ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤845 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤444 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 מחיר: ¤735 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤347 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤292 כרטיס מסך: Sparkle Geforce 9600GT 512MB Retail כמות: 1 מחיר: ¤711 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black כמות: 1 מחיר: ¤149 מקלדת: LOGITECH Media Keyboard כמות: 1 מחיר: ¤96 עכבר: עכבר מיקרוסופט אופטי שחור כמות: 1 …
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כזה שיוכל להריץ קרייסיס על vh(אם הוא יעשה את זה את הוא יעשה את זה על הכול)
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אחי זקוק למחשב נייד ללימודים (עבודה משרדית) ומשחקים קלים. המחשב יקנה בארהב. הסוללה צריכה להיות חזקה 3 שעות לפחות, רצוי כמה שיותר. גודל המסך מינימום 13 אינץ, לא משנה רחב או לא, רצוי לא מבריק אך גם מבריק זה בסדר. משקל לא מעל 3 קילו רוצוי פחות. חייב להיות אפשרות הרחבה לאחריות בין לאומית כדי לתקן בארץ במקרה של תקלה לא להתייחס למכס במחיר. תודה מראש ערן. ערכתי את התקציב מחדש לאחר שבדקתי מחירים
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA ULTIMATE 32bit SP1. איני מצליח להפעיל את מצלמת הרשת האינטגרלית כלל. תוכנות שעושות שימוש במצלמה (כגון messenger) מודיעות שאינן מזהות כל מצלמה מותקנת במערכת, וכן תחת מנהל ההתקנים לא מופיע שום אזכור למצלמה. יצויין שכל ההתקנים האחרים שמופיעים שם מותקנים כהלכה. ניסיתי לאתר דרייבר למצלמה לדגם מחשב זה באתר של ג'יגהבייט אך ללא הצלחה. למיטב הבנתי מערכת ההפעלה אמורה לזהות אותה באופן אוטומטי. מה עליי לעשות? ??? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואת האמת שאני ממש צריך עזרה!! אני מעוניין במחשב חדש לרגל שחרור מצה"ל (מגיע לא?) והבעיה מתחילה כאן! אין לי כל כך מושג מה המצב היום בשוק המחשבים והחלקים.!! העניין הוא שעד לפני הגיוס לצה"ל הייתי מעודכן ואפילו מבין ברמה טובה! בנעשה בשוק החלקים אבל מאז הצבא לקח לי את הזמן ואת היכולת להישאר מעודכן במה שנעשה... אני פשוט חייב מפרט למחשב איכותי עד 5000 ש"ח עכשיו אם אפשר לרשום סיבות למה רשמתם את החלקים האלה ולמה לא כדאי משהו איכותי יותר זה יהיה מדהים ואם תוכלו קצת לפרט באופן כללי על המצב בשוק וכל המעבדים החדשים מה מו מי. כביכול אני רוצה מעבד של אינטל ולוח אם של ASUS כרטיס זיכרון שיהיה איכותי אמממ הארד דיסק של WD בתקופה שלי זה היה מטורף שלא נדבר על MAXTOR אממ …
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום צריך את עזרתכם! המחשב הנייד נורא איטי,בעיקר בהפעלה ראשונה. גם כשהוא היה חדש היתה אותה תופעה. תודה
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מכם לפני חודש מפרט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350640.0 למחשב בלמיר שם אני רוצה לקנות. עכשיו כשבאתי להזמין אני רואה שהם צמצמו מאד את מבחר מעברי ה-AMD שהם מציעים כך שכבר אין אין מה שהצעתם לי. האם תוכלו להציע לי מפרט חדש משם? http://www.lamir.co.il/computers.asp לא אכפת לי אם AMD או אינטל. 1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? צריך מסך 19'' דק בנוסף. לא כלול בתקציב 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב. יהיה נחמד אם המארז לא יהיה גדול מדי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מ…
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, אני חייל שמשרת במסגרת עם מספיק זמן פנוי בשביל שיהיה לי מחשב בבסיס, אבל לא מספיק כדי שיהיה נייח(מה גם שלסחוב אותו זה יהיה סיוט...) ואני מחפש בסופ"שים כבר משהו כמו 3 חודשים מחשב נייד עם יכולות טובות להריץ משחקים חדשים יחסית(אני מן הסתם לא מצפה להריץ את קרייסיס בצורה חלקה על הגדרות בינוניות אפילו בתקציב הזה, אבל מספיק לי שאני אוכל לשחק משהו כמו Assassin's creed או אפילו להריץ Bioshock ומשחקים ישנים יותר כמו Supreme commander. כל מני משחקים שפשוט פיספסתי כי לא היה לי מחשב להריץ אותם(כרגע פנטיום 4 2.4 GHZ עם GeForce 5600...). אז בקיצור אני צריך מחשב שלא צריך להיות הרבה יותר מדי נייד(בסיס-בית, בית-בסיס) וצריך להיות עם כרטיס מסך שלפחות שווה ל8600GT אם לא יותר, לא? עכשיו,…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אנשים, קודם כל אני חדש כאן [למרות שהכרתי את הקבוצה לפני שנים], אני בן 22 [הנדסאי אלק'] ורציתי להתייעץ איתכם לפני שאני עושה את הצעד בקניית נייד אני צריך לפטופ לבסיס ואני מתלבט בין שני ניידים == 1 == Dell Inspiron 1535 IN-RD09-2284 Model Name IN-RD09-2284 CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5750, 2.0GHz,2MB L2 Cache,667MHz FSB Memory 2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB HD 250GB 5400 rpm Display 15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife GPU ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB Optical Device DVD Multi Burner Webcam Yes Wireless Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card European Bluetooth Dell 370 B…
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום אנשים , אני זקוק למפרט מחשב לבית : הצרכים שלי הם אינרנט , סרטים , מוזיקה , משחקים (לא ברמה מטורפת) מסך 20-22 אינץ רחב מקלדת ועכבר רמקולים אני מעדיף מעבד אינטל תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
e8400 gigabyte p35e-ds3l wd 320gb sata2 12MB hd4870 topower 550 4 גיגה זיכרון רציתי לדעת מה דעתכם בלי קשר לדגמים כי אני בעצם החלטתי שאני הולך על זה רק דבר אחד אני מתלבט האם לשנות ולקחת מעבד q9400 ולשנות כרטיס מסך ולקחת hd4850 תודה
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה יש לי בעיה עם הסוללה, היא לא רוצה להיטען מעבר ל28 אחוז. פרקתי אותה לחלוטין, הטענתי מחדש, וכלום, היא פשוט לא עוברת את ה 28 אחוז לא משנה מה. השארתי אותה לטעינה למעלה מיום, ושום דבר לא עזר. לא עשיתי שום שינוים שזכורים לי, ולפני כשבוע (כשהתופעה עדיין לא קרתה) הסוללה הייתה נטענת ל100 אחוז ומחזיקה מעל לשעה וחצי. התקנתי את הBATTERY MAXIMISER של IBM, והוא רושם לי שהסוללה תקינה, ברגע שאני מכניס את השנאי הוא לא כותב לי זמן טעינה מוערך, וגם לא רוצה לטעון אותה מעבר ל28%. הוא פשוט כותב NO ACTIVITY. ראוי לציין שהסוללה בת חצי שנה (סוללה תחליפית), ככה שהיא לא ישנה ועדיין לא "גמורה". ברגע שאני מחליף לסוללה המקורית והישנה, היא כן נטענת ל100 אחוז, לכן אני משער שהבעיה הי…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המפרט מיועד לרוב למשחקים כולל מסך WS אממ וזהו בעקרון התקציב הוא 7K תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב. יהיה נחמד אם המארז לא יהיה גדול מדי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבת המחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב שיהיה שקט. לא ישנים בחדר בו הוא נמצא אז לא צריך אולטרא שקט 10. האם מתוכנן OC? לא הנה המפרט והמחירים (הם מוצדים בלי מע"מ) עם מע"מ המחיר הוא 2173 ש"ח. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
תגידו לי אם זה שווה את המחיר ומי יודע מזה משלוח+מסך (תסתכלו בתמונה איפה שהעכבר...?)
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב לשימושים הבאים : לינוקס, וינדוס , תוכנות כבדות , אינטרנט שירים וכל זה...ומשחקים כבדים, החדשים עם הדרישות הגבוהות . אני לא ממש מבין בכל המעבדים, ומה עדיף AMD או אינטל , וQUAD CORE או DUAL CORE, אני ממש מבולבל בכל העניין, לכן רוצה עזרה מאנשים שמבינים. אולי המחשבים אללו מתאימים : http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=2064 http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=2071 עריכה : שכחתי חח, נוסף לזה אני צריך מסך נורמלי , (יש לי עכשיו CRT LG ) , אני צריך מסך לא יקר, אך אחד שממש לא הורס את העיניים (אם יש כזה), ואם לא , אז אחד שהכי פחות הורס עינים. תודה..! אגב, עדיף מאוד שיהיה פחות מ4500 ש"ח . שוב, תודה.
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לעוזרים! חברה שלי מתחילה עוד מעט לימודי עיצוב גרפי והיא צריכה לרכוש מחשב טוב. אני לא יודעת בדיוק מה יהיו התוכנות אבל אני בטוחה שחלק מכם יודעים בטח משהו בסגנון של PHOTOSHOP, 3Dmax, ILLUSTRASOR וכדומה. איזו חברה הכי מומלצת למחשב גרפי? 1. HD צריך להיות מעל 500 ג'. 2. מסך 19 אינצ' לפחות. 3. רצוי מאוד שהמחשב יהיה מאוד שקט 4. כרטיס מסך מטורף שיריץ את כל התוכנות הכבדות של העיצוב הגרפי. 5. מעבד חזק ויציב - 4 ליבות. 6. צורב DVD + כונן רגיל DVD. 7. קירור טוב למעבד, כרטיס מסך ולמארז. 8. מקלדת ועכבר איכותיים לא משנה החברה. 9. מארז שקט ואיכותי. אם אתם יודעים עוד על דברים שהיא זקוקה להם במחשב אשמח לשמוע !! בתודה, מורן.
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מעבד: Intel Pentium Dual-Core E2180 לוח-אם: GIGABYTE GA-G31M-S2L זיכרון: Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP דיסק קשיח: WDC WD1600JB ATA Device 149 GB IDE כרטיס מסך: Club3D ATI Radeon HD3650 Silent 512MB DDR2 PCIe צורב: Pioneer DVR-215D Black מארז: HEC 6C11 ספק-כח: Delta 350W * המחשב נקנה לפני כחודשיים (חוץ מהדיסק קשיח). בכמה אפשר למכור? תודה
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אז ככה , אני צריך מחשב לאינטרנט, הורדות, קצת מטלב ופוטושופ צפייה בסרטים , כולל סרטי HD (אשמח להסבר קצר , מה הדרישה מבחינת המפרט למחשב שיריץ סרטי HD) אין צורך בכונן קשיח גדול , 160G מספיק, שיהיה שקט קצת , לא משו עצבני .. לגבי המסך המליצו לי על samsung 2243BW , השאלה שלי אם בארונוימה שלו הוא מוטה על הציר האופקי (כמו סיבוב על ציר ה-X) , או רק עולה ויורד (על ציר Z)? והאם מסך זה מתאים לצרכים שפירטתי . אין צורך במקלדת עכבר וכל השאר ..
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפרמט מחשב נייד של חברת טושיבה בנייד כרגע מותנת ויסטה שהגיעה איתו ... אני רוצה להתקין XP אני יודע שצריך דרייברים לSATA השגתי פלופי USB חפרתי את הרשת ואני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים ! מה שצראיך להיות זה ממה שרשום באינטרנט : Intel 82801 HEM/HBM SATA AHCI עכשיו השאלה נשאלת מאיפה $$^$&$^ אני מוריד אותו ? בטושיבה אין ! :'( :s07: אנשים עזרו לי !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נוסף הביתה שיהיה בעיקר למשחקים והורדות והתקציב שלי עומד על עד 3800 הרצלים מרשרשים...........חבר שמבין אמר לי שזה יכול להתאים לי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_2497&products_id=22656 מה אתם אומרים??? איך החנות הזאת?? איך המפרט?? ממליצים?? הפעם האחרונה שקניתי מחשב הייתה לפני יותר מ5 שנים ואני לא מעודכן בכלל קיבלתי גם הצעה באייבורי אבל המוכר שלהם אמר שהוא לא יכול לתת לי את הדף עם ההצעת מחיר שלו......... שווה לקנות שם?? מה אתם אומרים אנשים? [br]פורסם בתאריך: 10.09.2008 בשעה 16:33:26 ורציתי גם לדעת אם שווה לי להתקין אקס פי או ויסטה על המחשב החדש..........כי אותו חבר שהמליץ לי עליכם התקין לי ויסטה לפני איזה שבוע ומאז המחשב…
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לייעץ להרכיב מחשב בסיסי לידל בן 4 משחקים ממש פשוטים ושימושי אינטרנט - לא משהו בעננים. אשמח אם תוכלו לבנות משהו אמין מ KSP בלבד (ולמרות שאני יודע שהם בעייתיים הם מטר מהעבודה שלי ואני לא בונה פה משהו גרנדיוזי). תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי נייד ג'יגהבייט W566N ואני מחפש תיק בישבלו תיק גב\צד מצאתי את התיק הבא: http://www.buy.com/retail/product.asp?sku=10393071&loc=16234 מה דעתכם עליו? ואשמח לקבל הצעות נוספות עד 300 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני כתבתי בימים האחרונים מספר בקשות לגבי מפרטים ובסוף קניתי מחשב מטורף שנועד לגרפיקה תלת מימדית ואנימציה ועכשיו נותרתי עם המחשב הקודם, שיש לו את היכולת להיות אחלה מחשב והמטרה שלו, מחשב לעבודות עם תוכנות אדובי- פרמייר, אפטר אפקטס פוטושופ וכד', אולי קצת משחקים במקרה שישעמם, ובעיקר לקשר אותו עם המחשב החדש על מנת להאיץ ברינדור קבצי התלת מימד והאנימציה. וכל זה בתקציב של 2000 שקל, אני מוכנה לחרוג בכמה מאות שקלים אבל זה לא המחשב הדומיננטי כאן אז לא בא לי להתפרע עליו יותר מדיי נכון לעכשיו זה המפרט של המחשב הנוכחי- מעבד- Intel core 2 Duo E6750 2.66GHZ לוח אם- Asus P5kpl כרטיס מסך- radon x1300 זיכרונות- אין לי מושג מה המהירות ואיזה חברה אני רק יודעת ש2GB דיסק קשי…
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן צריך מפרט מחשב סטנדרטי למשחקי מחשב, סרטים גלישה ושימוש ביתי ב 2500 ש"ח קיבלתי את ההצעה הבאה אשמח לשמוע ממישהו הערות על מפרט זה ההצעה עליו היא 2500 ש"ח המעבד הוא intel core duo E8500 3.16 ghz לוח אם gigabyte ga-ep43-ds3l זיכרון של ddr2 4 gb dual channel 2* 2048 pc 6400 גוף קירור scythe ninja plus rev b am2\s775 דיסק קשיח בנפח של 500 gb sata 2 7200 rpm 16 mb western digital wd 5000aaks צורב של asus20 כרטיס מסך hd 3650 pro 512 mb מארז antec nsk 4480 atx ספק כח 380 w האם המפרט הזה שווה 2500? האם יש שינויים שהייתם מציעים לי? האם בכלל הייתם ממליצים לי על מערכת אחרת? אני מזכיר התקציב הינו 2500 ש"ח תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-