ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט הרבה טאבים פתוחים כולל עמודי פלש\יוטיוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה רק שDOTA2 ירוץ חלק. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 23DELL ומחובר עוד מסך 20אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אפשר חוות דעת על המפרט הבא, מחשב בייתי אינטרנט \תיכנות חשוב שקט תקציב לא מוגבל יש לי הארד דיסקים אז לא צריך הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 961/942 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח CT16G4DFD8213 - Crucial - 16GB DDR4 PC4-17000 - CL15 - Dual Ranked - x8 based - Unbuffered - DDR4-2133 - 1.2V... אחריות לכל החיים - הזמנה מיוחדת. זמן אספקה עד 15 ימי עבודה כמות: - 1 - 587/575 ₪ לוחות אם - Intel LGA11…
-
- 24 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מתלבט על מחשב נייד עם מעבד i7 וזיכרון 8 gb , מסך 15.6 HD , מתלבט בין הדגמים האלו: Asus X556UB מעבדIntel® Core™ i7-6500U מהירות2.5GHz up to 3.1GHz זיכרון מטמון4M Cache זיכרון מירבי12GB חריצי זיכרון1 נפח(4GB+4GB) 8GB זיכרוןDRAM DDR3 כוננים אופטייםSuper-Multi DVD מהירות דיסק7200RPM גודל דיסק1TB דיסק קשיחSATA http://night-net.net/items/999505 Asus X556UB-DM097D Intel® Core™ i7-6500U Processor 2.5GHz "15.6 1920x1080 Full-HD LED NVIDIA® GeForce® 940M 2GB 8GB DDR3 256GB SSD https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19483 נראה שההבדל הוא רק בדגם ומדובר באותו המפרט. עד כמה …
-
- 24 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אספתי מטבעות והתייאשתי מלכרות. הגיע הזמן לגיימינג. אשמח לדעתכם\ייעוץ במסגרת התקציב לחלקים שישלימו את מה שיש. מעבד כנראה לא יספיק להחזיק CF של שני 280X. וגם קירור הסטוק לא בדיוק סטייט אופ דה ארט. כמו כן ארצה SSD בנפח הכי גדול במסגרת התקציב...המהירות פחות חשובה. ומארז (שום חשיבות לרעש). אין הגבלה לכל חנות בארץ שעושה משלוחים (ההרכבה אעשה בעצמי). החלקים שכבר יש: ספק כח: ZALMAN - ZM850-HP+ SILVER מעבד: PENTIUM - G3220 זכרון: HYNIX 2GB - PC3L-12800U-11-12-C1 כפול 2 כרטיסי מסך: SAPPHIRE - DUAL-X R9 280X כפול 2 לוח: GIGABYTE - GA-H87-HD3 - SOCKET 1150 תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לנו נייד HP 2230S INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM הסוללה שלו לא עובדת והוא עובד על חשמל והוא צולע. בקיצור אחי סובל ורוצים משהו.. התקציב הוא בערך עד 800 שקל. כדאי לשדרג את הנייד הזה או שלקנות מחשב יד2 נייח? אנחנו רוצים שיפור משמעותי מהנייד הזה. השימושים הם גלישה באינטרנט, סרטים ומשחקים קלים יחסית (רצוי גם שיריץ משחקים חדשים, גם אם זה על LOW זה בסדר)
-
- 24 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים ואשמח לקבל המלצה למפרט מתאים. יש לי מסך Dell P2314H. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V FIFA 15 PRO 15 Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23'' דגם - Dell P2314H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע הזמן להחליף את המחשב הקיים שכבר עשה את שלו באחד רציני יותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים, גלישה, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כן, GTA V, Watch Dogs, Buttlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 24 תגובות
- 4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase, ABLETON בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 גודל המסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בביקור בארה"ב. רציתי תחילה לרכוש באתר של B&H אבל הבנתי מהשירות לקוחות שלהם שאף מחשב אצלם לא מגיע עם אחריות בינלאומית של היצרן. וכאן הבעיה. איך אני מוצא חנות עם מחירים סבבה שבטוח האחריות תהיה בינלאומית ותכובד ע"י לנובו\דל\אסוס? (האם יש פרצודורה לאחר הקניה כדי שהאחריות תכובד?) אם זה משנה, אני מתלבט עדיין בין: Dell XPS13 Asus Zenbook UX303LA Lenovo Yoga 2 Pro Lenovo Yoga 3 14" (התקציב הוא עד 930$ והדרישות היחידות שלי הן 256GB SSD, i5, 8GB RAM ומשקל של עד 1.7 ק"ג כאשר הרצוי הוא 1.5)
-
- 24 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכת וידיאו 3D וכל מה שנוגע לעריכה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AE , PS , 3DSmax , sourcefilm maker , sony vegas וכדומה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, BF, AC , CS GO ומשחקים חדשים שייצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
* תקציב גמיש * חייב להיות נייד, קל וקטן. ככל האפשר (10-12 אינטש, עדיף פחות מ-1 קילו). * מקלדת סבירה, עדיף כזו שאפשר לנתק. * חיבור VGA רצוי מאוד אבל ברור לי שזו בעיה בדגמים האלה - יש מתאם HDMI-VGA שיתאים (לחיבור מקרנים ישנים)? * חייב SSD או לפחות אפשרות להחליף ל-SSD * מעבד ראוי לשמו (לא ATOM) ולפחות 4G זיכרון בינתיים שמתי עיין על ה-Samsung ATIV Tab 7 XE700T1C http://goo.gl/IscIie עם מסך FHD IPS וה-S-PEN כבונוס. תודה!
-
- 24 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון משחקים קצת עובדים לי לא הכי חלק כמו פעם..מאמין שגלל שהמחשב כבר לא כזה חדש אז חשבתי להשקיע בו קצת ולראות מה אפשר לשפר כרגע יש לי את המפרט הבא: מעבד : intel core i5 750 2.6GHz לוח אם : GA-P55M-UD2 זיכרון : שני סטיקים של 2G כל אחד של G.Skill כרטיס מסך : Readon HD5700 כוננים: 256SSD של PNY ועוד שניים HDD של 500G השאלה שלי אם כדאי להחליף את הכרטיס מסך ואת הזיכרון? או שהלוח אם מגביל אותי ? ראיתי שהוא תומך רק ב PCIExpress 2.0 זאת אמורה להיות בעיה? בלי שום קשר התקציב שלי הוא גג 1500 ש"ח תודה רבה לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קצת רקע: מעוניינת לקנות מחשב חדש (רב תכליתי) שיחליף מחשב ישן בן 12. תוכניתנית בעברי, עד שנת 95, על MAIN FRAME, ובשנים האחרונות גם על המחשבים האישיים של IBM ותואמיהם שהיו אז בשוק. מבינה מעט מאד בחומרה של היום, אבל - × מכיוון שאני פרפקציוניסטית באופיי, × ומכיוון שאיני מתכוונת להחליף/לשדרג את המחשב החדש שאקנה בעשר השנים הבאות, × ומכיוון שעלי לגבש החלטה רציונלית לגבי המפרט הרצוי לי, אני משתדלת לקרוא חומר על הנושא באתרים הנראים לי מקצועיים כמו שלכם. לעצם השאלה: התרשמתי מהיתרונות של דיסק ה SSD ולכן אני מעוניינת לשלבו במפרט. במפרטים המומלצים על ידכם מומלץ בדרך כלל לשלבו בנפחים של GB120-240 /GB 128-256, עם דיסק קשיח בנפח של TER…
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר, אבל אם אין אפשרות אז לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי רגיל (משחקים כמו NFS,FIFA, סרטי HD, ואינטרנט), ובעיקר תיכנות בפלטפורמות שונות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): תוכנת vmare - פרנסה. Cubase - מזדמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות למסך - 21.5-23. ומהירות תגובה טובה. שהמסך לא ימרח בזמן תזוזה כמו בפיפא ועוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GLOBAL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בחו"ל ויש לי כבר דגם ששמתי עליו עין. (msi gt60 2od-026us, אם מעניין אתכם לדעת) למעשה, הפער היחיד שנשאר לי לסגור הוא עניין המיסים שאצטרך לשלם בארץ על המחשב. אני יודע שבעיקרון אין מכס על מחשבים ניידים אלא מע"מ בלבד של 18%. מה שאני מנסה להבין הוא האם, בהנחה שאני קונה מחשב שעולה 2000$ ומשלוח 170$ האם המחיר הסופי שאשלם (כולל מיסים בארץ) יהיה 2560.6$ או שיש עוד "מיסי שקר" שיכריחו אותי לשלם (כמו "עמלת שחרור מהמכס", "עמלת אזרח ישראל", "עמלת אינטרנט", "עמלת פראיירים" וכד'). מדובר בסופו של דבר במחיר לא זול ואני לא רוצה להזמין מחשב ואז לשבור את התקציב רק בגלל שהאתר של רשות המסים על הפנים ואין שם מידע על כלום. תודה רבה. נ.ב. קראתי את המדריך באת…
-
- 24 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה-6000, עם אפשרות לחריגה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך, אבל גם אין צורך לדחוף חומרה יקרה יותר רק כי אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אספוג חריגה של עד 1000 ש"ח אם זה יהיה ממש משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המטרה העיקרית היא גיימינג. כמובן שאני עושה שימוש במחשב גם לכל צורך אחר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני משחק בערך בכל דבר שזז. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בניתי את המפרט בהסתמך של המפרטים המוצעים באתר הזה. רוצה חוות דעת כדי לדעת שהכול יתאים.... את המפרט בניתי ב7.1K [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Core i5 4690K 3.5ghz With Graphics Tray כמות: 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte G1.Sniper Z87 כמות: 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪729[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=widt…
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
היי, אני סטודנטית שנה שלישית ואני מחפשת מחשב נייד חדש. עד כה השתמשתי במחשב שקניתי לפני שנה א' של VOSTRO 3460D DELL - המחשב עצמו ממש מתחמם בצורה שלא ניתן לבצע בו שימוש כראוי. המפרט שלו בעיקרון נשמע טוב אבל בפועל אני לא ממש מרוצה ממנו בעיקר בגלל העובדה שהוא מתחמם ושורף את ברכיי וידיי. אני דיי מאוכזבת מ"דל" וכעת אני מחפשת פרטנר חדש לשנת הלימודים האחרונה ולהמשך הדרך. הדרישות: מסך 14" תקציב: 3500 מעבד: I5 , אפשר להתפשר אם המחשב ממש טוב על I3 (פשוט כרגע יש לי I5 ) זיכרון:לפחות 500 GB(מה זה הSSD שכולם מדברים עליו?!?!?!) מסך מגע: כולל סוללה: לפחות 5 שעות משקל: לא יותר מ-2 קילו מקלדת: חשוב לי איכות ונוחות ההקלדה (היום אני מרוצה מהנקלדת) ואם אפשר גם מוארת (לא חייב) יתרון. אשמח…
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום בבקשה המלצה למפרט מלא של מחשב HTPC המחשב נועד לעמוד ליד הטלויזיה בסלון, להתחבר לרשת הביתית ב WiFi ולמסך הטלויזיה בכבל HDMI המטרה זה הורדת סרטים והקרנתם בטלויזיה (איכות HD) וגם צפיה ישירה מהרשת גלישה באינטרנט (Facebook, YouTube) - עכבר ומקלדת אלחוטית. לא יודע האם זה קשור, אבל בעתיד גם אחבר מערכת קולנוע ביתי (רמקולים וסאב) וגם XBox לאותה טלויזיה התקציב הוא עד 3000 שח (מותר לחרוג בכמה שצריף אבל רק אם זה באמת מצריך את הדרישות שלי) כל מה שחשוב זה שקט וצפיה חלקה. נ.ב. USB3 מקדימה או מאחורה לא באמת חשוב גודל HD לדעתי יספיק 2TB. אשמח אם תעזרו בלחבר את המחשב תודה
-
- 24 תגובות
- 4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת , מחפש לקנות מחשב סטנדרטי להורים בתקציב של +/- 2500ש"ח , עיקר השימוש יהיה אינטרנט,סרטים,office , ותוכנות תקשורת לשיחות צ'אט-וידאו. גדול המסך סטנדרטי 15.6" ושיהיה חיבור HDMI רוצה שהמחשב יהיה טוב שלא יתקע או יעבוד אם דיליי בזמן שימוש מרובה תוכנות הנ"ל במקביל -כלומר multitasking עם כמה תוכנות/אפליקציות במקביל שיעבוד מהר ולא יהיו דיליים ותקיעות חשוב שהקליטת ההאלחוטית של המחשב תהיי חזקה .המחשב ב 99% יהיה בבית . שהסוללה תהיי מבחינת קיבולת תהיי טובה- מה שחשוב תהיי איכות ותחזיק כמה שיותר זמן. שאר הפרמטרים פחות קריטיים. מבחינת מערכת הפעלה הם רגילים ל win 7 אבל אני חושב שלא יהיה נורא אם יהיה להם את ה win 8 כי הבנתי שזה יותר "קליל" מבחינת המשאבים" כלומר המחשב יעבוד י…
-
- 24 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להגיע ל5000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים כגון BF4 , GTA V , AC IV ושאר המשחקים החדשים ושאלה שיצאו לאורך זמן ושיוכל להריץ סרטי HD ברמה טובה ( לא חשוב בהכרח). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימום 20 אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 24 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את שלושת הרכיבים הטובים ביותר שניתן לרכוש עד 3200 ש"ח: 1. לוח אם 2. מעבד 3. ספק כוח הייעוד של המחשב הוא למשחקים כאשר כרטיס המסך הנוכחי הוא: EVGA GeForce GTX 770 SC 2GB תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברים. מפרט המחשב נעשה באתר של KSP. אך איני רוצה לעשות את הקנייה אצלהם. את המפרט הכנתי בעזרת חבר ושנינו לא מקצועיים לחלוטין בנוגע לבניית מחשביםכל ביקורת או שינוי יתקבלו בברכה. המפרט זקוק גם למסך. אם ישנן אלטרנטיבות למפרט גם זה יתקבל בברכה. עוד פרט מאוד! חשוב זו החנות ממנה יקנה המחשב, זקוק לחנות אמינה ולא כזו שמנסה "להיפטר" מלהקוח לאחר הקנייה. המפרט מצורף בקובץ לפוסט. המון תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 7000 אם חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת מדיה, עובדה באפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיוע…
-
- 24 תגובות
- 4.8k צפיות
-