ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,339 דיונים בפורום זה
-
* אין שימושים מיוחדים, בעיקר שימוש משרדי וצפיה בסרטים לפעמים, אבל חשוב לי שיהיה מחשב חזק שיוכל לתמוך בהרבה משימות בו זמנית (בעיקר הרבה מאוד חלונות גלישה שפתוחים בו זמנית) * מסך בגודל 14"-15" * זמן סוללה של כ-3 שעות או יותר * אין צורך ביציאות מיוחדות * רצוי שיהיה כמה שיותר קומפקטי * בלוטות? נחמד אם יהיה אבל לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500 GB * צורב DVD? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא - כתבתי שהתקציב הוא 4000 אבל אם יש לכם המלצה למחשב שעומד בדרישות ועולה פחות אז כמובן עדיף
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם מעבד Core 2 Duo T7300 ו 2GB זיכרון (2 סלוטים שיכולים לקבל זיכרון עד 2GB וכרגע יש בכל אחד 1GB). מערכת ההפעלה היא 32bit Vista לאחר התקנת VS 2010 המחשב זוחל. האם החלפת הזיכרונות ל 2x2GB תועיל לביצועים? האם להחליף רק אחד ל 2GB? חוץ מ- Defrag וכדו', מה עוד אפשר לעשות או להתקין לשפר ביצועים? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בס''ד מחפש מחשב נייד להציע עם 9 /8 סוללות 6\8 ג'יגה זיכרון 250\1000 ג'יגה כונן קשיח מעבד i7 4 ליבות מערכת הפעלה פרופשונל\אולטימיית וינדווס 7 64 סיביות יכולת WIFI וכרטיס מסך שיספיק להפעלת המשחקים האלו : Portal 2,Crysis 2,Brink PC,Call Of Duty: Black Ops,Assassin's 2\3,world of warcraft עד 7000 ש''ח .
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אופיס, מעט פוטושופ, ותיכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך (קיים) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לקנות מחשב גימינג למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך ל 4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים הכי חדשים שיש ולעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מומלץ גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה , מייל , אופיס, שמיעית מוזיקה , אולי עריכה קצת של סרטים וייצירת תוכנות אבל זהו בגדולושיוכל להכיל הכל במקבילכאני אוהב לעבוד עם הכל במקביל * גודל המסך? כמה שיותר גדול * משקל רצוי? בערך 2 KB * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6-7 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) מה שיש זה טוב * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על מקבוק פרו החדש אני כנראה אקנה בחול... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום, אשמח לסיוע בבניית מפרט לילדה בת 7. המטרה העיקרית היא לאפשר לה יותר עצמאות עם מחשוב, היא כבר היום משתמשת קצת בגלישה ומשחקי אינטרנט אבל אנחנו רוצים לתת לה קצת יותר.. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך - עד 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש משרדי, תכני HD, משחקים קלים מאד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הרבה חיפושים ועזרה מהפורום, נסגרתי על שני דגמים. Lenovo IdeaPad S205 1038-2JG Lenovo ThinkPad Edge 11 2545-3RG הינה לינק השוואה בין שני הדגמים: http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,18502,18399 איפה המעבד עדיף יותר? (דרישה לגלישה + סקייפ). האם DDR2 667 בTHINKPAD לא מיושן מידי? איזה מהם לדעתכם יהיה יותר קריר. המחירים נעים עד 1800 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט חזק למחשב עריכה לצורך עריכת וידאו בסטילס ברמה גבוהה. התקציב שלי הוא 6000-7000 ואני זקוק לציוד היקפי כולל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה שלא... חחח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכה וידאו בHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל הADOBE CS5 שכולל פוטושופ, פרימייר, אפטר אפקטס וכל שאר התוכנות הכבדות. אופן השימוש הוא בתדירות גבוהה מאוד לצורכי פרנסה בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…
-
- 11 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש מחשב זעיר עם צורב שנקרא:[table][tr][td][table][tr][td]ZBOX HD-ID11-E, 6xUSB, 6-in-1 Card Reader, eSATA, HDMI, DVI איךהמחשב הזה? חזק?יכול להריצ סרטים?שיחות ודיאו?גלישה איכותית?מה שמצא חן בעיני זה הגודל שלו. הוא ממש קטן .[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
התקציב פחות או יותר זה 5000-4000 וזה כבר בגבול אם יש לכם כל מיני אופציות בקרב המחירים האלה זה יהיה טוב * מטרות המחשב-משחקים (קלים עד כבדים), צפיה בסרטים (HDוכאלה), עריכה גרפית (תלת מימד) משחקים(כבדים) חדשים שיצאו יעבדו חלק באיכות טובה, שיוכל להפעיל תוכנות כבדות * גודל המסך- 15,6 ומעלה (שיהיה מסך באיכות טובה) * משקל רצוי 3 קילו (כמה שפחות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו כמו 3 שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא יודע יציאות סטנדרטית רגילות כמו בכל מחשב נייד * בלוטות? לא חובה אבל שימושי אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ומעלה * צורב DVD?לא חובה אבל שימושי אם יהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לפני זמן קצר קניתי את המחשב HP Pavillion G6-1040EJ ב-2535 מ-KSP מעבד: Intel® Core i3 2310M Processor, 2.1GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB זיכרון : 3GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB + 1 x 1024 MB), Up to 4 GB דיסק קשיח: 320GB מסך: 15.6'' Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display 1366 x 768 כרטיס מסך: Intel HD Graphics 3000, up to 1240 MB total available graphics memory 1 HDMI port 1 VGA port 1 stereo headphone-out 1 microphone-in 3 USB 2.0 ports 1 RJ45 ethernet port בא עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 הום פרמיום 62 ביט. מצלמה ומיקרופון מובנים VGA הוא יבוא עם תיק,ראוטר,ועכבר מתנה. אני יקבל אותו רק ביום רביעי אז רציתי לדעת מה דעתכם בנוגע למחשב הזה והא…
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביקשתי עזרה מחבר גאון למצוא לי מחשב נייד בטווח מחירים של 3K-4K ונמצא המחשב הנייד הבא: HP Pavilion dv6-3120ej או בחנות: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=DV63120EJ&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he שאלתי היא, האם למישהו יש ניסיון איתו? (מוכר לי שלפעמים המפרט הטכני נראה מצוין ומאידך יש בעיות עם אחריות וכד') האם מישהו מכיר מחשב כדאי יותר בטווח מחירים הנ"ל (במידה והנסיון איתו פחות טוב)? אם מישהו מכיר את החנות? אשמח להכוונה, בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש נייד 15.6 השימוש לו יהיה עיצוב גרפי (לא מקצועי ב 100% אבל הרבה יותר מהממוצע) אינטרנט ואופיס. תודה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
בעקבות המלצה בפורום רכשתי את ה- DELL INSPIRON N5110. נכון לכמה שעות שאני עובד עליו הוא מרגיש ועובד נהדר למעט דבר אחד. מסיבה כלשהי החלונות לא נפתחים על מסך מלא, מצורפת תמונה להמחשה. מה שהכי מוזר זה שבהתחלה כשהמחשב נדלק החלונות כן נפתחים לכל גודלם, אבל אחרי כמה דקות הם נראים כבתמונה. תודה על העזרה, ותודה מיוחדת ל-chevy שעזר לבחור את המחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב נייד לפני כשנה בערך asus g73jh. המטען של הוסללה התחיל לעשות לי בעיות, כדי להטעין אני חייב להניח אותו בזווית מסויימת וזה מעצבן.(ככה לשחק איתו עד שהוא מטעין) אני רוצה לקנות מטען חדש. הטכנאי שלי:"זה מטען שונה הוא יקר 400 שקל. ראיתי באיביי מטען לסדרת g73jh ב25 דולר... האם הוא יפעל על המחשב שלי? או שסדרת המחשב לא מספיקה ולכל דגם מטען משלו לדוגמא (g73jh-a1 צריך מטען X, וg73jh-x1 צריך מטען Y) מישהו מכיר חנות בארץ שלא תקח מחיק מופקע על מטען כזה? תודה רבה לכל העוזרים. דרך אגב אחלה מחשב ממש קנייה מעולה.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוני), צפיה בסרטים גם ב HD. * גודל המסך 15.6 * משקל רצוי - לא ממש קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-DVI, HDMI * בלוטות לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח 320 * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא ממש
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 74 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עקב התניידות מרובה שצפוייה לי בחודשים הבאים. המלכוד מגיע כשאני רוצה בעצם גרסא קטנה של המחשב הבייתי שלי שמשמש בעיקר למשחקים וסרטים אבל התקציב שלי לא מי יודע זוהר. יש לי כ2500 שקלים לעניין הזה ואולי-אולי אצליח למתוח את הגבול ל3000. אז קודם כל רציתי לדעת האם בכלל יש חיה כזאת או שאני רודף אחרי חלום שווא?אם כן, אז מטרת המחשב תהיה בעיקר משחקים מעבר לשימושים רגילים של סרטים וכאלה. מעבר לזה: * גודל המסך? 15.6" אני מניח * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק 3 שעות בערך, בשאר הזמן יחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! למזלי התנתקתי מהכבלים וכל מה שנותר הוא מחשב שישדר לי שידורי אינטרנט למסך טלוויזיה. אז אנא עיזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה והזרמת וידאו למסך טלוויזיה 38' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני כרגע בתאילנד ויש פה מבחר של מחשבים מפוצצים במחירים זולים 30-50 אחוז מהארץ... הבעייה היא שכל דגם של מחשב שיש שם שאני רושם בגוגל את הדגם כדי לחפש ביקורת זה מוצא לי רק אתרים שקשורים לתאילנד איכשהו שזה קצת מחשיד... אני ירשום פה כמה דגמים שראיתי ואם מישהו יכול להאיר לי אור על הנושא זה יעזור מאוד אני צריך לקבל החלטה אם לקנות פה בזמן הקרוב! HP Pavilion dv6-6149tx dv4-3000tx dv6-6109tx DELL Inspiron N5110 - U560227TH ASUS N43SL-V2G-VX173D Samsung RF409-S03TH
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, שאלה לגבי המפרט הנ"ל (רב תכליתי סדר גודל של 5280 ש"ח): האם 64WIN7ביט מתאימה לזה ? ואם לא אז איזו כם עדיף? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
טוב אין הרבה מה לפרט, מפרט מצורף מארז COMPUCASE שכחתי את שם הדגם, זה שמגיע עם הספק 300 של HEC אז זהו בערך, דעתכם בעניין, שידרוג או חדש. תודה, גיא Uploaded with ImageShack.us
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע. גודל מסך כנראה 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום רב :-) הגיע הזמן בשעה טובה (לאחר הרבה הפצרות) להחליף את המחשב אצל הוריי. אשמח מאוד לכל עזרה בהרכבת מפרט למחשב לשימושים כלליים. לא מחפש משהו מהטופ אוף דה ליין. סביר כזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי להגיע לקצה התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי - אופיס, אינטרנט, סרטים לנכדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-