עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. p4 2.4 Ghz (800Mhz) 1030 NIS Abit IS7-E 550 NIS Infineon 512MB DDR 400 570 NIS GIGABYTE RADEON 9200 TV,DVI,128MB+VIVO 530 NIS WD 80 GB 7200 ATA-100 (8 MB) 490 NIS CD ROM LG 52x 100 NIS FLOPPY TEAC 1.44 50 NIS 2750 NIS מה אתם חושבים? יותר טוב Geforce 5200FX איך הכרטיס מסך ? האם איזה מסך כדאי? למה שאני לקחתי SATA האם יש הבדל גדול בין

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם בפורום. אני מחפש מחשב נייד לסטודנטית ואני לא מבין ממש במחשבים ניידים יש מספר דרישות * משקל - כמה שיותר קל. * סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן (יש מצב ליותר מ3 שעות? וכמה יעלה לשדרג סוללה?) * שיריץ את כל תוכנות האופיס כמו אקסאל ,וורד וכו' . * שיוכל להציג סרטים כלומר מסך בין 13 ל15 אינץ'. * דיסק קשיח עם 120 GB (יותר זה בונוס) * משחקים זה לא ממש מעניין אותה.. אבל שיהיה בכל זאת כרטיס מסך נורמאלי. * דבר אחרון הבנתי שיש בעיות בשבבים של NVIDIA וזה די מפחיד אותי ככה שאני אעדיף ATI או INTEL (אלא אם תאמרו אחרת) תקציב 4000 ש"ח תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Cloudwulfe,

שלום לכולם. אני מתכנן כבר כמה זמן להחליף את הנייד שלי במחשב נייח מודרני, והייתי רוצה המלצה שלכם לגבי מפרט. בגדול התחלתי לבנות מפרט בעזרת דיונים שראיתי פה בעבר, אבל אני לא בטוח בקשר לרכיבים הנותרים : http://www.tms.co.il/preview/spec/p9hfquzm הנה הפירוט של הדרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם ישנה אפשרות כזו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע - משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אין מה להוסיף תנו מפרטים טובים... 1 GB זיכרון!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by e3user,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב מהסדרה של Intel NUC רציתי לדעת לפני כן מה ההבדל בין מעבדי U לבין HQ? מעוניין לקבל הצעה לגבי מחשב + זיכרונות (אין צורך במערכת הפעלה) אני מודע לזה שהמחשבים לא כוללים זיכרונות דרישות: כונן SSD בעל זיכרון 256GB ומעלה זיכרון RAM של 16GB ומעלה (לא משנה חלוקת הסלוטים) מחיר בסביבות 3,500 (אפשרי גם הזמנות מאתרים בחול) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. צריך מפרט לאח שלי הקטן - 2500 ש"ח תקציב אז ככה אנחנו רוצים לקנות לאחי הקטן מחשב חדש אז אני צריך מפרט. המחשב ישמש בעיקר למשחקים (ילד קטן חח) , שיריץ משחקים טוב (גם משחקים חדשים אם אפשר) יש לו כרגע משחק 1280x1020 שזה 19 אינץ' אם אני לא טועה והוא משחק בכל מיני משחקים (הארי פוטר פיפא קול אוף דיוטי כל מיני משחקים) - בקיצור מחשב לגיימרים ב2500 שקל. אין צורך בציוד היקפי, ואין צורך בצורב וכונן דיסקטים (אנחנו נעביר את הצורב מהמחשב הנוכחי לחדש). רוצה הרכבה בחנות את ההתקנה אני יעשה לבד. מארז לא משנה כל כך איזה , שלא יתפוס הרבה מהתקציב. את המחשב אנחנו רוצים להזמין מ-KSP בירושלים. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ערב טוב! חברי כאן יושב לצידי ומעוניין בהרכבת מפרט למחשב שמטרותיו העיקריות הן עיצוב גרפי ב-Photoshop, Flash וכו' וכן משחקי מחשב ברמה גבוהה. כמו כן, הוא מעוניין במסך 22 אינץ' איכותי ביותר וכן בכל המוצרים הנלווים שכוללים - מקלדת, עכבר ורמקולים. חברי טוען שהוא ממש רוצה את ה-Quad Core. אני מנסה לשכנע אותו שאין לו כל סיבה במעבד כל עוצמתי שכן אמנם מחירו לא רחוק ממחירי ה-Dual Core, אך קנייה של מעבד זה מעלה משמעותית את מחירי שאר הרכיבים. ככה שתנו את דעתכם בנושא זה כמו כן, על מנת לשכנע אותו שהוא טועה. אני מצרף את המפרט שהוא בנה ושהוא כל כך גאה בו, ככה שתוכלו להגיב עליו. המון תודה ושבת שלום [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. השאיפה היא לרדת אפילו מהסכום הזה... מה יותר זול יותר טוב - זה לא האיכות זה המחיר ;D בקיצור - מחשב לסטונדטית בעיקר לשימושי הקלדות ואינטרנט - חשוב מאוד 3 דברים: 1. צורב במקום CD רגיל... 2. שיהיה מסך LCD! 3. שיהיה TV-OUT בכרטיס מסך (אפילו אם הוא מובנה..) השאיפה היא לרדת מאיזור ה 4000 אפילו... עדכון!!! ~~~~~~~~~~~~ אני מאוד רוצה שיהיה DVI ל LCD משהו שלא כל כך שמתי לב אליו... הסיבה שאני מעדכן את הנושא זה בגלל שעבר המון זמן ועלו מחירי הזיכרונות... אשמח לקבל מפרט מעודכן תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום אנשים... עוד שבוע בערך אני מתכנן לקנות מחשב חדש. בימים האחרונים התלבטתי הרבה ושאלתי הרבה שאלות פה בפורום כדי להיסגר על החלקים. המטרה של הדיון הזה היא לסכם את הכל ולבקש את הדעה שלכם על המפרט המוגמר. המחשב מיועד למשחקים כבדים ולסרטים. אין לי ידע רציני בOC אבל אני בהחלט רוצה ללמוד. החנות ממנה יקנה המחשב צריכה להיות מאזור חיפה והקריות. את המסך אפשר לקנות מחנות אחרת מזו שבה נבנה המחשב. (יש עדיפות ל-TMSFOX). המפרט עד כה: AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX, יחידות 1 ¤845.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1756 OCZ Vendetta 2 CPU Cooler , יחידות 1 ¤240.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1909 Gigabyte GA-MA790X-DS4 AM2, יחידות 1 ¤…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם! אז התוכנות שיהיו בשימוש הם בעיקר תוכנות 3D למיניהן: 3D max Revit Sketch Up (כולל V-Ray כמנוע רינדור) Lumion Rhino אך גם תוכנות גרפיות או תוכנות שתפקידן שרטוט: Photoshop SC5 AutoCad ArtRage InDesign קראתי את הנושא שנעוץ בפורום: "מפרטים לגרפיקאים" ולמרות שהיה מעניין לא כל כך הצלחתי להבין יותר מידי, כנראה שהבנתי בתחום מוגבלת. אז כמו שכבר רשום בכותרת, התקציב שלי כרגע הוא 6,000 שקל והוא נטו למחשב ללא מסך או ציוד אחר. אם יש למישהו מפרט שפורץ את התקציב אך יש לכך סיבה טובה אהיה שמח לשמוע. כמה נקודות שצריך לשים עליהן את הלב: המחשב ישמש ליצירת רינדורים. הרבה פעמים אני מוצא את עצמי עובד על מספר תוכנות במקביל (3-4 תוכנות) תודה רבה לכל העוזרים!!

11. Started by b_yaniv,

שלום רב מבקש מפרט למחשב בתקציב של 2500 ש"ח לפי הפירוט הבא: סוג שימוש: אינטרנט,אופיס,סרטים, משחקים קלים - בינוניים סוג מסך: סמסונג 23 אינץ' חשוב: שיהיה שקט...(ולא אכפת לי לשלם עוד קצת בשביל זה, נגיד עוד 100 ש"ח) סוג מעבד,כרטיס מסך וכדו': לא חשוב ציוד היקפי: לא נדרש תודה לכל העונים! יניב

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Bar London,

שנה הבאה אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב, קנו לי מחול את המחשב הזה http://www.toshiba.co.il/he/discontinued-products/portege-z30-b-118/ האם הוא מספיק טוב? ועוד שאלה, הוא הגיע לי עם ווינדוס 8 האם כדאי להתקין עליו ווינדוס 10? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. זה יוצא בערך 9000 שקל, תלוי איזה כרטיס מסך אני אקח בסוף: MotherBoard: Abit IC7-MAX3 Proccesor: Intel Pentium-4 2.8C 800Mhz FSB Case: Antec Sonata Mid Tower (Black) 380W PSU Memory: OCZ 2x512MB PC3200 Dual Channel Kit EL-DDR Platinum Edition Graphic Card: ATI Radeon 9600Pro 128MB (or 9800P, depends on budget...) Hard Drive: Maxtor 120GB S-ATA 7200RPM 8MB Buffer Monitor: LG 17" Flatron F700P Burner: Lite-On 52x32x52 BLACK Speakers: Creative Inspire 2.1 2500 מה אתם חושבים? משהו לשנות? לשפר? זה למשחקים כבדים דרך אגב, אובר-קלוק רק עוד שנה או משהו (לא צריך בינתיים...) וזה בערך.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by stingeR-,

הגג של התקציב הוא 6000 , אבל עדיף באיזור ה5500-6000 אוקיי , אז דוד שלי צריך מחשב נייד בשביל אינטרנט בעיקר וקצת עבודות אופיס , וצריך שהמחשב יהיה מהיר ביותר עם לפחות 512MB זיכרון , המחשב צריך לשקול פחות מ3ק"ג... מכיוון שאני לא מבין בתחום אני פונה אליכם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הוצע לי לקנות את המפרט שמצורף בתמונה ב2000שח. חשבתי לקנות אותו ולשדרג את כרטיס המסך בעתיד במידת הצורך למשחקים. השאלה שלי היא האם זה כדאי, האם לוח האם מספק ומה עוד יהיה לי כדי להוסיף לו במקרה הצורך. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by doronkohen,

המחשב אמור להיות למשתמש ביתי ממוצע (משחקים+גלשיה והורדה) יש לי כבר את רוב החלקים מהמחשב הישן (כוננים, ספק, ציוד הקפי) אני צריך מעבד חדש לוח אם זיכרונות (2G) וכרטיס מסך שיחזיקו לאורך זמן. תודה מראש דורון

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  17. סייגים ,עצות ,ביקורות הכל שאני לא אוכל אותה אח"כ ;D שימוש מעל הממוצע vmware , תכנות, אבל מה לעשות זה התקציב http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5807

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשב נייד חזק לצורכי עבודה בתקציב של עד 5K עם המאפיינים הבאים: * מטרות המחשב? - עבודה יומיומית עם תוכנות גרפיות כדוגמת פוטושופ ואילוסטרייטור (דו מימד), צפייה בסרטים FHD, אופיס ואינטרנט. * גודל המסך? - 15.6 * משקל רצוי? - אין חשיבות מיוחדת, משקל סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - אין חשיבות מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI * בלוטות? - לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? - כן * כונן Bluray? - לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - עדיף, לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה!! רן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי, המחשב הוא לגיימינג ודברים מהסגנון, לא יותר מזה..לא OC. [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, align: center]1040[/TD] [TD=class: cartcolqnt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [TD=class: cartcolfinal, bgcolor: #FFFFFF, align: center]1040[/TD] [TD=class: cartcoldel, bgcolor: #FFFFFF, align: center] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוח אם Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by FastConp,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח להמלצה אחת מנוצלת על ידי כל התקציב והמלצה אחת חסכונית + הסברים על ההבדלים בינהן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, מעט משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Excel - תדיר, Word תדיר, Photoshop - כבד, Sketchup - תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של אפל, השימושים שלי הם די רגילים (אינטרנט, מסמכים, וידאו, חיבור מרחוק לעבודה), ברור לי שכל מחשב נייד עם חלונות יכול לעשות את העבודה בחצי מחיר אבל אני בכל זאת מעוניין לרכוש MAC אודה לייעוץ שלכם, ועכשיו ללבטים: בכל מקרה אני מחפש נייד עם מסך קטן אז אני אקנה את ה-13.3 בין אם זה AIR ובין אם זה PRO האם מספיק לי לרכוש את דגם ה-AIR ולהשקיע בזיכרון של 16GB או לחלופין לרכוש את דגם ה-PRO עם זיכרון של 8GB האם כדאי לעשות את הקפיצה הנוספת ולקחת את דגם ה-PRO עם המעבד החזק יותר? התקציב שלי הוא 7,500 (הרכישה תתבצע באילת אז אני מסתכל על מחירים לפני מע"מ ואני מוגבל ל-IDIGITAL או ל-KSP/אייבורי) ת…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, אני משתמש הרבה במחשב למשחקים ברמה גרפית גבוהה, כמו crysis 2 למשל. וזה לא רץ משהו. המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך: nvidia geforce 9500 GT מעבד: intel core 2 duo CPU E7500 2.93Ghz זיכרון: 2.00GB על איזה תחלופה הייתם ממליצים? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי אני עשיתי הרבה חיפושים בפורומים כבר הרבה זמן ואני לא מצליח להגיע להחלטה סופית.אני רוצה לקנות את המחשב כבר השבוע אז אני צריך ממש עזרה בבקשה. אז המחשב יהיה לשימוש גרפיקה,תלת מימד,ועריכת סרטים באיכות גבוהה .אני לא ממש יודע OC אבל אני רוצה ללמוד איך לעשות אז נגיד שאני כן אעשה . המפרט: Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R זכרון Kingston נפח 6GB Kit 3 x 2048MB תדר 1600MHz HD 5850 Vapor-X OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מארז מחשב Cooler Master HAF 932 המאוורר למעבד Zalman CNPS10X Extreme‎ את השאר אני לא רושם כי זה לא ממש משנה לי השאלה העיקרית שאני בהתלבטות כרגע זה שאני רואה הרבה שכותבים שהמחשב שלהם לא קורה את כל הזכרונות .נגיד שרואים 4GB…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by diablo4u,

אהלן, בשמחה רבה מצאתי הורים של חבר שנמצאים בארה"ב מחפש מפרט ללפטופ 14 - 15 אינצ' לשימושים של משחקים גלישה וסרטים בשאיפה אורך חי סוללה סביר ומשקל סביר המחשב הקודם שלי הוא dell xps 16 עם המעבד p8600 לפני שיצא הI5 I7 ובשאיפה אצליח למכור אותו. כרגקע הכיוון שלי הוא alienware mx14 רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי מבחינת הממפרט בין גדלי המסך השונים (נגיד אפילו בין ה17 ל14 כי פשוט פיזית יש יותר מקום להכניס דברים) גם הבנתי שיש אתרים שנותים קופונים או כאלה דבריםף אתם מכירים? תודה רבה,

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.