ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וידאו גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BlackOps MW3 לכשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול הגיע המחשב שהזמנתי ליעדו(למי שאמורה להביא את המחשב לארץ) השאלה שלי היא כזו, האם כשהמחשב מחוץ לקופסא, בתוך תיק המכס יעצור אותה וידרוש תשלום מכס/מעמ? אם כן, איך אני יכול למנוע את זה, אם אני אבקש ממה להשתמש בו מעט, זה יפתור את הבעיה(ככה היא תגיד שהמחשב הוא שלה?) מה שמוביל לשאלה השנייה, המחשב שקניתי הוא : HP Pavilion g6-1b70us בהפעלה ראשונית של המחשב, אילו הגדרות הוא ידרוש, והאם ניתן לשנות אותם אח"כ? תודה זה די דחוף
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם בבניית מחשב לחבר בתקציב מינימלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בייתי (משרדי) אולי מעט משחקים פשוטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא כרגע, אולי בהמשך יירכש כרטיס מסך פשוט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למומחים, אני מחפש מחשב לחמותי. היא לא צריכה כמעט כלום, נכנסת למחשב פעם בשבוע, קוראת מיילים ואולי גולשת קצת. זהו. אז בעצם אני צריך את המחשב הכי זול שאפשר. ואם אפשר שיגיע עם מערכת הפעלה. שיהיה מסך מספיק גדול (לפחות 19 אינץ') כדי שתוכל לראות - אני כנראה אוריד את הרזולוציה. בגלל שאני הולך להוריד את הרזולוציה, הייתי רוצה לדעת אם כדאי מסך רחב או 3X4 (אני אישית מעדיף את ה 3X4). כדאי גם שהמחשב עצמו לא יתפוס יותר מדי מקום אבל זה פחות קריטי. כונן קשיח - לא קריטי בכלל צורב DVD - גם לא קריטי למעשה בהתחלה חשבתי על נייד והצבתי את הפוסט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=509945 אבל הייתי רוצה לדעת על אלטרנטיבות (בשולחני המסך יהיה יותר גדול כך שיכול להיות עדיף) תודה…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי חברה.. אני סטודנט להנדסת תוכנה שמתעסק המון עם המחשב גם משחקים גם לראות סרטים בקיצור חיי בתוכו וחשוב לי מערכת חזקה רציתי לקבל חוות דעת על המערכת שהרכבתי באתר של לנובו Processor Intel Core i7-2620M Processor (2.7GHz up to SC 3.4GHz, 4MB L3) Display type 14.0 HD+ (1600 x 900) LED Backlit Antiglare Display, Mobile Broadband Ready System graphics NVIDIA NVS 4200M Optimus Graphics 1GB, Intel Core i7-2620M Processor Total memory 4 GB DDR3 - 1333MHz Camera 720p HD Camera Hard drive 320 GB Hard Disk Drive 7200rpm Optical device DVD Recordable System expansion slots Express Card Slot & 4 in 1 Card Reader Battery6 cell Li-Ion Battery - 66 Bluetooth Bluetooth 3.0 Integrat…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט הבא - מיועד לתכנות/עם אופציה למכונה וירטואלית, פוטושופ וקצת עבודות גרפיות (כולל רנדור) ומשחקים פה ושם. המפרט נראה לי קצת יקר, השאלה מה כדאי לבטל/להחליף. חשוב שהתוצאה תהיה אמינה ושקטה... תודה... Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1292 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2409 Cooler Master Silent Fan 140mm 1000rpm 16dBA, יחידות 1 ₪49 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1670 Gigabyte GA-Z68X-UD5 Z68 CHIPSET, יחידות 1 ₪1279 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2661 Corsair 16GB Kit (4GBx4) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5, יחידות 1 ₪1793 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2126…
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא : 1600 אבל הגעתי למסקנה שאני צריך טיפה לחרוג, ואני חושב על המפרט הזה : אני מתלבט אם להחליף לכרטיס מסך - והאם להחליף לספק הזה -Power – 530W Power Supply הזהhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771441 AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 ASRock 760GM-GS3 AMD760 Chipset Socket AM3, יחידות 1 ₪238 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3073 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪188 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung…
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
צריך את עזרתכם: מטרת המחשב - תחליף שולחני לאינטרנט ואופיס בסיסי מאוד. חשוב: שיבוא עם מערכת הפעלה ושיהיה זול כדאי: שיהיה מצלמה מובנית, לא משנה האיכות * גודל המסך - לא קריטי, נראה שהכי עדיף 15.6 * משקל רצוי - לא קריטי * זמן סוללה - לא קריטי * יציאות מיוחדות - לא קריטי * בלוטות - לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח - לא קריטי * צורב DVD - לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כדאי * העדפה לחברה כלשהי - לא HP אופציות שראיתי עד כה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKC660121 http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=VOST1015WIN7&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה אתם אומרים? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לסטודנט שיהיה שימושי לראות סרטים, לעבוד על כמה תוכנות במקביל מבלי להרגיש שהמחשב מתקשה. מעבד - i3 מסך 15 אינצ' משקל- נמוך ככל האפשר. תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום.אני טס לארה"ב בספטמבר ואני רוצה לקנות שם כמה רכיבים למחשב חדש. אני אקנה שם כל רכיב שיצא לי משתלם מהמפרט שתרכיבו לי, ושנכנס לי בתיק 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני קונה בארה"ב אז זה יצא לי יותר זול (לא הייתי מוציא 8 ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8000 זה לכשעצמו חריגה :\ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BF3 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב לסלון. חשוב לי שהוא יהיה קטן יחסית, שקט ושאוכל להקרין איתו סרטים ב-Full HD. מצאתי מיפרט לא יקר בחנות PC4U שאמור להתאים לצרכיי. מערכת מדיה סנטר HTPC Gigabyte E350N-USB3 2GB DDR3 500GB DVDRW מצורף לינק: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=2575&CatCode=242 אשמח לשמוע חוות דעת. תודה מראש! דודי.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
בשעה טובה ומצלחת אני מתחיל לימודים, ואני החלטתי לקנות מחשב נייד. דרישות המחשב: משקל סביר, ביצועי מעבד טובים, ביצועי גרפיקה בנוניים מינוס, אורך בטריה ממושכת בגדר טוב, הכי חשוב שיחזיק מעמד וישרת אותי למשך 4 שנים. שימושים: כתיבת תוכנות, כתיבת עבודות, גלישה, מוסיקה. תקציב: 3500 ש"ח גמיש. לבנתיים שמתי עין על מחשב של חברת Dell, מסדרת Latitude דגם E5520, מפרט: גודל מסך 15.6" מעבד Intel Core i5-2410M (2.30GHz, 3MB cache, Dual Core) זיכרון 4GB DDR3 1333Mhz כרטיס מסך Intel HD Graphics 3000 האם המחשב הזה טוב? משהו מכיר את הסדרה הזו של Dell? אשמח לשמוע תגובות, ולקבל המלצות נוספות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, ביקשתי לפני שבוע מפרט והביאו לי אחלה מפרט, אך התקציב השתנה ב1000 שקל אז לדעתי חכם יהיה לשנות את המפרט שהציעו. אלו הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט וסרטים, משחקים בעלי גרפיקה בינונית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects, Photoshop, Vegas pro 10. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of warcraft , shogun 2 -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! חייב להגיד קודם כל שאתם תותחים ועזרתם לי ולחברים שלי כבר הרבה פעמים בעבר.. הפעם אני צריך את עזרתכם למשהו חשוב יש לי מחשב אחלה שקניתי לפני יותר מ4 שנים והוא כבר מתחיל להזדקן (הכרטיס מסך - Nvidia 9800GT שבק חיים) והגעתי להחלטה שהגיע הזמן לפנק במחשב חדש.. אני חושב שהייתה לו בעיית קירור גם שגרמה לו לקיצור חיים.. אבל אני לא מבין יותר מדי בנושא הזה אז אני לא רוצה להגיד סתם.. אקדים ואומר שהשימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקים די כבדים, עריכה גראפית בפוטושופ ועריכת וידאו.. אני מחפש מחשב שיהיה מצוין לתקופה הזאתי וגם ידע להחזיק זמן לתקופה ארוכה.. סומך עליכם שתעזרו לי כמו שצריך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסו…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבחירת מחשב. כיום אני משתמשת ב-DELL VOSTRO 1310, הייתי די מרוצה ממנו, אבל האמת היא שהוא מאוד כבד לי והסוללה מאוד חלשה. השימוש העיקרי הוא לימודים רגילים (כלומר וורד, אקסל), מצגות, סרטים, ומעט פוטושופ (ממש לא שימוש כבד בתוכנה). יש לי כמה דרישות: א. גודל מסך - 12-13.3 עדיף 13.3 ב. לא כבד - לא מכירה בדיוק את המשקלים לגדלים האלה, פשוט כמה שפחות כי אני סוחבת אותו הרבה ג. מסוגל להריץ כמה דברים במקביל, אני אוהבת לעבוד במקביל עם כמה תוכנות, מהיר יחסית ד. ממש חשוב - סוללה טובה, שיחזיק כמה שעות טובות עם שימוש באינטרנט ה. חיבורי USB - עדיף 3 ומעלה + חיבור HDMI לטלוויזיה יהיה בונוס מעולה ו. עכבר ומקלדת - שיהיו נוחים ה. אמין - את המחשב הנוכחי לא הייתי צריכה לשלוח לתיקו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ! אני מחפש לקנות מחשב למשחקים הכי כבדים שיש היום בשוק לתקציב של 5500 שקל אני ראיתי פה המון המלצות על מפרטים ואני כבר התבלבלתי ממה שאני רואה אני צריך עזרה תודה רבה לכם .
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
<blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי ספורט כגון פיפא 2012 פרו 2012 ו-NBA 2012 לכשיצאו, תכני HD ועבודה משרדית. 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? בשאיפה ל-10 4. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אם אפשרי USB 3 וכמו כן HDMI. בגדול ה-HTPC יחובר למע' הקולנוע הביתית ולטלויזיה 50" FHD 3D ז"א שאני צריך שתי חיבורי HDMI? אני שואף גם לנפח פנימי של 2 טרה מינימום. תודה..…
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל, למצל את כולו, לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, קומפילציה gcc, visual studio, workbench הרבה תוכנות פתוחות בו"ז outlook, word, visio, explorer, 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס גרפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות לא, הרכבת מחשב כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ברשותי מעבד QUAD 2.4 ברצוני לשחק במשחקים הישנים כגון STALKER ועם יתאפשר STALKER החדש שיצא (שהוא כבר לא כזה חדש) ובעיקרון לא רוצה ליהות מטורף העיקר שיעבוד ויראה טוב ויתחבר למסך 32HDFULL דרך חיבור רגיל? (ועם אפשר ועדיף אז HDMI) אז לאיזה רמת גרפיקה אוכל להגיע עם מעבד Q שעם צריך אעשה לו OC .. וכרטיס מסך שתמליצו לי שלא יצור צוואר בקבוק .. התקציב ללוח אמ, זכרונות כרטיס מסך - 1500 עם חריגה לא רצינית
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הי, אין לי יותר מדי נסיון בעולם השרתים ואני צריך את עזרת הפורום. החלטנו בקבוצת התוכנה אצלנו בעבודה לרכוש שרת שנוכל לקמפל (gcc) עליו את הפרויקט בהתחברות מרחוק בלי להשבית את המחשבים האישיים שלנו. מדובר על מוצר מאוד מורכב וקומפילציה מלאה לוקחת באזור השעתיים. אני צריך שרת כמה שיותר חזק בתקציב שבכותרת. אין צורך במסך, ציוד הקפי או מערכת הפעלה. אין צורך ביותר מ-4 ג'יגה זיכרון (הסביבה היא 32 ביט) הסדר גודל זה 4 משתמשים שמקמפלים בו זמנית. לא צריך כרטיס גרפי או SSD לא צריך אחסון (500 ג'יגה בהחלט יספיק) - אפשר לשים 2 בשביל RAID גיבוי שקט לא רלוונטי אתגר שאתם לא מקבלים פה כל יום... תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין צורך במסך ואביזרים נלווים רק את המחשב תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שעיקרו יהיה אופיס, מוזיקה וסרטי HD 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף פשוט לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אינטרנט,אופיס וסרטים בHD ואופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? .. אני כבר 7 שנים עם אותו מחשב(חצי ג'יגה זיכרון.. כרטיס עלוב וכו'..), ואני מעוניין עכשיו להחליף למחשב חדש יותר. אני בצבא כרגע ובעבר הייתי מבין פחות או יותר בחומרה של אותה תקופה ויודע מה טוב ומה פחות, אבל כרגע אין לי מושג.. אז הייתי רוצה אם אפשר לקבל מפרט הכי טוב שאתם יכולים להשיג לי במחיר שרשמתי בכותרת(עם נטייה לרדת לכיוון ה-3000 אפילו). אני מעוניין לקנות מהחנות-k.s.p כי יש לי אותה ממש ליד הבית ויהיה לי נוח ככה מבחינת שירות וכו'.. אז אשמח אם המפרט יהיה משם ולא מ-r.s.m בעקבות העובדה שאני רוצה להגיע אליהם עם מפרט מוכן בהמלצותיכם.אם KSP משמעותית יקרים יותר אז כמובן שעדיף חנות אחרת לשיקולכם. אני מדגיש שהמחיר שרשמתי בכותרת הוא לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. השאיפה …
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
המפרט: לוח אם: ASUS P5QPL-AM מעבד: E8400 3.00GHZ כרטיס מסך: GTS 250 1GB זיכרון: 4.00GB RAM DDR2 ספק כוח: COOLER MASTER 460W מסך :22 אינץ' [1680X1050] אם אני משדרג את הכרטיס מסך ל :HD 6850 1GB DDR5 זה יחזיק לי אותו טוב?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-