכול להיות שגם יהיה ? black friday ואולי אחרי זה גם ה cyber monday..

13. Started by yoni66,

הצעות טובות למחשב נייד עד 6300 ש"ח למישחקים עדיף dell אבל לא מחייב

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  14. אהלן, אני נמצא בקנדה עכשיו וראיתי נייד מגניב של דל,inspiron 1520 ב-1080$,רציתי לדעת אם בכלל מומלץ לקנות דל,ואם כן אז איך הדגם והמחיר. זהו המפרט שלו: Intel® Core 2 Duo T5250 (2MB cache/1.5GHz/667Mhz FSB) OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista Home Premium Edition SYSTEM COLOUR Jet Black Color with Matte Finish LCD DISPLAY Glossy, widescreen 15.4 inch display (1280 x 800) INTEGRATED WEBCAM Integrated 2.0M Pixel Webcam MEMORY 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz, 2 Dimm HARD DRIVE 120G 5400RPM SATA HDD GRAPHICS CARD 128MB NVIDIA® GeForce 8400M GS OPTICAL DRIVE 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability תודה, יהונתן מורגן.

15. מעבד אינטל : Intel Core i5 2500K 3.3Ghz, 1155, 6MB מחיר : 1060 קירור למעבד : Scythe Yasya מחיר : 180 לוח אם : Gigabyte 67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E מחיר : 735 זיכרון : 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 מחיר : 235 דיסק קשיח : Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ מחיר : 265 כרטיס מסך : Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E מחיר : 1350 צורב די וי די : ‏DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem)‎ מחיר : 120 מארז : Lian-li Lancool PC-K62 מחיר : 496 ספק כוח : SeaSonic 850W Active PFC 80+ 12cm aSS-850HT מחיר : 590 מקלדת : ‏Microsoft SideWinder X6 USB Gaming Keyboard מחיר : 340 עכבר :…

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by serg90,

היי, בזמן האחרון אני מחפש לפטופ (בעיקר) לבית, ובעקבות מבצעי ה-prime day נתקלתי בדיל הבא: MSI GV72 8RE-007 מבחינת החומרה זה מספק ביותר (הייתי יכול אפילו להסתפק ב-1050IT, אבל המחיר מספיק אטרקטיבי אז למה לא), אבל משום שאני פחות בקיא בעולם הניידים, הייתי רוצה לדעת: האם ל-MSI יש אחריות בינלאומית שיהיה אפשר לממש בארץ? איך בכללי הניידים של MSI, בייחוד הדגם הנ"ל? חשובה לי מאוד האמינות, בנוסף לאחריות. לא בדיוק הצלחתי למצוא, האם יש לו יציאת HDMI 2.0? אומנם לא הכי חשוב אבל כן יש חשיבות, איך המסך שלו, בעיקר עבור עיבוד תמונות עם פוטושופ ולייטרום? למשחקים וסרטים פחות מעניין מהבחינה הזו כי יוזרמו בעיקר לטלוויזיה.

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. Started by kdani,

יש למשהו מושג למה הוא עולה פי 2 מה-920 ? האם המחיר הזה ישאר כך, גם אחרי שיגיעו הסדרות החדשות (כי זו לא אותה משפחה?) האם יש VALUE 4 Money במחיר הזה ? או שזה סתם מחיר כדי שאף אחד לא יזמין את המוצר ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. המחשב לא מתוכנן OC צריך לכלול צורב דיוידי כמובן ואולי התקציב ישתנה אבל בנתיים זה מה יש.... ועכשיו לשאלה שלי: הבנתי שבתחילת 2007 המעבדים מרובעים של אינטל הולכי לצאת ולפי ההגיון שלי המחירים של המעבדים האחרים ירדו.... עדיך לי לקנות עכשיו את המחשב או לחכות עוד חודש חודשיים בשביל שהמחירים אולי ירדו ואז לקנות ולהשקיע עוד קצת בכ.מסך/זיכרון בכסף הזה? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  19. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 4.5K ואני צריך את העזרה שלכם בבניה של המפרט אני לא צריך ציוד היקפי המחשב ישמש גם למשחקים בין היתר אז חשוב לי שיהיה כרטיס מסך חזק תודה

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין במחשב בעל צריכת חשמל ומחיר מינימלי, המחשב יתפקד כשרת קבצים ביתי ומידי פעם יוריד קבצים. מבחינת כוח מחשוב - פנטיום 4~ ומעלה יהיה חזק מספיק ואפילו overkill. 1. מה התקציב המקסימאלי? הרעיון הוא למצוא משהו זול מאוד, 400 ומטה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, מחיר זה הדבר הקריטי כאן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני הולך להתקין לינוקס, לא מתכוון לחבר מסך, לאחסן עליו קבצים והורדות(היה לי פנטיום 3 שעשה את זה בהצלחה עד שמת). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  21. אז ככה זה המפרט החדש שלי שבניתי אותו באתר skypc.co.il מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤947 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤624 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD ¤174 כונן קשיח Westren Digital WD800AAJS 80GB ¤235 כרטיס גרפי: GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8500GT 256MB PCLE 506¤ מארז כולל ספק HEC 6C60 300W ¤269 סך הכל : 2755 קודם כל מה אתם אומרים עד פה? ועכשיו אני צריך זכרון טוב כי אני משתמש בבת אחת בהרבה דברים על המחשב ככה שאני רוצה כרטיס זכרון 2 גיגה ושיהיה במחיר טוב כי אני לא רוצה לחרוג יותר מדי ושאלה האם אני צריך להוסיף למחשב גם כרטיס קול ומווארים למעבדים\כרטיס מסף\מארז ??? ועוד דבר חשוב אני בקושי משחק במחשב ואני צריך יותר את המחשב כדי שאני יוכל לעבוד בו בצורה מהירה מאוד ולעבוד עלי…

22. Started by TheDiesel,

שלום רציתי לקבל ייעוץ לקבל מפרט מחשב אני מעוניין לבנות מפרט שמבוסס על לוח אם Z490 VISION G gigabyte שגם מומלץ ע''י אתר HW ZONE תודה

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  23. אהלן, החלטנו לקנות לאחותי הקטנה מחשב. הדרישות שלה, לפחות כרגע, אינן גבוהות וכוללות בעיקר גלישה באינטרנט ומשחקי FLASH או משחקים קטנים (GAMEHOUSE, SNOOD ודברים בסגנון). לכן התוכנית שאותה אני מעוניין לעשות הוא להעביר לה את המחשב של אבא שלי שהמפרט שלו מצורף כאן ולשדרג לו את המחשב. P4 2GHZ ABIT IS7 (848P) 512MB DDR1 בסופו של דבר המפרט שאני צריך הוא בשבילו. הוא גם משתמש במחשב לשם גלישה באינטרנט אך לפעמים משתמש בו לעריכת ווידאו חובבנית. למרות זאת, אני לא מעוניין לקנות לו ציוד יעודי מקצועי לעריכה, וזה יתבסס על המפרט שנרכיב (אם הוא התמודד עד עכשיו עם המפרט הנ"ל לעריכה, כל שיפור הוא שיפור) *עקב נושא ההחלפה בין המחשבים, חלק מהרכיבים שאני צריך וצריכים להיות כלולים בתקציב זה עבור המפר…

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  24. היי, עד אתמול הכול עבד כרגיל,משומה המעבד חושב יותר מידי בכול פעולה שאני עושה,אם זה בהפעלת ICQ או אנטרנט מה שהוא לא עשה בעבר. אלו הפעולות שעשיתי: *בדיקה לרוגלות *מחיקת קבצים ע"י ניקוי דיסק *איחוי דיסק וזהו,משומה זה לא עוזר... בעיה שניה משומה הוא לא מתחבר בWiFi לרשתות שבעבר הוא היה מתחבר בקלות שלא דורשות סיסמא. יש פיתרון אחר לבעיה? [attachment deleted by admin]

25. Started by eyarit,

לפני חודשים התייעצתי איתכם על מפרט אבל דברים השתנו בקצב אש...אז חזרתי למקורות ואחרי מעקב אחרי המפרטים בניתי לעצמי מפרט שזקוק לאישרורכם ברשותכם. * לוח אם: IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E (ב560ש"ח). * מעבד: ...... INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB (ב 970 ש"ח). * זכרון ראם: TWINMOS 1024MB (1024X1) DDR2 667MHz CL5 (ב 687 ש"ח). * כונן קשיח : Western Digital 320GB SATA II 16MB 7200RPM WD3200KS (ב491 ש"ח). * מסך : LG 19" L1970HR 2MS LCD (ב1700 ש"ח). * מארז: Thermaltake Soprano VB1000SWS (ב468 ש"ח). * ספק כוח: ליברטי 400w. אם כך מה שנשאר לפחות להתחלה הוא איזה כרטיס מסך לבחור, תחילה חשבתי ללכת על : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1650PRO 256MB DDR3 DVI TV…

• 6 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.