ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום אני לא מבין במשבים ננידים ובמחירים ..אז אני מבקש המלצות ממי שיש לו מכיר או יודע על מחשב נייד טוב אם כרטיס מסך שיוכל להריץ גם משחקים חדשים התקציב שלי הוא 4000 אם אני יתאמץ אני יוכל לחרוג ממנו ..אבל עדיף שלא
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק בדברים לקנות אותם זה סתם בזבוז כמו i7 לדוגמא (ממה שהבנתי פה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך אבל אין בעיית חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, הרבה תכני HD ושימוש יומיומי באינטרנט וMP3 וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר בעיקר בנגני סרטים ושירים לכן איכות הסאונד חשובה לי אם זה אומר שיש צורך להוסיף כרטיס קול אז להוסיף... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרז…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה שתיתנו דעתכם ותגידו כמה דולר אתה חושבים שזה עולה בארה"ב כי לפי מה שהבנתי יותר זול שם.. אוקי טוב זה המפרט, המחשב הזה למטרות כמעט ורק משחקים ואולי קצת פוטו שופ. טעיתי קצת ותודה רבה לכם אלו שהגיבו בבקשה תגידו לי מה דעתכם עכשיו: Cpu Athlon 64 3200+ (S-754) Mother board VIA K8T800 - Albatron K8X800 Pro II - 7.1 ViaEnvy audio Memory 512MB A-DATA x 2 Vga cards RADEON X800 PRO 256MB AGP Hard disc 80 GB 7200 SATA-100 Cd LG X16 (box)DVD Cases KSP 550W + PFC + SATA + EXT.12V ותגידו אני צריך להוסיף קירור ספייר או שהאון בורד מספיק?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב casual gaming לסלון שישמש גם כמדיה סנטר. העדפה היא למארז HTPC שיראה טוב (בכל זאת, סלון) אבל אני לא אתעקש על זה אם זה לא ריאלי או מקפיץ את המחיר משמעותית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כנראה שלא ניתן, אבל תרגישו בנוח להציע שדרוגים ואני אשקול 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. StarCraft 2, Portal 2, Diablo 3, Watch Dogs, Biosho…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים , קניתי מחשב נייד ממישהו... הדגם הוא Sony Vaio PCG 662p ניסיתי לחפש ולא מצאתי... דרייברים\תוכנות. אם מישהו יוכל לעזור... יהיה מצויין, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤1288 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤506 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 מחיר: ¤655 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025L 120mm כמות: 1 מחיר: ¤29 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata || 32MB כמות: 1 מחיר: 355¤ כרטיס מסך: Gigabyte 9600GT 512MB Zalman Cooling Retail כמות: 1 מחיר: ¤700 מקלדת: LOGITECH Media Keyboard כמות: 1 מחיר: ¤96 עכבר: LOGITECH Optical Wheel Mouse S96 White- OEM כמות: 1 מחיר: ¤48 רמקולים: LOGITECH R-10 כמות: 1 מח…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המקלדת העכבר והמסך יכולים להיות פשוטים ... המחשב ישמש למשחקים... עד 5000 שקל... תודה מראש !!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
6500 כולל מסך OC מתוכנן המחשב חייב להיות חזק כי יוצא לי לעבוד עם איזה 15 תוכנות במקביל... בכרטיס מסך אני לא רוצה להשקיע בגלל שעוד מעט יוצא DX10 Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 512MB TwinMOS TwiSTER DDRII 800 Mhz 2 X1300XT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E 1 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 HJA-7610 MIDI 500W Max Black 1 PS-800 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin) 1 L1752T 17'' LCD 8ms DVI 1 6365 שקל יש מקום לשיפור?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, המחשב לא נדלק, אני סבור שהבעיה היא בלוח האם הדי מיושן שלי (Gigabyte GA-P67A-UD3-B3), משום שהספק דווקא חדש יחסית ואיכותי. להבנתי, זה אומר שאני אצטרך להחליף גם את המעבד והזכרונות. כרטיס המסך הנוכחי הוא G1 GTX970. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרות: משחקים! התקציב הוא 5500 עם חריגה מקסימלית של 200~. OC לא מתוכנן! חובה 7900GT בלי ציוד הקפי *המפרט לחבר תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בידי הצעה למחשב נייד חדש.. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1790 אני חיפשתי מחשב למטרות גלישה בעיקר, אך הוא צריך להתאים גם שאני אוכל לראות בו סרטים ולהפעיל בו משחקים ברמה סבירה(לא מהחזקים משחקים כמו פיפא,אנביאי, מנג'ר וכדומה) התקציב שלי הוא 6 אלף בערך.. אך אם יש הצעה טובה מאוד אוכל להעלות את התקציב.. מה אתם אומרים על ההצעה? המעבד טוב? המחשב עצמו טוב? תודה רבה מאוד לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המפרט הנ"ל כולל ציוד היקפי,ווינדוס 7 מותקן כולל אופיס. שאלתי היא כמה אפשרי לדרוש על כך. להלן המפרט: מעבד Intel® Core™2 Duo Processor E6320 (4M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB זיכרון 2GB הארד דיסק 120GB כרטיס מסך RADEON 1950XT מארז Gigabyte TRITON 180 BLACK CASING צורב DVD של LG ציוד היקפי: מקלדת מייקרוסופט ועכבר אופטי מייקרוסופט, מסך LCD סמסונג 17 אינץ', מערכת רמקולים creative sbs 2.1 370 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, עברתי פה על כמה הצעות לתקציבים ויצאתי קצת מבולבל - אז אשמח אם תוכלו לסייע לי בהרכבת מחשב: התקציב הוא כ- 4000 +- למחשב ותקציב נוסף למסך (שטוח או LCD ). המחשב מיועד למשחקים וכן להתחברות למקום העבודה דרך האינטרנט. אין צורך במעבד ל -OC , רצוי כמובן זכרון גדול וכרטיס מסך איכותי . מעבד לא חשוב - אולי עדיפות קלה לפנטיום. חשוב שזה יהיה ממקום אמין ! ושירות טוב ! לגבי מסך אני אודה לכם אם תוכלו לתת לי הצעה למסך טוב גם רגיל שטוח וגם LCD . תודה רבה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הוצע לי הכונן הנ"ל Intel SSDSA2BW160G3H 160GB אינטל למחשב של levovo. המחשב מגיע בגדול עם כונן של 1TRA אבל הוצע לי להחליף לSSD המצוין כאן בתוספת של 350 ש"ח. העניין הוא שנראה לי שהכוננים האלה כבר ישנים.. לא? עדיין מייצרים אותם בכלל? בכל מקרה אשמח לעצתכם והאם משתלם לי לקנות אותו.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ויש לי כמה שאלות: 1. מה צריך לבדוק כאשר קונים מחשב נייד ? 2. האם כדי ללכת על מחשבי Intel Whitebook (משווקים בארץ תחת המותג ChampionPC, נראה לי שהיצרן הוא Clevo). 3. אילו יצרנים מומלצים ? 4. ראיתי שעכשיו מה שהולך במחשבים ניידים זה Express Card Slot, מה זה בעצם ? 5. אני מתכנן ללכת על Intel Centrino Core Duo, האם מעבדי ה-Duo הם 64 ביט ? 6. אשמח לקבל דגמים ויצרנים להתמקד בהם, רצוי שהמסך יהיה 15", שהמחשב יהיה אמין וקל (קל = לא יותר מ-2.6 קילו). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב של משחקים וכבר פתחתי דיון אבל אני עשיתי מפרט משלי, מה אתם חושבים?: [table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1169 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155 כמות: 1 מחיר: ₪642 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] THERMALTAKE Soprano RS 101 Piano Black Fan Filter 120mm + Window כמות: 1 מחיר: ₪296 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למארז: [/td] [td] Thermaltake 120mm Cyclo LOGO 1500RPM 17dBA כמות: 2 מחיר: ₪70 [/td] [/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] Delta 650Watt, 120mm Fan, 24 pin, 12V, 6X SATA, ACTIVE PFC, EX Series כמות:…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה שלום רב! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש עד 5000 אלף ש"ח למטרת משחקים , לאחר בדיקות רבות החלטתי על מפרט פחות או יותר ויש דברים אחרונים שאני עדיין לא סגור עליהם אני מקווה שתוכלו לעזור לי . לגבי לוח אם החלטתי לקחת לוח אם עם צי'פ P35 שיתמוך גם ב- DDR 2 ן- DDR 3 כדי שאני יוכל בעתיד להחליף לזכרונות מהירים יותר, יש כמה דגמים בלוח אם ששמתי עליהם עין: ASUS P5KC ישנם עוד כמה דגמים גם של GIGABYTE בכל מקרה מה אתם אומרים על הלוח הזה? ואם הוא כדי... לגבי מעבד אני רוצה את ה- Q6600 זכרונות אני לוקח את 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition או 2x1GB Corsair DHX TwinX אם יש לכם הצעות אחרות תתנו בכיף כרטיס סך הבנתי שה- 8800 GT יותר חזק מ- 3870 בקצת אבל אני רוצה לקחת אחד 3870 ובעתיד לקנות…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שמתאים לעריכת מוזיקה (עבודה עם תוכנת קיובייס=הרצה של הרבה משימות במקביל) ברמת התחביב ולא ברמה מקצועית. בנוסף אני מעוניין להשתמש במחשב לצפייה באיכות פול אייץ' די 1080 על טלויזית LCD - אני רוצה להעביר חוט קבוע אליה מהמחשב. כמו כן, יש לי מסך מחשב 24 אינץ שגם אליו המחשב צריך להיות מחובר. אני קונה את החלקים דרך יבואן שיש לו את רוב החלקים שמשווקים בארץ, רוב הדברים שיש בZAP קיימים שם. אציין לגבי כל חלק מה קיים אצלם, ומבחינתי תוכלו להמליץ לי מZAP. מבחינת המחירים כדי להגיע לתקציב תבנו את המפרט לפי המחיר הנמוך ביותר בZAP של כל חלק שאתם בוחרים, מאחר והמקום שאני קונה ממנו הוא יבואן ולכן זול יותר מהחנויות. ובחלקים שציינתי את המחיר שלהם פשוט תכתבו את המחיר שציינתי במפרט. …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי כבר מחשב וזה המפרט: מעבד intel e6300 לוח אם gigabyte ds3p זיכרון ocz 2GB 800mhz cl4 דיסק קשיח 250gb western digital דגם הys שנועד לעבוד 24/7 כ.מסך his radeon x1950pro צורב DVD של LG סה"כ: 5600 ש"ח מה אתם אומרים על המפרט?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה בתקציב 3K-4K אני מתכוון לקנות אותו דרך KSP הצרכים שלי הם דברים רגילים כמו שיריץ בקלות מלא דברים בו זמנית כמו מוזיקה, סרטים, הרבה חלונות/לשוניות של הדפדפן אני מעוניין גם בזה שהמחשב יהיה יחסית שקט (או לפחות שלא יהיה רועש, כי למשל אחותי יש לה מחשב מKSP ולאחד המארזים שלהם יש מאוורר מטורף בצד שלו בקוטר של 18 ס"מ נראה לי, והוא מה זה רועש ואני חושב שזה בגלל זה, אז אנלא צריך איזה מארז מטורף של 1000 שקל אבל אם אפשר להמליץ לי על משהו זול וסביר שלהם שלא ירעיש לי בטירוף,עד כמה שידוע לכם..) מממ אה כן השימוש שלי ביכולות גרפיות לא היסטרי רק פוטושופ לפעמים (אם זה באמת משפיע), וקצת קאונטר סטרייק אולי בהמשך יהיה טיפה יותר משחקים עתירי גרפיקה אבל בתכלס המ ש…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אבא שלי נוסע לחו"ל עם כדי לעשות מצגות וצריך נייד עם מסך כמה שיותר גדול. ראיתי בZAP ניידים עם 20" אבל במחירים אסטרונומיים ודרגה אחת מתחת זה כבר 17". לא אכפת לי לקנות מחשב חלש וכבד - רק שיהיה לו מסך גדול ועם רזולוציה מרשימה (לפחות 1650, עדיף 1920x1200). אני חייב לקנות בארץ. למישהו יש המלצה? נצל"ש: ראיתי שרוב הניידים מגיעים עם VISTA ושמעתי שיש בעייה להחליף להם מערכת הפעלה. אני חייב שהמחשב הזה יריץ Win2003 כדי שאני אוכל להתקין עליו SQL Server 2005. זה בעייה להתקין על מחשבים ניידים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל אבל תנסו להישאר בתקציב בבקשה אין לי הרבה יותר מזה לבזבז 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וגם קצת עבודות בword א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs:go, skyrim, batman arkham origins/knight -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 או פחות אני לא יודע בדיוק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות נייד חדש ללא מערכת הפעלה ולהתקין עליו לבד ווינדוס 7 , שהתקשרתי לחנות אמרו לי שאי אפשר להתקין עליו ווינדוס 7 אלה רק 8 או 8.1 אמרו לי שתהיה בעיה של דרייברים ,ושאי אפשר להתקין על שום נייד חדש מערכת ווינדוס 7 אלה רק 8 או 8.1 זה נכון , אמיתי ????
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי: p4 1.7 intel maryville d850mv 256mb rdram 6200@6600GT אני מקבל מעבד מחבר ככול הנראה - 2.53 אז מעבד לבנתיים אני לא צריך למרות שאני ארצה לשדרג בעתיד הקרוב יחסית, אז חשוב שהלוח אם יהיה תומך 400 באס ו800 באס. אני מעוניין בOC, רוצה לעשות, רוצה לוח שטוב בזה(אסוס דלוקס אולי?) צריך זכרון, מן הסתם DDR, לא חייב שני סטיקים, אחד של 512 יהיה טוב כי אשדרג שוב בזמן הקרוב, שיהיה חמוד לOC. לא צריך כרטיס מסך אבל צריך שהלוח אם יתמוך AGP 8. רצוי שלא יעבור את ה1000 שקל, עדיף הרבה מתחת. עדיף מפנדס. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים ואני אעשה OC בעתיד כנראה. מה דעתכם? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1285 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤621 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2107 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤209 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤802 מארז: GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-XA1CASTB ¤435 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT ¤595 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤252 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤6550 המפרט הורכב …
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-