עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים שיצאו מ2013 - למשל Ac black flag או משחקים הצפויים לצאת כמו witcher 3 ו Farcry 4 , אך אם חלקם תוכנתו בצורה לא אופטימלית שתפגום בביצועים אין זה משמעותי , כלומר אינני מתכוון להריץ משחק שדורש הרבה יותר מדי על האיכויות הכי גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Sargon,

מקווה שזה המקום הנכון. התענייתי במחשב נייד DELL INSPIRON 5547 בחנות המכוונת NOTEBOOK CLUB. כבר עמדתי לבצע רכישה, הבעיה היא שיש שניי עמודים שונים של אותו המוצר בחנות. ויש להם מחירים שונים. עמוד אחד אליו מגיעים מהקישור בZAP ועמוד אחד מהאתר עצמו. http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/in-rd33-7801.htm http://www.notebookclub.co.il/products/inspiron/inspiron-5547-a4510u-t.htm ולהלן תמונות למקרה שהחנות תשנה את הדפים כי שלחתי להם שאלה בנוגע לזה. האם אני מפספס משהוא? איפה כדאי לי כן לקנות את הלפטופ הזה? (שימו לב שיש אפילו את המילה ZAP בכתובת של העמוד הזול יותר).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, אני צריך המלצה לטאבלט אנדרואיד עד 1500 ש"ח באילת עבור גלישה, וידאו ואפליקציות סטנדרטיות כמו וואצאפ, בנק, קופ"ח וכדומה עדיף שתהיה אפשרות לחבר מקלדת ותמיכה במיקרוסופט וורד. מיועד לאישה מבוגרת. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא על השקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעבר ל6000 לא רצוי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בכותרת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל. כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*1050 ובנוסף 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX ASUS P5WDG2 WS Professional Intel 975X LGA 775 OCZ 2GB Kit DDR2 1066Mhz PC2-8500 nVIDIA SLI-READY EPP 5-5-5-15 WD Raptor 36.7GB 3.5 10000Rpm 16Mb Buffer SATA II WD360ADFD Western Digital 400GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD4000KS Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB PCIe Creative SoundBlaster X-Fi Fatal1ty FPS NEC AD-7173 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X LabelFlash Black Bulk ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File Server No Psu Enermax Liberty 620W Active PFC סה"כ: 15,166 ש"ח מה אתם אומרים האם זה מנצל את התקציב היטב (תקציב של 15K).

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by foty123,

. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וOC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 ושאר המשחקים שיצאו בשנה שנתיים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-780 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז , מסך , דיסק קשיח (כן SSD למערכת הפעלה ) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ilanb0,

המחשב מאפריל 2008 אבל בשנתיים האחרונות בשימוש רק בסופי שבוע (שייך לבן שלי, החייל, שמגיע רק בסופי שבוע הביתה). הוא רוצה לשדרג את המחשב למשחקים חזקים יותר שהמחשב הזה לא מתאים להם. [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P35-DS3L [/td] [/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] ANTEC SONATA II 450W [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz [/td] [/tr] [tr] [td] קשיח למחשב שולחני: [/td] [td] Western Digital 320Gb 16MB AAKS [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס מסך: [/td] [td] Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה בבסיס בעיקר, ככה לאינטרנט, צפייה בסרטים וגם משחקים ברמה סבירה (לא אכפת לי להתפשר על הגדרות נמוכות אבל שיריץ משחקים מודרניים ב FPS שחיק). מבחינת דברים ספציפיים - אני מעדיף מסך בגודל של בערך 15 אינץ', המשקל הוא לא פקטור ממש בשבילי (שלא יהיה מקרר כן..). התקציב - אני מכוון ל 4000 שקל בערך. בנוסף קיבלתי המלצה מחבר על dell inspiron n5010 - חיפשתי ונראה שהוא עומד בדרישות אך עם חריגה בתקציב, דעתכם עליו? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.11.2010 בשעה 13:39:56 bump קטןמצאתי את זה, נראה מחיר נמוך להפליא, מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני מחפש המלצה לנייד שאנחנו רוצים לקנות לאבא שלי כמתנה. התקציב הוא 2.5K והשימושים הם משרדיים לרוב. למיטב ידיעתי הוא לא צופה בסרטים או משחק עליו. הוא כן משתמש הרבה באינטרנט ובתוכנות אופיס. עדיף מחשב עמיד מאשר דק ומעוצב. עוד בקשה (מוזרה קצת), יש לו מעין מכונה שיוצרת חלקים לשעונים ע"פ שרטוטים. אני יודע שהוא מחבר מחשב רגיל למכונה הזאת עם חיבור של המדפסות הישנות האלו. יש ניידים עם יציאה כזו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. המחשב צריך להיות עם כרטיס רשת אלחוטי כי הוא יהיה בחדר בלי קו טלפון. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 מצאתי באייבורי את המחשב הבא שזהה למפרט המופיע במדור המפרטים המומלצים מלבד שכאן לוח האם הוא GA-G31M-ES2L במקום ה GA-G31M-ES2C מה אתם חושבים על המפרט?? אני רוצה להוסיף את הכרטיס רשת הזה. האם הוא טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2697&CatCode=60 מקלדת ועכבר אני אקנה את המייקרוספט 1000 או 2000 שעולים 153 ו-190 בהתאמה. במסך אני דווקא רוצה להשקיע ולקנות את ה LG L2000CP שעולה 1680 תודה על העזרה..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by 2505magnet,

זקוק להצעה למפרט עבור מחשב HTPC מערכת הפעלה ניתן גם לינוקס דרישות 1. השמעת מוזיקה ע"י חיבור למערכת סטריאו. 2. חיבור לטלויזיה 3. הצגת סרטים 4. אפשרות להקלטה. מה שיותר שקט במסגרת המחיר בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5.2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD AW NFS RIVSLD GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by argaman_bergman,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב לעבודה מדעית (מטלאב, אופיס), כאשר סביבת העבודה תהייה גם במשרד וגם בחוץ, כך שחשוב שהראות באור יום תהייה טובה מאוד. כמוכך רצוי מחשב רובוסטי שיהייה עמיד לזעזועים. עוד נקודות: מספיק מסך 14.1" 2GB RAM משקל לא ממש משנה, כל עוד זמן הסוללה ארוך. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז ככה נהרס לי הלוח והמעבד והחלטתי לשפר את המחשב שלי קצת אז יש לי תקציב של 2000 שקל לקנות לי לוח מעבד זיכרון וכרטיס מסך pcie אני חשבתי ללכת בכיוונים הבאים : ati sapphire pci-e x1550 512m ddr2 dvi 128bit 500nis ddr 2 1gb 800mhz cl5 twinmos 412nis --G965PDS3 GA-965P-DS3 revision 3.3 Intel 965P/ICH8 ATX PCIx3 3xPCIE 1x PCIEx16 - 1333 6x SATA2 1 xPATA - Marvell Gigabit Dual Channell DDR2 800 Sound, CONROE SUPPORT Solid Capacitor 570nis 900 nis-- E6300B CORE 2 DUO E6300 1.86 Ghz BOX 2MB 65W 775/1066 3 YEARS הכל יוצא לי משהו בסביבות אה 2300 בגלל זה אני זקוק לעצתכם אני פשוט לא בטוח שזה הלוח שאני יקח וגם אני לא בטוח האם לקנות AMD או intel :\ השמח לדעת מה אתם חושבים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. https://www.tms.co.il/49023 אשמח שתגידו מה דעתכם, זה מחשב שאני מתכנן לקנות (אני משדרג את הssd שם לtera) תודה!

16. Started by galg,

אהלן חבר'ה, עשיתי לא מעט בירוריישן לגבי כל חלק וחלק, אשמח לשמוע דעתכם. לפני שחלק מחברי הפורום הנכבד יקפצו ( לרוב אפילו בצדק ) יש סיבה לכך שבחרתי בcore i7 ולא core i5 3570k או כל דגם i5 אחר - שימו לב לשימושים בהמשך. שימושים: רינדורים, הרבה VMs פתוחים במקבלים ובכלל כמה קומפיילרים פתוחים במקביל - אם בכל זאת למישהו יש הסתייגויות מi7 במקרה הזה אשמח לשמוע. מה לא צריך: כ.מסך ( אני הולך להשתמש בgigabyte gt430 OC שכבר יש לי ). שקט: חשוב מאוד( 9 ), אשמח לשמוע אם יש משהו במפרט שמונע זאת. אוברקלוק: כנראה שכן, המפרט בנוי לאפשרות. אשמח לשמוע דעתכם אם טעיתי. שדרוג: ייתכן שדרוג עתידי, המפרט בנוי לאפשרות. שוב - אשמח לשמוע דעתכם אם טעיתי. הערה: חשוב לי שהמארז יהיה באמת מאוורר, שקט ועם גישה…

17. לוח אם שתומך ב-sli ASUS P5N-E SLI (QUAD REDY) NFORCE 650I SLI HD AUDIO GBL 705 ש"ח מעבד q6600 1591 ש"ח כרטיס מסך זמני עד שיצאו הכרטיסים הבאים של ניווידיה G90 Leadtek Winfast GeForce PX6200TC TD 128MB 64bits 180 ש"ח זכרונות OCZ DDR2 2048MB 800MHZ CL4 639 ש"ח דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS 652 ש"ח כונן dvd LiteOn DVD-RW 20A1H x 20 DL Lightscribe 285 ש"ח ספק כוח Corsair CMPSU-520HXEU 520W 631 ש"ח מארז ANTEC P182 BLACK 940 ש"ח סה"כ 5623 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by DarkIchi,

שלום לכולם, אני הגיע הזמן לשדרג את המחשב והחלטתי הפעם לעשות שידרוג מסיבי. אלו הדברים שיש לי ואני מתכנן לשמור: מארז Mid-Tower - Thermaltake Piano לינק ספק כוח 500W Enermax ELT500AWT לינק SSD 120GB של Intel HD 1TB 7200RPM שני מאווררים, קדמי ואחורי (שקטים וטובים) מה אני צריך (עם אפשרויות שראיתי)? מעבד - https://www.tms.co.il/product/12801 לוח אם - http://www.tms.co.il/product/12629 זיכרונות - https://www.tms.co.il/product/11866 כרטיס מסך - http://www.tms.co.il/product/12832 סה"ב - 3330 שקל לא יודע אם צריך i7 או שזה מיותר... בכל מקרה שמתי i5. תודה רבה על העזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (אבל אפשר להשתמש …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Savage2,

שלום לכולם! 1. התקציב הוא 3500 ש"ח. אם אפשר לחסוך, אז עדיף 2. בטווח הקצר (עד שנתיים) אני אשתמש במחשב בשביל עבודה משרדית ומשחקים. בטווח הארוך יותר אני עדיין ארצה להשתמש במחשב לעבודה משרדית (אופיס, גלישה, פיתוח). המחשב לא ישמש לעריכה גרפית. אני לא גיימר מושבע. אין צורך שהמשחקים הכי חדישים ירוצו בהגדרות גבוהות על המחשב - ואני אסתדר עם Watchdog בהגדרות נמוכות. רזולוציית המסך היא 1920x1200. אם ההתלבטות היא בין כרטיס מסך מטורף או לחסוך, עדיף לחסוך. מצד שני, חשוב לי שכל החומרה תהיה ברמה סבירה. אני לא רוצה מארז זול במיוחד על מנת לחסוך. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. יש לי כבר זיכרון 8GB, DDR3 של Kingston שאני אשתמש בו. בנוסף, יש לי כונן קשיח של 1TB. 5. אין צורך שהמחשב יהיה שקט …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הי לכולם ותודה מראש על העזרה. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב ללא מסך ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. שימושים: משחקי רשת לא כבדים )diablo 3 ( league of legends . אוהב שהמחשב עובד מהר הוא מתחבר למסך 22 וגם יציאה ל 50 led . אפשר חריגה עד 500. מאוד חשוב אני רוצה רק מ ksp סניף טבריה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט תכני HD עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן, ה JACK חיבור אוזניות אצלי כנראה שנהרס כי הוא לא מגיב לשום חיבור אוזניות, לאחר פתיחת המחשב (יכול להיות שהרסתי אותו בטעות), לאחר חיבור מחדש וניסוי שום דבר לא עובד, כשאני מחבר אוזניות הווליום ממשיך לצאת דרך הרמקולים הרגילים, רציתי להזמין כרטיס קול כזה דרך האיביי שככה שזה יוצא הרבה יותר זול וההתקנה העצמית שלי תיקח אולי חצי שעה לעשות את זה. http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_kw=HP+PAVILION+DV6+AUDIO+BOARD האם זה יכול להתאים? המחשב המדובר הוא HP PAVILION DV6 1330EJ אחריות נגמרה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yaelle,

. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה, סרטים, גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש .אופיס, פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרטור,תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לעיתים רחוקות אבל שיהיה מסוגל לסחוב משחקים בינונים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה: 1920x1080, אינץ: 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צור…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dror_gh,

שלום. חבר שלי הביא לי את הלפטופ שלו , מסוג HP Pavillion DV6950ej בסיום הפירמוט והתקנת הוינדוס 7 יש לי בDEVICE MANAGER כמה דרייברים שמזוהים ככאלו שלא הותקנו : fingerprint sensor base system device base system device base system device Unknown device את הfinger print sensor הורדתי מהאתר של HP והתקנתי וזה הסתדר. מה עם האחרים? איך אני יכול לפתור את הבעיה? מה הם בכלל ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שאני סוגר\מקפל את המסך האינטרנט נכבה איפה אפשר להגדיר שהאינטרנט ימשיך לפעול בזמן הזה ? מחשב נייד של DELL , וינדוס 7. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים