עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי בעיקר ללימודים, וכתחליף למחשב Desktop בבית (אין צורך שיתאים למשחקים). אני מוכן להשקיע עד 5000 ש"ח (אפשר כמה מאות בודדות יותר אם זה שווה משהו) חשוב שיהיה נוח לעבוד איתו ישירות (מקלדת טובה בלי כל מיני צרופי מקשים כדי לעשות Home). לגבי גודל מסך אני לא יודע אבל בגלל שזה מחליף מחשב ביתי, כנראה שכדאי מסך 14" לפחות לא? מעדיף אותו לא מבריק (למרות שאני לא מוצא הרבה כאלה) ולגבי משקל - אני בכל אופן הולך איתן לאוניברסיטה אז עדיף שלא יהיה כבר במיוחד (למרות שאני מודע למגבלות) הסתכלתי על כמה מחשבים, בעיקר עניינו אותים הבאים (ברור שאני פתוח להצעות וכל מה שאני מראה פה זה סתם כדי לדעת חוות דעת) LG R410-K.AP18E 2.40GHz - http://www.tronics…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מלוגיק פי סי מעבד + מאוורר AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT Venus 12 1278.76 ¤ לוח אם Epox EP-8KDA3J Nvidia Nforse 3 250GB Motherboard 668.98 ¤ כרטיס מסך LeadtekGeforce FX6800GT 256MB Retail A400GT-TDH Video Card 2749.13 ¤ מארז Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower Case 815.00 ¤ ספק Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply 373 ¤ עכבר Microsoft OEM Optical Mouse 1 62 ¤ מחיר 5945 אופציה 2 מהחנות KSP מעבד ?Athlon 64 3000+ (S-754) 990 מאוורר למעבד ?Zalman 7000? 210 לוח Epo…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by LielZ,

מעבד AMD Phenom II X4 920 Box ¤1060 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1281 לוח אם Gigabyte GA-MA790XT-UD4P ¤739 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950712 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066MHz CL 5-5-5-15 DHX Airflow ¤600 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G8500C5DF כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ¤1181 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4890G1 צורב ASUS DRW-20B1LT X20 DVD ¤155 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=DRW-20B1LT מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ¤362 כמות:1 …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by IcEmAn,

שלום לכולם אני הולך לקנות מחשב חדש, בתקציב של 6000 שקל +- ומיועד במיוחד למשחקים כבדים. חשוב לי שהמחשב יהיה יפה עם עיצוב קטלני כזה עם מלא מודינג ושקט מה שאני לא צריך במפרט זה:צורב,מסך,מקלדת ועכבר תודה מראש לעוזרים עריכה: אני שוקל לעבור לXP מ-VISTA למה זה עושה לי הרבה בעיות כדי לעבור או להישאר בvista במחשב החדש

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yakir4u,

היי לכולם! אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד לאשתי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5 חריגה עד 4 רק אם מצדיק 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ניתוח נתונים של ניסויים, קריאת מאמרים ושיחות בזום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי אבל שלא יהיה עם מאוורר רועש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות לכמה שיותר קל, מסך בין 13 ל15…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן! מעוניין להרכיב מפרט למחשב: סכום: עד 4000 צורך: לצורך עיצוב גרפי (AfterEffects , illustrator, PhotoShop, Cinema4D\Maya), ציוד היקפי: ללא. שקט פעולה: עדיפות לפעולה שקטה, המחשב לא בחדר עבודה נפרד. בלית ברירה נקודת פשרה למול תקציב. OC: עדיף אפשרות לOC עתידי. לא יהיה מיידי. OS: יש צורך לכלול מערכת הפעלה (ומעלה 10 windows) , אין צורך באופיס, יש צורך בהרכבה בחנות. איזור רכישה: אילת. מתי: קניה מתוכננת באמצע מרץ. חיבורים אין צורך ביציאות/חיבורים מיוחדים. אפיק שדרוג: מחשב לשימוש של ארבע שנים לפחות. רצוי שתהיה אפשרות לשדרוג. לפחות: 8Gb RAM, מעבד מרובה ליבות 64bit. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ShaharSi,

מעבד a6 6400 - בשימוש שנה לוח אם Gigabyte GA-F2A88XM-HD3 - בשימוש שנה זכרון 4gb 1333 - בשימוש שנה קשיח 250 כונן צורב פשוט של lg מארז של גיגהבייט פשוט(אין לי דגם) תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5568 אני חושב שזה המחשב הכי מציאה במחיר שנע בין 2500-3500 ויש גם 3 שנים אחריות שזה בכלל מציאה מה אומרים לקנות או שיש מציאה אחרת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום רב, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד בתקציב של 3,000 ש"ח, אשר ישמש בעיקר ל INTERNET / OFFICE ופה ושם אולי גם צפייה בסרטים. חשוב שהמסך יהיה לפחות 14-15 אינץ' ושיהיה למחשב כרטיס רשת אלחוטי (שנראה לי שזה די טריוויאלי היום בניידים). כמובן שמחשב קל יתקבל בברכה. אודה להמלצותיכם. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Lidan Benaim,

שלום לכולם , יש לי מחשב חזק כמו מטוס בת שנתיים אבל אני מרגיש קצת איטי בGTA V בהגדרות מקסימום ולכן אני חושב שצריך לשדרג? או לעדכן משהו ? אשמח להמלצות .. לוח האם - Z170 PRO Gamingמעבד - i7 6700Kכרטיס מסך - NIVIDA GTX970 4GBזיכרון - kingston 8GBX2 = 16GB - לשדרג?ספק כוח - 650W TI - לשדרג?כונן פנימי - SSD 1TB3 כונני SATA - בסהכ 1500GB3 מאווררים רגילים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by jetman,

http://www.xgcdb.com/cards/leadtek/winfast-gt-220-1024mb-ddr3-low-profile.html How much it worth?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?אם צריך יותר במסגרת של הצרכים שלי אני מוכן להוסיף אבל מעדיף שיהיה במסגרת התקציב 2.מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים וכבדים, עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה:מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא, בעתיד אני יקנה מסך שטוח 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הק…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, הקדמה קצרה: לפני כמה חודשים פירסמתי כאן, אבל הרכישה לא יצאה לפועל באותו זמן ולכן אני מפרסם שוב, אני מניח שהיו קצת עדכונים מאז. אני קונה מחשב רק אחת לכמה שנים טובות. אני מחליף כעת מחשב בן 7 שנים שנרכש בשנת 2007. וזו הגישה שלי גם למחשב הבא, אני רוצהשיישרת אותי נאמנה ויהיה רלוונטי גם בשנים הבאות. בראיה אשמח מאד לשמוע מניסיונכם ולקבל את ההממלצות שלכם למחשב הבא, אם לדתעכם אני צריך לחרוב מהתקציב, אשמח לשמוע הסבר מדוע ובאיזה רכיב. אם אני מבין נכון ממה שנכתב כאן באתר אני צריך שהשילוש הקדוש של מעבד, לוח אם וזיכרון יהיו כאלה שיוכלו ללכת איתי קדימה בנים הבאות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 - נא ראו דגש בסעיף 11 למטה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך תמ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, מזה זמן רב שאני מחפש מחשב נייד שישמש כמה שיותר תחליף לנייח, שישאר שמיש לכמה שיותר זמן וכל שאר הדרישות הסטנדרטיות על אמינות. התקציב הוא 5k. לאחרונה Asus N61Jv תפס את תשומת ליבי - דגם חדש עם תג מחיר סביר יחסית: i5-430M 4Gb זיכרון פנימי 16" GeForce GT325M USB3 שנתיים אחריות עולה כ-5k. לעומת זאת יש את Toshiba L505-13Z: i3-330M 4Gb 15.6" Radeon HD 5165 שנתיים אחריות של טושיבה - No Matter What (אחריות שמכסה הרבה סוגי נזק - לא בוודאות שהמבצע הזה עדיין בתוקף) עולה קצת יותר מ-4.5K. הנייד של טושיבה קצת לא מאוזן לדעתי - מעבד די חלש וכרטיס מסך בינוני-גבוה חזק יחסית. מפחיד אותי שהמעבד יחנוק את כרטיס המסך והוא לא ינוצל על הסוף באפליקציות כבדות (או משחקים לצורך העניין). מצ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Idan Yeffet,

הכרטיס שאני רוצה לקנות: GTX 1070 TI https://ksp.co.il/?uin=43867 אני רוצה לדעת אם הלוח אם יוכל להריץ את הכרטיס המפרט: HP 8300 Elite Minitower CMT Motherboard 657096-001 Lga1155 Socket H2 i7 3770 cpu ‬ 16gb ddr3 ram gtx 1050 2g

16. Started by noam0123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך במקום לבזבז - כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא. אם כן - 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, אססיין קריד, פאר קרי 3, ומשחקים שיצאו בעתיק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by mniiii,

שלום קניתי אתמול את המחשב בבאג המחשב בא איים כרטיס מסך ATI מערכת הפעלה ויסטה פרמיום ו3גיגה זיכרון המחשב זריז מאד הויסטה עולה מהר הו מגיע איים שתי סוללות הבעיה היחידה שכרגע ישנה זה החום הרב שהמחשב מוציא מהחלק התחתון עד כדאי כויה אני שוקל לקנות משטח קרור איים יש למישהו פתרון רציני אחר אני אשמח לקבל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מחשב נייד חדש במחיר של עד 2500 ש"ח משהו פשוט וטוב שיהיה רק ללימודים תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by maorwtf,

1. מה התקציב? 6000, חריגה של 200 ש"ח היא לגיטימית 2. מטרות המחשב?משחקים בינוניים, אנטרנט, הורדה צפייה וצריבת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך בלבד 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא צריך כונן DVD ודיסקטים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה מחשב מקורר טוב, עדיף שיהיה שקט תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך ולא לפגום בביצועים, אז עדיף. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המחשב מיועד לצפייה בטלווזיה דרך לווין (DVB-S), הקלטה וקידוד לHDD ובנוסף משחקים כבדים (Crysis, GTA IV). שימוש תדיר נעשה בשניהם. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 24 אינץ , 1920x1080 . יש אפשרות לשדרוג ל32 אינץ (מסך טלווזיה) - …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by KrackeR,

שימושים: אינטרנט, אופיס, תוכנות וקצת סרטים ציוד הקפי: צורב DVD שיהיה מעבד כפול, דיסק קשיח 160 עם עדיפות ל 320 כל השאר מה שנראה לכם.. אפשר לחרוג עד 1800 אם זה שווה.. תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בין היתר הכרטיס הגרפי צריך לכלול TV OUT ולפחות 256 מב זיכרון עליו המסך צריך להיות LCD בתודה ABD

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Nkavkaz,

צהריים טובים, אני מתעניין ברכישת samsung ativ book 9 plus מKSP במבצע של חנוכה. כיוון שהוא מיועד לשימוש החברה לאחר החזר מע"מ יוצא לי 4700 שזה 300 ש"ח פחות ממה שהוא נמכר בחו"ל (1400$). הבעיה היחידה שהוא מגיע עם GB128 SSD (חצי מהכמות הנפח שאני צריך). השאלה האם אפשרי לרכוש אותו ולהחליף/להוסיף את הSSD עצמאית באחד יותר גדול או שזה לא כדאי כיוון שזה בעייתי וזה מסיר לי את האחריות שניתנת עם המחשב, בתודה ושבת שלום נתן. נ.ב המחיר כולל מע"מ למתעניינים הוא 5700.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Nightbeat,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1114 קירור למעבד: Scythe NINJA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪750 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪107 קשיח למחשב שולחני: Intel SSD 120G Sandforce 2281-330 Sata 3 כמות: 1 - מחיר: ₪521 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר:…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Amit BL,

1. מה התקציב המקסימאלי?400$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יומיות, הקרנת תכני HD. מחשב שיהיה מסוגל להריץ אקסל עם המון גליונות ופונקציות. אפשרות לגיימינג זה יתרון, אך לא גורם מכריע. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מאסיבי באקסל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לכל היותר OverWatch ולא חייב אפילו בהגדרות הגבוהות, כמו שצוין, זה לא אספקט להתחשב בו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

דיונים חדשים בפורומים