עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by הדדי,

שלום לכולם התקנתי לאחותי ווינדוס 7 ULTIMATE ואז שמנו לב שאין לתוכנה אפשרות לזהות את קורא הכרטיסים המליצו לנו על תוכנת EVEREST אבל אין לי מושג מה לעשות איתה ? האם כדי להכנס לאתר החברה לעידכונים של המחשב (BIOSׂ) , מה לעשות , המחשב עובד מהר יותר .... נ.ב מקווה שאני בפורום הנכון ....

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by uh615,

הכוונה כמובן שהמחשב יהיה קל.... מה דעתכם מבין השלושה: 1. toshiba Satellite T115D-S1120 AMD-NEO , 2G 250G 2. Lenovo IdeaPad U350 2963-E2G SU 2700, 3G 250G 3. MSI Slim X350 1.3GHz SU 4100, 2G 320G תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני קונה מחשב חדש... בניתי את המפרט הזה: http://planet.nana.co.il/puredeat/%3DX.JPeG מה דעתכם? Plz Help, אני קונה את המחשב בקרוב מאוד.... תודה :-*

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד , אך ורק גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מעוניין בהמלצתכם למפרט למחשב למטרת משחקים ב - 5K עבור מתנה לילד בן 14. התקציב צריך לכלול מסך וציוד היקפי. אין צורך בתוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מעריך שמשחקים עדכניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך - שצריך לרכוש גם. סביב 23'…

6. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המליצו לי על DELL 23" U2311H, מה דעתכם ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Hagaix,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אסלח לכם אם תחרגו קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט ופוטושופ קל מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט כל הזמן מן הסתם, פטושופ פעם בשנתיים ומשחקים מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. civilization iv, ומשחקי אסטרטגיה אחרים בעיקר האמת. אולי גם skyrim כשיצא, סתם כי המשחקים מהסדרה הזאת מתאימים יותר למחשב בגלל התוספות שלהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי חברים,אשמח בבקשה להמלצות על מחשב נייד למעצבים גרפיים מתחילים,צריכה לקורס חדש שאני מתחילה. וגם שלא יהרגו לי אתה הכיס.(תקציב של עד 5000)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Rust,

אני מנסה להרכיב מפרט ל- HTPC בתקציב של עד 2300 ש"ח. נכון לעכשיו מדובר רק על צפייה בסרטים ללא חיבור לכבלים/אנטנה. לא נראה לי שיש למה לעשות לו OC. הטלויזיה הקיימת היא 1366x768, אבל ייתכן שתוחלף בעתיד. אני רוצה להשאיר אופציה להוספה של כרטיס טלויזיה ואולי לשדרוג כרטיס מסך (האם סביר שיהיה צורך???). חוץ מזה, הוא הולך לשבת בסלון ולכן חיפשתי מארז שקט. חוץ מזה, אם כבר מחשב נוסף בבית, אז שיאפשר לשחק CIV5 ב- LAN, ולכן הלכתי על i3 (המשחק תוכנן לרוץ גם על הליבות הגרפיות החדשות של אינטל, בהגדרות נמוכות) הנה המפרט שהגעתי אליו בינתיים (ותודה לכל מי שעזר עם שאלות בסיסיות בת'רד הקודם!): מעבד - i3 530 tray קירור למעבד - Scythe Big Shuriken לוח אם - H55M-D2H או H55M-S2H…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by omer1789,

חבר חזור מניו יורק עוד שבועיים והוא יכול להביא לי משם מחשב נייד. תקציב 1000$ +- בעיקר לאינטרנט . word , סרטים/סדרות/מוזיקה. * גודל המסך? 13-14 אינץ * משקל רצוי? 1-1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ ארוך 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) USB 3 * בלוטות? מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן (עדיפות ל3 שנים) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מומלץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. צהריים טובים, אני מחפש מפרט למחשב שמיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט, הורדות, אך גם לצפייה בסרטים ובנוסף - למשחקים כדוגמת האלף לייף 2, באטלפילד 2, גיטר הירו, הנסיך הפרסי, למרות שאני לא משחק הרבה במחשב ולא רוצה להוציא יותר מדי כסף על כרטיס מסך משוכלל. הייתי רוצה שהוא יחזיק לי לפחות לשנה וחצי, ואני לא מאלה שקונים את המשחקים הכי חדשים והכי עמוסים מבחינה גרפית... אני לא מבין במחשבים הרבה, ולכן לא מתכוון לעשות OC... אני מעוניין גם במסך דק ורחב. המסך Viewsonic VX2235WM נשמע טוב, למרות שאני לא בטוח שאני צריך 22", אלא יכול להסתפק גם ב-19". ומבחינת אביזרים - הייתי שמח להמלצה על רמקולים איכותיים (שומע מוזיקה במחשב 99% מהמזמן שאני עליו), וצורב DVD. עכבר ומקלדת - מסודר. התקציב שלי הו…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מתלבט בי שניהם יש להם אותך מפרט פחות או יתר שניהם גם מסך 4K השאלה הבנתי שהמסך של היוגה לא איכותי ושל ה720S איכותי. האם זה נכון ? מה ההמלצות שלככם ? יש לכם המלצות אחרות ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום אשמח לעזרה בהרכבת מחשב היעוד:בעיקר אינטרנט אופיס וצפייה בyes עם ממיר מחובר עם כרטיס טלויזיה (הכרטיס תקין ואני לא רואה צורך להחליף אותו) וגם שיפעיל משחקים לא הדבר המרכזי. המחיר סביב 2000 ש"ח יש לי מסך 22" חדש מקלדת ועכבר סבירים לא צריך יותר מזה. השאלה אם אני יעביר את הכרטיס טלויזיה למחשב החדש לא יעשו לי בעיות עם האחריות? לא צריך דווקא אינטל הבנתי שהיום יש דברים ברמה גבוהה במחיר סביר . לא צריך מארז מטורף יספיק משהו פשוט אין טעם שיהיה מאוורר בצד שמאל כי המחשב צמוד לדופן השמאלית אז אם כבר שיהיה עוד אחד מאחורה. כבר היום יש לי תוכנה שהופכת את הממיר לסוג של YES MAX אפשר להקליט ולעשות פאוז הבעיה שהיום אין לי בכלל מקום ובגלל זה לא עובד אם אפשר אשמח ליותר מ- 160 . אשמח …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by rani109,

שלום אני מחפש נייד שישמש אותי בבית. אין בעיה של משקל או סוללה. חשובה האחריות. השימושים העיקריים הם אופיס, איטרנט וזהו פחות או יותר. והוא יהיה מחובר ברשת אלחוטית. חשבתי להוציא עד 4000. להלן דוגמה למחשב שנראה לי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1801&CatCode= ש"ח מחירו 3700 ש"ח מה דעתכם ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dror1712,

היי אנשים, סימסטר הבא אלמד עיצוב אינטראקטיבי בגרמניה, אז אני מחפש לפטופ שיישמש אותי בלימודים. חבר שגר ביוסטון אמר שהוא יוכל לרכוש לי את המחשב שם בbest buy, אז חשבתי ללכת על לפטופ של DELL בגלל האחריות הבינלאומית. צריך להיות לפטופ חזק (לא מק!), שיעמוד בעומס של תוכנות אדובי וגם בעבודה ב3D, מסך כ15 אינץ'. חבר עזר לי בחיפוש בבסט-ביי והמליץ לי על Dell - 15.6" Precision Notebook - 8 GB Memory and 500 GB Solid State Drive http://www.bestbuy.com/site/dell-15-6-precision-notebook-8-gb-memory-and-500-gb-solid-state-drive/1309498642.p?id=mp1309498642&skuId=1309498642&st=categoryid$pcmcat247400050000&cp=1&lp=3#tab=buyingOptions אשמח לביקורות על המפרט של המחש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by yonatanph,

אבא שלי קנה את הMSI WIND והעביר לי הנייד הישן שלו - 15' של ACER. הTOUCHPAD לא עובד (מסבר שהוא אף פעם לא עבד ואבא שלי פשוט לא טרח לתקן את זה לפני שפגה האחריות - הוא העדיף להשתמש בעכבר בכל מקרה). ניסיתי להתקין דרייברים חדשים אבל שום דבר לא מגיב , לא המשטח ולא הכפתורים של הTOUCHPAD. אני מניח שחייבים להחליף את כל המערך של הTOUCHPAD. מישהו יודע איפה אפשר לבצע כזה תיקון? האם צריך מעבדה מתמחה או שכל מעבדה תדע לבצע החלפה כזאת? וכמה אמור כזה תיקון לעלות לי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by 2505magnet,

זקוק להצעה למפרט עבור מחשב HTPC מערכת הפעלה ניתן גם לינוקס דרישות 1. השמעת מוזיקה ע"י חיבור למערכת סטריאו. 2. חיבור לטלויזיה 3. הצגת סרטים 4. אפשרות להקלטה. מה שיותר שקט במסגרת המחיר בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. האם זה אפשרי ושווהי להחליף בגלל פיקסל אחד שרוף?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by BLUE01,

היי חבר'ה, מה שלומכם? ברשותי מחשב ניייד מבוסס SSD. הקשיח איטי להחריד ( אלא מה....) ולכן אני מעוניין להחליפו. ה-SSD מבוסס חיבור בשם ZIF ( מאין כבל לבן ושטוח) ומשיטוט ולמידה מהרשת הבנתי שיש שתי אופציות שדרוג/החלפה: 1) כרטיס CF עם תושבת מתאם אליה מתחבר כבל הZIF. 2) דיסק קשיח בעל חיבור PATA שכבל הZIF מתחבר ישירות אליו. אלו דיסקים בגודל 1.8' והם נמצאים בעיקר בIPOD-ים ( לא טאצ'). שאלתי: היכן ניתן לרכוש את הפריטים הללו? לא מצאתי ברשת אף מקום שמוכר דיסקים קשיחים לIPOD אלא רק את המכשיר עצמו. גם לא מצאתי מקום שמוכר את הכרטיס CF עם המתאם. אני מעדיף לשדרג לדיסק הקשיח 1.8 אבל בכל מקרה, למישהו יש מושג היכן ניתן לרכושאת את הפריטים הללו? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. אהלן, החלטתי לרכוש בעוד כחודש מחשב שיתאים למשחקים לטווח הרחוק. -אני לא אוהב את ATI במיוחד עקב הPhysX שיש לNvidia. -שיקולים: 1.תקציב - בסביבות ה6000 ש"ח (המערכת תפעל או על ה32" שיש לי או על 24" שאני אקנה בהמשך או שניהם) 2.מטרות המחשב - להיות מחשב משחקים שיחזיק מעמד 3-5 עם שידרוגים מינוריים (כמו רק כרטיס מסך) 3.אין לי צורך בציוד היקפי , אולי בהמשך דברים פשוט שיראה יפה יותר כמו תאורה וצעצועים כאלו 4.אין לי דרישות למחשב שקט , ואני יודע לדאוג לענייני חום וקור. 6.יש לי העדפה לNvidia על פני ATI , לגבי מעבדים אני רוצה להתייעץ איתכם. 7.אני יודע להרכיב כל דבר לבד וכמובן כל מה שקשור למערכות הפעלה. 10.אני לא מעוניין לעשות OC 11.אני מעוניין לשחק מחשקים ברזולוציה של לפחות FULL HD - 192…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 (A3) לוח אם AMD ATHLON XP 2100 + FAN (AIUHB) מעבד Thermalright SLK-600 Extreme גוף קירור למעבד Thermaltake SF2 מאוורר Winbond / Twinmos DDR 512MB 3200/400Mhz זיכרון פנימי WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE דיסק קשיח Connect3D 9500 Pro 128Mb DDR / כרטיס מסך IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR מסך Thermaltake Highest Xaser II 5000 Plus Chassis מארז Enermax 350W EG 365P VE ספק כוח Lite on x 52 OEM black …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. בעיקרון השימוש שלי במחשב הוא תיכנות (כלל תיכנות גרפי), מעט גרפיקה, אינטרנת, מעט משחקים (לא אכפת לי שיהיו על מינימום), סרטים ויש מעט גם עבודה אינטנסיבית. אני החלטתי ללכת על ה HP6160ea, אבל לא יכלתי להתעלם מהמעבד שהוא רק 1.66GH לעומת ה HP6186 שזה 1.83GH. העיניין הוא שאני מעדיף את ה 6160 בגלל המחיר. השאלה היא אם יש סיבה הגיונית להוסיף עוד 1000 ש"ח בשביל לקבל את מה שה 6186 מציע, כי אני לא בטוח עד כמה זה שווה את התוספת, ואני לא רוצה לבזבז את כל הכסף שלי על הבדלים לא משמעותיים (רק אני צריך לציין שגודל הכונן הקשיח לא מהווה לי הבדל)? עוד שאלה קטנה. ב HP6160 הDVD הוא LIGHTSCRIBE? זה לא משמעותי אבל סתם מעניין לדעת.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by barak603,

. מה התקציב המקסימאלי? 4.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג (rome 2,crysis3, ומשחקים שיצאו בעתיד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה שניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

24. Started by Dunul,

אהלן, אני צריך המלצה למחשב נייד חדש, בעיקר לצרכי עבודה - * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית בעיקר, חשוב שאוכל להריץ VMים ללא בעיות. אם יוכל להריץ משחקים כבדים זה בונוס נחמד, אבל לא MUST * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14' ומטה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, שלא יהיה מיושן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by jetman,

http://www.xgcdb.com/cards/leadtek/winfast-gt-220-1024mb-ddr3-low-profile.html How much it worth?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.