עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by arielkris,

התקציב שלי היה 2500 אבל חרגתי הבאתי מפרט בן ז*** לפי דעתי בכסף הזה הפחתתי קצת בכרטיס מסך ממש קצת וקצת בכונן קשיח [שאני לא יודע למה הוא יותר זול אבל עם יותר נפח] AMD Phenom 2 X3 710 Triple Core AM3 BOX , יחידות 1 ¤622 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=812 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ¤326 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 WD 640GB 7200rpm 32MB Sata2 WD6401AALS, יחידות 1 ¤384 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=906 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1 ¤117 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=991 HEC 500TE-2WX 500W …

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by s1nus,

הי אני צריך מפרט למשחקים כבדים, בתקציב של 4.5K חשבתי על משהו כזה יש לי 2 שאלות: 1. איך המפרט ? יש מה לשפר? 2. איך הX1950 PRO ביחס ל7900GT כי ההפרש מחירים ביניהם גדול מאוד והבנתי שהם באותה רמה?

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by TectoR,

היי, קודם כל אני מקווה שזה הפורום המתאים. בכל אופן, אחי טס לארה"ב מחר ואני רוצה לקנות משטח קירור לנייד כי הנייד שלי כל פעם שאני קצת מעמיס עליו נכבה מהחום. אם תוכלו להמליץ לי על כמה דגמים, אשמח. אם יש הבדלים גדולים במחירים אשמח אם תסבירו לי מה ההבדלים בין המשטחים השונים. תודה

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by estypere,

שלום שלום, יש לימחשב asus eee קטן וחמוד שיש בו ווינדווס xp אחי התקין לי פה windows 7 לפני כשנה, כמו שקיבלתי אותו... מתישהו במהלך השימוש שלי במחשב, גיליתי שכפתורי הפונקציה מתים בחלקם. הכפתור שמשנה את עוצמת הכוח של המחשב (במקש הרווח), הווליום ועוד... חלקם גם עובדים... עוד כפתור שהפך למת זה הכפתור המקביל לכפתור הכיבוי, מצידו השני, שהוא של העכבר, מבטל אותו ומדליק אותו... הפסיק לעבוד... איך אפשר להחזיר הכל ? איך ביטלתי את כל זה?.... מבקשת אם אפשר לענות בפירוט, אני בחורה (זו כבר סיבה אחת) ולא מבינה מספיק במחשבים בשביל שאבין באמת את הכוונה שלכם אם לא תפרטו אחי בחו"ל כבר הרבה חודשים, הוא הגאון ואין לי מושג מה לעשות. כבר קראתי את המדריך שימוש ומשום מה לא רשום איך לעשות לזה unlock …

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  5. אני מעוניין למצוא מחשב נייד עם הדרישות המינימליות הבאות: X800 256MB\ כרטיס שווה בכוחו הגרפי. 1Gb RAM 100Gb HD מעבד נייד של אינטל Pentium M או מעבד שתומך 64 ביט. מסך גדול מ15" כרטיס קול 5.1 לפחות צורב DVD חיבורי USB2 , FireWire,BT,כרטיסי זיכרון (SD חשוב במיוחד),IR ,WIFI G 54MB,DVI,S-Vide,2*PCMCIA. רצוי מחשב עם אפשרויות שדרוג (הוספת זיכרון בעיקרון...) מחיר של עד 20,000 ש"ח . עדיף מחשב עם חברה שעומדת מאחוריו ורצוי שיהיה גם יבואן שעומד מאחוריו בארץ. אפשר גם לתת מחירים של מוצרים שצפויים לצאת בחודשיים שלושה הקרובים כי זה לא לקנייה מידית אלא תוך חודשיים שלושה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני זקוק להמלצה על מחשב נייד אשר ישמש להקלטת דואטים ברמת אולפן. ( "בשטח", בלי כלי נגינה וכו') איזה כרטיס קול (אני מניח שאצטרך משהו חיצוני על מנת שהאיכות תהיה טובה)? המלצה למיקרופון איכותי. (אני חייב שני מקרופונים בשביל דואט, או שאני יכול להסתפק באחד? אין לי בעיה לבקש מהמוקלטים להתקרב שניהם למקרופון ) חשוב גם שהמחשב יוכל להריץ סרטים בFULL HD, בצורה חלקה. וכמובן גם לספק סאונד איכותי. המחשב גם ישמש לשאר שטיקים שלדעתי פחות רלוונטים (אני לא חושב שמה שיכול להריץ 1080P לא יוכל להריץ משחק אחד או שניים.. ) אני ממש אאוט בנושא הזה של הניידים אז כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אני מחפש הצעות למפרט למחשב משרדי מבוסס Intel P4 עם RAM בגודל 256MB, כרטיס מסך בסיסי, הלקוח לא יעבוד עם תוכנות גרפיקה. דיסק קשיח בגודל 40GB, צורב פשוט אבל אמין, כ.רשת ורמקולים רגילים. פירוט: מעבד -> העדפה למעבדי פנטיום 4 מעל 2000 מגה הרץ זכרון פנימי -> 256MB מסוג DDR במהירות של לפחות 333Mhz כרטיס מסך -> אין העדפה. דיסק קשיח -> 40GB עדיף של SEAGATE. שיהיה אמין. כ.רשת -> 10\100 רגיל רמקולים -> פשוטים. התקציב נע בין 3000 ל- 3500, ללא מסך. בתודה מראש, עומר שקדי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yd,

היי... אשמח לעזרה בייעוץ עבור קניית מחשב נייד. אני לא בקיא בתחום ולא מכיר את המושגים הטכניים. הדרישות: - יכולת צפייה בסרטי FULL HD. - מסך גדול (שיהיה נוח לקרוא מסמכים). איכות המסך לא חשובה (המחשב יחובר למקרן). - זיכרון קשיח בסביבות ה250G או יותר. - לצורכי תכנות, לימודים, אינטרנט והורדות סרטי HD. - מחשב אמין לטווח הרחוק. - אחריות ארוכה. - חיבורים: VGA, S-Video , (עדיף גם עם HDMI, אבל פחות הכרחי). - כונן צורב DVD. - מקלדת נוחה. - המשקל לא קריטי. כרגע אין הגדרה למחיר, אני מחפש לדעת כמה יעלה המחשב האופטימאלי לצרכים אלו. אשמח לשמועה המלצות. בתודה מראש, יועד

9. שלום לכולם יש לי מחשב נייח CHAMPION INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHZ 8MB לוח אם INTEL BUFFALO CREEK 33BUC 1333MHZ מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 2.4 GHZ 8MB זכרון 1GB DDR2 800MHZ {עץ מוצר} דיסק קשיח 250GB 7200RPM SATA כרטיס מסך INTEL GRAPHICS MEDIA ACCELERATOR 3000 O/B כרטיס רשת INTEL 10/100/1000 O/B כרטיס קול INTEL HIGH DEFINITION AUDIO 6 CHANNEL O/B צורב SAMSUNG DVD RW X18 SATA מארז מאושר אינטל MICRO ATX 300W קורא כרטיסי זיכרון למצלמות CHAMPION כרטיס תקשורת אלחוטית חיצוני של EDIMAX מערכת הפעלה XP HOME מקורי 1. מה התקציב? התקציב הוא2000 ש"ח אשראי 2. מטרות המחשב? מטרת המחשב היא אינטרנט ואופיס, משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, {גיימינג ו HTPC} 3. ה…

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמובן שלחסוך זה טוב אבל אפשר להשקיע במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכנות,משחקים,סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Visual studio,eclipse,VLC,WoW,SC2 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך CRT קטן לתכנות וטלוויזית LCD שאני מעוניין לחבר דרך HDMI * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמו שאמרתי SC2 ,WoW * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכ…

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  11. מפרט טכני: לוח אם דגם: ASUS P5VD2 MX מהירות עד FSB: 1066MHz כ.מסך משולב: 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: סה''כ 2 יציאת PCI Express: סה''כ 1 יציאת USB 2.0: סה''כ 8 תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה ב-RAID: 1,0 דיסק קשיח טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200RPM זכרון מטמון : 8MB cache מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 דגם מעבד: INTEL DUAL CORE945 מהירות מעבד: 3.4GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון : 4MB cache אחריות: לכל החיים מארז סוג: Super ATX כניסות USB מלפנים: 2 …

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by Golan Sabag,

היי... כרגע נמצא באילת ואני מחפש מחשב נייד שיתאים ללימודים בחודש הבא. הלימודים יכללו תיכנות. המחיר בערך בין 2500-3000.. שאיפה שהמעבד יהיה דור 10 לא חשוב לי מסך טאץ'. יהיה קל לנשיאה. שיגיע עם ווינדוס. ומסך 15.6. היה לי בעבר lenovo ideapad.. לא היה לי כל כך נוח.. כרגע עם dell inspirion בן 4 שנים.. אהבתי את הדגם. הסתכלתי על זה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31682&site-search=1 תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לשימוש ביתי, משחקים לא כבדים ועבודה עם SolidWorks 2007 לוח אם ASUS P5N-E SLI NVIDIA nForce® 650i SLI LGA 775 מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box הרד דיסק WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS כרטיס מסך ASUS EN8400GS/HTP/256M/A צורב ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL DVD מארז COMPUCASE CI-6K31 MINI CASE + HEC 300AR-TF קיבלתי הצעת מחיר של 2884 ש"ח מהאתר של החנות IQPC כמו כן, יש לי זכרונות CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 המחיר הינו ללא הרכבה ולפני הנחת מזומן תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  14. שלום כולם! חבר טוב שלי המליץ לי על הפורום הזה ואני ממש אודה לכל מי שיוכל לייעץ ולעזור לי לתכנן את המחשב החדש שלי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 עם אפשרות לחריגה מינורית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת סאונד (עובד עם Cubase) כשיש צורך ביכולת לסחוב הרצה של מספר ספריות סאונד במקביל; בנוסף, משחקים (סגנן וויצ'ר, GTA וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת…

15. Started by _Daniel_,

צריך מפרט של מחשב למשחקים לא כולל מסך עד 3500 שח. תודה

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  16. מחשב נייד , מסך בגודל 15 אינ'ץ מחשב נייד מסוג DELL פנטיום 4 , 1.7 GHZ זיכרון : 512 DDR דיסק קשיח : 30GB כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON 7500 כמה הייתם משלמים עליו .. תנו מחיר הגיוני ואמיתי הציעו לי את המחשב הזה במחיר שלדעתי סביר אבל אני רוצה לדעת קודם כל מה אתם חושבים ..

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  17. Started by etz,

שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד Compaq Presario CQ61 שהסוללה שלו מתה כבר כמעט שנה. עד עכשיו זאת לא היתה ממש בעיה כי גם ככה היה מחובר לחשמל באופן קבוע אבל בקרוב הוא צריך לחזור להתנייד וצריך סוללה חדשה. המחשב כבר מזמן לא באחריות וגם בחנות שהוא נקנה בה לא הצליחו לעזור. אני די מתקשה למצוא סוללה שתתאים לו, ברור לי שאני מחפש בעצם סוללה של HP אבל איזו בדיוק? כאשר אני מוציא את הבטריה, על המחשב איפה שמחברים את הסוללה כתוב דגם HSTNN-Q39C, על הסוללה עצמה רשומים הרבה דגמים כאשר לפי מה שנראה ליי הדגם המדויק הוא HSTNN-IB72 וכל השאר הם דגמים תואמים. הרצתי חיפושים בזאפ על רוב הדגמים האלה ומצאתי דברים תואמים, כאשר ברובם אפילו רשומה הסדרה של הנייד הזה כנתמכת לצד סדרות נוספות של HP, הבעיה היא …

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by חיימון1,

שלום לכולם. אני מצרף פה לינק של המפרט שבניתי, רוצה לשמוע מה דעתכם, האם המפרט בסדר? האם החלקים תואמים ויעבדו טוב זה עם זה? האם הייתם משנים או מחליפים חלקים מסוימים שיכולים לעבוד טוב יותר עם המפרט? תודה, חיים https://pcpartpicker.com/list/Db8TPX

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by shveyal115,

מחשב ביתי עם אפשרות לתוכנות עיצוב ואנימציה כמו פלאש. לא גרפיקה מטורפת אלא טיפה אנימציה למצגות.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by BLUE01,

שלום לכל חברי הפורום, מה שלומכם? אז ככה: קניתי בגרושים מחשב נייד של LENOVO מדגם N100. למחשב קיימת בעיית תצוגה במסך: במבט ראשון נראה כי המסך חשןך לגמרי אך אם מביטים ממש טוב ומתמקדים במסך ניתן לראות את התצוגה רק שהיא מאוד חשוכה. מחקירת הנושא הבנתי שבסבירות גבוהה מדובר באינוורטר ( בסבירות הרבה יותר נמוכה: מנורת מסך וכבלים למיניהם). מבירורים שביצעתי מול מספר מעבדות מדובר על תיקון שמוערך בסביבות ה 400 ש"ח. נראה לי מוגזם על פעולה כ"כ פשוטה. לכן, אני מעוניין לבצע את ההחלפה בעצמי ( ולקחת את הסיכון שמדובר בכלל במשהו אחר). השאלה היא איפה אני יכול למצוא רכיב כזה? במעבדות לא מוכנים למכור את הרכיב עצמו במחיר זול יותר. לכן, איפה הוא אוכל לקנות אותו? אגב, מה דעתכם על המחשב ( מעבד כפול …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by UBS,

שלום רב, סבא שלי לאחרונה התחיל להתעניין במה שקורה במאה ה-21 ורוצה להתחיל ללמוד להפעיל מחשב לכן אני זקוק לעזרתכם בבחירת מפרט בסיסי ביותר . שימושו העיקרי של המחשב יהיה גלישה באינטרנט והרצת ישומי OFFICE למיניהם התקציב אינו מוגבל אבל עדיף לא להגזים ולחסוך אבל העיקר זה שיהיהו חלקים יציבים ואמינים ושהתקציב יכלול את כל הציוד ההיקפי הבסיסי תודה מראש עריכה : 3000-4000 ש"ח ללא מסך

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  22. מה אתם אומרים? מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3200+ (S-939) 1160 1 1160 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 690 1 690 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 390 2 780 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1100 1 1100 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 120GB SATA 490 1 490 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 (לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, צורב, כונן 1.44) הספק שבמארז יספיק? החלקים מתאימים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  23. המעבד הוא PENTIUM D לא יודע בדיוק איזה סוג... תודה

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  24. רואים את התמונה קצת מטושטשת ומרוחה ואני לא מצליח לכוון את זה שייראו טוב. מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.