עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oriki9999,

שלום לכולם, ביקשתי פה לא מזמן חוות דעת על מחשב מ-HP, אבל מצאתי מחשב מעניין בקוסקו (רשת גדולה מאוד בארה"ב וקנדה). המחשב מיועד למשחקים\שימוש יומיומי (כאשר חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר, ויאפשר מולטיטאסקינג גבוה). בשביל 850$ - מעבד- 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM Processor 2.00GHz with Turbo Boost Technology up to 2.90GHz מערכת הפעלה - Windows 7 Home Premium מסך - 15.6" diagonal High-Definition HP BrightView LED Display (1366 x 768) RAM - 8GB DDR3 דיסק קשיח - 750GB (5400RPM) SATA with HP ProtectSmart Hard Drive Protection סוללה -Up to 5.75 hours - 6-Cell 55WHr Lithium-Ion Battery כרטיס מסך - Radeon 6770M רמקולים - Beats Audio (אמור להיות איכותי). הבעיות שאני מצאת…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by simuran,

שלום רבותי. אני לא אלאה אתכם בפרטים אבל כרגע יש לי מסך פלזמה עם יציאת VGA בלבד. (אמורה להיות מחוברת אליו קופסא, אבל היא מתה. נשאר רק מסך 42"). אני וחברתי לא מנויים ולא משתמשים בשום טלוויזיה (HOT / YES) אנחנו רוצים להשתמש בטלוויזיה לסרטים בלבד. במקור רציתי להשתמש בסטרימר - אבל לסטרימרים אין יציאת VGA ו ממיר עולה עוד כמה מאות שקלים. כרגע אני שוקל פתרון בצורה של מחשב-קולנוע. הדרישות: תקציב - ~1000 ש"ח. זה בערך מה שיעלה לי סטרימר + ממיר. הרבה מעל המחיר הזה - כבר אין טעם. חיבור החוצה - ווידאו: VGA. למרות שלא נראה לי שיש מחשב בלי קול: סטריאו. יעמוד בסלון - לכן צריך להיות אסטטי ושקט. כנראה שצריך גם שלט. לא משתמשים בטלוויזיה לכן אין צורך בכרטיס. תודה רבה, גרג.

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  3. קודם כל פורום יקר, אני ממש מתנצל על כל הבילבול. אני מודה אכן לא ממש הייתי סגור על עצמי לגבי OC או לא. זה גרם לבלבול רב וסתם התעסוק יתרה שלי ובעיקר שלכם. אני החלטתי לפתוח דיון חדש לא במטרה של "להציף" את הפורום. פשוט לחסוך חוסר הבנה ובילבול מצד האנשים הנפלאים כאן שעוזרים. בין אם זה כאן על גבי הפורום ובין אם זה בהודעות פרטיות. להלן מספר נקודות שחשובות לי שאני רוצה לשמור עליהן, 1. קודם כל אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA בלבד. אל תביאו לי מפרטים של RADEON חבל על המאמץ. 2. אני מעוניין שהחברת כרטיס מסך והלוח האם תהיה GIGABYTE - אני יודע שיש זולים ומשתלמים יותר כנראה שזה שריטה שלי אך בכל זאת. אני רוצה שהלוח אם והכרטיס מסך יהיו של GIGABYTE. אל תביאו לי של חברות אחרות. אחרת חבל על…

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by khailsh,

שלום, חיפשתי מחשב לשימוש משרדי בסיסי, חלונות 7, אופיס, אינטרנט וכדומה. מצאתי את המחשב הזה http://tms.co.il/product/8003 בנוסף אני משדרג את המארז והספק ל GZ-X7 עם 400W, יוצא 1K ש"ח שזה התקציב. האם יש פאולים במערכת? האם תספיק לשימוש משרדי סביר?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by Nircc,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3D/120HZ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF3/CODMW3/3D/120HZ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 23 ברזולוציית FHD מן הסתם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  6. אני שוקל לקנות מחשב חדש ובגדול החלטתי ללכת על המחשב מהמפרט המומלץ. יש לי רק כמה שאלות/דגשים. הנה המפרט שבניתי בחנות (על סמך המפרט מהאתר): Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪927 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 ASROCK H67M B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪467 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2946 OCZ 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL7 Reaper HPC Edition, יחידות 1 ₪261 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2983 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪277 http://www.rsm.co.il…

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  7. המחשב בשביל חברה שלי היא צריכה אותו בשביל לימודים בעיקר, שמיעת מוסיקה סרטים וכו. חשוב מאוד שתהיה אחריות בינלאומית כלשהי, יכאב הלב לקבל חתול בשק. המקסימום שירוץ על המחשב זה Pro engineer. גודל מסך בין 14 ל 15 אינצ' יהיה בסר גמור. 4 ג'יגה זכרון, וקצת העדפה לאינטל על AMD. תודה רבה למי שיתן מזמנו ויעזור לי.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  8. נוסף תקציב! אשמח לעזרה ויעוץ. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנצל- כמובן בקשר ליחס עלות תועלת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לנסות ולא לחרוג- אלא אם כן צפוי שדרוג ענק בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- GTA IV, COD MW2- מישחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ - 1024/ 768 בעתיד תתכן שידרו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shevah,

שלום לכולם, רכשתי לפני כשבועיים DELL INSPIRION N5110 CORE I7 2630QM NVIDIA 525M 1GB ואחרי כשתי דקות משחק בקרייסיס הוא מתחמם לרמות של 95 מעלות הן במעבד והן בכרטיס, וכמובן ששאר הרכיבים מתחמים גם אבל לא לרמות כאלו. הטמפ' הנ"ל נשמעות לי גבוהות ביותר במיוחד לאור העובדה שבשימוש רגיל הטמפ' לא עולות על 66. קראתי באינטרנט שרוב המחשבים מתחמים כך אבל למעט הבלאי הברור שקורה למעבד ולשאר הרכיבים לא כתוב אם זה מסוכן. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ENKM,

מסך יש 22" 1920X1200 צריך מקלדת ועכבר. תקציב מפרט: 3000. שימושים: משחקים, סרטים ומוסיקה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כאמור, אני זקוק למפרט למשחקים ולצפייה בסרטים בעלות מקסימלית של 2000 שקלים (בחריגות של 100 ש"ח), כאשר אין לי כוונה לנסות לחסוך. יש לציין, אני לא מעוניין בהארד דיסק חדש, לאחרונה שדרגתי את ההארד דיסק של המחשב הנוכחי וכאשר אקנה מחשב חדש אני ארצה להעביר אותו אל החדש. זו לא בקשה חריגה מחנות מחשבים להעביר חלק קיים, נכון? שאלה נוספת: במהלך החיפושים ראיתי באתר החנות PCCENTER שהם מוכרים את כרטיס המסך הזה ב469 ש"ח ואילו את כרטיס המסך הזה במספר שקלים פחות, בעוד שהכרטיס השני הוא כביכול מתקדם יותר. מישהו יכול להסביר לי מדוע? מצטער אם זה אוף טופיק, אבל הסוגיה הזו היא מה שהביאה אותי לבקש עזרה חיצונית כדי לא ליפול בפח. חשוב לציין שאני מעוניין שהחנות תהיה מאזור המרכז. תודה מראש על העזרה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 1. מערכת מחשב - (3YL) 2. לוח אם - (INTEL Cold Lake ATX DH67CL (LGA 1155 לוח אם למעבדי Intel® Core i7 /i5 / i3 2nd generation LGA1155 Form Factor ATX Intel® H67 Express Chipset Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) for RAID 0, 1, 5, and 10 Dual channel memory DDR3 /1333/1066 - 4sockets/32GB max מתאם גרפי - DVI-I and HDMI* connectors for processors with Intel® HD Graphics 3x PCI, 2xPCI Express 2.0x1 ,1xPCI Express 2.0 x16 One serial port header One parallel port 3x SATA 2.0, 2xSATA 3.0 3x PCI, 2xPCI Express 2.0x1 ,1xPCI Express 2.0 x16 12 יציאות (6 קדמי + 6 אחורי) USB2 על לוח האם (השימוש מוגבל בהתאם למגבלות המארז) · Two USB 3.0 ports · One eSATA 3.0 Gb/s port כרטי…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, ערכתי את המפרט: [table][tr][td]מעבד: [/td][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪849 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪111 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td]Gigabyte GA-Z68P-DS3 כמות: 1 מחיר: ₪518 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td]SilverStone Precision Black X2 120MM + FSP 600W Bronze - ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪499 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 מחיר: ₪104 [/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני: [/td][td]Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪252 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך: [/td][td]Sapphire ATI 6950…

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. שלום לכולם, לאחי היקר יש יום הולדת ואני רוצה להפתיע אותו במחשב חדש. תקציב כ - 4200 ש"ח, עיסוקים עיקריים שלו במחשב משחקים כבדים ברזולציות גבוהות, והורדת סרטים בלו ריי תעזרו לי כי בבקשה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מלחמה call of dutyעוד משחקים די כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by orila,

שלום לכולם , אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב את תחביב הפנאי הבא שלי: 1.מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- SKYRIM,NBA2K12,RAGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח גם להצעות על מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by god0nline,

אהלן - אני מעוניין לרכוש קירור (אפשר גם קירור מים). המפרט שלי הוא כזה : מעבד : Intel i7 2600K 3.4GHz לוח אם : Asrock z68 Pro-M (שהגיע עם קירור משלו Thermaltake ultra-120 Extreme + 120mm) זיכרון : (Kingston 16 GB (4x4 ספק כוח : Enermax MODU82+ 425W active PFC 12cm Fan PSU מארז : Thermaltake Armor+ MX Middle Tower כרטיס מסך אני עוד מתלבט איזה לקנות, אבל כנראה שיהיה לי את ה 560 TI בגירסת 2GB. אני מעוניין לעשות OC יחסית מסיבי למעבד, ואני מניח שבשביל זה צריך קירור טוב. אם יש צורך גם בספק כוח חדש, אשמח לשמוע הצעות התקציב שלי הוא 500, עם יכולת חריגה של 300. אשמח לקירור שקט (מאוד!). תודה רבה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  17. היי אני מעוניין לקנות את המחשב הנייד מהדגם הבא... 15.6 Fujitsu i5-2410 500GB 6GB GF525 3D הינה קישור לאתר אשר מוכר אותו http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3HL531077 חשוב לי שלא יתחמם חשוב לי עוד יותר שמעבד מהסדרה החזקה של הI5 גם מעניין אותי לדעת עם 3D פוגע כי לא נראה לי שאני אשתמש בו בהנחה והמחשב הזה לא משהו אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד שיש לו את המעבד הזה i7 ,2.8GHZ או טיפה פחות טוב אבל חייב באזור הזה הכי זול שאפשר למצוא כמובן שלא יתחמם תודה רבה על העזרה!!!

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  18. המחיר שלהם זהה בKSP, הבנתי שההבדל הוא במעבד, ושAMD טוב יותר. לדגם של AMD יש גם הרדיסק גדול יותר. בנוסף ראיתי שהמחשב נמכר בחנות הזו:http://www.fre.co.il/pl_product~vfdbtr~39~89.htm שאלתי אותם לגבי שדרוג ל4 ג"ב ונענתי שיש לבצע עדכון לביוס והם לא עושים את זה. מישהו יודע על מה מדובר? מה לגבי הדגם של HP - DM1? השימושים שלי הם מחשב שני, יש מחשב נייח עיקרי. ישמש בעיקר לעבודה מזדמנת על VS2010 ואופיס ואינטרנט. חשוב לי שיהיה קל כמה שיותר, אין לי צורך במסך גדול יותר מזה. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, מסמכי אופיס, צפייה בסרטים ועריכת תמונות "קלה" (עיבוד RAW בתוכנות של ניקון, בעתיד אולי גם פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Nikon View + Capture NX2 - שימוש ביתי תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by amit887,

בעיקרון אני לא מחפש מסך יותר מדי גדול ככה שבסביבות 15 אינץ' יהיה בסדר נפח הארד דיסק לא כזה משנה רק חשוב שיהיה 72K RPM חובה יציאת HDMI המחשב בעיקר לעבודות אופיס ותכנות ( שפת C,C# ג'אווה), סרטים , ומשחקים קלים (בעיקר מנג'ר) וכמובן עדיף זמן סוללה כמה שיותר ארוך ומשקל נורמלי

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by ZiX,

שלום , יש לי מחשב נייד של טושיבה שנקנה לפני כשנה בארה''ב. עם הזמן הוא נהפך לאיטי יותר ויותר. עכשיו כמעט ושהוא לא זז , סרטונים נתקעים והעבודה עליו לא נוחה כלל. לכן החלטנו לנסות לפרמט אותו. למחשב אין כונן CD / DVD מה האופציה אחרת לגבי ההתקנה? בנוסף יש דרייברים של הWIFI והסאונד , רציתי לדעת כיצד ניתן לגבות אותם על המחשב לפני הפירמוט. ובכללי , תהליך הפירמוט (וגרסאת הווינדוס) זהה למחשב נייח נכון? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by dj_horse,

היי, קיימת לי בעיה כבר תקופה ארוכה בכרטיס מסך. מופיעה לי כל פעם שגיאה שהכרטיס הפסיק לעבוד וחזר חזרה. יש לי מחשב טושיבה נייד. אצרף תמונה של התקלה בתקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by zeevdr,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב gaming. זה המפרט שבניתי ב-ksp, מה אתם אומרים? מה התקציב המקסימאלי? 5300 1) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- SKYRIM,RAGE, TOTAL WAR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- גבוהות 3. האם יש צור…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by boazmo,

הדגמים הם: Lenovo G560 0679-B6G HP 630 LV970UT תודה רבה על כל עצה..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by theguy,

אני מחפש מפרט עבור אחי עד 2000 בלי מסך. שימושו העיקרי מיועד לצרכים משרדיים, מוזיקה וסרטי HD 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההשפעה על המפרט גדולה אז כ-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצרכים משרדיים, מוזיקה וסרטים (מיועד למהנדס אלקטרוניקה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, דיסק קשיח וכרטיס גרפי (יש לי כבר את GT 220 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם …

• 10 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים