עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ראיתי את המסך הזה של MSI, אבל אין עליו ביקורות ברשת? MP271QP עם רזולוציה של 2560x1440 מה אומרים?

2. Started by חובב,

יש ברשותי מחשב ישן אני רוצה רק להחליף את המעבד זיכרון ולוח אם וכל זה עד 1000~ חריגות קטנות ביותר . מיועד לשימוש משרדי בלבד וכל שאר הרכיבים מתאימים ללוח אם(חיבורי SATA). הרכבה לבד. אשמח להמלצות של שילובים של השלושה חשוב שיהיה לטווח ארוך והאם כדאי לחכות קצת שיצאו סדרות חדשות של מעבדים- בסופו של דבר אין לאן למהר המחשב עובד מעולה עם XP אך ווינדוס 7 כבר לא ממש אפשרי עקב זכרון פנימי 512(שבמחיר שלו עדיף לא להשקיע).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, אשמח לקבל המלצות מעודכנות למפרט כיוון שהמפרטים במדור המומלצים עודכנו לפני זמן די רב... כמו כן, אשמח להבהרות בנוגע לשני דברים: 1) האם מערכת הפעלה 32 ביט תומכת עד 3 ג'יגה זיכרון או 4? מה ההבדל בין מערכת 64 ביט למערכת 32 ביט מלבד התמיכה בנפח זכרון גדול? 2) מדוע מומלץ לרכוש שני דיסקים קשיחים? (בהנחה שמבחינת נפח אין ולא צפוי צורך ביותר מאחד) תודה רבה מראש, ברק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ישראל11,

שלום אני חדש פה, והשאלה שלי היא האם שווה לייבא את המחשב הזה מחו"ל http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/alienware-m15x/pd.aspx?refid=alienware-m15x&s=dhs&cs=19&~ck=mn תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, ניתן לחרוג מהתקציב אם יש צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנות ב Visual Studio , והרצת תוכנה 24 שעות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מכיר את המושג 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by yotaman,

הנה מפרט של מחשב שאני כנראה מתכוון לרכוש, מה אתם אומרים? שווה את הסכום? המחשב ישמש למשחקים כבדים, המרת סרטים/צפיתם, גלישה באינטרנט וכו'. מעבד AMD ATHLON 3000 S-754 64-BIT לוח אם EPOX 8KDA3J S-754 NFORCE 3-250 כרטיס מסך XFX 6800 128MB, DVI זכרון DDR 512MB A-DATA 400 דיסק קשיח 120 ג'יגה- אני לא זוכר של איזו חברה מכיוון שהוא כבר ברשותי ונמצא במחשב הנוכחי מה דעתכם?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by yarin153,

טעות במיקום הפוסט אפשר לסגור

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. כמו שאתם רואים אני צריך מחשב ללא מסך אשר ייועד למשחקים בעיקר ומוסיקה...הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה הארד בנפח של לפחות 250 ג'יגה,כרטיס מסך בסדרה הכי גבוהה, לוח אם איכותי וטוב אשר יתאים לי למעבד 4 ליבות החדש שייצא ויהיה לו המון פיצ'רים כאלה שעוזרים לו(אני לא ממש מבין בזה,אבל אני יודע שאני אחבר התקנים חיצוניים,אני אצטרך כרטיס קול טוב ששמעתי שיש כרטיסים איכותיים שמובניים על הלוח אם וכו'),זכרון של 2 ג'יגה שישב בדואל(חשוב לי שיהיה מהיר מאוד ואיכותי בעל אפשרות לOC ) וכמובן כל הדברים מסביב כמו צורב DVD ,מאווורים או גופי קירור שיקררו לי את המחשב וכו' העדיפות שכל זה יהיה הכי זול שאפשר בלי הגזמה וישפעיל משחק שדורש דרישות גבוהות הכי טוב ומהיר שיש מקווה שתעזרו לי תודה

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Python 3.7,

היי חברים, ברצוני להתייעץ איתכם על בניית מפרט למחשב שיתאים לצרכים האיישים שלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אפשר גם יותר אך יש סיבה שאני נוקב בסכום הנוכחי כי לפי סקר שוק ראיתי שזה המחיר בערך של המחשב שאני מעוניין בו כמובן שאעדיף כמה שפחות אך שיענה על הביצועים שלי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, Office, כתיבת מסמכים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני לא מבין בחומרה 100% לכן אשמח לקבלת מפר…

10. Started by Gilgamesh,

* מטרות המחשב? משחקים, כבדים ככל האפשר (למרות שאני מניח שבסכום הזה הביצועים יהיו מוגבלים) * גודל המסך? עד 15.6 אינץ'. * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDDת לפחות 0.5TB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בקיצור, שיהיה אופטימלי למשחקים בתחום המחירים הזה. כמו כן, עדיף מחנות שיש לה סניף באילת. תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by itzik951,

כמה שווה מעבד XEON E5540 2.53GHz

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Idan91,

אשמח לקבל את המפרט הכי טוב שאפשר בתקציב שצוין עפ"י מה שעניתי למטה. הדגש הוא על מעבד הכי טוב שאפשר (אם יש אפשרות של 6 ליבות זה יהיה מעולה) וכרטיס מסך חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בדגש על התוכנות הבאות: Cinema 4D, After Effects, Photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by yanivs20,

שלום, אני מחפש נייד שישמש אותי ללכידה ,עריכת וקידוד וידאו וכמו כן לשימוש בתוכנות שרטוט הנדסי ממוחשב ותוכנות מתמטיות. תקציב עד 8000 שח. עכשיו ראיתי שלושה דגמים שמצאו חן בעיני ואחרי שדרוגים שמביאים אותם למצב זהה כולל אחריות המחיר דיי דומה. אז רציתי לברר גם על מה אתה ממליצים יותר על : lg p1-jacke/ hp dv6186/dell inspiron 6400 תודה מראש יניב

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by אלי לנדאו,

אהלן, אשמח לעזרתכם - מחפשים מחשב ביתי נייח לישומי אופיס + סרטים לילדים אינטרנט רגיל. בגדול, מוכנים להשקיע 3000-4000 ש"ח (יש כבר מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכד'), גמישים ליותר אם זה משהו שווה. קנינו לפני שנה וחצי דיסק קשיח SSD של 480 ג'יגה שאולי כדאי להעביר וגם הוספנו 8 ג'יגה רם זיכרון פנימי (את שניהם לא בטוח ששווה להעביר). הכי טוב מחשב שמגיע עם מערכת הפעלה. תודה, אלי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 אפשר לחרוג אם זה שידרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ישומי אופיס, סרטים לילדים, גלישה רגילה באינטרנט 3. האם יש צורך …

15. הכל מתאים אחד לשני לא תיהיה בעיה בבנית המחשב? אני יודע שהחומרים של המארז שאני לוקח לא משהו אבל אין מה לעשות היופי שלו גמר עליי איך המפרט? מתאים לאינטרנט ,ויסטה,פוטושופ טיפה משחקים כמו GTA ? -------------------------------------------------------? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? מחיר 1095 חנות KSP ------------------------------------------------------- ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? מחיר 590 חנות KSP ------------------------------------------------------- ?1GB TwinMOS? כמות 2 מחיר 1140 חנות קיי.אס.פי DDR2 CL4 ------------------------------------------------------- ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black) מחיר 195 חנות קיי.אס.פי ------------------------------…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by The Ball,

לאחר ההצלחה האחרונה עם המחשב שרכשתי בהמלצתכם, חברתי זקוק למחשב נייד בשבילה. אשמח אם תוכלו לעזור. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 - מאט. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע למחשבים מסוג זה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500gb. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל שיהיה עם אחריות 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הלפטופ ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, שמיעת מוזיקה ומעט WORD, אשמח להמלצה, ובנוסף לדעתכם בנוגע לסמסונג RV511 חשובה אחריות לפחות לשלוש שנים, יריץ Windows 8, לכן לא פחות מ 2GB זכרון, דיסק קשיח מספיק גם 500GB, גודל מסך סביב ה "15. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by booli123,

אני מחפש מחשב נייד לקנות שיהיה חזק ויוכל להחזיק תוכנה גרפית כמו סוליד וורקס קוראים לה solid edge לכן אני צריך עזרה לבחור מחשב שהיעוד שלו זה מידול 3D. בין3.5 ל4 אלף מה שכן אני יכול לקנות את המחשב מארה"ב כי יש לי בן דוד שמגיע משם פעם בכמה חודשים. אני רוצה את המחשב לאוקטובר. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לאתר מחשב כזה. תודה מראש לירון יוליס

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה בתקציב 3K-4K אני מתכוון לקנות אותו דרך KSP הצרכים שלי הם דברים רגילים כמו שיריץ בקלות מלא דברים בו זמנית כמו מוזיקה, סרטים, הרבה חלונות/לשוניות של הדפדפן אני מעוניין גם בזה שהמחשב יהיה יחסית שקט (או לפחות שלא יהיה רועש, כי למשל אחותי יש לה מחשב מKSP ולאחד המארזים שלהם יש מאוורר מטורף בצד שלו בקוטר של 18 ס"מ נראה לי, והוא מה זה רועש ואני חושב שזה בגלל זה, אז אנלא צריך איזה מארז מטורף של 1000 שקל אבל אם אפשר להמליץ לי על משהו זול וסביר שלהם שלא ירעיש לי בטירוף,עד כמה שידוע לכם..) מממ אה כן השימוש שלי ביכולות גרפיות לא היסטרי רק פוטושופ לפעמים (אם זה באמת משפיע), וקצת קאונטר סטרייק אולי בהמשך יהיה טיפה יותר משחקים עתירי גרפיקה אבל בתכלס המ ש…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by fulabula,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל אבל תנסו להישאר בתקציב בבקשה אין לי הרבה יותר מזה לבזבז 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וגם קצת עבודות בword א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs:go, skyrim, batman arkham origins/knight -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 או פחות אני לא יודע בדיוק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

21. חבר שלי רצה שאני אברר לו לגבי לפטופ, התקציב שלו 2000 שקל והוא ישתמש בו בעיקר לפייסבוק, אינטרנט בכללי, מוסיקה וleague of legends. * מטרות המחשב? אינטרנט, מוסיקה, league of legends * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב מדי, כל עוד זה גודל סביר ולא משהו קיצוני * רזולוציית המסך? לא חשוב מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא צריך * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כלכך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה מדי, כמובן שום דבר קיצוני. מעל 300-400 ג'יגה זה יספיק * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף אבל לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by בני,

שלום לכולם אני חדש כאן ואני מבקש לקבל מפרט טכני להרכבת מחשב . התקציב שלי הוא עד 3000 שקלים והוא אמור לשמש אותי לחמש השנים הקרובות. השימושים העיקריים שלי הם מוסיקה, אינטרנט וצפייה בסרטי וידאו באיכות full hd . אני לא גיימר ולא משתמש בתוכנות לעריכה גרפית . בנוסף אשמח לקבל המלצה על חנות אמינה ( מה דעתכם על ksp ? ) בתודה מראש בני

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש לאחותי מחשב נייד של טושיבה satelite l300 עכשיו יש לה הרבה סריטות על הפלסטיקה (מסביב למקלדת בעיקר) היכן אני אני יכול להחליף רק את הפלסטיקה באיזור באר שבע? וכמה זה עולה ? נ.ב המחש דיי חם בזמן האחרון יש איזושהי דרך לשמור עליו יותר קריר בעיקר שעונת האביב בפתח? כרגע אין שום תוספת והוא כבר גרם לפציעת שולחן עץ אחד אם יש איזה פטנט או משטח לשמור אותו יותר קר אנא רשמו בהודעה את מחירו (לא יותר מידי תקציב בערך עד 200 שקל חריגה קלה אם זה שווה את זה) אנא הגיבו במהרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. האם ההבדל בין מהירות המעבד תהיה מורגשת בכלל? האם בגלל שהT8100 מיוצר בשיטה יותר יעילה והוא יותר יעיל לפי מה שהבנתי יורגש בהתחממות פחותה? אורך עבודה עם סוללה יותר ארוך? והאם שווה תוספת של 400 ש"ח? האם יש קישור למבחנים בנושאים הללו שעשו לסוגי המעבדים הללו? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.