עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Oray Lola,

שלום, אני מעוניין לקנות את המחשב הזה מאמזון , אך מעולם לא רכשתי מאמזון מוצרים, קל וחומר מחשב נייד . אני מאמין שלא אמצא מחשב שנותן לי תמורה גדולה יותר למחיר מזה בהתאם לצרכים שלי כמובן - גיימינג בינוני. רציתי לדעת יותר על תהליך הקנייה מאמזון - במידה ויש לי מכר שטס לארה"ב - אני אוכל לדלג על המשלוח והמע"מ? אני מניח שכמה ממכם עשו זאת - אני רוצה לשמוע על נסיונכם . http://www.amazon.com/gp/product/B015PYYDMQ/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid= 0 תודה רבה ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by MichaelGalansky,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by mzlbat,

זה לניידים Core™ i3-370M‎ • ‎2.4 GHz‏, מטמון של 3‎ MB ברמה 3 או Core™ i7-720QM‎ • ‎1.6 GHz, מטמון של 6 MB ברמה 3

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. דרישות: מתוצרת HP, לנובו, או LG בלבד (אני יודעת שDELL טובים אבל כרגע רק הנ"ל, בבקשה אל תתעקשו על אחרים כי רק מהם אני כרגע מסוכלת לקנות מסיבות השמורות עימי ) יהיה בשימוש בעיקר בבית ליישומי אופיס ואינטרנט, א-ב-ל לעיתים לא קרובות מדי אצטרך לקחת אותו איתי לאוניברסיטה בכדי לעבוד ממנו, ואז יצטרך לתמוך בהרצה של הרבה תוכנות כבדות - דרים וויבר, פלאש, מיקרוסופוט דוט נט וכל הFRAME WORK), בערך 5 חלונות דפדפנים פתוחים, מסנג'ר, סקייפ, בבילון, נגיד וורד, פוטושופ וכדומה. כל אלה במקרה הגרוע במקביל (אבל זה מקה גרוע). מאחר ולא אסחב אותו כל יום מוכנה להתפשר על משקל (עם סוללה 6 או 9 תאים) של 3.5 קילו, לא יותר מזה. אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים או כללית איזה מהירות מעבד מינימלית מתאימה …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני הולך לקנות כנראה בבאג, אני פשוט לא רוצה שיהיו הפתעות או משהו שצריך לשים לב אליו. [הביקורת היחידה בנוטבוק רביו נתנה 60\100] אם יש מחשבים ברמת מעבד ובניה שלו באותו מחיר אני אשמח לשמוע. 13 אינצ' ומטה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9637&perur=2&t=1&c=320

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אוקיי, אני כבר נהייתי ממש מבולבל. כבר הזמנתי חלקים לשידרוג המחשב אבל ביטלתי את ההזמנה בתקווה שאוכל למצוא משהו טוב יותר. אז התקציב הוא 1500 ש"ח. אלה החלקים שיש לי ואני לא משדרג אותם: AMD AXP 2500?VOLCANO 12 ABIT NF7 WD 80GB 7200RPM JB LITE-ON 52X32X52 (אולי אשדרג ל-צורב DVD) המחשב מיועד למשחקים. אלה אפשרויות השידרוג בסביבות ה-1500 שחשבתי עליהם: אפשרות ראשונה: COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE -331 NIS 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - 297 NIS Club3d Geforce 6600 256MB DDR - DVI/TvOut - AGPx8 - 750 NIS סה"כ: 1337 ש"ח אפשרות שנייה: COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE -331 NIS 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - 297 NIS NEC DVD-RW NEC ND 35…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. דבר ראשון אני רוצה להגיד שאני לא רוצה מחשב חדש אני רק רוצה לשפר את שלי! ותודה לכולם על העזרה כבר מראש (: זה מה שאני רוצה לקנות: 300 ג'יגה זיכרון 2 ג'יגה ראם כרטיס מסך 8800GT ובינתיים חבר הציע את המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤1042 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤554 זיכרון: Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB כמות: 1 מחיר: ¤316 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 מחיר: ¤1434 סה"כ: ¤3346 מה אתם אומרים? אפשר לשפר? ביצועים טובים יותר ומחיר יותר זול? תודה רבה לכולם!

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by CrashZone,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי: p4 1.7 intel maryville d850mv 256mb rdram 6200@6600GT אני מקבל מעבד מחבר ככול הנראה - 2.53 אז מעבד לבנתיים אני לא צריך למרות שאני ארצה לשדרג בעתיד הקרוב יחסית, אז חשוב שהלוח אם יהיה תומך 400 באס ו800 באס. אני מעוניין בOC, רוצה לעשות, רוצה לוח שטוב בזה(אסוס דלוקס אולי?) צריך זכרון, מן הסתם DDR, לא חייב שני סטיקים, אחד של 512 יהיה טוב כי אשדרג שוב בזמן הקרוב, שיהיה חמוד לOC. לא צריך כרטיס מסך אבל צריך שהלוח אם יתמוך AGP 8. רצוי שלא יעבור את ה1000 שקל, עדיף הרבה מתחת. עדיף מפנדס. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם! אז התוכנות שיהיו בשימוש הם בעיקר תוכנות 3D למיניהן: 3D max Revit Sketch Up (כולל V-Ray כמנוע רינדור) Lumion Rhino אך גם תוכנות גרפיות או תוכנות שתפקידן שרטוט: Photoshop SC5 AutoCad ArtRage InDesign קראתי את הנושא שנעוץ בפורום: "מפרטים לגרפיקאים" ולמרות שהיה מעניין לא כל כך הצלחתי להבין יותר מידי, כנראה שהבנתי בתחום מוגבלת. אז כמו שכבר רשום בכותרת, התקציב שלי כרגע הוא 6,000 שקל והוא נטו למחשב ללא מסך או ציוד אחר. אם יש למישהו מפרט שפורץ את התקציב אך יש לכך סיבה טובה אהיה שמח לשמוע. כמה נקודות שצריך לשים עליהן את הלב: המחשב ישמש ליצירת רינדורים. הרבה פעמים אני מוצא את עצמי עובד על מספר תוכנות במקביל (3-4 תוכנות) תודה רבה לכל העוזרים!!

10. Started by kkffiirr,

רציתי לדעת קודם כל אם כדאי לקנות בארץ, או בחו"ל (ואם בחו"ל איך אני משיג אחריות בינלאומית המוכרת בישראל), איזה מותג, ממה להזהר ואיך אני מוצא שילוב של מחשב טוב עם מחיר טוב ואחריות נורמלית (לפחות שנתיים). תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by אביטלתל,

acer Aspire AS5742-374 G50MN ( אני לא שמה קישור למפרט, כי בכל אתר מצאתי מפרט קצת שונה ) מיועד לשימוש עבור אדם מבוגר בעיקר למטרות גלישה באינטרנט ומסמכי וורד ואקסל המפרט המוצע בחנות: מעבד INTEL Core i3-380M 2.53GHz זיכרון 3GB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA מעבד גרפי Intel HD Graphics יציאת HDMI מסך 15.6" מקלדת מלאה תקשורת אלחוטית 802.11b/g/n מערכת הפעלה windows 7 אחריות בינלאומית לשנה המחיר 2000 ש"ח בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. חבר שלי שלומד בב"ש מעוניין לקנות מחשב חדש, ולהריץ בו קצת משחקים, לא משחקים כבדים מאוד. תוכנות בסגנון MATLAB וכו'. (סטודנט להנדסת חשמל) הכל יתבצע על מסך ברזולוציית HD READY או 1680X1050 עכשיו אלו תשובות שאני חושב שהוא היה עונה עליהן ככה עדיפות לשקט כמובן, אבל לא בהפרשי מחירים מטורפים OC - מה זה OC??? <- זו התגובה שבטח אקבל ממנו, אז תשכחו מזה הוא מעוניין לרכוש את המחשב מפנדה וההצעה שהוא קיבל כרגע היא: gigabyte GA-G41M-ES2l intel G41 Express chipset LGA Mdel 950030/GG41MES2L 775 – 280 Samsung DVD RW SH S223F x22 SATA Black OEM – 149 Huntkey Hespers H301 Black/Silver Case 400W – 285 Intel Pentium Dual Core E6300 Processor 2.8GHz 2MB 1066Mhz Box – 425 PowerColo…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי, אני צריך המלצה לטאבלט אנדרואיד עד 1500 ש"ח באילת עבור גלישה, וידאו ואפליקציות סטנדרטיות כמו וואצאפ, בנק, קופ"ח וכדומה עדיף שתהיה אפשרות לחבר מקלדת ותמיכה במיקרוסופט וורד. מיועד לאישה מבוגרת. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. **טיפ: מי שלא רוצה לקרוא את כל החפירה יכול לקרוא רק את הבולד ולהבין אותו הדבר בפחות זמן!! ^_^"** היי כולם, אני צריך מחשב חדש. אני מתעסק הרבה בגרפיקה (ומתחיל עכשיו לעסוק כפרילנאס בשאיפה למצוא עבודה, רמז אם מישהו מחפש משהוP:) בנוסף רוצה מחשב שמסוגל להריץ משחקים (לא גיימר כבד מאוד, אבל כן משחק).. קצת פרטים [בשאיפה להיות מפורט בלי לחפור מדי) מבחינת גרפיקה אני עובד בעיקר בפוטושופ ואילוסטרייטור. עושה הרבה עבודות דפוס (כבד), קצת לווב, והרבה קונספט ארט ואיורים. מתכנת קל בAS3 ועושה גם אנימציה בפלאש. בנוסף מתעסק מעט בתלת (בשאיפה ללמוד ולהפוך את זה למשהו עיקרי) בתוכנות זיבראש ו3DStudioMax. מבחינת משחקים יהיה נחמד לשחק ארקהם סיטי בכמות פריימים מכובדת, או דארקסיידרס2. אלו סתם דוגמאות.…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי, אני מתכנן בימים הקרובים לקנות מחשב. המחשב יהיה לשימוש משחקים (חדשים) וצריך להחזיק כמה שיותר שנים ושיהיה יציב ושקט. התקציב הוא 4,000 שקל +-. אין צורך במסך, ציוד היקפי, צורב וכרטיס רשת. אין לי בעיה אם החלקים יהיו מאתרים אחרים ואני ארכיב בעצמי את המחשב. תודה רבה לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Crapy,

אני צריך מפרט למחשב קניתי כבר כרטיס מסך Sapphire 7870 GDDR5 2GB OC עכשיו אני צריך הכל מארז מעבד לוח אם כל העסק ללא ציוד היקפי. התקציב שלי הוא בין 2000 ל 3000 שקלים עדיף כמה שיותר קרוב ל 2300 ככה. אם אפשר מארז כמה שיותר קטן זה יהיה נחמד (אבל לא אם זה אומר שצריך להתפשר על קירור פחות איכותי) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Revolution3z,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד שישמש בחור העובד בעיצוב ואדריכלות פנים התכנות העיקריות בהן הוא משתמש הן פוטושופ, סקאצ'אפ (אם זיכרוני אינו מטעה אותי) ונוספות אני לא מתעסק יותר מדי במחשבים ניידים או בקיא בהם, אבל באופן עקרוני רצוי שיהיה בו כונן SSD לצד כונן בנפח גדול יותר. כרטיס מסך ומעבד חזקים ככל הניתן כחלק מהתקציב וזיכרון ראם גדול ככל הניתן התקציב עומד על 3 אלף שקל עם אופציה ל-3 וחצי, אם יש אופציות ממש משתלמות בחריגות לא גדולות, אקבל בשמחה ואנפה כבר משם לפה. אני מודע לכך שמחשב נייד זה לא דבר משתלם לצד נייח אבל רכישת הנייד היא בעיקר בגלל מחסור במקום בדירה תודה רבה אגב בתמונה המצורפת זו הצעה שקיבלתי מבאג:

19. Started by avi_miz,

שלום מחשב למטרות משחקים (בעיקר) וסרטים, הורדות ואינטרנט אך בעיקר משחקים עדיף שיהיה שקט. התקציב הוא 6K עם אפשרות לחריגה קלה. כולל מסך ועם אפשרות לOC.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ALAV,

שלום לכולם, הצלחתי לחסוך 4000 ש"ח ואני מעוניין במחשב חדש, המחשב שלי כבר עגלה אני מתכוון לשחק במשחקים הכבדים יותר כמו COD ו MAFIA 2 וסרטים ב HD 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - תכני HD - תדיר , משחקים - מזדמן , וגלישה באינטרנט- תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? -32 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - COD, MAFIA2…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Mike_Shinoda,

שלום, רציתי לקבל חוות דעת על המחשבים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20540 http://ksp.co.il/?uin=23659 האם הדגמים הללו שווים את המחיר? או שהייתם הולכים על דגמים אחרים באותו טווח מחירים? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום רב, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד בתקציב של 3,000 ש"ח, אשר ישמש בעיקר ל INTERNET / OFFICE ופה ושם אולי גם צפייה בסרטים. חשוב שהמסך יהיה לפחות 14-15 אינץ' ושיהיה למחשב כרטיס רשת אלחוטי (שנראה לי שזה די טריוויאלי היום בניידים). כמובן שמחשב קל יתקבל בברכה. אודה להמלצותיכם. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם עברתי על פוסטים קודמים ולא מצאתי את מה שאני מחפש. אני זקוק למחשב שיכול להריץ תוכנה כמו מטלאב,הורדות מהאינטרנט וכו' וגם שאפשר יהיה לראות סרטי HD ולגלוש באינטרנט. כמו כן אני מחפש המלצה למסך מחשב+טלוויזיה (22-24 אינצ') אין לי צורך להקליט מהטלוויזיה אבל אולי בעתיד הרחוק. יכולת שידרוג . הארדיסק בנפח יחסית גדול. מחיר של כל המערכת מחשב + מסך+עכבר ומקלדת =3500 בתודה לכל העונים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. בוקר טוב לפני מספק חודשים רכשתי בעזרתכם את המפרט הבא לשימושים משרדיים הכוללים אופ' שידרוג עתידי: 1 x 2GB TRANCEND DDR 3 - 1333 - TRANCEND Original 259 ש"ח 1 x AMD Athlon II X4 640 2mb 3000Mhz Box 562 ש"ח 1 x Arctic-Cooling Highend Low Noise (AMD 64) Freezer 64 Pro - PWM 113 ש"ח 1 x NEC DVD-RW AD-7240S x24 (SILVER) SATA - BULK 142 ש"ח 1 x SAMSUNG 500GB 16MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 219 ש"ח 1 x ANTEC Mini Tower case NSK4480B II - 380W - ATX 465 ש"ח 1 x התקנת מערכת הפעלה של לקוח למערכת מחשב מורכבת חדשה (קנית מערכת מו 171 ש"ח 1 x GIGABYTE GA-880GMA-UD2H (880GM) 5xSATA3+DVI + HDMI + VGA - mATX 549 ש"ח מערכת הפעלה מותקנת ע"ג המפריט לעיל הינה …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.