ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000, אפשר לגלוש ל-5200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך LCD WIDESCREEN 20 אינץ' של חברה מוכרת, מקלדת ועכבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? רק שיהיה הטוב ביותר שאפשר להוציא במחיר הזה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב ח…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3.7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך אבל לא לחסוך על ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?GAMING א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 FAR CRY 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני מנחש 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי לאחותי ווינדוס 7 ULTIMATE ואז שמנו לב שאין לתוכנה אפשרות לזהות את קורא הכרטיסים המליצו לנו על תוכנת EVEREST אבל אין לי מושג מה לעשות איתה ? האם כדי להכנס לאתר החברה לעידכונים של המחשב (BIOSׂ) , מה לעשות , המחשב עובד מהר יותר .... נ.ב מקווה שאני בפורום הנכון ....
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, היו לי כמה ת'רדים בעבר על בקשת מחשב, כול פעם דחיתי את הנושא, עכשיו זה סופי. אני מחפש לקנות מחשב למטרות גימייניג ב4500 ש"ח- הרצת משחקים חדשים על ההגדרות הכי גבוהות (battlefield 3 crysis ועוד חברה שיצאו ויצאו בעתיד...) אני כנראה אקנה מסך חדש של משהו כמו 23 אינץ' אז בבקשה להתייחס לרזולוציה של מסכים כאלה ( אני מניח FHD 1920X1080) אני מתכוון לקנות רק: מעבד,לוח אם,זכרונות, כרטיס מסך,כונן קשיח, וספק כוח. אני לא מוסיף מארז כי אני מעדיף לחסוך ופשוט להתקין הכל למארז midtower שיש לי כרגע. יש לי גם מערכת logitech z5500 כך שחשוב לי שתהיה לי יציאת s/pdif digital. אני גם רוצה שהמחשב יוכל לסחוב כמה שיותר זמן שאפשר כך שOC היא אופציה עתידית. המחשב יקנה מKSP אם זה רלוונט…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד , אך ורק גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע נמצא באילת עד יום שבת, אני עובר מחנות לחנות ולא מצליח להתפקס על מחשב. השימוש בעיקר יהיה ללימודים: Core i5 4-8 GB ddr3/4 לא חייב כרטיס מסך, אם זה מוביל אז אין צורך שיהיה קל! פחות מ 2 kg עדיפות למסך 14,למרות שגם 13.3 יכול להיות סביל שיהיה כולל מערכת הפעלה ועדיפות לשלוש שנים אחריות. אם אפשר בבקשה עזרה כי הזמן שלי מן הסתם באילת קצוב חח. תקציב בין 1800-2500 להשתדל בלי חריגה ואם כן גג 100 שקל חריגה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על מפרט בבקשה אני משחק במשחקים כבדים אני לא הולך לעשות OC ולא צריך ציוד היקפי ומסך .
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה? אני רוצה לקנות מחשב שיהיה עד 4500 ש"ח (אפשר חריגה קטנה) שיהיה בנוי לגיימינג. *לא כולל מסך כמה דברים: מעבד אינטל, כ.מסך מעדיף NVIDIA תודה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SIMS 3 , PES 2013,NEED FOR SPEED 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצתכם למפרט למחשב למטרת משחקים ב - 5K עבור מתנה לילד בן 14. התקציב צריך לכלול מסך וציוד היקפי. אין צורך בתוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מעריך שמשחקים עדכניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך - שצריך לרכוש גם. סביב 23'…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בלימודים בתקציב של עד 5K לצורך צפייה בווידאו 1080P עריכת תמונות ב LIGHTROOM ו PHOTOSHOP, עריכה בסיסית יחסית אופיס ואינטרנט כמובן תכנות, JAVE, פייתון, C ודברים כאלה ואולי גם תוכנות מתמטיקה כמו MATHLAB ודומיהם אחרי שבדקתי קצת והתייעצתי עם אנשים הגעתי לקרב בין דל ללנובו לשניהם יש מפרטים דומים יחסית ללנובו יש TOUCH ששמעתי שיכול להיות מועיל מצד שני שמעתי גם על בעיות אמינות במחשב בגלל הפיצ'ר של המסך המסתובב אשמח לחוות דעת, איזה מחשב עדיף, איזו חברה עדיפה בעיקר מבחינת אמינות, אחריות, שירות לקוחות ודברים כאלה.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המליצו לי על DELL 23" U2311H, מה דעתכם ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להשקיע במחששב נייד חזק. כרגע יש לי את הלנובו N200 אבל הוא גדול15.6 וכבד ואני לא כל כך מרוצה מזה. אני רוצה להחליף למשהו קטן(אבל לא יותר מדי) אני מזמין מחו"ל את המחשב אמרו לי שהCORE I7 באולטרה בוק הוא שתי ליבות והוא לא חזק במיוחד? באם זה נכון? הציעו לי גם אופציה שניה הTHINKPAD X220 TABLET אני ממש התלהבתי ממנו אבל הוא גם שתי ליבות.. השאלה שלי במה אתם ממליצים? והאם אין מחשב שהוא קטן עד 14.1" עם 4 ליבות? בגדול אני לא איזה גרפיקאי אבל שאני מרנדרר קובץ וידיאו או דברים כאלו אני רוצה שהמחשב יסחוב אם כבר אני משקיע הרבה כסף אני רוצה גם תוצאה... יכול להיות שהמחשבים האלו מספיק חזקים לכן אני שואל פה אתכם בגלל שאני לא מבין בחומרה כל כך ובביצועים... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מפרט ל- HTPC בתקציב של עד 2300 ש"ח. נכון לעכשיו מדובר רק על צפייה בסרטים ללא חיבור לכבלים/אנטנה. לא נראה לי שיש למה לעשות לו OC. הטלויזיה הקיימת היא 1366x768, אבל ייתכן שתוחלף בעתיד. אני רוצה להשאיר אופציה להוספה של כרטיס טלויזיה ואולי לשדרוג כרטיס מסך (האם סביר שיהיה צורך???). חוץ מזה, הוא הולך לשבת בסלון ולכן חיפשתי מארז שקט. חוץ מזה, אם כבר מחשב נוסף בבית, אז שיאפשר לשחק CIV5 ב- LAN, ולכן הלכתי על i3 (המשחק תוכנן לרוץ גם על הליבות הגרפיות החדשות של אינטל, בהגדרות נמוכות) הנה המפרט שהגעתי אליו בינתיים (ותודה לכל מי שעזר עם שאלות בסיסיות בת'רד הקודם!): מעבד - i3 530 tray קירור למעבד - Scythe Big Shuriken לוח אם - H55M-D2H או H55M-S2H…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם! חיפשתי וחקרתי וכמעט קניתי מחשב (סמסונג q330) אבל מסתבר שהוא לא טוב. אני לא מבינה כלום במחשבים ואין לי את מי לשאול אז אני סומכת עליכם. מסך: 13 אינץ'. משקל: עד 2 קילו. מעבד: הנטייה שלי היא כלפי i-5 דור שני ומעלה, אבל אני לא יודעת אם באמת צריך. סוללה: 4 שעות עבודה רגילה (הקלדה) זה סביר מבחינתי. תקציב: מוכנה ויכולה לשלם על משהו טוב. בלתי מוגבל. הנדסת אנוש: מקלדת נוחה להקלדה ממושכת ומשטח מגע שקל לתפעל. רעש והתחממות: פחות אכפת לי. בעיקרון אני סטודנטית אבל המחשב עומד להיות המחשב העיקרי שלי ולכן אני מחפשת משהו חזק יחסית. שימושים למחשב: - הקלדה בהרצאות, צפייה במצגות... - גלישה באינטרנט - עבודה בכמה חלונות פתוחים במקביל - צפייה בסרטים HD אני לא גיימרית ולא משתמשת בתוכנות…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר, סטודנט לאדריכלות בקרוב, בקניית מחשב ללימודים. קראתי קצת המלצות ואני מבין שמעבר למחשב חזק סטנדרטי (מעבד חזק, זכרון מספיק, זכרון SSD, רזולוציה גבוהה וכו') דרוש גם כרטיס גרפי בעל לפחות 1GB זכרון עצמאי, 3D class Video Card, יכולת תמיכה ב-OpenGL version 2.0 וכו' לטובת הרצת תוכנות עריכה ווידאו כמו sektch-up וכו'. המושגים של כרטיסי הוידאו פחות מוכרים לי ולא הצלחתי להתמצא בדגמים הקיימים בעלי תוספות הוידאו הנ"ל. אשמח להכוונות/המלצות על דגמים. תודה. ליאור
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש מחשב נייד חזק, עם מעבד i7 שיריץ על פי השערות בלבד starcraft 2 בשנה הבאה. עדיפות למסך בגודל סטנדרטי - 15 - 16". ניתן לרכוש בארץ או בחו"ל. תודה רבה!.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אתחיל את הדיון לפי הכללים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עיצוב גרפי (עריכת תמונות, ציורים דיגיטלים, וכו') ולעיתים רחוקות משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד בעיקר ל-Photoshop ו- Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לרוב משחקי אונליין פשוטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, התקציב הוא בעיקרון 6, 6 וחצי אפשר לחרוג מעט, לא להגזים :} אני רוצה מחשב שיהיה חזק כמה שאפשר במסגרת התקציב, שישמש בעיקר למשחקים כבדים וסרטים.. להשאיר אופציה לOC קירור חשוב. לא קריטי שיהיה שקט אבל לא גנרטור כמובן. 500 ג"ב לפחות אם יש אפשרות להכניס איזה כרטיס קול טוב אז אחלה. אם לא אז לא. אממ.. זהו בעיקרון..הבמה שלכם חברה תודה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים, סימסטר הבא אלמד עיצוב אינטראקטיבי בגרמניה, אז אני מחפש לפטופ שיישמש אותי בלימודים. חבר שגר ביוסטון אמר שהוא יוכל לרכוש לי את המחשב שם בbest buy, אז חשבתי ללכת על לפטופ של DELL בגלל האחריות הבינלאומית. צריך להיות לפטופ חזק (לא מק!), שיעמוד בעומס של תוכנות אדובי וגם בעבודה ב3D, מסך כ15 אינץ'. חבר עזר לי בחיפוש בבסט-ביי והמליץ לי על Dell - 15.6" Precision Notebook - 8 GB Memory and 500 GB Solid State Drive http://www.bestbuy.com/site/dell-15-6-precision-notebook-8-gb-memory-and-500-gb-solid-state-drive/1309498642.p?id=mp1309498642&skuId=1309498642&st=categoryid$pcmcat247400050000&cp=1&lp=3#tab=buyingOptions אשמח לביקורות על המפרט של המחש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב טוב, ואין לי כוונה להחליפו בזמן הקרוב, אזל מעניין אותי כמה הוא עולה היום, שאני קניתי אותו הוא על 5500 שקל אבל קיבלתי כרטיס מסך מתנה מהטכנאי וקניתי ספק חדש, אז כמה שווה המפרט הזה: מעבד: intel p4 2.6c ht 800fsb +sp-94+sf2 לוח: asus p4p800 זיכרונות: elixir 256x2 400mhz הארד-דיסק: w.d 80j 8buffer כרטיס מסך: inno3d 5700le ספק: Tt buttrfly מארז: antec 1080 + 6x sf2 עבר מודינג עכבר: mx500 מקלדת: microsoft רמקולים: altec-lansing ada800 כמה שווה המפרט שלי עכשיו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי קנה את הMSI WIND והעביר לי הנייד הישן שלו - 15' של ACER. הTOUCHPAD לא עובד (מסבר שהוא אף פעם לא עבד ואבא שלי פשוט לא טרח לתקן את זה לפני שפגה האחריות - הוא העדיף להשתמש בעכבר בכל מקרה). ניסיתי להתקין דרייברים חדשים אבל שום דבר לא מגיב , לא המשטח ולא הכפתורים של הTOUCHPAD. אני מניח שחייבים להחליף את כל המערך של הTOUCHPAD. מישהו יודע איפה אפשר לבצע כזה תיקון? האם צריך מעבדה מתמחה או שכל מעבדה תדע לבצע החלפה כזאת? וכמה אמור כזה תיקון לעלות לי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי כרגע i7-950 מהדור הראשון שהתחיל לגסוס והחלטתי שהגיע הזמן להיפטר ממנו ולהחליף את השילוש. השימושים העיקריים של המחשב הם פיתוח, סרטים/סדרות ומידי פעם משחקים. כרגע מחוברים אליו שני GTX460 בSLI שאני לא מתכנן להחליף בזמן הקרוב, אז תמיכה בSLI היא הכרח. אני מעדיף מעבד עם מכפלה פתוחה בשביל לאפשר OC בעתיד, וכמובן כמה שיותר future proof יותר מוצלח. מצד שני, אני לא רוצה לבזבז כסף על שטויות שלא באמת ייתנו לי כלום. התקציב שאני מכוון אליו הוא 3-3.5 אלף לכל היותר. כבר הרבה זמן שאני לא עוקב אחרי שינויים בתחום, אבל קראתי קצת והרכבתי לעצמי מפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/75eabt8j יש הצעות לשיפור?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28753 אני יודע שיש אנשים שלא ילכו ליד שניה, אבל אני מעוניין למכור אותו או לבצע עסקת טייד אין על חלקים למחשב נייח, כמה הוא שווה כיום? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-